مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Mortal Kombat: Komplete Edition
wolf480000
18-07-2013, 01:53
سلام
اگه میشه کمک کنید. من بازی mortal kombat جدید رو خریدم.اما موقع نصب دی وی دی 2 ارور میده . حتی ایمیج هم نمی تونه بگیره رو چند سیستم دیگه هم امتحان کردم. اومدم دونه دونه پارت های دی وی دی 2 رو کپی کردم دیدم پارت 13 کپی نمیشه .بردمش پیش سی دی فروش خودش راحت بازی نصب کرد منم پارت 13 که فک کردم ایراد داره رو ازش گرفتم کوپی کردم رو کامپیوتر اما باز هم همون ارور قبلی رو داد .plz help
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wolf480000
18-07-2013, 01:55
تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که از یک جای دیگه یک نسخه دیگه بخرید
amir1990war@yahoo.
24-07-2013, 23:53
سلام اگه میشه فایل test your sight2.xxx رو از تو پ.شه asset آپلود کنید ممنون
mohammad_s7201
28-07-2013, 09:38
سلام.
من نسخه بلک باکس رو نصب کردم ولی این دوتا ارور رو میده
کارت گرافیک من Geforce 635M
u-cant30me
06-08-2013, 09:52
بازی برای من برای اولین بار اجرا شد به زبان اسپانیایی بعد از اون هر چی سعی کردم بازی اجرا نمیشه وقتی Run میکنم بازیو لوگو اولش میاد اما بعدش اتفاقی نمی افته.ویندوز 7 x64 هم سیستم عامل دستگامه، کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟
reza_vucinic
06-08-2013, 16:32
سلام.
من نسخه بلک باکس رو نصب کردم ولی این دوتا ارور رو میده
کارت گرافیک من Geforce 635M
DirectX نصب کن حله
reza_vucinic
06-08-2013, 16:36
بازی برای من برای اولین بار اجرا شد به زبان اسپانیایی بعد از اون هر چی سعی کردم بازی اجرا نمیشه وقتی Run میکنم بازیو لوگو اولش میاد اما بعدش اتفاقی نمی افته.ویندوز 7 x64 هم سیستم عامل دستگامه، کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟
رو بازی کلیک راست کن
iopen file location بزن
بعد MKKE رو اجرا کن
واسه اسپانیایی بودنش هم اگه فکری کردی منم خبر کن دادا :n02:
بچه ها کشی میدونه چطور English کنیم؟
reza_vucinic
07-08-2013, 00:07
بچه ها کسی میدونه چطور English کنیم؟
الان بازی اسپانیایی اجرا میشه.
بچه ها کسی میدونه چطور English کنیم؟
الان بازی اسپانیایی اجرا میشه.
اینو دانلود کن اجرا کن ..درست میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohamadvirus
17-08-2013, 17:23
DirectX نصب کن حله
آقا منم همین مشکل این آقا رو دارم این 2تا ارور رو میده DirectX هم نصبه ولی بازم اینطوریه
چکار کنم؟
reza_vucinic
18-08-2013, 00:52
شما سیستمتون فکر کنم یه گرافیک آنبورد هم داشته باشه.
اگه درست گفته باشم روش زیر رو باید برید:
رو بازی کلیک راست کنید>
Run With Graphic Processor>
بعد این گرافیک رو انتخاب کن:
High-Performance NVIDIA Processor
reza_vucinic
18-08-2013, 00:55
اینو دانلود کن اجرا کن ..درست میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوکرتم من :n02: خیلی مرسی :n12:
reza_vucinic
31-08-2013, 14:34
سلام
اگه میشه کمک کنید. من بازی mortal kombat جدید رو خریدم.اما موقع نصب دی وی دی 2 ارور میده . حتی ایمیج هم نمی تونه بگیره رو چند سیستم دیگه هم امتحان کردم. اومدم دونه دونه پارت های دی وی دی 2 رو کپی کردم دیدم پارت 13 کپی نمیشه .بردمش پیش سی دی فروش خودش راحت بازی نصب کرد منم پارت 13 که فک کردم ایراد داره رو ازش گرفتم کوپی کردم رو کامپیوتر اما باز هم همون ارور قبلی رو داد .plz help
درایوی که بازی رو نصب کردی FAT32
باید NTFS باشه.
FAT32 اگه یه فایل بیشتر از 4گیگا بایت بشه, میگه دیسک فول.
