ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی مشگل هارد

khalilonline
17-07-2013, 21:22
سلام.
دوستان من یک هارد وسترن 1ترابایت دارم و سیستمم از لحاظ سخت افزاری اونو میشناسه ولی وقتی که ویندوز ایکس پی میذارم و میخوام پارتیشن بندیش کنم میگه هارد شما وجود نداره و f3 بزنید تا سیستم ریستارت شود.مشگل از کجاس ؟؟ چطوری رفعش کنم؟؟
سپاس

saeed_136915
17-07-2013, 21:27
سلام
درایور کنترلر ساتای مادربردتون رو قبل از نصب ویندوز باید نصب کنین. که یا باید روی فلاپی بریزین و موقع شروع نصب ویندوز F6 رو بزنین و درایور رو بهش بشناسونین یا هم اینکه سی دی ویندوز ساتا ساپرت بگیرین(یا خودتون درست کنین با نرم افزار vLite و دوباره سی دی رو رایت کنین)
البته این ها در صورتی هست که از بایوس هارد شناخته شده باشه

khalilonline
18-07-2013, 09:41
داداش ما زیاد بلد نیستیم.میشه یه خورده اسان تر توضیح بدی؟؟:n16:
من درایور فلاپی ندارم.

loolok
04-08-2013, 02:54
سلام دوستان امیدوارم جای سوالم همینجا باشه لطفا کمکم کنید .هاردم مشکل پیداکرده وقتی میخام بازش کنم این اخطار رو میده THE FILE OR DIRECTORY AND UNREADABLE میشه بکید اشکالش چیه وچگونه حل میشه چون اطلاعات مهمی داخلش هست ممنون

saeed_136915
04-08-2013, 12:03
سلام دوستان امیدوارم جای سوالم همینجا باشه لطفا کمکم کنید .هاردم مشکل پیداکرده وقتی میخام بازش کنم این اخطار رو میده THE FILE OR DIRECTORY AND UNREADABLE میشه بکید اشکالش چیه وچگونه حل میشه چون اطلاعات مهمی داخلش هست ممنون

سلام
برنامه ی HDD Regenerator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نصب کنین و باهاش هاردتون رو اسکن کنین.