ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بانک پلاگین (Plugins)

صفحه ها : 1 [2]

h_nejatish
22-09-2011, 06:00
خیلی متشکر از پست خوبتون .
:40::11:

sadeghgun
22-09-2011, 14:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میشه آموزش نحوه استفادشو هم بزارید

این پلاگین تازه اومده،هنوز آموزش هایی در این باره قرار ندادن.
شما میتوانید با پروژه هایی که داخلش هست استفاده کنید،با تغیرات اونا میتونید یه چیزه جدید بسازید.
اگه آموزشی در این باره پیدا کردم،قرار میدهم

امير12
24-09-2011, 20:41
سلام
لطفا پلاگین Foundry motion tracker رو پیدا کردید مارو هم در جریان بزارید مرسی

sadeghgun
27-09-2011, 10:57
PFTrack 2011 - Win-Linux-Mac | 229 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

PFTrack 2011 has been completely re-written as a 64-bit, GPU-accelerated application, allowing scalable performance as more robust components becomes available, while vastly improving processing speeds on modest computer hardware. Significant increases in productivity are accomplished through The Pixel Farm's distinctive node-based flowgraph architecture. The Tracking Tree allows artists to experiment with multiple techniques in a non-linear, non-destructive environment to achieve the most accurate solution possible. Newly designed Image Modelling tools, with full-resolution Texture Extraction, generate detailed geometry for scene fitting, shadow boxing, and set reconstruction.

یا

sadeghgun
27-09-2011, 11:06
Thе Pixel Farm PFTrack, PFPrep, PFClean, PFMatchit (x64 Windows/Linux/MacOSX) Bу XFORCE

PFTrack
PFTrack 2011 hаѕ bееn completely re-written аѕ a 64-bit, GPU-accelerated application, allowing scalable performance аѕ more robust gears becomes available, whіlе vastly improving processing speeds οn modest computer hardware.......

productivity аrе accomplished owing tο Thе Pixel Farm’s distinctive node-based flowgraph architecture. Thе Tracking Tree allows artists tο experiment wіth manifold techniques іn a non-linear, non-destructive background tο achieve thе mοѕt ассυrаtе solution possible. Newly calculated Image Modelling tools, wіth full-resolution Texture Extraction, generate detailed geometry fοr scene fitting, shadow boxing, аnd set rebuilding. PFTrack’s per-pixel Z-Deepness now supports masks tο specify thе relative deepness ordering οf objects іn thе scene, producing a grey-scale deepness map image аnd triangular mesh geometry. Geometry Tracking now supports deformable groups, allowing a triangular mesh tο deform аѕ іt’s vertices track a non-rigid moving object, such аѕ аn actor’s face whіlе speaking. Extensive image processing capabilities include Shutter Fix fοr correcting thе rolling shutter errors οf footage originating frοm CMOS sensor cameras, Transform Clip fοr cropping, resizing аnd rotating source footage, a nеw Optical Flow node fοr calculating аnd exporting dense motion fields, vector-based keyframable Retiming, unsurpassed Lens management, аnd a host οf Enhancement functions fοr mаkіng footage more “trackable”.

PFMatchit
PFMatchit hаѕ bееn released іn response tο customer demand fοr a lower entry point tο Thе Pixel Farm’s technology аnd іѕ thе first product tο harness thе company’s nеw 64-bit, node-based flowgraph architecture. Thіѕ nеw technology dramatically improves thе fundamental processes caught up іn camera tracking, one οf thе mοѕt vital areas οf successful VFX creation, ushering іn unprecedented levels οf flexibility, control, accuracy аnd alacrity.

PFPrep
Frοm mаkіng dailies owing tο tο full DI image preparation, PFPrep hаѕ іt аll. Thе focused уеt well chosen toolset cherry picks thе renowned image processing technologies frοm PFClean tο provide thе industry’s finest, single solution fοr prepping footage fοr аll aspects οf present-day film production, regardless οf content origination. GPU acceleration οf thе complex image algorithms іn combination wіth integrated batch processing ensures thе fastest аnd mοѕt ассυrаtе results асrοѕѕ footage οf аnу type аnd resolution, within schedule аnd budget.

PFClean
Whеn PFClean hit thе film restoration community іn 2004 іt provided thе well needed breath οf fresh air іn a market dominated bу technical products thаt offered small consideration fοr productivity аnd deadline deliveries. Delivering many industry firsts such аѕ thе unique ‘non destructive’ metadata toolset, completely automated dustbusting аnd a complete conform/editing toolset, PFClean wаѕ quickly established аѕ thе remastering аnd digital restoration package tο οwn, whеrе wе lead, others саn οnlу follow. Sіnсе іtѕ relief, a large number οf renowned facilities rapidly adopted thе package fοr іtѕ vast toolset, ease οf υѕе, productivity аnd outright ability tο deliver. Thеѕе facilties include, Deluxe, Technicolor, Ascent, UPP, Pixeon, Adlabs, Thе Criterion Collection, Cinerec, Arri Film TV services, Cinepost, Nordisk Film tο name bυt a few.

Thе Pixel Farm Windows Products

PFTrack

PFPrep

PFMatchit

PFClean

Thе Pixel Farm Linux Products

PFTrack

PFPrep

PFMatchit

PFClean

Thе Pixel Farm Mac Os X Products

PFTrack

PFClean

PFPrep

PFMatchit

ardishir
22-10-2011, 11:07
salam doste aziz ye ? midoni chera safheye moch vaghti film load miche sefide va nemishe filmo did . ghablan khob bod taze injori shode . dobare nasb kardam amma khub nemishe . pisha pish mamnon

special.agent1990
03-11-2011, 09:44
سلام
ببخشید این تایپک رو ایجاد کردم ، احتمالا بعضی از بچه ها بگن خوب یه سرچ می کردی بعد تایپک می زدی.
از دیروز تا حالا از چند تا لینک مختلف این پلاگین رو دانلود کردم که همه شون یه مشکلی دارن یکی سریال نداره اون یکی فقط الحاقاتش هست و اصل پلاگین رو نداره ، ممنون میشم یک لینک کامل برای دانلودش بزارید با نسخه cs5 سازگار باشه و ورژن دو به بالای پلاگین باشه.
خیلی نیاز دارم لطفا کمکم کنید ، یه عمر که نه ولی حداقل یکی دو روز دعا می کنم کسی که کمک کنه.:5:

amingholami2011
03-11-2011, 19:01
سلام اينها كرك هاش هست
ورژن 2
8604-8870-2111-3891-2268
9200-8898-2111-9785-1864
9200-8898-2111-9785-1864
8470-8830-2111-6448-3134
8470-8830-2111-6448-3134

اميدوارم به كارت بياد
اگه لورد رو داشته باشي ميتوني پيداش كني
چون منم از توي اون برداشتم.

