مشاهده نسخه کامل
: راه اندازی شبکه کابلی و بیسیم در یک ادازه
amirpcp30
17-07-2013, 15:10
سلام دوستان
داخل یک اداره من شبکه کردم با کابل حدود 17-18 تا سیستم که با سوییچ وصل شدن و... که ورکگروپ هم هستند و بعد می خوام تحت دومین هم بکنم
حالا جدیدا می خوام شبکه ی بیسیم هم راه اندازی کنم برای کسانی که لپ تاپ دارند یا جایی که کابل نیست
حالا سوالی که بود چه مدل اکسس پوینت باید بگیرم؟ برای یک ساختمان سه طبقه که می خوام همه جا به راحتی و کامل انتن بده حتی زیر زمین و... چون دیدم که وقتی انتن هم کم میشه سرعت کمتر میشه
راهنماییم کنید ممنونتون میشم
با سپاس
Armin.Computer
18-07-2013, 01:28
سلام دوستان
داخل یک اداره من شبکه کردم با کابل حدود 17-18 تا سیستم که با سوییچ وصل شدن و... که ورکگروپ هم هستند و بعد می خوام تحت دومین هم بکنم
حالا جدیدا می خوام شبکه ی بیسیم هم راه اندازی کنم برای کسانی که لپ تاپ دارند یا جایی که کابل نیست
حالا سوالی که بود چه مدل اکسس پوینت باید بگیرم؟ برای یک ساختمان سه طبقه که می خوام همه جا به راحتی و کامل انتن بده حتی زیر زمین و... چون دیدم که وقتی انتن هم کم میشه سرعت کمتر میشه
با سپاس
بستگی به هزینه داره
باید ببینید متناسب با هزینه چی خوبه
اکسس پوینت ها هم قیمت تا قیمت دارن
می تونید وارد سایت هم کدوم بشید و مشخصات رو ببینید
amirpcp30
18-07-2013, 11:04
سلام
ممنون از توجهتون
در حد 600 تومان هزینه فک کنم کافی باشه
یکی از دوستان بهم پیشنهاد دادند که از یک اکسس پوینت استفاده کنم و برای هر طبقه از ریپیتر چون اکسس پوینت اینقد نمیتونه جواب بده
می خواستم ببینم به نظرتون چی چیزای میشه با همین حدو هزینه گرفت ریپیتر بهتره یا هر طبقه یک اکسس پوینت داشته باشه
با سپاس
Armin.Computer
18-07-2013, 11:24
سلام
ممنون از توجهتون
در حد 600 تومان هزینه فک کنم کافی باشه
یکی از دوستان بهم پیشنهاد دادند که از یک اکسس پوینت استفاده کنم و برای هر طبقه از ریپیتر چون اکسس پوینت اینقد نمیتونه جواب بده
می خواستم ببینم به نظرتون چی چیزای میشه با همین حدو هزینه گرفت ریپیتر بهتره یا هر طبقه یک اکسس پوینت داشته باشه
با سپاس
یک سری آنتن ها هست که خیلی قوی هستن
حالا نمی دونم ساختار ساختمون چه جوریه!
منظورت از اینکه یک اکسس پوینت با چند تا رپیتر چیه؟!
مگه نمی خوای وایرلس داشته باشی؟
amirpcp30
18-07-2013, 20:17
یک سری آنتن ها هست که خیلی قوی هستن
حالا نمی دونم ساختار ساختمون چه جوریه!
منظورت از اینکه یک اکسس پوینت با چند تا رپیتر چیه؟!
مگه نمی خوای وایرلس داشته باشی؟
بازم سلام
ساختمان هم اینطوریه که یک زیرزمین داره + کف و طبقه ی بالا
اره کابلی هست برای لپ تاپ ها هم وایرلس - می خواستم ببینم نظرتون چی هست که یک اکسس پوینت باشه و در هر طبقه ای یک ریپیتر برای تقویت سیگنال استفاده شه-می خواستم ببینم اینطوری بهتر هست یا هط طبقه ی اکسس پوینت یا....
با سپاس
Armin.Computer
18-07-2013, 21:07
بازم سلام
ساختمان هم اینطوریه که یک زیرزمین داره + کف و طبقه ی بالا
اره کابلی هست برای لپ تاپ ها هم وایرلس - می خواستم ببینم نظرتون چی هست که یک اکسس پوینت باشه و در هر طبقه ای یک ریپیتر برای تقویت سیگنال استفاده شه-می خواستم ببینم اینطوری بهتر هست یا هط طبقه ی اکسس پوینت یا....
با سپاس
متوجه شدم
یعنی هر طبقه یک اکسس پوینت بگیری
اینم فکر خوبیه
اکسس پوینت از 80-90 شروع میشه به بالا
شاید اینجوری خرجت کمتر شه
ولی قبلش درباره ی اون آنتن ها هم تحقیق کن تا بهترین شبکه رو داشته باشی
amirpcp30
19-07-2013, 08:36
ممنون
خب بهتره برای هر طبقه یک اکسس پوینت بگیرم یا برای هر طبقه یک ریپیتر؟
با سپاس
Armin.Computer
19-07-2013, 23:59
ممنون
خب بهتره برای هر طبقه یک اکسس پوینت بگیرم یا برای هر طبقه یک ریپیتر؟
با سپاس
این دیگه نظر شخصی با توجه به هزینه شماست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.