ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید vt20

magiteq1
11-07-2013, 19:39
دوستان قصد خرید این tv رو دارم اصلا با گارانتی گیر میاد با چه قیمتی؟ سایزش هم هر چقدر کمتر بهتر.
بهترین black level و کنتراستی که براش ثبت شده چقدره؟
فیلتر کنتراستش تو یه اتاق با لامپ رشته ای 100w چه جوری عمل میکنه مشکل رفلکس اش حاد نیست؟
anti burning قوی داره؟ چون قراره برای دسکتاپ ازش استفاده کنم
مشکلات نوسان برق شاملش نمیشه؟ مثل vt30

magiteq1
12-07-2013, 10:43
دوستان راهنمایی بکنید لطفا

hapalii
12-07-2013, 12:43
با گارانتی که اصلا گیر نمیاد بدونه گارانتی هم من که این چند وقته هیچ جا ندیدم بعید می دونم اصلا بتونید پیدا کنید .

morteza_dada
15-07-2013, 11:33
دوستان قصد خرید این tv رو دارم اصلا با گارانتی گیر میاد با چه قیمتی؟ سایزش هم هر چقدر کمتر بهتر.
بهترین black level و کنتراستی که براش ثبت شده چقدره؟
فیلتر کنتراستش تو یه اتاق با لامپ رشته ای 100w چه جوری عمل میکنه مشکل رفلکس اش حاد نیست؟
anti burning قوی داره؟ چون قراره برای دسکتاپ ازش استفاده کنم
مشکلات نوسان برق شاملش نمیشه؟ مثل vt30
یه سر به آدرس زیر بزن.البته اگه خواستی بخری همه جوره حواست باشه.من تا حالا از این سایت خرید نداشتم ولی نوشته تحویل حضوری هم داره تو چند تا شهر.قیمتهاش هم به دلار و درهمه که خودت میتونی حساب کنی.موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behzad habib
15-07-2013, 18:14
آخرین باری که این مدل رو در فروشگاها دیدم مربوط به شب عید بود و قیمت 8300000 روش بود و فکر نکنم آکبندش پیدا بشه.
به هر صورت با توجه به قیاسهایی که از مدلهای v10 و vt20 و vt30 و vt50 و z1 داشته ام بهترین فیلتر مربوط به سری z1 بود و بعد vt20 و سپس vt50.
بهترین میزان سیاهی برای vt20 توسط hdtvtest بوده به میزان 0.009 کاندلا.
اگر منبع نور مثل لامپ و پنجره ها و... به صورت مستقیم و از روبرو به این پنلها نتابه عملکرد فیلترشون خوبه و جای گله رو باقی نمیزاره.
همه ی پلاسماها مستعد جاماندگی تصویر هستند اگر نکات مربوط به این مشکل رو رعایت نکنید. ولی معمولا این مشکلات در این سری ها کمتر اتفاق میوفته به خصوص در سری های vt20 که یکی از بهترین تولیدات پاناسونیک بود و در ایران در سایزهای 50 و 65 اینچ عرضه شد و فکر نکنم این سایز ها مناسب دسکتاپ شما باشه بهتره به دنبال مدلهای دیگر از تکنولوژی lcd led باشید مگر اینکه اهل فیلم دیدن باشید.

magiteq1
16-07-2013, 11:19
دوستان نظرتون در مورد samsung ue46eh6030 چیه؟
بیشتر نظرم رو کنتراست استاتیک بالاست حداکثر بودجه هم 3 تومن هست