این بازی هم بعد از اکسترکت شدن 4گیگا بایت بیشتر میشه و مشکل پیش میاد
اینطوری درایوتو NTFS کن:
تو منو استارت سرچ کن: cmd
تو cmd این کد رو بزن:
convert E: /fs:ntfs
بجای E درایوی که میخوای بازی رو نصب کنی بزن.
سلام . من گرافیکم nvidia 630 gt m 2 گیگ هست اما وقتی میرم تو بازی یه سایه هایی میاد که به کارکترا وسط بازی میچسبه و صفحه رو میپوشونه . کارت گرافیکم هم اپدیت کردم . dirext هم نصبه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام . من گرافیکم nvidia 630 gt m 2 گیگ هست اما وقتی میرم تو بازی یه سایه هایی میاد که به کارکترا وسط بازی میچسبه و صفحه رو میپوشونه . کارت گرافیکم هم اپدیت کردم . dirext هم نصبه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
بعید میدونم گرافیک اینقدر برای بازی ضعیف باشه ولی با این تفاسیر تنظیمات بازی مخصوصا shadow رو تا ته بکش پایین ببین درست میشه!
rezadevilmaycry
17-09-2013, 07:00
با سلام خدمت دوستان گرامی
خصوصا داش مهدی گل خودمون
دوستان من این مرتال کامبت رو رو سیستمم نصب کردم ولی اجرا نمیشه موقع اجرا یک اروری میده
کارت گرافیکم هم nvidia gt 740 با رم 6 و 7 هسته ای هستش نباید مشکلی داشته باشه
همچنین در بازی دیگری که تست کردم هر چند ثانیه 1 ثانیه بازی از حرکت می ایسته مشکل از چی میتونه باشه؟
با سلام خدمت دوستان گرامی
خصوصا داش مهدی گل خودمون
دوستان من این مرتال کامبت رو رو سیستمم نصب کردم ولی اجرا نمیشه موقع اجرا یک اروری میده
کارت گرافیکم هم nvidia gt 740 با رم 6 و 7 هسته ای هستش نباید مشکلی داشته باشه
همچنین در بازی دیگری که تست کردم هر چند ثانیه 1 ثانیه بازی از حرکت می ایسته مشکل از چی میتونه باشه؟
میگم رضا لپ تاپ که نیست؟؟...چون اگه لپ تاپ باشه ممکنه روی گرافیک اصلی بازی سوئیچ نمیکنه که چنین اخطاری میده!!
rezadevilmaycry
18-09-2013, 07:11
اتفاقا لب تاپ هستش مهدی جان
ولی من رفتم تنظیم هم کردم که بازی از گرافیک اصلی سوییچ کنه
حتی تامب رایدر رو به راحتی رو بالاترین کیفیت الان دارم بازی میکنم اون هیچ مشکلی نداره
چندجا خوندم ممکنه مشکل از کارت گرافیک باشه یا درایور باید آپدیت بشه
ولی اگر تو این دو حالت بود باید تامب رایدر هم مشکل میداشت دیگه ولی اون کاملا سالمه
مشکل این نمیدونم از چی میتونه باشه به نظرت؟
اتفاقا لب تاپ هستش مهدی جان
ولی من رفتم تنظیم هم کردم که بازی از گرافیک اصلی سوییچ کنه
حتی تامب رایدر رو به راحتی رو بالاترین کیفیت الان دارم بازی میکنم اون هیچ مشکلی نداره
چندجا خوندم ممکنه مشکل از کارت گرافیک باشه یا درایور باید آپدیت بشه
ولی اگر تو این دو حالت بود باید تامب رایدر هم مشکل میداشت دیگه ولی اون کاملا سالمه
مشکل این نمیدونم از چی میتونه باشه به نظرت؟
البته من بازم حدس میزنم مشکل از سوئیچ کردن گرافیک باشه!
میگم این کارها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کردی؟
farzinz23
24-01-2014, 12:08
بازی رو از همینجا دانلود کردم . تنها مشکلشم اینه که موقع بازی .بعضی وقتا حین بازی کند میشه. از تنظیمات گرافیکHigh-Performance NVIDIA Processor هم گذاشتم.تو یه سایتم رفتم فایلCoalescedهم دانلود کردم تو پوشه ی configبازی ریختم. رزولیشنم دست کاری کردم بدتر شد بهتر نشد. راهنماییم کنید بی زحمت. راستی ازتون تشکر میکنم بابته سایته خوبتون. :)
MichealJackson
28-01-2014, 20:54
اقا این استوری مود و اینا و ... رو چطور میشه سیو کرد؟
اقا این استوری مود و اینا و ... رو چطور میشه سیو کرد؟سیوم اتوماتیک هست...یعنی بعد هر مبارزه درست جایی که cut sence نشون میده سیو میشه...
