PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر راجع به لپ تاپ v3

mojtabaivi
17-07-2013, 10:46
سلام. من اجتمالا تا چند روز دیگه این لپ تاپو بخرم. نظرات شما خیلی واسم مهمه. نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Core i7 3610 QM
2.3 GHZ Up To 3.3 GHZ
Ram 6GB 1333
VGA 730M 2GB
HDD 750 GB
15.6'
2.5 kg
قیمت : 2.640.000

m0fidi
17-07-2013, 12:41
سلام لپ تاپ خوبیه و بسیار خوش قیمت

mojtabaivi
17-07-2013, 12:58
گرافیکش چطوره؟
من فقط یه گرافیک میخوام که ایشالا gta v رو ساپورت کنه!

msf66
17-07-2013, 18:24
گرافیکش چطوره؟
من فقط یه گرافیک میخوام که ایشالا gta v رو ساپورت کنه!
اون بازیی که گفتی اگه بیاد مطمئنا خیلی کم میاره
چون برا بازی میخوای بهتره دسکتاپ ببندی خیالت راحتره:n11:

masoud_5april
17-07-2013, 19:16
ببین من خدایی نکرده نمیخوام نظرت رو عوض کنم ولی دیدم نامردیه نگم،ببین من تو همین فروم یکی دقیقا(یادم رفته کدوم تاپیک بود)،همین v3 داشت،اما میگفت اون سری که این بابا گرفته بوده خیلی هاشون چیپ گرافیکش مشکل داشته و خودش بعد یه مدت خاموش میشده،البته خودش که میگفت بعد یه مدت طولانی که گارانتیشم نتونسته بوده درست کنه،داده بوده یکی واسش تعمیر کرده بود و درست شده بود،البته این سری جدیده و این مشکل رو فک نکنم داشته باشه ولی خودت برو بیشتر تحقیق کن،البته میگم باز من الان یه نظر بدم،بقیه میریزن سرم،ولی من دوستم و پسر خالم Acer داشتن ولی واقعا راضی نبودن،باز اونا این سری رو نداشتن و شاید این خوب باشه،اما باز خوب تحقیق کن،درضمن با این پول برندهای دیگه رو هم یه نگا بنداز.

Abdolreza2012
18-07-2013, 03:43
ببین من خدایی نکرده نمیخوام نظرت رو عوض کنم ولی دیدم نامردیه نگم،ببین من تو همین فروم یکی دقیقا(یادم رفته کدوم تاپیک بود)،همین v3 داشت،اما میگفت اون سری که این بابا گرفته بوده خیلی هاشون چیپ گرافیکش مشکل داشته و خودش بعد یه مدت خاموش میشده،البته خودش که میگفت بعد یه مدت طولانی که گارانتیشم نتونسته بوده درست کنه،داده بوده یکی واسش تعمیر کرده بود و درست شده بود،البته این سری جدیده و این مشکل رو فک نکنم داشته باشه ولی خودت برو بیشتر تحقیق کن،البته میگم باز من الان یه نظر بدم،بقیه میریزن سرم،ولی من دوستم و پسر خالم Acer داشتن ولی واقعا راضی نبودن،باز اونا این سری رو نداشتن و شاید این خوب باشه،اما باز خوب تحقیق کن،درضمن با این پول برندهای دیگه رو هم یه نگا بنداز.

من در مورد کیفیت این لپ تاپ نمیدونم
فقط اون تاپیکی که شما دیدین تایید میکنم
منم دیدم و خوندمش

mojtabaivi
18-07-2013, 10:34

lممنون. خب برتد های دیگه فقط تو این رنج با این مشخصات تقریبا یه z500 میمونه و یه inspiron 5520
که خب هرکدوم مشکلات خاص خودشو داره :(
پس درنتیجه باید قیمت رو یه 500-600 تومن ببرم بالا که اونم اگه مدلی پیشنهاد میدین بگین

mojtabaivi
18-07-2013, 11:08
یه چیز دیگه به نظرتون الان 1.200.000 تومن ارزش داره اختلاف این دو مدل به خاطر سی پی یو؟:

parsicola
18-07-2013, 11:18
یه چیز دیگه به نظرتون الان 1.200.000 تومن ارزش داره اختلاف این دو مدل به خاطر سی پی یو؟:

عزیز من اختلافش فقط پردازنده نیست که ؟!!!
1- اختلاف پردازنده
2- اختلاف Bluray با dvd
3- اختلاف ویندوز اورجینال با داس
4- اختلاف دو گیگ RAM

بقیه صلواتی حساب کردی؟:n02:

mojtabaivi
18-07-2013, 11:33
عزیز من اختلافش فقط پردازنده نیست که ؟!!!
1- اختلاف پردازنده
2- اختلاف Bluray با dvd
3- اختلاف ویندوز اورجینال با داس
4- اختلاف دو گیگ RAM

بقیه صلواتی حساب کردی؟:n02:
:n02:
ولی خب بازم اینقد نباید اختلاف داشته باشه!
نمیدونین رزولوشنشون چنده؟

mojtabaivi
18-07-2013, 11:48
یه سوال دیگه م داشتم:
الان مثلا پردازنده i5 که این لپ تاپ ایسوز داره و کلاکش 2.4GHz هست، از اون لپ تاپای i7 که کلاکشون مثلا 2.1 هست، خیلی پایینتره؟
درسته که تعداد هسته ملاک اصلی برتری cpu هست، ولی خب به نظرتون این دو مدل بالا یعنی i5 2.4 با در نظر گرفتن اختلاف قیمت بهتر از i7 2.1 نیس؟

masoud_5april
18-07-2013, 14:27
خوب منم مثل شما بین همین دوتا موندم،البته یه کانفیگ i7 هم داره که حدود 3200 هستش و فقط سی پی یوش بالاتره و اون به نظرم مناسبه،بعدش به نظر من برخلاف نظر خیلی ها که میگن core i7 یکم زیادیه و مصرفشم بیشتره میگم همون i7 بهتره چون چند سال بعد میفهمی چی میگم،به نظرم آدم تا میتونه باید سخت افزار قوی بخره،تا بعدا پشیمون نشه،من که ازین قضیه خیلی خوردم،بعدشم دیگه 500 تومن ارزش داره.

mojtabaivi
19-07-2013, 19:58
به نظرتون این قیمتش درسته؟ خیلی ارزون نیس؟؟؟
اگه مشکلی نداره تا بخرم

mohammad varaste
20-07-2013, 19:18
n46vzn چندجا من دیدم قیمتش برگشته بین 3 تا 3500
گیرت بیاد عالیه