مشاهده نسخه کامل
: مشکل ایجاد صحفه آبی در موارد خاص !!
vahidreza2007
14-07-2013, 22:52
:n27:بسلام دوستان
اقا من یه لپ تاب MSI CX 640 با مشخصات زیر :
CPU : core i3
ram : 2*2 gb - ddr3
vga : nvidia - gt 520 - 1 gb - ddr3
hdd : 500 gb
چند وقتی هستش که در بعضی مواقع از جمله بازی کردن و فیلم دیدن مخصوصا در صحنه های اکشن و پر زد و خورد یک هو صحفه ابی ظاهر میشه و سیستم ریستارت میشه . :n27:
و گهگاه نیز همین ارور میاد که مینویسه فلش مموری دامپ که تا 100 در 100 پر می کنه و سیستم ریستارت میشه .
تا الان برای رفع مشکل چند بار ویندوز نصب کردم . هارد رو از اول پارتیشن بندی کردم . ویندوز 64 بیت نصب کردم
ولی بازم گاهی این مورد پیش میاد . ویندوز رو ویروس یابی کردم که چیزی یافت نشد .
اقا شک گمان من به هارد و رم سیستم میره .
حالا نمی دونم علت چی هستش و چجور میشه این مشکل رو حل کرد
اصلا نمیدونم چطور میشه فهمید مشکل از کدوم قطعه هستش ؟
البته به گمان خودم 90 درصد از رم هستش و 10 درصد از هارد .
ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنید تا بر این مشکل فائق بیایم .
این مشکل باعث شده به فکر فروش لب تاب علیرغم میل باطنیم شده ام .
البته تصمیم به تعویض رم های سیستم به 8 گیگ ( 2 تا 4 گیگ ) را دارم .
vahidreza2007
14-07-2013, 23:09
اخرین ارور مربوط بود به این مورد athrx.sys
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n27:
shahin666
15-07-2013, 04:38
چند روز پیش یه لپ تاپ یکی از دوستان به من رسید که همین مشکل رو داشت و مشکل از رم هاش بود
رم دو گیگ لپ تاپ رو درآوردم و با رم 1 گیگ خودش با سیستم کار کردم که دیگه این پیغام رو نداد و معلوم شد مشکل از رم اون هست
این مشکل و این پیغام خطا هم معمولا به رم یا هارد مربوط هست
البته به نظر میرسه مشکل شما هم از رم هست
حالا این که رم شما کلا مشکل پیدا کرده یا مثلا باس یا فرکانسش با سیستم شما مچ نیست میتونه عامل این مشکل باشه
در ضمن اگر فقط و فقط همین پیغام خطا رو میده میتونید اون شماره خطا
0x000000be رو سرچ کنید اطلاعات خوبی در مورد این مشکلتون پیدا کنید
کلا هر پیغام خطای بود شماره بعد از STOP رو یعنی ...0X0 سرچ کنید میتونید متوجه مشکل تون بشید
در ضمن این پیغام های خطا تو پوشه زیر ثبت میشن
C:Windows\Minidump
که اگر نرم افزار زیر رو نصب کنید خیلی راحت میتونید این فایل ها رو بخونید و اطلاعاتی در موردشون بگیرید
BlueScreenView
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidreza2007
15-07-2013, 13:51
ممنون شاهین جان
خوب حالا برای رفع مشکل اقداماتی که من باید انجام بدم چیا هستش ؟
می خوام یه بار برای هیمشه شر این ارور رو بکنم بره :n27:
shahin666
15-07-2013, 14:33
خواهش میکنم
خدمت تون عرض کردم
کلا این خطا 3 تا مشکل میتونه داشته باشه
1-اولی یه مشکل اساسی در رجیستری و فایل های سیستمی ویندوز
2-دومی مشکل از درایورهای سخت افزاری میتونه باشه
خوب اگر شما ویندوزتون رو عوض کردید و درایورهاتون رو هم به روز کردید و مطمئن هستید دیگه نمیتونه مشکل از 2 علت بالایی باشه باید نظرتون روی مورد سوم باشه
3-سومین مورد که شایع ترین مشکل برای این نوع خطا ها هست مشکل سخت افزاریه
البته حتما مشکل سخت افزاری نمیتونه فقط خرابی هم باشه
حالا ممکن هست مثلا سیستم شما بیش از اندازه گرم میکنه یا مثلا رم شما مثل این رم لپ تاپ دوست ما فرکانسش با اون یکی رم مچ نیست
مثلا تو این لپ تاپ دوست ما یه رم 1 گیگ با فرکانس 800 بود و یه رم 2 گیگ با فرکانس دیگه ای نصب شده بود و همین مشکل ساز شده بود
