panther99
11-07-2013, 17:47
دوستان من امروز سیستم رو روشن کردم و ابتدا خیلی به سختی سیستمم بالا اومد به طوری که مجبور شدم دو ، سه بار ریستارت کنم . یعد که اومد بالا کلا کلیک راست نمیشد !!! روی فولدر یا برنامه ها میشه ولی تو یه قسمت خالی تو دسکتاپ نمیشه ! و حتی تو درایوها هم همینطوره !! این ارور که عکسش رو گذاشتم میده .نکته بعدی اینکه مدام فایرفاکس هنگ میکنه و not responding میزنه بعد یکی دو دقیقه درست میشه ! من حتی علت رو جستجو کردم که یه فایلی از خود مایکروسافت رو گذاشته بودن که اونم اینستال کردم که پیغام میداد این برنامه ینی Microsoft cisual c++ 2010 اینستال شده رو سیستم!! عکس ارور رو میذارم . جالب اینه که امروز اینجوری شده !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اینم بگم که آنتی ویروس آواست نصبیده بودم که اونم نصفه و نیمه Uninstall شد . ینی فکر میکنم کارکرد سی پی یو یا cpu usage رو تا 89% بالا برده بود !! لطفا بگید چی کار کنم . چون اصلا نمیخوام دوباره ویندوز رو بریزم چون گیم نصب کردم روش . سیستمم هم سیستم ضعیفی نیست و یه سیستم معمولیه . ویندوز هم 7 هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اینم بگم که آنتی ویروس آواست نصبیده بودم که اونم نصفه و نیمه Uninstall شد . ینی فکر میکنم کارکرد سی پی یو یا cpu usage رو تا 89% بالا برده بود !! لطفا بگید چی کار کنم . چون اصلا نمیخوام دوباره ویندوز رو بریزم چون گیم نصب کردم روش . سیستمم هم سیستم ضعیفی نیست و یه سیستم معمولیه . ویندوز هم 7 هست .