مشاهده نسخه کامل
: کوری یا مرگ بر اثر مصرف الکل
Mostafa NBA
17-07-2013, 12:59
سلام.
برام سوال شده که چطوری یک نفر بر اثر مصرف عرق سگی غیر استاندارد کور میشه ؟؟ یک سری مطالبی خوندم اما شنیدم که که این عمل کور شدن کم کم اتفاق میوفته.
کسی اطلاعاتی از روندِ اون داره؟ علائم ش چیه؟؟؟ کلاً توضیحاتِ تجربی میخوام و نه مطالب رسمی توی فضای اینترنت.
Saeed Dz
17-07-2013, 16:18
دلیلش استفاده ی الکل صنعتی (الکل زرد) به جای الکل سفید هست در این نوع مشروبات غیر استاندارد و تنها یکی از عوارضش کوری هست.
Mostafa NBA
17-07-2013, 16:29
دلیلش استفاده ی الکل صنعتی (الکل زرد) به جای الکل سفید هست در این نوع مشروبات غیر استاندارد و تنها یکی از عوارضش کوری هست.
اره درسته. روند کور شدنِ فرد چطور صورت میگیره ؟ یک دفعه توی چند روز اول کور میشه آبا ؟ چجوریه ؟
mehdig20
17-07-2013, 16:31
اره درسته. روند کور شدنِ فرد چطور صورت میگیره ؟ یک دفعه توی چند روز اول کور میشه آبا ؟ چجوریه ؟
به قول دبیر شیمی کنکورمون,باید جلو در بیمارستان بخوری و بپری تو:D
tApAtAĺK
Mostafa NBA
17-07-2013, 16:36
به قول دبیر شیمی کنکورمون,باید جلو در بیمارستان بخوری و بپری تو:D
tApAtAĺK
یعنی اینکه من شنیدم کم کم طرف رو کور میکنه اشتباهه ؟؟؟ تو همون روز های اول کار رو تموم میکنه ؟
Saeed Dz
17-07-2013, 17:25
یعنی اینکه من شنیدم کم کم طرف رو کور میکنه اشتباهه ؟؟؟ تو همون روز های اول کار رو تموم میکنه ؟بعداز استفاده تاثیرش رو میذاره.
Mostafa NBA
17-07-2013, 19:32
بعداز استفاده تاثیرش رو میذاره.
خب مسلماً قبل از استفاده که تاثیر نمیزاره. میخوام بدونم چقدر میگذره؟؟؟ علائم ش خیلی شدیده ؟
havzhini
17-07-2013, 19:51
اگر توی مشروبات یا الکل خوراکی مقدار کمی الکل صنعتی یا همون الکل چوب یا همون متانول باشه عوارش شدیدی داره مثل کور شدن و حتی مرگ
اینم بستگی به درصد غلظت الکل صنعتی داره که چقدر باشه
اگه درصد خیلی پایین باشه خیلی تاثیر خاصی شاید نزاره یا در حد سستی دستگاه عصبی باشه
اگه درصدش بیشتر باشه ممکنه باعث کور شدن و سکته مغزی بشه
کلا همه چیز بستگی به درصد غلظت اون ماده سمی داره که علائم فرق میکنه
ولی در مورد مدت زمان نشون دادن علائم معمولا علائم خیلی سریع خودشو نشون میده در همون ساعتهای اول مصرف
mehdig20
17-07-2013, 20:18
یعنی اینکه من شنیدم کم کم طرف رو کور میکنه اشتباهه ؟؟؟ تو همون روز های اول کار رو تموم میکنه ؟
والا منم در جریان نیستم,اون بنده خدا که اینجوری میگفت,حتما ی چیزی میدونست که میگفت!
