PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Need for Speed: Rivals

صفحه ها : 1 [2]

MUSK£T££R
26-12-2013, 23:01
منظور از rear-ram racers چیه؟
برو جلوی یه ریسر ترمز بگیر تا از پشت بهت بزنه سپر به سپر ...!

hds 3dlife
28-12-2013, 17:40
کسی میدونه چرا گیمپد کار نمیکنه توبازی؟

sonixax
28-12-2013, 17:44
کسی میدونه چرا گیمپد کار نمیکنه توبازی؟

فقط با گیم پد Xbox360 میتونید بازی کنید یا شبیه سازش رو نصب کنید .
آموزش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Microsoft Windows
29-12-2013, 01:36
آخرین آپدیتی که برای رفع لگ دادن یا بازی اومده چیه؟

MichealJackson
29-12-2013, 12:41
کلا بازی خوب نبود . حوصله ادمو سر میبره و گرافیکش اصلا قابل قبول نیست.

victor021
30-12-2013, 03:17
گرافیکش جالب نبود

mehdircm
30-12-2013, 04:30
کسی تونسته این قسمت های Time trial رو مدال طلا بگیره؟؟؟؟؟؟
با این زمان هایی که بازی گذاشته با بهترین ماشین و تمام استفاده از نیترو و توربو و ریپر شاپ واسه پر شدن مجدد توربو و نیترو و به جایی نخوردن و لایی کشیدن باز هم عمراً به برنز هم نمیرسی
کسی میدونه این باگ مربوط به کرک هستش یا ترفند خاصی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل اکو شدن صدا هم که رو نروه کسی راه حلی سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Altairezio
30-12-2013, 13:07
کسی تونسته این قسمت های Time trial رو مدال طلا بگیره؟؟؟؟؟؟
با این زمان هایی که بازی گذاشته با بهترین ماشین و تمام استفاده از نیترو و توربو و ریپر شاپ واسه پر شدن مجدد توربو و نیترو و به جایی نخوردن و لایی کشیدن باز هم عمراً به برنز هم نمیرسی
کسی میدونه این باگ مربوط به کرک هستش یا ترفند خاصی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل اکو شدن صدا هم که رو نروه کسی راه حلی سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من همشو طلایی کردم!

=============================================
دوستان من یه مشکل دارم .... اونم اینه که لودینگ بازی خیلی طول میکشه! مال شما ام اینطوریه عایا؟!

mehdircm
31-12-2013, 01:41
من همشو طلایی کردم!

=============================================
دوستان من یه مشکل دارم .... اونم اینه که لودینگ بازی خیلی طول میکشه! مال شما ام اینطوریه عایا؟!
از چه کرکی استفاده میکنی ، بازی نسخه بلک باکس یا چیز دیگه ای؟
چون مطمئنم زمان ها واسه من مشکل داره مثلا یکشون کلا تو اتوبانه از اول با توربو ونیترو سرعت رو همش رو 380 نگه میداری بدون اینکه به جایی بخوری ولی هنوز چک پونت چهارم از نه تا رو رد نکرده زمان طلا میپره و کلا به برنز هم تو بهترین حالت نمیرسی
زمان لودینگش یه کم طولانیه ولی نه زیاد

MUSK£T££R
31-12-2013, 01:57
چون مطمئنم زمان ها واسه من مشکل داره مثلا یکشون کلا تو اتوبانه از اول با توربو ونیترو سرعت رو همش رو 380 نگه میداری بدون اینکه به جایی بخوری ولی هنوز چک پونت چهارم از نه تا رو رد نکرده زمان طلا میپره و کلا به برنز هم تو بهترین حالت نمیرسی
دوست عزیز قسمت Time Trial راحت ترین بخش این بازیه ...!
منم نسخه بلک باکس این بازی رو انجام دادم و همه رو طلا گرفتم بدون دردسر ...!
نسخه بلک باکس خودش کرک شده هست و کرک لازم نداره پس کرک شما مشکل نداره احتمالا تنصیماتشو دستکاری کردی بهترین راه اینه بری تو پوشه save بازی و فایل GAMESETTINGS رو پاک کنی تا تنصیمات restore بشن ...!

Altairezio
31-12-2013, 13:02

من کرکم همون 3D و... هست!:n02:
نسخه ی بازی رو نمیدونم ولی برا من تنها مشکلی که دارم اینه که زمان لودینگم خیلی کنده!(نمیدونم واقعا" جریان چیه!):n28:

Kaveh619
31-12-2013, 14:51
من از وقتی گرافیک بازی رو از Medium آوردم روی Low سرعت لودینگم بهتر شده !منتها هنوز یکم جا داره...
اما خب تغییرش محسوسه....

Altairezio
31-12-2013, 18:23
من از وقتی گرافیک بازی رو از Medium آوردم روی Low سرعت لودینگم بهتر شده !منتها هنوز یکم جا داره...
اما خب تغییرش محسوسه....

نه مال من فک نکنم از سیستم باشه!
خیلی عجیبه برام!:n13:

kratosnajafi
31-12-2013, 19:40
کلا بازی برای پی سی مشکل داره حالا نمیدونم به خاطر کرکه یا چیزه دیگه
واسه خود منم افت فریم شدید داره و مطمئنم از سیستم نیست

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

Mr_100_dolari
31-12-2013, 21:55
دوستان نقشه بازی چه جوریه اصلا معلوم نیستش کجا باید بری یا اینکه چی کار باید انجام بدی ؟

کسی چیزی سر در میاره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Altairezio
31-12-2013, 23:25
دوستان نقشه بازی چه جوریه اصلا معلوم نیستش کجا باید بری یا اینکه چی کار باید انجام بدی ؟

کسی چیزی سر در میاره ؟

دوست من بازی -- داستان نداره!برا همین باید خودت نسبت به خواسته های بخشی که برداشتی + خواسته های خودت چلنج انتخاب کنیو بری جلو!:n02:

MUSK£T££R
31-12-2013, 23:37

کسی چیزی سر در میاره ؟

همونطور که دوستمون گفت بازی داستانی نیست فقط بهت آبجکتیو میده و تو باید پاسشون کنی ...!
اینجا هم از شما خواسته یه تایم تریل رو حد اقل بزنز بگیرین ...!
همونی که علامت ساعت رو داره ...!

Mr_100_dolari
01-01-2014, 02:49
دوست من بازی -- داستان نداره!برا همین باید خودت نسبت به خواسته های بخشی که برداشتی + خواسته های خودت چلنج انتخاب کنیو بری جلو!:n02:

همونطور که دوستمون گفت بازی داستانی نیست فقط بهت آبجکتیو میده و تو باید پاسشون کنی ...!
اینجا هم از شما خواسته یه تایم تریل رو حد اقل بزنز بگیرین ...!
همونی که علامت ساعت رو داره ...!

مثلا توی بازی درایور هر قسمت باید یه کاری میکردی اما اینجا که شما میگی هر بار باید یه چلنجی داشته باشی مثلا میری یه قسمت تو تایمی که گفته رد میکنی بعدش معلوم نیستش چی میشه باید هی تو جاده ها برای خودت بچرخی تا مثلا یه ماشین دیگه رو پیدا کنی و بفهمی که اون رو باید برنی داغون کنی در حالی که تو جاده خیلی ماشین هستش که بالای سرشون شماره داره و وقتی بهشون بزنی از خونشون کم میشه اما اصلا هیچ فایده ای نداره و مثلا اون ماشین اصلیه یه جای دیگست یا اینکه تو نقشه نشون نمیده که باید برگردی توی خونه ای که اول کنارش بودی تا بره مرحله بعدی

کلا خیلی حر تو کاوه :دی

یا خیلی جاها که داری میری یه علامت سبز هست که متوجه شی اون راه رو بری بعد وقتی به مقصد میرسی و مثلا کلید page up رو میزنی بعدش دیگه راه بعدی که باید بری مشخص نیستش کجاست !!

Devicestreet
01-01-2014, 11:10
وقتی توی روز آفتابی میرم زمین و ماشین خیسه! طبیعی هست؟کرکم 3dm هست

Altairezio
01-01-2014, 12:59
مثلا توی بازی درایور هر قسمت باید یه کاری میکردی اما اینجا که شما میگی هر بار باید یه چلنجی داشته باشی مثلا میری یه قسمت تو تایمی که گفته رد میکنی بعدش معلوم نیستش چی میشه باید هی تو جاده ها برای خودت بچرخی تا مثلا یه ماشین دیگه رو پیدا کنی و بفهمی که اون رو باید برنی داغون کنی در حالی که تو جاده خیلی ماشین هستش که بالای سرشون شماره داره و وقتی بهشون بزنی از خونشون کم میشه اما اصلا هیچ فایده ای نداره و مثلا اون ماشین اصلیه یه جای دیگست یا اینکه تو نقشه نشون نمیده که باید برگردی توی خونه ای که اول کنارش بودی تا بره مرحله بعدی

کلا خیلی حر تو کاوه :دی

یا خیلی جاها که داری میری یه علامت سبز هست که متوجه شی اون راه رو بری بعد وقتی به مقصد میرسی و مثلا کلید page up رو میزنی بعدش دیگه راه بعدی که باید بری مشخص نیستش کجاست !!

دوست من اون پنجره آبجکتای بغلو ندیدی تا حالا؟!
باید با توجه به اون جلو بری!
یه سری رو خودت جلو برو....بعد چند مرحله عادی میشه و برا خودت سلطانی میشی تو بازی!

وقتی توی روز آفتابی میرم زمین و ماشین خیسه! طبیعی هست؟کرکم 3dm هست

آره این اتفاق احتمالا" عادیه!
تو صحرا ی آفتابی داری میری رو ماشین خیس میشه!(فک کنم رطوبت هوا رو جذب میکنه!
میخواستن جذابیت گرافیکی رو بالا ببرن ولی نشده!(FAIL!!)

