ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مکشل با گیرنده دیجیتال denay

a6543210
20-07-2013, 21:47
سلام عزیزان
یه گیرنده دیجیتال یه ماهی می شه تازه گرفتیم! امشب یکم مشکوک می زد!
قضیه از این قراره که تصویر یکم تو مایه های سیاه سفید (سیاه و سفید کامل که نه! ولی تو مایه های سبز و سیاه ه ...) هست.یعنی فیلم دیده می شه ولی تصویر اون رنگیه!
راستشو بخواین آنتن یکم فک می کنم بد تنظیم شدست! یعنی این احتمالیه که خودم می دم چون آنتن جای بدیه تصویر عین سی دی خش دار می شه.ولی اینکه تصویر این رنگی بشه برام اولین بار بود که امشب اتفاق افتاده!
ممنون می شم راهنمایی کنید.مارو از نگرانی دربیارین.راستش 100 تومن پول بی زبون دادم.دوست ندارم به این زودی خراب شه!:n15:
ممنونم:n12:

matinpour
20-07-2013, 22:20
سلام عزیزان
یه گیرنده دیجیتال یه ماهی می شه تازه گرفتیم! امشب یکم مشکوک می زد!
قضیه از این قراره که تصویر یکم تو مایه های سیاه سفید (سیاه و سفید کامل که نه! ولی تو مایه های سبز و سیاه ه ...) هست.یعنی فیلم دیده می شه ولی تصویر اون رنگیه!
راستشو بخواین آنتن یکم فک می کنم بد تنظیم شدست! یعنی این احتمالیه که خودم می دم چون آنتن جای بدیه تصویر عین سی دی خش دار می شه.ولی اینکه تصویر این رنگی بشه برام اولین بار بود که امشب اتفاق افتاده!
ممنون می شم راهنمایی کنید.مارو از نگرانی دربیارین.راستش 100 تومن پول بی زبون دادم.دوست ندارم به این زودی خراب شه!:n15:
ممنونم:n12:

دوست عزیز
شما باید از سالم بودن آنتن - کابل - و فیش آن مطوءن باشید و حتما اتصالات را درست ببندید و مواظب باشید که سیمها بهم اتصال نداشته باشندو اینکه از سیم نوع خوب استفاده کنید و اتصالات محکم و فیش لق نباشد و جهت آنتن را هم درست انتخاب کنید با این روش دیگر اگر درست کانال یابی کنید نباید مشگلی داشته باشید.