ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فن گرافیک 460

مهدی.گیم
19-07-2013, 20:58
سلام.
گرافیکه من تو بالاترین رزولیشن تو بازیا فنش یه ذره هم تند نمیشه.حتی تو کریسیس.داغ میکنه ولی تند نمیچرخه.در کیس رو باید باز بزارم بازی کنم.درشو بستنی یه ساعت بازی میکنم داغ میکنه سیستم ری استارت میشه...
ایراد از کجاست.چیکار باید کنم.

soroosh_cz
19-07-2013, 21:35
برای من که چنین نیست... ولی بهتره:
1) درایور رو آپدیت کنی
2) استفاده از نرما افزاری مثل MSI Afterburner و تعیین پروفایل برای کارکرد فن.

TREASURES
19-07-2013, 21:41
درایور و آپ کنید .....
سروش جان مگه برند کارتش مشخصه که میگی AFTERBURNER استفاده کنه...:n15:
پیشنهادم اینه که اول از نرم افزار های تست GPU استفاده کنید که ببینید تا چه مقدار دما دوام میاره....

soroosh_cz
19-07-2013, 21:46
ربطی نداره، MSI Afterburner هم برای AMD و هم برای Nvidia و برای تمام برندها کار میکنه. من خودم 2 تا EVGA 460 دارم، برای هردوشون پروفایل اعمال میشه :n16:

نرم افزارش به همه پیشنهاد میشه.

البته... اگر منظورت اینه که برای اورکلاک بش معرفی کردم، که نه منظورم اون نبوده، دست به ولتاژ و کلاک ها نزنه، فقط از فن استفاده کنه با مانیتورینگش.

TREASURES
19-07-2013, 22:10
برا کارت قدیمیا که اینطوری نبود من سری 4000 ASUS رو با AFTERBURNER چک کردم اصلا نرم افزارش لود نمیشد شاید جدیدا این طوری شده (ما قدیمی کار میکنیم :n02:)

soroosh_cz
19-07-2013, 22:15
برا کارت قدیمیا که اینطوری نبود من سری 4000 ASUS رو با AFTERBURNER چک کردم اصلا نرم افزارش لود نمیشد شاید جدیدا این طوری شده (ما قدیمی کار میکنیم :n02:)

این لینک صفحه و دانلودش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من نسخه ی 2 رو دارم، مشکلی نداره.
برای SLI که خیلی خوب جواب داد، منظورم اعمال یه پروفایل برای هر دو کارت هست.

EXTREME
19-07-2013, 22:31
بله afterbuner برای همه برندها کار میکنه اگر کار نکرد باید با آخرین ورژن تست بشه همونطور که دوستان گفتند درایور هم آپدیت بشه

من در مواردی هم دیدم که pwm فن این مشکل رو ایجاد میکرد که با آپدیت بایوس گرافیک مشکل حل شد برای اینکه دستی دور فن زیاد نشه البته با همون نرم افزار هم میتونید تنظیم کنید که در چه دمایی با چه دوری کار کنه

مهدی.گیم
20-07-2013, 21:53
برای من که چنین نیست... ولی بهتره:
1) درایور رو آپدیت کنی
2) استفاده از نرما افزاری مثل MSI Afterburner و تعیین پروفایل برای کارکرد فن.
درایور که 306 رو نصب کردم.از این بالاتر که نیومده.
این برنامه که گفتی از کجا دانللود و چجوری باهاش کار کنم.؟

soroosh_cz
20-07-2013, 22:13
درایور که 306 رو نصب کردم.از این بالاتر که نیومده.
این برنامه که گفتی از کجا دانللود و چجوری باهاش کار کنم.؟

320.18 و 320.46 فکر کنم هستن... من خودم 320.18 نصبه.
برنامه هم که لینک دادم تو پست های بالا، وقتی اجراش کردی، سمت چپ، آخرین قسمت نوشته Fan Speed ، کنار اون متغیر لغزنده، یه دکمه ی چرخ دنده ای هست به اسم User Defined روش کلیک کن و تو اون نمودار نسبت دمای GPU به سرعت فن رو تنظیم کن.
هر وقت تنظیم کردی، زیر همون Fan Speed روی یکی از اعداد کلیک کن و اون گزینه ی آخر که نوشته Apply Overclocking at system startup رو هم بذار.