PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال شاه گوش

MoJtaBa.R
20-07-2013, 14:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کافه سینما-فیلمبرداری سریال تازه داوود میرباقری با تغییر نام به "شاه گوش" همچنان ادامه دارد.
سریال جدید داوود میرباقری به نام “شاه گوش” همچنان در حال فیلم برداری است. اما خبرهای جذابی از آن به گوش می رسد. از پیوستن مهران مدیری به این گروه تا…

فیلمبرداری سریال تازه داوود میرباقری با تغییر نام به “شاه گوش” همچنان ادامه دارد. سریالی کمدی که از اواخر شهریور در شبکه نمایش خانگی توزیع می شود و داوود میباقری در آن با تعدادی مطرح ترین عوامل و بازیگران سینمای ایران همکاری کرده. یکی از رسانه های نزدیک به مهران مدیری از حضور افتخاری مدیری در این سریال خبر داده هر چند این خبر از سوی سازندگان سریال تایید نشده اما عکسی از مدیری در پشت صحنه سریال در کنار داوود میرباقری و عبدالله اسکندری منتشر شده. حضور اکبر عبدی در نقش کله پز و فرهاد اصلانی در نقش افسر و شباهت گریم محسن طنابنده به یکی از خوانندگان خارج از کشور از دیگر حواشی این سریال است. فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، حمیدرضا آذرنگ، مرجانه گلچین، احمد مهران­فر، شهرام حقیقت دوست، طناز طباطبایی، مصطفی طاری، ابراهیم آبادی، علیرضا جعفری، علی فتحعلی و حامد میرباقری دیگر بازیگران شاه گوش هستند.


در روزهای گذشته مجله صبا خلاصه داستان کامل تری از این سریال منتشر کرده که به شرح زیر است:

اکبر عبدی کله پزی است که عشق اش به استقلال را با هیچ چیز دیگر جایگزین نمی کند.. او دختری دارد با بازی طناز طباطبایی که دخترک خواستگاری پرسپولیسی دارد و همین تعلق رنگی است که با مخالف پدر روبرو می شود. نقش پسرک خواستگار را حامد میرباقری فرزند پسر داوود بازی می کند.

در ادامه یک تصادف منجر به فوت باعث بازگشایی پرونده یک قتل می شود؛ کله پز داستان حین عبور از عرض خیابان با پژوی سبزرنگی تصادف کرده و در پی این تصادف می میرد! تنها شاهد اتفاق مردی است تک چشم که فقط رنگ و نوع ماشین را تشخیص داده است. این طوری است که تمامی پژوهای سبزرنگ داخل شهر فراخوانده می شوند و این چنین است که داستان وارد فاز کلانتری می شود؛ افسر تحقیق پرونده هم فرهاد اصلانی است! احمد مهرانفر هم سرباز کلانتری است.

از اینجا به بعد است که هر کدام از قسمتهای سریال به بازجویی از یکی از مظنونین اختصاص می یابد و جالب اینجاست که پسرک خواستگار هم به عنوان یکی از مظنونین تحت بازجویی افسر تحقیق قرار می گیرد؛ افسری که گوشهای تیزی دارد و همین عاملی است بر موفقیت نهایی او.

دیگر عوامل شاه گوش عبارتند از:
داوود میرباقری( نویسنده و کارگردان)، مسعود پاکدل(مجری طرح)، عبدالله اسکندری (طرح چهره پردازی)، عظیم جوانروح (مدیر تصویربرداری)، سهیل نوروزی و مهدی افشار (تصویربرداران)، هومن کبیری (جانشین تهیه و مدیر تولید)، فردین خلعتبری (موسیقی متن)،مجید علی اسلام (طراح صحنه و لباس)، رشید دانشمند (مدیر صدابرداری) ،محمدرسول صادقی (مدیر روابط عمومی) و رسول نجفیان (مشاور کارگردان)، مهران برومند و سیذ محمد امامی(تهیه کننده)

نخستین عکس ها از صحنه و پشت صجنه سریال تازه داوود میرباقری را در ادامه ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع: caffecinema.com

Kurosh
20-07-2013, 20:02
دم عبدالله اسکندری گرم ...
چه گریمی کرده استاد

باید کار خوبی از آب در بیاد ...
داستان بد نیست، بازیگرا عالی ...
امیدوارم به مسخره‌بازی کشیده نشه
که خب با وجود کسایی مثل اکبر عبدی و محسن طنابنده و طناز طباطبایی بعیده

aluminum
20-07-2013, 20:17
دم عبدالله اسکندری گرم ...
چه گریمی کرده استاد

باید کار خوبی از آب در بیاد ...
داستان بد نیست، بازیگرا عالی ...
امیدوارم به مسخره‌بازی کشیده نشه
که خب با وجود کسایی مثل اکبر عبدی و محسن طنابنده و طناز طباطبایی بعیده

از میرباقری هم بعیده.

Rhodes
20-07-2013, 20:33
ها ها ! نیگه فرهاد اصلانی چه طوری لم داده !!

به صورت dvd توی بازار پخش میشه یا توی تی وی ؟

Kurosh
20-07-2013, 21:13
ها ها ! نیگه فرهاد اصلانی چه طوری لم داده !!

به صورت dvd توی بازار پخش میشه یا توی تی وی ؟
به صورت DVD

اگه پخشش مثل شام ایرانی و رالی ایرانی منظم و خوب باشه،‌ می‌گیره

MoJtaBa.R
20-07-2013, 22:06
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

.

MoJtaBa.R
24-07-2013, 12:07
یک روز با میر باقری

..