tApAtAĺK
shabnam1986
17-07-2013, 20:42
تبدیل شدن الکل صنعتی ک در الکل های نامرغوب میریزن به جوهر مورچه که این کار تو کبد انجام میشه
جوهر مورچه در عرض 24 ساعت بعد از مصرف چشم رو کور میکنه و اصلا هم شوخی نداره که تدریجی کور کنه و کوریش هم درمان نمیشه
Mostafa NBA
17-07-2013, 21:51
اگر توی مشروبات یا الکل خوراکی مقدار کمی الکل صنعتی یا همون الکل چوب یا همون متانول باشه عوارش شدیدی داره مثل کور شدن و حتی مرگ
اینم بستگی به درصد غلظت الکل صنعتی داره که چقدر باشه
اگه درصد خیلی پایین باشه خیلی تاثیر خاصی شاید نزاره یا در حد سستی دستگاه عصبی باشه
اگه درصدش بیشتر باشه ممکنه باعث کور شدن و سکته مغزی بشه
کلا همه چیز بستگی به درصد غلظت اون ماده سمی داره که علائم فرق میکنه
ولی در مورد مدت زمان نشون دادن علائم معمولا علائم خیلی سریع خودشو نشون میده در همون ساعتهای اول مصرف
تبدیل شدن الکل صنعتی ک در الکل های نامرغوب میریزن به جوهر مورچه که این کار تو کبد انجام میشه
جوهر مورچه در عرض 24 ساعت بعد از مصرف چشم رو کور میکنه و اصلا هم شوخی نداره که تدریجی کور کنه و کوریش هم درمان نمیشه
موضوع اینجاست که بنده فهمیدم کسی به خاطر مصرف عرق سگی بعد 2 سال کور شده و اون اواخر تازه فهمیدن که به خاطر الکل بوده و مشکلی که اون الکل داشته.
من حتی امروز رفتم اورژانس بیمارستان رضوی در مشهد و اینو از دکتر مسئول اونجا پرسیدم و گفت که باید حال طرف خیلی وخیم بشه و همون بعد مصرف بستری بشه و این ها.
havzhini
17-07-2013, 22:36
موضوع اینجاست که بنده فهمیدم کسی به خاطر مصرف عرق سگی بعد 2 سال کور شده و اون اواخر تازه فهمیدن که به خاطر الکل بوده و مشکلی که اون الکل داشته.
من حتی امروز رفتم اورژانس بیمارستان رضوی در مشهد و اینو از دکتر مسئول اونجا پرسیدم و گفت که باید حال طرف خیلی وخیم بشه و همون بعد مصرف بستری بشه و این ها.
یعنی کسی 2سال پیش یکبار عرق سگی مصرف کرده و حالا یکهو کور شده؟
یا اینکه 2سال هست مستمر و پشتسر هم داشته مصرف میکرده و حالا کور شده؟
اگر مورد اول که من تا حالا همچین چیزی نشنیدم و خیلی خیلی هم بعیده همچین چیزی که بعد از 2سال عوارضش بروز کنه
ولی خب اگه مورد دومه که امکانش هست که اخرین مصرفش که تازگی بوده مواد سمی یا همون الکل چوب داخلش بوده وربطی به مصرف 2سال پیشش نداشته
در هر حال چیزی که من تا حالا شنیدم همون نظر دکتر هست که سریع علایم بروز میکنه و حال فرد بد میشه
Mostafa NBA
18-07-2013, 14:39
یعنی کسی 2سال پیش یکبار عرق سگی مصرف کرده و حالا یکهو کور شده؟
یا اینکه 2سال هست مستمر و پشتسر هم داشته مصرف میکرده و حالا کور شده؟
اگر مورد اول که من تا حالا همچین چیزی نشنیدم و خیلی خیلی هم بعیده همچین چیزی که بعد از 2سال عوارضش بروز کنه
ولی خب اگه مورد دومه که امکانش هست که اخرین مصرفش که تازگی بوده مواد سمی یا همون الکل چوب داخلش بوده وربطی به مصرف 2سال پیشش نداشته
در هر حال چیزی که من تا حالا شنیدم همون نظر دکتر هست که سریع علایم بروز میکنه و حال فرد بد میشه
اینجور که من شنیدم، طرف 2 سال پیش ظاهراً خورده و به مرور زمان بیناییش کم شده و بعد 2 سال به طور کامل کور شده. در ضمن اون طرف هم همیشه میخورده و کلاً خیلی زیاد عرق میخورده.
میتونه واقعیت داشته باشه آیا ؟
Saeed Dz
18-07-2013, 14:46
اینجور که من شنیدم، طرف 2 سال پیش ظاهراً خورده و به مرور زمان بیناییش کم شده و بعد 2 سال به طور کامل کور شده. در ضمن اون طرف هم همیشه میخورده و کلاً خیلی زیاد عرق میخورده.
