مشاهده نسخه کامل
: CPU SERVER برای شبکه از AMD یا از INTEL
امروز با یک موردی برخورد داشتم
با توجه به بنچ مارک های فراوان از برتری اینتل اما فردی ادعا میکرد ای ام دی توی پردازش مخصوصا برای استفاده در سرور و پردازش های شبکه بهتر عمل میکنه و اینتل رو برای پردازش های مالتی مدیا برتر میدونست نه برای پردازش های محاسباتی
میخوام ببینم این ادعا چقدر واقعیه؟و اگر هست چرا؟ به خاطر معماریه یا چیز دیگه ای؟
پیشاپیش تیشکر میکنم
ess_1362
12-07-2013, 13:01
حرف بازاری زده!!
باید کاربری دقیق مشخص بشه و مدل با مدل مقایسه بشه وگرنه من همین جا مثال نقضش را میارم (سمپروم 145 در تمام موارد از i7 3770 ضعیفتر عمل می کنه)
میشه اینطور توضیح داد که در پردازش هایی که بار پردازش بین کلیه هسته ها تقسیم میشه تقریبا اینطور نتیجه می گیریم که پردازنده های با هسته های بیشتر کارایی بالاتری ررا نسبت به همون پردازنده ها با فرکانس مشابه و هسته های کمتر دارند
پس بدین ترتیب مثلا fx8350 از amd در این کاربردها باید عملکرد بهتری نسبت به i7 3770 داشته باشه
البته مورد فقو هم 100% صادق نیست چون بعضا دیده شده که معماری و دستورالعمل های ریاضی پیشرفته تر باعث عملکرد و کارایی بهتر هسته ها در پردازش شدن
هدف سرور پردازش یک برنامه ایرانی به نام مبنا و برنامه های تحت وب برای کلاینت ها هستش
خودشون (فروشندگان برنامه) گفتن برای پردازش توی برنامه چهار هسته دیده شده
بنابر این فکر نمیکنم دیگه بیشتر بودن تعداد هسته های ریل خیلی فرقی داشته باشه . برداشتم درسته؟
Ali*Reza
12-07-2013, 14:24
همونطور که گفتن ابتدا بايد باتوجه به مقدار هزينه اى که ميخواين براى خريد پردازنده بکنين ، مدلهاى مشابه از هردو پلتفرم انتخاب بشن و با توجه به کاربرد و ارزش بيشتر براى خريد هر پردازنده اون رو انتخاب کرد.
ess_1362
12-07-2013, 20:12
اگر بار پردازشی تنها روی 4 هسته تعریف شده پس خرید پردازنده با هسته های بیشتر چندان توجیه نداره
در بین 4 هسته ای های بازار من اینتل را توصیه می کنم
مثلا شما ببین با توجه به بدوجه ای که داری چی می تونی بخری
مثلا حدود 700 تومن i5 3570 قرار داره و حدود 1100 هم i7 3770
البته سری جدید با پردازنده های نسل جدید با کد 4 هم جدیدا وارد بازار شدن
در رده amd هم فعلا 4 هسته ای های fx هستند با کد 4xxx که معمولبا قیمت و کارایی پایین تری نسبت به 4 هسته ای های اینتل دارند
البته در صورتی که پردازنده های ضریب باز اینتل را تهیه کنید امکان اورکلاک و افزایش کارایی با در نظر گرفتن خرید یک خنک کننده مناسب هم وجود داره(همینطور برای amd)
چون به بیشتر از 4 هسته پردازشی نیازی نداری عملا خرید پردازنده های اپترون از amd و زئون از اینتل منتفی هست
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.