مشاهده نسخه کامل
: کمک برای ایجاد یک وبسایت
سلام دوستان عزیز . راستش هرچقدر گشتم مکان مناسب برای طرح این سوال رو نتونستم پیدا کنم و مجبور شدم اینجا بنویسم !
دوستان من میخوام یک سایت دانلود بازی کامپیوتری یا سایت دانلود برنامه های آندروید بسازم .
اگر کسی هست که بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم . واجبه بچه ها :n27:
خوشم میاد که همه کمکم میکنن ! :n03:
Thor God
18-07-2013, 13:47
این جور که معلومه شما تازه کار هستید.
یه سوال اسکریپت نویسی تحت وب بلدی ؟ چه قدر از ساخت سایت سر در میاری ؟
رک و رو راست توضیح بدم یا امیدوار کننده؟
رک بخوام توضیح بدم می گم "نمیتونی" !
اما چرا ...
اولا که احتیاج به خرید هاست دانلود داری البته خرجش زیاده و بهتره که سرور مجازی بخری. چون سایت دانلود بازی میخوای بزنی از همون ابتدا هم فضای زیادی مثله 40 گیگ احتیاج داری ( هر بازی رو 5 گیگ هم فرض کنیم نهایتا 8 تا بازی میشه آپلود کرد) و هر چند وقت یکبار هم ( با فاصله کم ) باید این مقدار فضا رو زیاد کنی مثلا 10 گیگ 10 گیگ تا کم نیاری. مورد بعدی هم اینکه وقتی فضا زیاد بشه برای پردازش اطلاعات هم پردازنده قوی نیاز داری که اون هم پول میخواد
تا اینجا هزینه سرور.
حالا قبل از این هم باید بلد باشی با سرور مجازی ( و با فاصله خیلی کم ، سرور اختصاصی ) کار کنی و کانفیگ کنی. کانفیگ کردن سرور برای امنیت بیشتر خیلی مهمه که برای یک تازه وارد تقریبا پیچیده هست ولی بعد از مدتی مسلط میشی.
اما سایت دانلود نرم افزار اندروید کم خرج تره چون فضای کمتر و پردازنده ضعیف تر میخواد اما باز هم احتیاج به هزینه و وقت داره.
در ظمن تنهایی نمیتونی همچین سایتی رو بچرخونی چون خسته میشی و مخت سوت می کشه.بهتره با دوستات و آشناهات این کار رو شروع کنی.
من یه پیشنهاد دارم برات:
تو رزبلاگ یه وبلاگ درست کن و دامین وصل کن. یه سایت در مورد بازی فلش و اندروید بساز. بازی فلش ها و نرم افزار ها رو تو یه آپلود سنتر خوب مثله مدیافایر آپلود کن. آروم آروم میتونی پیشرفت کنی و با خودن مقاله ، طرز کار سرور و هاست رو یادبگیری و بعد از اون مطالبت رو تو یه هاست میبری ( تمام مطالب + لینک ها ) ناراحت حجم دانلودتت هم نباش چون با کد php و به وسیله هاست راحت میشه فایل ها رو دانلود کنی. و بعد از اون هم هاست رو ارتقا بده و یه سایت واقعی و کامل بساز.
اینجوری هم گیج نمی شی و هم خرج کمتری می کنی. و احتمال ضرر کردن هم پایین میاد.
در کل دانلود سنتر داشتن خیلی سخته/ اما درآمدزا هم هست.
امید وارم ناراحتت نکرده باشم. ( یکم تند حرف زدم)
موفق باشید
سلام خوبی ؟
خیلی ممنون از جوابت به تاپیک ام راجع به وبسایت بازی یا آندروید .
راستش تازه کار تازه کارم و هیچی بلد نیستم و برنامه نویسی هم حتی بلد نیستم . فقط یه دوست دارم که یکم سر در میاره اونم بهم هیچی نمیگه ! یه سایت دانلود فیلم هم 4 روزه واسه خودش ساخته بهم میگه 1 ماه صبر کن اگه کارم بگیره تورو هم میارم ( که بعید میدونم این کار رو بکنه ) .
