مشاهده نسخه کامل
: پیش دانشگاهی:دخواست برای نمره مستمر شهریور
victor021
14-07-2013, 20:59
سلام
من دو سال هست که دارم پیش میخونم و الان دیگه 2تا درس دارم.
درخواستم از دوستان اینه که مدرسه ای ،دبیرستانی جایی در تهران رو معرفی کنند که برای شهریور کلاس جبرانی میذارن که به اون صورت نمره مستمر تعلق بگیره.
یادمه سال سوم که همه امتحانات نهایی بود به صورت مهمان معرفی شدم به یه مدرسه دیگه و نمره مستمر گرفتم(شهریور)
منتظر کمکتون هستم.
ممنون
Alireza SM
14-07-2013, 21:36
شما به جاي اين كار اگه معلم خصوصي بگيري و درسات رو بخوني خيلي بهتره داداش.
راستش هنوز معلوم نشده كه شهريور امسال پيش دانشگاهي جبراني هست يا حضوري ؟ كل پيش دانشگاهي مثل سال سوم و دوم شده كه سالي واحدي هست و پيش 1 و 2 ديگه نيست ولي ظاهرا ترم تابستاني شهريورش هنوز مشخص نشده كه مثل پارسال باشه كه فقط نمره امتحان داشته باشه يا نه مثل بقيه ترم هاي پيش دانشگاهي جديد؛ نمره مستمر هم داشته باشه.
به همين خاطر هست كه ميگم اصلا معلوم نيست كه نمره مستمري وجود داشته باشه يا نه شما بهتره براي كتابهايي كه مونده كتاب درسي+ كتاب گام به گام دروس طلايي رو تهيه كني و تمريناي كتاب رو حل كني تا نمره حداقل 7 رو بگيري و واحدهات رو پاس كني.
در ضمن اكثر واحدهاي بزرگسالان نمره مستمر رو ميدن فقط كافيه بري از مدير مدرسه بژرسي كه آيا دانش آموزان شاغل و كارگر رو مراعات ميكنين يا نه ؟
victor021
15-07-2013, 02:53
مرسی
اخه بدشانسی 2تا درسم نهایی هستش اگه داخلی بود که مخ مدیرو میزدم نمره میداد
به خاطر همین اصلا امید ندارم که بتونم دیفرانسیل حتی یه 7 بگیرم
خداییش خسته شدم از سرکوفت دیگران خیلی وقت ازدست دادم اگه امسال دانشگاه نرم از لحاظ روحی داغون میشم.
Alireza SM
15-07-2013, 05:32
از الان چرا اميدتو از دست ميدي آخه ؟ برو تمريناي كتاب رو حل كن و راه حلشونو به خاطر بسپار من بهت قول ميدم بالاي 12 ميشي
victor021
15-07-2013, 21:23
حرفات خیلی امیدوارانه ست یه حس خوبی بهم داد،دمت گرم
فکر کنم اعتماد به نفسم ضعیف شده از بس که فعل های منفی به کار بردم و شنیدم.
به یاری خدا از الان شروع میکنم به خوندن،فرصت خوبی دارم تا شروع امتحانات.
Alireza SM
15-07-2013, 22:38
آره داداش فيزيك كه خيلي راحته ديفرانسيل هم تمرين كتاب رو حل كني بالاي 12 ميشي بهت قول ميدم
دوست عزیز تجربه نشون داده در امتحانات سوالی جز کتاب نمیاد ... پس بقیه چیز ها رو با یک زاویه ی منفرجه پرت کن برن :n02: ... شما کتاب ها رو خوب بخون :n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.