داوود میرباقری کارگردان موفق عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون پس از یک دوره 10 ساله فیلم و سریال‌سازی به سبک “مختارنامه” و “امام علی” حالا برای تغییر حال و هوایش مشغول ساخت سریال “شاه گوش” است تا ارجاعی به گذشته خود هم داشته باشد.
نشست خبری سریال “شاه گوش” با حضور عوامل سریال از جمله داوود میرباقری نویسنده و کارگردان، مهران برومند و سیدمحمد امامی تهیه‌کنندگان، دیگر عوامل، بازیگران و اهالی رسانه با اجرای سعید قطبی‌زاده شب گذشته سه‌شنبه اول مرداد در مجتمع فرهنگی باروک برگزار شد.
ارجاعی به گذشته کارگردان “مختارنامه” برای تجدید قوا
میرباقری در این نشست در خصوص انگیزه‎های خود برای ساخت سریال در شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: بعد از تجربه ۱۰ سال با مجموعه تاریخی “مختارنامه” جا داشت ارجاعی به گذشته خود داشته باشم. زمان آثاری چون نمایش‌های “دندون طلا”، “عشق آباد”، “زن کشی” و در ادامه این نوع فعالیت‎ها فیلم سینمایی “آدم برفی” را داشتم و حال می‌خواستم به پیشینه نمایشی خود برگردم. هر جا احساس می‎کنم کم می‌آورم، ارجاعی به حال و هوای نمایشی خود دارم. قصه “شاه گوش” هم جنبه نمایشی داشت و می خواستم روی آن متمرکز شوم.
وی ادامه داد: فعلا نمی‎توانم داوری درباره این کار داشته باشم و فکر و ذکرم صرف طبخ کردن مجموعه است. امیدوارم حاصل همکاری من با دوستان عزیزم در این مجموعه همانطور که تئاتر مرا سر کیف می‌آورد حال و هوای خوبی در من به وجود بیاورد. من به شخصه دوست داشتم کاری در حال و هوای نمایش “دندون طلا” بسازم و تمام تلاشم این است کار بامزه‌ای که در عین حال حرفی برای گفتن داشته باشد، انجام دهم.
میرباقری با اعتماد به متخصص خلاقیت را از او نمی‎گیرد
در ادامه عبدالله اسکندری طراح گریم مجموعه درباره همکاری خود با میرباقری توضیح داد: من از زمان سریال “امام علی” (ع) در خدمت استاد میرباقری بوده‌ام. اخلاق او در ساخت آثارش در اعتماد به متخصص برایم خیلی مهم است. او دست متخصص را باز می‌گذارد و خلاقیت را از فرد نمی‎گیرد. نوع نگاه او به مقوله گریم را هم دوست دارم.
وی افزود: من در اکثر آثار او از زمان نگارش همراهی‎اش می‎کنم. میرباقری زمانی که شروع به نوشتن می‎کند، آدم‎هایی را می‎نویسد که آنها را می‎شناسد و مرا نیز برای درآوردن آن کاراکتر هدایت می‎کند و بعد که به کار اعتماد کرد، رهایم می‎کند.
اسکندری خوشش بیاید یعنی کار می‎گیرد
کارگردان پیشکسوت عرصه سینما، تلویزیون و تئاتر نیز در تکمیل سخنان اسکندری اظهار کرد: هر کاری را که می‎نویسم اولینکسی که خودم را به او می‎رسانم و کارم را نشانش می‎دهم اسکندری است. من به او اعتقاد دارم و عکس العملش برایم مهم است. اگر کاری را برایش خواندم و او بی تفاوت بود، می‌فهمم آن کار به درد نمی‏‌خورد اما اگر خوشش آمد می‎دانم که آن کار می‎گیرد. او علاوه بر همکار یکی از نزدیکترین دوستان من است.
میرباقری تصریح کرد: بخش عظیمی از تاریخ سینما را باید به نام اسکندری ثبت کنیم. سابقه این همه فعالیت و حضور پررنگ او در فضای هنری او را به جایگاهی رسانده که حتی اگر اثری را نگاه کند بفهمد چقدر عیار دارد.
احساس کردم باید حتما در “شاه گوش” باشم
مدیر تصویربرداری این سریال عظیم جوانروح است که در سخنانی گفت: بعد از “مختارنامه” سناریوهای زیادی به من پیشنهاد شد اما دیگر سن و جسمم اجازه هر کاری را به من نمی‌دهد. اما وقتی فیلمنامه “شاه گوش” را خواندم احساس کردم حتما باید در این کار باشم. واقعا خوشحالم که اکنون وارد حوزه خاصی شده‎ایم که مشتری مداری تلقی می‎شود. یعنی دیگر اینکه مشتری کار را می‌پسندد یا خیر ملاک است و اگر پسند او بود کار ادامه پیدا می‎کند.
برومند از تهیه‌کنندگان سریال نیز در ادامه درباره چگونگی جلب اعتماد میرباقری برای سریال‌سازی در شبکه نمایش خانگی توضیح داد: عرصه ویدیو رسانه‎ای مملکت ما نوپا است بنابراین میرباقری در سال‎های اخیر حس کرد باید کاری در این عرصه انجام دهد. کاری که به ارتقا سطح سلیقه مخاطبان بینجامد. بنابراین راضی کردن او کار دشواری نبود و احساس وظیفه او و نیتش برای ارتقا کارهای ویدیو رسانه به این همکاری انجامید.
امامی دیگر تهیه‌کننده “شاه گوش” نیز با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده در شبکه نمایش خانگی و تصویر گستر پاسارگاد در سه سال اخیر، گفت: ما در سه سال گذشته سهم اصلی بازار توزیع را در اختیار داشتیم و بزرگترین کارخانه لوح فشرده بودیم که حلقه توزیع داشتیم. خوشحالم که تولید محتوا نیز به این حلقه اضافه شده است و وجود این دو ظرفیت به ما کمک بسیاری کرده است.
بازار را از دست داده‌ایم اما به رونق دوباره خوشبین هستیم
وی تصریح کرد: گرچه ما بازار را از دست داده‎ایم و در دوران رکود وارد شده‎ایم. زمانی آثار شبکه نمایش خانگی یک میلیون تا یک میلیون و هشتصد هزار تیراژ داشتند اما اکنون بهترین تیراژ ۲۰۰ هزار است. بحث کپی رایت و مشکلات اقتصادی مردم نیز باعث شد این کالا از سبد خرید مردم خارج شود.
این تهیه کننده با بیان اینکه پتانسیل میرباقری قطعا یک بار دیگر رونق را به این عرصه برمی‎گرداند، تأکید کرد: ما به این موضوع ۱۰۰ درصد خوشبین هستیم و ظرفیت تولید را به قدری می‎رسانیم که با عرضه اولین قسمت تاریخ پخش ما تا آخرین قسمت در سال ۹۳ مشخص باشد. ۱۷ مهر ماه اولین قسمت از سریال وارد شبکه نمایش خانگی می‌شود که تا آن زمان ما تولید ۱۲ قسمت را به پایان رسانده‎ایم.
در ادامه میرباقری نیز با اشاره به اینکه اگر این همکاری موفق باشد عقل سلیم می‏‌گوید آن را ادامه دهد، یادآور شد: من با برخی از دوستان برای اولین بار در این سریال همکاری می‏‌کنم. افرادی چون مرجانه گلچین، طناز طباطبایی، محسن تنابنده و… من با بروبچه های بازیگر دوست هستم و اینطور نیست که رابطه کارگردان و بازیگری بینمان باشد، بلکه رابطه‎مان به دوستی عمیقی تبدیل شده است. بنابراین زمانی که کار می‏‌کنم دوست دارم دوستانم دور و برم باشد.
وی با بیان اینکه هنوز برخی از نگرانی‏‌های او از حضور در این فضا مرتفع نشده است، تأکید کرد: یکی از نشریات به نقل از من جمله‎ای را منتشر کردند که همان موقع گفتم حالا حالاها باید بابت آن غرامت بدهم. اینکه؛ من آمده‎ام تا کیفیت آثار در حوزه آثار خانگی متحول شود. این حرف خیلی بزرگی است که من حالا حالاها باید بابتش جواب بدهم. در هر حال نهایت تلاشم را می‎کنم تا کاری ارائه کنم که مردم با آن ارتباط برقرار کنند؛ رسیدن به چنین نتیجه‎ای حس بسیار خوبی دارد.
باید خیلی مرد بود تا در این روزگار پا به عرصه گذاشت
کارگردان “مختارنامه” با بیان اینکه باید منتظر ماند و دید چه اتفاقی می‎افتد، گفت: دوره‎ای که سلیقه‎ها دشوار و رقابت پیچیده شده است، تفاوت بسیاری دارد با زمانی که “امام علی (ع)” را ساختم. اکنون وسایل دیداری بسیاری در دسترس مردم است. آدم باید خیلی مرد باشد که پا در این عرصه بگذارد.
“مختارنامه” موفق‎تر از “امام علی (ع)”
میرباقری تصریح کرد: “مختارنامه” بسیار موفق‎تر از “امام علی (ع)” است. اما برخی از دوستان کم لطفی می‎کنند. آن زمان ما تنها سه شبکه داشتیم که محصولاتشان آش کشک خاله بود و مردم باید آن را می‏‌دیدند. اما در این روزگار باید سلیقه مخاطب را به خوبی جذب کنیم. امیدوارم “شاه گوش” موفق به انجام این کار شود، شک ندارم کار خوبی خواهد شد. امیدوارم کسانی که پول می‎دهند و این مجموعه را می‏‌خرند از صرف هزینه‎ پشیمان نشوند.
رسول نجفیان بازیگر و مشاور کارگردان این پروژه نیز در ادامه با بیان اینکه اگر هنر نبود بشر دلهره‌ای نداشت و بعد از پیامبران بزرگترین رسالت را هنرمندان به دوش می‏‌کشند، اظهار کرد: “عشق آباد” نخستین همکاری من با میرباقری بود و این نمایش فروش عجیبی کرد از آن زمان همراه داود بودم و اکنون این سعادت را دارم که در کار جدیدش کنارش باشم؛ سریال طنزی که هشدار می‎دهد.
سریالی با تلنگرهای هنرمندانه
وی افزود: در واقع این کار سرشار از تلنگرهایی است که هنرمند به بشر می‌زند. با وجود تمام پیشرفت‎های تکنولوژیک این هنر است که به بشر معرفت و آرامش می‌دهد و دنیا را در شکل زیبای عشق فریاد می‎زند.
نجفیان در ادامه نسبت به منتشر نشدن آثاری چون “دندون طلا”، “عشق آباد” و “زن کشی” در شبکه نمایش خانگی، ویژگی‌های کاراکتر اکبر عبدی را این چنین برشمرد: این نقش بسیار استثنایی نوشته شده است. عبدی شغلی دارد که برخلاف ظاهرش که فکر می‏‎کنند باید صدای کلفتی داشته باشد، صدای نازکی دارد و همین باعث می‎شود کمتر حرف بزند. یک بار زمانی که دامادش به مغازه‏‌اش می‎آید و به او خبر می‎دهند، داماد را به شدت کتک می‎زند و وقتی علت را می‎پرسند می‏‌گوید چه معنی دارد دیگران بدانند من داماد دارم! عبدی حسابی از ایفای نقش یک کله پز برآمده است.
همیشه در کنار میرباقری جز “مختارنامه”
در بخش دوم نشست قطبی‌زاده از بازیگران این سریال که برای شبکه نمایش خانگی ساخته می‌شود دعوت کرد در صحنه حاضر شوند. سیروس گرجستانی در این بخش درباره حضورش در “شاه گوش” توضیح داد: پس از ۱۱، ۱۲ سال دوباره خدمت میرباقری رسیدم. من جز “مختارنامه” در تمام کارهای او بودم و از همکاری دوباره‎ام با او خوشحالم.
وی افزود: من در وهله اول با داود رفیقم. همیشه هم به او می‎گویم با تو رفیق نیستم تا به من نقشی بدهی بلکه حالت به خصوصی داری که آن را دوست دارم. من در “شاه گوش” نقش آنچنانی ندارم، همانطور که در “ساحره” هم اندازه دو سه فریم بازی کردم. در این سریال هم نقش پیرمردی را بازی می‎کنم که کیفش را گم کرده است. او زرگنده نام دارد و نمی‌دانم انتهای داستان کارش به کجا می‎کشد.
گرجستانی ادامه داد: به من گفته‎اند او خیلی خوش‌تیپ شده است و من هم امیدوارم یک بار دیگر در کار میرباقری بدرخشم و به آن افتخار کنم. طوری که با افتخار بگویم من هم در فلان سریال حضور داشتم. من حال داود را دوست دارم و به خاطر نمایش “معرکه در معرکه” هم از او ممنونم که مرا تا آمریکا برد و پنج ماه آنجا اجرا داشتیم.
با مجوز کارگردان امام علی وارد کار تصویر شدم
در ادامه نوبت به فرهاد اصلانی رسید و او با اشاره به اینکه چهارمین تجربه همکاری خود با میرباقری را پشت سر می‎گذارد، تأکید کرد: من با مجوز او وارد کار تصویر شدم و آن هم “امام علی (ع)” بود. با فاصله زمانی در “عشق آباد” بازی کردم و بعد “مختارنامه” و حالا هم برای انجام وظیفه آمده‌ام.
وی ادامه داد: بخش زیادی از این قصه در کلانتری می‎گذرد و من نقش رئیس آن را بازی می‌‏کنم. ساعت‌ها می‎توانم درباره همکاری با میرباقری حرف بزنم و در این زمینه حرف برای گفتن دارم. در کارهای او برای من همواره یک اتفاق می‎افتد، قلبم را می‌برم و با تمام ایمان کار می‎کنم. تجربه‎هایی که جز لذت نتیجه دیگری نداشته‎اند.
تحقق یک رویا
طناز طباطبایی دیگر بازیگر سریال “شاه گوش” نیز در سخنانی گفت: از وقتی کارم را شروع کردم، ترجیح می‎دادم با کسانی که از بچگی دوستشان داشتم همکاری کنم. میرباقری نیز جزو رویاهای من بود. زمانی که در نوجوانی سریال “امام علی (ع) را می‎دیدم فکر می‎کردم چه اتفاق بزرگی است که در اثری از این کارگردان حضور داشته باشم.
وی افزود: خوشبختانه در این هفت هشت سالی که به صورت حرفه‎ای کار می‏کنم نیز شانس با من یار بوده و با کسانی کار کرده‎ام که نقش پررنگی در پیشبرد کارم داشته اند و از آنها یاد گرفته‎ام.
این بازیگر با اشاره به یک هفته آغازین تصویربرداری سریال به صورت مستمر سر ضبط بوده است، یادآور شد: تصویربرداری از خانه ما که نقش مادرم را گلچین و نقش پدرم را عبدی بازی می‎کند آغاز شد و من یک هفته مقابل دوربین بودم. در این پروسه سکانس به سکانس و پلان به پلان آقای میرباقری طوری توضیحات مرتبط را ارائه می‏‌کرد که انگار من پیش از این فیلمنامه را نخوانده بودم و به نقش فکر نکرده بودم. یادم می‎آید یک شب زمانی که از سر کار به خانه رسیدم تا هشت صبح فردا مدام به نقشم فکر می‎کردم. به ویژه که قسمت اول کار را می‎گرفتیم که معرفی شخصیت‎ها و فضاسازی بود.
بازیگر آنقدر بدی نیستم!
در ادامه محسن تنابنده که تصویری از حضور او در “شاه گوش” با گریم مثال‌زدنی و بسیار شبیه به یکی از خوانندگان آن ور آبی، در رسانه‌ها منتشر شده است با ابراز خوشحالی از حضور در این گروه، اظهار کرد: زمانی که سریال “امام علی” پخش می‎شد که من نمی توانستم جزو بازیگرانش باشم اما زمان پخش “مختارنامه” وقتی مدام به فهرست بازیگران اضافه می‎شد، با خودم می‎گفتم چرا کسی به من فکر نمی‎کند.
همکاری چشم و گوش بسته
وی ادامه داد: قطعا من بازیگر آنقدر بدی نیستم! خوشحالم از اینکه برای این سریال دعوت شده‎ام. کارم نیز سخت است و باید چند نقش را بازی کنم. بنابراین دشوار است در کار دیگری هم حضور داشته باشم. وقتی با آقای میرباقری کار می‏‌کنی می‌توانی چشم و گوشت را ببندی و راحت کار کنی و لذت ببری. چرا که اینجا او و گروه گردن کلفتش حضور دارند که خیال آدم را راحت می‏‎کنند.
این فیلمنامه‌نویس درباره نقشی که ایفا می‎کند توضیح داد: این نقش آن خواننده آن طرف آبی نیست، بلکه کسی است که قیافه‌اش به او شبیه است و سعی می‏‌کند این شباهت را نیز بیشتر کند تا در مجالس راحت‌تر کار کند. ته چهره او به آن خواننده شبیه است و استعداد خوانندگی نیز دارد.
مرجانه گلچین نفر بعدی بود که در این نشست در سخنانی گفت: تجربه اندوختن کنار میرباقری برای هر بازیگری سعادت است. همچنین عبدالله اسکندری. درباره عظیم جوانروح نیز این افتخار را داشتم که زمانی که جوان تر بودم مقابل دوربین او قرار بگیرم.
نوزاد ۱۰ روزه مادر خانواده پنج نفره
وی افزود: اسم شخصیتی که من در این سریال بازی می‎کنم گلاب است و مادر یک خانواده ۵ نفره است. او بعدها سکان دار خانواده می‎شود. با این حال اکنون تنها ۱۰ روز از تولد او گذشته است و من فعلا گریه می‎کنم!
حمیدرضا آذرنگ بازیگر بعدی بود که از حضور در سریال میرباقری در کنار بازیگرانی که باعث افتخار سینما و تئاتر هستند ابراز خرسندی و اظهار کرد: من نقش دستیار فرهاد اصلانی را بازی می‏‌کنم که از شرایطش راضی نیست و احساس می‏‌کند حقش خورده شده است.
وی ادامه داد: کلید این ماجرا از سریال “یلدا” خورده شد که حسن میرباقری کارگردانی کرد و آن را داود میرباقری نوشته بود. بعد از آن من خودم را وصل کردم و آویزان شدم!
احمد مهران فر دیگر عضو مجموعه “شاه گوش” نیز در ادامه در سخنانی گفت: از اینکه در این پروژه در خدمت میرباقری بزرگ هستم خوشحالم. شخصیتی که من بازی می‎کنم یک سرباز است که یک جورهایی با تمام افرادی که وارد کلانتری می‎شوند، ارتباط برقرار می‎کند.
سربازانی که بیش از دو سال خدمت می‎کنند
میرباقری نیز در این زمینه توضیح داد: کلانتری لوکیشن اصلی ما است که رئیس آن فرهاد اصلانی، معاونش حمیدرضا آذرنگ و مهرانفر و حقیقت دوست سربازانی هستند که خدمتشان طولانی تر از یکی دو سال شده است. این چهار تن پرسنل اصلی کلانتری هستند که با همه حوادث ریز و درشت مجموعه و شخصیت‎ها ارتباط دارند.
شهرام حقیقت دوست نیز آخرین بازیگری بود که در سخنانی گفت: من خوشحالم که برای بار دوم با آقای میرباقری همکاری می‎کنم. وقتی او هست خیال من برای ادامه کار راحت است. در حالی که در کارهای دیگر همیشه این استرس وجود دارد که چه خواهد شد اما وسواس میرباقری خیال من را راحت می کند و از این رو مشتاقم تصویربرداری بخشی که در آن بازی دارم زودتر شروع شود.
حاشیه‎ها:
*بازیگران دیگری چون حامد میرباقری، ابراهیم آبادی، علیرضا جعفری، مصطفی طاری و علی فتعلی نیز در میان جمع حضور داشتند که قرار بود بخش سوم نشست با حضور آنها برگزار شود، اما به دلیل طولانی شدن بخش‌های اول و دوم و رسیدن به زمان اذان مغرب این بخش حذف شد.
*ضیافت افطار در فضای چمن حیاط مجموعه برگزار شد.
*وقتی اسکندری اشاره کرد همکاری او با میرباقری به زمان امام علی برمی‎گردد قطبی زاده به شوخی پرسید واقعا از زمان امام علی همکار بودید و اسکندری پاسخ داد نه از زمان سریال امام علی!
*در ادامه قطبی زاده توضیح داد همکاری میرباقری و اسکندری در نمایش “دندون طلا” به شکل دیگری بوده است و اسکندری نقش تهیه کننده یا مجری طرح را در آن اثر ایفا می‎کرده است. در واقع شاید بتوان اسکندری را نخستین تهیه کننده در عرصه تئاتر خواند.
*میرباقری فرهاد اصلانی را بازیگری خواند که در کار او متولد و با دیگر کارهایش بزرگ شده است.
*زمانی که نجفیان با اندکی تأخیر به جمع گروه اول روی سن پیوست، تصویر پس زمینه فضای نشست تغییر کرد و تصویری از کله پزی با عکس‎هایی از اکبر عبدی نمایان شد، شیشه‎هایی که روی آنها را با پارچه سیاه پوشانده بودند نیز با اسامی بازیگران رونمایی شد. همچنین میزها چرخید و پارچ و نان و کاسه و ملزومات کله پاچه روی این بخش از میز به چشم خورد.
*نجفیان در میانه سخنانش مامور شد زنگی شبیه به زنگ زورخانه را که بالای سرش تعبیه شده بود به صدا درآورد و خودش گفت نمی‌داند به این ترتیب قرار است چه اتفاقی بیفتد!
*زمانی که با تغییر سخنرانان عکاس‎ها مقابل سن برای عکاسی تجمع کردند، قطبی زاده اعلام کرد چیزی به نام “زوم” وجود دارد که آنها می‎توانند با رعایت فاصله از آن استفاده کنند.
*گرجستانی صحبت‎هایش را با “چون من هاش‌اف ندارم قرار بود بلند حرف بزنم” آغاز کرد. در این لحظه یک میکروفن به دست او رساندند و وی ادامه داد: اما حالا دیگر آرام صحبت می‎کنم!
*فرهاد اصلانی برای توضیح درباره نقشش مردد بود و خطاب به میرباقری پرسید: بگم؟ میرباقری هم پاسخ داد: یه کمی‌ش رو بگو!
*طناز طباطبایی که این شب ها در نمایش “باغبان مرگ” بازی دارد، از قطبی زاده خواست سوال های او را زودتر بپرسد و بعد با عذرخواهی از تمام جمع حاضر در سن با این توضیح که او از همه آنها کوچک تر است، اعلام کرد باید خودش را برای اجرای نمایش برساند.
*گلچین پیش از آغاز صحبت‎هایش با لحن شخصیتی که ایفای آن را برعهده دارد، گفت: به طباخی عدالت خوش آمدید. محل کسب و کار آقامون، آقا رحمان است!
*با اتمام سخنان آذرنگ، قطبی زاده خطاب به مهران‌فر پرسید او هم نقش همکار اصلانی را بازی می‎کند و او پاسخ داد همکار که نه، سرباز و بعد پرسید: یعنی رسما شروع کنم؟! بعد از آن به حاضران سلام گفت و ادامه حرف هایش را زد و گفت نیازی به میکروفن ندارد، چون تئاتری است و صدایش به همه می‎رسد.
مهر

Kurosh
24-07-2013, 18:18
کافه سینما - تصاویر جدید از محسن تنابنده در سریال «شاه گوش» همه تردید ها را نسبت به شباهت گریم او به ابراهیم حامدی خواننده ایرانی برطرف می کند. هر چند محسن تنابنده در نشیت خبری فیلم اعلام کرد که نقش شخصیتی را بازی می کند که سعی می کند به آن خواننده نزدیک بشود.
تصاویر تازه را ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
24-07-2013, 19:36
شهرام حقیقت دوست در گفت و گو با«خبرگزاری دانشجو»:

سرباز سریال« شاه گوش» هستم/مدتها بود در چنین فضایی بازی نداشتم

البرز آنلاین: شهرام حقیقت‌دوست بازیگر سریال «شاه گوش» گفت:در مجموعه «شاه گوش» به کارگردانی داود میرباقری نقش یک سرباز را بازی می کنم.

شهرام حقیقت دوست در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو »، گفت: 20 روز است تصویربرداری سریال «شاه گوش» به کارگردانی داود میرباقری را آغاز کرده ایم و من جلوی دوربین رفته‌ام. در این سریال سربازی هستم به نام هومن آب پرور که در یک کلانتری خدمت می کند.

وی افزود: این مجموعه فضایی شاد دارد و من مدت ها بود در چنین اتمسفری بازی نداشتم.

گفتنی است، در این مجموعه فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، احمد مهران فر، سیروس گرجستانی، شهرام حقیقت دوست، مرجانه گلچین، طناز طباطبایی، حمید آذرنگ، حامد میرباقری و علیرضا جعفری بازیگران اصلی سریال هستند که برای توزیع در شبکه نمایش خانگی آماده می شود.

لازم به ذکر است، داوود میرباقری پیشتر مجموعه‌های «رعنا»، «گرگ‌ها»، «امام علی»، «معصومیت از دست رفته» و «مختارنامه» را کارگردانی کرده است.

Soroush-S
24-07-2013, 20:03
ابی!!!!! :n02:

persian365
25-07-2013, 06:37
امیدوارم سریال خوبی باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MoJtaBa.R
26-07-2013, 11:37

Greedy
28-07-2013, 20:06
سکانس داغ کنسرت تنابنده در سریال «شاهگوش»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شبکه ایران/مهدی کشاورز: در شرایطی که داوود میرباقری در اقدامی جالب توجه تصمیم گرفته در سریال جدیدش «شاهگوش» به شوخی با یکی از خواننده های آن سوی آب دست زند بد ندیدیم در طنزی فانتزی یکی از سکانسهای این سریال را پیش بینی کنیم:
شب- داخلی -کنسرت اِسی
یک ساعت از موعد مقرر آغاز کنسرت گذشته است و اِسی (با هنرمندی محسن تنابنده) هنوز وارد سن نشده است. جمعیت فریاد اِسی اِسی سر می دهند. یکی از خالتورهای قدیمی سر مردم را به سبک «شومبلای لای لای لای شوملای لای لای» گرم می کند تا اینکه اسی بالاخره افتخار حضور می دهد. جمعیت جیغ می کشند. تعدادی از افراد جوگیر ناخن بر صورت می کشند و برخی از هوش می روند و گروهی فرصت طلب نیز جیب مردم را خالی می کنند! اسی مدام داد می زند: ای جون...، ای جون...، قربون همتون برم من!
اسی کارش را شروع می کند. بلندگو سوت می کشد. اسی پشت میکروفون می گوید: اگه این بلندگو سوت نکشه...! اسی ترانه را از سر می گیرد و ناگهان یک جوان صدو پنجاه کیلویی که وجودش ذوب عشق به اسی است روی سن می رود و او را بغل می کند. شانه های خمیده اسی که تاب این همه محبت را ندارد نقش روی خاک سن می شود و بادیگاردها جوان صدو پنجاه کیلویی را در حالی که دست و پا می زند به پشت صحنه می کشانند. اسی به خود می آید و به افتخار هوادار صد کیلویی اش می خواند: دلت مثل یه جعبه است... (:n08:دقیقا همین اتفاق واسه ابی رخ داده کلیپش هم هست تو اینترنت )
دقایقی بعد یکی از هنرمندان نام آشنای سریالهای وزین مذهبی خودش را روی سن می رساند تا با اسی دیدار کند که گروهی به موقع می رسند و قبل از اینکه او با اسی رخ به رخ شود این هنرمند را در افقها محو می کنند و در پاسخ به بهت اسی که این فرصت تاریخی را از دست داده می گویند: چیزی نبود، فتوشاپ بود!

