ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خاموش شدن لبتاپ

keihanmirzaei
19-07-2013, 16:32
سلام دوستان عزیز
من یه لبتاپ ایسوس N61Jq دارم که الان 3 ساله داره کار میکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم
دیشب داشتم کانتر بازی میکردم که یهو هنگ کرد و کلا نمیشد کاری کرد(ازون هنگایی که هیچ چیزی بالا نمیاد)
بعد یک دقیقه دیدم درست نشد چراغ هارد هم خاموش بود تصمیم گرفتم دکمه پاور رو نگه دارم که خاموش شه
بعدش اومدم سیستم روشن کنم روشن شد سریع خاموش شد,دوباره زدم دیگه روشن نمیشد
باتری رو در اوردم بعد از 2-3 دقیقه زدم روشن شد رفت تو ویندوز دوباره هنگ کرد خاموش شد
گفتم شاید فنش سوخته لپتاپو باز کردم اونم سالم بود
امروزم بعد از 10-15 دقیقه حالت بیکاری سیستم اومدم دیدم خاموش شده(تنظیمات پاور پلانش طوریه که خود به خود هیچوقت خاموش نشه)
یه عکسم ضمیمه کردم که 3 تا خاموش شدن غیر طبیعی رو که توضیح دادم و دمای فعلی رو نشون میده
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
19-07-2013, 16:36
سلام دوستان عزیز
من یه لبتاپ ایسوس N61Jq دارم که الان 3 ساله داره کار میکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم
دیشب داشتم کانتر بازی میکردم که یهو هنگ کرد و کلا نمیشد کاری کرد(ازون هنگایی که هیچ چیزی بالا نمیاد)
بعد یک دقیقه دیدم درست نشد چراغ هارد هم خاموش بود تصمیم گرفتم دکمه پاور رو نگه دارم که خاموش شه
بعدش اومدم سیستم روشن کنم روشن شد سریع خاموش شد,دوباره زدم دیگه روشن نمیشد
باتری رو در اوردم بعد از 2-3 دقیقه زدم روشن شد رفت تو ویندوز دوباره هنگ کرد خاموش شد
گفتم شاید فنش سوخته لپتاپو باز کردم اونم سالم بود
امروزم بعد از 10-15 دقیقه حالت بیکاری سیستم اومدم دیدم خاموش شده(تنظیمات پاور پلانش طوریه که خود به خود هیچوقت خاموش نشه)
یه عکسم ضمیمه کردم که 3 تا خاموش شدن غیر طبیعی رو که توضیح دادم و دمای فعلی رو نشون میده
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل شما یا از دمای بالای قطعات مثل بورد سی پی یو و گرافیک است که الان دمای سی پی یو یکم بالاست دیگه با کول پد و فنی که خود لپ تاب داره نباید از 65 الی 70 بیشتر بشه یا مدار تغذیه برد مشکل داره

باتری رو از لپ تاب در بیارین و لپ تاب رو با برق شهر روشن کنید ببینید خاموش میشه یا نه

keihanmirzaei
19-07-2013, 17:19
مرسی از پاسختون
البته اینم بگم که از کول پد استفاده نمیکنم و توی دماهای محیط بیشتر از اینم ازش کار کشیدم
امکانش هست که فن لبتاپم مشکل داشته باشه ؟
باتری هم در میارم و تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم

EXTREME
19-07-2013, 17:23
مرسی از پاسختون
البته اینم بگم که از کول پد استفاده نمیکنم و توی دماهای محیط بیشتر از اینم ازش کار کشیدم
امکانش هست که فن لبتاپم مشکل داشته باشه ؟
باتری هم در میارم و تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم

با توجه به گرمی هوا حتما از کول پد استفاده کنید

بله هم میتونه از خاک باشه که باید لپ تاب خاک گیری بشه هم میتونه از فن باشه

keihanmirzaei
19-07-2013, 17:24
با توجه به گرمی هوا حتما از کول پد استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله هم میتونه از خاک باشه که باید لپ تاب خاک گیری بشه هم میتونه از فن باشه

لپتاپ رو از پشت باز کنم با سشوار توشو تمیز کنم؟آسیب نمیبینه ؟

الان به یه چیزی پی بردم !!!
عکسشو گذاشتم دورشو خط کشیدم!!!

EXTREME
19-07-2013, 21:43
لپتاپ رو از پشت باز کنم با سشوار توشو تمیز کنم؟آسیب نمیبینه ؟

الان به یه چیزی پی بردم !!!
عکسشو گذاشتم دورشو خط کشیدم!!!

