ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بد خوابي !

manya-atashin
22-07-2013, 15:47
سلام به همگي

واقعا بد خوابم

يعني يكي رد ميشه ييهو ميپرم !
صداي بوق تو خيابون ميشه ميپرم ...

يكي از كنار داره راه ميره تو اوج خوابم ولي بيدار ميشم !!!

اصلا خواب كه ميگن آرامش
واسه من شده زهر مار !!!:n27:

قرص و دارو به هيچ وجه نميخوام ! حتي بي خطر ترين رو !

يه وسيله اي چيزي ميخواستم بدونم آيا داروخانه يا اين كالاهاي پزشكي دارن ؟
واسه گوش ؟ حداقل چيزي نفهميم ؟؟؟ صدايي چيزي؟

supermax15
22-07-2013, 17:14
به نظر من ادم باید روزی 1 ساعت ورزش کنه تا خسته بشه
خب وقتی ادم خسته باشه هم بیشتر میخوابه و هم عمیق تر و به سختی بلند میشه
البته میگن گیلاس هم ادم موقع خواب بخوره خوبه ارامش بخشه

manya-atashin
22-07-2013, 17:30
اي عزيز جان
از صبح تا شب اينقدر كار و بدبختي هست كه ديگه ورزش ....:n29:

خب با وجود اين خستگي ها چرا باز اينجوري هستم؟
يه چيزي هم كه هست
شب ها من واقعا آژير ميشم !
يعني هر موجودي رو زمين ديدم شبا خوابش مياد و چشاش اينو نشون ميده
ولي من بر عكس آژير ميشم و سر حال !!!!!!!

pcgamer
22-07-2013, 17:47
بتون پیشنهاد می کنم هیچ وقت برای این مشکلتون از هیچ دارویی استفاده نکنید که هیچ کدوم عاقبت خوبی ندارن ... وامیدوارم تو این تاپیک هم بحث دارو ها اعتیاد اور باز پیش نیاد.

منم این مشکل رو داشتم با این کارایی که می گم به مرور زمان حل شد الان چندسالی هست خواب خیلی خوبی دارم .کارایی که کردم رو براتون می گم
برای مشکلتون اول از همه بهتره که به زندگیتون نظم بدید. سعی کنید همینطور که صبح ها یک ساعت خواص برای بلند شدن از خواب دارین شب ها هم یک ساعت خواص بزارید که حتما تو اون ساعت برید رخت خواب. مثلا من وقتی دانشگا ندارم خوابم می شه صبح ! بیداریم بعد از ظهر ...برای همین موقعی که دانشگاه هم ندارم سر ساعت نهایتش با 1 ساعت تاخیر می خوابم .

اگه بعد نیم ساعت خوابتون نبرد بلند شید ی چیزی بخورید و دوباره برید تو رخت خواب .

نسکاقه چایی قهوه از غروب به بعد اصلا نخورید.

پاهاتون رو اگه ملافه می ندازید بیرون نگهدارید پا وقتی خنک تر باشه طودتر خوابتون می بره . سرد بودن اتاق خواب کلا به خواب خیلی کمک می کنه

و اگه با همه اینا حل نشد من خودم پا می شم ی غذای سنگین میخورم که خوابم ببره هر چند این کار درست نیست ولی خوب بهتره اینه که ادم نخوابه یا دارو مصرف کنه . من معمولا همبرگر با دوغ می خورم سریع بعدش خوابم می بره .

در مورد رد شدن کسی از کنارتون و بیدار شدن همه ادم ها اینجوری هستن یکی حساسه مثل شما یکی نه چون عادت داره .. بهترین کار اینه که در اتاقتون رو قفل کنید و از همه بخواین کسی موقع خواب مزاحمتون نشه ...

من چند بار که یکی از کنارم رد شد با ترس از خواب پا شدم دیگه در اتاقمم باز باشه کسی نمیاد.
شب ها خواب خوبی هم دارم .

در مورد سرحال شدنتون موقع شب هم این یک علت ژنتیکی هست .من راجب موضوع خیلی مطالعه و پیگیری داشتم در این حد بگم که تنها کاری که میتونید بکنید عادت دادن بدنتون هست هر چند بدنتون همیشه تو این ضمینه مقاومت می کنه.
تو ادمهای عادی هرمونی که این وظیفه رو داره تو غروب ترشح می شه از شما دیرتر ترشح می شه به همون میزان بدن شما دیرتر بخواب تمایل داره بره ...

manya-atashin
22-07-2013, 17:50
واقعا ممنونم ... خيلي لطف كرديد

من چند بار که یکی از کنارم رد شد با ترس از خواب پا شدم دیگه در اتاقمم باز باشه کسی نمیاد.