Pejvak61
01-01-2014, 16:40
دوستان من اشتباهي اين سئوال را در جاي ديگري مطرح كردم ولي فكر كنم جاي صحيحش اينجا باشه.
پس با عرض پوزش مطرح ميكنم:
من بازي قسمت racer را بدون اينكه حتي يه مرحله cop را جلو برم تموم كردم اما قفل ماشين آخري باز نشده. چكار بايد بكنم؟

mehdircm
01-01-2014, 19:05
دوست عزیز قسمت Time Trial راحت ترین بخش این بازیه ...!
منم نسخه بلک باکس این بازی رو انجام دادم و همه رو طلا گرفتم بدون دردسر ...!
نسخه بلک باکس خودش کرک شده هست و کرک لازم نداره پس کرک شما مشکل نداره احتمالا تنصیماتشو دستکاری کردی بهترین راه اینه بری تو پوشه save بازی و فایل GAMESETTINGS رو پاک کنی تا تنصیمات restore بشن ...!
درود بر شما
دوست عزیز من این کار رو کردم ولی تاثیری نداشت مثلا واسه یه مسیر 10 کیلومتری زمان 2 دقیقه بهت میده
شما میتونی لطف کنی و یه سیو از بازی رو واسم آپ کنی ، ممنون میشم نمیدونم واسه من چرا زمان کم میاد اونم خیلی زیاد دست فرمونم هم تعریف نباشه عالیه کلا همشون زمان 2 دقیقه دارن چه مسافت 2 کیلومتر باشه چه 10 تا ( من همه رو طلا کردم فقط اینا موندن ، البته من یه کدی انتهای تارگت شورتکات میزنم که بازی خیلی افت فریم نداشته باشه شایدم واسه اونه شایدم واسه آپدیت ورژن Need for Speed Rivals v1.3.0.0 Update + Crack - 3DM هستش که زیختم چون با کرک جدید اصلا روی تایم تریل ها دکمه page up ظاهر نمیشد و مجبور شدم از کرک قبلی 1.2.00 استفاده کنم ولی ورژن قبلش هم همین مشکل رو داشتم)
یه سوال دیگه کریر پلیسی تمام شده ولی کلی ماشین هنوز قفل هستن اونا چطور میشه باز کرد ، توی دومین آیتم از منو که میری داخلش زده First patrol که زیرش ششتا خونه داره همه تیک خوردن ولی به secend تغییر نمیکنه

ess_1362
01-01-2014, 19:36
متاسفانه این مشکل من هم هست
یک مسیر طولانی و زمان تعجب بر انگیز 1:45 برای کسب gold:n15:
من هم از نسخه بلک باکس استفاده می کنم
و تعجب آور تر اینکه بیشتر مسیر را هم با سرعت بیش از 300 کیلومتر میرم ولی بازم کمتر از 3 دقیقه رکورد نمی زنم

MUSK£T££R
01-01-2014, 19:38
درود بر شما
دوست عزیز من این کار رو کردم ولی تاثیری نداشت مثلا واسه یه مسیر 10 کیلومتری زمان 2 دقیقه بهت میده
شما میتونی لطف کنی و یه سیو از بازی رو واسم آپ کنی ، ممنون میشم نمیدونم واسه من چرا زمان کم میاد اونم خیلی زیاد دست فرمونم هم تعریف نباشه عالیه کلا همشون زمان 2 دقیقه دارن چه مسافت 2 کیلومتر باشه چه 10 تا ( من همه رو طلا کردم فقط اینا موندن ، البته من یه کدی انتهای تارگت شورتکات میزنم که بازی خیلی افت فریم نداشته باشه شایدم واسه اونه شایدم واسه آپدیت ورژن Need for Speed Rivals v1.3.0.0 Update + Crack - 3DM هستش که زیختم چون با کرک جدید اصلا روی تایم تریل ها دکمه page up ظاهر نمیشد و مجبور شدم از کرک قبلی 1.2.00 استفاده کنم ولی ورژن قبلش هم همین مشکل رو داشتم)
یه سوال دیگه کریر پلیسی تمام شده ولی کلی ماشین هنوز قفل هستن اونا چطور میشه باز کرد ، توی دومین آیتم از منو که میری داخلش زده First patrol که زیرش ششتا خونه داره همه تیک خوردن ولی به secend تغییر نمیکنه
یه کاری کن ..!
سیوتو آپ کن بذار من مراحل تایم تریلو میرم بعد برات آپلودش میکنم ...!

MUSK£T££R
01-01-2014, 21:06
درود بر شما
یه چیز دیگه یادم اومد..!
من نسخه بلک باکسو دارم خودشم کرک بود ولی کرکش مشکل داشت منم یه کرک دیگه ریختم ...!

Altairezio
01-01-2014, 21:14
دوستان من اشتباهي اين سئوال را در جاي ديگري مطرح كردم ولي فكر كنم جاي صحيحش اينجا باشه.
پس با عرض پوزش مطرح ميكنم:
من بازي قسمت racer را بدون اينكه حتي يه مرحله cop را جلو برم تموم كردم اما قفل ماشين آخري باز نشده. چكار بايد بكنم؟

به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی!
البته نیسان جی تی آرم من نتونستم باز کنم فعلا"!(کسی باز کرده؟!)
===========================================
دوستان اصلا" راهی نیست که ماشینای پلیسو تو قسمت ریس داشته باشیم؟!:n27:

mehdircm
01-01-2014, 21:22
متاسفانه این مشکل من هم هست
یک مسیر طولانی و زمان تعجب بر انگیز 1:45 برای کسب gold:n15:
من هم از نسخه بلک باکس استفاده می کنم
و تعجب آور تر اینکه بیشتر مسیر را هم با سرعت بیش از 300 کیلومتر میرم ولی بازم کمتر از 3 دقیقه رکورد نمی زنم
fبلاخره یکی پیدا شد که مشکل ما رو درک کنه
خیلی ضد حاله
ممکنه نسخه ای که من و شما گرفتیم مشکل دار باشه آخه تورنت رو که سرچ کنی نسخه بلک باکس با حجم های متفاوت دیده میشه حالا شانس ما نسخه مورد دارش به طور ما خورده
کاش راه حلی داشت نمیدونم میشه درستش کرد یا باید نسخه دیگه ای پیدا کرد

mehdircm
01-01-2014, 21:23
یه چیز دیگه یادم اومد..!
من نسخه بلک باکسو دارم خودشم کرک بود ولی کرکش مشکل داشت منم یه کرک دیگه ریختم ...!
دمت گرم آدرس سایتی که کرک رو ازش گرفتی رو محبت کن

MUSK£T££R
01-01-2014, 21:55
دمت گرم آدرس سایتی که کرک رو ازش گرفتی رو محبت کن
از سایت پی30دانلود ..!
خود بازی رو هم از همونجا دانلود کردم ...!
تو صفحه بازی آخرین لینک ...!
بازم اگه درست نشد سیو خودتو آپلود کن بذار همینجا ..من مراحل تایم تریلو میرم بعد برات آپ میکنم ...!

Altairezio
02-01-2014, 13:01
دوستان تا حالا چه قدر امتیاز جمع کردین تو یه بار بیرون رفتن؟!این رکورد منه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
04-01-2014, 10:51
مشکل من با تعویض کرک حل شد

ursamajor
04-01-2014, 15:30

خوبه یکی هم پیدا شد یکم به خود بازی بپردازه. بقیه دوستان که همش دارن درباره مشکلات بازی اینجا بحث میکنن. نمیدونم چرا اینا رو توی تاپیک بغلی که مربوط به مشکلات هست مطرح نمیکنند.
یکم کل کل و کری خوندن اینجا هم بد نیستا :n02:
اینم رکورد پوینت من که تو چند پست قبلتر گذاشته بودم. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی تو این بازی جایی نیست که کل رکورد هارو زده باشه؟ مثل بیشترین سرعت، بیشترین پرش و ...

Microsoft Windows
04-01-2014, 20:27
کدوم کرک رو ریختی؟

Pejvak61
05-01-2014, 17:14
وايسادي كنار تعميرگاه هي كوبيدي به اين و اون؟ پليسها را ناك اوت كردي؟ :n02:

من يه بار تا 200 هزار رفتم دلم نيومد ادامه بدم ترسيدم يهو امتيازام بپرن!

goldenmember
05-01-2014, 18:48
بازی خوبیه.
من فک میکردم وقتی پلیسا دنبالمن نمیتونم تو hideout برم.واسه همین هی میباختم.
راستی چرا وقتی stun mine میزنم جون خودم کم میشه؟
ببهترین وسیله ها کدومن؟
من از shockwave و turbo استفاده میکنم.
یه سوال دیگه؟jammer بهتره یا esf?
esf میتونه emp ماشینا رو غیرفعال کنه ولی به هلی کوپتر تاثیر نداره.از jammer هم استفاده نکردم.

Altairezio
05-01-2014, 20:31
بازی خوبیه.
من فک میکردم وقتی پلیسا دنبالمن نمیتونم تو hideout برم.واسه همین هی میباختم.
راستی چرا وقتی stun mine میزنم جون خودم کم میشه؟
ببهترین وسیله ها کدومن؟
من از shockwave و turbo استفاده میکنم.
یه سوال دیگه؟jammer بهتره یا esf?
esf میتونه emp ماشینا رو غیرفعال کنه ولی به هلی کوپتر تاثیر نداره.از jammer هم استفاده نکردم.

esf,shockwave بهترینان!

وايسادي كنار تعميرگاه هي كوبيدي به اين و اون؟ پليسها را ناك اوت كردي؟ :n02:

من يه بار تا 200 هزار رفتم دلم نيومد ادامه بدم ترسيدم يهو امتيازام بپرن!

نه یه باگ درست حسابی تو بازی پیدا کردم که در عرض 15 دقیقه این رکوردو زدم!:n09::n02::n06:

Pejvak61
06-01-2014, 21:38
esf,shockwave بهترینان!

نه یه باگ درست حسابی تو بازی پیدا کردم که در عرض 15 دقیقه این رکوردو زدم!:n09::n02::n06:

بهمون بگو ديگه بذار ما هم كمي در دنياي مجازي پولدار شيم :n02:

Altairezio
06-01-2014, 21:54
خوبه یکی هم پیدا شد یکم به خود بازی بپردازه. بقیه دوستان که همش دارن درباره مشکلات بازی اینجا بحث میکنن. نمیدونم چرا اینا رو توی تاپیک بغلی که مربوط به مشکلات هست مطرح نمیکنند.
یکم کل کل و کری خوندن اینجا هم بد نیستا :n02:
اینم رکورد پوینت من که تو چند پست قبلتر گذاشته بودم. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی تو این بازی جایی نیست که کل رکورد هارو زده باشه؟ مثل بیشترین سرعت، بیشترین پرش و ...

دوست من رکوردتو برو بزار رو لامبورگینی لنونو یه دور زیبا بزن!:n02:

ursamajor
06-01-2014, 22:59
دوست من رکوردتو برو بزار رو لامبورگینی لنونو یه دور زیبا بزن!:n02:

نه دیگه. استفاده از باگ که فوله :n05:

Devicestreet
07-01-2014, 09:44
skidrow کرک 64 بیتی نداده؟

Altairezio
07-01-2014, 11:01
نه دیگه. استفاده از باگ که فوله :n05:

برا همینشم عرق ریختما اینجوریشو نگا نکن!:n02:

ursamajor
07-01-2014, 13:24
برا همینشم عرق ریختما اینجوریشو نگا نکن!:n02:

موافقم. پیدا کردن باگ هم خودش هنریه.
حالا این باگ کجای بازیه؟ بگو تا ما هم چندتا ماشین آپگرید کنیم :n02:

Altairezio
07-01-2014, 14:23
موافقم. پیدا کردن باگ هم خودش هنریه.
حالا این باگ کجای بازیه؟ بگو تا ما هم چندتا ماشین آپگرید کنیم :n02:

این همون روشی که دوستان گفتن!(وایستادن کنار یه تعمیرگاهو کوبیدن به اینو اون!38 دقیقه وقت گرفت!)

