PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپی تا سقف 2.8 تومن

Hosseinspell
13-07-2013, 18:27
من میخوام در هفته آینده لپ تاپی بخرم و بوجه بنده 2.8 تومن هست تا حالا دوتا لپ تاپ پیدا کردم HP DV6_6C65SE و MSI

CX61 i7_C به نظرتون کدوم بهتره یا از این بهتر هارو میشناسین ؟ (واسه گیم و کارهای گرافیکی میخواستم)

HP DV6_6C65SE
CPU : Core i7 2.9 GHz Cache6 MB Bus1333
Ram : 8GB DDR3
GPU : AMD 7690 DDR5
Hard : 750 GB

MSI CX 61_C
CPU : Core i7
2.4GHz UpTo 3.4 GHz Cache6 MB Bus 1333
Ram : 8 GB DDR3
GPU : Nvidia GT 645 DDR3
Hard : 500GB

masoud_5april
13-07-2013, 22:24
به نظر من هر دو تا کارت جالب نیستن زیاد دیگه اون amd از همه بدتر...
amd همینجوریش رو کامپیوتر جالب نیست دیگه چه برسه رو لپ تاپ

NOR-1
13-07-2013, 22:46
asus n56 vz i5

nima snr
15-07-2013, 10:44
رو کاغذ ک اچ پی بهتر داره نشون میده، از این هم نگذریم ک اچ پی تجربه بیشتری نسبت به ام اس آی داره، اینم بدون ک گرافیک های جی فورس هم در عمل خودشونو ب رخ میکشن،. تو سی پی یو هم این مدل اچ پی قوی تره با 2.9

m0fidi
15-07-2013, 14:42
لنووو z500 و ایسوس n56 که دوستمون معرفی کردند

Hosseinspell
15-07-2013, 17:19
تشکر ولی قیمت Z500 & N56 کمی بالاست.

ceylanchat
16-07-2013, 01:06
سلام
هم CPU دومی بهتره (MSI) هم گرافیکش:n18:

parsicola
16-07-2013, 09:52
من یه زمانی از طرفداران amd بودم. اما الان دوساله تو کماست. فعلا هیچ کارتی از amd رو بجز رده ارزانقیمتهاش پیشنهاد نمیدم.البته اگه تو اون رده بخواین خرید کنین.

Thor God
16-07-2013, 12:02
به صاحب تاپیک:
هر دو، برند های خوب و شناخته شده بازار هستن و فرق چندانی از نظر مدل سخت افزار ها وجود نداره. مهم پردازنده هست.
کارت گرافیک هم من نظری نمی دم اما خودم طرفداره جی فورس بودم و هستم + در نظر داشته باش برای کنسول های بازی از کارت های AMD استفاده می شه.

HP ها معمولا دیزاین باحال تر و تر و تمیز تری دارن.

من HP رو پیشنهاد میدم
4540 از HP و V3 از ایسر هم تو این رنج قیمت بسیار خوب هستن.

به نظر من هر دو تا کارت جالب نیستن زیاد دیگه اون amd از همه بدتر...
amd همینجوریش رو کامپیوتر جالب نیست دیگه چه برسه رو لپ تاپ

مدرک ؟ داستان نگو دوست عزیز.

masoud_5april
16-07-2013, 12:15
به صاحب تاپیک:
هر دو، برند های خوب و شناخته شده بازار هستن و فرق چندانی از نظر مدل سخت افزار ها وجود نداره. مهم پردازنده هست.
کارت گرافیک هم من نظری نمی دم اما خودم طرفداره جی فورس بودم و هستم + در نظر داشته باش برای کنسول های بازی از کارت های AMD استفاده می شه.

HP ها معمولا دیزاین باحال تر و تر و تمیز تری دارن.

من HP رو پیشنهاد میدم
4540 از HP و V3 از ایسر هم تو این رنج قیمت بسیار خوب هستن.