محسن تنابنده با گریمی غیرمتعارف در نمایی از «شاهگوش»
اسی سپس یکی از مهمانان ویژه کنسرتش را فرا می خواند. بله، چهره نام آشنای فوتبال ایران. «نیکی نام» دست تکان می دهد و اسی در ستایش نیکی نام می گوید: این جوون به هر چی پوله پشت پا زد و به عشق خلیج همیشگی فارس در ایرون موند و تو کشور خودش به چند تا چک بی محل چند صد میلیونی دل خوش کرد . قربونت برم نیکو ... اسی ادامه می دهد: همینجا می خوام به کسانی که پشت سر من حرف می زنن که چرا هیچ وقت ترانه خلیج فارس رو اجرا نمی کنه و از عربها می ترسه بگم که من از هیچکی نمی ترسم و تو خونه خودم شیرم!:n08: اسی آواز را سر می دهد: نفسم را از رود سپید و آسمان خزر و خلیج همیشگی فارس.... اسی آنقدر روی کلمه فارس فشاربه خودش وارد می کند که حالش بد می شود و صدایش می گیرد و او را به پشت صحنه منتقل می کنند و بعد از پانزده دقیقه خیلی شاد و شنگول و قبراق گویی که چهل سال جوانتر شده روی سن بر می گردد و از حضار می خواهد یک بیت ترانه اش را سی و پنج بار تکرار کنند تا وقت کنسرت تمام شود و او برود خانه و استراحت کند!

جمعیت در حالی که شعله فندک شان را آرام آرام تکان می دهند شروع می کنند به تکرار: وقتی دلگیری و تنها... چند جوان غافل گارد حرکات موزون می گیرند و برادران حراست سالن با یک چشم غره آنها را از راه دور روی صندلی خود می نشانند! جمعیت در هنگام ترک سالن با هم قرار می گذارند که فردا شب به خیابان سمنان بروند و دور هم خوش باشند!

MoJtaBa.R
19-08-2013, 20:15
محسن چاوشی خواننده سریال شاه گوش می شود

محسن چاوشی در سکوت کامل خبری به عنوان گزینه اصلی حضور به عنوان خواننده مجموعه «شاه گوش» انتخاب شد.
یکی از عوامل این سریال خبر حضور «محسن چاوشی» به عنوان خواننده تیتراژ و قطعاتی در متن این سریال را تائید نمود و از مذاکرات رسمی برای حضور این خواننده از سوی گروه سازنده این سریال خبر داد. وی همچینی درباره لب زدن بازیگر یکی از نقش های اصلی این مجموعه بروی صدای چاوشی، سکوت کرد. محسن چاوشی پس از انتشار آلبوم «من خود آن سیزده ام» و واکنش های مثبتی که از سوی دوستداران و منتقدین موسیقی گرفت، در تدارک آلبوم جدید خود «پاروی بی قایق» است که به نظر می رسد مثل سالهای گذشته، این خواننده آلبومش را در اواخر سال وارد بازار موسیقی کشور نماید.
چاوشی همچنین تجربه حضور و خواندن تیتراژ های تلویزیونی و سینمایی را نیز در کارنامه خود دارد که شاید شاخص ترین آنها، حضورش در قالب خواننده فیلم «سنتوری» داریوش مهرجویی باشد. پیگیری خبرنگار «موسیقی ما» درباره قطعیت حضور چاوشی در این سریال به خود این خواننده ختم شد و وی در این باره به «موسیقی ما» گفت: « بله این خبر را تائید می کنم. پیشنهاد این حضور از سوی مسئولین و گروه سازنده این سریال به من شده و در حال بررسی و مشاوره با برخی از دور و بری هایم هستم تا بتوانم در صورت مساعد بودن شرایط، به خواندن در این مجموعه اقدام نمایم. ولی هنوز چیزی صد در صد نشده و به محض قطعیت، حتما اطلاع رسانی خواهد شد».
گفتنی ست ساخت موسیقی متن این مجموعه را «فردین خلعتبری» بر عهده دارد.

..................

MoJtaBa.R
19-08-2013, 20:37

تیزر شاهگوش

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جهت دانلود نسخه با کیفیت بالا اینجا را کلیک نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kaveh_d
19-08-2013, 22:02
سکانس داغ کنسرت تنابنده در سریال «شاهگوش»

....جمعیت در هنگام ترک سالن با هم قرار می گذارند که فردا شب به خیابان سمنان بروند و دور هم خوش باشند!

اگه واقعا به این شکل باشه یعنی توهین آشکار به بیش از 1500 سینماگر برجسته که تو تجمع خ سمنان جلوی خانه سینما شرکت کردن!:n04:

MoJtaBa.R
22-08-2013, 22:12
اگه واقعا به این شکل باشه یعنی توهین آشکار به بیش از 1500 سینماگر برجسته که تو تجمع خ سمنان جلوی خانه سینما شرکت کردن!:n04:

توضیح بیشتر میدین لطفا ؟

kaveh_d
22-08-2013, 23:04
توضیح بیشتر میدین لطفا ؟

احتمالا خیابون باریک سمنان تو بهار جنوبی رو بشناسید. اونجا نه پارک داره نه تفریح گاهی که مردم بخاطرش بخان برن اونجا و خوش بگذرونن. اونجا فقط ساختمون قدیمی خانه سینماس و بس و فکر نمیکنم این سریال به خیابون سمنان دیگه ای اشاره داشته باشه.:n13:

نمیدونم چقدر اخبار سینما رو دنبال میکنید چون یه مقدار داستان مفصله اما خلاصه اش اینه که در اعتراض به سیاستهای وزیر ارشاد سابق آقای شمقدری که به بهانه های واهی باعث بسته شدن خانه سینما شدن و بعدش اومدن واسه خودشون یه خانه سینمای 2 با هیت مدیره خودی تشکیل دادن و رفتن که اموال خانه سینمای اصلی رو هم مصادره کنن، 27 تیر، حدود 1500 نفر از سینماگرای برجسته جلوی خانه سینما جمع شدن و به اعتراض کردن. تقریبا هر هنرمندی رو که تصور کنید تو این اعتراض بود بجز افراد معلوم الحالی مثل امین حیایی و شریفی نیا و غیره...
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه-ی-آنچه-در-تجمع-5-ساعته-سینماگران-گذشت) میتونید خبر و و تعدای از عکسها رو ببینید.

در هر صورت فکر نمیکنم این سریال به واقعه ای جز این ارشاره کرده باشه :n03:.

MoJtaBa.R
26-08-2013, 20:19
احتمالا خیابون باریک سمنان تو بهار جنوبی رو بشناسید. اونجا نه پارک داره نه تفریح گاهی که مردم بخاطرش بخان برن اونجا و خوش بگذرونن. اونجا فقط ساختمون قدیمی خانه سینماس و بس و فکر نمیکنم این سریال به خیابون سمنان دیگه ای اشاره داشته باشه.:n13:

نمیدونم چقدر اخبار سینما رو دنبال میکنید چون یه مقدار داستان مفصله اما خلاصه اش اینه که در اعتراض به سیاستهای وزیر ارشاد سابق آقای شمقدری که به بهانه های واهی باعث بسته شدن خانه سینما شدن و بعدش اومدن واسه خودشون یه خانه سینمای 2 با هیت مدیره خودی تشکیل دادن و رفتن که اموال خانه سینمای اصلی رو هم مصادره کنن، 27 تیر، حدود 1500 نفر از سینماگرای برجسته جلوی خانه سینما جمع شدن و به اعتراض کردن. تقریبا هر هنرمندی رو که تصور کنید تو این اعتراض بود بجز افراد معلوم الحالی مثل امین حیایی و شریفی نیا و غیره...
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه-ی-آنچه-در-تجمع-5-ساعته-سینماگران-گذشت) میتونید خبر و و تعدای از عکسها رو ببینید.

در هر صورت فکر نمیکنم این سریال به واقعه ای جز این ارشاره کرده باشه :n03:.

یعنی کل سریال یه قصه یکپارچه داره به همون مضمونی که شما میگی ختم میشه؟

kaveh_d
27-08-2013, 09:53
یعنی کل سریال یه قصه یکپارچه داره به همون مضمونی که شما میگی ختم میشه؟

والله چه عرض کنم من که سریال رو ندیدم. فقط بر اساس اون جمله آخر این توضیحات رو دادم. انشالا که اصلا ربطی به این موضوع نداشته باشه.:n01:

poonel
09-10-2013, 22:45
طبق خبرهای رسمی قرار بود امروز 17 مهر، اولین قسمت شاهگوش بیاد تو بازار. آیا اومده؟

پوسترهای تبلیغاتی سریال :

MoJtaBa.R
09-10-2013, 23:51
هنوز نیومده : احتمالا و اونچه که تا حالا رسم بوده ته هفته سریال نمیاد تا شننبه صبر کنیم : اولین قدم رو محکم بردارن واسه نظم پخش کردن ...

poonel
12-10-2013, 23:36
شرکت تصویر گستر پاسارگاد که تهیه و توزیع سریال «شاهگوش» را بر عهده دارد، اعلام کرد، اول آبان اولین قسمت این سریال توزیع خواهد شد.

سازندگان این سریال با در نظر گرفتن زمان تولید و تکثیر قسمت اول شاهگوش، به این نتیجه رسیدند برای عدم تداخل و همزمانی توزیع این سریال طنز با دهه اول محرم، قسمت اول آن، اول آبان توزیع شود. / ایسنا

Golbarg01
13-10-2013, 01:33
خوب اول آبان هم که هنوز 2 هفته مونده تا محرم!یعنی 2 قسمت میدن بیرون بعد 1 ماه محرم تعطیل میشه؟

MoJtaBa.R
13-10-2013, 14:36
خوب اول آبان هم که هنوز 2 هفته مونده تا محرم!یعنی 2 قسمت میدن بیرون بعد 1 ماه محرم تعطیل میشه؟

و احیانا صفر

ahriman323
21-10-2013, 16:27
توزیع شد

HOJ-JAT
23-10-2013, 18:22
من دیدمش خیلی باحاله مخصوصا اقای صدا..خیلی خوبه ایول یک سریال درس درمون دیدیم

mohammad varaste
24-10-2013, 21:04
تو این فکر بودم صدای اکبر عبدی رو چجور تا آخرش تحمل کنم(واقعا آزار دهنده بود) دیدم مشکل رفع شد:n27:

Greedy
24-10-2013, 22:28
قسمت اول جالب بود
پایانش هم غیر منتظره بود :دی
محسن تنابنده :n08:

matr!x_2008
24-10-2013, 23:48
قسمت اول که خیلی خوب بود... مخصوصا اون زن شوهر تو تاکسی!:n09: قسمت 2 کی میاد؟

HOJ-JAT
25-10-2013, 17:31
محسن طنابده از خود فرزین اهنگ زینو زینو رو بهتر میخوند...
.
.
قیمتش چنده؟؟
تو پشت صحنش چیزی بدرد بخوری هست؟؟

Faridskystar
26-10-2013, 08:06
اووووووووووووووف عجب سریال توپی بالاخره این رئیس دو-لت 9-10 رفت وز-یر فرهنگ و ار-شاد هم عوض شد یه سریال توپ در اومد خیلی توپه سریالش ..اولین باره که میبنم زن به مرد دست میزنه زن موهاشو راحت میریزه بیرون ..این همه آهنگ ابی میخونن

رپ میخونن .. تصادف اکبر عبدی هم خیلی خوب در آوردن..پسره لخت با حوله حموم فقط حوله رو دوشش کنار دختره وایساده شکمشم لخته..

یعنی توصیه اکید و شدید و میکنم همه ببینید !!!!!!!!! سریالش د رحد لالیگا قشنگه من که لحظه شماری میکنم برای قسمت 2

خلاصه این سریال اینه که: خط قرمزای صدا و سیما رو قلقلک داده

بعدشم فکر نکنید فقط همینه ها...بهترین کیفیت بازی و فیلمبر داری... داستان بسیار قشنگ ...روند داستان خسته کننده نیست اصلا حتی 1 لحظه نمیتونه با کسی که کنارت نشسته صحبت کنی اینقدر سریال هر لحظش از دست رفتنیه...

amirpers
26-10-2013, 21:33
اووووووووووووووف عجب سریال توپی بالاخره این رئیس دو-لت 9-10 رفت وز-یر فرهنگ و ار-شاد هم عوض شد یه سریال توپ در اومد خیلی توپه سریالش ..اولین باره که میبنم زن به مرد دست میزنه زن موهاشو راحت میریزه بیرون ..این همه آهنگ ابی میخونن

رپ میخونن .. تصادف اکبر عبدی هم خیلی خوب در آوردن..پسره لخت با حوله حموم فقط حوله رو دوشش کنار دختره وایساده شکمشم لخته..

یعنی توصیه اکید و شدید و میکنم همه ببینید !!!!!!!!! سریالش د رحد لالیگا قشنگه من که لحظه شماری میکنم برای قسمت 2

خلاصه این سریال اینه که: خط قرمزای صدا و سیما رو قلقلک داده

بعدشم فکر نکنید فقط همینه ها...بهترین کیفیت بازی و فیلمبر داری... داستان بسیار قشنگ ...روند داستان خسته کننده نیست اصلا حتی 1 لحظه نمیتونه با کسی که کنارت نشسته صحبت کنی اینقدر سریال هر لحظش از دست رفتنیه...
یعنی به خاطر این هایی که شما گفتی سریال خوبیه؟
یعنی مشکل سینما و تلویزیون و ... ما لمس کردن همدیگه و با حوله بودن و مو و ... است؟

Faridskystar
26-10-2013, 21:40
یعنی به خاطر این هایی که شما گفتی سریال خوبیه؟
یعنی مشکل سینما و تلویزیون و ... ما لمس کردن همدیگه و با حوله بودن و مو و ... است؟

سریالش خیلی قشنگه لطفا ببینید بعد نظر بدید..همینجوری ندیده قضاوت نکنید :n16:

MoJtaBa.R
26-10-2013, 21:47
تاریخ هفتگی پخشش کی شد ؟؟ الان هم که داریم میریم توی دوماه تعطیلی که توی هیچ دین و منطقی ذکر نشده دلیلش ! قلب یخی هم با کیفیت بازیگری و فیلمبرداری و بازیگر بود ولی به خاطر تایم کمش و زمان پخش هردنبیلش خورد زمین !!! شعر و آواز ومو و بدن !!! نشد معیار برای عالی توصیف کردن سریال ! مهم اینه که هر هفته بتونی انتظار دنبال کردن سریال رو داشته باشی !! الان بلاتکلیفیه چرا این زمان اصلا توزیع شده ؟؟؟؟

amirpers
26-10-2013, 23:14
سریالش خیلی قشنگه لطفا ببینید بعد نظر بدید..همینجوری ندیده قضاوت نکنید :n16:

دوست عزیز من دیدم قسمت اولش رو.
همونطور که دوستمون گفتن اینهایی که شما گفتی دلیل خوب بودن یه سریال نیست.

Faridskystar
27-10-2013, 06:10
دوست عزیز من دیدم قسمت اولش رو.
همونطور که دوستمون گفتن اینهایی که شما گفتی دلیل خوب بودن یه سریال نیست.

حرف شما درسته . :n11:

e4lyas
28-10-2013, 02:32
قسمت اول رو دیدم و انتظار نداشتم به این خوبی باشه ...
تصویربرداری + کیفیت تصاویر هم بسیار خوب بود .

صدای اکبر عبدی به نظر مجددا در استودیو دوبله شده و قرار دادن روی فیلم ...

گریم های مناسب + نقش باور پذیر محسن تنابنده به زیباییش اضافه کرد ..

سکانس آخر فیلم خیلی شگفت آور بود که حضور اکبر عبدی " با توجه به خوندن مقدار از داستان قبل از پخش/ اونی که تو سایت ها مطرح شده بود " فکر نمی کردم به این زودی اتفاق بیفته ..
شاید شاید شاید این حضور اکبر عبدی ( علیرغم بازی خوب و گریم مناسب و ... ) یک نوع استفاده ابزاری تلقی بشه .. که باید دید در آینده به چه صورت این سریال میره جلو .. .