اینم روش خودم که 19 دقیقه طول کشید!

mehdircm
07-01-2014, 22:14

سایتی که کرک رو گرفتی رو بگو تا ما هم نجات پیدا کنیم

ess_1362
07-01-2014, 22:28
من کرک 3dm ریختم از سایت پی سی دانلود گرفتم
البته سایر سایتها هم دارند

Pejvak61
08-01-2014, 09:23
آقا بيايم بازي ركورد شكني راه بدازيم؟

Altairezio
08-01-2014, 16:22

این دیگه آخریش بود ....
حالا یه نقشه به من بدید تا بگم باگه دقیقا" چیه!(حالا شایدم باگ نباشه!)
الان همه ی ماشینامو آپگرید کردم ولی 1,000,000 زیاد اومده!:n02:

ursamajor
09-01-2014, 01:46

این دیگه آخریش بود ....
حالا یه نقشه به من بدید تا بگم باگه دقیقا" چیه!(حالا شایدم باگ نباشه!)
الان همه ی ماشینامو آپگرید کردم ولی 1,000,000 زیاد اومده!:n02:

خدا قوت قهرمان :n02:
ولی نقشه که بزرگه و تمامش تو صفحه جا نمیشه. نشونی بده تا از همونجا بزارم:n09:

Altairezio
09-01-2014, 12:04
خدا قوت قهرمان :n02:
ولی نقشه که بزرگه و تمامش تو صفحه جا نمیشه. نشونی بده تا از همونجا بزارم:n09:

گوشه سمت راست بالا

victor021
09-01-2014, 23:08
دوستان گزینه slipstream 6 s in one go رو چجوری رد کنم؟ فشار هوا از کجا پیدا کنم اخه

ursamajor
10-01-2014, 00:02
گوشه سمت راست بالا

خدمت شما

Altairezio
10-01-2014, 13:09
دوستان گزینه slipstream 6 s in one go رو چجوری رد کنم؟ فشار هوا از کجا پیدا کنم اخه

شما برا 6 ثانیه با فاصله کم یه ماشین مسابقه دیگه رو تعقیب کنی کافیه!

کافیه؟!

roteal2007
10-01-2014, 13:49
دوستان ببخشید اما مشکل افت فریم حل شده ؟

victor021
11-01-2014, 03:32
شما برا 6 ثانیه با فاصله کم یه ماشین مسابقه دیگه رو تعقیب کنی کافیه!

کافیه؟!
اقا دمت گرم 2 روزه کلافم کرده بود.

piriay
11-01-2014, 13:19
دوستان چرا با پردازنده dual core e5300 گرافیک ati 7770 و رم 6 گیگ فقط 18 فریم میده؟؟؟

Spaniuly
11-01-2014, 15:41
دوستان چرا با پردازنده dual core e5300 گرافیک ati 7770 و رم 6 گیگ فقط 18 فریم میده؟؟؟

سی پی یو شما مناسب نیست برای گیمینگ بهتره اگه مادربوردت ساپورت می کنه یه E8500 core2duo یا اگه کوادرو ساپورت می کنه روش یه کواد کور بندازی

piriay
11-01-2014, 16:23
سی پی یو شما مناسب نیست برای گیمینگ بهتره اگه مادربوردت ساپورت می کنه یه E8500 core2duo یا اگه کوادرو ساپورت می کنه روش یه کواد کور بندازی

مادربوردم g41ه،کسی چهار هسته ای براش سراغ داره؟ بعد مطمئنی تعویض پردازنده 30 فریمو بهم میده؟فرکانسش مهمه پردازنده یا چیش؟رلهنمایی کن برم اونم بخرم،800 تومن خرج کردم اینم روش

Spaniuly
11-01-2014, 17:55
مادربوردم g41ه،کسی چهار هسته ای براش سراغ داره؟ بعد مطمئنی تعویض پردازنده 30 فریمو بهم میده؟فرکانسش مهمه پردازنده یا چیش؟رلهنمایی کن برم اونم بخرم،800 تومن خرج کردم اینم روش

مین بوردهای G41 ساپورت کوادکور رو دارن اما من یک بار برای یکی از مشتریام Q8200 انداختم کمی داغ می کرد و نیاز شد که حتی پاورش رو هم براش تعویض کنم... شما با 200 تومن می تونی یه Quad 8200 گیر بیاری رم و گرافیک شما قابل قبوله ولی تونCPU نه... E5300 جز CPU های Low Profile هستش که 5 - 6 سال پیش بیشتر توی بورس بودن

کش این سی پی یو ها 2 مگ و پردازنده شون 2.60 گیگا هرتزه که کاملا معادل سی پی یو G1610 روی سوکت 1155 هست.

piriay
11-01-2014, 19:21
مین بوردهای G41 ساپورت کوادکور رو دارن اما من یک بار برای یکی از مشتریام Q8200 انداختم کمی داغ می کرد و نیاز شد که حتی پاورش رو هم براش تعویض کنم... شما با 200 تومن می تونی یه Quad 8200 گیر بیاری رم و گرافیک شما قابل قبوله ولی تونCPU نه... E5300 جز CPU های Low Profile هستش که 5 - 6 سال پیش بیشتر توی بورس بودن

کش این سی پی یو ها 2 مگ و پردازنده شون 2.60 گیگا هرتزه که کاملا معادل سی پی یو G1610 روی سوکت 1155 هست.

مادربورد و سی پی یو برای این مقدار رم و گرافیک چیه؟

piriay
11-01-2014, 19:50
مادربورد و سی پی یو برای این مقدار رم و گرافیک چیه؟

منظورم اینه میخوام مادربوردم رو به ای ام دی عوض کنم،چه مادربورد و سی پی یویی برای این کارت گرافیک و 8 گیگ رم کافیه؟

Spaniuly
11-01-2014, 20:53
منظورم اینه میخوام مادربوردم رو به ای ام دی عوض کنم،چه مادربورد و سی پی یویی برای این کارت گرافیک و 8 گیگ رم کافیه؟

این بحث مربوط به سخت افزار به این تاپیک مربوط نمیشه بنابراین جواب سوالاتتون رو توی پروفایلتون می ذارم.

air_damned
12-01-2014, 08:10
سلام
این بازی این قابلیت رو داره 2 نفر با هم در یه زمان به مسابقه بپردازند ؟

wrath of god
16-01-2014, 15:03
بله این قابلیت رو داره اسمش هست :n05:jpo-op

meshkiposh2200
16-01-2014, 21:58
سلام.
میخاستم بدونم سیستم بازی این ورژن چطوریه
من با یه پورشه تا الان فکر کنم کل بازی های روی نقشه را رفتم واسه اینکه روی هر بازی ایی میرم یه زمان میده که فکر کنم رکورد خودمه و دیگه روی هیچ بازی
new نمیده
بازی های جدیدش چطور میاد حتما باید ماشین عوض کنم یا ...
و سوال دوم اینکه اگر یه مسابقه را بردیم و بعد مسابقه پلیس دنبالمون کرد و گرفتمون برد اون مسابقه هم میپره یا فقط امتیاز ها میپره
و سوال اخر این راهی نیست برای تعمیر ماشین جزء رفتن به جایگاه مخصوصش اخه پلیس ها هی بهمون میزنند و ماشین دمیج میشه

MUSK£T££R
16-01-2014, 22:20
1 هر دفعه بهت چند تا آبچکتیو میده تموم که شدن باز چند تا آبجکتیو دیگه تا آخرم همینطوره ..!
2 فقط امتیازات میپره
3 نه

Armin 7
17-01-2014, 18:29
سلام .

اقایون اساتیــــــــــد

گیم پلی (هنــــــدلینگ) این بازی , شبیه کدوم یکی از ســـــری های این بازیـــــه ؟

انــــــشاا... که شبیه Most Wanted 2012 نیست ؟

بازی رو میخوام فردا بگیـــــــرم .

ممنون میشم راهنمایـــــــیم کنین .

MUSK£T££R
17-01-2014, 18:51
سلام .

اقایون اساتیــــــــــد

گیم پلی (هنــــــدلینگ) این بازی , شبیه کدوم یکی از ســـــری های این بازیـــــه ؟

انــــــشاا... که شبیه Most Wanted 2012 نیست ؟

بازی رو میخوام فردا بگیـــــــرم .

ممنون میشم راهنمایـــــــیم کنین .
شبیه هیچ کدوم از نسخه های قبلی نیست اگه طرفدار این سبک هستین اساسی توصیه میشه ..!

mehdy.z
17-01-2014, 22:57
فقط یک کلام:
خدا لعنت کنه اون چهارپایی:evil2:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد حذف pause رو از بازی داده!!!
رسما تا حالا چند بار سر این قضیه نزدیک بود با کله برم توی مانیتور!!!
گیم پد رو که اینقدر به در رو دیوار کوبوندم فکر نکنم تا ته این بازی بکشه:n02:

MUSK£T££R
17-01-2014, 23:12
فقط یک کلام:
خدا لعنت کنه اون چهارپایی:evil2:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد حذف pause رو از بازی داده!!!
آره منم همینطور بودم ..!
من موندم EA با خودش چه فکری کرده این ایده رو عملی کرده ..مثلا اومده بگه رانندگی دکمه Pause نداره ..!:n04:
حالا این کارو کرد هیچ حداقل یه پچی , کرکی ,آپدیتی چیزی میداد این مشکل حل شه ..!

Spaniuly
18-01-2014, 08:13
فقط یک کلام:

تا بازی رو روی کریر ریسر تموم کنم همه مشتریام می پرید از شانسم یه مشتریایی هم میومدن باقلوا! چون نمی تونستم استاپ کنم حین بازی کردن می گفتم نه ندارم دیگه بیخیال کریر cop شدم

sami-z
18-01-2014, 13:38
آقا میشه بازی رو ریست کنم و از اول برم؟؟؟

پسر خواهرم تا یه جاهایی رفته میخوام خودم از 0 شروع کنم برم

Altairezio
18-01-2014, 14:11
آقا میشه بازی رو ریست کنم و از اول برم؟؟؟

پسر خواهرم تا یه جاهایی رفته میخوام خودم از 0 شروع کنم برم

آره Save های بازی رو از Documents پاک کن

Armin 7
18-01-2014, 23:39
با سلام

اقایون اساتیــــــــــــد

منم هم مشکل تایمینگ مراحل تایم تریل رو دارم .

به قول یکی از بچه ها یه مسیر 10 کیلومتری رو 2 دقیقه بهت وقت میده !!!

سایت P30 دانلود پچ آپدیت 1.3 گذاشته . اگه بنصبمش چه تغییری میکنه بازی ؟

اون مشکل تایمینگ با کرک 3DM حل میشه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین .

MUSK£T££R
19-01-2014, 00:40
با سلام

اقایون اساتیــــــــــــد

منم هم مشکل تایمینگ مراحل تایم تریل رو دارم .

به قول یکی از بچه ها یه مسیر 10 کیلومتری رو 2 دقیقه بهت وقت میده !!!

سایت P30 دانلود پچ آپدیت 1.3 گذاشته . اگه بنصبمش چه تغییری میکنه بازی ؟

اون مشکل تایمینگ با کرک 3DM حل میشه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین .
این کرک رو تست کنید :

Reloaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r)

Armin 7
19-01-2014, 01:30
این کرک رو تست کنید :

Reloaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r)

پسوردش چیــــــــــــــه ؟؟؟

MUSK£T££R
19-01-2014, 01:34
پسوردش چیــــــــــــــه ؟؟؟
پ.خ شد دوست عزیز ..!

Armin 7
19-01-2014, 01:53
این کرک رو تست کنید :

تست کردم .

این کرک رو از اول داشتم . همون مشکل تایمینگ داره !!!

بعد 3DM رو ریختم . که بعد چن دقیقه بازی ارور Stop Working میداد !!!

دیگه نیدونم چیکار کنم با این تایم تریل !!!

MUSK£T££R
19-01-2014, 02:16
تست کردم .

این کرک رو از اول داشتم . همون مشکل تایمینگ داره !!!

