مشاهده نسخه کامل
: تقویت گرامر!
سلام دوستان،
من حدودا 7-8 سال پیش دوره های کانون زبان ایران رو تموم کردم و البته قبل اونم دوره های دیگه رفته بودم، در هر حال یه مدت زیاد تمرین نداشتم و یخورده بعضی مطالب فراموش شده، میخوام گرامرم رو تقویت کنم و البته دوست دارم تا حدی بالا ببرم که بتونم راحت در مقاطع مختلف تدریس کنم.
کتاب خوب در این زمینه سراغ دارین که جامع و مختصر و مفید، مطالب اساسی گرامر رو شامل بشه؟ از این کتابهای حجیم گرامر که کلی مطالب حاشیه ای دارن نمیخوام، یه کتاب نسبتا کم حجم و مفید. (در ضمن اگه e-book هم تو این زمینه سراغ دارین لطفا معرفی کنید)
با تشکر
mehdig20
19-07-2013, 14:48
سری oxford living grammar فکر میکنم به دردتون بخوره!
tApAtAĺK
Pessimist
19-07-2013, 19:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای Pro Translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ناظر فعلی انجمن زبان) این کتاب رو به من معرفی کردن!
آزمون زبان و گرامر انگلیسی تالیف آقای جواد عسکری...
من بعدش این سوال رو پرسیدم
ممنون رفيق اين کتابي که گفتي کامله ديگه؟يعني اگه بخونم گرامر رو کامل ياد ميگيرم؟جايي رو سراغ داري که بشه اينترنتي خريداري کرد؟
و در جواب:
خوب کامل کامل که نیست... ولی کتاب خوبیه... تست هم داره... از منابع ناب جمع کرده مطالب رو...
گرامر کامل رو واسه چی میخوای؟
همه چیزو دیگه الان میشه آنلاین یاد گرفت...
کاملترین دستور انگلیسی الان The Cambridge Grammar of the English Language هست...
به نظر من همین جواد عسکری رو بگیر بقیهاشو آنلاین و عملی کار کن...
کتاب انگلیسی هم کتاب English Grammar in Use (جلد آبی سطح متوسط و جلد سبز سطح پیشرفته) خوبه...
//
من دیدهام توی فروشگاههای آنلاین ولی فکر نکنم داشته باشن...
از کتابفروشیها میتونی بخری...
m.prodigy
19-07-2013, 22:11
کتاب Practical english usage هم خوبه و در حجم نسبتا خوبی جامعیت بالایی داره. اگه رفتی کتاب فروشی یه نگاه بهش بنداز
آقای Pro Translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ناظر فعلی انجمن زبان) این کتاب رو به من معرفی کردن!
آزمون زبان و گرامر انگلیسی تالیف آقای جواد عسکری...
بنده هم با همین کتاب کار کرده ام ( برای کنکور زبان تخصصی ) تقریبن چیزی را کم و کسر نگذاشته. ولی خب کتاب قدیمی ای هستش و زیاد به روز نمیشه. با این حساب
این کتاب را به عنوان یک مرجع گرامر توصیه میکنم.
پ.ن: این کتاب که شما داری باید قطور باشه ، همینطوره ؟
Pessimist
20-07-2013, 10:31
بنده هم با همین کتاب کار کرده ام ( برای کنکور زبان تخصصی ) تقریبن چیزی را کم و کسر نگذاشته. ولی خب کتاب قدیمی ای هستش و زیاد به روز نمیشه. با این حساب
این کتاب را به عنوان یک مرجع گرامر توصیه میکنم.
پ.ن: این کتاب که شما داری باید قطور باشه ، همینطوره ؟
والله من انقدر سرم شلوغه که هنوز اصلا وقت نکردم این کتاب رو بگیرم این حرفم یه مقدار عجیبه چون این سوال رو خیلی وقت پیش از pro translator پرسیده بودم!:n03:
دوستان گلم از همگی ممنونم :11:
Pessimist عزیز، راستش برای تست و آزمون نمیخوام، امین خان هم که گفتن یه مقدار قدیمی هست، میدونید، بیشتر چیزی میخوام که هم گرامرهای فراموش شده رو برام یادآوری کنه و هم اینکه هرچه بیشتر سطح گرامرم رو بالا ببرم، بیشتر کتاب کاربردی میخوام، مثلا در مورد ریاضی دیدین این کتابهای کوچیک هستن که تمام فرمولهای کاربردی دبیرستان و دانشگاه رو دارن؟ هم کم حجمن و هم کاربردی، واسه گرامر هم همچین کتابی میخوام که ضمن اینکه حجمش خیلی بالا نباشه و بیش از اندازه به جزئیات و حاشیه ها نپردازه، گرامرهای مهم و اساسی رو شامل باشه. همچین کتابی سراغ دارین؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.