مشاهده نسخه کامل
: مشکل با بلوتوث لپ تاپ
wolfomid
22-07-2013, 13:20
با سلام
لپ تاپ ایسوس مدل N55SF دارم
ویندوز اوریجینالم رو مجبور شدم پاک کنم الان وین سون Ultimate نصبه و فعلا نمیتونم اوریجینال نصب کنم
بلوتوث رو نصب کردم هم با برنامه Driver pack solution و هم از خود سایت ایسوس درایورش رو دان کردم و نصب کردم ولی متاسفانه نه گزینه ای میاد توی صفحه دسکتاپ ک بشه انتخاب کرد تا بلوتوث روشن شه و نه اون قسمت کنار ساعت توی صفحه دسکتاپ ک برنامه ها اونحا هست چیزی نمیاد ک بشه انتخاب کنم
ولی توی کنترول پنل ک میرم و توی قسمت device manager میبینم ک نصبه و نوشته بدون مشکل داره کار میکنه This device is working properly.
حالا چطوری باید رروشنش کنم؟
فکر کردم نکنه اتوماتیک روشنه ولی معلوم نیست واسه همین با گوشی سرچ کردم چیزی پیدا نکرد
چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
h_mirgh20
22-07-2013, 15:51
بلوتوث با کیبورد روشن میشه
fn+f2 بزن فکر همین باشه
وقتی زدی یه عکسی میاد روی علامت بلوتوث کلیک کن تا روشن بشه
wolfomid
22-07-2013, 16:02
اینو ک میدونم ولی توی ویندوز اوریجینال اینکارو میکردم وسط صفحه دوتا گزینه میومد یکی بلوتوث بود ک میشد انتخاب کرد ولی توی این ویندوز وقتی اینکارو میکنم چیزی باز نمیشه و فقط وایرلسم اون پایین بغل ساعت فعال میشه
h_mirgh20
23-07-2013, 00:03
درایورش رو نصب نکردی
wolfomid
23-07-2013, 13:05
من توی سایت ایسوس بلوتوث رو دانلود و نصب کردم و درایورش توی Device manager نصبه
اینارو گفتم نمیدونم شما چطوری میگی درایورش نصب نیست!!
البته توی قسمت کنترول پنل و قسمت Device and printer اونجا چیزی ب نام بلوتوث نیست!!
درایور مدل من رو میشه لینک بدید شایدم حق با شما باشه و نصب نباشه
توی شکل های زیر همه چی معلومه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شکل ها به ترتیب شماره گذاری شده
همونطوری ک میبینید با اینکه معلوم نیست بلاخره نصبه یا نیست، وقتی send یا receive رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته توی شکل ها معلومه
وقتی هم ک fn+f2 رو میزنم فقط وایر لس بقل ساعت روشن و خاموش میشه اصلا پیغامی مبنی بر روشن و خاموش شدن بلوتوث نمیاد!
مشکل چیه؟
wolfomid
01-08-2013, 23:37
من هنوز مشکلم حل نشدا؟
یعنی توی این سایت معروف کسی نیست بتونه کمک کنه؟
سعید1400
01-08-2013, 23:55
داداش بلوتوست رو اپدیت کن برای این کار از نرم افزار driver genuisاستفاده کن و قبل از دانلود خود نرم افزار رو از طریقlive updateاپدیت کن
و اونی هم که دو تا گزینه میومد که یکی بلوتوس و یکی wifiبود یه درایوری هست که تو برند های دل quesketنام داره اگه کسی اسم این درایور رو میدونه بگه
در ضمن گاهی مواقع گوشی ها بلوتوس رو نمیشناسن که با یه ری استارت درست میشه اگه نشد از طریق کامپیوتر سعی کن یه چیزی بفرستی
h_mirgh20
04-08-2013, 00:56
اگر درایور بلوتوث نصب هست
شما به یه برنامه از ایسوس نیاز داری که اون دوتا گزینه رو نمایش بده
برای ایسوس اسمش رو نمیدونم چیه
الان شما وقتی صدا یا نور صفحه رو تغیر میدی اون انیمیشنش رو نشون میده؟
maryam_ee
04-08-2013, 12:57
من بلوتوثم نصبه و اون گوشه پايين هم مياد حتي قابليت ديده شدنش رو هم كليك م كنم.اما نه چيزيو پيدا مي كنه و نه خودش پيدا ميشه لطفا راهنمايي كنيد.
wolfomid
04-08-2013, 17:45
اگر درایور بلوتوث نصب هست
شما به یه برنامه از ایسوس نیاز داری که اون دوتا گزینه رو نمایش بده
برای ایسوس اسمش رو نمیدونم چیه
الان شما وقتی صدا یا نور صفحه رو تغیر میدی اون انیمیشنش رو نشون میده؟
بله نصب کردم
هم انیمیشن تنظیم صدا و نور رو میاره هم انیمیشن بلوتوث و وایرلس روشن و خاموش شدن رو میاره
وایرلس اوکی هست ولی وقتی انیمیشن بلوتوث میاد و روشن میشه با گوشی ک میگردم چیزی پیدا نمیکنه ضمنا توی device and printer هم ک add a device رو میزنم تا بلوتوث گوشی رو پیدا کنه هم هیچی رو نمیاره.