بعد 3DM رو ریختم . که بعد چن دقیقه بازی ارور Stop Working میداد !!!

دیگه نیدونم چیکار کنم با این تایم تریل !!!
دوست عریر این کرک چند روز اومده ..!
من بازی کردم اینجوری نبود سیوتو بذار یه بازی بکنم ببینم چجوریاست ..؟:n13:

Armin 7
19-01-2014, 02:41
دوست عریر این کرک چند روز اومده ..!
من بازی کردم اینجوری نبود سیوتو بذار یه بازی بکنم ببینم چجوریاست ..؟:n13:

MUSK£T££R
19-01-2014, 14:02
دوست عزیز من این سیو شمارو بازی کردم شما اول بازی هستین یعنی اولین آبجکتیو بازی هیچ مشکلی نداشت مثلا یه تایم تریل 2:24 وقت داشت مسافتشم 7 کیلومتر تو 1:53 تونستم برم بازم دادم دست یه آدم نابلد اونم با اولین بار ردش کرد ..!

اینم کرک منه :

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2481be988fdf69c05bb7a11d6b6343aa90703&fid=3590614487-250528-1062754653&time=1390127833&sign=FDTAXER-DCb740ccc5511e5e8fedcff06b081203-9Nh56VdzMAgZKtIqQJeLhUf85nk%3D&to=hc&fm=N,B,U,ny&expires=1390128433&rt=sh&r=789707904&logid=3033732094&sh=1&vuk=269791&fn=3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.X86.and.X64.No.Origin.Crack. Only.V2-3DM.7z)

Armin 7
19-01-2014, 14:22
دوست عزیز من این سیو شمارو بازی کردم شما اول بازی هستین یعنی اولین آبجکتیو بازی هیچ مشکلی نداشت مثلا یه تایم تریل 2:24 وقت داشت مسافتشم 7 کیلومتر تو 1:53 تونستم برم بازم دادم دست یه آدم نابلد اونم با اولین بار ردش کرد ..!

اینم کرک منه :

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2481be988fdf69c05bb7a11d6b6343aa90703&fid=3590614487-250528-1062754653&time=1390127833&sign=FDTAXER-DCb740ccc5511e5e8fedcff06b081203-9Nh56VdzMAgZKtIqQJeLhUf85nk%3D&to=hc&fm=N,B,U,ny&expires=1390128433&rt=sh&r=789707904&logid=3033732094&sh=1&vuk=269791&fn=3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.X86.and.X64.No.Origin.Crack. Only.V2-3DM.7z)

عجیبه !!!

آخه من همین مسیر رو بدون هیچ مشکلی بدون اینکه متوقف بشم یا تصادف کنم حداقل با تایم 3.30 رد میکنم . در صورتی که برنزش 3.20 هستش !!!

تو مسیر هم کاملا از نیترو و راه های میانبر استفاده میکنم !!!

از کرکی که گذاشتی استفاده کردم .

منتها بعد از Training بازی ارور Stop Working میده !!!

meshkiposh2200
21-01-2014, 01:55
1 هر دفعه بهت چند تا آبچکتیو میده تموم که شدن باز چند تا آبجکتیو دیگه تا آخرم همینطوره ..!
2 فقط امتیازات میپره
3 نه
منظور از ابجکتیو همین مسابقه های تک نفره یا چند نفرست؟

MUSK£T££R
21-01-2014, 03:02
از کرکی که گذاشتی استفاده کردم .

منتها بعد از Training بازی ارور Stop Working میده !!!
من همین کرکو استفاده کردم و سالم بود ..!

منظور از ابجکتیو همین مسابقه های تک نفره یا چند نفرست؟
آبجکتیو ها یه لیست از کار ها و مسابقاتن که در سمت راست صفحه هستن مثلا وقتی تو منوی Safe House هستین سمت راست تصویر میبینینشون ..!

mehdircm
21-01-2014, 15:07
من همین کرکو استفاده کردم و سالم بود ..!

ویندوز 32 بیت استفاده میکنی یا 64
واسه من که 64 استفاده میکنم مشکل داره
از همه کرک های موجود هم استفاده کردم افاقه نکرد که نکرد
رفتم یه سیو کامل که همه ماشین ها توش باز بود استفاده کردم

MUSK£T££R
21-01-2014, 17:01
ویندوز 32 بیت استفاده میکنی یا 64
واسه من که 64 استفاده میکنم مشکل داره
از همه کرک های موجود هم استفاده کردم افاقه نکرد که نکرد
رفتم یه سیو کامل که همه ماشین ها توش باز بود استفاده کردم
windows 8.1 64 bit

goldenmember
21-01-2014, 17:09
خب بخش race تموم شد

نظر من:
تنوع کم ماشین
امکانات کم در اسپرت
تایم تریل خیلی سخت(بازیایی criterion درست کرده یا توش دخالتی داشته کلا تایم تریلش مصیبته وگرنه من با بقیه nfs ها مشکلی نداشتم)

جذابیت زیاد
پلیس سمج
امکانات ترکوندن بقیه ماشینا عالی

کلا خیلی حال داد:n19:

از بخش یخورده بازی کردم پلیس خوشم نیومد اصلا:n21:

ess_1362
21-01-2014, 22:35
خوب منم بخش race چند روزی میشه که تمام کردم
جذاب بود
ولی کلا دو سه تا ایراد داشت که بدجوری اذیت کرد
یکی زاویه دوربین بود و دیگری نبود گیربکس manual
حالا هم دارم بخش پلیس را تمام می کنم

meshkiposh2200
23-01-2014, 00:02
آبجکتیو ها یه لیست از کار ها و مسابقاتن که در سمت راست صفحه هستن مثلا وقتی تو منوی Safe House هستین سمت راست تصویر میبینینشون ..!

خب الان مثلا سمت راست چی میگه:

MUSK£T££R
23-01-2014, 01:05
خب الان مثلا سمت راست چی میگه:
یه Head To Head بوده که ردش کردی ..!
یکیشم یه تایم تریل رو حداقل باید برنز میگرفتی که اونم گرفتی ..!
فقط مونده یه چیز که باید به یه رقیب توسط Pursuit Tech ضربه بزنی برو تو منوی Pursuit Tech ویه ابزار مثلا یه shokwave به ماشینت وصل کن و تو یه مسابقه ازش استفاده کن ..!

xaxi
27-01-2014, 00:54
من تازه شروع کردم به بازی کردن ! :n18:

واقعاً انتظار همچین بازی ای رو از نید فور اسپید نداشتم ! مخصوصاً بعد از فاجعه ماست ونتد 2012 !

گیم پلیش خیلی جذابه ! با این که بازی داستان خاصی نداره اما قشنگه !

البته یه سری ایراداتی داره ! یکیش ک دوستمون گفت نداشتن گیربکس دستی که واقعاً بعضی جاها لازمه ! اما در کل خیلی حال کردم ..

:n19:

امیدوارم بعد از این بازی جذاب ، نید فور اسپید دوباره یه سری مثل آندرگراند با اون ماشینایی جوون پسندش بده حال کنیم :n02:

---

یه سوال : چطوری میشه لِوِل 2 و 3 ابزارهای Pursuit Tech
رو آنلاک کرد ؟

MUSK£T££R
27-01-2014, 00:58
من تازه شروع کردم به بازی کردن ! :n18:

واقعاً انتظار همچین بازی ای رو از نید فور اسپید نداشتم ! مخصوصاً بعد از فاجعه ماست ونتد 2012 !

گیم پلیش خیلی جذابه ! با این که بازی داستان خاصی نداره اما قشنگه !

البته یه سری ایراداتی داره ! یکیش ک دوستمون گفت نداشتن گیربکس دستی که واقعاً بعضی جاها لازمه ! اما در کل خیلی حال کردم ..

:n19:

امیدوارم بعد از این بازی جذاب ، نید فور اسپید دوباره یه سری مثل آندرگراند با اون ماشینایی جوون پسندش بده حال کنیم :n02:

---

یه سوال : چطوری میشه لِوِل 2 و 3 ابزارهای Pursuit Techرو آنلاک کرد ؟
هر لول رو بخری لول بعدیش آنلاک میشه ..!

goldenmember
30-01-2014, 13:32
چرا
undercover
most wanted 1
underground 1&2
carbon
به تاریخ پیوستند؟
nfs همش پسرفت میکنه اما این یکی نسبتا پیشرفت داشت
اما نسبت به سری های اول بازهم ناقصه
چرا اون اسپورت most wanted دیگه برنمیکرده؟

mehdy.z
30-01-2014, 13:50
چرا
undercover
most wanted 1
underground 1&2
carbon
به تاریخ پیوستند؟
nfs همش پسرفت میکنه اما این یکی نسبتا پیشرفت داشت
اما نسبت به سری های اول بازهم ناقصه
چرا اون اسپورت most wanted دیگه برنمیکرده؟
البته گیم پلی بازی همچین بد هم نیست،یعنی تقریبا هر جور سلیقه ای که داشته باشی تا حدی میتونی با بازی رابطه برقرار کنی...
مثلا خود من عاشق قسمت pursuit هستم و یه جورایی اصلا طرف قسمت cop هم نرفتم چون شخصا از اینکه در نقش یه پلیس بازی کنم اصلا خوشم نمیاد،ولی خوب همون قسمت pursiut بازی تا حد زیادی من رو راضی کرد،مخصوصا اون جملات قصاری که طرف توی هر لول میگه حس یه racer بین المللی حسابی رو به آدم میده:n02:
فقط ایراد اصلی بازی این فریم کاملا ناپایدار اونه که توی هیچ سیستمی درست جواب نمیده و گاهی واقعا روی اعصابه،البته این مشکل کم و بیش توی بازیهای open world وجود داره چون اینجور بازیها عجیب خوره cpu هستند و هر cpu_یی حریف اون هوش مصنوعی وسیع این گونه بازیها نمیشه!!

saze
13-02-2014, 13:40
سلام
اکانت origin ساختم کرک درمحل بازی کپی کردم، بازی اجرا نمیشه.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

night lord
16-02-2014, 20:10
سلام دوستان من همون اول بازی گیر کردم . توتوریال رو تموم کردم . اولین تایم تریال رو که میخوام برم با همون ماشین پرش اول بازی . وارد مسابقه نمیشه . چی کار باید بکنم؟

Altairezio
16-02-2014, 20:53
سلام دوستان من همون اول بازی گیر کردم . توتوریال رو تموم کردم . اولین تایم تریال رو که میخوام برم با همون ماشین پرش اول بازی . وارد مسابقه نمیشه . چی کار باید بکنم؟

شما یا نسخه ی بازیت مشکل داره یا کرکت.....
pgUP رو میاره وقتی میری روش؟!

night lord
16-02-2014, 21:00
نه همین پیج آب رو نمیاره
کرک v2 رو ریختم

Altairezio
16-02-2014, 21:02
نه همین پیج آب رو نمیاره
کرک v2 رو ریختم

بس از نسخه ی گیمتونه...

sinners_silent
20-02-2014, 18:19
دوستان من کمک میخوام:n03:
بازی اولش رو لب نصب و اجرا شد اما وبندوزم رو که عوض کردم دیگه اجرا نمیشه:n04:
همه ی کرکا . اپدیت رو هم امتحان کردم اما نمیاد بالا:n28:کمکم کنید :n30:
win 7-64 bit
cpu-cori 7 1.6 up to 2.8
gpu 1gig
ram 4

Altairezio
20-02-2014, 21:20
دوستان من کمک میخوام:n03:
بازی اولش رو لب نصب و اجرا شد اما وبندوزم رو که عوض کردم دیگه اجرا نمیشه:n04:
همه ی کرکا . اپدیت رو هم امتحان کردم اما نمیاد بالا:n28:کمکم کنید :n30:
win 7-64 bit
cpu-cori 7 1.6 up to 2.8
gpu 1gig
ram 4

بازی رو دوباره نصب کردید؟!
اگه نه باید بگم که این کارو باید بکنین.....

kurosh08
21-02-2014, 14:18
آپدیت جدید با کرک جدید اومد: 1.4.0.0
toolunit.com - Need for Speed Rivals v1.4.0.0 Update + Crack - 3DM.torrent ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e%2Fcfhjgad8oalpg%23)
expressmusik.com - Need for Speed Rivals v1.4.0.0 Update + Crack - 3DM.torrent ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FFile%2Fcfhjgad8oalpg)
لینکش توی تورنته.
فقط میرم توی کار دانلودش. ببینم بالاخره میشه این بازی رو بدون لگ بازی کرد.

javad2015
21-02-2014, 15:16
فقط میرم توی کار دانلودش. ببینم بالاخره میشه این بازی رو بدون لگ بازی کرد.
مگه بازی لگ داره؟!

kurosh08
21-02-2014, 15:22
مگه بازی لگ داره؟!