amingholami2011
06-11-2011, 08:19
سلام دوستان
خسته نباشيد،اميدوارم كه حالتون خوب باشه

يه سوال داشتم ،خواستم بدونم كه آيا كسي هست درمورد نحوه ساخت پلاگين هاي افتر اطلاعاتي داشته باشه؟
از چه زبانهاي برنامه نويسي استفاده ميشه
يا اينكه مرجع خاصي اگه داريد به من هم اطلاع بديد
:10:

vahid m2
06-11-2011, 10:09
سلام به همه دوستان .
من یه مشکلی با پلاگین toonIt V2 دارم .که بعد از نصب وقتی تو افتر باز میکنمش اصلا کار نمی کنه و وقتی از Presets تاش استفاده میکنم این پیغام رو میده نمی دوونم باید چیکارش کنم به عبارتی رو اعصابمه .
This Favorite Contains 1 reference to missing effect . please install the following effect to restore this reference .("ToonIt! Roto Toon

لطفا هر کی میدونه مشکل از کجاست کمکم کنه
مرسی از محبت همتون .

amingholami2011
07-11-2011, 09:18
اينجور كه خودم جستجوكردم و پرسيدم
توي سايت ادوبي،خود ادوبي SDK توابع افكت ها و پلاگين هاي افترافكت رو گذاشته واسه دانلود
بنظرم با زبان ويژوال سي مينويسند..

godfather66
07-11-2011, 11:56
سلام

برای نوشتن پلاگین شما باید تسلط زیادی بر ++C داشته...
همنطور که خودتون متوجه شدید SDK توابع را از سایت ادوبی باید بگیرید...
اگه میخواهید شروع کنید بنظر من اول از اسکریپ نویسی شروع کنید تا قوانین کار توی افتر خوب دستتون بیاد و آموزشهای خوبی هم در این زمینه پیدا میشه و گاهی اسکریپتها قویتر و بهتر از پلاگینها هم عمل میکنند... رجوع کنید به aescripts.com (خرید ،تولید و فروش اسکریپتها)

یک نمونه آموزش از پلاگین نویسی هست و فکر هم نکنم دیگه چیزی گیرتون بیاد. آموزش ساخت پلاگین Displacement Map

من خودم هم یکی از علاقمندان و پیگیران این موضوع هستم...
موفق باشید

amingholami2011
07-11-2011, 13:57
واقعا دستتون درد نكنه
آره برنامه نويسي سي پلاس پلاسم خوبه شكــــــــر خـــــدا
بازم ممنون از اينكه آگاهم كرديد.

max_3d
28-11-2011, 03:23
سلام
دنبال چند تا از پلاگین های شرکت Red.Giant میگشتم این پک کامل رو پیدا کردم همراه key ها شون. گفتم اینجا هم بزارم دوستان استفاده کنن
با نسخه های CS5 و CS5.5 افترافکت سازگاری داره
حجم حدود MB400

عناوینی که در این بسته وجود دارد:

لینک مستقیمشو هم میزارم ولی یک هفته بیشتر وقت نداره:

اینم نسخه بروز ترش:
Magic Bullet Suite 11
Keying Suite 11
Trapcode Suite 11
Effects Suite 10
فقط نسخه های 32 و 64 ، CS 5.5
حجم 1.17 GB

درود خیلی دنبال این پلاگین بودم
1_ایا نسخه جدید هست؟؟
2_کدوم یکی از لینکها رو دانلود کنم که به روزتر و کاملتر هست ؟؟؟؟برای فتوشاپ cs5 میخوام
با تشکر

meysam 3d
01-12-2011, 16:43
:23:

برای فتوشاپ cs5 میخوام

تا اونجایی که من میدونم از این پلاگین تو افتر افکت استفاده میکردیم

meisam360
03-12-2011, 10:13
سلام اگه می تونی لینک رو عوض کن ممنونت میشم من با این لینک مشکل دارم ممنون از لطفت

tranceyou
03-12-2011, 23:19
سلام

میخواستم یه پلاگین واسه تغییر رنگ فیلم در افترافکت بهم معرفی کنید مثل عکس زیر:

meisam360
04-12-2011, 14:26
درست شد خیلی ممنون از مهرتون

special.agent1990
04-12-2011, 21:05
سلام
می خواستم بدونم پلاگینی هست برا نوششتن متن سه بعدی تو آفتر؟

meysam 3d
07-12-2011, 22:05
به نظر من نیازی به پلاگین نداره
با افکت curve میشه انجام داد

amingholami2011
10-12-2011, 15:38
و همچنین افکت
hue\saturation

vahid m2
11-12-2011, 00:44
اگه نتونستی با چیزایی که دوستان گفتن در بیاری از پلاگین look استفاده کن

sadeghgun
17-12-2011, 00:55
سلام
می خواستم بدونم پلاگینی هست برا نوششتن متن سه بعدی تو آفتر؟

سلام دوست عزیز.با پلاگینی از Zaxwerks که با نام 3d invigorator شناخته میشه.

starn
19-12-2011, 22:04
سلام دوستان
روی یه پروژه ای داشتم کار میکردن نزدیک 3 ماه بود که امروز بالاخره تموم شد یه پرژه ی سنگینی بود که خیلی هم خوشحال بودم که بالاخره تموم شد آقا من داخل برنامه بودم پروژه رو سیو کردم shift +ctrl +s آقا بعد از 30 قانیه که داشتم دیگه کارای نهایی رو میکردم که پروزه رو ببندم پام خود به کلید ریستارت کیس سیشستم ریستارت شد
حالا روی سیوری پروژه که کلیک میکنم مینویسه AFTER EFFECTS ERROR ;"Missing data in file. (33::4) دوستان عاجذانه از شما درخواست میکنم یه راه حلی بگید که پروزه رو بنوم باز کنم این رور رو مینویسه و یه ok میده و ok رو که میزنی هیچ داخل آقتر باز نیست قاقعا شکه شدم دوستان یکه میدونن چطور میشه این مشکل رو حل کرد خواهش میکنم کوتاهی نکنن من توی سایت های یخارجی هم سرچ کردم توی گوگل ولی چیز زیادی دستگیرم نشد یدونه این سایت زیری که خودتون ببینید

خیلی ممنون میشم
واقعا برام خیلی مسالئه ی مهم و حیاطی

اینم عکس از ارور که میده

Переклад не
20-12-2011, 18:07
چون گفتی هر کی هر چی میدونه بگه منم یه چیزایی میگم اما شاید به دردت نخوره
اگه ارور اینشکلی بود :