اون چیزی که دورش خط کشیدین چیز عجیبی نیست ویندوزتون 32 بیتی است و از 4 گیگ رم به طور کامل استفاده نمیکنه باید ویندوز 64 بیتی بریزین تا درست بشه
همچنین گرافیک مجتع نیز حافظه رمش را از حافظه اصلی میگیره که این باعث کم شدن حافظه اصلی میشه

بهتر با بولور که باد میده خاک گیری بشه و فن لپ تاب نیز بررسی بشه که اگه نیاز بود روغنکاری بشه اگر لپ تاب گارانتی داره بازش نکنید چون گارانتیش باطل میشه
اون قضیه باتری رو هم چک کردین ؟

TREASURES
19-07-2013, 21:53
سلام
به نظر من احتمال داره منبع تغذیه مشکل داشته باشه (یعنی ممکنه برق به صورت مناسب به قسمتهای مختلف نرسه) حالا یا از باتری ممکنه باشه یا آداپتور
میگم بدینش گارانتی (اگه داره) بردشو چک کنن.....:n01:

keihanmirzaei
20-07-2013, 13:55
اون قضیه باتری رو هم چک کردین ؟

باتری رو درآوردم چک کردم ظاهرا مشکلی نداره,برنامه ای چیزی هست که از تمام قدرت سی پی یو استفاده کنه که سنگین شه تست یکم صحیحتر بشه ؟

به نظر من احتمال داره منبع تغذیه مشکل داشته باشه (یعنی ممکنه برق به صورت مناسب به قسمتهای مختلف نرسه) حالا یا از باتری ممکنه باشه یا آداپتور

متاسفانه گارانتیش تموم شده,اگه مشکل از تغذیش باشه (باتری) با تعویض باتری مشکل حله ؟

EXTREME
20-07-2013, 14:59
باتری رو درآوردم چک کردم ظاهرا مشکلی نداره,برنامه ای چیزی هست که از تمام قدرت سی پی یو استفاده کنه که سنگین شه تست یکم صحیحتر بشه ؟

متاسفانه گارانتیش تموم شده,اگه مشکل از تغذیش باشه (باتری) با تعویض باتری مشکل حله ؟

الان بدون باتری با برق شهر لپ تاب مشکلی نداره ؟

keihanmirzaei
20-07-2013, 15:06
الان بدون باتری با برق شهر لپ تاب مشکلی نداره ؟

ظاهرا که نداره؛دما ایده آله,کانترم بازی میکنم مشکلی نداره.چطور کامل مطمئن شم مشکل از باتریه !؟
به نظرتون چه باید کرد؟

TREASURES
20-07-2013, 18:30
باتری رو بدید تست کنن ببینن آمپراژ و ولتاژش خوب هست یا نه ولی اگه گفتی بدون باتری مشکل نداره به نظرم همون باتری باشه :n05:

EXTREME
20-07-2013, 20:56
ظاهرا که نداره؛دما ایده آله,کانترم بازی میکنم مشکلی نداره.چطور کامل مطمئن شم مشکل از باتریه !؟
به نظرتون چه باید کرد؟

اتصالات خود باتری و اتصالاتی که باتری بهش وصل میشه رو با الکل تمیز کنید درست نشد باتری مشکل پیدا کرده

keihanmirzaei
09-09-2013, 09:36
بچه ها مشکل از باتری نیست,بدون باتری هم وقتی سنگین میشه قفل میکنه؛طوری که هیچ کاری نمیشه کرد و باید خاموش کرد !

keihanmirzaei
10-09-2013, 23:00
این پست رو میزنم واسه کسایی که بعد این مشکل واسشون پیش میاد,فن رو باز کردم راهش مسدود شده بود با خاک,تمیزش کردم مشکل حل شد

EXTREME
11-09-2013, 09:16
این پست رو میزنم واسه کسایی که بعد این مشکل واسشون پیش میاد,فن رو باز کردم راهش مسدود شده بود با خاک,تمیزش کردم مشکل حل شد

من پست اول بهتون گفتم دمای پردازنده بالاست ولی شما در پست بعد گفتید دما ایده آله در صورتی که به خاطر دمای بالا بوده که اینطوری یشده فن رو که تمیز کردید درست شده چون درست کار نمیکرده چون گفتین دما ایده آله ما رفتیم سراغ گزینه های دیگه مثل باتری :n06:

keihanmirzaei
13-09-2013, 18:43
من پست اول بهتون گفتم دمای پردازنده بالاست ولی شما در پست بعد گفتید دما ایده آله در صورتی که به خاطر دمای بالا بوده که اینطوری یشده فن رو که تمیز کردید درست شده چون درست کار نمیکرده چون گفتین دما ایده آله ما رفتیم سراغ گزینه های دیگه مثل باتری :n06:

منو بگو فکر میکردم مشکل تغذیه باعث افزایش دما میشه :دی
ممنون به هر حال