مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن کیس
1376MAXIMUM
13-07-2013, 00:14
سلام من کیسم روشن نمیشه هیچ اتفاقی نمیوفته وقتی دکمش رو میزنم هیچ سخت افزاری اضافه نکردم فقط هاردم رو بردم یه جا برای این که فیلم و اهنگ بگیرم و بدم و قبلش هم یه اور کلاک کردم تا ۴.۷ ولی پایدار نبود منم باید میرفتم سیستم رو خاموش کردن و رفتم الان که برگشتم هر چی میزنم روشن شه هیچ اتفاقی نمیوفته هیچ عکس العملی نداره ته یه ال ای دی روشن میشه نه صدا میده هیچی انگار اصلا تو برق نیست کابل هاشم چک کردو ولی فایده نداشت سیستمم همینه که تو امضامه
1376MAXIMUM
13-07-2013, 00:36
یه چیزی کشفیدم برق تو سیستم جریان داره چون لنی که ازش به مودمم وصله چراقش رو شن میشه و وقتی دکمه پشت پاور رو میزنیم خیلی دیر خاموش میشه یعتی از استارت کیس هست بلد نیستم از روی روی مین برد روشن کنم کسی بلده
شما باید اول از همه دکمه پاور رو بررسی کنید اگر از روی مین هم سوئیچ نشه یعنی یک مشکلی هست
علت اول میتونه از پاور باشه با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید صرفا برق تو مین باشه نشونه سالم بودن پاور نیست
کار های بعدی این که گرافیک رو دربیارین ببینید سیستم روشن میشه یا نه یا رم رو دربیارین بینیید روشن میشه یا نه یا هارد رو از سیستم جدا کنید و تست کنید
درست نشد کابل atx روی مین رو بکشین ببینید سیستم روشن میشه یا نه
اگه با اینکار سیستم روشن شد میتونه از مدار تغذیه مین باشه
اگه بازم نشد سیستم رو open air دوباره اسمبل کنید و دوباره تست کنید درست نشد مین مشکل داره حالا یا یک چیپ سوخته یا ولتاژ کافی به چیپ جنوبی و i/o نمیرسه و برد باید ولتاز گیری بشه با مولتی متر که معلوم بشه کجای برد ایراد داره
باید اول پاورو تست کنی از یکی یه پاور بگیر نصب کن روش
hadikhaf
13-07-2013, 11:52
اگه شاسی پاور مشکل داره حالا یا به علت خرابی یا اتصالی میتونی 2 تا از پین مربوط به پاور که در نزدیکی پینهای ری استارت و اسپیکر سیستم هست با نوک پیش گوشتی لمس کنی که همون کار پاور رو میکنه در غیر اینصورت مشکل یا از فن سی پیوته یا پاور ...
1376MAXIMUM
13-07-2013, 19:18
همه کارت گرافیک رو که داشتم در میاوردم دیدم سیم رابط بین دکمه استارت و مین بورد پاره شده بود موقعی که میخواستم هارد رو دربیارم احتمالا اتفاق افتاده حالا فعلا سر دو طرف سیم رو لخت کردم و به هم وصل کردم و با چسب برق روش رو بستم تا فردا برم بدم به یه نفر برام عوضش کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.