من این بازیو با جدیدترین کرک و آپدیت روی سیستم خیلی از دوستام نصب کردم. ولی حتی روی تنظیمات گرافیکی پایین بازی افت فریم داره. به نظر میرسه یه سیستم اتمی قوی میخواد
دیگه مشکل افت فریم این بازی عادیه. شما یه جستجو توی گوگل کنی متوجه میشی.
من روی سیستمم Crysis 3 رو با تنظیمات گرافیکی Ultra بدون مشکل بازی کردم. ولی این بازی اذیت میکنه!
Call Of Duty Ghosts هم مشکل داره و با تنظیمات گرافیکی متوسط تمومش کردم!

javad2015
21-02-2014, 15:26
برا من که خیلی روونه.
سیستم
I5 2500
9800 gt
4gig

javad2015
21-02-2014, 15:43
با این تنظیمات بازی میکنم:
1280*1024
lighting high
reflect medium
effect high
ambient off
headlight on
post fx on

MUSK£T££R
22-02-2014, 00:27
با این تنظیمات بازی میکنم:
1280*1024
lighting high
reflect medium
effect high
ambient off
headlight on
post fx on
خوب دوست عزیز شما رزولوشن که مهمترین اصل گرافیکِ رو پایین آوردین ..!
همونطور که دوستمون گفت این بازی رو 1080p بخوای بازی کنی باید یه سیستم قول داشته باشی ..!

javad2015
22-02-2014, 01:09
خوب دوست عزیز شما رزولوشن که مهمترین اصل گرافیکِ رو پایین آوردین ..!
همونطور که دوستمون گفت این بازی رو 1080p بخوای بازی کنی باید یه سیستم قول داشته باشی ..!
من چون مانیتورم 17 اینچ هست این ماکسیمم رزولوشن هست.به نظرم برای بازی مانیتور با رزولوشن بالا یه چیز بی خود هست.
پس با این حساب یعنی بازی خوب پورت نشده یا نه واقعاً سنگینه؟!

FOURTH RETURN
23-02-2014, 16:58
توی حالت پلیس همش باید یک ماشین رو توی خیابون تعقیب کنی؟ اولاش اینطوریه یا تا اخر همینه؟ چیز جدیدی نداره؟ الان کلی ماشین رو تعقیب کردم و خابوندم دیگه داره کسل کننده میشه:n21:

shifter
23-02-2014, 18:19
من این بازیو با جدیدترین کرک و آپدیت روی سیستم خیلی از دوستام نصب کردم. ولی حتی روی تنظیمات گرافیکی پایین بازی افت فریم داره. به نظر میرسه یه سیستم اتمی قوی میخواد
دیگه مشکل افت فریم این بازی عادیه. شما یه جستجو توی گوگل کنی متوجه میشی.
من روی سیستمم Crysis 3 رو با تنظیمات گرافیکی Ultra بدون مشکل بازی کردم. ولی این بازی اذیت میکنه!
Call Of Duty Ghosts هم مشکل داره و با تنظیمات گرافیکی متوسط تمومش کردم!
منم همین مشکل افت فریم رو دارم...چه با بالاترین کیفیت گرافیک چه روی پایینترین...:n03:
بی زحمت اگه با اپدیت جدید مشکل حل شد اطلاع بدید ما هم دانلود کنیم...

ali_n2011
25-02-2014, 12:45
می خوام تو ویندوز 8.1 64 بیتی رزولیشنو از 1080 بیارم پایینتر تا روان اجرا شه ولی وقتی می خوام تغییرات رزولیشنو سیو کنم تمام کلیدهای کیبورد از کار می افتن و باید سیو بازی پاک کنم و دوباره رو رزولیشن فوا اچ دی بازی کنم که خیلی کنده .قبلا تو ویندوز 8 اینطور نبود. کسی راه حلی داره

mahdi_z100
26-02-2014, 10:44
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
سیستمم ضعیفه یا بازی ایراد داره ؟
با تشکر

mahyarSAMSUNG
26-02-2014, 11:17
یه لپ تاپ ایسر دارم ویندوز 8 روشه . اصلا هیچ بازی رو این نصب نمیشه . با اینکه پیش نیاز های بازی هارو همه نصب کردما . مثل نت فریم ورد 2 و 3 و 3.5 و 4 و 4.5 و دایرکت ایکس 9 و 10 و ... ولی باز موقع اجرای بازی ها ارور میده . ویندوز 8ش آپدیت نیست . یه چیزی در حدود 900 مگابایت آپدیدت داده آیا میتونه از اون باشه ؟

این یه نمونه ارورشه :

mahyarSAMSUNG
26-02-2014, 11:18
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

فکر کنم سیستمتون ضعیف باشه . رم حداقل 4 گیگ میخواد با سی پی یو دوهسته ای 2.5 گیگا

ali_n2011
26-02-2014, 11:49
می خوام تو ویندوز 8.1 64 بیتی رزولیشنو از 1080 بیارم پایینتر تا روان اجرا شه ولی وقتی می خوام تغییرات رزولیشنو سیو کنم تمام کلیدهای کیبورد از کار می افتن و باید سیو بازی پاک کنم و دوباره رو رزولیشن فوا اچ دی بازی کنم که خیلی کنده .قبلا تو ویندوز 8 اینطور نبود. کسی راه حلی داره
دوستان کسی راه حلی نداره؟ رو اجرای گزینه x86 هم خطای MSVCP100.dll missing می ده

MUSK£T££R
26-02-2014, 12:24
یه لپ تاپ ایسر دارم ویندوز 8 روشه . اصلا هیچ بازی رو این نصب نمیشه . با اینکه پیش نیاز های بازی هارو همه نصب کردما . مثل نت فریم ورد 2 و 3 و 3.5 و 4 و 4.5 و دایرکت ایکس 9 و 10 و ... ولی باز موقع اجرای بازی ها ارور میده . ویندوز 8ش آپدیت نیست . یه چیزی در حدود 900 مگابایت آپدیدت داده آیا میتونه از اون باشه ؟

این یه نمونه ارورشه :

دوستان کسی راه حلی نداره؟ رو اجرای گزینه x86 هم خطای MSVCP100.dll missing می ده

نسخه 32 بيت نرم افزار visual c ++ 2005 رو نصب كنيد مشكلتون حل ميشه ..!

ali_n2011
26-02-2014, 12:41
نسخه 32 بيت نرم افزار visual c ++ 2005 رو نصب كنيد مشكلتون حل ميشه ..!
چرا رو آیکون x64 کلیدها بعد تغییر رزولیشن کار نمی کنن؟ راه حلی برای این مورد تو ویندوز 8.1 هست؟ برای مورد x86 هم انواع visual c ++ را نصب کردم ولی این بار خطا از 100 تبدیل به 110 شد من قبلا رو ویندوز 8 مشکلی برای اجرا نداشتم بعد مدتی 8.1 را نصب کردم که فقط با x86 می تونستم اجراش کنم الان که دوباره آپدیت ویندوز فوریه 2014 را نصب کردم این خطاها را برای x86 می ده رو همه کرک ها هم امتحانش کردم. در ضمن همه ویندوزها که نصب کردم 64 بیتی و لپ تاپم هم ایسوس n55 sf با 8 گیگ رم هست.

mahdi_z100
26-02-2014, 13:02
فکر کنم سیستمتون ضعیف باشه . رم حداقل 4 گیگ میخواد با سی پی یو دوهسته ای 2.5 گیگا

رم سیستمم 6 گیگه و cpu core i7 هستش

شما هم این Microsoft Visual C++ Redistributable رو سرچ کن و نصب کن حتما مشکلت حل میشه

ali_n2011
26-02-2014, 13:31
رم سیستمم 6 گیگه و cpu core i7 هستش

شما هم این Microsoft Visual C++ Redistributable رو سرچ کن و نصب کن حتما مشکلت حل میشه
من n تا Microsoft Visual C++ Redistributable را نصب کردم حل نشد که نشد تو ویندوز 8 اصلا این مشکل نبود نبودم چرا تو اجرای NFS14 بعد تغییر رزولیشن کیبورد تو بازی از کار می افته؟ برای NFS14_x86 هم خطا می ده در حالی که تو نسخه نوامبر ویندوز 8.1 64 بیتی راحت NFS14_x86 اجرا می شد.

MUSK£T££R
26-02-2014, 13:36
چرا رو آیکون x64 کلیدها بعد تغییر رزولیشن کار نمی کنن؟ راه حلی برای این مورد تو ویندوز 8.1 هست؟ برای مورد x86 هم انواع visual c ++ را نصب کردم ولی این بار خطا از 100 تبدیل به 110 شد من قبلا رو ویندوز 8 مشکلی برای اجرا نداشتم بعد مدتی 8.1 را نصب کردم که فقط با x86 می تونستم اجراش کنم الان که دوباره آپدیت ویندوز فوریه 2014 را نصب کردم این خطاها را برای x86 می ده رو همه کرک ها هم امتحانش کردم. در ضمن همه ویندوزها که نصب کردم 64 بیتی و لپ تاپم هم ایسوس n55 sf با 8 گیگ رم هست.
نسخه های قبلی همچین مشکلاتی داشت شما سعی کنید نسخه Reloaded رو نصب کنید ..!
برای اون ارور هم شما نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 رو نصب کنید البته تمام گزینه هاشو ..!

javad2015
26-02-2014, 14:19
من n تا Microsoft Visual C++ Redistributable را نصب کردم حل نشد که نشد تو ویندوز 8 اصلا این مشکل نبود نبودم چرا تو اجرای NFS14 بعد تغییر رزولیشن کیبورد تو بازی از کار می افته؟ برای NFS14_x86 هم خطا می ده در حالی که تو نسخه نوامبر ویندوز 8.1 64 بیتی راحت NFS14_x86 اجرا می شد.
اینا رو تو پوشه ویندوز کپی کن.البته قبلش بایر c++ رو نصب کرده باشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).rar.htm

sonixax
26-02-2014, 15:48
سلام دوستان
با تشکر

Origin رو نصب کنید درست میشه.

ali_n2011
27-02-2014, 02:37
اینا رو تو پوشه ویندوز کپی کن.البته قبلش بایر c++ رو نصب کرده باشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).rar.htm
تو system 32 کپی کنم؟

javad2015
27-02-2014, 10:06
تو system 32 کپی کنم؟
نه خود ویندوز

ali_n2011
27-02-2014, 11:47
نه خود ویندوز
سلام
ممنون مشکل اجرا حل شد ولی الان بازی صدا نداره مشکل صدا از چیه؟

FOURTH RETURN
05-04-2014, 19:38
این آزمونهای زمان رو با چه ماشینی میتونم مدال طلا بگیرم؟

FOURTH RETURN
08-04-2014, 22:14
توی یه مرحله میگه slipstream 6 s in one go باید چکار کنم؟

FOURTH RETURN
09-04-2014, 10:46
کسی نبود پاسخ بده؟:n04::n24:

Altairezio
09-04-2014, 10:53
کسی نبود پاسخ بده؟:n04::n24:

بیوفت دنبال یه ماشین (از رقیبا)برا 6 ثانیه....

maxmen
09-04-2014, 13:00
Cops Jammed چی میگه؟باید چیکار کنم؟

FOURTH RETURN
09-04-2014, 22:07
بیوفت دنبال یه ماشین (از رقیبا)برا 6 ثانیه....

