ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی یه موس خوب با قیمت 30 به پایین

iSaad
15-07-2013, 15:56
سلام

من 2 سال پیش یه موس نوری A4TECH خریدم، بعد از یک سال یکی از کلیدهاش مشکل پیدا کرد مجبور شدم بازش کنم و بعد از کلی کلنجار تونستم درستش کنم. الان بعد از یک سال از اون موقع دوباره مشکل پیدا کرده و بعضی وقتها یا کلیک نمیکنه یا اشتباهی 2بارکلیک میکنه. میخوام یه موس خوب بخرم. تا 30تومن(فوقش 35 تومن) میتونم خرج کنم. به نظرتون واسه من کارم وبگردی و طراحی وب و گرافیک هست موس نوری بهتره یا لیزری؟ الان یه موس خوب با عمر بالا چه جنسیه؟ فقط هر موسی که معرفی میکنید قیمتش هم بگید. با تشکر.

البته فکر کنم بهتره این پست پاک بشه!

خورشگر
13-10-2013, 10:11
سلام

من 2 سال پیش یه موس نوری A4TECH خریدم، بعد از یک سال یکی از کلیدهاش مشکل پیدا کرد مجبور شدم بازش کنم و بعد از کلی کلنجار تونستم درستش کنم. الان بعد از یک سال از اون موقع دوباره مشکل پیدا کرده و بعضی وقتها یا کلیک نمیکنه یا اشتباهی 2بارکلیک میکنه. میخوام یه موس خوب بخرم. تا 30تومن(فوقش 35 تومن) میتونم خرج کنم. به نظرتون واسه من کارم وبگردی و طراحی وب و گرافیک هست موس نوری بهتره یا لیزری؟ الان یه موس خوب با عمر بالا چه جنسیه؟ فقط هر موسی که معرفی میکنید قیمتش هم بگید. با تشکر.

البته فکر کنم بهتره این پست پاک بشه!

برو بشمار چند ارم استاندارد دارد باید 7 تا تا 11 تا داشته باشد لوجیتک

REGISTRATI0N
09-11-2013, 00:12
موسهای A4Tech فوق العاده بادوام بوده واسم با وجود قیمت پایینش ، مارکا متفرقه ماکسیموم واسم سه ماه کار کردن
فراسو و جنیوس هم تعریفشو زیاد شنیدم
واسه این که مشکل دابل کلیک شدن بعدیه مدت کوتاه پیدا نکنه بهتره ازون مدلهایی بگیری که کلید دابل کلیکشون جداست ، هم سرعتت میره بالا هم دیر تر به اون مشکل میخوره موسِت
مثلا این:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]