مشاهده نسخه کامل
: چه تفاوتی بین این سه اسکن مغز وجود داره؟
Drug Man
19-07-2013, 10:39
چه تفاوتی بین این سه اسکن مغز وجود داره؟کدوم سالم هستند؟لطفا با دلیل و منبع علمی بگین ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NorthBridge
19-07-2013, 21:52
من خیلی از این چیز سر در نمیارم ولی
PET اسکن (تصویر برداری با نشر پوزیترون) نیست؟
یک نمونه تصویر مشابه وجود داره که فعالیت مغز (به گمانم غدد قاعده ای باشه که با از بین رفتن سلولها دچار کاهش تولید دوپامین شدند) رو در پارکینسون نشون میده :
Drug Man
20-07-2013, 13:26
من خیلی از این چیز سر در نمیارم ولی
PET اسکن (تصویر برداری با نشر پوزیترون) نیست؟
یک نمونه تصویر مشابه وجود داره که فعالیت مغز (به گمانم غدد قاعده ای باشه که با از بین رفتن سلولها دچار کاهش تولید دوپامین شدند) رو در پارکینسون نشون میده :
البته این اسکنها مربوط به مصرف مواد محرک شیشه هست آیا مصرف شیشه باعث پاراکسیون میشه؟
NorthBridge
20-07-2013, 15:59
البته این اسکنها مربوط به مصرف مواد محرک شیشه هست آیا مصرف شیشه باعث پاراکسیون میشه؟
این اسکن فقط الگوی فعالیت سلولها و تولید دوپامین رو نشون میده
ممکنه در فردی که مخدر از هر نوعی (از سیگار یا الکل گرفته تا کراک و...) مصرف کرده موقتاً الگوی فعالیت مغزش مشابه یک فرد پارکینسونی بشه ولی علائم مزمن اون رو نداشته باشه (رعشه و لرزش اندام)
فکر کنم بهتره یک متخصص تصویر برداری پیدا بشه توضیح دقیقتر بده
Drug Man
20-07-2013, 21:14
این اسکن فقط الگوی فعالیت سلولها و تولید دوپامین رو نشون میده
ممکنه در فردی که مخدر از هر نوعی (از سیگار یا الکل گرفته تا کراک و...) مصرف کرده موقتاً الگوی فعالیت مغزش مشابه یک فرد پارکینسونی بشه ولی علائم مزمن اون رو نداشته باشه (رعشه و لرزش اندام)
فکر کنم بهتره یک متخصص تصویر برداری پیدا بشه توضیح دقیقتر بده
نه باو متوخصص لازم نی:n02:
اون دوتا که مث لوبیا های ابی میمونن چی هستن؟
NorthBridge
20-07-2013, 21:27
در نگاه اول بنظر میاد که تالاموس ها باشند
ولی در اسکنهایی که گذاشتم گفته شده که غدد قاعده ای هستند که کمی پایینتر از تالاموسها و تقریباً در کف مغز قرار گرفتند
Drug Man
21-07-2013, 13:07
در نگاه اول بنظر میاد که تالاموس ها باشند
ولی در اسکنهایی که گذاشتم گفته شده که غدد قاعده ای هستند که کمی پایینتر از تالاموسها و تقریباً در کف مغز قرار گرفتند
و یه سوال دیگه ایا ناقل های عصبی مثل سرتونین و دوپامین یه تعداد مشخص دارن یا اگه تخریب بشن باز ساخته میشن تو مغز؟
hesam_a_r
04-10-2013, 04:45
سروتونین و دوپامین و کلا ناقل های مغزی که منو امین یا کاتکول امین اند مرتب تولید و توسط مونوامین اکسیداز تخریب میشن این سیکل اکه بهم بخوره باعث انواع بیماری های اعصاب میشه مثلا زیادی دوپامین سایکوز و کمبودش پارکینسون داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.