ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیر کردن و اشکال پس از گذشت زمان

Ali_vdo
17-07-2013, 16:36
سلام
من یه دوستی دارم که کامپیوترش مشکل داره و سوال رو دارم برای اون می‌پرسم.
برای این مشکل یکبار رفته تعمیر و کارت گرافیکش کلا توسط گارانتی عوض شده. اما مشکل دیگه‌ای نداشته ظاهرا.
اما اون طوری که خودش می‌گه:

یارو کلی فیلمو باهم باز کرد، چهل دقیقه هم منتظر بود اما آخ نگفت.
یه ساعت خیلی شیک وتمیز کار کرد بدون این که حتی بفهمم مشکلی داره! ولی دفعه دوم که روشنش کردم،اول چراغ پاورش روشن شد،برقش جاری نمیشد،یدور خاموش روشن کردم، شروع کرد به کار کردن حدود 20 دقیقه کار کرد،بعد یه دفعه گیر کرد،انگار که مثلن استند بایش کردم،ولی برگشت به حالت اولش نوشت اگه میخوای ویندوز به صورت آنلاین مشکلو بررسی کنه،
بعد هم برای این که امتحانش کنم پاور دی وی دی و وی ال سی پلیر و جی اُ ام پلیرو با هم باز کردم،پاور دی وی دی به حالت عادی کار میکرد ولی اون دوتای دیگه سرعتشون کم شد، امروز اونجوری نشد ولی یادمه پارسال وقتی گیر میکرد بعدش بلوپیج میداد،زمانش هم اصلن مشخص نبود ممکن بود دو ساعت کار کنه بعد این اتفاق بیفته،ممکن هم بود اصلن ویندوزو بالا نیاره...
مشخصات کامپیوترم هم:
کارت گرافیکGEForce 9500GT 1GB DDR2/128BIT
رمم یه 2گیگه+یه 512 مگه
سی پی یوم هم دوآل کور 3200 ه
پاورم zeroone مدلشATX650w
اینجوریه که بعضی وقتا که گیر میکنه اول تصویر رو مانیتور از حرکت می ایسته،مثلن موسمم حرکت نمیکنه،بعد معمولن مانیتور خاموش میشه،در اینجا چنتا اتفاق ممکنه بیفته:یا روشن میشه به کارش ادامه میده،یا روشن میشه بعد دوباره همیجوری میشه مثلن هی خاموش روشن میشه،یا اینکه ریست میکنه ،بعضی وقتا هم اول بلو پیج میده بعد ریست میکنه
display driver NVIDIA windows kernel mode driver,version 185093
stopped responding and successfully recoverd.

و من ازش خواستم که با اورست دمای قطعات رو چک کنه. که این عکس رو به من داده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظرتون چیه؟

EXTREME
17-07-2013, 16:43
سلام
من یه دوستی دارم که کامپیوترش مشکل داره و سوال رو دارم برای اون می‌پرسم.
برای این مشکل یکبار رفته تعمیر و کارت گرافیکش کلا توسط گارانتی عوض شده. اما مشکل دیگه‌ای نداشته ظاهرا.
اما اون طوری که خودش می‌گه:

و من ازش خواستم که با اورست دمای قطعات رو چک کنه. که این عکس رو به من داده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظرتون چیه؟

گرافیک های انویدیا بیشتر اوقات با این ارور روبه رو میشن علت های نرم افزاری میتونه از ویندوز ویروس بالا cpu usage و درایور گرافیک باشه به دوستتون بگین با ورژن های مختلف درایور تست کنن و یک بار به روش have disk درایور رو بشناسونن
همچنین در ویندوز قابلیت هایی مثل aero peek و uac غیرفعال باشه و بایوس مین هم آپدیت بشه
اگه درست نشد باید ببرید بیرون بایوس گرافیک رو آپدیت کنید و پاور سیستم رو هم چک کنند