خیر در مورد الکل صنعتی نمیتونه واقعیت داشته باشه.
havzhini
18-07-2013, 16:24
همچین چیزی که که یکبار 2سال قبل خورده و حالا کور شده اصلا با عقل جور در نمیاد
باید دید دلیل واقعیش چی بوده و با این اطلاعات نمیشه نظر داد
Mostafa NBA
19-07-2013, 12:15
حالا جدای از اون من شنیدم که مصرف زیاد الکل باعث کم شدنِ بینایی و در نهایت کوری میشه، این هم نمیتونه راست باشه ؟
havzhini
19-07-2013, 12:42
اگه منظورتون مصرف مشروبات الکی هست من که همچین چیزی تا حالا نشنیدم و فکرم نمیکنم صحت داشته باشه
حتی برای افراد الکلی که اعتیاد به الکل پیدا کردن و مصرف زیادی دارن هم همچین چیزی نشنیدم تا حالا
ولی خب مصرف زیاد و اعتیاد به الکل مسلما اثار خیلی بدی میتونه داشته باشه
ولی مصرف درست و معقول من که مورد مضری تا حالا نشیدم وجود داشته باشه
ولی بحث مشروبات غیر استاندارد و مسموم جداست که ممکنه الوده به متانول یا همون الکل چوب یا هر ماده سمی دیگه باشه
متانول باعث کوری و مرگ می تونه بشه (که در بعضی الکل های صنعتی مثل الکل های صنعتی ایران هست و تاثیرش رو هم همون موقع می گذاره)، اتانول خیر.
حالا جدای از اون من شنیدم که مصرف زیاد الکل باعث کم شدنِ بینایی و در نهایت کوری میشه، این هم نمیتونه راست باشه ؟
خوردن الکل هیچ تاثیری در ضعیف شدن چشم نداره. نزدیک بین یا دوربین بودن چشم به خاطر فشاری است که جمجمه به چشم وارد می کنه و باعث میشه طول چشم یعنی فاصله بین Cornea و Retina بیشتر یا کمتر از حد معمول باشه که نتیجه در نزدیک بینی یا دوربینی خواهد داشت. الکل در این قضیه تاثیری نخواهد داشت و اصلا هم اینطور نیست که چشمی اونقدر ضعیف بشه تا کور بشه. این حد فاصله تا حدی می تونه کم یا زیاد باشه و همیشه با کمک عینک و لنز قابل تصحیح است.
این باور خرافاتی (که در پزشک های عزیز کشورمون هم هست و در تلویزیون بعضی ها میان و دربارش حرف می زنند) به خاطر اینه که موقع مصرف الکل قدرت دید انسان کم میشه که البته اصلا ربطی به چشم نداره، کلا به خاطر مستی میزان اهمیت معز به کلیه قوای حسی انسان کم میشه که قدرت دید واضح ترین اونهاست و این باور خرافی شکل گرفت که الکل باعث ضعیف شدن چشم میشه. ولی بعد از خارج شدن الکل از بدن و رفع مستی همه حس ها از جمله قدرت دید به حالت قبلی برمی گردند.
Mostafa NBA
19-07-2013, 17:58
متانول باعث کوری و مرگ می تونه بشه (که در بعضی الکل های صنعتی مثل الکل های صنعتی ایران هست و تاثیرش رو هم همون موقع می گذاره)، اتانول خیر.
خوردن الکل هیچ تاثیری در ضعیف شدن چشم نداره. نزدیک بین یا دوربین بودن چشم به خاطر فشاری است که جمجمه به چشم وارد می کنه و باعث میشه طول چشم یعنی فاصله بین Cornea و Retina بیشتر یا کمتر از حد معمول باشه که نتیجه در نزدیک بینی یا دوربینی خواهد داشت. الکل در این قضیه تاثیری نخواهد داشت و اصلا هم اینطور نیست که چشمی اونقدر ضعیف بشه تا کور بشه. این حد فاصله تا حدی می تونه کم یا زیاد باشه و همیشه با کمک عینک و لنز قابل تصحیح است.
