مشاهده نسخه کامل
: یه نفر تو حل این مشکل به من کمک کنه!!!
*sadegh*
11-07-2013, 16:01
سلام ب همه .. خوبین؟؟ ایشالا ک همیشه خوب باشین
من یه کامپیوتر قدیمی دارم ک حدود 3 ساله ک ازش استفاده نکردم ... امروز اومدم دوباره ازش استفاده کنم ... وقای روشنش کردم مانیتور هیچ چیزی نشون نمی داد و بعد از چند دقیقه با صدای بوق خاموش شد ... بعد دوباره روشنش کردم بعد از چند ثانیه باز با صدای بوق خاموش شد ..... ب نظرتون مشکلش از چیه؟؟ در ضمن کارت گرافیکش هم داغ شده بود
سلام ب همه .. خوبین؟؟ ایشالا ک همیشه خوب باشین
من یه کامپیوتر قدیمی دارم ک حدود 3 ساله ک ازش استفاده نکردم ... امروز اومدم دوباره ازش استفاده کنم ... وقای روشنش کردم مانیتور هیچ چیزی نشون نمی داد و بعد از چند دقیقه با صدای بوق خاموش شد ... بعد دوباره روشنش کردم بعد از چند ثانیه باز با صدای بوق خاموش شد ..... ب نظرتون مشکلش از چیه؟؟ در ضمن کارت گرافیکش هم داغ شده بود
صدای بوق به چه صورت است
*sadegh*
12-07-2013, 16:37
صدای بوق به چه صورت است
یه بوق کوتاه میزنه بعد خاموش میشه...
بدون کارت گرافیک روشنش کردم دو بوق پشت سر هم میزد ... بدون رم هم همینطور ... ولی هاردش رو که دراوردم فرقی نکرد یعنی مشکل از هاردشه ؟؟؟؟؟؟
یه بوق کوتاه میزنه بعد خاموش میشه...
بدون کارت گرافیک روشنش کردم دو بوق پشت سر هم میزد ... بدون رم هم همینطور ... ولی هاردش رو که دراوردم فرقی نکرد یعنی مشکل از هاردشه ؟؟؟؟؟؟
هارد باعث این مشکل نمیشه
شما اول از همه با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و حتما باتری مین رو چک کنید ممکنه ولتازش کم شده باشه و بایوس خالی شده باشه و این اتفاق افتاده باشه
این مشکل نمیتونه از رم و گرافیک باشه چون بوقشون به این صورت نیست ولی برای احتیاط اسلات های رم و گرافیک رو تمیز کنید
با یک پاور دیگه هم سیستم رو چک کنید
*sadegh*
12-07-2013, 17:18
هارد باعث این مشکل نمیشه
شما اول از همه با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و حتما باتری مین رو چک کنید ممکنه ولتازش کم شده باشه و بایوس خالی شده باشه و این اتفاق افتاده باشه
این مشکل نمیتونه از رم و گرافیک باشه چون بوقشون به این صورت نیست ولی برای احتیاط اسلات های رم و گرافیک رو تمیز کنید
با یک پاور دیگه هم سیستم رو چک کنید
بدون باتری مین بایوس هم امتحان کردم .. اسلات های رم و گرافیک روهم تمیز کردم
چون کامپیوترم قدیمیه ممکنه همین باتریه ضعیف شده باشه که کامپیوتر اینجوری شده؟؟ یغنی اگه عوضش کنم درست میشه؟؟
soroosh_cz
12-07-2013, 17:28
وقتی میگی که بعد از سه سال داری دوباره ازش استفاده میکنی، ممکنه خمیر سیلیکون زیاد وضع خوبی نداشته باشه و CPU داغ کنه و سیستم خاموش بشه... من یکی از سیستم های دانشگاه رو وقتی داشتم برای چند نفر اسمبل میکردم، اینجوری میشد... CPU به شدت داغ میشد، تا فهمیدم مشکل خمیر سیلیکونه.
*sadegh*
12-07-2013, 17:38
وقتی میگی که بعد از سه سال داری دوباره ازش استفاده میکنی، ممکنه خمیر سیلیکون زیاد وضع خوبی نداشته باشه و CPU داغ کنه و سیستم خاموش بشه... من یکی از سیستم های دانشگاه رو وقتی داشتم برای چند نفر اسمبل میکردم، اینجوری میشد... CPU به شدت داغ میشد، تا فهمیدم مشکل خمیر سیلیکونه.
شاید اونم چک می کنم ولی مشکل اصلی اینه که وقتی روشنش می کنم مانیتور اصلا چیزی نشون نمیده
شاید اونم چک می کنم ولی مشکل اصلی اینه که وقتی روشنش می کنم مانیتور اصلا چیزی نشون نمیده
بله بله درسته دمای سی پی یو هم میتونه باعث این مشکل بشه اونم چک کنید
maryammehr65
13-07-2013, 16:05
شاید فن کارت گرافیکت از کار افتاده
*sadegh*
13-07-2013, 16:21
شاید فن کارت گرافیکت از کار افتاده
فن گرافیک کار میکنه ... خکیر سلیکون هم دوباره استفاده کردم ....
مشکل اصلی من اینه که مانیتور چیزی نشون نمیده
فن گرافیک کار میکنه ... خکیر سلیکون هم دوباره استفاده کردم ....
مشکل اصلی من اینه که مانیتور چیزی نشون نمیده
شما الان دقیقا چه مواردی رو چک کردین که من بقیشو بگم
soroosh_cz
13-07-2013, 17:29
داداش شما میگی سیستم بوق میزنه و خاموش میشه، تا وقتی که خود سیستم خاموش میشه، مانیتور هم سیگنال نخواهد گرفت... الان مشکل خاموش شدن سیستمت برطرف شده؟ سیستم روشن میمونه؟
raidcall
25-07-2013, 12:14
به نظر من كل سيستمتو باز كن قطعات تشو جدا كن يكي يكي تميز كن سوكت هاي گرافيك هم چك كن شايد خاك گرفته باشه اگر گرافيك اضافي تو خونه داري يه بار هم با اون مادربورد تو چك كن :n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.