Rhodes
28-10-2013, 19:56
میگم یعنی همون قسمت اول اکبر عبدی حذف شد ؟! من که همچین متوجه نمیشدم چی میگه.خیلی واضح صخبت نمیکرد.محسن تنابنده هم که عالـــی

arming900
30-10-2013, 14:15
میگم یعنی همون قسمت اول اکبر عبدی حذف شد ؟! من که همچین متوجه نمیشدم چی میگه.خیلی واضح صخبت نمیکرد.محسن تنابنده هم که عالـــی

اینجور که اکبر عبدی بازی میکرد با اون صدای بد حذف شدنش خیلی به چشم نمیاد,بهتر بود با همون لهجه خودش صحبت میکرد

قسمت دوم باید امروز بیاد (شایدم اومده من خبر ندارم :n02: )

این پسر رپرِ اصلا خودِ علی صادقی ه انگار:n08:

Rhodes
31-10-2013, 18:46
قسمت دوم هم بد نبود .... این احمد مهرانفر چقدر حرف میزنه !!!

ahriman323
31-10-2013, 21:28

MoJtaBa.R
31-10-2013, 21:33
اضافه شدن بازیگرای دیگه هم جذاب تر کرد سریال رو ولی : گلچین موهاش هویجی نشده بود ؟ توی قسمت دو کاملا به رنگ طبیعیش برگشت که !! اونم به فاصله یه شب تا صبح !

Faridskystar
01-11-2013, 05:25
قسمت 2 رو دیدم ..چه قدر قویه این سریال ..خیل خیلی کارگردانی قویه من اصلا موندم تو قدرت این کارگردان آقای باقری....فقط میتونم بگم بهترین سریال که من تا حالا از ایران دیدم همین سریاله چه شبکه خانگی چه شبکه سراسری صداو سیما و چه شبکه های

ماهواره ای به جز سریالهای و فیلمهای خارجی که واقعا سریالهای خارجی مثل arrow خیلی معرکن که جای بحثش تو این تاپیک نیست و اصل قابل قیاس نیستن arrow رو من فصل اولش رو دیدم میخ کوب کننده اصلا شوخیشم زشته بخای مقایسه کنیم با

سریالای ایرانی.. ولی سریال شاهگوش توش هم طنز داره هم تخیلی داره ( همین سرگرد خفته گوشاش از فاصله 1 کیلومتری همه چیز رو میشنونه).هم درام داره.. و هم احساس وعشق زیادی داره بیننده رو بسیار درگیر داستان و با احساس بیننده بازی

میکنه..دیالوگایی که تو این سریال خیلی روش کار شده و الکی نویسنده ننوشته چیزی و مشخصه که نویسنده دیالوگها و متن کارش عالیه و قویه.

دیشب که قسمت 2 رو دیدم کیف کردم // دیالوگا به بهترین نحو از طرف بازیگر ارائه میشه و به بهترین شکل ممکن از طرف صدابردار و فیلمبردار به تاریخ سینمای ایران زمین میپیونده...

برای اولین بار یک سریال ایرانی تونست منو احساساتی کنه و گریم بندازه :

دیشب قسمت 2 رو میدیدم...رسید به اونجایی که پسرک تپل مو فرفری تو ختم باباش عکس باباشو گرفته دستش زل زده بهش :n28:دیشب خیلی خودمو کنترل کردم که گریه نکنم چون خانوادم کنارم بودن...

ولی بعدا که تنها شدم خودمو تخلیه کردم با چند دقیقه اشک ریختن . یکی از دلایل بسیار مهم احساساتی شدن بیننده همین روزه خوندن آن مداح بود که سوزناک هم میخوند و ترکیب شدنش با این صحنه بغض رو به گلو بیننده میاره

اینم ویدئو اون صحنه که براتون آپلو کردم ( خواهشا تماشا کنید با حجم 2.2 مگ خیلی کم حجمش کردم)

اینم اضافه کنم خیلی روی شخصیت کرکترا کا رشده..و هرشخصیت واسه خودش کلی برو بیا داره و خیلی خیلی خوب هر شخصیت رو معرفی میکنه..رحمان شجاعت یک استقلالی 2 آتیشه که همه رنگ زندگیشو آبی کرده

اسماعیل شب نما یک آرتیست و خواننده مجلس که جدیدا یک آهنگ رپ انتقادی از وضعیت کلان شهر تهران داده بیرون و مشهور شده و دخترا بخاطر شباهاتش به ابی خواننده لس آنجلسی همیشه تو خیابون باهاش گپ میزنن و درخواست عکس گرفتن

میکنند .سرگرد خفته آدم باهوش و دلسوز مردم و کاردان با گوشای خیلی خیلی تیز که صدای پای مورچه رو هم میشنوه (تخیل کارگردان و دستیارانش) .

گلاب همسر حاج رحمان : که به نظر من نقش محوری و مکمل تمامی بازیگران یک زن دانا و خانواده دوست و البته با بازی خانم گلچین بسیار بسیار سریال رو تماشایی کرده یک زن همه فن حریف و با تجربه و پخته که از پس همه بر میاد .

سرگرد سرخی آدم حسود و بی اعصاب و یخ ...پسر بزرگ حاج رحمان شجاعت : غیرتی و زود جوش .که نمیزاره که وصلت بین گندم و امیر علی سر بگیره و همیشه سعی میکنه مانع بشه و به قول خودمون کلش باد داره و دنبال دعواست) و همچنین بقیه کرکترا مثل امیرعلی که یک عاشق 6 آتیشه گندم دختر رحمان که آدم رویا پردازیه.

Soroush-S
03-11-2013, 21:07
دوقسمتشو دیدم . سریال خوبی بنظر میاد بخصوص محسن طنابنده:n02:
احتمالا دیگه توی محرم پخش نشه ! درسته؟

e4lyas
04-11-2013, 00:18
قسمت دوم رو بالاخره موفق شدم ببینم ..
میتونم بگم داستان داره جا می افته .. / بازی ها هم که عالی بودن .. مخصوصا سکاسن های تو کلانتری ... بازی شگفت انگیر " فرهاد اصلانی " که چند سال اخیر تو هر نقشی بوده بسیار عالی ظاهر شده .. !

جدای اون بحث پشت صحنه امیدوارم بیشتر بشه ... خیلی جالب هست .

================================================== ===================

قسمت دوم هم بد نبود .... این احمد مهرانفر چقدر حرف میزنه !!!

مدل کارکتر ش همینجوریه خوب :دی

دوقسمتشو دیدم . سریال خوبی بنظر میاد بخصوص محسن طنابنده:n02:
احتمالا دیگه توی محرم پخش نشه ! درسته؟

قطعا پخش نمیشه + بقیه سریال های کمدی !

XENON24
05-11-2013, 19:35
قسمت دوم سریال کمدی داود میرباقری، چهارشنبه هفته گذشته به بازار آمد اما به رغم وعده های مختلف عوامل، باز هم موج ساز نشد و انتقادهای بسیاری را برانگیخت؛

بعد از اینکه قسمت اول «شاهگوش»، آنطور که باید انتظارها را از سریالی ساخته و پرداخته داوود میرباقری برآورده نکرد و با انتقادهای ریز و درشت زیادی روبرو شد، عوامل سریال، مدام تاکید می کردند که تازه از قسمت دوم به بعد رو می آید. از بازیگران گرفته تا نویسنده و روابط عمومی و سایر عوامل، متفق القول بودند که از زمان شروع فصل کلانتری، جذابترین بخش های آن آغاز می شود و روند صعودی پیش می گیرد.

چهارشنبه هفته گذشته، دومین قسمت سریال به بازار آمدت و اتفاقا بخش اعظمی از آن هم در کلانتری گذشت اما از آن اتفاق مورد نظر که همه حرفش را می زدند خبری نبود. در قسمت دوم هم انتظار مخاطبان از کمدی که امضای میرباقری روی آن است برآورده نشد و انتقادها به اوج خود رسید.

نکته قابل توجه اینجا بود که این انتقادها از سوی منتقدان صاحب نظر و متخصص سینما و تلویزیون نبود و عموما از سوی مخاطبان سریال مطرح می شد؛ آن هم مخاطبانی که از روز اول، طرفداران پر و پا قرص آن بودند و حتی صفحه «شاهگوش» در فیس بوک را هم به علایق شان اضافه کرده بودند.

در این گزارش، نظرات مثبت و منفی نسبت به چهار شخصیت اصلی، یعنی محسن تنابنده، حامد میرباقری، مرجانه گلچین و احمد مهران فر، انتقاد به کارگردانی میرباقری و موقعیت های کمدی بحث برانگیز آن را بر اساس نظرات منتشر شده از سوی مخاطبان، بررسی می کنیم.

1. داود میرباقری – این سریال تو نیست

در کنار تمام انتقادهایی که به شخصیت های مختلف سریال وارد شد، خود داود میرباقری، بیشتر از همه در تیررس انتقادها قرار دارد. از میان کامنت های منتشر شده در سایت های مختلف از جمله صفحه اصلی خود سریال در فیس بوک، کمتر نظری به چشم می خورد که «شاهگوش» را شاهکار یا حتی نزدیک به مطلوب قلمداد کرده باشد.

خیلی معتقدند که خود میرباقری هم آنطور که باید «شاهگوش» را جدی نگرفته و حتی یک اپسیلون هم از دقت و توانایی که سر «مختارنامه» صرف کرده برای آن نگذاشته. در یک کلام می شود گفت که به نظر اکثر کاربران «شاهگوش»، سریال میرباقری نیست: «ما از آقای میرباقری، انتظار بیشتری داشتیم؛ سریال قوی نیست.» «سریال «شاهگوش» بد نیست اما واقعا در اندازه میرباقری نبود که چنین چیزی بسازد.»، «انتقاد دارم به کارگردانی اثر که اصلا در شأن آقای میرباقری نبود که چنین چیزی بسازد.»، «انتقاد دارم به کارگردانی اثر که اصلا در شأ« آقای میرباقری نبود. فیلمنامه هم که شبیه اکثر فیلمفارسی هایی هست که ساخته شده.»، «میرباقری به ساخت سریال های کیفی مشهور بود! منتظر قسمت های بعدی هستم ولی فک نکنم چیز بهتری از آب دربیاید.»

البته برخی از مخاطبان، نظراتشان را یک مقدار جزئی تر مطرح کرده اند و مثلا نسبت به ریتم کندو انتخاب بازیگران آن گلایه دارند: «من انتقاد دارم به ریتم کند سریال، به قصه نداشتن، به بازی بد حامد میرباقری، به نقشی که به اکبر عبدی دادین و اصلا مناسبش نبود و ...»، «سکانس های سریال واقعا طولانی ان، آدم خسته می شه از دیدنشون.» البته در کنار این نظرات، تعدادی از مخاطبان هم نوشته اند که کلا میرباقری کارش را بلد است و این کارش هم مثل کارهای قبلش خوب از آب درآمده.

2. مرجانه گلچین – تکرار مکررات

با اینکه مرجانه گلچین در دو قسمت اول، بار زیادی از وزن کمدی سریال را به دوش داشت و انتظار می رفت میرباقری، کاراکتر جدید و جذابی برایش خلق کند اما عملا چنین اتفاقی نیفتاد و گلچین در نقش «گلاب»، یک بار دیگر کاراکتر کمدی همیشگی اش را تکرار کرد؛ کاراکتری که رضا عطاران سر «بزنگاه» آن را خلق کرد و از آن به بعد، به تیپ رایج گلچین در کمدی های بعدی تبدیل شد. این مسئله در همین دو قسمت اعتراض بسیاری از مخاطبان را هم برانگیخت.

برخی از مخاطبان در صفحه فیس بوک این سریال نوشته اند: «هنر کارگردان به اینه که بتونه از باتزیگش ارائه متفاوتی از نقش بگیره اگه قرار باشه تکرار نقش های قبلی باشه که چه فرقی بین کارگردانا هست؟» یا «مرجانه گلچین با اینکه عالی بازی می کنه اما تکرار مکرراته یعنی باید نویسنده ها نقشو متفاوت تر بنویسند یا مثلا کارگردان یه بازی متفاوت بگیرد.»

از این قبیل نظرات، در این صفحه زیاد به چشم می خورد. برخی مخاطبان هم نظر داده اند: «خیلی کلیشه ای هست شبیه نقش هایی هست که بازی کرده قبلا.» یا «متفاوت نبودند! مثل نقش های دیگشون بازی می کنن، تنوع در بازیشون ندیدم.» و همچنین «خانم گلچین دارن تکراری میشن. من خیلی دوستشون دارم ولی دوست ندارم ایوشن کلیشه ای بشن.» البته به نظر بعضی ها هم مرجانه گلچین به طور کلی بازیگر خوبی نیست اما اینجا آنطور که انتظار می رفت بازی خوبی ارائه نداده: «بازیش که کلا خوبه ولی اینجا اون طور نه.»

3. محسن تنابنده – یک آن و دیگر هیچ

گریم جالب «شب نما» و تقلیدش از خواننده لس آنجلسی با بازی محسن تنابنده، یکی از اتفاق های مهم «شاهگوش» بود و نقش بسیار مهمی روی جذب مخاطبان داشت و تا مدت ها سریال روی موج او سوار بود. اصلا خیلی هات فقط به خاطر همین یک کاراکتر، سراغ خرید آن رفتند. برخلاف انتظار اما اوج جذابیت این نقش، همان سکانس اول بود و با وجود بازی خوب تنابنده، نتوانست جذابیتش را ادامه دهد. با اینحال اما نقش «شب نما»، تنها نقشی بود که با انتقاد زیادی از سوی مخاطبان روبرو نشد. بیشتر مخاطبان در نظراتشان گفته بودند که گریم تنابنده، عامل اصلی موفقیت اوست اما با اینحال، تقلید از کیک خواننده مشهور، چندان هم کم حاشیه نبود.

برخی مخاطبان از این تقلید، شدیدا گلایه داشتند: «محسن تنابنده از جمله بازیگرانی ست که در هر نقشی ظاهر شود به بهترین وجه ممکن آن را ایفا می کند ولی در نقش شب نما متاسفانه اینگونه نبود. تقلید از یک خواننده واقعا کار درستی نبود واقعا متاسفم.»

غیر از قضیه تقلید از خواننده معروف، سایر نظرات به نسبت مثبت بودند: «در مورد جایگاه این نقش تو داستان الان نمی توان قضاوت کرد ولی اگر بنا رو روی بازی آقای تنابنده بگذاریم ایشون خیلی خوب بازی کردند.»، «از اول هم می شد حدس زد که تنابنده عالی بازی می کنه فقط زیاد خوب نتوانسته موقع خوندن آهنگ ها صداشو شبیه آن خواننده بکنه. با اینحال به نظرم بهترینه»، «من که فقط به خاطر تنابنده نگاه می کنم سریال رو...»

4. احمد مهران فر – کم حاشیه و کم انتقاد

احمد مهران فر، یکی از شخصیت های کم حاشیه سریال است. البته نه اینکه نقشش خیلی مورد توجه قرار گرفته باشد نه! اما به نسبت سایرین، انتقاد کمتری به بازی او وارد شده. البته خیلی ها هم نوشته بودند که مهران فر و تنابنده، وزنه اصلی سریال میرباقری هستند و اصلا به خاطر حضور آنها بوده که تصمیم به تماشای آن گرفته اند و اگر بازی آنها در سریال تمام شود، قید خریدش را می زنند.

از طرف دیگر در نظرسنجی صفحه اختصاصی این سریال در فیس بوک هم بیشتر مخاطبان، مهران فر را بهترین دانسته اند و به بازی با او اندکی اختلاف نسبت به محسن تنابنده، رأی مثبت داده اند. با این حال همه روی این نکته اتفاق نظر دارند که این کارکتر توسط میرباقری شکل نگرفته و مهران فر، کارکتر «ارسطو» را در این سریال تکرار کرده.

بیشتر مخاطبان معتقدند که میرباقری شخصیت ارسطو را عینان از داخل «پایتخت» دوربر کرده و گذاشته وسط «شاهگوش» حالا با یک مقدار بالا و پایین: «شخصیت صولت بیش از حد اغراق شده. ارسطو بهتر بود.»، «مهران فر و تنابنده نبودن عمرا سریال رو نمی خریدم». علاوه بر مهران فر، طناز طباطبایی هم از آن دست بازیگرانی است که انتقاد چندانی به شخصیتش در «شاهگوش» نشده غیر از اینکه بعضی ها نوشته اند آنطور که باید کار را جدی نگرفته و به نسبت سایر نقش ها، برایش وقت نگذاشته. نکته قابل توجه اینجاست که درباره نقش فرهاد اصلانی هم تا الان، انتقاد خاصی صورت نگرفته و بیشتر نظرها مثبت بود.

