مشاهده نسخه کامل
: باز نشدن بعضی عکسها و آهنگها بعد از تعویض ویندوز و کارت گرافیک؟!!
سلام
ی چند ماهیه که وقتی عکس و آهنگ رو از فلش روی دسکتاپ میذارم رنگ اسم فایلم تغییر میکنه یعنی مثلاً اسم آهنگم باشه زیبا این کلمه بجای اینکه ب رنگ مشکی باشه سبز میشه! و اگه من این آهنگو از دسکتاپ ب درایوای دیگه منتقل کنم سبز میمونه ولی اگه این آهنگو مستقیماً از فلش ب درایوی بفرستم اسمش سبز نمیشه (یعنی از دسکتاپ منتقل نکنم)و چندبار ویندوزمو عوض کردم و آنتی ویروسو آپدیت کردم مشکل برطرف نشد ولی آهنگها پخش میشد و عکسها قابل دیدن بود.مشکل بعدی اینه ک کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده بود و تعویضش کردم (کارت گرافیک قبلی 1گیگ و جدیده کمتر از 1 گیگه،موقتاً اینو نصب کردم) و بعد ویندوزمو دوباره نصب کردم از وقتی اینکارو کردم دیگه اون اهنگا و عکسایی ک اسمشون سبز رنگ بود باز نمیشه! تورو خدا زود جواب بدید و کمکم کنید ک مشکل از کجاست و چیکار کنم؟؟؟؟:n29: ویندوزم xp
ممنون
saeed_136915
20-07-2013, 15:27
سلام
اون سبز بودن به این دلیله که فایل هاتون فشرده شدن. اگه میخوایین سبز نشون نده باید از کنترل پنل برین قسمت Folder Options و اونجا گزینه ای مثل Show Compressed Files with Different Colors یا یه همچین چیزی رو تیکش رو بردارین.
یا اینکه برین و پوشه ی دسکتاپ رو از حالت فشرده در بیارین.
Master Root
20-07-2013, 15:43
با چه نرم افزاری باز کردید ؟
ممنونم مشکل اول برطرف شد(سبز بودن)
در مورد مشکل دوم ک اونایی ک رنگشون سبز بود بعد از تعویض ویندوز باز نمیشه،هم عکس و هم آهنگو با چندتا برنامه امتحان کردم باز نمیشه،و هیچ جا کپی نمیشه و میگه access is denied!
رو عکس و آهنگ راست کلیک کردم،توproperties ،advanc e،در قسمت compress….، encryp…. تیک داره در صورتی که عکس و آهنگای دیگه نداره(همون فشرده و ...) وقتی تیکو بر میدارم و ok میکنم پیغام error applying attributes وaccess is denied میده
چیکار کنم کلی عکس و آهنگ اینطوریه ک خیلی برام مهم هستن؟؟؟؟؟
راستی چطور و کجا پوشه دسکتاپ و از حالت فشرده خارج کنم؟
saeed_136915
21-07-2013, 20:53
ممنونم مشکل اول برطرف شد(سبز بودن)
در مورد مشکل دوم ک اونایی ک رنگشون سبز بود بعد از تعویض ویندوز باز نمیشه،هم عکس و هم آهنگو با چندتا برنامه امتحان کردم باز نمیشه،و هیچ جا کپی نمیشه و میگه access is denied!
رو عکس و آهنگ راست کلیک کردم،توproperties ،advanc e،در قسمت compress….، encryp…. تیک داره در صورتی که عکس و آهنگای دیگه نداره(همون فشرده و ...) وقتی تیکو بر میدارم و ok میکنم پیغام error applying attributes وaccess is denied میده
چیکار کنم کلی عکس و آهنگ اینطوریه ک خیلی برام مهم هستن؟؟؟؟؟
راستی چطور و کجا پوشه دسکتاپ و از حالت فشرده خارج کنم؟
سلام
از کنترل پنل Folder Options رو اجرا کنین و از تب View چک گزینه ی Hide protected operating system files رو بردارین.
بعد هم تنظیم کنین که فایل های مخفی رو نشون بده.
بعد از درایو ویندوز پوشه ی System Volume Information رو پیدا کنین و راست کلیک و Properties رو بزنین و از قسمت Security اکانت خودتون رو ادد کنین و Full Control بهش بدین.
توضیحات خود مایکروسافت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از کنترل پنل Folder Options رو اجرا کنین و از تب View چک گزینه ی Hide protected operating system files رو بردارین.
بعد هم تنظیم کنین که فایل های مخفی رو نشون بده.
بعد از درایو ویندوز پوشه ی System Volume Information رو پیدا کنین و راست کلیک و Properties رو بزنین و از قسمت Security اکانت خودتون رو ادد کنین و Full Control بهش بدین.
توضیحات خود مایکروسافت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت اولو انجام دادم ولی تو قسمت دوم گزینه security نداره،اگه میشه بیشتر توضیح بدین.ویندوز قبلیم با فرمت ( ntfs (quiqe
بود و الان ntfs نصب کردم،ممکنه دلیل باز نشدن فایل این باشه؟ اگه ب حالت قبل برگردونم درست میشه؟ممنونم
جواب بدین لطفاً!!!!!!!!!!!
saeed_136915
25-07-2013, 11:47
قسمت اولو انجام دادم ولی تو قسمت دوم گزینه security نداره،اگه میشه بیشتر توضیح بدین.ویندوز قبلیم با فرمت ( ntfs (quiqe
بود و الان ntfs نصب کردم،ممکنه دلیل باز نشدن فایل این باشه؟ اگه ب حالت قبل برگردونم درست میشه؟ممنونم
الان درایوتون NTFS هست؟؟ اگه NTFS باشه باید تب Security داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان درایوتون NTFS هست؟؟ اگه NTFS باشه باید تب Security داشته باشه
دقیقاً عین همین عکسی گذاشتینه و تموم گزینه ها تیک دارند ولی فایلها باز نمیشن!!!!:n03:
خواهشاً کمک کنین،حتماً ی راهی باید باشه!
ب تب security رفتم و گزینه ی سیستم وجود داره،گفتین اکانت خودمو اد کنم،دقیقاً با چ اسمی؟خودم ی اسمی بدم یا باید اسم طبق اسم سیستم باشه؟؟ خواهشاً جز ب جز توضیح بدین، شما وارد و ما ناوارد:n01:
saeed_136915
25-07-2013, 19:52
به جای saeed اسم یوزر خودتون رو بنویسین (اسم یوزری که الان باهاش Login شدین توی ویندوز)
مشکلم حل نشد،کسی نیست راهنمایییم کنه،عکس و آهنگام encrypt شدن و باز نمیشن!!!
باسلام خدمت دوستان من یه مشکل تو سیستمم داشتم که دوربین مداربسته رو نشون نم یداداومدم ویندوز عوض کردم و دوبارم عوض کردمم رو سیستمم ویندوز 8.1 نصبه الان مشکل دوتا شد دیگه نه عکس ها رو باز میکنه نه فیلم رو موندم چیکار کنم
فیلم بعد چند ثانیه سیستم هنگ میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.