ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد شبکه کردن دو سیستم با او اس مینت

hosseingrami
11-07-2013, 16:06
سلام به دوستان خوبم.
ببخشید من رشتم فناوری اطلاعاته و برا درس پروژم قرار شده که دو تا سیستم که هر دو روشون مینت(الان 14.1 نصبه) نصبه رو با هم شبکه کنم.
من از شبکه کردن اونم توی لینوکس چیز خاصی نمیدونم.اصلا نمیدونم که سمبا نیاز هست یا نیست.
اگه ممکنه هر چه سریعتر یک آموزش قدم به قدم و تصویری بهم بدین تا بتونم دو سیستم مجهز به سیستم عامل مینت رو با هم شبکه کنم و بعد فلدری پرینتری چیری هم به اشتراک بذارم.
این دو سیستم ترجیحا دو تا لبتابه که با لن میخوان به هم وصل شن

پیشاپیش از زحمات شما ممنونم

hosseingrami
12-07-2013, 14:32
سلام مجدد و با قبولی طاعات و عبادات شما دوستان عزیز.
دوستان ببخشید من تا امشب وقت دارم که بدونم دقیقا باید چه کار کنم تا اونجا (دانشگاه) بتونم به صورت عملی اراعه بدم.
من خودم اطلاعاتم از لینوکس و مینت بدک نیست و از شبکه هم یه چیزایی میدونم.
مشکل من اینکه تا حالا تو لینوکس و اونم مینت شبکه نکردم.اگه دوستان میتونین همینجوری یکسری توضیحات رو بدین که به ترتیب باید چه کار کنم ممنون میشم.
اگه تصویری هم بود که بیشتر ممنون میشم.
برا یادآوری بگین که آی پی ها و اعداد ره چه جوری وارد کنم و بگین که اگه سمبا نیاز هست چه جوری پیکر بندیش کنم.
خداخیرتون بده

Open-Source
12-07-2013, 16:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosseingrami
12-07-2013, 17:15

سلام عزیز.به شدت ازت ممنونم
ببخشید من ازبانم خیلی خوب نیست.
این لینک کار من رو کامل پوشش میده؟یعنی مینت با بقیه لینوکسا یکجوره؟
بازم ممنون

Open-Source
12-07-2013, 19:01
- شبکه بین دو سیستم باستفاده از کابل کراس شکل میگیره.
کار خاصی هم نیاز نیست انجام بشه، فقط کافیه که ip این دوسیستم از یک کلاس و یک subnet باشه. همین.
برا انتقال فایل و اینجور کارا میتونی از همون سامبا یا ssh یا هرچیز دیگه ای استفاده کنی.

- نه مینت با سایر توزیع ها فرقی نداره.

- آره اون لینک رو دنبال کنی احتمالا به جاهای خوبی میرسی.:n01: سایت زیر هم بد نیست:

پ.ن:
در مورد زبان نمیتونم کمک خاصی بکنم.:n02: پارسی سرچ کن شاید چیزی گیرت بیاد.

hosseingrami
14-07-2013, 13:02
- شبکه بین دو سیستم باستفاده از کابل کراس شکل میگیره.
کار خاصی هم نیاز نیست انجام بشه، فقط کافیه که ip این دوسیستم از یک کلاس و یک subnet باشه. همین.
برا انتقال فایل و اینجور کارا میتونی از همون سامبا یا ssh یا هرچیز دیگه ای استفاده کنی.

- نه مینت با سایر توزیع ها فرقی نداره.

- آره اون لینک رو دنبال کنی احتمالا به جاهای خوبی میرسی.:n01: سایت زیر هم بد نیست:

پ.ن:
در مورد زبان نمیتونم کمک خاصی بکنم.:n02: پارسی سرچ کن شاید چیزی گیرت بیاد.

سلام مجدد.
عزیز من آی پی ها رو میدوم و ارتباط برقرار میشه و با پینگ هم بدون مشکل پکت ها رد و وبدل میشند.
مشکل من اینه که بالاخره نفهمیدم باید توی مینت از چی برا شیر کردن استفاده کنم؟!
دیشب samba و ssh و nfs و امتحان کردم ولی نتونستم کاری از پیش ببرم.خود مینت بدون اینا تنظیمات شیر کدرن داره.
اگه لطف کنی و به صورت تصوری بگی که بعد از آی پی دادن و برقراری ارتباط سرور با کلاینت من کلا باید چه کنم و هر چی نیاز هست نصب کنم بعدش چه جوری باید پیکربندیش کنم.
اگه ممکنه خیلی سریع پاسخ بده.دمت گرم
اگه لطف کنی و لینک ندی و خودت خلاصه توضیح بدی یک دنیا ممنون میشم.

Open-Source
14-07-2013, 19:14
درود.
ببین، شما مرحله اتصال بین دو سیستم رو با موفقیت انجام دادی؛
- حالا برای انتقال فایل به یک پروتکل خاص احتیاج داری، معمول ترین پروتکل برای انتقال فایل ftp هستش که برای راه اندازی اون توی لینوکس میتونی sftp رو نصب و پیکربندی کنی.
حالا میمونه کلاینت ارتباط با ftp ، که میتونی از نرم افزاری مثل filezilla استفاده کنی یا حتی میتونی از همون فایل منیجر سیستمت (که فکر کنم تو دسکتاپ پیشفرض مینت، nautilus باشه:n13:) استفاده کنی.

- برای اشتراک printer هم میتونی از cups استفاده کنی.