ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز searching for previous versions of microsoft windows

gis0o0
22-07-2013, 15:59
سلام . عصر به خیر

مشکل اینجاس که ویندوز پریده. موقع نصب هم همون اول تو حالت searching for previous versions of microsoft windows هنگ می کنه!

f8 رو هم که میزنم برم تو سیف مود احیانا اگر بشه...قبول نمی کنه . انگاری f8 براش تعریف نشده

مرسی از راهماییتون دوستان :n16:

EXTREME
22-07-2013, 21:37
سلام . عصر به خیر

مشکل اینجاس که ویندوز پریده. موقع نصب هم همون اول تو حالت searching for previous versions of microsoft windows هنگ می کنه!

f8 رو هم که میزنم برم تو سیف مود احیانا اگر بشه...قبول نمی کنه . انگاری f8 براش تعریف نشده

مرسی از راهماییتون دوستان :n16:

سی دی ویندوز میتونید بوت کنید ؟
ویندوزتون چی بوده ؟

gis0o0
23-07-2013, 08:07
بله با سی دی ویندوز بوت شد و تو اون موقعیتی که گفتم هنگ کرده موقع نصب ویندوز. ویندوز هم ایکس پی بوده

EXTREME
23-07-2013, 15:43
بله با سی دی ویندوز بوت شد و تو اون موقعیتی که گفتم هنگ کرده موقع نصب ویندوز. ویندوز هم ایکس پی بوده

پس موقع نصب ویندوز هنگ کرده سیستم

اگه سی دی نصب ویندوز سالم بوده و درایو هم سالم بوده باید ابتدا رم و هارد سیستم چک بشه اسلات های رم رو هم تمیز کنید جاشون رو عوض کنید و با یک رم دیگه تست کنید

درست نشد باید برید سراغ پاور

gis0o0
24-07-2013, 09:50
دو تا مشکل داشت. یکی اینکه دی وی دی رام ضعیف بود. دوم فایلای ویندوز قبلیش که بالا نمیومد مشکل ایجاد کرده بود ...

اول سی دی مینی ویندوز رو گذاشتم تا پوشه ویندوز قبلی رو پاک کنم منتها باز همین ارور رو داشتم. دی وی دی رامو عوض کردم حل شد.
ولی همچنان اجازه نصب ویندوز جدید نمی داد با همین ارور. با مینی رفتم پوشه ویندوز قبلیو پاک کردم کلا مشکل حل شد.