مطمئنی؟ من چند دقیقه هم دنبالشون افتادم

FOURTH RETURN
09-04-2014, 22:07
Cops Jammed چی میگه؟باید چیکار کنم؟

مشکلتون چیه؟

FOURTH RETURN
11-04-2014, 10:52

کسی نبود؟؟؟؟؟؟

Altairezio
11-04-2014, 12:28

تو مسابقات یا به صورت آزاد اگه درست پشت و باکمی فاصله رقیبتو تعقیب کنی اسلیپاستریم میندازه برات...

meshkiposh2200
12-04-2014, 01:59
سلام.ایم مرحله دقیقن باید چکار کنم

meshkiposh2200
12-04-2014, 02:00

ei8ht
12-04-2014, 11:19

سلام، باید دقیقا همین hot pursuit رو از رو نقشه پیدا کنی و تمومش کنی، همین

ei8ht
12-04-2014, 11:25

اسلیپاستریم در واقع به فشار هوای پشت ماشین گفت میشه که تو سرعت های بالا افت میکنه و شما باید دقیقا پشت یه ماشین مسابقه یا یه پلیس به مدت 6 ثانیه ی پیاپی حرکت کنی تا از ویک ایجاد شدش به نفع خودت استفاده کنی

تو مسابقات هم اینکارو بکن، برا سبقت گرفتن خیلی بدردت میخوره، سریع میرسی به ماشین جلویی، در واقع فشار هوا جذبت میکنه

meshkiposh2200
12-04-2014, 13:32

یعنی با یه مسابقه این مرحلش تمومه؟

ei8ht
12-04-2014, 14:09

آره تمومه، اگه اشتباه نکنم بازی هم تموم میشه اینجا

FOURTH RETURN
12-04-2014, 19:35

من این مرحله رو چند بار رفتم نتونستم پاسش کنم تو ده کیلومتر پایانی معمولا کم میارم و پلیسها ماشینم رو میترکونن باید یکم دیگه پول بدست بیارم با بهترین ماشین که استحکام بدنش هم علاوه بر سرعتش بالا باشه این مرحله رو تموم کنم الانم باید این مرحله رو به پایان برسونم و برم سروقته حالت پلیس :n01:

FOURTH RETURN
12-04-2014, 19:37

مکانش بالای بالای نقشه هست

ei8ht
13-04-2014, 11:06
من این مرحله رو چند بار رفتم نتونستم پاسش کنم تو ده کیلومتر پایانی معمولا کم میارم و پلیسها ماشینم رو میترکونن باید یکم دیگه پول بدست بیارم با بهترین ماشین که استحکام بدنش هم علاوه بر سرعتش بالا باشه این مرحله رو تموم کنم الانم باید این مرحله رو به پایان برسونم و برم سروقته حالت پلیس :n01:

من با لامبورگینی اونتادور بار اول تمومش کردم :n10:
فقط شانس آوردم اون آخرا یک ریپیر شاپ به دادم رسید
:26:

FOURTH RETURN
13-04-2014, 11:30

لمبورگینی تو پیچها خوب نمیپیچه من الان پاگانی زوندا رو با آخرین آپگرید خریدم میخوام با اون مرحله رو پاس کنم:n10:

FOURTH RETURN
13-04-2014, 23:58

پاسش کردم با پاگانی زوندا اما شانس آوردم درست مثل تو ریپیر شاپ آخری درست زمانی که جونم یکدرصد بود به دادم رسید یک ثانیه دیرتر میرفتم تو ریپیر پلیسه میزد پشتم و بنگگ:n19::n19::n20::n20::n09::n10:

ei8ht
14-04-2014, 13:51
هیجانی داشت آخراش :n19:

kojima3d
18-04-2014, 15:56
آقا من بعد از most wanted دیگه nfs بازی نکردم
همه چیز توی این بازی تغییر کرده که اصلا نمی دونم چی به چیه
لطفا یکی مارو روشن کنه بفهمیم این بازی رو چه جوری باید بازی کرد:n16:

kojima3d
19-04-2014, 06:01
آقا من بعد از most wanted دیگه nfs بازی نکردم
همه چیز توی این بازی تغییر کرده که اصلا نمی دونم چی به چیه
لطفا یکی مارو روشن کنه بفهمیم این بازی رو چه جوری باید بازی کرد:n16:
کسی نبود جواب مارو بده

FOURTH RETURN
19-04-2014, 21:45
کسی نبود جواب مارو بده

وارد بازی که شدی یکی از دو حالت ریسینگ یا پلیس رو انتخاب کن و هر کدام از این حالتها خودشون 3 حالت دارن تو مسابقه دادن که میتونی هر کدومش رو خواستی انتخاب کنی اگه دیدی یه حالت از این 3 حالت سخته برو روی یه حالت دیگه فرق نمیکنه چون همشون به یه جا ختم میشن در واقع برای رسیدن به مراحل پایانی در هر یک از دو حالت ریسینگ و پلیس سه تا راه مختلف برای رسیدن به مرحله پایانی داری توی هر مرحله هم خودش نوشته باید چکارهایی بکنی تا پاس بشه هر مرحله هم کگه پاس کنی ماشین جدید ابزارهای جدید و... میده اگه پرسش دیگه ای داشتی بگو تا با عکس و جزییات بیشتر بگم

wrath of god
22-04-2014, 13:52
اقا یه عکس از ماشین lamborghini veneno میزارین:n02:

ursamajor
22-04-2014, 23:32
اقا یه عکس از ماشین lamborghini veneno میزارین:n02:

خدمت شما

wrath of god
23-04-2014, 12:13
خدمت شما

خیلی ممنون:n02:

wrath of god
23-04-2014, 19:38
فقط میشه یه عکس از گیم پلیش با veneno بزارین؟!؟:n02:

ursamajor
23-04-2014, 20:55
فقط میشه یه عکس از گیم پلیش با veneno بزارین؟!؟:n02:

واسه گیم پلی که باید فیلمش رو ببینید. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی خب این هم چندتا عکس دیگه 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

wrath of god
23-04-2014, 23:02
واسه گیم پلی که باید فیلمش رو ببینید. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی خب این هم چندتا عکس دیگه 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی ممنون....توی تست قدرت lamborghini veneno 360 km در ساعته ولی lamborghini aventador 350 km در ساعته...بنده به شخصه می گم صد آفرین بر veneno :n02:

FOURTH RETURN
24-04-2014, 10:43
خدمت شما
رزولشن عکس خوبه گرافیکت چیه؟:n01:

FOURTH RETURN
24-04-2014, 10:46
من الان حالت پلیس رو هم تموم کردم قضیه مرحله 10 چیه؟ مرحله 10 در ورژن بعذی بازی میاد؟

ursamajor
24-04-2014, 14:27

این عکس رو از نت گرفتم و مربوط به خود گیم پلی نیست. چون همچین زاویه دوربینی تو بازی نداشتیم. :n05:

wrath of god
24-04-2014, 20:24

داداش این رزولوشنش 1920*1080 هستش......هم این و هم بقیه ی عکس های بازی:n02:

FOURTH RETURN
24-04-2014, 23:55
داداش این رزولوشنش 1920*1080 هستش......هم این و هم بقیه ی عکس های بازی:n02:
من رزولوشن رو نگفتم چقدره گفتم کارت گرافیکش چیه بعد هم متوجه نشدم منظورت از بقیه عکسها چیه اینجا یه عکس بیشتر نیست:n13:

wrath of god
25-04-2014, 12:42
من رزولوشن رو نگفتم چقدره گفتم کارت گرافیکش چیه بعد هم متوجه نشدم منظورت از بقیه عکسها چیه اینجا یه عکس بیشتر نیست:n13:

بعله من منظور شما رو بد متوجه شدم کارت گرافیک gt 750m 4 GB ......عکس های 1 2 3 4 ...

FOURTH RETURN
26-04-2014, 11:03
به نظر من بازی خوبی بود پس از اون گندی که ماست وانتد 2012 زد اما هیجانش زیاد نبود نسبت به هات پورسویت و آهنگهای جالبی هم توی بازی بخش نمیشد و فقط هم میتونی از دو تا ابزار برای ماشین استفاده کنی منظورم همون جامر و شوک الکتریکی و....هست

majidhenry
01-05-2014, 11:29
من اینجا موندم باید چیکار کنم؟
get 12 hits with pursuit یا tech hits
ممنون میشم کمکم کنید

Devicestreet
01-05-2014, 12:50
من اینجا موندم باید چیکار کنم؟
get 12 hits with pursuit یا tech hits
ممنون میشم کمکم کنید
pursuit tech میدونی چیه؟
باید 12 رقیب رو با پرسوییت تک مورد حمله قرار بدی

majidhenry
01-05-2014, 13:23
pursuit tech میدونی چیه؟
باید 12 رقیب رو با پرسوییت تک مورد حمله قرار بدی

ممنون داداش:n12:

majidhenry
01-05-2014, 17:10
یه مشکل دیگه م که دارم اینه :
single drift 274 m یا drift 274 m in one go
منظورش فکر کنم 274 متر دریفت پشت سر هم هست که من بیشتر از این زدم ولی تیکش رو نزد
ممنون میشم کمکم کنید

Farzad_Jodary
02-05-2014, 19:47
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه این ماشینو به بازی اضافه کرد؟

ei8ht
03-05-2014, 09:17
یه مشکل دیگه م که دارم اینه :
single drift 274 m یا drift 274 m in one go
منظورش فکر کنم 274 متر دریفت پشت سر هم هست که من بیشتر از این زدم ولی تیکش رو نزد
ممنون میشم کمکم کنید

نه ، باید در یک حرکت 274m دریفت بزنی ، یعنی 274m قبل اینکه ماشین از حالت دریفتش خارج بشه

