مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ گیمینگ تا 3.2 میلیون تومان
spiderferi
17-07-2013, 08:08
سلام
بهترین لپتاپی که باهاش بشه خیلی خوب گیم زد چی هست ؟ برای BF4 میخوام .
یا این که یه لپتاپ 2 تومانی بخری با یه ps3 فکر کنم ارزون تر هم در بیاد
spiderferi
17-07-2013, 17:53
یا این که یه لپتاپ 2 تومانی بخری با یه ps3 فکر کنم ارزون تر هم در بیاد
من می خوام نسل بعد X1 بگیرم ولی می خوام تو برهه بینش BF4 آنلاین بزنم . یه لپتاپ که با تنظیمات بالا ( نه Max ) بتونم فریم مناسبی بگیرم میخوام . که تو آنلاین تنظیمات رو بیارم پایین 60 فریم بگیرم .
masoud_5april
17-07-2013, 19:27
من می خوام نسل بعد X1 بگیرم ولی می خوام تو برهه بینش BF4 آنلاین بزنم . یه لپتاپ که با تنظیمات بالا ( نه Max ) بتونم فریم مناسبی بگیرم میخوام . که تو آنلاین تنظیمات رو بیارم پایین 60 فریم بگیرم .
چیزی که ما دیدیم این بوده که شما بهترین لپ تاپ رو هم بگیری بازم نمیتونی مثل یه PC ازش فریم بگیری که شاید قیمت قطعاتش از نصف قیمت لپ تاپم کمتر باشه.این یه قضیه
قضیه دوم اینه که لپ تاپ های گیمینگ کلا بالای 3.5 وزنشونه و عمرا بشه تکونشون داد (انگاری داری کیس با خودت میبری:n08:)بعدم داغم تازه میکنن،
البته من خودمم میخوام لپ تاپ سیستم خوب بگیرم ولی باز زیاد هزینه کردن رو لپ تاپ کار مناسبی نیست،اینو همه میگن،مثلا من خودم 3 سال پیش یه vaio گرفتم 1.250 اما مدل بالاترش حدود 2 تومن میشد که گرافیکش از یه 620 داغون الانم کمتر میشد،ولی به نظرت اگه من اون رو میگرفتم کار درستی بود ؟!!!! (البته اینم بگم اون موقع 2 تومن دادن واسه لپ تاپ مثل 5 تومن الان بود)
چون لپ تاپ کلا سخت افزارش (مخصوصا گرافیکش خیلی زود قدیمی میشه و قابل ارتقا هم نیست)البته به نظرم cpu خیلی مهمه و اگه بتونی i7 بگیری بهتره چون الانشم خیلی قویه.
bigbang0661
19-07-2013, 13:46
با بودجه ی شما بهترین انتخاب لپ تاپ گیمینگ Lenovo Ideapad y500 هست که گرافیکش قابلیت SLI داره. این لپ تاپ در سایت Cnet یکی از بهترین ها شناخته شده. قیمتش هم 3700000.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.