این باور خرافاتی (که در پزشک های عزیز کشورمون هم هست و در تلویزیون بعضی ها میان و دربارش حرف می زنند) به خاطر اینه که موقع مصرف الکل قدرت دید انسان کم میشه که البته اصلا ربطی به چشم نداره، کلا به خاطر مستی میزان اهمیت معز به کلیه قوای حسی انسان کم میشه که قدرت دید واضح ترین اونهاست و این باور خرافی شکل گرفت که الکل باعث ضعیف شدن چشم میشه. ولی بعد از خارج شدن الکل از بدن و رفع مستی همه حس ها از جمله قدرت دید به حالت قبلی برمی گردند.
اگه منظورتون مصرف مشروبات الکی هست من که همچین چیزی تا حالا نشنیدم و فکرم نمیکنم صحت داشته باشه
حتی برای افراد الکلی که اعتیاد به الکل پیدا کردن و مصرف زیادی دارن هم همچین چیزی نشنیدم تا حالا
ولی خب مصرف زیاد و اعتیاد به الکل مسلما اثار خیلی بدی میتونه داشته باشه
ولی مصرف درست و معقول من که مورد مضری تا حالا نشیدم وجود داشته باشه
ولی بحث مشروبات غیر استاندارد و مسموم جداست که ممکنه الوده به متانول یا همون الکل چوب یا هر ماده سمی دیگه باشه
درسته.
به این خاطر این موضوع رو مطرح کردم چون به من گفتن عموی بابام به خاطر مصرف زیاد الکل کور شد. وهمینطور با واسطه شنیدم که پسر عموی مامانِ دوستم هم به خاطر مصرف الکل طی 2 سال کور شده.
در این مورد که میگید اگر الکل دارای متانول باشه همونجا کور میکنه یا آدم رو میکشه، پس این متنی که گذاشته شده چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"كارشناس مسوول برنامه هاي الكل وزارت بهداشت، گفت: مصرف الكل هاي تقلبي خطر ديگري نيز دارد چراكه علايم آن دير ظاهر مي شود و همين دير ظاهر شدن علايم موجب مي شود كه فرد متوجه نشود عارضه او ناشي از نوشيدن الكل تقلبي بوده است."
havzhini
19-07-2013, 18:12
درسته.
به این خاطر این موضوع رو مطرح کردم چون به من گفتن عموی بابام به خاطر مصرف زیاد الکل کور شد. وهمینطور با واسطه شنیدم که پسر عموی مامانِ دوستم هم به خاطر مصرف الکل طی 2 سال کور شده.
در این مورد که میگید اگر الکل دارای متانول باشه همونجا کور میکنه یا آدم رو میکشه، پس این متنی که گذاشته شده چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"كارشناس مسوول برنامه هاي الكل وزارت بهداشت، گفت: مصرف الكل هاي تقلبي خطر ديگري نيز دارد چراكه علايم آن دير ظاهر مي شود و همين دير ظاهر شدن علايم موجب مي شود كه فرد متوجه نشود عارضه او ناشي از نوشيدن الكل تقلبي بوده است."
خوده مطلب مشخصه
گفته شده الکل تقلبی پس هیچ ربطی به الکل سالم نداره و اون عوارض بخاطر مواد سمی خارجی هست که ممکنه هرچیزی توی یه ماده تقلبی وجود داشته و ربطی به اصل موضوع نداره
صحبتهایی مثل اینکه عمویه خاله داییه پسرعمو ... فلانی فلان جور شد هیچ ارزشی علمی نداره و ممکنه بر هر دلیلی هر اتفاقی افتاده باشه که هیچ ربطی به موضوعی که بهش نصب دادن نداشته باشه
Arash4484
19-07-2013, 23:55
صفحه مورد نظرتون موجود نیست، احتمال زیاد این اطلاعیه رسمی منظورتونه، به بخشهایی که بولد کردم توجه کنید:
الکل متانول مرگ آور و کور کننده است
هشدار جدی وزارت بهداشت نسبت به توزیع الکل متانول توسط قاچاقچیان
مدیر کل سلامت روان وزارت بهداشت هشدار داد: به علت گران شدن ارز،قاچاقچیان الکل به سمت تولید الکلهای دست ساز با متانول و الکل چوب رو آورده و آنها را در شیشههای خارجی بسته بندی میکنند. این الکلها بسیار خطرناک و مرگ آور هستند که فقط در یک مورد در کرمان جان ۷ نفر را گرفت و صدها نفر را به شدت مسموم کرد.
