PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاله

meshkiposh2200
21-07-2013, 14:10
سلام.
يک تي وي سامسونگ led سری پنج 5540 چهل اینچ
هست که بعد از حدود يک سال کار يک هفته ایی است وقتي روشن ميشود يک کادر بالاي تصوير مي ايد که هاله اي دارد و اگر کانال عوض شود هاله اي از کانال قبلي روي کانال بعدي مياد
اين را هم بگم که در طي يک هفته اين مشکل بيشتر شده يعني در روزهاي اول بين هر چند بار روشن کردن اين مشکل را داشت و جديدا توي هر روشن کردني است و ديگر اينکه بعد از حدود 5 دقيقه کاملا خوب ميشود .
ميخاستم بدونم مشکل سخت افزاري است يا نرم افزاري و چطوري ميشه حلش کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی را که با کادر قرمز مشخص کردم فعلا فقط همون قسمت ار کانال قبلی هاله داره

matinpour
21-07-2013, 15:15
سلام.
يک تي وي سامسونگ led سری پنج 5540 چهل اینچ
هست که بعد از حدود يک سال کار يک هفته ایی است وقتي روشن ميشود يک کادر بالاي تصوير مي ايد که هاله اي دارد و اگر کانال عوض شود هاله اي از کانال قبلي روي کانال بعدي مياد
اين را هم بگم که در طي يک هفته اين مشکل بيشتر شده يعني در روزهاي اول بين هر چند بار روشن کردن اين مشکل را داشت و جديدا توي هر روشن کردني است و ديگر اينکه بعد از حدود 5 دقيقه کاملا خوب ميشود .
ميخاستم بدونم مشکل سخت افزاري است يا نرم افزاري و چطوري ميشه حلش کرد
اون قسمتی را که با کادر قرمز مشخص کردم فعلا فقط همون قسمت ار کانال قبلی هاله داره

دوست عزیز
من این راه حل را پیشنهاد می دهم که اگر سیستم شما از نظر پنل دچار آسیب نشده باشد مشگل شما بر طرف می شود یعنی با این کار تلویزیون شما دوباره مثل روز اولی که خریدید در می آید پس به این لینک رفته و در پست قسمت قرمز رنگ را مطالعه و دقیقا به تمام موارد آن عمل کنید