این پیغام خطا میتونه سخت افزاری باشه و هم نرم افزاری البته گفتم بیشتر هم سخت افزاری هست تو بیشتر موارد
شما اگر لپ تاپ رو هم بیرون بدید اونا هم براتون تست میکنن یعنی کاری که خودتون هم میتونید انجام بدید حداقل کارهای نرم افزاری رو
شما اگر امکانش هست تمام کارهای نرم افزاری رو خودتون انجام بدید، مثلا مثه همون تعویض سیستم عامل،درایورها و یا حتی برای مطمئن شدن که از هارد نباشه درایوهاتون رو فرمت یا اگر میتونید اطلاعات تون رو جایی ذخیره کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید
اگر بازم اون پیغام ظاهر شد مطمئنا معلوم میشه مشکل تون سخت افزاری هست
که دیگه تو این شرایط رم هاتون رو باید تعویض کنید و نتیجه اش رو ببینید و اگر مشکل از رم نباشه هارد باید تست بشه
البته من حدس میزنم مشکل شما هم مثل اون دوستمون از رم باشه
اگرم خودتون میتونید رم هاتون رو تعویض کنید میتونید با یه رم دیگه سیستم رو تست کنید و اگر بازم مشکل پابرجا بود باید هارد خودتون رو هم تست کنید تو مرحله بعدی
این صفحه آبی مرگ و این نوع پیغام تو سیستم خودم هم یه بند ظاهر میشد و کلافه ام کرده بود ولی برای من از کابل برقی بود که به هاردم وصل کرده بودم و اون مشکل داشت و برق رو خوب نمی رسوند
امیدوارم که مشکل تون حل بشه
vahidreza2007
15-07-2013, 23:54
مرسی شاهین جان
تصمیم گرفتم به عنوان اولین کار ویمدوز رو عوض کنم و یه بار پارتیشن ها رو فرمت کنم و درایو ها بروز کنم ببینم چی میشه !
البته تصمیم مهم تر این هست که می خوام به زودی رم سیستم رو عوض کنم ( الان 2 تا رم 2 گیگ دی دی ار 3 با فرکانس 1333) روشه می خوام با 2 تا رم 4 گیگ با همین مشخصات عوض کنم ( مشخصات لب تاپم هم به صورت زیر هستش )
CPU 2nd Generation Intel® Core™ i3 / i5 / i7 Processor
OS Genuine Windows® 7 Home Premium (MSI recommends upgrade to Genuine Windows® 7 Professional)
Chipset Intel® HM65
Memory DDR3 1333,2 slots, Max: 8GB
LCD Size 15.6" HD 1366x768 (16:9)
Graphics nVIDIA Geforce GT520M Graphic Card
Graphics VRAM DDR3 1GB
HDD (GB) 320G/500G/640GB SATA
Optical Drive Super-Multi / Blu-Ray
Audio 2 Speakers
Webcam 1.3M Webcam
Card Reader MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/HG
LAN 10/100/1000
Wireless LAN 802.11 b/g/n
Bluetooth Bluetooth 3.0 (Optional)
D-Sub (VGA) 1
HDMI 1
USB 2.0 port
2
USB 3.0 port
2 (optional)
Mic-in/Headphone-out
1/1
Express Card N/A
Keyboard
99 keys
AC Adapter 90W
Battery 6 cells / 8 cells
Dimension 380mm x 260mm x 27.1~34mm
Weight (KG) 2.6
--------------------------------------
حالا با این مشخصات رم 8 گیگ رو میکشه دیگه ؟ ( البته خودش زده که ماکزیموم 8 گیگ رو ساپورت می کنه ) :n13:
فقط امیدوارم با این موراد مشکلات حل بشه و مشکل از هارد نباشه که اصلا نمی خوام هارد رو عوض کنم چون تصمیم داشتم 300 بدم برای یه هارد اکسترنال :n27: این جوری پولی نمی مونه برام :n02:
vahidreza2007
16-07-2013, 23:57
دوستان کسی دیگه نظری پشنهادی راه حلی نداره ؟
اینکه در مورد پست بالایی خودم در مورد تعویض رم 4 گیگ خودم با توجه به مشخصات سیستم به 8 گیگ موافقید ؟ با توجه به مشخصات افزایش رم تا 8 گیگ مشکلی برای سیستم و پایداری سیستم بوجود نمیاره ؟
واینکه 2 تا 4 گیگ بندازم یا یه دونه 8 گیگ ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.