من یه ماه دنبال راه حل این بلا میگشتم به خدا همه جا رفتم از همه پرسیدم آرشیوشم تو همینجا هست و هیشکی ندونست عیبش چیه حتی باور کن خوده ادوب هم سر در نیوورد.
بلخره با کمک خدا و با تمرکز خودم علتشو پیدا کردم.
بار 5 ام بود که به خاطر این نرم افزار ویندوز جدید نصب میکردم بعد از نصب برنامه تمامی حرکات خودم رو زیر نظر گرفتم و بلخره متوجه شدم همه این بلاها زیر سر یه فونت فارسی عوضی بود .فونت های فارسی رو که نصب میکردم و بعدش چن پلاگین و گجت دیگه و بعدش که میرفتم سراغ کار این شکلی میشد
یه بار بررسی کن ببین همچنین چیزی نیست.درضمن میتونی سیستم رو ریستور کنی .البته بعد از ریستور اون فایلهای قبلی که قبلا سیو کردی رو شاید بیاره.وقتی کامپیوتر ریستارت ناگهانی میشه هر چی سیو کرده میپره.من یادمه گیم بازی میکردم داداشم که میومد کلید ریستارت رو میزدم بعدا که میخواستم ادامه بدم میدیدم با اینکه سیوش کرده بودم اما چیزی نبود
با اینکه ربطی ناره اما از هیچی بهتره اقلا نگی پرسیدم جواب ندادن یا کسی تصادفی بیاد اینا به دردش بخوره یا خودت واست یه روزی به دردت بخوره
موفق باشی

Переклад не
20-12-2011, 18:19
راستی میخوام اینکارتو تو ویندوز خودم شبیه ساری کنم ببینم دقیقا چه بلایی به سرش اومده
از روی فلش مموری سی دی چیزی که رو پروژت کار نمیکردی؟ مثلا عکسهای پرژت از داخل فلش و اینچیزا open شده بوده؟
من رو یه عکس کار کردم بعد از سیو کردن پروژه رفتم اون عکسو از اون آدرسی که به افتر داده بودم پاک کردم الان همین اروری که نشون دادی رو میده
باید بین اینا یه ارتباطی باشه

starn
20-12-2011, 23:29
نه روی خود هارد بود
و هیچ وت فارسی چیزی هم اضافه نکردم سیستم رو هم تاریخشو 1 روز عقبتر کیدم ولی مشکل حل نشد

amingholami2011
21-12-2011, 10:42
نه روی خود هارد بود
و هیچ وت فارسی چیزی هم اضافه نکردم سیستم رو هم تاریخشو 1 روز عقبتر کیدم ولی مشکل حل نشد

چون داشتی سیو میکردی و ناگهانی ریست شده،در همین حین بعضی از فایلات ناققص سیو شده و بعضیاش سیو نشده
واسه همین وقتی میخوای ایمپورت کنی ازت ایراد میگیره.
یه گپی دیگه ازش نداری؟
من راهی به سرم نمیرسه
انشالله که مشکلت حل بشه
اگه حل شد تواین صفحه هم حلشو بزار.موفق باشید

arash_irani
27-12-2011, 03:33
سلام دوست عزیز
شما این روش زیر رو رفتین؟

Corrupt project file, we feel your pain. Try these measures:
1. Transfer the project to a new disk.
2. Try to import the copied project instead of opening it.
3. Press CapsLock before you import the project (so AE doesn't try to preview the open comps), and then try to determine which comps are corrupt. I think you can hold down Shift (or was it Ctrl/Cmd) when you import the project to force AE to close all open comp viewers.

To avoid this in the future, do two things:
1. Enable "Auto-save" in the preferences.
2. As soon as you want to save, hit Ctrl-Alt-Shift-S / Cmd-Opt-Shift-S instead, and AE will "increment and Save" creating a new project file with a number at the end. This way, you can go back to earlier versions if you've hit a dead-end. I wouldn't work any other way...

قسمت اول مربوط هست به مشکلتون و قسمت دوم مربوط هست به اینکه در آینده چیکار کنید
ممنون و موفق باشید
یا حق

Simin Secret
31-12-2011, 17:25
دادا نگرانی نداره که این افتر هر از گاهی قاط میزنه کافیه پروژه رو کپی کنی بعد هم یکبار دیگه برنامه رو نصب کنی اجرا میشه

Samet-22
02-01-2012, 01:32
و همچنین از Video copilote film magic pro
یه سرچ کنی میتونی پیدا کنی

lolipop
02-01-2012, 03:01
کلی پرست(preset)هست که شاید نیازی به پلاگین نباشه

special.agent1990
07-01-2012, 10:33
سلام
شاد باشید بچه ها!
عرض کنم به حضور منورتون من پلاگین تویچ رو نصب کردم ولی حتی در لیست پلاگین ها در داخل آفتر اسمش هم نمی آد؟
کسی می دونه ممکنه مشکل چی باشه ؟>

ak1000
12-01-2012, 10:18
سلام

میخواستم یه پلاگین واسه تغییر رنگ فیلم در افترافکت بهم معرفی کنید مثل عکس زیر:

تو این فیلم فقط کنتراست رو بالا برده اونم با level یا curve

basketball
12-01-2012, 15:59
بسته مجیک بولت رو نصب کن...

mojitak08
12-01-2012, 18:06
این چیزای آبکی را پست ندین.چی از افتر میدونین شماها؟:41:

FARID7000
12-01-2012, 19:14
سلام
من در کرک کردن پلاگین fromv2از مجموعه trapcode suite_2011 مشکل پیدا کردم لطفا راهنمایی کنید

FARID7000
12-01-2012, 19:17
نه احتمالا درست نصب نکردی حتما باید در قسمت support file/plug in نصب کنی

meysam 3d
12-01-2012, 19:43
این چیزای آبکی را پست ندین.چی از افتر میدونین شماها؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که میدونید بگید تا ماهم یاد بگیریم! :13:
دوست من! ،نمیدونم در چه سطحی هستید که اینقدر اعتماد به نفس دارید و لی وقتی دوستی سؤالی مطرح میکنه باید جواب داده بشه همه ما از یه جایی شرو کردیم.
مباحث حرفه ای هم همیشه در جای خودش مطرح شده و میشه. اگه حرفی برای گفتن دارید بسم الله شروع کنید تا بقیه بهتون ملحق بشن
با سپاس

FARID7000
16-01-2012, 09:54
از دوستان کسی پلاگین TOON IT 2.1 را اگر داره لطفا بذاره

special.agent1990
19-01-2012, 16:08
نه نسخه twich من قدیمی بود نسخه 64 بیتیشو دالود کردم مشکلم حل شد
بدون تویچ آفتر که معنا نداره

s-azad
20-01-2012, 11:47
با سلام
پلاگین ساختن پرچم که داره باد تکونش میده رو میخواستم.