5. حامد میرباقری – نقطه ضعف سریال

بازی ضعیف حامد میرباقری در همین دو قسمت اول باعث شد تا بخش عمدهای از انتقادها به سمت او برود و بعضا دیگر ضعف های سریال چندان به چشم نیاید. اگر به بخش نظرسنجی سایت ها یا صفحه اختصاصی این سریال در فیس بودک سر بزنید، با حجم وسیعی از انتقادات و نظرات روبرو می شویئد که بیشتر از دو سومشان، بازیگر نقش امیرعلی را نشانه گرفته اند. این انتقادها تا جایی پیش رفته که بخش قابل توجهی از مخاطبان، کارگردان سریال را به دلیل انتخاب پسرش برای بازی در نقش اصلی به شدت سرزنش کرده اند: «یکی نیست به آقای میرباقری بگه چرا با این کارا خودتو بدنام می کنید؟! آخه مگه می شه بازیگر و هنرو به پسرتون تزریق کنید؟ واقعا متاسفم براتون آقای میرباقری».

یکی دیگر از معترضان نوشته: «حامد میرباقری چرا این نقش رو بازی کرد؟ چون پسر داود میرباقری هست؟ توی بخش خصوصی هم آیا پارتی بازی رواج داترته؟ خب بابا جان این بچه هنرپیشه نمی شه مگه زوره؟»

برخی مخاطبان هم پیشنهاد داده اند که حامد میرباقری برود و به طور آکادمیک یاد بگیرد: «اصلا بلد نیست بازی بکنه، پیشنهاد می کنم بازیگری رو به طور آکادمیک یاد بگیره» یا «خیلی مصنوعی و خشک بازی می کرد و اصلا نمی شد روش اسم بازیگر گذاشت.» البته آنطور که پیداست از قسمت سوم به بعد و تمرکز قصه روی اتفاق های درون کلانتری، نقش حامد میرباقری کمرنگ تر می شود. البته قطعا این نظرات منفی فراوان هم در کمتر شدن نقش این بازیگر کم تاثیر نیست.

6. شاهگوش – مخلوطی از کمدی های دیگران

جدای از انتقادهای مختلفی که به «شاهگوش» وارد شده، سریال کمدی میرباقری را می شود پازلی دانست متشکل از قطعات کارهای کمدی دیگران. بخش های کلانتری که به تعبیر خیلی ها قدرتمندترین بخش هاست و خود عوامل هم وزن بیشتری برای آنها قائلند را می توان نمونه ای کاملا اقتباسی از صحنه های «مومیایی 3» محمدرضا هنرمند دانست. تمام موقعیت های کمدی که میرباقری در این بخش خلق کرده، نمونه جذابترشان در کار هنرمند دیده می شد. همانطور که ماشین اختراعی طناز طباطبایی در قسمت اول، به تعبی ریکی از مخاطبان سایت کافه سینما، آدم را یاد فیلم «دیگه چه خبر» تهمینه میلانی می اندازد؛ موقعیت های کمدی که شاید در آن ایام به دلیل مقتضیات زمان ساختشان، جذاب به نظر می رسید اما الان در دهه 90، چندان جواب نمی دهد.

باز هم به نوشته یکی دیگر از کاربران، می شود گفت که «دوره اینجور فانتزی بازیا خیلی وقته که تموم شده.» اگر فارغ از تمام انتقادهای چند وقت اخیر، «شاهگوش» را فقط و فقط با خودش مقایسه کنیم و از تمام حواشی آن فاکتور بگیریم، می توانیم بگوییم که اگر میرباقری آن را در زمان «آدم برفی» و دهه هفتاد می ساخت، شاید نمونه قابل توجهی از آب درمی آمد.

با استناد به بسیاری از نظرات منتشر شده در سایت های مختلف می توان اینطور ارزیابی کرد که «شاهگوش» برای بیشتر مخاطبان، حکم یک علامت سوال بزرگ را دارد؛ علامت سوالی پشت این جمله معروف که: «آقای میرباقری چرا بعد از پروژه قدرتمند «مختارنامه»، سراغ کمدی «شاهگوش» رفتی؟»

nar nia
06-11-2013, 19:22
نیک صالحی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : سریال‌های «GEM» هرچقدر هم که غیراخلاقی باشند تکلیف‌شان با مخاطب روشن است؛ آنها که این سریال‌ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را روی آنتن می‌فرستند نه ادعای فرهنگ‌سازی دارند، نه به دنبال اعتلای نام هنر ایرانی در آن سوی آب‌هایند و نه از نظر اخلاقی و عقیدتی پای‌بندی خاصی به آموزه‌های دینی نشان داده‌اند. آنها فهمیده‌اند مخاطب امروز ایران که خسته از کار روزانه به خانه می‌رسد نه دنبال پند اخلاقی است، نه به دنبال تماشای خنده‌های دندان‌نمای مرجانه گلچین و نه به دنبال دیدن استهزای یکی از خوانندگان محبوبش توسط بازیگری تازه به دوران رسیده!...
دومین قسمت مجموعه «شاهگوش» ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را با این امید خریدیم که شاید حضور فرهاد اصلانی و حمیدرضا آذرنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بی رمقی قسمت اول را تا حدی جبران کند اما فقط تماشای 5 دقیقه ابتدایی این قسمت کافی بود تا امیدمان نومید شود! نومیدی نه از این بابت که با 3 هزارتومان می شد دو دی.وی.دی روز هالیوود مثل «پیشخدمت» و «حاشیه اقیانوس» را خریداری کرده و آنها را تماشا کرد بلکه نومیدی از کارگردانی به نام داوود میرباقری که خاطره ها ازش داریم.
آیا واقعا این میرباقری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که چنین شلخته و بی نظم بازیگران را جلوی دوربین برده و اغلب سکانسها را با تکیه بر بداهه های آنها رقم می زند؟ آیا این میرباقری است که تیپهای کلیشه ای که از سیروس گرجستانی و مرجانه گلچین در سریالهایی مانند «بزنگاه» و «زن بابا» دیده بودیم را مرتب تکثیر می کند؟! آیا این میرباقری است که حتی یک پرداخت جزیی برای کاراکتری که بنا بود استهزای «ابی» باشد فراهم نکرده و دست تنابنده را باز گذاشته تا هر شکلکی که می خواهد جلوی دوربین درآورد؟ آیا این داوود میرباقری بوده که حتی از پس قرار دادن درست هنروران مقابل دوربین برنیامده است؟ آیا میرباقری به احمد مهرانفر اجازه داده که همان تیپ «ارسطو»ی سریال «پایتخت» را مجددا در «شاهگوش» به جریان اندازد؟
نه آقای میرباقری! شما شبکه خانگی را نشناخته اید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زمانی که میرباقری تصمیم گرفت سریالی برای شبکه خانگی بسازد از این نکته سخن گفت که از قابلیتهای این شبکه چنان که باید استفاده نشده و حالا او آمده تا این قابلیتهای شناخته نشده را کشف کند اما تماشای دو قسمت ابتدایی «شاهگوش» این ظن را تقویت می کند که انگار حضور سیدداوود میرباقری در این عرصه بدون اطلاع از اوضاع و احوال سریالهای پیشین این شبکه است و انگار جناب میرباقری شبکه خانگی را با آیتمهای نمایشی «آقا رشید» اشتباه گرفته است که هر کس در برابر دوربین هر کاری که از دستش برمی آید برای خنداندن مخاطب انجام می دهد اما دریغ از لبخندی اندک که بر لب بنشیند.
نه آقای میرباقری! شما شبکه خانگی را نشناخته اید. شما اگر فقط یک مشاور درست داشتید که درباره اوضاع و احوال این شبکه به شما اطلاعات بدهد می دانستید همین چند ماه پیش مهران مدیری با حداقل هزینه سریالی را برای این شبکه ساخت به نام «ویلای من» که هرچند فرسنگها از آثار درخشان همین کارگردان فاصله داشت اما لااقل یکی دو شخصیت کاملا سمپاتیک مانند «جمشید هزارپا» را که اشارات گزنده اجتماعی هم در آنها بود در سریالش قرار داده و به همین واسطه هم که شده تماشای اثرش را برای مخاطب قابل تحمل می کرد.
آقای میرباقری! کیانوش گرامی را که می شناسید؟ همو که زمانی در گروه تدارکات کیمیایی بود اما پله پله خود را بالا کشید تا این روزها که به بازیگر ثابت نقشهای جاهل مسلک سریالهای تلویزیونی بدل شده! همین آقای گرامی اخیرا فیلمی به نام «سیاهی لشگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» را برای شبکه خانگی ساخت(!) که پر از ایرادهای تکنیکی و ساختاری است اما از آنجا که لااقل این آقای گرامی توانسته شخصیت واقعی خودش و همبازی اش امیر غفارمنش را در فیلم به کار گیرد فیلمش حال به هم زن نشده است. آقای میرباقری! یعنی شما حتی این کار را هم نمی توانستید بکنید؟ یعنی به جای اینکه از بازیگران تان بخواهید صحنه را مجالی کنند برای شیرین کاری های مشمئزکننده از آنها می خواستید خود واقعی شان را جلوی دوربین بازی کنند. آیا این هم شدنی نبود؟

مخاطبی که عاشق «GEM» شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقای میرباقری! مخاطبان امروزی نه معتاد به سریالهای «GEM» که عاشق سریالهای این شبکه شده اند. عشق هم می دانید چه معنایی دارد! یک ور عشق، عشق است و ور دیگرش، نفرت! این نفرت می دانید شامل حال چه کسانی می شود؛ شامل حال آنهایی که محصول سرگرم کننده وطنی را در اختیار مخاطب قرار نداده اند و او مجبور شده پناه ببرد به خوراک آن ور آبی! هیچ می دانید او که دو قسمت ابتدایی سریال «شاهگوش» را خریده و حتی به اندازه یک ربع هم از تماشا لذت نبرده بر عمق نفرتش نسبت به محصولات وطنی افزوده شده است!
یک نکته دیگر را می گویم و تمام؛ آقای میرباقری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])! سریالهای «GEM» هرچقدر هم که غیراخلاقی باشند تکلیفشان با مخاطب روشن است؛ آنها که این سریالها را دوبله و روی آنتن می فرستند نه ادعای فرهنگ سازی دارند و نه به دنبال اعتلای نام هنر ایرانی در آن سوی آبهایند و نه از نظر اخلاقی و عقیدتی پای بندی خاصی به آموزه های دینی نشان داده اند. آنها فهمیده اند مخاطب امروز ایران که خسته از حداقل 8 ساعت کار به خانه می رسد نه دنبال پند اخلاقی است، نه به دنبال تماشای خنده های دندان نمای مرجانه گلچین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و نه به دنبال دیدن استهزای یکی از خوانندگان محبوبش توسط بازیگری تازه به دوران رسیده! این مخاطب بخت برگشته نیاز دارد به اندکی احترام و وقتی این احترام را که مرتب در تریبونهای رسمی و غیررسمی از آن دم زده می شود در محصولاتی مانند همین «شاهگوش» ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی بیند کانال تلویزیون را عوض کرده و ابتدا کلیپ «شما»ی ابراهیم حامدی را از «Pmc» می بیند و بعد هم می رود سراغ تماشای زنبارگی «سلطان سلیمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» از شبکه «GEM»! همین مخاطب هنوز هم از تماشای یک کمدی درست مثل «آدم برفی» لذت می برد حتی اگر بارها و بارها آن را دیده باشد پس مشکل از مخاطب نیست! مشکل از آنهایی است که همه جور امکاناتی در اختیارشان است اما به دلیل کهولت سن و یا نداشتن مشاوران کارآمد نمی توانند به اندازه دو دهه قبل شان هم مفید باشند.
منبع:کافه سینما

3D-Max
21-11-2013, 12:21
قسمت سوم هم دیروز منتشر شده

به نظرم نسبت به 2قسمت قبل ضعیف تر بود

Rhodes
24-11-2013, 13:13
قسمت سوم چیز خاصی نداشت.

pedram_sad
24-11-2013, 20:04
این 3 قسمت فوق العاده ضعیف و بی محتوا بود
از طباطبایی و اصلانی بعید بود همچین نقش هایی

XENON24
26-11-2013, 11:57
جدیدا ابی رپ میخونه؟؟

Soroush-S
30-11-2013, 23:48
چرا سری جدید نیومد؟

mohammad varaste
06-12-2013, 03:34
وقت گذاشتن برای این سریال مضخرف دیوانگیه
بازم میگم دیالوگا آدمو یاد تئاترای 10 سال پیش میندازه
چه قدرهم شعرای تعزیه ای و حرفای با قافیه میزنن که واقعا رو اعصابن
1 مگ هم دیگه جای این سریال نمیدم:n21:

mohammad varaste
06-12-2013, 11:46
گور بابای 1مگ
1ثانیه هم ارزش نداره دیگه ببینمش
با فاصله بسیار زیاد یکی از مضخرف ترین سریالاییه که دیدم:n21:

Rhodes
08-12-2013, 19:26
قسمت چهارم هم اومده.
قسمت به قسمت از ارزشش کمتر میشه.:|

ahriman323
12-12-2013, 23:17

Greedy
13-12-2013, 00:45
سریال یلدا شبکه یک صدا و سیما | سریال شاهگوش شبکه خانگی

به این میگن نقش متقاوت :n09:

----Ali----
14-12-2013, 20:30
حقیقتش من فیلم سریالی ایرانی زیاد دنبال نمیکنم ولی خداییش این فیلمه خیلی باهاله من میشینم پاش...
یکی از فیلمایی که من همیشه دانلود میکنم سریال والکینگ دد هستش که واقعاً عالیه,این یکی رو هم دارم میخرم,واقا عالیه,توصیه میکنم بخرینش,الکی هم نمیخواد دربارش بد بگید...

Mr_100_dolari
16-12-2013, 22:47
فیلمش بدک نیستش حداقل نسبت به فیلم ویلای من (مهران مدیری) بهتره و بین فیلم ها و سریال های خارجی برای تنوع هم شده بد نیستش بعضی وقتها آدم از این فیلم های مثلا خنده دار ایرانی هم ببینه .

و بعضی واقعیت ها رو هم مثل طرف توی کلانتری چشمش دنبال ناموس مردم هستش و ... رو خوب نشون میده .

molaali
17-12-2013, 10:16
الکی هم نمیخواد دربارش بد بگید...
دوست عزیز نظر هر کس برای خودش محترمه یکی از این سریال بدش میاد(مثل من) یکی هم طرفدارش میشه(مثل شما!!) چون شما ازش خوشت اومده دلیل نمیشه دیگران حق انتقاد از سریال رو نداشته باشن!!!

XENON24
17-12-2013, 11:41
,الکی هم نمیخواد دربارش بد بگید...

چشم منتظر دستور شما بودیم

mohsen_gh1991
22-12-2013, 19:33
دو قسمت اولش خیلی باحال بود. لهجه حسین سلیمانی هم خیلی معرکه س. تربتی و مشدی و نیشابوری رو مخلوط کرده با هم : دی

amirpers
22-12-2013, 22:22
دو قسمت اولش خیلی باحال بود. لهجه حسین سلیمانی هم خیلی معرکه س. تربتی و مشدی و نیشابوری رو مخلوط کرده با هم : دی

حسین سلیمانی کدومه؟
اگه همون سرگرده است که بهش میگن سروان، که کرمانشاهی حرف میزنه.

mohsen_gh1991
23-12-2013, 00:17
حسین سلیمانی کدومه؟
اگه همون سرگرده است که بهش میگن سروان، که کرمانشاهی حرف میزنه.
نه اون سربازه که دم در کلانتری شکلات میده به مردم .

senaps
28-12-2013, 22:16
من این سریال رو دنبال میکنم از طریق سایت ایران‌پراد و قسمت‌های 5مش رو هم دانلود کردم...
به نظرم باحال بود و میشد دیدش...
کلا اون سروان!( البته هرچند رو دوشش قپه‌ داره، ولی به قپه نیست!! توی نظام همه چی به جربزه‌ي طرف بسته‌ هستش...!!) خیلی باحاله و من کرمانشاهی حرف زدنش رو خیلی دوست دارم... از اونجایی که واقعا کرمانشاهی حرف میزنه و تقلید به نظر نمیرسه، اگر کرمانشاهی نیست، باید گفت احتمالا بهترین بازیگر ایران همین بابا باشه! :)) شایدم گلزار باشه من که نمیدونم! :)...

همچنین این دختره دانشمنده رو خیلی دوست دارم... خوشکله و میشه یه سریال رو به خاطر دیدنش تماشا کرد!! کاش نقشش بیشتر بشه! :) :n02: خیلی جالبه!....

