ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل عجیب....

ali_gorgan
19-07-2013, 18:28
من یه مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وایرلس تهیه کردم ، اون رو کانفیگ کردم و با کابل lan به سیستم وصلش کردم و مشکلی نبود و به راحتی میتونم باهاش برم اینترنت برم، ولی وقتی با موبایلم شبکه های وای فای رو سرچ میکنم ، مودمم رو پیدا میکنه و حتی کانکت میشه ، ولی وقتی میخوام با موبایل برم اینترنت اصلا کار نمیکنه و انگار اصلا داده ای ارسال و دریافت نمیشه !
کسی بلده مشکل از کجاست؟

REZAHOSEYNGANI
19-07-2013, 20:28
یعنی چی؟
میشه واضح تر بگید؟

ali_gorgan
19-07-2013, 21:16
نمی دونم دیگه چطوری بگم دادا

من مودمم tp-link تازه هم خریدمش

با کامپیوتر و لپتاپم خیلی راحت باهاش کانکت میشم میرم تو اینترنت

وقتی با وای - فای گوشی بهش وصل میشم (من تازه گوشیمو خریدم و تا اونجایی که میدونم تنظیمات خاصی واسه وای-فای نداره) این مشخصات رو گوشی من نشون میده :

tp-link_81982a
status: connected
signal strength:Excellent
link speed:متغییر هستش بعضی مواقع 70 یا 65 و بعضی مواقع 0 یا 1 میزنه!
security:None
Ip adress:192.168.1.4
.
مواقعی که مثلا کانکت میشم (!) میرم توی مرورگر ها همش ارور قطع بودن اینترنت میده :n03:
.
ایا تنضیمات خاصی باید به مودم وارد کنم
.
.
واینکه من زیاد با گوشی های هوشمند اشنایی ندارم شاید دارم یه جای کار یه سوتی میدم :n01:
.
.و اینکه با گوشی های دیگه هم تست کردم از جمله huawei g510///xperia V/// galaxsy s II...

کمک کنید به منه بیچاره خداشاهده در طبقه ی هفتم بهشت جای خواهید گرفت !

ممنون

carl_johnson
21-07-2013, 13:19
جالبه واقعا کسی نیست از این مشکل سر در بیاره؟؟؟:mellow:

behfar1386
22-07-2013, 05:23
من تو دانشگاه زیاد از وای فای استفاده میکنم و این مشکل تنها زمانی اتفاق افتاده که تو ساعت اوج استفاده بچه هااز اینترنت بوده و تقریبا سرعت صفره.به همین دلیل تو مرورگر های مختلف و برنامه های دیگه میگه اینترنت قطعه.ولی فکر کنم مشکل شما چیزه دیگه ای باشه.چون با چندتا گوشی امتحان کردین پس ایراد (ب احتمال )زیاد از گوشی نیس.ولی میتونین اینو امتحان کنین
تو قسمت تنظیمات وای فای و advanced یه گزینه هست بنام avoid poor connections ک بطور پیش فرض تیک خورده.مطمئن نیستم به درد مشکل شما بخوره ولی من از وقتی ک اونو برداشتم خیلی بهتر شده.(اخه سرعت اینترنت ایران در مقابل سرعت اینترنت کشورهای تولید کننده موبایل ها و غیره واقعا هیچه!)
امیدوارم کمک کنه.درضمن برای اینترنتتون حتما پسورد بزارین تا یه موقع سوء استفاده ازش نشه.