s-azad
20-01-2012, 11:49
می تونم بپرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]م این پلاگین دقیقا چی کار می کنه؟

fpic
21-01-2012, 09:47
سلام به همه
دوستان یکی راهنمایی کنه این فایل لیسنس و پچر رو باید کجا استفاده کرد ؟ من خیلی به این پلاگین احتیاج دارم ولی چون نمیتونم درست نصبش کنم کار نمیکنه ، هر کس اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه . اینم ایمیلم : farshadm73@yahoo.com
ممنون

bermooda1389
25-01-2012, 12:48
سلام.کسی پلاگینی برای سه بعدی کردن متن و اشیا توی افترافکت سراغ داره.لطفا معرفی کنید و ما رو از این حیرونی در بیارید.خدا خیرتون بده.

special.agent1990
26-01-2012, 21:30
سلام
zexwerks یه پلاگین خیلی توپ داره به اسم 3d serpentine .
من تبلیغشو دیدم خیلی کارا میشه باهاش کرد ولی دنبال لینک دانلودش خیلی نرفتم
اگر تونستی لینک دانلودش رو پیدا کنی اینجا بزار ما هم استفاده کنیم

bermooda1389
27-01-2012, 12:37

ffward
31-01-2012, 12:15
این هم برای لینک پست دوم:

:11:
سلام
متاسفنه چندین بار امتحان کردم ولی هر بار وسط دانلود پیغام time out میده و cansel میشه!!!
در ضمن برای دانلود از internet download manager استفاده می کنم.
چیکار باید بکنم؟

gale5267
03-02-2012, 09:13
دستت درد نکنه خیلی عالی بود میشه دو باره از این پلاگین ها بزاری:5:

ya abbas
03-02-2012, 11:11
سلام
متاسفنه چندین بار امتحان کردم ولی هر بار وسط دانلود پیغام time out میده و cansel میشه!!!
در ضمن برای دانلود از internet download manager استفاده می کنم.
چیکار باید بکنم؟

دوست عزیز لینک ها سالمه
فکر کنم اونموقع مشکل از خود سایت بوده و نه لینک.
دانلود منجر هم اینجا خوب جواب میده
من خودم هم از این استفاده میکنم.

hosseinttt123
14-03-2012, 20:17
سلام ببخشید من این ویدئو رو از کاپیلوت گرفتم در مورد پخش نور و ذرات معلق هستش.تمام کارها رو همراه با ویدئو پیش میرم ولی وسطای کار که از افکت cc particle world استفاده میکنه یه گزینه options در قسمت افکت اون هست که من ندارمش از اسکریپت هم توی همون options استفاده میکنه در ضمن من اسکیریپ نویسی رو هنوز شروع نکردم چون ویندوزم 7 64x هست از آموزش هاش که استفاده میکنم ارور میده
پلاگین particle رو هم نصب کردم کسی میتونه کمک کنه شماره ویدئو هم که سایت دانلود کردم اینه :
VIDEO COPILOT - After Effects Tutorials_ Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals_6

akbarian13
03-05-2012, 14:51
سلام من تازه دارم افتر افکت یاد می گیرم ولی هرچی گشتم نتونستم پلاگین با کرک برای مکینتاژ پیدا کنم لطفا کمک کنید

Simin Secret
03-05-2012, 20:05
دوست عزیز برای شما هر کدوم از پلاگین ها رو که میخواید بگید تا من براتون آپلود کنم

N O V A L I S
11-05-2012, 09:43
سلام.
من اخیرا چون ویندوز رو عوض کردم دوباره مجبور به نصب برنامه و پلاگین های مربوط شدم. قبلا از همین نسخه برنامه و پلاگین استفاده کرده بودم و بدون مشکل کرک شده بود. الان هم پلاگین کرک شده اما قبل از باز شدن برنامه این ارور ظاهر میشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

akbarian13
12-05-2012, 18:27
Here's what's inside:
Boris Continuum 7
Color Finesse 3
Final Effects Complete 6
Frischlift Lenscare
Genarts Sapphire v5.0
GridIron Nucleo Pro 3
DigiEffects
- AgedFilm
- Atmosphere
- CameraMapper
- Damage_v2
- FalloffLighting
RE-Vision
- DE:Noise
- FieldsKit
- PV Feather
- RE:Fill
- RE:Flex
- RE:Map
- ReelSmart Motion Blur
- Shade/Shape
- SmoothKit
- Twixtor
- Video Gogh
Red Giant
- InstantHD
- Knoll 3D Flare
- Knoll Light Factory
- Magic Bullet
* Colorista
* Looks
* QuickLooks
* Mojo
* Plus a few others but don't have Serial yet
- Toonit
Trapcode
- 3D Stroke
- Echospace
- Form
- Horizon
- Lux
- Particular
- Shine
- Sound Keys
- StarGlow
Tiffen 64 Bits
- CompositeSuitePro
- PowerMatte
- PowerStroke
- zMatte
VideoCopilot
- Optical Flares
- Sure Target 2
- Twitch
- VC Reflect
البتهRed Giant از همه مهم تر است
البته من یه مشکل بزرگ با سایت دارم الان چند روز هست که می خوام جواب پست رو بزارم ولی نمی توانم صفحه را باز کنم همش ارور اینکه صفحه را پیدا نمی کند را می دهد با ۲ تا کامپیوتر و ۳ تا بروزر چک کردم نمی دونم بقیه هم این مشکل را دارن یا نه؟

rightclick
14-05-2012, 11:16
سلام
در این تاپیک می خوام ویدئوهای کوتاهی رو بذارم که جلوه های پر کاربرد رو تو هر کدوم آموزش دادم. این آموزش ها برای دوستانی هست که با افتر افکتز آشنایی اولیه رو دارند.
اگر تازه با افتر افکتز آشنا شدید، توصیه میکنم سری آموزشی مقدماتی افتر افکتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 585%25d8%25ad%25d8%25b5%25d9%2588%25d9%2584%25d8%2 5a7%25d8%25aa%2F%25d8%25b3%25d8%25b1%25db%258c-%25d8%25a2%25d9%2585%25d9%2588%25d8%25b2%25d8%25b4 %25db%258c-%25d9%2585%25d9%2582%25d8%25af%25d9%2585%25d8%25a7 %25d8%25aa%25db%258c-%25d8%25a7%25d9%2581%25d8%25aa%25d8%25b1-%25d8%25a7%25d9%2581%25da%25a9%25d8%25aa%25d8%25b2 %2F) رو اول ببنید.
[/URL]

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

ایجاد نور حجمی

در این آموزش کوتاه میخوام طریقه ایجاد جلوه ی نور حجم دار و اشعه هایی که داره رو در افتر افکت بهتون بگم. همونطور که در تصویر میبینید از این جلوه برای شبیه سازی نوری که از سطح آب عبور میکنه میتونید استفاده کنید و خیلی هم سریع این کار رو انجام بدین!