آره
واقعا تجربه بدي هست :n06:

اميدوارم بتونم تمام اين موارد رو رعايت كنم

Eblis 2011
22-07-2013, 17:59
یه بنده خدایی میگفت : شما نگران مال دنیایی که خواب درست و حسابی نداری و دلواپسی !!!!:n02:

:::::::: پیشنهاد من ::::::::

۱- محل خوابتان را مناسب کنید.
بالش و تشک خوبی را برای خودتان تهیه کنید.
تشک نامناسب می تواند باعث مشکلات عضلانی- اسکلتی شود و شما را از داشتن یک خواب خوب محروم کند.

۲- از رختخواب فقط برای خوابیدن استفاده کنید.
هنگامی که در رختخواب هستید، از تماشای تلویزیون، خوردن غذا، جروبحث و دیگر فعالیت ها خودداری کنید، زیرا این ها باعث بیخوابی شما می شوند.
اگر شما عادت دارید قبل از خواب کتاب بخوانید، از کتاب هایی استفاده کنید که احساس خوبی به شما می دهند.

۳- محل خوابیدن خود را تغییر دهید.
اگر خوابتان نمی برد، محل خواب خود را تغییر دهید و در جای دیگری بخوابید.
اگر با استفاده از این روش به خواب رفتید، مشکل شما مربوط به محل خوابیدن شما می باشد.

۴- در یک زمان مشخص بخوابید و بیدار شوید.
ساعت داخلی بدن، خود را با برنامه تنظیم شده شما وفق می دهد. بنابراین در ساعت معینی بخوابید و در ساعت مشخصی بیدار شوید.
بهتر است از همین امروز شروع کنید و سر یک ساعت مشخص از خواب بیدار شوید، حتی روزهای تعطیل همین کار را انجام دهید.

۵- وسط روز چرت نزنید.
اگرچه برای افرادی که کمبود خواب دارند، چرت زدن یک راه حل خوب می باشد، اما همیشه مفید نیست.
یک چرت کوتاه در بعد از ظهر می تواند باعث دیر به خواب رفتن در شب شود.
خوابیدن زیاد در تعطیلات نیز می تواند برنامه خواب شما را خراب کند و بی خوابی را بدتر نماید.

۶- از عصر به بعد مواد کافئین‌دار را کمتر مصرف کنید.
اثر کافئین تا چند ساعت در بدن باقی می ماند.
کافئین نه تنها باعث مشکل در خوابیدن می شود، بلکه ممکن است باعث بیداری های مکرر در طول شب نیز گردد.
قهوه، کاکائو و نوشابه سیاه منابعی از کافئین می باشند.

۷- از نوشیدن الکل و کشیدن سیگار خودداری کنید.
نوشیدن الکل در هر زمانی برنامه خواب شما را به هم می زند و شما را بی‌خواب می کند.
سیگار کشیدن نیز باعث بدتر شدن بی خوابی می شود.

۸- ورزش بر کیفیت و مدت خوابیدن شما اثر دارد.
در طول روز ورزش کنید، اما ورزش شدید را قبل از خواب انجام ندهید.
ورزش کردن قبل از خواب، باعث بی خوابی می شود.
حداقل سه ساعت قبل از به خواب رفتن، ورزش نکنید.

۹- مراقب غذا خوردن خود باشید.
در شام، غذای سنگین مصرف نکنید، زیرا می تواند خواب شما را به هم بزند.
دیر وقت غذا نخورید، زیرا باعث می شود سیستم گوارشی بدن شروع به فعالیت کند و مانع به خواب رفتن شما گردد.
اگر شما از برگشت غذا از معده به مری (سوزش سر دل) ناراحت هستید، نباید قبل از خواب، غذا و یا نوشیدنی بخورید.
قبل از خواب، باید از نوشیدن زیاد مایعات دوری کنید، زیرا این امر باعث پر شدن مثانه و نیاز مکرر به تخلیه ادرار می شود.

