مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ Full HD - Core i7-i5
mojtabaivi
13-07-2013, 22:47
سلام دوستان. الان لپ تاپ خوب full hd حد اقل i5 چی هست تو بازار؟
اچ پی سری 7000 که حدوداً 3700 قیمت داره اما این سری کانفیگ های زیادی داره
ایسوس هم که مشخصه n56vz بهترین لپتاپ تو سری ivy
این مدل هم نگاهی بنداز اما بعید میدونم پیدا کنی مدلی هست که 2900 قیمت داره اما فول نیست سخت افزار قوی هم نداره اما کیفیت صفحه خوبی داره vaio F21 B9E
mojtabaivi
13-07-2013, 23:43
من دو سه تا سایت که گشتم قیمت این مدلا به جز اون ایسوزه که البته فول نیس رو نداشتن و اکثرا مال قبل بود....جدید میخوام که الان تو بازار باشه
فول الا کمه تو بازار برو پایتخت من که گشتم فقط سونی و اچ پی پیدا کردم
parsicola
14-07-2013, 09:47
مدلهای جدید امسال خوشبختانه فول اچدی بیشتری دارند که از دوماه دیگه به مرور وارد بازار میشند یعنی اواخر تابستون الی اوایل زمستان (یه دوره تقریبا 3 ماهه). این زمانبندی همچین اتفاقی هم نیست چون شرکتها محصولاتشون رو در این دوره که نزدیک به ژانویه میشیم ارائه میکنند که معمولا فروش بیشتری درپی خواهد داشت. اونهائی که عجله دارند باید اواخر تابستون و اونهائی که صبورتر و عاقلترند نزدیک به ژانویه بخرند چون دیگه همه شرکتها تمام هنرشون رو به کار بردند و هرچی تو چنته داشتند تا چندهفته قبل ژانویه روونه بازار کردند و مشتری حق انتخاب زیادی بین مدلها و قیمتها و مقایسه درست خواهد داشت.
درحال حاضر مدلهای جدید موجود یه حالت نیمه انتقالی و نیمه جدید دارند. یعنی هنوز تمام تکنولوژی های جدید رو یکجا ندارند . ، یکی فقط کارت گرافیکش کمی آپدیت شده ، یکی دیگه فقط پردازنده ش بهتر شده ، یکی دیگه یکم وزنش کمتر شده ... پس یا باید با همینا بسازین و یا حداقل دو سه ماه دیگه صبر کنید.
3aman021
14-07-2013, 11:52
و در نتیجه لپ تاپی که همه چیز رو یکجا داشته باشه کمتر از 1500 دلار نیست!
masoud_5april
14-07-2013, 18:15
مدلهای جدید امسال خوشبختانه فول اچدی بیشتری دارند که از دوماه دیگه به مرور وارد بازار میشند یعنی اواخر تابستون الی اوایل زمستان (یه دوره تقریبا 3 ماهه). این زمانبندی همچین اتفاقی هم نیست چون شرکتها محصولاتشون رو در این دوره که نزدیک به ژانویه میشیم ارائه میکنند که معمولا فروش بیشتری درپی خواهد داشت. اونهائی که عجله دارند باید اواخر تابستون و اونهائی که صبورتر و عاقلترند نزدیک به ژانویه بخرند چون دیگه همه شرکتها تمام هنرشون رو به کار بردند و هرچی تو چنته داشتند تا چندهفته قبل ژانویه روونه بازار کردند و مشتری حق انتخاب زیادی بین مدلها و قیمتها و مقایسه درست خواهد داشت.
درحال حاضر مدلهای جدید موجود یه حالت نیمه انتقالی و نیمه جدید دارند. یعنی هنوز تمام تکنولوژی های جدید رو یکجا ندارند . ، یکی فقط کارت گرافیکش کمی آپدیت شده ، یکی دیگه فقط پردازنده ش بهتر شده ، یکی دیگه یکم وزنش کمتر شده ... پس یا باید با همینا بسازین و یا حداقل دو سه ماه دیگه صبر کنید.
خوب منم میتونم صب کنم،ولی میترسم مدلهای جدید با قیمت خیلی بالاتری وارد بشن،یا قیمتها بالا بره ؟!!! چون معمولا بعد تابستون دوباره قیمتها بالا میره،حالا چه برسه به الان که گرونی هم هست
3aman021
15-07-2013, 01:03
مدلهای جدید خیلی گرونن .ضمنا تفاوتی از لحاظ قدرت پردازش ندارند فقط گرافیک داخلی پردازنده یه خورده بهتر شده.مثلا لنوو y510 قیمتش 1200 یورو یعنی 5200000تومان .مشخصاتش رو میتونین برین تو سایت notebookcheck ببینید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.