داستان فیلم به نظرم زیاد قابل پیش‌بینی نیست و معلوم نیست چی به چیه و همینجوری تند تند داره میره جلو تا ببینیم چی میشه...!!!

نکته‌ی خیلی زیبای سریال از نظر من، استفاده از سرباز ها برای گفتن واقعیت هایی در جامعه هستش... مثلا سربازی که هر شعری! رو به هم میبافه تا ملت رو به این باور برسونه که سرگردش واقعا همه فن حریفه! یا سرباز دیگه‌ای که برای هر چیزی نظری داره و خلاصه میتونه حرف بزنه!‌:)... در مورد همه چیز خاطره داره و کلا باحاله...

boy iran
28-12-2013, 22:34
قسمتهاش چند روز به چند روز میاد ؟

senaps
28-12-2013, 22:46
خدا عالمه! :)...
من که هر وقت حسش بود میرم ایران‌پراد دانلود میکنم...!! فک کنم شما هم همین کار رو بکنین بهتره! :)

Soroush-S
28-12-2013, 22:58
خدا عالمه! :)...
من که هر وقت حسش بود میرم ایران‌پراد دانلود میکنم...!! فک کنم شما هم همین کار رو بکنین بهتره! :)

ولی من متاسفانه میخرم! کلا فیلم دانلود نمیکنم:n06: ولی الانم پول ندارم قسمت 6 بخرم:n02:

XENON24
29-12-2013, 15:24
سایت دوستیها بهتره با حجم کم هم میزاره..

Kurosh
29-12-2013, 20:03
تا قسمت پنج یه افتضاح به تمام معنا بود، در حدی که حتی چند دقیقه اولش هم قابل تماشا کردن نبود
کاملاً موقع دیدنش احساس می کردم داره به شعورم توهین میشه

همچنان هم این حس کمابیش هست، اما اتفاقاً دیشب تو اتوبوس راننده قسمت شش رو گذاشت و مجبوری نشستم دیدم
کمی، فقط کمی، بهتر شده بود و داستان داشت یه ذره شکل می گرفت ...
حداقل قابل دیدن بود !

با این حال همچنان فرسنگ ها از تیم هنری سریال پایین تره ...
از همه این بازیگرا و کارگردان و ... بعیده همچین کاری

امیدوارم در ادامه بهتر بشه ...

mohammad hamed
30-12-2013, 00:10
فقط باید برای سرگرمی این فیلم و دید.
همین

Rhodes
30-12-2013, 14:15
یه چیزی که زیاد خوشم نمیاد اینه که دیالوگها رو به صورت شعری نوشتن....
طوری حرف میزنن که قافیه همش جوره.... خوب نیست این مدلی.

mohsen_gh1991
07-01-2014, 13:40
الان قسمت پنجشو دیدم. یک گاف خیلی تابلو همون اولش داشت این بود که تو تعقیب گریز اول سریال سوار یک سمند ال ایکس میشن و میفتن دنبال ماشینه ولی اخرش از یک سمند سورن میان بیرون. :دی

SIMON137
07-01-2014, 13:46
الان قسمت پنجشو دیدم. یک گاف خیلی تابلو همون اولش داشت این بود که تو تعقیب گریز اول سریال سوار یک سمند ال ایکس میشن و میفتن دنبال ماشینه ولی اخرش از یک سمند سورن میان بیرون. :دی

یه جام که هادی کاظمی سر دختره داد میزنه ، یارو میگه خوش برخورد با ارباب رجوع باش ، حالا خوبه یارو متهمه :n02:

pedram_sad
08-01-2014, 11:25
اوایل خیلی ضعیف بود
به خصوص تا قسمت سوم
بعد کم کم بهتر شد
دیروز قسمت های 6 و 7 رو دیدم خیلی خوب شده همه چیز داره جا می افته
هم دیالوگ ها هم بازی ها هم شخصیت ها

e4lyas
09-01-2014, 03:21
از قسمت 3 داستان جون گرفت ...

قسمت 7 رو حتما ببینید ... !

ahriman323
16-01-2014, 01:08

arming900
16-01-2014, 13:29
این قسمت 8 واقعا افتضاح بود

boy iran
17-01-2014, 08:52
این قسمت هشتم خیلی بد بود همش یکنواختی و محیط های بسته طولانی :n21:

Rhodes
17-01-2014, 10:38
این ثسمته اصلا خنده دار نبود .... همش اصطلاحات و حرفای مسخره !
فقط 2 جاش باحال بود که سرگرد سرخی گف:
-من چی کار به کار یخچال شما دارم !
-هه ! حرف سیاسی میزنی ؟!

pedram_sad
17-01-2014, 11:03
این قسمت افت کرد دوباره

ناجا به خودی خودش زیر سوال بوده همیشه اینا با این سریال رسما نابودش کردن رفت

farshidshd
25-01-2014, 12:43
قسمت بعدیش کی میاد؟ پخشش چطوریه؟ هفته ای میاد؟

farshidshd
27-01-2014, 12:12

pedram_sad
27-01-2014, 13:28
شنبه شماره 443 مجله همشری جوان رو خریدم که تو قسمت بازتاب ویژه ( اولین قسمت مجله ) راجع به موضوع هفته قبل مجله که همین سریال شاهگوش بود یکی از خواننده های مجله به اسم علی فرزین مطلبی نوشته بود به نظرم جالب اومد گفتم عینا اینجا بنویسم برای دوستان :

ظهر شنبه برای مراحل گزینش در ناجا ، وارد هسته گزینش خیابان مطهری شدم . کیف کوچکی همراهم بود که مجله در آن جا نمیشد . بنابراین در دستم به صورت لوله شده نگه داشته بودم.
بعد از دقایقی توجه یکی از افسرها به مجله من جلب شد و درخواست کرد تا نگاهی به ان بیندازد. به محض اینکه همشری جوان را جلوی چشمانش گرفت، قیافه اش درهم رفت.
نگاهی به عکس جلد و به نگاهی به من انداخت و پرسید : این کیه ؟ محتاط ولی خونسرد گفتم : فرهاد اصلانیه تو سریال شاهگوش . نگران این بودم که الان به این بهونه به من خرده بگیره .
به افسر میز کناری داد و او هم نگاهی کرد و خندید و پرسید : سریالش رو خودت هم دیدی ؟ در حالی که خنده افسر دوم کمی جو منفی را خفه کرده بود، گفتم : نه.
- من از این قسمتاش که کلانتری پاش اومده وسط بیشتر خوشم اومده.
افسر اولی به اعتراض گفت : ولی به نظر من باید شکایت کنن چون همش دارن ماها رو مسخره میکنن. در همین حین گروهبانی وارد شد و با دیدن مجله زد زیر خنده و گفت : ا ... جناب سروان !
این کاریکاتوره شبیه سرگرد فلانی نیست ؟
افسر اولی نگاهی با دقت انداخت. کمی که دقت کرد اخماش رفت، لبخندی زد و گفت : اا .. اره خود خودشه ! دقایقی بعد همه پرسنل عکس روی جلد ه.ج را که شبیه به یکی ازهمکاران سابقشان بود میدیدند
و من خوشحال از این جو شوخ !
جالب اینجاست که درجه اون بنده خدا سرگرد بود و درجه فرهاد اصلانی هم سرگرد !

runner
27-01-2014, 14:31
سریال زیبا و جالبی هست!
پرداخت هزینه از طریق اینترنت برای کسانی که نسخه غیر اصلی سریال رو دانلود میکنن و دوست دارن حمایت کنن

پرداخت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arming900
28-01-2014, 12:36
جایزه بی محتوا تارین و مذخرق ترین سریال سال رو باید بدن به کارگردانش:n21:

Greedy
28-01-2014, 13:42
قسمت به قسمت داره بهتر میشه
تو این سریالای شبکه خانگی خوش ساخت ترین سریالی بوده که تا حالا اومده
محسن تنابنده هم که کلا هر نقشی بازی کنه معرکه هست :n02:

Alireza2S
31-01-2014, 21:55
سريال سقوط ازاد كرده.
كلا فيلمنامه كه چنگي به دل نميزنه قسمت به قسمت هم. داره از بار فنيش كاسته ميشه قسمت اول پر محتوا تر بود
ولي اين قسمت نهم بقدري ديالوگ هاي طولاني و خسته كننده داشت كه اصلا تمايلي به ادامه ديدنش نداشتم

طولاني و خسته كننده بودن ديالوگ ها رو كاملا ميشد از پشت صحنه فهميد. تمامي بازيگرها بلا استثتسنا نميتونستن ديالوگهاشون را كامل بگن

Rhodes
01-02-2014, 06:15
اين قسمت 9 كاملا مسخره بود.
نه خنده دار بود و نه نكته خاصي داشت.

Sent from my iPad using Tapatalk

Abdolreza2012
03-02-2014, 18:35
جایزه بی محتوا تارین و مذخرق ترین سریال سال رو باید بدن به کارگردانش:n21:

شما اگه سریال شوخی کردم رو ببینید ، این جایزه ی مدنظرتون رو میدید به اون سریال

+

این سریال رو من تا قسمت 8 دیدم
تا قسمت 5 خیلی خوب بود و باحال
ولی از قسمت 5 به بعد فکر میکنم داره افت میکنه
ولی در کل خوب بوده یعنی خیلی بهتر از سریال شوخی کردم

runner
04-02-2014, 22:08
سلام
سریال شاهگوش نسبت به خیلی سریالا بهتر بوده
به نظر من باید سریال به موضوع اصلی هم بپردازه قرار نیست از قسمت اول بخندی تا آخرین قسمت اینجوری باشه که سرو ته نداره!!
بازیگرا به خوبی دارن بازی میکنن و البته بازیگرای بزرگی داره چه اسمی و چه غیر اسمی!!!!
در کل سریالی هست که ارزششو داره ببینی و به خوبی هم شرکت پخش کننده داره قسمتارو بیرون میده

hp722
05-02-2014, 00:50
خیلی باحاله.تا قسمت هشتم دیدم.دوستم مغازه داره میگه فروش خیلی خوبی ام داره

hossein019940
05-02-2014, 00:59
من که سریال ویلای من مدیری رو تا 18 قسمت دیدم بعدش دیدم مت نمارزه ولش کردم.تازگی ها هم شوخی کردم رو داشتم دنبال میکردم تا این قسمتایی که اومده رو دیدم ولی مفت نمارزید ولی یه قسمت این سریال شاهگوش رو دیدم عالی بود.یعنی نسبت به این سریال ها.راستی هر چند وقت این قسمتا میاد؟

hp722
05-02-2014, 09:50
راستی هر چند وقت این قسمتا میاد؟

هر هفته 4شنبه ها میاد اگر اشتباه نکرده باشم

ahriman323
05-02-2014, 20:46

lionf3
05-02-2014, 20:57
سریالِ خوبی هستش هر چند که چندان با محتوا نیستش اما از *شوخی کردم* بهترِ از نظر من.
( هر چند شوخی کردم بیشتر یک برنامه طنز هستش و آنچنان نمیشه با شاهگوش مقایسه کرد)

Iloveu-ALL
08-02-2014, 23:43
کسی قسمت ۱۰رو ندید؟چطوریه

Greedy
09-02-2014, 01:30
کسی قسمت ۱۰رو ندید؟چطوریه

قسمت ده خیلی خوب بود
یه تیکه جالب قسمت ده اونجایی بود که تو پارک امیر علی و گندم داشتم حرف میزدن یهو سه تا دختر با کلیپس های چند متری :دی رد شدن از بغلشون بعد امیر علی زل زد گفت چرا اینا کلشون بزرگه :n09::

تو قسمت بعد محسن تنابنده در نقش جدیدش یعنی آخوند :دی وارد میشه :n09:

aligool21
09-02-2014, 02:45
سریال قشنگی بود

hp722
10-02-2014, 01:41
قسمت دهم ام خیلی قشنگ بود.خیلی خوب بازی کرده نقش یه معتاد به شیشه رو.دقیقا همین اثرات رو داره.سرگرد سرخی هم لهجه ی خیلی جالب و قشنگی داره.اون سرباز بدبختم که بدتر از ما پشت هم شکست عشقی میخوره و فیس بوک دیگه کجاست!

3D-Max
10-02-2014, 02:22
البته درستش این بود : فیس بوق دیگه کجای دنیاست:دی
برنج دم سیاه به خنجری گفت خیلی تو کفی فوق العاده بود:n08:

Rhodes
10-02-2014, 06:06
ها ها !!!!
شيش شيش شيش تايي ها شيش شيش شيش تايي ها
اينم 3 ومين نقشش توي اين فيلم ببينيم بعديش چي ميشه.
يعني واقعا به خاطر چند لحظه توهم اون كلي آدم تو كلانتري آورده بودن و اين كارا رو كرده بودن !؟

majid_majidy2006
10-02-2014, 13:04
خدایی فیلم باحالیه

فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk

kenzu
10-02-2014, 13:22
چادرشون چتر نجاتم میشهههههههه؟ :n19:

Abdolreza2012
10-02-2014, 14:59
خیلی سریال خوبی هست

دوستان معلوم نیست چند قسمته ؟؟؟؟

Golbarg01
10-02-2014, 16:47
خیلی سریال خوبی هست

دوستان معلوم نیست چند قسمته ؟؟؟؟

26 قسمت هست

LEO.M
13-02-2014, 12:02
دوستان من این سریال رو ندیدم.میخواستم بدونم ارزش وقت گذاشتن و دیدن داره یا نه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

Greedy
13-02-2014, 12:20
دوستان من این سریال رو ندیدم.میخواستم بدونم ارزش وقت گذاشتن و دیدن داره یا نه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

بلی دارد:دی

LEO.M
13-02-2014, 12:49
درمورد داستان کلیش میشه کسی توضیح بده؟؟؟

Black Prince
14-02-2014, 10:16
درمورد داستان کلیش میشه کسی توضیح بده؟؟؟
خلاصه داستان:
داستان یک کله پز هست که تصادف میکنه و کتلت میشه حالا دنبال قاتل میگردن و ...

Greedy
14-02-2014, 11:49

SIMON137
15-02-2014, 09:50
گر خدا یار است با خاور بپیچ / گر ورق برگشت موتور گازی به هیچ :n02:

Rhodes
16-02-2014, 00:47
مگه 4 شنبه ها نمياد.اين هفته نيومد !؟

senaps
16-02-2014, 00:56
صاف نیگاش کرد و گفت حالا که تو کفی برات میگم! :)))))))))
خیلی باحاله این فیلمه!‌:)

pedram_sad
16-02-2014, 08:43
قسمت 11 مجموعه شاهگوش دوشنبه 28 بهمن ماه منتشر خواهد شد

fandak
17-02-2014, 14:13

fandak
17-02-2014, 14:14
احمدرضا عابدزاده مهمان شاهگوش

fandak
18-02-2014, 19:45

fandak
19-02-2014, 21:30
بازدید مختاباد از پشت صحنه شاهگوش/تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1)
روز گذشته عبدالحسین مختاباد خواننده صاحب نام موسیقی سنتی و رئیس کمیته هنری شورای شهر تهران با حضور در پشت صحنه سریال "شاهگوش" و بازدید از این سریال با کارگردان، بازیگران و عوامل این سریال پر مخاطب دیدار کرد.

به گزارش سلام نو، مختاباد که به همراه بهروز شجاعی دبیر کمیته هنری شورای شهر به پشت صحنه "شاهگوش" آمد، شاهد ضبط سکانس هایی از این سریال بود و جالب اینکه بعد از اتمام کار به میرباقری گفت: شنیده بودم کارتان سخت است اما نه تا این اندازه.

این خواننده بعد از پایان تصویربرداری این سکانس که خنده عوامل و خودش را در پی داشت صحبتی کوتاه با میرباقری کرد و در ادامه با آنها عکس یادگاری گرفت. خبرنگار چهره نیوز، به بهانه حضور این خواننده مطرح گفت و گویی با او داشته.

عبدالحسین مختاباد درباره حضورش در پشت صحنه "شاهگوش" می گوید: وقتی از دفتر به من اعلام کردند که قرار است به پشت صحنه "شاهگوش" بیاییم خوشحال شدم و از هفته قبل برای این روز برنامه ریزی کردیم. خودم از این پیشنهاد استقبال کردم و دوست داشتم از این کار بازدید کنیم. خوشبختانه این سریال با استقبال خوب مردم مواجه شده.

او در ادامه گفت: به عقیده من "شاهگوش" به مفاهیم عمیق اجتماعی و مشکلاتی که مردم با آن مواجه اند و به اصطلاح از بیخ گوش همه ما می گذرد، می پردازد. در کنار این موضوع این سریال یک رفتار جامعه شناسانه و منتقدانه نسبت به مسائل اطرافمان دارد که می شود با کمی دقت جلوی اتفاق افتادن آنها را در مملکت مان بگیریم.