مدرک ؟ داستان نگو دوست عزیز.
منظور خاصی ندارم،ولی من که خودم هم amd داشتم و هم Nvidia ولی Nvidia واسم خیلی بهتر رفت،البته مدلهای جدید amd رو خبر ندارم ولی سری 5 و 6 ش،خیلی زود برای من افت کرد،در حالیکه با همون 240 انویدیا که هم رده با اونا بود خیلی بهتر فریم میگرفتم حتی تو بازی های جدید،ولی خوب انصافا از نظر من کیفیت قطعات Nvidia و مصرفشون خیلی بهتره،البته سری موبایل رو اصلا اطلاعی ندارم.

Thor God
16-07-2013, 12:37
تو عرصه فناوری همیشه هر چی تولید میشه و به بازار میره مزایا و معایبی داره که همیشه بعضی از افراد فقط خوبی و فقط بدی رو میبینن و فتوا صادر می کن که این خیلی بده.
در حال حاضر هم جی فورس با مدل های تایتان و 690 کارت های خیلی قوی تولید کرده و amd در حال حاضر خواب تشریف دارن.
اما این دلیل نمیشه که بگیم amd بده یا جیفورس خوبه. هیچوقت در مورد یه برند برند کلی نظر نداره.
تو کنسول های بازی معمولا از amd استفاده میشه. اما تو pc بیشتر گیمر های پولدار به جیفورس علاقه دارن

موفق باشید

masoud_5april
16-07-2013, 14:19
تو عرصه فناوری همیشه هر چی تولید میشه و به بازار میره مزایا و معایبی داره که همیشه بعضی از افراد فقط خوبی و فقط بدی رو میبینن و فتوا صادر می کن که این خیلی بده.
در حال حاضر هم جی فورس با مدل های تایتان و 690 کارت های خیلی قوی تولید کرده و amd در حال حاضر خواب تشریف دارن.
اما این دلیل نمیشه که بگیم amd بده یا جیفورس خوبه. هیچوقت در مورد یه برند برند کلی نظر نداره.
تو کنسول های بازی معمولا از amd استفاده میشه. اما تو pc بیشتر گیمر های پولدار به جیفورس علاقه دارن

موفق باشید
اون که صد البته حق با شماست،ولی من منظورم به صورت کلی بود،وگرنه الان 7990 قوی ترین کارت موجوده و قدرتی خیلی بالاتر از titan داره و منم میگم هر جفتش رو داشتم،ولی طبق تجربه ای که داشتم حرف زدم،وگرنه 8سال پیش واقعا رو دست کارت radeon 7000 نبود،و بهترین کارت گرافیک عمر من اون بود.ولی شما الانشم حساب کنین پردازنده های intel هم خیلی بهتر از Amd هستن،ولی خوب این دلیل نمیشه AMD بد باشه،ولی خوب دقیقا مثل یه سری برند میمونن که تو یه بخش موفقن،مثلا گوشی های سامسونگ واقعا عالی هستن،ولی آیا لپ تاپ هاشونم مثل گوشی هاشون تو رده خودشون بین بقیه برندها قوی ان ؟!!!!:n02:

Hosseinspell
17-07-2013, 17:52
من خودم شخصاً طرفدار ASUS هستم ولی تو این رنج قیمت HP و MSI و Lenovo بهتر از ASUS هستند و دلیل نمیشه که بازم

خودمو طرفدار سرسخت ASUS معرفی کنم و برم یه ASUS بخرم در حالی که میدونم بعداز خریدنم پشیمون میشم.

و همچنین من به این دلیل بین دو لپ تاپ HPو MSI موندم که MSI گرافیکش خیلی خوبه ولی HP سی پی یو خوبی داره و هم

رزولوشن صفه اش
1920x1080
هست در حالی که MSI رزولوشنش
1366x768
هست و همچنین درایو HP بلوری داره و

بدنه اش آلومینیومی هست .