تازه توی ویندوز اوریجینال اول، وقتی انیمیشن روشن شدن بلوتوث میومد بقل ساعت یه عکس بلوتوث میومد ک میشد روش کلیک کرد تا پنجره مربوط ب جستجو بلوتوث بیاد و کار کنه ولی توی این ویندوز با اینکه انیمیشنه میاد و روشن میشه، آیکون بلوتوث سمت راست پایین بقل ساعت نمیاد
چی کار کنم؟
wolfomid
04-08-2013, 17:47
من بلوتوثم نصبه و اون گوشه پايين هم مياد حتي قابليت ديده شدنش رو هم كليك م كنم.اما نه چيزيو پيدا مي كنه و نه خودش پيدا ميشه لطفا راهنمايي كنيد.
دقیقا شما هم مشکل من رو دارید.
بچه ها لطفا کمک کنید
اگه میشه نرم افزار یا درایور مخصوص خود لپ تاپ رو بدید
البته من هر چیرو ک بنظرم لازم بود رو از سایت ایسوس دان کردم و نصب کردم ولی هنوز مشکل دارم
البته به ظاهر همه چی نصبه ولی کار نمیکنه
دوستان منم یکبار این مشکل رو داشتم.من سی دی درایومو دوباره گذاشتم و با سی دی برنامه ی بلوتوثو uninstaleکردم.بعدش که دوباره نصب کردم درست شد.
بعضی وقتا برنامه نصب میشه ولی ناقصه!!!!!!!!!!!!
در ضمن لپتابه منم asus k45vd
wolfomid
06-08-2013, 12:20
دوستان منم یکبار این مشکل رو داشتم.من سی دی درایومو دوباره گذاشتم و با سی دی برنامه ی بلوتوثو uninstaleکردم.بعدش که دوباره نصب کردم درست شد.
بعضی وقتا برنامه نصب میشه ولی ناقصه!!!!!!!!!!!!
در ضمن لپتابه منم asus k45vd
سلام
من ک دوباره ویندوزم رو عوض کردم و دوباره درایور هارو با برنامه driver solution نصب کردم با این حال درایورهای بلوتوث رو ک جدا از سایت ایسوس دان کرده بودم بازم نصب کردم بازم نشد.
دیگه نمیدونم باید چیکار کرد
نمیدونم چرا کسی درایورهای فعال سازی بلوتوث رو از ک مخصوص لپ تاپ من باشه بهم نمیده!
یا کسی میتونه مشکل من رو حل کنه!
mostafait
02-01-2014, 11:07
با سلام.
دو عدد لپ تاپ از این مدل با کانفیگ مختلف دارم که ویندوز 7 نسخه 64 بیتی بر روی اون نصب کرده ام!
تمامیه درایورها رو از سایت ASUS مربوط به این مدل دانلود کرده ام! بعد از نصب درایور ها تمام قطعات نصبه و در دیوایس منیجر تمام قطعات نصبه!
---------------
وایرلس و ... هم کار میکنه! اما بلوتوث کار نمیکنه در system tray هم آیکون بلوتوث هستش! اما کار نمیکنه! توی منوهای همین آیکون بلوتوث گزینه Send File و Receive File وجود نداره! درایورهایی که از سایت Asus گرفتم و مربوط به بلوتوث بود رو پاک کردم! و درایور خود ویندوز بلوتوث رو شناخت و سند فایل و ریسیو فایل اومد اما بازم کار نمیکنه!
--------------
منم این مشکل رو دارم مثل دو دوست قبلی×
سلام لپ تاپ دل مدل inspiron n4110 دارم و از همان اول ویندوز اوریجینال روی ان نصب بود اما سع عدد ازدرایورهای بلوتوث سیستم علامت زرد کنارش هست یعنی نصب نیست
دی وی دی درایور های خود لپ تاپ رو که می ذارم و همه درایور های مرتبطه رو نصب می کنم باز هم همان سع عدد درایور مذکور نصب نمیشن یعنی اصلا انگار فایلی نصبی ندارن !
2-حتی به صورت دستی مسیر فولدر های دی وی دی درایور را در Update blootuth driver در device manager می زنم باز هم هیچ فایلی مرتبط برای نصب پید ا نمی کند
3- دی وی دی driver pack solution گرفتم ولی دقیقا برای همین سه عدد درایور بلوتوث ، فایل نصبی درایور ندارد و پیام می دهد از اینترنت باید دانلود شود
لطفا بگید چه کا کنم اخه مگه میشه که دی وی دی درایور های خود ویدندوز فایل نصبی کلیه درایور ها رانداشته باشد ؟؟؟؟
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.