مشاهده نسخه کامل
: Adata Portable SH14 یا ADATA Portable HD710
سلام به همگی بنده می خواستم یه هارد اکسترنال یک ترابایتی بخرم از این دوتا کدوم بهتره؟
Adata Portable SH14 یا ADATA Portable HD710
یه گزینه هارد بوفالو اسمبل چین هست اون چطوره؟
از همه مهمتر کجا میشه تو شیراز اینا را گیر اورد مخصوصا ADATA(گشتم پیدا نکردم)
ممنون
ata.royalfalcon
22-07-2013, 15:12
سلام به همگی بنده می خواستم یه هارد اکسترنال یک ترابایتی بخرم از این دوتا کدوم بهتره؟
Adata Portable SH14 یا ADATA Portable HD710
یه گزینه هارد بوفالو اسمبل چین هست اون چطوره؟
از همه مهمتر کجا میشه تو شیراز اینا را گیر اورد مخصوصا ADATA(گشتم پیدا نکردم)
ممنون
سلام .
1. از لحاظ شكل ظاهري فكر ميكنم HD710 زيباتر باشه ، البته اين كاملاً بستگي به سليقه كاربر دارد . ضمن اينكه در مدل HD710 ميتونيد كابل usb را دور باكس قرار بديد . همچنين مدل HD710 داراي استاندارد IPX7 هست در صورتيكه مدل SH14 استادارد IPX4 دارد كه مقاومت كمي در برابر مايعات دارد . در كل فكر نميكنم بغير از شكل ظاهر و ساختار باكس تفاوت ديگري داشته باشند ، حتي ممكنه هر دو از يك مدل هارد اينترنال استفاده كرده باشند .
2. مدل دقيق هارد بوفالو چي هست ؟ گارانتي ؟ ميتونستيد از برند وسترن يا سيگيت هم انتخاب كنيد .
ممنون برای پاسخ .دنبال ضد ضربه بودم برای همین adata را انتخاب کردم . بوفالو طرف گفت ژاپنی هست و ضد ضربه از فاصله دو متری با بسته پرتش کرد رو زمین!اما قیمتش 400 بود منم دیگه از مدلش نپرسیدم قیمتش زیاد بود!بجاش امروز 60 تومن از کفم رفت ماشین بابا رو بردن پارکینگ!
کسی اهل شیراز نیست بگه کجا میشه خرید یا باید اینترنتی بگیرم؟اینترنتی سایتای معتبر تا 40 تومن گرون تر هست برای یه هار 280 تومنی .بازم ممنون
راستی HD710 گرونتره 20 تومن
ata.royalfalcon
22-07-2013, 22:56
ممنون برای پاسخ .دنبال ضد ضربه بودم برای همین adata را انتخاب کردم . بوفالو طرف گفت ژاپنی هست و ضد ضربه از فاصله دو متری با بسته پرتش کرد رو زمین!اما قیمتش 400 بود منم دیگه از مدلش نپرسیدم قیمتش زیاد بود!بجاش امروز 60 تومن از کفم رفت ماشین بابا رو بردن پارکینگ!
کسی اهل شیراز نیست بگه کجا میشه خرید یا باید اینترنتی بگیرم؟اینترنتی سایتای معتبر تا 40 تومن گرون تر هست برای یه هار 280 تومنی .بازم ممنون
احتمالاً MiniStation Extreme بوده . ضد ضربه بودن تنها یکی از مزایای آن هست . این مدل قابلیت hardware encryption هم دارد . در هر حال دقت کنید که هاردهای اکسترنالی که باکسهای ضذ ضربه داشته باشند با توجه به اجزاء ظریفی که دارند بایستی مثل یک هارد معمولی نگهداری و مراقبت بشوند . بعبارت دیگه در زمانهایی که هارد دیسک روشن و هد بر روی پلاتر در حال Tracking هست نبایستی ضربه وارد و حتی جابجا شود . در سایت بوفالو حتی اشاره شده که این تست ضد ضربه در حالت non-operating انجام شده ...
MiniStation Extreme ارزش داره 100 تومن بیشتر هزینه کنم؟
Silicon Power Portable Armor A80 چطوره؟
ata.royalfalcon
23-07-2013, 11:13
MiniStation Extreme ارزش داره 100 تومن بیشتر هزینه کنم؟
يكي از مهمترين خصوصيت هارد اكسترنال MiniStation Extreme قابليت hardware encryption و دارا بودن ضربه گير (shock protection bumpers) هست . ضمن اينكه كابل usb آن بصورت نواري هست كه دور باكس قرار ميگيره به اضافه يك كابل usb3 اضافه براي افزايش طول كابل . كمتر هارد اكسترنالي هست كه اين قابليتها را بطور همزمان داشته باشه . بغير از اين موارد نكته خاصي بنظرم نميرسه . ضمن اينكه بوفالو سازنده اصلي هارد نيست بعبارت دقيقتر از كمپانيهايي مثل وسترن و سيگيت هارد مورد نياز را تامين ميكنه .
اگر قابليت hardware encryption براي شما مهم هست ميتونيد WD my passport را بخريد كه قيمت مناسبتري دارد . اگر از انواع ضد ضربه ميخواهيد ميتونيد برخي از مدلهاي Adata يا Silicon power را بخريد .
Hessam1372
23-07-2013, 11:15
بهترین هارد دیسک اکسترنال دنیا، وسترن دیجیتال هست دوست عزیز.
اگر سرعت برای شما ملاک هست، اکیداً پیشنهاد می کنم به سراغ وسترن دیجیتال برید.
من 6 ماه HD710 داشتم! آخر فروختم رفت! اینقدر اذیتم می کرد! پورت کابلش واقعاً بی کیفیت بود! سرعتش هم واقعاً در سطح افتضاحیی بود!
چون فرمت هاردش FAT32 بود! به جای اینکه NTFS باشه! هر چند این قابل تغییره و گارانتی ایدیتا واقعاً در ایران یکی از بهترین هاست!
من خودم خیلی کنجکاو بودم روی این HD710 و خوشم اومد بخرم و ببینم چه جوریه! واقعاً ناامیدم کرد! با مسئولان آونگ صحبت کردم! فرمودن شما ملاکتون ضد ضربه بودنه! پس انتظار نداشته باشید سرعت بالایی داشته باشه! :|
اما من وسترن دیجیتال رو ترجیح میدم! به عنوان کسی که 5 سال تو کار هاردهای اکسترنال بودم، اینو دوستانه به شما گفتم.
مشکلات وسترن اینه که ضد ضربه نیست و نسبت به خط و خش آسیب پذیره!
دیگه خود دانید. از بنده ی حقیر گفتن بود!
از اینجا می تونید خرید کنید: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام باز هم تشکر.برای بنده ضد ضربه بودن مهمه چون معمولا اطلاعات و زمانی که صرف به دست اوردن اطلاعات میشه از قیمت هارد بیشتره واقعا حیف هست که با یه ضربه کوچیک از بین بره.بعضیا میگن Silicon Power Portable Armor A80 روی کاغذ فقط زد ضربه هست اما برای adata بازخورد بهتری هست!بنده چو دانشجو هستم احتمالا باید هارد را با خودم تو کیف حمل کنم.حالا یکی بگه چه کنم چیکار کنم.کسی تجربه ای با Silicon Power Portable Armor A80 داشته؟
دوستان این بنده خدا میگه hardware encryption خوب نیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون درست میگه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.