[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Light.mp4)

دانلود آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

نوشته شدن متن روی دیوار

حتما برای یک بار هم که شده فیلم هایی رو دیدید که وقتی بازیگر اصلی وارد لوکیشن جدید میشه یک نوشته ترسناک مثل ” تا دو ساعت دیگه تکه تکه ات می کنم” با خون روی دیوار نوشته میشه! توی این آموزش سریع میخوام بهتون آموزش بدم که چطور این جلوه رو ایجاد کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rightclick
15-05-2012, 18:42
ساخت جلوه ارتباطات نسل آینده در افتر افکتز

در این آموزش می خوام نحوه ساختن جلوه ای شبیه چیزی که توی فیلم های زیادی مثل جنگ ستارگان دیدید رو بهتون یاد بدم. چیزی شبیه سیگنال های الکتیریکی ارسالی که با قطع و وصل شدن همراه هستند.
همونطور که توی عکس زیر میبینید از این جلوه استفاده های زیادی می تونید ببرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%98%C2%A7%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%AA-%C3%99%C2%86%C3%98%C2%B3%C3%99%C2%84-%C3%98%C2%A2%C3%9B%C2%8C%C3%99%C2%86%C3%98%C2%AF%C 3%99%C2%87-%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1-%C3%98%C2%A7%C3%99%C2%81%C3%98%C2%AA%C3%98%C2%B1-%C3%98%C2%A7%C3%99%C2%81/)

rightclick
23-05-2012, 22:41
ساخت ویدئو بک گراندهای حرفه ای با Fractal Noise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در این آموزش میخوام در مورد ایجاد یه تغییر کوچولو توی Fractal Noise در افتر افکتز باهاتون صحبت کنم که باعث میشه قابلیت های بی نهایتی به این افکت اضافه بشه و استفاده های زیادی رو بتونید ازش ببرید. با ایجاد این تغییر می تونید به این افکت عمق بدید و در عمق اون حرکت کنید. بچرخونیدش و …

amingholami2011
09-06-2012, 12:04
سلام دوستان خسته نباشید
من این پلاگین رو میخوام ، کسی کمک میکنه ؟
Magic Bullet Colorista II از شرکت رد جینت

mehrjooo
11-06-2012, 10:30
درود بر شما ! من یه تازه وارد هستم به خهطر این مطالب مفید از شما سپاسگزارم . کار دومم تدوین فیلم با نرم افزار ادیوس هست اما تا حالا با افتر افکت کار نکردم باید حتماً دوره ببینم یا می تونم خودم یاد بگیرم ؟

mahpesar
12-06-2012, 00:57
سلام میخوام بدونم تو افتر افکت اگه نسخه بالا استفاده کنیم

مثلا CS6 آیا پروژه های آماده و پلاگینهاینسخه های پایین تر مثل CS4

پشتیبانی میکنه.......؟

ممنون از راهنمایییتون

Simin Secret
12-06-2012, 21:26
بله دوست عزیز پشتیبانی میشه فقط ابتدا مطمئن بشید که ویندوزتون 64 بیتی هست و لازم به ذکر هست که پلاگین های نسخه CS6 هنوز خیلی کم هست برای همین پیشنهاد میکنم با همین افتر افکت CS4 شروع کنید

mahyarbadry
13-06-2012, 12:00
دوست عزیز پروژه های افتر ورژن پایین بر روی ورژن های بالا بالا می اید و کاملا بالا می اید و همانطوری که دوستمون فرمودند مشکل پلاگینهاست

با اینحال به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم سری بزن

mahyarbadry
13-06-2012, 12:04
دوست عزیز برای آموزش از پایه به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سر بزن

rainyboy43
02-07-2012, 00:29
یه یک هفته ای بود داشتم تو سایت های خارجی دنبالش میگشتم! اصلا فکرشو نمیکردم اینجا باشه! بسی تشکر!

FARID7000
02-07-2012, 11:20
سلام
با چه نرم افزاری میشه دانلودش کرد
با تشکر

amingholami2011
06-07-2012, 16:44
الان كه نگاه ميكنم ميبينم خودم داشتم...

ya abbas
09-07-2012, 18:44
پس حداقل اگر امکانش هست آپلود کن
تا دوستان دیگر هم استفاده کنند

Ariana24
10-07-2012, 07:33
من دو راه حل برای این مشکل دارم
1 پروژه را رینیم Rename کن و بعد باز کن
2 پروژه را در درایو دیگری کپی کن بعد بازش کن
امیدوارم که مشکلت حل بشه

amingholami2011
10-07-2012, 09:16
پس حداقل اگر امکانش هست آپلود کن
تا دوستان دیگر هم استفاده کنند

چشم دوست عزيز
اين لينك دانلودش هست از سايت ايراني :
جاي نقطه چين بنويسيد به انگليسي وطن دانلود

كافي است توي گوگل بنويسيد : دانلود Magic Bullet Colorista II

لازم به ذكر است كه اين پلاگين ، يكي از قدرتمندترين پلاگين ها واسه تغيير رنگ و روشنايي هست...ميتونيد آموزششو از خود سايت رد جينت دانلود كنيد تا با اين آشنابشيد،در اين صورت هميشه استفاده ميكنيد

بچه هايي كه طرح هاي 3دي مكس ميزنند با اين پلاگين به طرحشون جون و رنگ ميدن...:10:

amir_n71
15-07-2012, 15:05
سلام
ببخشید دوستان میشه فقط سریال نامبر هاشو تو یه سایت آپلود کنید.
اونیکه دوستان آپلود کردن پاک شده

sajjad_3011
17-07-2012, 21:39
ديدم هيچكس به دادم نرسيد خودم به داد خودم رسيدم

Trapcode Particular v1.0 for After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml)
TrapCode 3D Stroke v1.0.1 For Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 96599.html)
Trapcode 3D Stroke v2.0.4 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 96600.html)
Trapcode 3D Stroke v2.03 For After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml)
Trapcode Lux v1.0 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml)
Trapcode Lux v1.0 for After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Trapcode Lux v1.0.1.for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html)
TrapCode Particular v1.0.0 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _96605.html)
Trapcode Particular v1.0.1 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _96606.html)
Trapcode Shine v1.06 For After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Trapcode Soundkeys v1.1.2 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 96608.html)
Trapcode 3D Stroke v2.0.4 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 141336.html)
Trapcode Lux v1.0.1 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .html)
Trapcode Particular v1.0.0 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _141338.html)
Trapcode Particular v1.0.1 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _141339.html)
Trapcode Soundkeys v1.1.2 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 141340.html)
Trapcode Lux v1.0 for After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Trapcode Particular v1.0 for After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html)
TRAPCODE ECHOSPACE 1.0 FOR AE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Trapcode Echospace v1.0.1 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 336772.html)
Trapcode Particular v1.0.2 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _336773.html)
Trapcode Particular v1.5.0 for Adobe After Effects ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _336774.html)
TRAPCODE ECHOSPACE V1.0 FOR AE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تازه چون هم پلاگين ها رو گذاشتم هم كركش رو اين پايين ماينا يه دكمي اي واسه تشكر هم گذاشتن
البته بنده محض رضاي خدا اين كارو كردم و هيج نيازي واسه تشكر هم نيست:5:

