ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن فایرفاکس

Crespo
17-07-2013, 21:18
جدیدن وقتی تو ف*ی*س ب*و*ک آن هستم و کسی زیر پست یا مطلی، جایی عکس میزاره که اون پایین گوشه ی سمت راست به من اعلام میکنه، به محض پیدا شدن اون کادر، فایرفاکس کلاً هنگ میکنه و باید کلاً از Task Manager ببندم و دوباره اجرا کنم! چرا اینطوریه؟! ویندوزمم 7 نسخه 64 بیتی هستش که کمتر از 1 ماه میشه نصبش کردم!

یه مشکل دیگه هم دارم که خیلی وقتا فایرفاکس سنگین میشه. خیلی وقتا میزان اشغال کردن رم توسط فایرفاکس به بیش از 1.5 گیگ هم میرسه!!! چرا اینطوریه؟!

Crespo
19-07-2013, 13:30
من به این نتیجه رسیدم که این مشکل هنگ کردن، مستقیماً برمیگرده به همین میزان درگیر کردن رم! وقتی فایرفاکس بازه، میزان استفاده از رم به طور تصاعدی و با سرعت عجیبی میره بالا که از دیروز دیدم به بیش از 2.5 GB هم رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04:
چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟!
لطفاً کمک کنید دوستان . . . :n03:

mosque
05-08-2013, 14:09
دوست عزیزم این مشکل از قدیمی بودن ورژن مورد استفاده شماس شما باید آخرین ورژن این مرورگر را نصب کنید مشکلتان 100 درصد حل خواهد شد موفق باشید.

m245
17-08-2013, 16:53
دوست عزيز پلاگين flashblock را نصب كنيد و در تنظيمات نمايش كليه فايل هاي فلش را بلوك كنيد . اين مشكل زمان نمايش فايل هاي فلش در فاير فاكس بوجود مياد . با اين پلاگين مشكلتون حل ميشه و ميتونيد فلش هايي را كه دوست داريد با يك كليك باز كنيد . همچنين پهناي باند اينترنتتون هم الكي مصرف نميشه.