مختاباد تصریح کرد: قبل از اینکه به پشت صحنه سریال بیایم پیگیر قسمت های مختلف "شاهگوش" بودم و تا جایی که فرصت کردم سعی کردم سی دی ها را خریداری و تماشا کنم. البته فکر می کنم امروز امروز با دیدن کار از نزدیک تشویق شوم همه قسمت ها از اول با دقت بیشتری نگاه کنم. بازیگرهای بسیار خوب و توانایی در این کار بازی کردند و قصه شاهگوش مثل رمانی شیرین است که دوست داری وقتی آن را شروع کردی تا انتها دنبالش کنی. داستان این سریال برای من جذابیت زیادی دارد.

او همچنین درباره ویژگی های کاری داوود میرباقری اظهار داشت: آقای میرباقری در سینما و تلویزیون ما یک وزنه قوی است و فیلم و سریال هایی که تا به حال ساخته اند، همه در تاریخ هنر بصری ماست که ثبت شده و تا سالهای زیاد باقی خواهد ماند. به عقیده من این تاریخ باید در دانشگاه ها تدریس شود. یکی دیگر از ویژگی های کاری آقای میرباقری ارائه و به تصویر کشیدن طنز تلخ است، ایشان بخی مسائل و موضوعات را هرچند تلخ با شیرینی و طنز خاصی به مخاطبان ارائه می دهد که جذاب می شود. این نگاه خاص و دوست داشتنی است. او ادامه داد: در "شاهگوش" هم این اتفاق افتاده و به هیمن دلیل است که می بینیم مخاطب از این کار استقبال زیادی کرده. معجزه هنر این است که یک موضوعی تلخ را با نگاهی طنز آلود به تصویر بکشی. ایشان در "دهه 60 فیلم سینمایی آدم برفی را ساخت و نگاه بسیار زیبایی به یک مسئله نه چندان خوشایند مهاجرت داشت. بسیاری از عزیزان ما تحت هر شرایطی مجبور می شوند کشورشان را ترک کنند، اما اینکه چطور به این قضیه پرداخته شود جای سوال دارد، به نظرم از این بهتر نمی شد به این موضوع پرداخت.

مختاباد گفت: قبل از "شاهگوش" هم کارهای آقای میرباقری را دنبال می کردم. سریال مختارنامه ایشان کاری بسیار سنگین و فاخر بود که خیلی مورد توجه قرار گرفت. ایشان همیشه در همه زمینه ها هنجار شکن بوده و خودش را هیچ وقت در ژانر به خصوصی محدود نمی کند. اینکه ایشان بعد از مختارنامه سراغ ساخت شاهگوش آمدند هم یک غافلگیری برای مخاطب محسوب می شود.

بازی همه بازیگران این سریال را دوست داشتم. فرهاد اصلانی، خانم گلچین، آقای عبدی و آقای تنابنده که شبیه یک خواننده دیگر شده هر کدام بسیار توانمند در نقش هایشان ظاهر شدند.

هنر باید مفهومی عمومی داشته باشد. این هنر را داوود میرباقری دارد و همه اقشار از تحصیلکرده تا عامی با کارهایش ارتباط برقرار می کنند.

او در پایان درباره شبکه نمایش خانگی و محصولات آن گفت: به نظرم ساخت آثار مختلف برای شبکه نمایش خانگی کاری بسیار پسندیده است و کسی که این طرح را ارائه داده کار پسندیده ای کرده. به نظرم با این کار رسانه از حالت یکنواختی خارج می شود و چند صدایی در حوزه های سینما، تلویزیون و شبکه نمایش خانگی می توان دید. من خودم به عنوان یکی از اعضای شورای شهر که در کمیسیون هنری هستم از این پروژه ها حمایت می کنم.

pedram_sad
19-02-2014, 23:05
امروز قسمت 11 رو دیدم خوب بود
این محسن تنابنده واقعا بازیگر تواناییه گریم های فوق العاده که روش میشه هم فک بر اندازه

این فرهاد اصلانی واقعا چاق شده و چاقیش هم همزمان شده با تیکه انداختن به هیکل اکثر نظامی های کشور به خصوص درجات بالا که اکثرا اینطوری هستن

Rhodes
20-02-2014, 07:22
اينجاش خيلي باحال بود : من هر روز صبح ساعت 5 بيدار ميشم برنامه شما رو ميبينم.sms هم ميزنم ولي شما جواب نمييييتييييين.

fandak
23-02-2014, 10:03

شاهگوش قسمت دوازدهم چهارشنبه ٧ اسفند در سراسر كشور

دوازدهمین قسمت از مجموعه شاهگوش به زودی به بازار مي آيد.
روز چهارشنبه، دوازدهمین قسمت از مجموعه "شاهگوش" کار طنزي از شرکت تصوير گستر پاسارگاد، به کارگرداني داوود مير باقري روانه بازار نشر فرهنگي مي شود. در این قسمت، سرخی بر خلاف میل باطنی به دستور خفته طی ماموریتی حاج طلایی را به کلانتری دعوت می کند، از سویی دیگر دکتر زوزنی با خفته در افتاده و ماجرای مصرف مواد مخدر در کلانتری ملت را بهانه ای برای انتقاد از سیستم نظارتی و امنیتی کلانتری کرده و خفته نیز درصدد پاکسازی کلانتری از پرسنل تا متهمین بر می آید...
اين سریال به کارگردانی داود میرباقری و تهیه کنندگی سید محمد امامی و مهران برومند برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید شده است.

fandak
24-02-2014, 10:27

fandak
25-02-2014, 12:15

fandak
27-02-2014, 08:20

ahriman323
05-03-2014, 09:53

سیزدهمین قسمت از سریال طنز "شاهگوش" دوشنبه 19 اسفند ماه وارد شبکه نمایش خانگی می شود.

در این قسمت از "شاهگوش" سرگرد سرخی با معاینه فنی ماشین حاج طلایی در تعمیرگاه به این نتیجه می رسد که ماشین تصادفی است، از سوی دیگر زوزنی و خفته پس از جدال فراوان به این نتیجه می رسند که دوبراه از جلیل ساسانپور بازجویی کنند. در همین حین حاجی طلایی وارد کلانتری می شود و عنوان می کند که ماشین در شب تصادف داخل تعمیر گاه بوده. با ورود تعمیرکار به کلانتری حقیقتی هولناک فاش می شود و از سوی دیگر جلیل نیز اعتراف می کند که در شب حادثه با ماشین زوزنی شخصی را زیر گرفته...
ضبط سکانس های اصلی "شاهگوش" به پایان رسیده و این سریال هفته آخر تصویربرداری اش را در لوکیشن های پراکنده پشت سر می گذارد. گروه تمام سکانس های مربوط به کلانتری که یکی از لوکیشن های اصلی بود را نیز به اتمام رسانده اند.
گفتنی است، علی مراد خانی معاونت هنری وزارت ارشاد به همراه حسین طاهذری نیز شنبه شب با حضور در پشت صحنه این سریال از این پروژه بازدید و با عوامل آن دیدار کردند.

Mehdi.M2
05-03-2014, 12:16
گلچين همه ي بازيهاش شبيه همه .. تو هر فيلم و سريالي كه بازي ميكنه همين تيپ رو داره .. فكر كنم در واقعيت هم هيچ تفاوتي با اين تيپي كه بازي ميكنه نداره .. پس در كل نميشه بهش بازيگر توانايي گفت ...

COD MW3
05-03-2014, 12:31
خیلی سریال قشنگیه..فکر کنم تنها سریال ایرانیه که تمام فارسی زبانان دنیا دنبالش میکنند..آخه این یارو طغرل ..بفرمایید شام شبکه من و تو ادای این سرگرد سرخی رو در میاره چند بار دیدم...اینا از تو لندن هم این سریال رو نگاه میکنن ...

اصلا شوخی کردم مهران مدیری اوت شده تو بازار ...یعنی تو سوپری ها تمام سی دی های شاهگوش تموم میشه ....هم روز اولش..

5ajad
06-03-2014, 11:11
خیلی سریال قشنگیه..فکر کنم تنها سریال ایرانیه که تمام فارسی زبانان دنیا دنبالش میکنند..آخه این یارو طغرل ..بفرمایید شام شبکه من و تو ادای این سرگرد سرخی رو در میاره چند بار دیدم...اینا از تو لندن هم این سریال رو نگاه میکنن ...

اصلا شوخی کردم مهران مدیری اوت شده تو بازار ...یعنی تو سوپری ها تمام سی دی های شاهگوش تموم میشه ....هم روز اولش..
دوست عزیز همون طغرل که شما میفرمائید یه مدت سربازی رو کرمانشاه بوده و زبان کردی کرمانشاهی رو بلده اگه کسی تقلید کرده مطمئنا این سرگرد هستش
در ضمن شما از کجا آمار دارین که تــــمام فارسی زبانان دنیا این سریال رو دنبال میکنن؟:n08:

farshidshd
10-03-2014, 13:27

ahriman323
16-03-2014, 21:14

farshidshd
10-04-2014, 10:12

ahriman323
10-04-2014, 18:58

خلاصه فیلم : داماد حاجی طلایی عطا واعظی مجری برنامه جنجالی یک به علاوه هزار وارد کلانتری شده و با وردودش به کلانتری شور و شوقی عجیب بین سربازان و پرسنل به پا می شود خفته ماجرای ماشین حاجی را به او می گوید و عطا واعظی انکار می کند در نتیجه سرخی تعمیر کار را به کلانتری میخواند . با رو در رویی آنها پرده از تبانب هولناکی بین آنها برداشته می شود ...

ahriman323
22-04-2014, 00:31
خلاصه فیلم : با ورود همایون سه تقه ، تعمیرکار ماشین حاجی طلایی و رو در رو شدنش با عطا واعظی پرده از رازی هولناک برداشته می شود ، ماشین حاجی طلایی در شب حادثه طبق شواهد و قرائن دست عطا واعظی بوده و او عزمش را جزم کرده تا به کمک صفا مواج که مدیر شبکه تلوزیونی است و استفاده از نفوذ حاجی طلایی خود را در برابر قانون و اسد خفته تبرئه کند ...

Greedy
22-04-2014, 11:30
هر چی میریم جلوتر سریال افت پیدا میکنه
انگار الکی دارن کش میدن فقط

ALI . R
01-05-2014, 09:38

خلاصه داستان قسمت 17 : در قسمت 17 ، در این قسمت فصل عوض شده و سرگرد خفته برای پی گیری پرونده رحمان شجاعت از مافوق خود وقت می گیرد . پژوهای توقیف شده نیز روز به روز بیشتر شده و تقریبا نیمی از محوطه کلانتری را پرکرده است تا اینکه گندم در دانشگاه متوجه می شود که ماشین استادش (نوسان) با پلاک و ماشین قاتل مطابقت دارد…

=================

این قسمت به نظرم باید جالب باشه ...

ahriman323
12-05-2014, 14:07

ahriman323
03-06-2014, 00:32

landscape
08-06-2014, 19:29
این قسمتشو دوست داشتم، خوب بود.

Rhodes
08-06-2014, 19:31
قسمت بيست اصلا خوب نبود.از بس دكتر نوسان سرشو تكون داد گردن درد گرفتم.خوب نبود.

hossein019940
08-06-2014, 19:42
اره خوب نبود ولی 21 حتما جالبه

senaps
08-06-2014, 20:01
این چند قسمت کلا یه جوری شده و کند تر شده!!!!
شاید با اومدن سردار ! :) :n02: اوضاع فرق بفوکوله! :)

years
09-06-2014, 11:24
دکتر نوسان کارش خوب بود
یک ساعت همش خنده

hp722
09-06-2014, 14:36
قسمت ۲۰ اصلا خوب نبود.از این دکتر نوسان خوشم نمیاد.خسته کننده و تکراری.امیدوارم روال قبلی سریال پیش گرفته بشه

hp722
12-06-2014, 10:50
قسمت 21 خیلی قشنگ بود.سریال یه کوچولو جرات به خرج میده و از خطوط قرمز عبور میکنه که به نوبه ی خودش زیباست

prpgramerandcoder
12-06-2014, 11:38
قسمت 21 خیلی قشنگ بود.سریال یه کوچولو جرات به خرج میده و از خطوط قرمز عبور میکنه که به نوبه ی خودش زیباست

ببخشید محل سکونت شما کجاست ؟
قسمت 21 رو دان کردین ؟
ولایته ما که قسمت 20 تازه اومده .

ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2

ahriman323
12-06-2014, 21:13

خلاصه فیلم : در ادامه بازجویی های مکرر خفته از قاف کاف ، مشخص می شود ماشین مضنون متعلق به سردار درویشی مافوق خفته است ککه در صورت فاش شدن این موضوع عواقب بدی در انتظار خفته و کلانتری اوست . گلاب نیز پس از ماجراهایی که خانواده اش پشت سر می گذراند به این نتیجه می رسد که کیف را به زرگنده تحویل دهد ...

hp722
12-06-2014, 21:27
ببخشید محل سکونت شما کجاست ؟
قسمت 21 رو دان کردین ؟
ولایته ما که قسمت 20 تازه اومده .

ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2

تهرانم.بله من دان میکنم.نه 21 اومده میتونید تهیه کنید

senaps
13-06-2014, 22:53
اقا سایت ایران پراد هست میذاره دانلود کنین...

Rhodes
13-06-2014, 23:50
سايت دوستي ها هم با دو كيفيت خوب و متوسط ميزاره.راحت دانلود كنيد.

mtchabok
23-06-2014, 23:22
چرا قسمت 22 اینطوری بود .
خیلی دیگه داره کند پیش میره

آخه این چرا این پژو برا مربی فوتباله رو اینقد کشش میدن ؟ باو خو درست که صاحب ماشین خیلی کله گندس ولی نه دیگه اینقد بهش پرداخته بشه . تازشم حتما میخوان تو قسمت بعدی هم کلی لفتش بدن .
حیفه آخه ، تا اینجا خوب داشت پیش میرفت سریال

ahriman323
23-06-2014, 23:55

miss_ava7
24-06-2014, 11:12
خيلي سريالش ضعيف و بي معنيه. هر سري يه بازيگر معروف رو وارد داستان ميکنه ولي بازم نميشه ۵ دقيقه شو ديد.:n15:
حوصله سربر و پر از ديالوگاي لوس و تکراري،مخصوصا نقش سيروس گرجستاني و اون سه تا زندوني..
همه سريالاي نمايش خانگي توهين به شعور و ضعيف و کلاهبرداري هستن، شوخي کردم، ويلاي من،شاهگوش... :n21:
موندم با چه رويي کارگردان و بازيگراش با اينکه ميدونن کارشون فوق العاه مسخره و مثل اين دورهمي فيلم ساختناست بازم اصرار دارن کشش بدن و تموم نميکنن سريالو.

arming900
24-06-2014, 11:20
خيلي سريالش ضعيف و بي معنيه. هر سري يه بازيگر معروف رو وارد داستان ميکنه ولي بازم نميشه ۵ دقيقه شو ديد.:n15:
حوصله سربر و پر از ديالوگاي لوس و تکراري،مخصوصا نقش سيروس گرجستاني و اون سه تا زندوني..
همه سريالاي نمايش خانگي توهين به شعور و ضعيف و کلاهبرداري هستن، شوخي کردم، ويلاي من،شاهگوش... :n21:
موندم با چه رويي کارگردان و بازيگراش با اينکه ميدونن کارشون فوق العاه مسخره و مثل اين دورهمي فيلم ساختناست بازم اصرار دارن کشش بدن و تموم نميکنن سريالو.

ایول دقیقا حرف من بود

چن صفحه پیش هم گفتم موضوع که نداره همه حرفا تکراری و بی معنی و لوس چیزی که بارها شنیدیم تیکه شونه

فقط قسمت 1 و دو کمی خوب بود اونم به خاطر نقش ابی ،مضحک تر از اون اون رویگری و زنش من که خیلی وقته اصلا نگاه نمیکنم حیف وقت

صد رحمت به شوخی کردم خیلی بهتر از اینه

senaps
24-06-2014, 11:31
در خصوص اون استاد دانشگاه واقعا مسخره هستش....
اینکه دارن سعی میکنن تیکه بندازن ولی نمی‌تونن هم یه بحث دیگه‌هستش....

