مشاهده نسخه کامل
: LED TV 2D 40
black.assassin
20-07-2013, 16:14
سلام به همه دوستان گل
شناخت چندانی به تلویزیون های تو بازار ندارم.
از برندها سامسونگ رو بیشتر قبول دارم .
ملاک انتخاب کیفیت تصویر هست.
به هیچ وجه سه بعدی نباشه .
هوشمند بودن یا نبودنش زیاد مهم نیست.
سایز حدود 40 باشه.
اگه میشه تو رنج قیمت های مختلف معرفی کنید.
خیلی ممنون.
black.assassin
21-07-2013, 15:19
دوستان یه کمک کوچولو بکنید دیگه
matinpour
21-07-2013, 16:53
دوستان یه کمک کوچولو بکنید دیگه
دوست عزیز
به این سایت بروید و آنچه مورد نظر تان هست انتخاب کنید چون برند سامسونگ هرچه سری ومدل آن بالاتر باشد از همه لحاظ بهتراست این دیگر برمی گردد به بودجه شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black.assassin
22-07-2013, 19:18
الان سری E , D چه فرقی باهم دارند. کدوم سری جدیدتر هست ؟
matinpour
22-07-2013, 20:29
الان سری E , D چه فرقی باهم دارند. کدوم سری جدیدتر هست ؟
دوست عزیز
سری E جدیدتر است و همچنین با کیفیت تر و کاراتر از سری D است ولی آلان سری F از همه جدیدتر واز هر لحاظی برتر از همه برندهای موجود در بازار است مخصوصا از سری 7 به بالا که فوق العاده است
amir_t6262
22-07-2013, 21:03
دوست عزیز
سری E جدیدتر است و همچنین با کیفیت تر و کاراتر از سری D است ولی آلان سری F از همه جدیدتر واز هر لحاظی برتر از همه برندهای موجود در بازار است مخصوصا از سری 7 به بالا که فوق العاده است
به اعتراف بسیاری، حتی خود نمایندگی های سامسونگ، کیفیت ساخت سری D که مربوط به سال 2011 می باشد به مراتب از سری E که مربوط به 2012 می باشد بالاتره.
البته بحث امکانات جداست. من فقط کیفیت ساخت را میگویم.
matinpour
23-07-2013, 12:26
به اعتراف بسیاری، حتی خود نمایندگی های سامسونگ، کیفیت ساخت سری D که مربوط به سال 2011 می باشد به مراتب از سری E که مربوط به 2012 می باشد بالاتره.
البته بحث امکانات جداست. من فقط کیفیت ساخت را میگویم.
دوست عزیز
سیستمها هرچه پیشرفته تر می شوند طرز کار آنها پیچیدتر می شود و کار کردن با آنها نیاز به یادگیری دارد که متاسفانه حتی بعضی از کسانی که در نمایندگیها و حتی تعمیرگاهای سامسونگ کار می کنند فاقد این آموزشها هستند و یا اینکه اطلاعات کافی ندارند. که خود من بارها در سرکشی و یا موارد کاری که داشتم به این موارد برخوردم و باعث حیرتم شده و حتی منوالی که سامسونگ با تلویزیونهایش می فروشد اطلاعات مختصری را گنجاندن که این باعث تاسفه در جای که خو د من منوال کامل و جامع استفاده از تمامی تلویزیونهای سری f را جمع آوری- ترجمه- ونگارش و آماده چاپ دارم
black.assassin
23-07-2013, 18:54
ممنون از دوستان که جواب دادن.
یه سوال دیگه داشتم الان از سری F مطابق با مشخصات من چه مدل هایی موجود هست ؟
matinpour
23-07-2013, 20:38
ممنون از دوستان که جواب دادن.
یه سوال دیگه داشتم الان از سری F مطابق با مشخصات من چه مدل هایی موجود هست ؟
دوست عزیز
هنوز سری F به بازار نیامده است احتمالا اواسط مردادماه می آید و تقریبا با همان سری های E ولی با کیفیتو کارایی بیشتر
amir_t6262
23-07-2013, 21:21
دوست عزیز
سیستمها هرچه پیشرفته تر می شوند طرز کار آنها پیچیدتر می شود و کار کردن با آنها نیاز به یادگیری دارد که متاسفانه حتی بعضی از کسانی که در نمایندگیها و حتی تعمیرگاهای سامسونگ کار می کنند فاقد این آموزشها هستند و یا اینکه اطلاعات کافی ندارند. که خود من بارها در سرکشی و یا موارد کاری که داشتم به این موارد برخوردم و باعث حیرتم شده و حتی منوالی که سامسونگ با تلویزیونهایش می فروشد اطلاعات مختصری را گنجاندن که این باعث تاسفه در جای که خو د من منوال کامل و جامع استفاده از تمامی تلویزیونهای سری f را جمع آوری- ترجمه- ونگارش و آماده چاپ دارم
من کاری به سیستمها و ... ندارم. کیفیت مونتاژ و پنل را میگویم.
----
سری F اگر بیاید همگی وارداتی هستند یا اینها را هم میخواهند در ایران مونتاژ کنند؟!
matinpour
23-07-2013, 22:06
----
سری F اگر بیاید همگی وارداتی هستند یا اینها را هم میخواهند در ایران مونتاژ کنند؟!
دوست عزیز
همه وارداتی هستند مطمئن باشید.
Soroush-S
23-07-2013, 22:33
----
اکثر مدلها مونتاژ داخل هستند!
سری D کاملا از سری E بهتره.برادرم سری D داره و کاملا تفاوتشون محسوس هست.
شاید دلیلش این باشه که سری جدیدش مونتاژ داخل شده
Soroush-S
29-07-2013, 23:31
عزیز اکثر تلویزیونهای سامسونگ از سال 1386 تا الان مونتاژ داخل هستند. سری R , A , B و ... حتی D و مدلهای جدیدتر همگی مونتاژ داخل هستند .
matinpour
30-07-2013, 01:27
دوست عزیز
تلویزیونها هرچه جدید تر می شوند هوشمند تر و کارایی بالاتر و کیفیت بهتری نسبت به مدلهای گذشته خود دارند این به نحوی استفاده کاربر و داشتن اطلاعات کافی از بکار گیری تلویزیون در شرایط محیطی دارد که متاسفانه به دلیل اینکه همراه تلویزیون کتابچه راهنمای جامع و کاملی در رابطه با استفاده صحیح از تلویزیون نیست پس کاربران نمی توانند به درستی و جامع از تلویزیون شان بهره ببرند و چون سیستمهای قدیمی ساده تر بوده و کار با آنها راحتر است و آموزش چندانی هم برای بکارگیری نمی خواهد کار بران فکر می کنند که سیستم قدیمی بهتر است که البته اینطور نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.