ehsanyacoza0021
23-03-2014, 12:35
سلام
آقا کسی میدونه این کامبو هایی (منوی Move List ) که کلید های ۵و ۶و ۷ و۸ داره چرا کار نمیکنه؟مگه همون L1 , L2 , R1 ,R2 نیستن؟ اینجوری نمیتونم فینیش هر بزنم لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون
سلام
آقا کسی میدونه این کامبو هایی (منوی Move List ) که کلید های ۵و ۶و ۷ و۸ داره چرا کار نمیکنه؟مگه همون L1 , L2 , R1 ,R2 نیستن؟ اینجوری نمیتونم فینیش هر بزنم لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون
شما یک دور کامل قسمت TRAINING بخش TUTORIAL رو برو تا جای کلیدها دستت بیاد....
ali_kasper
24-03-2014, 21:32
بازی رو از همینجا دانلود کردم . تنها مشکلشم اینه که موقع بازی .بعضی وقتا حین بازی کند میشه. از تنظیمات گرافیکHigh-Performance NVIDIA Processor هم گذاشتم.تو یه سایتم رفتم فایلCoalescedهم دانلود کردم تو پوشه ی configبازی ریختم. رزولیشنم دست کاری کردم بدتر شد بهتر نشد. راهنماییم کنید بی زحمت. راستی ازتون تشکر میکنم بابته سایته خوبتون. :)
مشکل منم هست،لطفا دوستان راهنمایی کنند
مشکل منم هست،لطفا دوستان راهنمایی کنند
میگم احیانا cpu شما ضعیف نیست؟؟
چون بعضی مراحل این بازی و در برخی از صحنه ها فشار cpu کمی زیاد میشه!!
saeed-guitar
25-05-2014, 17:19
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم و وقتی میخوام بازی رو run کنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sn.912sajjad
07-11-2014, 12:51
سلام آقا من یه مشکل بدی با این بازی دارم از وقتی این بازیرو نصب کردم، سه تا آیکون تبلیغاتی مزاحم اومدن رو سیستممهروقت دلیتشون هم میکنم و سیستمم رو خاموش و روشن میکنم دوباره میان تو دسکتاپم و به طور اتومات هم هر سه تا باز میشن مستقیم میرن به سایت فروشگاه بازی های تبلیغاتی ...
یجورایی مث ویروس و تروجان میمونن
حتی بازی رو دلیت کردم باز هم اینا بر طرف نشدن
دوستان برای حذف این تبلیغات مزاحم چکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام آقا من یه مشکل بدی با این بازی دارم از وقتی این بازیرو نصب کردم، سه تا آیکون تبلیغاتی مزاحم اومدن رو سیستممهروقت دلیتشون هم میکنم و سیستمم رو خاموش و روشن میکنم دوباره میان تو دسکتاپم و به طور اتومات هم هر سه تا باز میشن مستقیم میرن به سایت فروشگاه بازی های تبلیغاتی ...
یجورایی مث ویروس و تروجان میمونن
حتی بازی رو دلیت کردم باز هم اینا بر طرف نشدن
دوستان برای حذف این تبلیغات مزاحم چکار کنم؟؟؟؟؟؟
با یه نرم افزار آنیستال خوب __نرم افزار ها دستکاب و آنیستال شون کن
Amin 424
05-12-2014, 11:06
سلام وسط نصب بازی به 44 درصد میرسه این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید file:///C:/Users/mohammad%20amin/Desktop/w.jpg
Amin 424
05-12-2014, 11:07
سلام وسط نصب بازی به 44 درصد میرسه این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید
سلام وسط نصب بازی به 44 درصد میرسه این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز عکس تو یه سایت آپلود _ آپلودش کن
بعد ادرس سایت رو شیر کن
mamadu98
21-01-2017, 01:00
داداش لینکش خرابهیه بار واسه من میفرستی؟
goldorosht
01-02-2017, 16:49
سلام اینو دانلود کردم کامل هم استخراج شد بدون مشکل اما فایل ستاپ نداره چطوری نصبش کنم؟
live it up
11-01-2018, 16:25
سلام خسته نباشید من بازی مورتال کمبت edition رو دانلود کردم ولی برای نصب vcredist_x86_2010.exe مشکل دارم ینی سیستم این قسمتو error میده پیغام کامپیوتر هم این هستش:the file name,directory name or volume label synatx is incorrect لطفا راهنمایی کنید این تیکه اخر نصب بشه دیگه نصب کامل میشه ممنونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.