کلا این سریال داره تیکه زیاد میندازه و شخصا به همین دلیل تماشا میکنم! :)

ahriman323
02-07-2014, 20:06

ahriman323
15-07-2014, 01:31

kenzu
15-07-2014, 01:39
اخر این خفته زن گرفت یا نه؟:n02:

Rhodes
15-07-2014, 09:26
ديگه واقعا داره بي مزه و پر از شوخي هاي زننده ميشه! حركات زشت و بي محتوا.
حيف كه تا اينجا دنبال كردم وگرنه نگاه نميكردم ديگه.

hp722
16-07-2014, 15:51
سرخی: چیزشو زده به دریا...دلم هوای چیزتو کرده...امان از این دیالوگ های بی پروای سریال:n02:

ahriman323
23-07-2014, 17:02

ahriman323
05-08-2014, 10:53

Abdolreza2012
09-08-2014, 09:49
مگه قرار نبود 26 قسمت باشه ؟؟؟!!!!
الان قسمت 26 هم اومد ولی انگار ادامه خواهد داشت
حالا قرار چند قسمت بشه ؟؟؟
ممنون

hossein blak
09-08-2014, 10:06
مگه قرار نبود 26 قسمت باشه ؟؟؟!!!!
الان قسمت 26 هم اومد ولی انگار ادامه خواهد داشت
حالا قرار چند قسمت بشه ؟؟؟
ممنون

نه رضا جان همون 26 قسمت هست.....(26قسمت 60دقیقه ای)

ولی باز خیلی مطمعا نیستم.....

Abdolreza2012
09-08-2014, 10:18
نه رضا جان همون 26 قسمت هست.....(26قسمت 60دقیقه ای)

ولی باز خیلی مطمعا نیستم.....

مرسی حسین جان ولی من قسمت 26 رو دیدم و تموم نشد داستان و حتما ادامه داره
:n13:

hossein019940
09-08-2014, 11:42
مرسی حسین جان ولی من قسمت 26 رو دیدم و تموم نشد داستان و حتما ادامه داره
:n13:
28 قسمت هست

ahriman323
13-08-2014, 14:07

2lombe
23-08-2014, 16:09
راسته که و قسمت 28 یعنی پایانی قال پیدا نمیشه!!! :n24:

hossein019940
23-08-2014, 16:57
راسته که و قسمت 28 یعنی پایانی قال پیدا نمیشه!!! :n24:
آخه تو قسمت 27 تو تیکه هایی که قسمت بعد رو نشون میده قاتل پیدا شده

mtchabok
24-08-2014, 12:04
به نظر منم قاتل پیدا میشه . البته ظاهرا نباید تا حالا دیده باشیمش . طبق برخوردی که زن مقتول داشته ، فکر میکنم که قاتل رو تا حالا ندیدیمش و یک فرد جدید باید باشه .
اما باز باید دید :n02:

ALI . R
24-08-2014, 14:15

به گزارش سرویس فرهنگی هنری چهره نیوز، بیست و هشتمین قسمت از مجموعه طنز شاهگوش دوشنبه 3 شهریورماه وارد شبکه نمایش خانگی می شود.

در ادامه داستان با اعتراف عجیب و غریب واعظی و درویشی و فاتح پرونده سیر پیچیده تری پیدا می کند و خفته نیز مجبور می شود از خجسته بازجویی کند و خجسته مجبور می شود اعتراف کند که آن شب با ماشینش کسی را زیر گرفته است و...
"شاهگوش" به کارگردانی داود میرباقری و تهیه کنندگی سید محمد امامی و مهران برومند، کار طنزي از شرکت تصوير گستر پاسارگاد، برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید شده است.
فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، مرجانه گلچین، احمد مهرانفر، حمید رضا آذرنگ، شهرام حقیقت دوست، طناز طباطبایی و بسیاری دیگر از چهره های نام آشنای سینما و تلویزیون در این سریال به ایفای نقش پرداخته اند.

babakgol70
25-08-2014, 19:33
امروز آمدند در سوپري ما پخش كردند.(قسمت آخر)

senaps
25-08-2014, 19:39
با توجه به قسمت 27، به نظر می‌رسید که قاتل همون خجسته باشه...
ولی اگر باشه، چرا قاتل رو گذاشته بودن تو زندان اقایون پیش اون دوتا لوتی مرام؟! :)))

بعد اگر بله، چرا زن مقتول و بقیه گریه میکردن؟؟؟ حالا با اسد کاری نداریم که اون دلیل داره! :)

SAEED 120
25-08-2014, 19:53
قاتل رو که نشون نداد. اونجاشم نشون نداد که میبرنش زندان.. اونجاشم نشون نداد که زن مقتلو گریه میکنن.مثل که دوباره ادیتش کردن...یا نه کارگردان دوست داشت قسمت آخر اینطوری باشه..

hossein019940
25-08-2014, 19:56
چرا قاتل رو نشون نداد؟
فقط صداش بود که
شانس اوردیم سریال رو نخریدیم:n02:

mehdi30nema
25-08-2014, 20:51
چرا این قسمت آخر این جوری شد ؟
آخه تو خلاصه قسمت آخر که در پایان قسمت قبلی پخش شد قاتل رو توی بازداشتگاه نشون میده ولی تو قسمت آخر هیچی از قاتل نشون نداد .

کسی فهمیده داستان چیه ؟

years
25-08-2014, 21:55
خجسته کدومشون بود؟

senaps
25-08-2014, 22:10
خجسته همین دخترس که میخواد زن اسد خفته بشه! :)

ahriman323
25-08-2014, 22:18

senaps
26-08-2014, 20:17
گند بزنن به این تموم کردن سریال... :(((

این همه کش دادن داستان رو که اینجوری تموم بکنن؟؟؟؟

وقت ادم رو هدر میدن... واقعا یه مشت احمق هستن... من دیگه امکان نداره بشینم یه سریال ایرانی رو تماشا بکنم...

years
27-08-2014, 16:06
سریال های ایرانی اولش خوب شروع میشه آخرش نفس کم میارن

Abdolreza2012
27-08-2014, 20:38
واقعا چرت تموم شد
به معنای واقعی چرت
جالبه تو قسمت قبل ، یه چیزایی از این قسمت نشون داد که اصلا تو این قسمت نشون نداد :n15:

AliSub
28-08-2014, 08:07
سلام
واقعا بد بود
من بگو که الکی400 وخورده ای مگ از ترافیکمو حروم اینا کردم.

ali_mohandes
28-08-2014, 08:13
واقعا پکیده اهههه تموم شد اشغال بود:n25:

years
28-08-2014, 12:24
هنوز از بعد انقلاب سریال طنز به خوبی دائی جان ناپلئون ساخته نشده

L.utus
01-09-2014, 00:39
بعد از اینکه تنابنده و مهران فر به خاطر پایتخت 3 از سریال جدا شدن سریال خیلی ضربه خورد

mehrabooni
01-09-2014, 01:09
هنوز از بعد انقلاب سریال طنز به خوبی دائی جان ناپلئون ساخته نشده
پس معلومه شب های برره رو ندیدی شما
دایی جان ناپلئون هم جای خود

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

mtchabok
01-09-2014, 07:26
واقعا که :grrr: آخه این چجور پایانی بود برا سریال :n28:
این همه با ذوق و شوق نگاه کردیم قسمتاشو گفتیم بالاخره یه سریال طنز با وضعیت الان جامعه ، اونم شوخی با کلانتری ، ساخته شده . داشت خوب پیش میرفت ولی واقعا قسمت آخر افتضاح بود .

حالا من تو صفحه قبل گفتم که قاتل مطمعنا تا حالا دیده نشده و یک فرد جدید هست ، ولی نه تا اینحد که اصلا ما هم نبینیمش و کمی توضیح در موردش نداشته باشیم . راستی چرا قاتل گفته بود که عجله داشته و یکی قرص خورده که خودشو بکشه ؟ بنظرتون همون شوهر سابق خجسته نبوده؟

HOJ-JAT
01-09-2014, 10:48
یک سوال خیلی مهم چی ب سر خنجری اومد؟؟

years
01-09-2014, 14:06
پس معلومه شب های برره رو ندیدی شما
دایی جان ناپلئون هم جای خود

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

شب های برره یک سریال بی خودی لوس بود

تنها هنرمندان تئاتر میتونن اینقدر قشنگ طنز را اجرا کنن مثل بازیگران سریال دائی جان ناپلئون

hossein019940
01-09-2014, 14:13
یک سوال خیلی مهم چی ب سر خنجری اومد؟؟
افتن پایتخت بازی کنن:n02:

senaps
01-09-2014, 19:21
شب های برره یک سریال بی خودی لوس بود

من شخصا هر سریالی رو نمی‌شینم ببینم و نمی‌گم خوب بود...
با این حال، همچنان به نظرم برره با اون همه نکته و تیکه‌ی سیاسی‌ای که مینداخت، جزو بهترین هایی هستش که تا حالا دیدم...
و شاید در دسته‌ی خودش یعنی طنز، مطلقا بهترین!!

SAEED 120
01-09-2014, 19:33
شبهای برره واقعا در زمان خودش که اگر اشتباه نکنم 10 سال پیش بود. واقعا کل ایران رو میخ کوب تلوزیون می کرد.

من خدا شاهده یادمه میرفتم بیرون بغالی روی نخودش برای مرغوبیت نوشته بود "نخود برره"

یادمه همه بچه ها پول برره داشتن..اصلا یه وضعی شده بود تم ایران شده بود برره ای..یادمه مهندس هم رفت تشکر کرد از عوامل ساخت.

mhd1990
01-09-2014, 19:40
این سریال میتونست پایان خوبی داشته باشه حتی سریال به فصل دوم کشیده بشه و ماجراهای جدیدی از اقا اسد تو فصل جدید نشون بدن کارگردان و بازیگرهای قابلی داشت روال داستان هم خوب پیش میرفت پس چرا اینجوری تمام شد !!!
به نظر من وزارت مربوطه سنگ اندازی کرده باشه

HGH 878
01-09-2014, 20:10
وقتی فیلمهای طنزی مثل bad grandpa و wolf of wall street هست ...
حیف حتی وقت آدم که صرف این فیلما بشه...
نمونه اول مثال یه کمدی جالب و صرفا کمدی...
نمونه دوم هم یه نامزد اسکار
پ.ن:حتی اون نوه توی bad grandpa از بازیگرای طنز ایرانی بهتر بازی میکنه.

senaps
01-09-2014, 23:12
پ.ن:حتی اون نوه توی bad grandpa از بازیگرای طنز ایرانی بهتر بازی میکنه.

دوست من، هالیوود با اون همه تجربه و سابقه رو با بازار! هنر ایران مقایسه میکنید؟؟؟

بد گرندپا رو وقتی داشتم می‌دیدم، چند بار تا مرز سکته رفتم!! چند بار گفتم الانه که طرف یه قمه بکشه بزنه دو شقشون بکنه!! چند بار گفتم الانه که عصبی بشه و بندازتشون بیرون...
فرهنگ اونجا با فرهنگ اینجا فرق میکنه!!!

ما شاید 400 سال دیگه هم نتونیم یه کاری مثل بدگرندپا انجام بدیم!! :)

ghassam2
02-09-2014, 08:04
شبهای برره در کل برای سرگرم شدن ساخته شده بود و این هدفش بر هر چیز دیگه می چربید و حالا که تکرارشو می بینم شبیه کارهای صبحه جمعه با شما و تیپ سازی بیش نیست ... البته من هم فکر می کردم خیلی هنرمندانه است اما شبهای برره اصلا اون چیزی نیست که بشه براش ارزش هنری قائل شد ... بنظرم اگه چند تا سریال کمدی امریکایی حتی کودکانه اش مثل ماجراهای مالکوم .... کاراته بازها یا زندگی هوپ در تلویزیون ایران پخش بشه سلیقه مردم بکل عوض میشه و دیگه داستانهای کش دار و کند و بدون بده بستان سریع که توی اکثر سریالهای ایرانی بخاطر نبود خلاقیت نویسندگان وجود داره بیننده پیدا نمیکنه طوری که الان سریال دردسرهای عظیم که معلوم نیست هدفش چیه ؟ ( سریال پر غم و غصه ) که مرتب از تکیه کلام و ... استفاده میکنه شده پر بیننده در حالیکه خیلیها خبر ندارن در یک سریال امریکایی در 20 دقیقه چنان داستان و ماجرا وجود داره و همیشه هم مسیر ماجراها در چند ثانیه عوض میشه و بیننده باید سرعت عمل داشته باشه و دیگه مثل سریال ایرانی نیست که 1 ساعت بشینن روی سفره و الکی با هم حرف بزنن...

L.utus
02-09-2014, 21:24
....................

L.utus
03-09-2014, 14:40
به نظرم میرباقری همون سریال های تاریخی اسلامی بسازه بهتره

e4lyas
03-09-2014, 16:21
دلایل زیادی ممکنه روند سریال رو متفاوت کنه با آنچه در نظر بوده ..

از آخر همون سیروس گرجستانی بود به حساب ؟ :)

EhsanCPU
06-09-2014, 03:16
آقا کسی فهمید چرا این خنجری ناپدید شد ؟؟؟

senaps
06-09-2014, 10:41
آقا کسی فهمید چرا این خنجری ناپدید شد ؟؟؟

رفت یه سریال دیگه بازی کرد :|

EhsanCPU
06-09-2014, 14:27
رفت یه سریال دیگه بازی کرد :|

فکر کنم اون دختره لوسی که یه سگ داشت اغفالش کرد :n02:

لااقل باید در قسمت پایانی به صورت گفتاری سرنوشت خنجری رو میگفت ...

peramis.ph
06-09-2014, 14:32
درب ضد سرقت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کار شده در لوکیشن این سریال از شرکت ما گرفته شده.:n05:

senaps
06-09-2014, 15:55
لااقل باید در قسمت پایانی به صورت گفتاری سرنوشت خنجری رو میگفت ...

توی قسمت های پایانی، حدود ۷-۸ قسمت اخر، بدجوری به پر و پای همه پیچیدن...
از تیکه انداختن به پژوی احمدی‌نژاد گرفته تا رویانیان تا تهدید ورزش‌کارا برای مقاصد سیاسی و سو استفاده های افراد دارای قدرت (مخصوصا اون قاضی دادگاه که دیگه من گفتم اینا چطوری جرات کردن این حرکت رو بزنن؟؟؟)... اون حاج اقا طلایی که دیگه نگو و نپرس....

به همین خاطر، به نظرم میاد که ارشاد بهشون گیر داد و کلا جریان سریال رو به شدت عوض کردن و ماجرای سریال رو عوض کردن.... کلی خود سانسوری کردن و کلی حذف کردن تا داستان اینی شد که می‌بینیم ...

amirpers
06-09-2014, 21:06
کل سریال که رفت جلو مشخص بشه قاتل کیه و بعدش سر و تهش رو هم آوردن.
متاسفم که مردم رو یر کار میذارن و این جوری میشه. بعدش هم میان و سریال بعدیشون رو تبلیغ میکنن.

EhsanCPU
06-09-2014, 22:00
کل سریال که رفت جلو مشخص بشه قاتل کیه و بعدش سر و تهش رو هم آوردن.
متاسفم که مردم رو یر کار میذارن و این جوری میشه. بعدش هم میان و سریال بعدیشون رو تبلیغ میکنن.

درسته
ولی به نظر من در کل بهتر از سریالهای مهران مدیری مثل قهوه تلخ بود ...

hp722
06-09-2014, 22:15
سریال قشنگی بود.من فقط سریال های خارجی دنبال میکنم ولی اینم هر هفته می دیدم اما انقدر ممیزی شد و به زمین و زمان گیر دادن که ارشاد یقه شون کرد و متاسفانه آخرش رو جوری بی معنی جمع و جور کردن که به شعور بیننده ها توهین شد

S0R3N4
10-09-2014, 12:02
سلام به همه ی دوستان؛
راستش من این سریال رو فقط چند قسمتی از مجموعه ی دومشش رو دیدم؛اونم به صورت تیکه پاره!!!
ارزش داره دانلودش کنم و ببینمش؟(هم مجموعه ی اول و هم مجموعه ی دوم)
به نظرتون ارزش وقت گذاشتن و دیدن داره یا نه؟

senaps
10-09-2014, 14:13
ارزش داره دانلودش کنم و ببینمش؟(هم مجموعه ی اول و هم مجموعه ی دوم)

این سریال فقط یه فصل داره....
متاسفانه با این پایانش، و تقریبا 8-9 قسمت اخرش خیر ارزش نداره حتی دانلود بکنید....
اگر این مسئله که پایان سریال مزخرف بسته شد براتون اهمیتی نداره، مشکلی نیست...