PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب

o2009
15-07-2013, 18:12
چند وقتیه کامپیوترم با بار اول بالا نمیاد و صفحه به عکس مادربورد گیر میکنه و باید دوباره سیستم را ری استارت کنم تا بالا بیاد از طرفی هم در حین گشت و گذار در هارد بیشتر مواقع درون یک پوشه علامت انتظار کنار موس پدیدار میشه و چراغ مربوط به هارد در جلو کیس به حالت کاملا روشن درمیاد و باید پوشه را ببندم تا چراغ به حالت چشمک زن در بیاد خودم احساس میکنم که هاردم مشکل دارم از طرفی هاردم 320گیگ هست و حدود 20 گیگ ازش مونده باقیش پره به نظرتون مشکل از کجاست

EXTREME
16-07-2013, 08:59
چند وقتیه کامپیوترم با بار اول بالا نمیاد و صفحه به عکس مادربورد گیر میکنه و باید دوباره سیستم را ری استارت کنم تا بالا بیاد از طرفی هم در حین گشت و گذار در هارد بیشتر مواقع درون یک پوشه علامت انتظار کنار موس پدیدار میشه و چراغ مربوط به هارد در جلو کیس به حالت کاملا روشن درمیاد و باید پوشه را ببندم تا چراغ به حالت چشمک زن در بیاد خودم احساس میکنم که هاردم مشکل دارم از طرفی هاردم 320گیگ هست و حدود 20 گیگ ازش مونده باقیش پره به نظرتون مشکل از کجاست

با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و باتری مین رو چک کنید و بوت اصلی سیستم رو بزارین روی هارد
رم ها رو جا به جا کنید و اسلات رم ها رو تمیز کنید
درست نشد کابل هارد رو بکشین و ببینید این قسمت رد میشه یا نه

یک عکس هم از تب health نرم افزار hd tune بدین

روشن ماندن چراغ هارد اگه led کیس مشکل نداشته باشه میتونه از بدسکتور ویروس فریم ویر هد هارد و پاور سیستم باشه

o2009
17-07-2013, 08:24
الان بهتر شده هنگام بالا آمدن ویندوز دیگه گیر نمیکنه اما باز هنگام گشت و گذار درون هارد باز در یک پوشه بیخودی علامت انتظار کنار موس بالا میاد و تا پوشه نبندم نمیره این از چیه

EXTREME
17-07-2013, 08:56
الان بهتر شده هنگام بالا آمدن ویندوز دیگه گیر نمیکنه اما باز هنگام گشت و گذار درون هارد باز در یک پوشه بیخودی علامت انتظار کنار موس بالا میاد و تا پوشه نبندم نمیره این از چیه

پست منو خوندین ؟

o2009
17-07-2013, 18:53
روشن ماندن چراغ هارد اگه led کیس مشکل نداشته باشه میتونه از بدسکتور ویروس فریم ویر هد هارد و پاور سیستم باشه"
خوب چیکار کنم
ویروس فریم ویر هارد چیه
بعضی مواقع هم سیستمم سرخود خاموش روشن میشه یعنی برقش قطع وصل میشه