۱۰- سعی کنید فکر خود را از مشکلات روزانه خالی کنید.
قبل از به خواب رفتن، دعا و قرآن بخوانید، کتاب مورد علاقه خود را مطالعه کنید، از دعوا و مشاجره خودداری کنید و به مشکلات روزانه خود فکر نکنید.

۱۱- ببینید چه دارویی مصرف می کنید.
اگر دارویی قبل از خوابیدن مصرف می کنید که باعث بی خوابی شما می شود، از قبیل: دکونژستان و یا داروهای استنشاقی آسم، از پزشک خود بخواهید که در صورت امکان ساعات مصرف آن را تغییر دهد.
اگر هم خود دارو در کل باعث بی خوابی می شود، از پزشک خود بخواهید نوع آن را تغییر دهد.

۱۲- موقع خواب، فکر خود را درگیر نکنید.
به جای آنکه در رختخواب راجع به برنامه های فردای خود فکر کنید، بهتر است بعد از شام این کار را انجام دهید.

۱۳- محیط اتاق خواب را مناسب کنید.
دمای اتاق خواب باید معتدل باشد (نه گرم و نه سرد)، محیط اتاق خواب باید آرام و بی صدا باشد (حتی صدای ساعت دیواری مزاحم است) و نباید اتاق خواب خیلی نور داشته باشد (تاریک یا نور خیلی کم و ملایمی داشته باشد).

supermax15
22-07-2013, 18:18
ادم واقعا خسته باشا روی سنگ هم بخوابه براش لذت بخشته زمان و فکر و دما رخت خواب هم براش مهم نیست

من دیدم طرف روی مبل نشسته با صدای بلند تلویزیون خوابش برده و به زور از خواب بیدار میشده

استرس و نگرانی هم مهمه کسایی دارن معمولا زود بلند میشن از خواب

اگه مشکلتون صدا هست فقط خب باید یه چیزی داخل گوش کنید که هیچی رو نشنوید (مثل هدفون )ولی اهنگ پخش نباشه(یا پارچه ( یا پنبه

waltz
22-07-2013, 18:25
من به طور وحشتناکی همین مشکل رو داشتم می تونم بگم خیلی شدیدتر از شما، دارو و روش‌های دیگه کمکی بهم نکرد، تا این که رو آوردم به مطالعه قبل از خواب، از اون وقت تا حالا عین بیبی می‌خوابم! :n02: نکته: کتاب‌های غیر درسی مثل، رمان، شعر، و موضوعاتی رو که بهش علاقمندی رو بخونی بهتره

manya-atashin
22-07-2013, 19:01
رمان ميخونم زياد ! تاثيري نداشته

البته ميگم
مشكل من به قول دوستمون بيشتر صدا هست !
فكر كنم گوشام بسته باشه جواب بده
البته با يه چيزي كه ضرر نزنه !
پنبه ميزارم
هميشه در مياد !
هدفون بزارم زخمي ميشه
اگه مدل خاصي باشه البته معرفي كنين ممنون ميشم

V E S T A
22-07-2013, 19:08
سلام

فکنم باید از گوش گیر های ضد صدا استفاده کنید این اسم رو سرچ کنید پیدا میکنید

shabe.saket
22-07-2013, 19:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اینا استفاده کنید
یه حالت نانو داره که اصلآ صدا به داخل گوش نفوذ نمیکنه...
البته کیفیت خواب بیشتر جنبه روانی داره....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%DB%8C%D8%AC_%DB%8C%DA%A9_%D9%BE%DA%98%D9%88 %D9%87%D8%B4%D8%9B_%DA%AF%D9%88%D8%B4_%D8%A8%D9%86 %D8%AF%D8%8C_%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C_ %D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%A8 %D9%87%D8%A8%D9%88%D8%AF_%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84% D8%A7%D9%84_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8_%D8%A7%D8%B3% D8%AA

manya-atashin
22-07-2013, 19:20
مرسي عزيزم
پيدا شد

hesam_a_r
27-08-2013, 07:02
اون اعصاب خوردی که در اثر بی خوابی که نمیخاین دارو بخورین مضراتش خیلی بیشتر از خوردن دارو هست از خواب می پری طپش قلب میگیری اضطراب کم کم زیاد میشه با منشا نا مشخص بعد جای مثلا دیاز پام باید هالوپریدول بخوری امیدوارم هیچ وقت این جور نشه ولی چیش یه نورولوژیست برو و از دارو هم نترس