===========================
اینا همه ویروسی هستن
با kasper sky امتحان کنید تا بهتون ثابت بشه ویروس دارن

famile dur !
18-07-2012, 09:44
دوستان! من یه جا میخوندم این پلاگین کرک شده و برا دانلودم گذاشتن. اما هر چی گشتم لینک دانلودشو نیافتم. این لینکیه که من توش خوندم. میخواستم بپرسم کسی لینک دانلودشو داره بذاره؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-3600

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-3600)

basketball
18-07-2012, 18:02
هنوز کرک نشده

famile dur !
21-07-2012, 12:52
دوستان! یه سؤال داشتم. من پلاگین TrapCode Suite 11.0.2 رو تهیه کردم. سریال های اون رو نیز گیر آوردم. وقتی افکت رو روی یک لایه اثر میدم و میرم روی آپشن افکت که سریالش رو بزنم جایی برای سریال نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چجوری باید سریال رو وارد کنم؟

amingholami2011
22-07-2012, 23:24
اينو توي گوگل سرچ كن

video copilot element 3d serial crack keygen
برو توي يوتيوب ...

famile dur !
23-07-2012, 01:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خب بعدش چی میشه

farandesing
23-07-2012, 12:32
دانلود کامل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+Crack+FULL+WORK%29+%28UncworldStoreVers%29+incl. +Keygen.zip

farandesing
23-07-2012, 12:32
دانلود کامل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+Crack+FULL+WORK%29+%28UncworldStoreVers%29+incl. +Keygen.zip

famile dur !
24-07-2012, 00:26
لینکت کار میکرد. حجمشم به این پلاگین میخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بگو ببینم خودت دانلود کردی یا نه؟! آخه درسته ما از اینترنت پرسرعت استفاده میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خیلی هم پر سرعت نیست. واسه دانلود 1400 مگ باید 10 ساعت صبر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه مطمئنی صرف زمان بی فایده نیست بذارم برا دانلود. بازم دمت گرم از در اختیار گذاشتم لینک دانلود.

ali_ign
24-07-2012, 12:01
بیا این آدرس تورنتش برات مستقیم میکنم میزارم

با zbigz مستقیم کن

در ضمن من گرفتمش کار میکنه

famile dur !
25-07-2012, 00:38
بیا این آدرس تورنتش برات مستقیم میکنم میزارم

با zbigz مستقیم کن

در ضمن من گرفتمش کار میکنه

دوست عزیز. دمت داغ! اما من نمیدونم تورنت چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zbig چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیح ساده را خواهشمندم.

mtpgames
25-07-2012, 10:38
سلام اقا این پسورد میخواد پسوردش چیه!!!!؟تو این سایتم رفتم پسورد بم نمیده!

king_2008
25-07-2012, 10:54
سلام.
اگه براتون امکان داره فقط کرک و لایسنس رو برامون بذارید.
چون اصل پلاگین رو داریم.

با تشکر

javane_khob
26-07-2012, 06:27
سلام با عنایت به متن پیام سایت کشور ما تحریم هستش و ما قادر به دریافت پسورد فایل zip نیستیم لطفا راهنمایی بفرمائید

javane_khob
26-07-2012, 06:28
با سلام لطفا پسورد فایل zip رو هرکی داره برای ما هم ارسال کنه ممنون
پسوردی که از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید گرفت ممنون
به نظرم اخطار تحریم کشورمون رو میده
ممنون
javane_khob@yahoo.com

jafarian
28-07-2012, 22:23
Red Giant Magic Bullet Suite 11.4.1 (x86/x64) 210 Mb

elho1369
30-07-2012, 17:22
دوست عزیز برای شما هر کدوم از پلاگین ها رو که میخواید بگید تا من براتون آپلود کنم

سلام دوست عزیز من هم خواهان پلاگین های افتر هستم الیته نسخه های مک ....میشه پلاگینهای Boris رو همراه با سریال هاش لطفا واسه من اینجا قرار بدید.پیشاپیش صمیمانه ممنون

mbeditor
31-07-2012, 08:19
سلام دوستان این پسورد رو کسی گرفته یا نه ؟

کشورمون تحریمه

basketball
31-07-2012, 21:07
به به دوستان قدیم...
نه دوستان هنوز کرک ساخته نشده

mehdy59
03-08-2012, 23:04
دوست عزیز برای آموزش از پایه به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سر بزن

چیزی تووی این آدرس نیست!!!

rightclick
07-08-2012, 22:04
درود بر شما ! من یه تازه وارد هستم به خهطر این مطالب مفید از شما سپاسگزارم . کار دومم تدوین فیلم با نرم افزار ادیوس هست اما تا حالا با افتر افکت کار نکردم باید حتماً دوره ببینم یا می تونم خودم یاد بگیرم ؟

نیازی نیست. کلا نرم افزار سر راستی هست افتر افکتز. اگه تازه شروع کردین میتونین سری مقدماتی افتر افکتز رو توی سایت خودمون دنبال کنید. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dany_tondar
22-08-2012, 00:27
سلام
همچنان ساخته نشده کرکش ؟؟
اگه شده یکی لطف کنه بذاره . . .

famile dur !
25-08-2012, 17:58
ای بابا :27: تابستون داره تموم میشه و ما روی تو رو ندیدیم! المنت 3دی!!

masoud_
25-08-2012, 18:34
پس چرا بعضی ها می گن کرک شده؟

Mostafa 3D
29-08-2012, 05:42
بله این پلاگین بصورت کامل کرک شده

جهت دانلود به لینک زیر مراجعه کنید :

موفق باشید

jafarian
31-08-2012, 13:26
Red Giant Trapquote Suite 12.0.0 (Win 32 - 64 bit) 202 MB

mbeditor
01-09-2012, 12:18
سلام خدمت دوستان
بفرمایید دانلود این پلاگین با کرک کامل
تست شده کامل

M64-23
02-09-2012, 21:21
سلام من نصب کردم ولی آقا یک سوال اونم اینه از من کرک پکیج های اضافی رو می خواد باید چیکار کنم گیر کردم ممنون میشم جواب بدید

mbeditor
03-09-2012, 08:38
سلام دوست عزیز
ببخشید منم خودم ندارم
هنوز گیر نیاوردم
از دوستان تقاضا مندم هرکی کرک پکیچ های اضافی رو پیدا کرد لطف کنه بزاره

farsine
04-09-2012, 10:04
.