FOURTH RETURN
03-05-2014, 10:40
فکر نکنم تو یه حرکت باید 274 متر بزنه بلکه مجموع دریفتهاش باید 274 متر بشه در یک مرحله بشرط اینکه از مرحله خارج نشه برای من که اینطوری بود

FOURTH RETURN
03-05-2014, 10:49
دوستان من این بازی رو تموم کردم اما ماست وانتد 2012 هنوز از پارسال توی سیستمم نصب بود گفتم بذار یه بار دیگه برم شاید ازش خوشم اومد اما باورتون نمیشه حالا که ریوالس رو بازی کردم با مقایسشون با هم بهتر مزخرف بودن 2012 رو میفهمم اصلا کنترل ماشینهاش از این بازیهای 10 مگابایتی قدیمی بود که پاتو میذاشتی رو گاز یه ثانیه میرسیدی اونور منظومه شمسی و با کوچکترین تحریک فرمون میخوری تو در و دیوار بدتره :n21::n21:
همه چیزش الکی بود نه فقط کنترش من هم کلا پاکش کردم راستی nfs آینده چیه؟

wrath of god
04-05-2014, 14:10
دوستان من این بازی رو تموم کردم اما ماست وانتد 2012 هنوز از پارسال توی سیستمم نصب بود گفتم بذار یه بار دیگه برم شاید ازش خوشم اومد اما باورتون نمیشه حالا که ریوالس رو بازی کردم با مقایسشون با هم بهتر مزخرف بودن 2012 رو میفهمم اصلا کنترل ماشینهاش از این بازیهای 10 مگابایتی قدیمی بود که پاتو میذاشتی رو گاز یه ثانیه میرسیدی اونور منظومه شمسی و با کوچکترین تحریک فرمون میخوری تو در و دیوار بدتره :n21::n21:
همه چیزش الکی بود نه فقط کنترش من هم کلا پاکش کردم راستی nfs آینده چیه؟

nfs mw خیلی بد نبود......
کسی میدونه چه طور ماشین lamborghini veneno و ferarri رو باز کرد؟!؟

FOURTH RETURN
04-05-2014, 14:11
nfs mw خیلی بد نبود......
کسی میدونه چه طور ماشین lamborghini veneno و ferarri رو باز کرد؟!؟

افتضاح بود

wrath of god
04-05-2014, 14:17
افتضاح بود

آره ولی ن در اون حد...........در هر صورت دلم براش تنگ میشه:n02:

wrath of god
04-05-2014, 14:19
دوستان دوباره میگم کسی میدونه چه طور ماشین های lamborghini veneno و ferarri رو باز کرد

ursamajor
04-05-2014, 15:26
دوستان دوباره میگم کسی میدونه چه طور ماشین های lamborghini veneno و ferarri رو باز کرد

چجوری نداره که. مراحل رو که انجام بدی و پوینت هم به اندازه کافی داشته باشی میتونی بگیریش

FOURTH RETURN
05-05-2014, 10:37
آره ولی ن در اون حد...........در هر صورت دلم براش تنگ میشه:n02:

موست وانتد 2012 رو میگی ؟ میخوای منو سکته بدی با این حرفت؟ خواهش میکنم شما دیگه نمک رو زخمم نپاش خیلی عصبانی ام از دستش:n09:

ursamajor
05-05-2014, 12:58
حالا چرا حرفای دلتنگی میزنید آخه.:n27:
اصلا اون 2012 رو ولش کنید. یاد خاطرات موست وانتد 2005 رو زنده کنید که خیلی بهتره. خودم عاشق این بودم بندازم تو اتوبان و یه بند گاز بدم و بزنم به پلیسهایی که با ماشین راه رو بسته بودند، صحنه آهسته هاش خیلی باحال بود. :n09:

wrath of god
05-05-2014, 16:48
کاش یه بازی مثله آدم بود............یاده اون قدیمیا بخیر:n28::n28::n28::n14::n14::n14:

wrath of god
05-05-2014, 16:50
موست وانتد 2012 رو میگی ؟ میخوای منو سکته بدی با این حرفت؟ خواهش میکنم شما دیگه نمک رو زخمم نپاش خیلی عصبانی ام از دستش:n09:

بله داداش گلم:n02:سکته بدی چیه؟!؟!؟خدا نکنه.....من خودم دارم سکته میکنم دیگه خواهشا تو سکته نکن:n08:

aidinjuve
06-05-2014, 11:54
آقا کسی میدونه چطور میشه این ماشینای جدیدی که ea واسه بازی داده رو به بازی اضافه کینم؟(مثل کووینزگ وان)

hes25
06-05-2014, 13:33
سلام
من این بازی رو گرفتم اما یکم لگ داره مثلا هر ده ثانیه یک دهم ثانیه گیر میکنه تصویر!

سیستمم 660 تایتان هست با دو گیگ رم

بنظرتون رم و بیشتر بشه روون میشه؟ (اخر توی لود رمم 1700 تا بیشتر پر نمیشه!)

Devicestreet
06-05-2014, 13:56
سلام
من این بازی رو گرفتم اما یکم لگ داره مثلا هر ده ثانیه یک دهم ثانیه گیر میکنه تصویر!

سیستمم 660 تایتان هست با دو گیگ رم

بنظرتون رم و بیشتر بشه روون میشه؟ (اخر توی لود رمم 1700 تا بیشتر پر نمیشه!)
اولا 660 تیتانیوم نه تایتان
بازی های open world معمولا cpu bound بیشتر روشون تاثیر میذاره
مشخصات cpu رو بذارید

hes25
06-05-2014, 15:45
سلام
البته من خودم خیلی سر در نمیارم شما لابد بهتر می دونی ...اما سی پی یوم فک کنم چهار هسته ای باشه و 2500 نامی هست توی ویندوزمی نویسه میگم...کمه یعنی؟

FOURTH RETURN
06-05-2014, 18:14
من با 4 گیگ رم بازی کردم 2 گیگ احتمالا کمه

reza.8
08-05-2014, 17:15
با این مشخصات میتونم بازی کنم؟
رم: 4 گیگ
cpu: Core 2Dou E7500 @ 2.93 GHz 3.67GHz
GPU: Nvidia Geforce 210

FOURTH RETURN
08-05-2014, 22:25

بله سیستمم من هم در این رنجه
سرعت سی پی یوتون چقدره؟ چون دو تا سرعت نوشتید

Переклад не
08-05-2014, 22:46
بله سیستمم من هم در این رنجه
سرعت سی پی یوتون چقدره؟ چون دو تا سرعت نوشتید
Core 2Dou E7500 @ 2.93 GHz UP TO 3.67GHzمقدار دوم منظور اور کلاکش هست

reza.8
09-05-2014, 13:12
بله CPU سیستم رو اورکلاک کردم...
پس بازی براتون بدون لگ و کندی انجام میشه؟

FOURTH RETURN
09-05-2014, 23:21
بله CPU سیستم رو اورکلاک کردم...
پس بازی براتون بدون لگ و کندی انجام میشه؟
آره کلا بازی سیستم آنچنانی هم نمیخواد برای تنظیمات نرمال
من که مشکلی نداشتم فقط گرافیک من 220 هست

aidinjuve
13-05-2014, 10:07
آقا کسی میدونه چطور میشه این ماشینای جدیدی که ea واسه بازی داده رو به بازی اضافه کینم؟(مثل کووینزگ وان)
دوستان کسی نمیدونه؟

Spaniuly
13-05-2014, 20:43

CPU های سری Core2Dou و Core2Quad بهترین CPU های حال حاضر به منظور گیمینگ و رندرینگ هستند البته در یکی دو سال اخیر بازیها سعی میشه با CPU های i7 و i5 مچ بشن ولی فعلا سری های سوکت 775 که های اند هستند با ترکیب کارت های گرافیکی قوی مثل GTX560 Ti به بالا بهترین ترکیب برای بازی هستند.

دوست عزیز شما به عنوان یک گیمر بدترین کارت گرافیکی که می تونید انتخاب کنید همین 210 هست کارت های 210 با بیت ریت 64 برابر و حتی شاید ضعیف تر از کارتهای گرافیکی FX5500 AGP با بیت ریت 128 هستند برتری 210 داشتن VRam یک گیگ و کمی کور کلاک بالا و مهمتر از همه پشتیبانی از دارکت ایکس 11 هستن بنابراین کارت هایی نظیر N210 و Radeon HD 5450 تنها کاری که می کنند اینه که بازی های جدید رو فقط اجرا می کنند یعنی فقط لانچ میشن و آدم توی کف بازی نمی مونه ولی خوب برای راحت بازی کردن شما بازی های گرافیکی سنگین رو مجبورید زمانی که از کارت های 64 بیتی استفاده می کنید کیفیت تصویر را تا حد زیادی بیارید پائین تا بدون افت فریم بازی کنید. خوش قیمت ترین کارت های گرافیکی گیمینگ GTX560 Ti توصیه میشه با قیمت حدودی 650 تومن و البته من شخصا استفاده از کارت های GT 630 رو توصیه میکنم قیمت مناسبی دارن و وقتی که فردا روزی گفتن دایرکت ایکس 12 در اومد و بازی ها روی کارت های دایرکت ایکس 11 اجرا نمیشن مثل دارندگان کارت های GTX 560 به بالا آدم سکته رو نمیزنه اتفاقی که برای دارندگان کارت گرافیک هایی نظیر GTX 460 و Radeon 4870 افتاد و کارت های گرافیکی غول با بیت ریت 256 بی ارزش شدن چون دایرکت ایکس 10 هستند.
در کل توصیه ام به دوستانی که می خوان سیستم گیمینگ داشته باشن و هیچ گونه خرج اضافی هم براشون تراشیده نشه به این مسائل ریز دقت کنن

Azhang
14-05-2014, 09:34
حتما باید رم 4 گیگ باشه؟با رم 2 گیگ چطور اجرا میشه؟

FOURTH RETURN
14-05-2014, 17:23
امتحان کن ببین چطور اجرا میشه خودت
تنظیمات بازی رو بذار روی مینیمم شاید شد

gojesabz55
06-06-2014, 09:52
سلام دوستان. من اين بازى رو واسه Xbox گرفتم ولى ارور اپديت داد!
و اجرا نشد چيکار بايد بکنم؟؟

sollysally
08-07-2014, 14:04
دوستان یه سوال... من زیاد اهل بازی ماشین نیستم... اینو نصبیدم... چندتا مرحله هم رفتم...
چطوری میشه تو این بازی دریفت انجام داد؟

G.O.Batistuta
08-07-2014, 18:29
دوستان یه سوال... من زیاد اهل بازی ماشین نیستم... اینو نصبیدم... چندتا مرحله هم رفتم...
چطوری میشه تو این بازی دریفت انجام داد؟
سر پیچ نیم ثانیه دستی بکش فرمونو جهت عکس برگردون

sollysally
09-07-2014, 10:22
سر پیچ نیم ثانیه دستی بکش فرمونو جهت عکس برگردون

ممنون، برم تست کنم ببینم

Hatek
15-08-2014, 23:42
سلام
توی این بازی بوگاتی و کونیگ زگ نیستن ؟
و اینکه چرا توی سرعت های بالا فرمون انقدر بد میشه ؟
خیلی کند میشه و اصلا نمیپیچه :n29:

