ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیازمند برنامه نویس برای استخراج/پک و ریپک فایل ها

M-Gamer
10-07-2013, 20:12
با سلام. من بدنبال یک برنامه نویس خوب و کار بلد هستم که بتونه فایل های برخی بازی ها رو رو کرک کنه (یا به عبارتی بهشون نفوذ کنه) و بتونه کدک هاشو دستکاری کنه و براش یه برنامه بنویسه تا بشه فایل ها رو به یه فایل قابل اجرا تبدیل کنه و دوباره به همون فایل برش گردونه.
ایمیل: dskdlmo@yahoo.com
یا duble.supp@gmail.com

درخواست هاتونو لطفا فقط پیام خصوصی کنید یا ایمیل بدید.

saurron
10-07-2013, 21:26
تا اونجایی که من میدونم اگه فایل مورد نظر با فرمت خاصی نوشته نشده باشه، میشه اونو با Notepad++ یا یه hex editor باز کرد و خیلی راحت تغییراتو ایجاد کرد.
اما اگه با فرمت خاصی نوشته شده باشه که بازی به دنبال عبارت های خاصی توی فایل بگرده(یه جور کد خاص) اون وقت به این سادگی ها نمیشه اطلاعاتشو استخراج کرد و بیشتر باید به دنبال یک هکر باشید تا برنامه نویس.

M-Gamer
10-07-2013, 22:51
تا اونجایی که من میدونم اگه فایل مورد نظر با فرمت خاصی نوشته نشده باشه، میشه اونو با Notepad++ یا یه hex editor باز کرد و خیلی راحت تغییراتو ایجاد کرد.
اما اگه با فرمت خاصی نوشته شده باشه که بازی به دنبال عبارت های خاصی توی فایل بگرده(یه جور کد خاص) اون وقت به این سادگی ها نمیشه اطلاعاتشو استخراج کرد و بیشتر باید به دنبال یک هکر باشید تا برنامه نویس.

کلا به دنبال یه نفرم که تو این زمینه تخصص داشته باشه و بتونه با Hex ادیتور کدک هاشو بخونه

MicrosoftH
11-07-2013, 12:38
بنظرم دستکاری بازی کدهاش خیلی راحت و کار هرکسی نباشه شما می تونید هکش کنید و یا تصاویر داخل بازی و دستکاری کنید و یا ترینر براش بسازید

M-Gamer
12-07-2013, 12:52
بنظرم دستکاری بازی کدهاش خیلی راحت و کار هرکسی نباشه شما می تونید هکش کنید و یا تصاویر داخل بازی و دستکاری کنید و یا ترینر براش بسازید

این در مورد هر بازی ای صادق نیست و فقط برای بازی های قدیمی جوابگوــه

senaps
12-07-2013, 19:05
این درخواست رو در قسمت بازی سازی باید میدادین اینجا ارتباط چندانی نداره....