ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور Microsoft cisual c++ runtime library

panther99
11-07-2013, 17:47
دوستان من امروز سیستم رو روشن کردم و ابتدا خیلی به سختی سیستمم بالا اومد به طوری که مجبور شدم دو ، سه بار ریستارت کنم . یعد که اومد بالا کلا کلیک راست نمیشد !!! روی فولدر یا برنامه ها میشه ولی تو یه قسمت خالی تو دسکتاپ نمیشه ! و حتی تو درایوها هم همینطوره !! این ارور که عکسش رو گذاشتم میده .نکته بعدی اینکه مدام فایرفاکس هنگ میکنه و not responding میزنه بعد یکی دو دقیقه درست میشه ! من حتی علت رو جستجو کردم که یه فایلی از خود مایکروسافت رو گذاشته بودن که اونم اینستال کردم که پیغام میداد این برنامه ینی Microsoft cisual c++ 2010 اینستال شده رو سیستم!! عکس ارور رو میذارم . جالب اینه که امروز اینجوری شده !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اینم بگم که آنتی ویروس آواست نصبیده بودم که اونم نصفه و نیمه Uninstall شد . ینی فکر میکنم کارکرد سی پی یو یا cpu usage رو تا 89% بالا برده بود !! لطفا بگید چی کار کنم . چون اصلا نمیخوام دوباره ویندوز رو بریزم چون گیم نصب کردم روش . سیستمم هم سیستم ضعیفی نیست و یه سیستم معمولیه . ویندوز هم 7 هست .

jafarian
12-07-2013, 14:35
برای این مشکل شما چند تا روش قرارداده شده بطور مثال گفته شده:n01:

روش اول

که گفته اگر درایور گرافیک سیستم شما چیپش اینتل باشد این پیغام خطایی که روی دسکتاپ با اون مواجه میشین مربوط به چیپ درایور گرافیک شما میشود که گفته شده فایل Remove_Intel_Menu.reg از پایین دانلود کنید اول بعد روی همین فایل کلیک کنید بعد این فایل اجرا کنید تا اطلاعات مورد نظر به رجیستری ویندوز اضافه شود هر پیغامی هم که دریافت کردین تایید کنید بعد از نوع درایور گرافیک نصب کنید یا این مشکل به آپدیت نبودن درایور گرافیک اینتل ربط دادن که گفتن درایور کارت خودتون بروز یکی قبلی رو پاک جدید جایگزین کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش دوم

گفته شده سیستم ریستارت کنید بعد دکمه f8 قبل از ورود به سیستم بزنید بعد از بین گزینه های موجود گزینه safe mode with networking انتخاب اینتر کنید بعد که وارد ویندوز شدین منوی run اجرا داخلش دستور MSCONFIG وارد اینتر کنید در کادری که برای شما باز میشود تنظیمات طبق دو تا شکل پایین انجام بدین بترتیب شماره بعدم تایید اکی کنید وقتی سیستم ریستارت شد بصورت عادی وارد سیستم بشین بعد تست کنید از نوع ببینید همون ارور میگیرین یا که نه.

Armin.Computer
17-02-2014, 23:32
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
دلیلش چیه؟
من یک مودم سیم کارت خور خریدم
اولش همه چی خوب بود
بعد از چند باز اجرا این ارور رو داد
دیگه هم درست نشد
من هنوز روش های بالا رو امتجان نکردم
خیلی جستجو کردم
اول روی PC خراب شد بعد گفتم شاید ویندوز مشکل داره
رفتم رو لپ تاپ دیدم باز هم همین ارور رو می ده!!!!!!!

ask_bl
18-02-2014, 09:52
تاپیک قدیمیه آرمین جان!!!
تاپیک جدید بزن

بسته شد