واقعیتش رو بخوای من بیشتر بخاطر همین درآمد میخوام بیام سمت این کار . چون خونه هرچی میخوام میگن پول نداریم بیرون هم که خودت میدونی کار ماشالا فراوونه !!!
الان یعنی بنظرت من یه وبسایت آندروید نزنم ؟ ( تصمیم رو گرفتم همین آندرویده ) .
** راستی این Joomla چیه ؟ بدرد میخوره من باهاش کار کنم ؟
یه سوال رو یادم رفت بپرسم . شما گفتی فایل ها رو توی یه سرور خوب مثل مدیا فایر آپلود کنم . واسه آندروید شاید برنامه های 20-30 مگابایتی زیاد نباشن اما بعضی از بازی های آندروید که مثلا 700-800 مگ حجم دارن رو که اینجوری آپ کردن سخته ( حالا شما فرض کن من جای آندروید بازی کامپیوتری میزدم و 4 گیگ باید آپلود میکردم ؟! )
من شنیدم واسه این کار ها از VPS استفاده میکنن . من هم میتونم فایل هام رو تز طریق VPS آپلود کنم ؟ مثلا یه vps بخرم با حجم 20 یا 40 گیگ و رم 512 یا 1 . میشه ؟ یا این VPS فقط برای وبسایت ها کار میکنه ؟
سوال آخرم هم اینه که شما که رزبلاگ رو معرفی کردی ، رز بلاگ اجازه استفاده از تبلیغات یا کد ها رو میده ؟ چون اگه من کارم یکم راه بیوفته میخوام از سیستم تبلیغات بنر و ... استفاده کنم .
Thor God
20-07-2013, 22:34
سلام خوبی ؟
خیلی ممنون از جوابت به تاپیک ام راجع به وبسایت بازی یا آندروید .
راستش تازه کار تازه کارم و هیچی بلد نیستم و برنامه نویسی هم حتی بلد نیستم . فقط یه دوست دارم که یکم سر در میاره اونم بهم هیچی نمیگه ! یه سایت دانلود فیلم هم 4 روزه واسه خودش ساخته بهم میگه 1 ماه صبر کن اگه کارم بگیره تورو هم میارم ( که بعید میدونم این کار رو بکنه ) .
واقعیتش رو بخوای من بیشتر بخاطر همین درآمد میخوام بیام سمت این کار . چون خونه هرچی میخوام میگن پول نداریم بیرون هم که خودت میدونی کار ماشالا فراوونه !!!
الان یعنی بنظرت من یه وبسایت آندروید نزنم ؟ ( تصمیم رو گرفتم همین آندرویده ) .
** راستی این Joomla چیه ؟ بدرد میخوره من باهاش کار کنم ؟
سلام
ممنون خوبم. شما خوبی ؟
خواهش میشه
من بهت پیشنهاد میدم که در حال حاضر سایت نزنی چون خیلی مشکل میشه برات و کلا زده میشی. چون با سختی ها و پیچیدگی ها یهویی روبهرو میشی و یه خستگی سنگینی ایجاد میشه که کلا دیگه دنبال ساخت سایت نمیری بهتره با وبلاگ شروع کنی. بعد از اون شروع به یادگیری کنی. تو این بین تبلیغات کلیکی هم میتونی بزاری تو بلاگت یا مثلا تبلیغات پاپ آپ و ... . رزبلاگ هم اصلا یه قسمت مربوط به مدریت تبلیغات داره و مثله بلاگفا مخالفه این کار نیست.
برای درآمد از سایت هم باید خیلی صبور باشی اینجوری نیست که تو 2 ماهه اول پول سرآزیر شه به جیبت. باید صبر و حوصله به خرج بدی و seo بلد باشی. هر روز وبلاگ رو آپ کنی تا بازدید بره بالا. دیزاین سایتت خوب باشه و .... . البته درآمد خوبی هم میتونی کسب کنی از این راه ولی باید صبور باشی.
