PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرو ع از 0

mohammad varaste
13-07-2013, 16:31
سلام دوستان راستش من هیچ چیز در باره میکس و مونتاژ نمیدونم
کلا فقط میدونم که مثلا رو فیلم ها یه سری تغییرات انجام میدن:n13:
--------------------------
راستش علاقه دارم به اینکار و میخوام یاد بگیرم
فقط مشکلم اینه که نمیدونم از کجا شروع کنم
به نظرتون برم کلاس ؟یا کتابهای خوبی وجود داره که از روشون یاد بگیرم ؟
قبل از شروع باید چه چیزایی رو به عنوان پیش ضمینه بلد باشم ؟
نرم افزار هایی که باشون کار میشه چی هستن ؟

Переклад не
13-07-2013, 19:22
سلام دوستان راستش من هیچ چیز در باره میکس و مونتاژ نمیدونم
کلا فقط میدونم که مثلا رو فیلم ها یه سری تغییرات انجام میدن:n13:
--------------------------
راستش علاقه دارم به اینکار و میخوام یاد بگیرم
فقط مشکلم اینه که نمیدونم از کجا شروع کنم
به نظرتون برم کلاس ؟یا کتابهای خوبی وجود داره که از روشون یاد بگیرم ؟
قبل از شروع باید چه چیزایی رو به عنوان پیش ضمینه بلد باشم ؟
نرم افزار هایی که باشون کار میشه چی هستن ؟

سلام
حالا چه روش هایی وجود داره به کنار اما اینکه تدوینگرها از کجا شروع کردن مهمه . ابتدا باید نرم افزار بلد باشید.بهترین شروع ، کار با نرم افزار و کلا انگولک کردن قسمتهای مختلف اون هستش و این فقط تو نرم افزارای مثله یولید و ... که مبتدی هستش کارسازه نه تو افترافکتس.(adobe after affects یک نرم افزار حرفه ای در زمینه ی ساخت جلوه های ویژه و ساخت کلیپ های انتزاعی هستش)

قدم دوم اینه که کلید های مختلف رو که بهش برمیخوریم رو تو نت جستجو کنیم.مثلا تو نرم افزار داریم منو های و عملکرد های مختلف رو تست میکنیم مثلا سربرگ افکت یا... رو سرچ کنیم ببینیم چی درموردش تو اینترنت هست.
درمورد خواندن کتاب ، فقط درجاهایی که مجبور باشید بهتون کمک خواهد کرد.منظورم رو کامل توضیح میدم.مثلا شما دانشجوی عمرانید و باید یک پروژه رو با یه نرم افزار تحلیل کنید . خب باید اون نرم افزار رو بلد باشید و براتون سوال پیش میاد که چیکار کنم حالا برم کلاس یا کتابشو بخونم خب دراینجا چون مجبور هستید ، خواندن کتاب براتون آسون خواهد بود و قدم به قدم پیش خواهید رفت. اما درمواقعی که خودتون میخوایید چیزی رو یاد بگیرید ، نخواهید توانست طبق برنامه ی مرتب کتاب رو بخونید و باعث خواهد شد که مباحث قبلی رو هم فراموش کنید. حداقل تجربه ی بنده این بوده.

قدم سوم میتونه این باشه که فیلم ها و توتیریل ها رو ببینید.مثلا نرم افزار مد نظرتون رو توی یوتوب سرچ کنید . ulead tutorials یا موارد دیگه
موفق باشید

mohammad varaste
14-07-2013, 01:29
خیلی ممنون از توضیح جامع و عالیتون.
دوستان دیگه هم اگه نظری دارن خواهشا بگن