PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره بدید لطفا

hojjT
11-07-2013, 17:59
سلام
ببخشید نیاز به مشاوره دارم
من یه دانشجو هستم که رشته تحصیلیم هیچ ارتباطی به کامپیوتر نداره ولی علاقه زیادی به کامپیوتر دارم و دوست دارم توی یک یا چند زمینه از کامپیوتر پیشرفت کنم و بتونم به عنوان یک منبع کسب درامد ازش استفاده کنم اما نمیدونم از چی شروع کنم
ممنون میشم اگه کمکم کنی

ashokrany
16-07-2013, 05:34
سلام دوست عزیز، شما باید ببینید سمت و سوی علاقه هاتون به کدوم طرفه، مثلا اگه طراحی رو خیلی دوست دارید بهتره از برنامه های مثل Adobe photoshop و برنامه ی مختلف ادوبی خصوصل Adobe aftereffect شروع کنید که شما مثلا اگه بتونی در برنامه فوتوشاپ قوی بشید، ابن میتونه برای شما درآمد خوبی رو حاصل کنه که یک نمونه کوچک در عکاسی ها و روتوش عکس های عروسی هست.

ولی اگه ذهن شما خیلی علاقه مند به ریاضی و کنکاش با اعداد و حروفه میتونی برنامه نویسی رو خوب یاد بگیرید و من به شما پیشنهاد میکنم اول از C++ شروع کن چون اون مقدمه است بعد برو سراغ زبان برنامه نویسی Java و یا ASp.net البته برای پایگاه داده ها هم بهترین چیز آموزش برنامه ی SQL Server هست. شما اگر به صورت مکرر این تمرین رو ادامه بدید خیلی زود شاید یکی دوسال بیشتر طول نکشه که خوب یاد بگیرید که البته درآمد زیادی هم داره.

اگه به مدارت الکترونیکی و برق علاقع دارید من به شما پیشنهاد میکنم اول شروع کنید و برنامه ی زیبای MATLAB رو بیاموزید، شاید در نگاه اول بی ربط بنظر برسه ولی در تحلیل سیگنال خیلی کاربردیه و بعد به سراغ آموزش برنامه هایی مثل Orcad + Multisimو برنامه های PCB برای طراحی برد مدار و زبان هایی مثل Bascom و یا CPP برای برنامه ریزی IC های برنامه پذیر رو یاد بگیرید، البته کلاس های PLCهم در آموزشگاه های آزاد خیلی مفیده و البته درآمد خوبی در آبنده برای شما داره.

اگه علاقه ی زیادی به هنر و نقشه کشی و طراحی دارید البته در قبل برنامه های adobe رو معرفی کردیم ولی آموزش برنامه هایی مثل 3D Max و یا AutoCad هم بسیار مفید و بسیار درآمد زا هستند.

امیدوارم که تونسته باشم شما رو کمک کنم، موفق باشید :).

arash59b
16-07-2013, 06:02
بعضی از نرم افزار هایی که تو پست قبلی معرفی شده فکر نکنم اصلا بکار شما بیاد چون نرم افزار های تخصصی رشته های مکانیک،برق و عمران و معماری هستند و شما باید اول یه مهندس تو این زمینه ها باشید تا بتونید به از نرم افزار های متلب و اتوکد و.... استفاده کنید. با توجه به اینکه

می گید علاقه شما کامپیوتر و تخصص های مرتبط با اون هست.

بهتر بود به رشته ی دانشگاهی کنونی خودتون هم اشاره می کردید تا بهتر بشه نظر داد.

بقیه گرایش هایی رو که دوستمون معرفی کردن می تونید مورد توجه قرار بدید. منم رشته اصلیم کامپیوتر نبوده ولی به شخصه اگه می خواستم بکی از گرایش های این رشته رو انتخاب کنم یه راست می رفتم سراغ مهندسی شبکه. هم اینده خیلی خوبی داره و هم درامد فوق العاده.

تمام دوره های شبکه (network) رو می تونید بصورت خوداموز یا دروه های ازاد طی کنید. انجمن های خوب و قوی مثل پرشین.اد.میز و پرشین.نت.ورگ هم در این زمینه وجود دارند که لیست دوره ها و کتاب هایی رو که باید بترتیب بگذرونید رو معرفی کردن.

موفق باشید