Spaniuly
16-08-2014, 10:51
سلام
توی این بازی بوگاتی و کونیگ زگ نیستن ؟
و اینکه چرا توی سرعت های بالا فرمون انقدر بد میشه ؟
خیلی کند میشه و اصلا نمیپیچه :n29:

شما کریر مربوط به حالت پلیس رو برید اونجا هستند ماشین های بهتر توی کریر قانون شکن ماشین ها چرت و پرت هستند

alone_boy
20-08-2014, 18:47
سلام
این بازی رو سیستمی با کانفیگ زیر اجرا میشه؟
CPU: G2020
Ram:4
VGA:9500

ali-u
20-08-2014, 18:59
سلام
این بازی رو سیستمی با کانفیگ زیر اجرا میشه؟
CPU: G2020
Ram:4
VGA:9500

بعله اجرا میشه

[R].I.[P]
12-09-2014, 22:56
درود
دوستان من یه مشکل دارم
کمک لطفا؟

raya2
13-09-2014, 11:18
.I.[P];8384617']درود
دوستان من یه مشکل دارم
کمک لطفا؟

DirectX رو آپدیت کن.

shayan0o21
13-09-2014, 11:23
.I.[P];8384617']درود
دوستان من یه مشکل دارم
کمک لطفا؟

آخرین نسخه برنامه DirectX
رو از سایت سافت گذر دریافت و نصب کنــ:n12:

اخرین نسخه : DirectX 9.29.1974 - June 2010 - April 2011

[R].I.[P]
13-09-2014, 16:29
خیلی ممنون
من مشکل افت فریم دارم کلا کنذ بودن بازی و این حرفا برای این چی کنم؟

shayan0o21
13-09-2014, 21:00
.I.[P];8385440']خیلی ممنون
من مشکل افت فریم دارم کلا کنذ بودن بازی و این حرفا برای این چی کنم؟

تنظیمات گرافیکی بازی رو بیارید پایین تر
از توی خود بــازی:n16:

vahid.global
27-09-2014, 11:24
سلام دوستان
کریر قانون شکن رو تمام کردم ولی اخرین ماشین که همون Maserati باشه باز نکرد
چی کار کنم باز شه؟

FOURTH RETURN
03-10-2014, 12:57
سلام دوستان
کریر قانون شکن رو تمام کردم ولی اخرین ماشین که همونMaserati باشه باز نکرد
چی کار کنم باز شه؟

ماشین باز شدن بیشتر به امتیاز مربوطه تا رد کردن مرحله برو امتیازهات رو بیشتر کن

manreza71
26-10-2014, 17:28
سلام
کسی با نسخه جدید (آخذین آپدیت بازی) که complate edition هست بازی کرده؟
اگه کردین آیا مشکل افت فریم و لاک بودن روی 30 فریم حل شده؟

از دوستان کسی هست که لینک دانلود نسخه complate edition رو بزاره؟

mohsen_gh1991
31-10-2014, 21:06
دوستان پچ جدید یا اپدیتی برای مشکل افت فریم بازی نیومده؟
من با سی پی یو cor i 5 رم 4 و گرافیک 630 نتونستم درست اجرا کنم.

ali-u
02-11-2014, 23:02
دوستان پچ جدید یا اپدیتی برای مشکل افت فریم بازی نیومده؟
من با سی پی یو cor i 5 رم 4 و گرافیک 630 نتونستم درست اجرا کنم.

اپدیت 1.4 رو نصب کن

حل مشکل افت فریم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

name
15-11-2014, 11:08
سلام
cpu i7 4510 u 2 GHZ - RAM 8 - Vga Gforce GT 840M به درد این بازی میخوره یا با ps4 بازیو ادامه بدم ؟

msf66
06-12-2014, 10:24
خیلی زیاد هوس نید فور اسپید جدید کردم نمیدونم چرا امسال نیومد:n03:
امسال که بازی رالی نداشتیم بجز the crew که اونم ارجینال باید خرید:n03:

chaharnazm
06-12-2014, 17:07
کسی میدونه تو حالت تک بازیکن افلاین مسابقه ی time trial چگونه انجام میشه؟ در ضمن مشخصات سیستم من توی حداقل مورد نیاز هست اما با اینکه تنظیمات رو کم میکنم بازهم بازی آهسته انجام میشه. راهش چیه روونتر بشه؟
AMD Phenum II X3 2.6GHz
4GB DDR III Ram
Gainward 9500 GT 1G DDR II 128bit

FOURTH RETURN
11-12-2014, 22:30
کسی میدونه تو حالت تک بازیکن افلاین مسابقه ی time trial چگونه انجام میشه؟ در ضمن مشخصات سیستم من توی حداقل مورد نیاز هست اما با اینکه تنظیمات رو کم میکنم بازهم بازی آهسته انجام میشه. راهش چیه روونتر بشه؟
AMD Phenum II X3 2.6GHz
4GB DDR III Ram
Gainward 9500 GT 1G DDR II 128bit

تایم تریال باید در سریعترین زمان گفته شده به پایان لاین برسی من خودم توی تایم تریال اصلا خوب نبودم به نظرم سخته

به نظر من ممکنه سی پی یوت یکم نکشه چون سیستم من هم در همین اندازه هست تنها سی پی یوم بهتر بود

salar_aziz
13-12-2014, 22:25
سلام دوستان
این بازی چطوری توی ایکس باکس دونفره میشه که با دو دسته بازی کنیم؟ (پشت بازی نوشته player 1-2 )
ممنونم

AliTen10
17-06-2015, 13:33
سلام. منظور بازی از ESF چیه؟ یه جا میگه hit 4 ESF:n13:

Amir rza
17-06-2015, 14:21
سلام. منظور یکی از اسلحه های بازی است که میگه 4 بار به دیگران بزنید.
احتمالا همونه که روی هدف قفل میکنه و بعد یه مدت از راه دور به هدف شوک وارد میکنه...

AliTen10
17-06-2015, 16:42
سلام. منظور یکی از اسلحه های بازی است که میگه 4 بار به دیگران بزنید.
احتمالا همونه که روی هدف قفل میکنه و بعد یه مدت از راه دور به هدف شوک وارد میکنه...

فهمیدم.مرسی:n16:

ulsss
21-09-2015, 14:21
بچهها این بازی چجوری استوپ میشه.یعنی وقتی تحت تعقیبم بخوام برم اب بخورم چیکار کنم؟؟؟:n02::n02::n02:

FOURTH RETURN
23-09-2015, 11:16
بچهها این بازی چجوری استوپ میشه.یعنی وقتی تحت تعقیبم بخوام برم اب بخورم چیکار کنم؟؟؟:n02::n02::n02:

تا اونجا که یادمه این بازی چنین چیزی نداره !

omidshsh
07-10-2015, 01:00
اقا من یه مشکل اساسی دارم
وسط بازی وقتی تصادف خفن می کنم ماشینم به طرز عجیب غریبی تو هوا 100 دور می زنه و وقتی دوباره شروع میشه ماشین داغون شده و نمی تونه حرکت کنه
هیچ راهی ندارم جز اینکه بیام تو ویندوز و دوباره بازی رو اجرا کنم
شما این مشکلو ندارید؟

- - - Updated - - -

اقا من یه مشکل اساسی دارم
وسط بازی وقتی تصادف خفن می کنم ماشینم به طرز عجیب غریبی تو هوا 100 دور می زنه و وقتی دوباره شروع میشه ماشین داغون شده و نمی تونه حرکت کنه
هیچ راهی ندارم جز اینکه بیام تو ویندوز و دوباره بازی رو اجرا کنم
شما این مشکلو ندارید؟

ERMIA2580
26-10-2015, 17:52
بازی بارمن تیکه تیکه میاد مشکل کمبود رمه؟رمم2گیگ هست

raya2
28-10-2015, 15:46
بازی بارمن تیکه تیکه میاد مشکل کمبود رمه؟رمم2گیگ هستبله ممکنه از رم باشه چون حداقل رم مورد نیاز رو 4 نوشته. این هم سیستم مورد نیازی و پیشنهادی:Operating System: Windows Vista 32-Bit with Service Pack 2 and the KB971512 platform update• Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ or Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ• Ram: 4GB or more• Free Hard Drive Space: 30GB• Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHz or higher; Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or higher• Graphics Card: AMD Radeon 3870 or higher; NVIDIA GeForce 8800 GT or higher---------------------------------- specifications: • Operating System: Windows 8 64-bit• Processor: AMD Six-Core CPU; Intel Quad-Core CPU• RAM: 8GB• Free Hard Drive Space: 30GB• Graphics Card: AMD Radeon 7870 or higher; NVIDIA GeForce GTX 660 or higher• Graphics Memory: 3GB

Sajad2006
04-11-2015, 19:50
سلام دوستان، من بازی رو نصب کردم، آپدیت رو هم نصب کردم!
ولی وسط بازی یهو کیبرد دیگه عمل نمیکنه و آخرین دکمه هایی که زدم اونا عمل میکنه، مثلا ماشین در حال دوز ردن باشه تو اون لحظه، همینطوری هی دور میزنه و مجبورم بازی رو ببندم! و هیچ دکمه ای کار نمیکنه، مجبوررم alt و tab بزنم و بازی رو ببندم.
کسی مشکل رو میدونه؟ ویندوز 10 64 بیت دارم.

chaharnazm
05-11-2015, 15:38
تایم تریال باید در سریعترین زمان گفته شده به پایان لاین برسی

نه، منظورم این بود که چه جوری میشه وارد حالت تایم تریال شد؟ هر چی زیر آیکونش وای میستم و اینتر میزنم واردش نمیشه

thorn
30-11-2015, 10:46
سلام دوستان چطوری این مشکلو حل کنم
آخرین نسخه داریکس رو هم نصب کردم ولی درست نشد

raya2
03-12-2015, 20:59
سلام دوستان چطوری این مشکلو حل کنم آخرین نسخه داریکس رو هم نصب کردم ولی درست نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اولا درایور کارت گرافیکت قدیمیه. جدیدشو بگیر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوما. آپدیت بازی رو هم بگیر:Need.For.Speed.Rivals.Update.v1.4-RELOADEDسوما کارت گرافیکت ضعیفه برا این بازی. اگر هم اجرا شه, فریم خوبی نمی گیری.

- - - Updated - - -

سلام دوستان چطوری این مشکلو حل کنم آخرین نسخه داریکس رو هم نصب کردم ولی درست نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اولا درایور کارت گرافیکت قدیمیه. جدیدشو بگیر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوما. آپدیت بازی رو هم بگیر:Need.For.Speed.Rivals.Update.v1.4-RELOADEDسوما کارت گرافیکت ضعیفه برا این بازی. اگر هم اجرا شه, فریم خوبی نمی گیری.

hesam55
10-04-2016, 17:35
سلام دوستان

من تو مر حله 18 قسمت single drift 274m/300yds گیر کردم و نمیدونم باید چطوری رد کنم. میشه راهنمایی کنید. ممنون

NEED FOR PC
13-04-2016, 14:17
دوستان این بازی در وضوح 720p
با این شلغم قابل اجراست؟(30فریم حداقل)

i5 2430m 3ghz
gt540m 2g
ram 4gb
باهر تنظیمات گرافیکی ک شد مهم نیست.

tahasama
03-07-2016, 08:56
سلام دوستان
من یک فرمان دارم که هر کاری میکنم تو قسمت کنترل نمیشه تنظیمش کرد