مشاهده نسخه کامل
: مشکل دی وی دی رام
MOHAMMAD2010
11-07-2013, 16:55
سلام
من یه دی وی دی رام سوزوکی دارم حدود 5 ساله کار کرده و هنوزم عالی dvd ها رو میخونه فقط یه مشکلی جدیدا پیدا کرده ، درش بیرون نمیاد و فقط باید با سوزن درشو باز کنم . میخواستم ببینم راهی نیست این مشکلش رو بر طرف کنم ؟
ممنون
سلام
من یه دی وی دی رام سوزوکی دارم حدود 5 ساله کار کرده و هنوزم عالی dvd ها رو میخونه فقط یه مشکلی جدیدا پیدا کرده ، درش بیرون نمیاد و فقط باید با سوزن درشو باز کنم . میخواستم ببینم راهی نیست این مشکلش رو بر طرف کنم ؟
ممنون
مشکل اصلی از کش است باید یک کش برایش بگیرید همون کش جلویی و درست میشه که علت اصلی این مشکل همین بوده
علت های دیگری هم داره مثل کثیف شدن دکمه اجکت و خرابیش یا کثیفی در چرخ دنده های جلو و ریل و شکستگی در آن
MOHAMMAD2010
12-07-2013, 16:00
ممنون
البته فقط دفعه اول باز نمیشه ! همین که یه دفعه بازش کنم و Dvd بزارم توش دیگه دفعه های دیگه راحت باز میشه درش با همون دکمه خودش ، ولی مثلا تا نیم ساعت ! یعنی اگه دوباره نیم ساعت dvd توش نزارم بعد نیم ساعت که بخوام بازش کنم باید دوباره با همون سوزن بازش کنم ! یه خورده عجیبه انگار عیب نرم افزاریه !
به نظر شما بازم واسه همون کش هست ؟
ممنون
البته فقط دفعه اول باز نمیشه ! همین که یه دفعه بازش کنم و Dvd بزارم توش دیگه دفعه های دیگه راحت باز میشه درش با همون دکمه خودش ، ولی مثلا تا نیم ساعت ! یعنی اگه دوباره نیم ساعت dvd توش نزارم بعد نیم ساعت که بخوام بازش کنم باید دوباره با همون سوزن بازش کنم ! یه خورده عجیبه انگار عیب نرم افزاریه !
به نظر شما بازم واسه همون کش هست ؟
نه بیشتر کشه بله وقتی دی وی دی تو درایو باشه اثر و قدرت آهن ربا کمتر میشه و اون کش میتونه درب درایو رو باز کنه وقتی دی وی دی داخل درایو نباشه آهن ربا قوی تر عمل میکنه چون کش گشاد شده یا خراب شده قدرت نداره درب رو به خاطر آهن ربا بالای درایو باز کنه و اونطوری میشه
شما اول باید کش رو عوض کنید درست نشد باید اون مواردی که گفتم تست کنید اگه بازم مشکل وجود داشت راه های دیگه ای هم هست اگه نتیجه نگرفتین اونا رو میگم بهتون
MOHAMMAD2010
14-07-2013, 16:43
حالا من این کش رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ اندازه خاصی داره ؟
حالا من این کش رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ اندازه خاصی داره ؟
معمولا درایوها اندازه کش هاشون متفاوته کش درایو خودتون رو در آوردین یک مقدار کوچکترشو تهیه کنید
باید برید از تعمیرکارا بگیرین
MOHAMMAD2010
20-08-2013, 18:26
خب من امروز بعد از چند وقت تسمه رو عوض کردم
صبح که عوضش کردم کاملا خوب شد ولی الان که دوباره امتحان کردم بعضی وقتا باز نمیشه ! :n03:
کار دیگه هست انجام بدم ؟
خب من امروز بعد از چند وقت تسمه رو عوض کردم
صبح که عوضش کردم کاملا خوب شد ولی الان که دوباره امتحان کردم بعضی وقتا باز نمیشه ! :n03:
کار دیگه هست انجام بدم ؟
چرخ دنده و ریل ها رو هم تمیز کنید اگه نشد یا کش که انداختین مناسب نبوده یا اینکه باید آهن ربای روی درب درایو رو ضعیف کنید
MOHAMMAD2010
20-08-2013, 20:16
چرخ دنده و ریل ها رو هم تمیز کنید اگه نشد یا کش که انداختین مناسب نبوده یا اینکه باید آهن ربای روی درب درایو رو ضعیف کنید
ممنون
-------------------------
فکر کنم کش خودش بود
کدوم چرخ دنده ها ؟
آهن ربا روی در رو چه جوری باید ضعیف کرد ؟
ممنون
-------------------------
فکر کنم کش خودش بود
کدوم چرخ دنده ها ؟
آهن ربا روی در رو چه جوری باید ضعیف کرد ؟
چرخ دنده های جلویی و ریلی که روی کناره درب است
برای ضعیف کردن آهن ربای بالای درب باید ابتدا اون رو دربیارین با هویه چند نقطه از آهن ربا رو حرارت بدین یا روش یک برچسب بچسبونید که اثر و قدرت آهن ربا کمتر بشه و درب راحت تر باز بشه البته این به شرطی است که با تعویض کش و موارد دریگه درست نشه
MOHAMMAD2010
21-08-2013, 17:01
خب متاسفانه فکر کنم خرابش کردم !
زیاد حرارت دادم دیگه اثر آهنربا خیلی کم شده هر چی میزارم تو درایو نمیتونه بخونه
دیگه باید بندازمش بیرون ؟ راهی نداره ؟
خب متاسفانه فکر کنم خرابش کردم !
زیاد حرارت دادم دیگه اثر آهنربا خیلی کم شده هر چی میزارم تو درایو نمیتونه بخونه
دیگه باید بندازمش بیرون ؟ راهی نداره ؟
باید یکی دو نقطه با هویه ایجاد میکردید در پست قبل هم بهتون گفتم نه نمیخواد بندازین بیرون تعمیرکارا از این آهن رباها دارن برین یکی تهیه کنید جاش بزارین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.