مشاهده نسخه کامل
: عدم شناسایی کارتریج قابل شارژ
hamoon64
21-07-2013, 19:59
امروز اومدم کارتریج قابل شارژ رو پر کردم مثل همیشه و گذاشتم تو پرینتر. چراغش هم روشن شد. البته چشمک می زد به عنوان کم بودن رنگ که اون هم مهم نبود. اما وقتی بستم پرینتر نتونست شناسایی کنه. باز کردم دیدم چراغ کارتریج خاموشه، بازش کردم دوباره گذاشتم سر جاش باز چراغش روشن شد اما باز پرینتر شناسایی نکرد و وقتی دوباره باز کردم دیدم دوباره چراغش کارتریج خاموش شده
زنگ زدم میگن چیپ کارتریج سوخته باید عوض بشه
پرینتر کنون ip4940 و نزدیک 10 ماهه داره هر روز کار می کنه با همین کارتریج ها
آیا مشکل واقعا همینه؟ یعنی امیدوارم که همین باشه و خود دستگاه دچار مشکل نشده باشه.
sayanermia
21-07-2013, 22:20
دوست خوبم!!! فقط بهتون میگم هرچی زودتر کارتریج هارو بندازید دور و فقط و فقط با کارتریج های فابریک کار کنید! می دونم هزینه ی بیشتری داره ولی به دردسرهای بعدش نمی ارزه اصلا که از شارژی استفاده کنید.
بنده هم کانن MG5140 داشتم تا همین یک هفته ی پیش! منم مثل شما مدت زیادی با کارتریج های شارژی کار می کردم و راه و بی راه یا مشکل شناخته نشدن کارتریج داشتم یا مشکل عدم چاپ رنگ یکی از کارتریج ها تا اینکه بعد از یک سال و نیم هد دستگاه به طور کامل نابود شد و با ارور وحشتناک B200 مواجه شدم.
فقط بهتون میگم تا دیر نشده و تا با این ارور مواجه نشدید خیلی زود کارتریج هارو در بیارید ، کارتریج فابریک بخرید و استفاده کنید. اگر کمی اهل حوصله باشید و سرچ بزنید متوجه می شید که ارور B200 جزو ارور های مرگ مغزی پرینتر حساب میشه و درست زمانی میاد که هد دستگاه به طور کامل از بین رفته! راه های پیش پا افتاده هم براش بیان شده که از شر ارور ها خلاص بشید ولی متوجه خواهید شد که هیچ راهی جز تعویض هد نخواهید داشت... پس تا دیر نشده و هد دستگاتون اسیب بیشتری ندیده ، فابریک بخرید چرا که اگر هد خراب بشه باید نزدیک به 300 هزار تومن پول هد بدید!! به نظرم 200 تومن پول جوهر دادن خیلی بهتر از اینه که هم بعدا هد بخرید هم جوهر!!
اینارو گفتم چون خودم یک هفته است که داغدار این موضوع شدم و به ناچار رو اوردم به پرینترهای HP ارزون قیمت که هم مشکل کارتریج و هد نداشته باشم هم مشکل هزینه های بالا...
hamoon64
21-07-2013, 22:30
دوست عزیز من هفته ای دو بار شارژ می کنم ! سالی 1 عکس که چاپ نمی کنم برم کارتریج اصل بگیرم! سوال من راجع به چیز دیگه ای بود شما چی جواب دادی؟
سلام . دوست عزیز همونطور که بهتون گفتن این مشکل در بیشتر مواقع زمانی رخ می ده که چیپ کارتریج سوخته که هزینه زیادی هم نداره که تعویض کنی و من خودم مدت هاست که در این زمینه مشغول کار هستم و تجربه ثابت کرده که کارتریج های لیزری زمانی که شارژ می شم می تونن کارایی خوبی داشته باشن مثل فابریک ولی جوهر افشان رو پیشنهاد می کنم شارژ نکنید . (این رو کلی گفتم) اگر فروشگاه خوبی برای این کارا خواستی پیغام بده
موفق باشی
hamoon64
22-07-2013, 01:23
اصلا مسئله هزینش نیست،مسئله اینه که دستگاه خراب نشده باشه و گرفتار و معطل نشم. فقط می خواستم مطمئن شم که واقعا این مشکل برای سوختن چیپ کارتریج ه.
متاسفانه راه دیگه ای ندارم. چاپ روی سی دی دارم که باید توسط جوهر افشان انجام بشه. و تعداد هم تغریبا روزانه 20 30 چاپ دارم یعنی کارتریج اصلی به صرفه نیست. اگر یه روزی پرینتر سوخت می رم می خرم دوباره اما خرید جوهر اصل با اون قیمت های مسخره! خیلی زور داره.
پس 100% اینکه کارتریج وصل میشه شناسایی میشه اما وقتی در پرینتر بسته میشه کارتریج رو نمیشناسه و ارور میده ، مشکل چیپ کارتریج هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.