وبسایت اندروید بزن ولی نه با هاست و دامنه بلکه یک وبلاگ تو رزبلاگ بساز. اینجوری بهتر هم هست. میتونی فایل هات رو تو مدیافایر آپلود کنی و یا یک هاست رایگان یا پولی بگیری ( مفت هم هست. با 10 تومن میتونی بخری اما رایگان ها برای شروع خوبن ) هرکدوم رو خواستی انتخاب کن.
جوملا هم خوبه اما برای زمانی که هاست خریدی. الان همین cms رزبلاگ هم برای شروع خوبه.به وردپرس هم میتونی فکر کنی. موویل تایپ هم خوبه
یه سوال رو یادم رفت بپرسم . شما گفتی فایل ها رو توی یه سرور خوب مثل مدیا فایر آپلود کنم . واسه آندروید شاید برنامه های 20-30 مگابایتی زیاد نباشن اما بعضی از بازی های آندروید که مثلا 700-800 مگ حجم دارن رو که اینجوری آپ کردن سخته ( حالا شما فرض کن من جای آندروید بازی کامپیوتری میزدم و 4 گیگ باید آپلود میکردم ؟! )
من شنیدم واسه این کار ها از VPS استفاده میکنن . من هم میتونم فایل هام رو تز طریق VPS آپلود کنم ؟ مثلا یه vps بخرم با حجم 20 یا 40 گیگ و رم 512 یا 1 . میشه ؟ یا این VPS فقط برای وبسایت ها کار میکنه ؟
سوال آخرم هم اینه که شما که رزبلاگ رو معرفی کردی ، رز بلاگ اجازه استفاده از تبلیغات یا کد ها رو میده ؟ چون اگه من کارم یکم راه بیوفته میخوام از سیستم تبلیغات بنر و ... استفاده کنم .
خب همین دیگه ! از یه طرف خرج دانلود و از یه طرف خرج آپلود. البته اگه حوصله داشته باشی با خرید یه اینترنت نامحدود 256 هم میشه 500 مگ رو اپلود کرد اما یه کم طول میکشه. با سرور مجازی و اختصاصی هم به راحتی میشه این کار رو کرد چون در واقع شما به یه سیستم عامل ویندوز یا لینوکس وصل میشی که پورت اینترنت قوی مثله 10 مگ یا 100 یا هر چه قدر که خودت انتخاب کردی وصله ( البته 10 مگ واقعی نه مثله 1 مگی های ایران که اندازه 200 کیلوبایت دانلود دارن ) اونجا راحت میتونی فایل هات رو دانلود کنی ( بدون اینکه از اینترنتت 1 کیلوبایت هم کم یا زیاد بشه ) و بعد از اون موقع برای دانلود قرار بدی. البته با vps فایل رو از اینترنت دانلود می کنی ! از کامپیوتر خودت آپلود نمی کنی. متوجه منظورم هستی ؟ مثلا یه فایل رو از پی سی دانلود می گیری اکسترکت می کنی و دوباره زیپ می کنی با پسورد سایت خودت قالب ملت می کنی. اما از کامپیوتر خودت نمیشه این کار رو انجام داد باید با اینترنت خونگی آپلود کرد که هزاران سال طول می کشه.
آره. اصلا یه قسمت داره برای مدریت تبلیغات یه سر به سایتش بزن. مدیریت محتواش رو نگا کن کف می کنی.
پ.ن:
دومین مورد هم اینکه بنده خودم تازه کارم. شاید بعضی از سوالات رو نتونم جواب بدم یا بلد نباشم پس دلگیر نباش
موفق باشی.
xterminator
30-07-2013, 09:58
من سایت رو با هزینه کم برتون راه اندازی میکنم همه کاراش رو هم میکنم
راه های کسب درآمد رو هم بهتون میگم
بهم پیام بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.