عباسعلی ناصحی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، درباره مسمومیت با الکلهای تقلبی و مشروبات تقلبی طی هفته گذشته پاسخ داد و گفت: در برخی از شهرهای استان کرمان حجم وسیعی از مشروبات تقلبی به فروش رسید و توسط عدهای از مردم مصرف شد که تعداد قابل توجهی از این مصرفکنندگان دچار مسمومیتهای شدید شدند.
وی با اشاره به اینکه این مشروبات غیرقانونی و قاچاق بوده است گفت: با افزایش نرخ دلار عدهای از سودجویان و قاچاقچیان اقدام به تولید مشروبات الکلی دست ساز کردهاند و آنها را در شیشههای خارجی قرار میدهند و با عنوان مشروبات خارجی در بازار قاچاق به فروش میرسانند.
ناصحی گفت: این مشروبات قاچاق به میزان زیادی آلوده به الکل چوب یا متانول است. که بسیار خطرناک است.
مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت گفت: مسمومیت ایجاد شده در شهرهای کرمان به وسیله مصرف الکل چوب یا متانول بوده است که باعث فوت 7 نفر و مسمومیت شدید صدها نفر شده است.
ناصحی گفت: الکل چوب در تولید الکلهای دستساز باعث کوری، نارسایی کلیوی و مرگ میشود بنابراین مردم از مصرف هر گونه الکل خودداری کرده به خصوص در هفتههای اخیر که الکلهای تقلبی وارد بازار قاچاق شدهاند پرهیز کنند.
ناصحی افزود: مصرفکنندگان با دیدن علائم مسمومیت باید سریعاً به واحد مسمومیت وزارت بهداشت و مراکز مستقر در شهرها مراجعه کرده و سریعاً تحت درمان قرار گیرند.
ناصحی در مورد علائم مسمومیت با متانول گفت: نیم ساعت تا چهار ساعت علائم اولیه مسمومیت ایجاد میشود که به صورت تهوع ، درد شکمی، سردرد، گیجی، استفراغ، خوابآلودگی و تضعیف دستگاه اعصاب مرکزی همراه است.
وی ادامه داد: این علائم به دلیل اینکه خود به خود بهبود مییابد افراد به مراکز درمانی مراجعه نمیکنند اما باید هر چه سریعتر تحت درمان قرار گیرند. چرا که دوره نهفته در مسمومیت وجود دارد.
مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت گفت: دوره نهفته 6 تا 24 ساعت پس از مصرف طول میکشد علائم عمدهای ندارد اما باعث اختلال در کارکرد بینایی در طیفی از تاری دید، هراس از نور، دوبینی و حتی کوری کامل نمایان میشود.
ناصحی گفت: گاهی شروع علائم تا 72 ساعت با تأخیر ظاهر میشود و در صورت شدت علائم ممکن است به علت تضعیف اعصاب مرکزی و تغییرات متابولیسم فرد مصرفکننده فوت کند.
وی ادامه داد: بنابر این تمام افرادی که در هفته گذشته دچار مسمومیت با متانول شدهاند توسط بیمارستانها و مراکز مسمومیت استان تحت درمان قرار گرفتهاند اغلب آنها درمان شده برخی دچار عوارض شده و برخی فوت کردهاند.
ناصحی ادامه داد: تعداد زیادی از این افراد نیز تحت درمان با دیالیز قرار گرفتهاند. بنابر این به مردم توصیه میکنیم به طور کلی از مصرف مشروبات الکلی خودداری کنند و اگر دچار علائم مسمومیت شدند هر چه زودتر به مراکز درمانی مراجعه کنند.
+
لازم به ذکره یکی از راه های فوری درمان مسمویت با الکل متانول مصرف الکل اتانوله...تفاوت این دوتا تفاوت ماه من و ماه گردونه! : )
V E S T A
19-08-2013, 18:50
متاسفانه یه مورد مستند رو امروز دیدم که بعد از مصرف الکل صنعنی (متانول) کور شدن و فوت کردن ( مدت زمان کوری 24-48 ساعت بعد از مصرف)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.