این پیغام میده ((File Blocked for Violation)) اگه امکانش هست لینکشو عوض کنید

ALI . R
15-09-2012, 20:34
Red Giant Effects Suite 11.0.0 | 291.8 Mb

rezajavad
16-09-2012, 20:27
سلام
اقا من می خواهم اینو نصب کنم
چه جوری نصب میشه ؟
هر کاری کردم نشناخت .
after effects cs5.5 (6
هم دارم . میشه دقیق بگید ؟ ممنون

rezajavad
18-09-2012, 19:05
سلام
اقا من می خواهم اینو نصب کنم
چه جوری نصب میشه ؟
هر کاری کردم نشناخت .
after effects cs5.5 (6
هم دارم . میشه دقیق بگید ؟ ممنون

دوستان خواهش می کنم جواب بدید . من الان cs5 هم ریختم ولی بازم نمیشه پلاگین ریخت . میریزم تو پوشه ی pagin ولی هیچی نمیشه . تو effect هم ریختم ولی نشد .
اگر میشه اموزش یاد دادن توی cs5.5 بدید . ممنون
فقط سریع . می خواهم کار کنم گیرم .

parisa.
13-10-2012, 13:56
آموزش plexusچرا کامل نیست از کجا گیر بیارم؟

farhadabadan
24-10-2012, 21:55
سلام دوست من . حتما باید از پلاگین مخصوص cs5استفاده کنی

e47
11-12-2012, 22:26
سلام
من موقعی که میخوام لایسنس رو نصب کنم ، افتر افکت stop work میشه (عکس زیر بهتر مشخصه)
ممنون میشم کمک کنید

e47
21-12-2012, 22:16
سلام دوستان

من هرجا گشتم نتونستم پلاگین twitch رو پیدا کنم

دوستان اگه میشه این پلاگین رو برای افتر افکت CS6 بزارید

ممنون از شما

e47
22-12-2012, 11:07
کسی جواب نداد خودم پیدا کردم

کسی خواست بگه جای دیگه آپ کنم

artin.aryan
26-12-2012, 11:38
ای بابا. ما بریم دریا، دریا هم خشک میشه.
چقد دنبال این پلاگین بگردم آخه.
تو رپید شیر آپ کرده بودی پاک شده مثل اینکه.
یکی کمکم کنه
دیگه داره اشکم درمیاد:n30:

special.agent1990
27-12-2012, 16:12
.........................

special.agent1990
27-12-2012, 16:14
ببینم این پلاگین به پای magic bullet میرسه ؟!

نه بابا اصلا حرفشم نزن
برای گروه سنی زیر 15 سال طراحی شده :n02:
البته پریست هست نه پلاگین

artzavil
18-01-2013, 14:43
دوستان ممنون میشم کمک کنین.. ضمنا نحوه نصبشم بگین

HAGBORN
24-01-2013, 21:04
سلام دوستان لینک دانلود برای پلاگین های cc partcle world , keylight رو میخواستم من افتر افکت سی اس 3 رو ویندوز سون نصب کردم 32 بیتی هم هست
بی زحمت اگه کسی پلاگین رو که گفتم داره بذاره:n26:

FARID7000
28-01-2013, 10:44
سلام کمک فوری آیا ترانزیشنی برای مورف در برنامه های مونتاژ وججود دارد و اگر نیست کسی از نرم افزاری برای مورف اطلاعاتی دارد با تشکر

amingholami2011
28-01-2013, 17:36
از پلاگین morph استفاده کنید توی افتر

توی یوتیوب اگر بگردی آموزش هایش فراوانه

برای دانلود خود پلاگین ، توی گوگل سرچ کنید

...موفق باشید

Переклад не
20-02-2013, 11:47
سلام
میدونید که همون تکسچر های فوق حرفه ای هستن برای موضوعات 3d element
ممنون میشم

rightclick
01-03-2013, 23:05
ایجاد متن های متفاوت در افتر افکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این آموزش می خوام روش هایی رو برای ایجاد متن های جذاب تر بهتون نشون بدم و اینکه چطور با صرف زمان کوتاهی بتونیم نوشته های خودمون رو با استفاده از سیستم ذرات (Particle System) ایجاد کنیم و با استفاده از این ذرات و انیمیشن کردن خصوصیات مختلفش، حالت های متفاوتی رو ایجاد کنیم. همچنین در این ویدئوی آموزشی نحوه دستکاری ظاهر کاراکترها رو با هم خواهیم دید.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در این آموزش از پلاگین های موجود در خود افتر افکت استفاده شده است.

rightclick
01-03-2013, 23:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مجموعه کامل Element 3D به همراه تمامی بسته های ارائه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پلاگین فوق العاده VideoCopilot برای وارد کردن مدل های سه بعدی به افتر افکت و استفاده آنها به عنوان Particle که دنیای جدیدی از قابلیت ها را به کار شما اضافه می کند. این مجموعه شامل تعداد زیادی مدل سه بعدی آماده و بافتدهی شده است که به ساده تر و حرفه تر شدن پروژه های شما کمک فراوانی خواهد کرد.

slash_70
15-03-2013, 22:43
سلام و خسته نباشید.

میخواستم از شما پلاگین digieffects free form رو درخواست کنم

خیلی ممنون میشم

mhdotcom
16-03-2013, 14:30
سلام
کسی اسم این جور فلش تکست، برنامه یا پلاگینی که باهاش درس شده رو میدونه؟
جدید نیست و ساختش نباید پیچیده باشه ولی به نظرم از کارای knoll light factory و optical flares جالبتره.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amingholami2011
17-03-2013, 14:50
سلام
منظورتون این متن نوشته شده ی وسط هست؟
والا عکسی که گذاشتید خیلی کوچیک هست زیاد درست نیست ولی
اگه از پلاگین Trapcode Shine استفاده کنید
همچنین افکت Glow

مثلا توی ثانیه 11 همین فیلمی که گذاشتی

متن رو نوشته سپس درخشانش کرده با گلو سپس افکت شاین داده و رنگشو تنظیم کرده و سپس با ماسک از داخل موشن داده تا بیرون(یا باتکنیک های متفاوت که قابل انجام هست)
و اون نورهای ریزی هم که روش حرکت میکنه میتونید با فراکتال نویز(یا افکت های دیگه) تنظیم کرد ...

امیدوارم منظورتون همین باشه

mhdotcom
17-03-2013, 21:11
تو افتر افکت تازه کارم و فقط از روی توتوریال میتونم چیزی درست کنم. فعلا" دارم دنبال یه تمپلیت مناسب میگردم.
ممنون

amingholami2011
20-03-2013, 22:10
سلام از اینجا دانلودش کن
5 مگ هست غیر مستقیم هم میتونی دی ال کنی..

slash_70
20-03-2013, 22:12
آقا خیلی مخلصم دم شما گرم
سال نوتون هم مبارک باشه:n12:

amingholami2011
21-03-2013, 13:01
ممنون سال شما هم مبارک پی سی وردی های عزیز

mhdotcom
26-03-2013, 22:33
سلام
منظورتون این متن نوشته شده ی وسط هست؟
والا عکسی که گذاشتید خیلی کوچیک هست زیاد درست نیست ولی
اگه از پلاگین Trapcode Shine استفاده کنید
همچنین افکت Glow

مثلا توی ثانیه 11 همین فیلمی که گذاشتی

متن رو نوشته سپس درخشانش کرده با گلو سپس افکت شاین داده و رنگشو تنظیم کرده و سپس با ماسک از داخل موشن داده تا بیرون(یا باتکنیک های متفاوت که قابل انجام هست)
و اون نورهای ریزی هم که روش حرکت میکنه میتونید با فراکتال نویز(یا افکت های دیگه) تنظیم کرد ...

