PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل درایور Vaio VPC-F11 DGX/B با ویندوز 8

DariushGreat
14-07-2013, 23:39
سلام
سونی همه چیزش خوبه الا این خرکی بازیاش... لپتاپ جزو اولین سری Core i7 هست اونوقت آپگرید به ویندوز 8 رو نذاشته! :n15:الان من ویندوز 8 ریختم می خوام از لپتاپ استفاده کنم. گشتم شبیه ترین مشخصات رو به لپتاپم پیدا کردم F22CGX. برنامه هاشو که نصب کردم لپتاپ همش ارور می ده که باطری با سیستم سازگار نیست و هی ریست می شه. نرم افزار روشن و خاموش کردن وایرلسش هم کار نمی کنه.
بهم بگید چیکار کنم کلافم کرده!!!!

kiuq
16-07-2013, 13:31
شما درایورهای سون رو بگیر و نصب کن نشد یه برنامه هست به نام درایور پک که اتومات شناسایی میکنه و اوکی میشه و معمولا درایور VGA به مشکل میخوره که اونو حالا یه کاریش میکنیم بعد . .
نشد که باید با سون بسازی همین:n06:

DariushGreat
16-07-2013, 17:02
شما درایورهای سون رو بگیر و نصب کن نشد یه برنامه هست به نام درایور پک که اتومات شناسایی میکنه و اوکی میشه و معمولا درایور VGA به مشکل میخوره که اونو حالا یه کاریش میکنیم بعد . .
نشد که باید با سون بسازی همین:n06:

من مشکلم با باطری هست... برنامه Battery Care سازگار با دستگاهم رو شدیدا نیاز دارم. :n28:

pc67
17-10-2013, 16:27
سلام دوستان
من لپتاپ سونی وایو corei5 دارم ولی وقتی انتی ویرووس میخوام روش بریزم مثل avast avg و .....
وقتی که نصب میشه و لپتاپ رو ریستارت میکنم بعد ارم ویندوز سون که میخواد صفحه دسکتاپ باز بشه ارور صفخه ابی میاد و بعد کامپیوتر ریستارت میشه و کلا دیگه اصلا سیستم بالا نمیاد یعنی همین پروسه تکرار میشه الانم سیستم و رفتم ازخالت safe mode بالا اوردم و با system restore کامپیوترو برگردوندم به حالت قبل از نصب انتی ویرووس
از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟

pc67
19-10-2013, 00:13
کسی نبوود؟؟

mbmbhh
01-12-2014, 00:41
سلام
سونی همه چیزش خوبه الا این خرکی بازیاش... لپتاپ جزو اولین سری Core i7 هست اونوقت آپگرید به ویندوز 8 رو نذاشته! :n15:الان من ویندوز 8 ریختم می خوام از لپتاپ استفاده کنم. گشتم شبیه ترین مشخصات رو به لپتاپم پیدا کردم F22CGX. برنامه هاشو که نصب کردم لپتاپ همش ارور می ده که باطری با سیستم سازگار نیست و هی ریست می شه. نرم افزار روشن و خاموش کردن وایرلسش هم کار نمی کنه.
بهم بگید چیکار کنم کلافم کرده!!!!

اگه میخواید رو لپ تاپ وایو ویندوز 8 نصب کنید تنها راه برای اینکه درایور ها و کلید fn و باتری و ... حل بشه با ویندوز رو upgrade کنید نه اینکه ویندوز 8 رو جایگزین کنید.
اگه خواستید اپگرید کنید فقط و فقط باید از ویندوز اوریجینال ماکروسافت استفاده کنید نه از ویندوز های دانلودی یا موجود تو بازار .و برای اپگرید در خود ویندوز فایل ستاپ را اجرا کرده و اپگرید کنید و قبل از ان برنامه vaio care و vaio update رو باید حذف کنید.و بعد از اپگرید اونا رو دوباره دانلود و نصب کنیدو دانلود و نصب درایور ها از سایت سونی sony-asia.com