امیدوارم منظورتون همین باشه

امین جان میتونی یه همچین چیزی رو بصورت پراجکت درست کنی؟ میخوام چنتا تایتل رو کلیپ زیر نویس بندازم.

نمونه با کیفیت تر

ssraha
28-03-2013, 09:56
بسیار ممنون عالی بود

samiei_m_j
22-04-2013, 13:46
سلام
همون جور که دوستمون گفتن از اون افکت های افتر میشه استفاده کرد ، البته با استفاده از فیلتر vitascene هم میشه کار کرد که خیلی ساده تر هست و کلی مدل های آماده و قشنگ تر هم داره ،،، این افکت رو برای هر نسخه ای که خواستی میتونی از توی سایت های مختلف دانلود و استفاده کنی

mhdotcom
28-04-2013, 22:15
سلام
همون جور که دوستمون گفتن از اون افکت های افتر میشه استفاده کرد ، البته با استفاده از فیلتر vitascene هم میشه کار کرد که خیلی ساده تر هست و کلی مدل های آماده و قشنگ تر هم داره ،،، این افکت رو برای هر نسخه ای که خواستی میتونی از توی سایت های مختلف دانلود و استفاده کنی

خیلی ممنون این پلاگین رو واسه Pinnacle Studio و Edius دارم از بس شلوغه آدم یادش میره چی میخواست. حتما" دوباره بررسی میکنم. ولی فکر میکنم منظور شما واسه افتر باشه نه؟

samiei_m_j
01-05-2013, 20:43
تو افتر هم استفاده میشه ولی من بیشتر تو پریمیر استفاده میکنم ، درست میگید شما یکم شلوغ هست ولی خب بهتر از هیچیه :n01:

aryana2013
19-06-2013, 05:59
دادا اینایی که اینجا گذاشتی چه شکلی دان می شه

majidfx
20-06-2013, 09:14
دوستان یکی کمک کنه من این نرم افزارو نصب کنم
روی ویندوز سون و افتر 5.5 طبق ئآموزش همه مراحل رو میرم فقط وقتی روی یک solid اعمال میکنم هیچ کدیدر قسمت
hid)نمیاد تا برم مراحل رجیسترو انجام بدم مشکل کجاست

majidfx
21-06-2013, 19:04
اول که پلاگین رو توی پوشه ی پلاگین افتر کپی میکنید.
بعد افتر رو باز میکنید، روی یه لایه اعمالش میکنید و وقتی که بالا می آدش، یه کد بهتون نشون میده، اونو کپی
دوست عزیز در ویندوز 7 و افتر 5.5 همه این کارارو کردم ولی تو مرحله (روی یه لایه اعمالش میکنید و وقتی که بالا می آدش، یه کد بهتون نشون میده) هیچ کدی نمیاد چرا؟؟؟؟

majidfx
21-06-2013, 19:21
اول که پلاگین رو توی پوشه ی پلاگین افتر کپی میکنید.
بعد افتر رو باز میکنید، روی یه لایه اعمالش میکنید و وقتی که بالا می آدش، یه کد بهتون نشون میده، اونو کپی
دوست عزیز در ویندوز 7 و افتر 5.5 همه این کارارو کردم ولی تو مرحله (روی یه لایه اعمالش میکنید و وقتی که بالا می آدش، یه کد بهتون نشون میده) هیچ کدی نمیاد چرا؟؟؟؟

graphic86
24-06-2013, 09:35
سلام
من پک 720 رو دارم ولی نمیتونم تو نوستهای کنار موضوعاتو پاک کنم
نمیشه یا من نمیتونم
آیا پک 32 گیگشم همین طوره؟؟

Hedika.Soufi
22-09-2013, 13:14
سلام دوستان
اين هم اولين پلاگين براي اين برنامه با نام Fandev Supressor v1.7.2

دانلود ::

كرك :

موفق باشيد
يا حق

سلام
لینک کرک اررور میده

ALI V8
16-10-2013, 14:08
دوستان لینکه دانلود یه سری از پریستای اپتیکال فلر رو میخواستم...
دوم اینکه پریستها رو کجا باید کپی کنم؟

haniehjan
03-03-2014, 22:56
سلام . ورزژنCC رو دارم . Trapcode Particular v2 رو نصب کردم . ولی نمیتونم ازش استفاده بکنم . فایلشو همه جا کپی کردم ولی باز داخل برنامه نیست

seyed.m.27
06-08-2014, 10:15
با سلام
چرا پلاگین های RedGiant-Trapcode-Suite ورژن 11 و 12 در ادیوس شناسایی نمیشن؟
یه پلاگین shine با حجم 152 کیلوبایت دانلود کردم اجرا میشه ولی همین پلاگین در ورژن های 11 و 12 که حجمش 1590 کیلو هست در ادیوس شناسایی نمی شن؟
ادیوس من ورژن 6 نسخه 32 بیتی هست و پلاگین هم 32 بیتی هست

Cryarm
21-08-2014, 13:48
سلام
دوستان ميتونن راهنمايي كنن پلاگين magic bullet. رو نصب ميكنم اما بنظر همه قابليت هاش فعال نيست و كرك نميشه.چطوري بايد نصبش كنم
مرسي

minaghasemy
06-06-2015, 18:24
سلام. لطفا هر پلاگینی که معرفی می کنید کاربردشم ذکر کنید.
مرسی

minaghasemy
06-06-2015, 18:36
فقط لینک دانلود گذاشتن که فایده ندارد چون عملا کاربردشو اول باید بدونیم تا ببنیم به کارمون میاد یا نه!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا در این مورد دقت کنید

ATA FARZADI
03-01-2016, 15:57
نسخه کرک شده روسی رو بگیرید و به راحتی نصب کنید نیاز به سریال یا کرکی هم ندارد

sahel13
14-07-2016, 10:27
سلام. اول تشکر کنم از دوستانی که با حوصله این پلاگین ها رو جمع آوری کردین و قرار دادین تو سایت واینکه اگه یه خط بگین کاربرد پلاگین رو ممنون میشیم. پلاگین CoverFlow رو ممنون میشم اگر کسی داره قرار بده توسایت.
موفق باشید
آها کاربرد اسکریپت ها چی هست؟ میشه راهنمایی بفرمایید؟
با تشکر:n16: