مشاهده نسخه کامل
: گوشی تا 1 میلیون
sarab_kaka
10-07-2013, 17:26
سلام
میخام یه گوشی خوب با شرایط زیر بخرم
1-به تکنولوژی روز مجهز باشد
2- صفحه نمایش با کیفیت بالا و اندازش بین 4 تا5 اینچ باشه
3-ترجیحا دو سیم کارته باشه بشرطی که باتریش خوب ساپورت کنه و موردی مناسب پیدا بشه
4- قیمتش بیشتر از بک میلیون نباشه
اساتید محترم لطفا کمک کنن
mohandes_2009
10-07-2013, 17:38
تو این رنج: 1=galaxy grand 2=lg l9
sarab_kaka
10-07-2013, 19:31
تو این رنج: 1=galaxy grand 2=lg l9
شنیدم گوشیهای سامسونگ از نظر بدنه کیفیتش ضعیفه :n13: یعنی یه بار گوشی از دستت بیفته تمومه دیگه :n21:
این مدل الجی اپتیموس ال 9 هم یه سیم کارتس.:n15:
اساتید مورد دیگه به ذهنشون نمیاد؟
1376MAXIMUM
10-07-2013, 20:35
htc one s= 1080
گوشی هست که با 4 هسته ای ها رقابت میگنه 3 تا از 4 تا موردی که گفتین رو داره که اون یه دونه هم سیمکارت هست که گفته بودید ترجیحا
ol.mansoor
10-07-2013, 23:46
htc one s= 1080
گوشی هست که با 4 هسته ای ها رقابت میگنه 3 تا از 4 تا موردی که گفتین رو داره که اون یه دونه هم سیمکارت هست که گفته بودید ترجیحا
با گوشی که گفتید موافقم
Xperia T . نسبت به وان اس انتخاب بسیار بهتریه.
sarab_kaka
11-07-2013, 12:31
Xperia T . نسبت به وان اس انتخاب بسیار بهتریه.
به نظر شما tx بگیرم از تی بهتر نیست؟تقریبا قیمتاشون نزذیکه همه
sarab_kaka
11-07-2013, 12:39
با گوشی که گفتید موافقم
گوشی به نظر خوبی میاد فقط حیف که رم نمیخوره
به نظر شما tx بگیرم از تی بهتر نیست؟تقریبا قیمتاشون نزذیکه همه
تی ساپورت بهتری نسبت به تی ایکس داره و استایلیش تره، تی ایکس باتریش هم ضعیف تره و حافظه داخلیش هم کمتره
sarab_kaka
11-07-2013, 23:34
نه به نظر من گوشی با باتری خوب گوشیه نه که همش نگران شارژش باشی
با این اوصاف پس بیخیال گوشی دوسیم کارته بشم
حالا ابن اکسپریا تی رو از کجا بگیرم خوبه؟ گارانتیش چی باشه؟
maziarzar
12-07-2013, 00:11
به نظر من با افزایش بودجه اکسپریا اس پی بخرید
وگرنه وان اس یا اکسپریا تی
sarab_kaka
12-07-2013, 13:39
اکسپریا اس پی چی داره که اکسپریا تی نداره؟
تازه دوربین تی 13 هستش که از sp بالاتره:n02:
من فردا میخام برم همین تی رو بخرم فقظ قیمتشو نمیدونم و از کجا بخرمو گارانتیش چی باشه؟ :n13:
Iloveu-ALL
12-07-2013, 15:55
به نظر من با افزایش بودجه اکسپریا اس پی بخرید
وگرنه وان اس یا اکسپریا تی
منم باهاتون موافقم. البته one s و xperia T از نظر باتری یه کم ضعیفن نسبت به بقیه رقبای هم رده. SP باتریش متوسطه.
بالاترین باطری ion داره 1900
اکسپریا اس پی چی داره که اکسپریا تی نداره؟
تازه دوربین تی 13 هستش که از sp بالاتره:n02:
من فردا میخام برم همین تی رو بخرم فقظ قیمتشو نمیدونم و از کجا بخرمو گارانتیش چی باشه؟ :n13:
اس پی سخت افزار بهتر، دوربین بهتر(لنزش کلا بهتره . ) و باتری خیلی بهتر. دیزاین بهتر همچنین
تی زاویه دید بهتری داره.
sarab_kaka
13-07-2013, 00:13
بالاترین باطری ion داره 1900
یعنی چی؟ بیشتر توضیح میدین
sarab_kaka
13-07-2013, 00:18
اس پی سخت افزار بهتر، دوربین بهتر(لنزش کلا بهتره . ) و باتری خیلی بهتر. دیزاین بهتر همچنین
تی زاویه دید بهتری داره.
الان بین این دو مدل سونی تی و اس پی مردد موندم:n13: دوستان کمک کنید کدوم بهتره؟
soranstar
13-07-2013, 00:26
الان بین این دو مدل سونی تی و اس پی مردد موندم:n13: دوستان کمک کنید کدوم بهتره؟
این دیگه بحث بهتر بودن نیست، سلیقةس.
هر کدوم از دوتا گوشی که مدنظرتون هست، یه سری مزیتا و معایب دارن، که دوستان بهتون گفتن و با توجه به نیازتون اونی که بیشتر به دردتون میخوره رو انتخاب کنید.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
پیشنهاد من Nokia lumia 720 هست,گوشی بسیار خوبی هست, اگر کم کار کنی باهاش واقعا تا یک هفته هم شارژ داره!!:n02: واقعا باطریش عالیه و مثل گوشی های اندرویدی آدم با شارژش درگیر نیست
کار باهاش بسیار روون و لذت بخشه و کوچکترین لگی نداره , سیستم عاملش Win phone 8 هست,اگر کار کرده باشی با وین فون 8 میدونی که چه قدر سیستم عامل دلنشینی هست:n01:
قیمتش حدود 1 میلیونه , اطلاعات دیگه هم اگر خواستی به این لینک سر بزن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sarab_kaka
13-07-2013, 10:59
پیشنهاد من Nokia lumia 720 هست,گوشی بسیار خوبی هست, اگر کم کار کنی باهاش واقعا تا یک هفته هم شارژ داره!!:n02: واقعا باطریش عالیه و مثل گوشی های اندرویدی آدم با شارژش درگیر نیست
کار باهاش بسیار روون و لذت بخشه و کوچکترین لگی نداره , سیستم عاملش Win phone 8 هست,اگر کار کرده باشی با وین فون 8 میدونی که چه قدر سیستم عامل دلنشینی هست:n01:
قیمتش حدود 1 میلیونه , اطلاعات دیگه هم اگر خواستی به این لینک سر بزن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من تا حالا نوکیا داشتم (3250) دیگه خسته شدم از این برند.دلم میخاد گوشی اندرویدی داشته باشم که یه دنیای دیگس:n02:
من اگه جای شما بودم یه 200-300 میذاشتم رو بودجه یه گلگسی مگا 5.8 میخریدم
sarab_kaka
13-07-2013, 15:56
من اگه جای شما بودم یه 200-300 میذاشتم رو بودجه یه گلگسی مگا 5.8 میخریدم
تراکم پیکسلی وکیفیت صفحه نمایشش خوب نیست با خرید گوشی سامسونگ تو این قیمت بخاطر بدنه ضعیقش مخالفم چون بخای نخای گوشی از دستت مبخوره زمین:n22:
راستش من تا حالا نوکیا داشتم (3250) دیگه خسته شدم از این برند.دلم میخاد گوشی اندرویدی داشته باشم که یه دنیای دیگس:n02:
دوست من گوشی شما سیمبین هست.ویندوز فون یه دنیای کاملا متفاوته :n02:
sarab_kaka
13-07-2013, 21:43
امشب رفتم بازار خرید کنم دودل شدم نتونستم بخرم.گوشی اکسپریا اس پی قیمت 1130تومن بدون گارانتی قیمت گرفتم.ولی حیف که گارانتی نداره.:n23: یعنی اگه گوشی روشن نشه یه تومنت دود میشه:n15: فروشنده هم میگفت این گوشی دو ماهی نیس اومده نمیشه در موردش قضاوت کرد.
بهم گوشی اس تری سامسونگو پیشنهاد کرد که بدون گارانتیش(با گارانتی ایتنرنشنال) را میداد 1400 تومن با گارانتی سامتل 1550تومن
به نظر شما 200 بذارم رو پولمو همین s3 بدون گارانتیو بگیرم بهترو به صرفه تر نیست؟
اساتید نظر بدین
1376MAXIMUM
13-07-2013, 22:29
اونش به خودتون بستگی داره چرا نشه روش تصمیم گرفت گوشی همون موقعی هم که معرفی میشه میشه تا 60-70% روش قضاوت کرد چرا روشن نشه اگه نشد ببرید پس بدید مگه همونجا چک نکردن براتون جزو وضایفشون هست که چک کنن تو مغازه گوشی سالمه یا نه تا گوشی رو خودتون پلمپش رو ندیدین که بستس و جلوی چشمتون بازش نکردن و چک نشده بیرو نیایید از مغازه چون تا موقعی که تو مغازه اید زور دست شماس چک کردنش هم همینه که ببینید روشن میشه صداش مشکل نداره شارژ میشه و خوردگی نداشته باشه و یه خورده کار کنید با هاش دوربینش رو چک کنید شما هر کاری خاستید میتونید با گوشی بکنید موقع تحویل گرفتن شما حق دارید ببینید چی دارید میخرید وچی تحویل میگیرید یه خورده با هاش بازی کنید می تونید بفهمید که مشکلی داره یا نه
یادم افتاد رفته بودم علاالدین یارو گوشی رو باز کرده بود داشت تمیز میکرد پرسیدم نوعه گفت بله میخری؟دستم گرفتم گفت فقط روشنش نکن پرسیدم چرا باز کردی؟؟؟ گفت باید مطمئن بشیم چی دست مشتری میدیم گفتم خب موقع خرید مطمئن شو چرا از جعبه در اوردی ؟ خلاصه بعد کلی بحث با گفتن مشتری نیستی بفرما بیرون اون روزم هم سپری شد.تعجب نکردم این چیزا تو ایران عادیه : )))))
sarab_kaka
14-07-2013, 00:01
آره منم رفتم بازار بعد کلی چرخیدن پایین ترین قیمتو از یه مغازه گرفتم سفارش دادم واسم بیاره اونم رفت از یه مغازه دیگه ( به فول خودش رفت انبار) یه بسته آورد موقع معامله گفت برنامه برات بریزم؟گفتم نه.پرسید کیف بهت بدم ....و از این چیزا وقتی دید من بجز گوشی هیچی نمیخام زد زیرشو گفت نمیتونم بفروشم:n15:
منم گفتم میخاستی سودتو رو گوشی میاوردی و واسه چی مارو اسگل کردی...خلاصه اومدم بیرون
آره منم رفتم بازار بعد کلی چرخیدن پایین ترین قیمتو از یه مغازه گرفتم سفارش دادم واسم بیاره اونم رفت از یه مغازه دیگه ( به فول خودش رفت انبار) یه بسته آورد موقع معامله گفت برنامه برات بریزم؟گفتم نه.پرسید کیف بهت بدم ....و از این چیزا وقتی دید من بجز گوشی هیچی نمیخام زد زیرشو گفت نمیتونم بفروشم:n15:
منم گفتم میخاستی سودتو رو گوشی میاوردی و واسه چی مارو اسگل کردی...خلاصه اومدم بیرون
من عاشق اون لحضم که میخواد برنامه بریزه بعد میگی نمیخوام خیلی حال میده فروشنده قاط میزنه میخواد گوشی رو بکنه تو استین طرف : ))))))
خب مثلا شما برو بازار موبایل ایران همون اولین مغازه سامسونگ قیمتارو ببین بعد تو همون پاساژ قیمت کن کمه کم 100 تومان گرونتر میده اما باز هم می ارزه یه جنس مطمئن میگیری "که باز شده هم نیست"البته باز هم نمیشه ۱۰۰٪ گفت چون اینجا ایرانه و همه چیز درهمه :)
soranstar
14-07-2013, 01:09
دوست عزیز ۳۲۵۰ شما، سیمبین هستش، ولی اینی که دوستمون معرفی کردن، وین فون۸.
کلا از نظر نرم افزاری فرق میکنه.
من گوشی داداشم لومیا۶۲۰ هستش، کلا با وین فون۸ خیلی حال کردم.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
1376MAXIMUM
14-07-2013, 11:37
موقع خرید گوشی مرغتون باید یه پا داشته باشه یعنی فقط حرف خودتون فقط و فقط حرف خودتون تازه تو راه تغییر کرده هم نه همونی که موقع اومد بیرون از خونه داشتین به هیچ وجه از انتظاراتی که تو خونه داشتید نیایید پایین تر و بالا تر هم نرید یعنی دارید میرید بیرون تو فکر این هستید که اکسپریا اس پی سفید رنگ با یه مموری 8 و گارد و محافظ صفحه بخرید دیگه تغییرش ندید برید همون اکسپریا اس پی سفید رنگ با مموری 8 با گارد و محافظ صفه بخرید برگردید این کار خیلی دلیل داره مثلا موقعی تصمیم میگیرید بعد اگه یه نفردیگه مثلا فروشنده فکرتون رو عوض کرد شما فکرتون ممکنه تا هفته بعد همون طور بمونه ولی تا گوشی که میخواستید بخرید رو می بینید میگید ای کاش اونو خریده بودم چون مثلا این طور میشد و کم کم علاقتون رو نسبت به گوشیتون از دست میدید یا میگید خوبه مموری به جای 8 16 بگیرم بعد گرون تر میخرید اون مموری رو ولی مثلا میبینید که انگار خیلی زیاده نمیشه به این را حتیا پرش کرد و میگید ای کاش همون 8 رو خریده بودم و با بقیش مثلا میرفتم فلان کار رو میکردم برنامه هم نریزید الکی ازتون 20 تومان میگیره یه سری برنامه براتون میریزه که اصلا به دردی نمیخوره هر چی خواستید خودتون دانلود کنید بریزید رو گوشی یه سود دیگه ای هم که داره اینه که فرشنده میبینه نمیتونه با هاتون بحث الکی بکنه و یه گوشی که رودستش باد کرده و به دردی نمیخوره رو به شما بندازه و شما رو توی خرج های الکی بندازه مثلا همون طور که گفتید میگه کیف بدم نمیدونم اینو بدم اونو بدم فلان بکنم و سود زیادی ازتون بگیره تو راه هم بهش فکر نکنید که مثلا انگار با اس تیری خیلی تفاوت داره اون بهتره یا این که فلان گوشی که فلان فروشنده یا دوست گفته انگار بیشتر به قیمتش می ازره به این فکر کنید حالا میرم گوشی رو میخرم با هاش چیکار میکنم مثلا میرم خونه تا برگشتم شام میخورم و بعد میرم پای کامیوتر فلان بازی و فلان برنامه رو نصب میکنم و از این جور فکرا
sarab_kaka
15-07-2013, 01:35
آره همینطوره تا تصمیمت جدی نباشه حتی اگه پای معامله هم بری باز نمیتونی خریدتو اونطور که دلته بکنی
من حالا که بودجمو رسوندم به 1500 هنوز مردد موندم تو انتخابم. این بار بین دو گوشی سامسونگ galaxy noot2 و s3 احساس میکنم از فاز خریدن اومدم بیرون. (کاش همون اس پیو میگرفتمو اینقدر کشش نمیدادم):n02::n02:
1376MAXIMUM
15-07-2013, 09:06
1400نکسوس 4 رو میتونی از روی دیجیکالا بخری مریت هاش نسبت به اون دوتا اینه که رمش بیشتره و هر موقع که اندروید جدید بیاد برای این گوشی هم میاد سیستم عامل خالص هست یعنی شرکت های دیگه دستکاریش نکردن و سخت افزار جدید تر داره نسبت به اونا کیفیت صفحه بهتری داری نسبت به اون دوتا و جنس بدنه خیلی بهتره نسبت به اون دوتا و طراحیش هم که خیلی شاخه نسبت به اون دو تا تراکم پیکسل بالا تری داره خوب حالا بدیاش اینه که نمیتونید کارت حافظه اضافه کنید و درب گوشی باز نمیشه و فقط با اچار خورشیدی باز میشه نمی تونید با بلوتوث فایل نصب بازی و نرم افزار بریزید و کابل گوشی هم تقریبا فقط برای شارژکردن استفاده میشه چون نمیزاره روی گوشی فایل نصب بازی نرم افزار بریزید ولی خوب همه مشکلات ازتباطیش با کامپیوتر با یه روت کردن و یا یه نرم افزار airdroidحله و یه مزیت دیگش اینه که تموم برنامه نویس ها و تموم کسایی که روی اندروید کار میکنند برای گسترشش دادن از نکسوس استفاده میکنند و یه روونی خاصی هم داره وقتی با هاش کار میکنید خیلی کم تر هم هنگ میکنه دیر تر هم داغ میشه
sarab_kaka
16-07-2013, 00:01
1400نکسوس 4 رو میتونی از روی دیجیکالا بخری مریت هاش نسبت به اون دوتا اینه که رمش بیشتره و هر موقع که اندروید جدید بیاد برای این گوشی هم میاد سیستم عامل خالص هست یعنی شرکت های دیگه دستکاریش نکردن و سخت افزار جدید تر داره نسبت به اونا کیفیت صفحه بهتری داری نسبت به اون دوتا و جنس بدنه خیلی بهتره نسبت به اون دوتا و طراحیش هم که خیلی شاخه نسبت به اون دو تا تراکم پیکسل بالا تری داره خوب حالا بدیاش اینه که نمیتونید کارت حافظه اضافه کنید و درب گوشی باز نمیشه و فقط با اچار خورشیدی باز میشه نمی تونید با بلوتوث فایل نصب بازی و نرم افزار بریزید و کابل گوشی هم تقریبا فقط برای شارژکردن استفاده میشه چون نمیزاره روی گوشی فایل نصب بازی نرم افزار بریزید ولی خوب همه مشکلات ازتباطیش با کامپیوتر با یه روت کردن و یا یه نرم افزار airdroidحله و یه مزیت دیگش اینه که تموم برنامه نویس ها و تموم کسایی که روی اندروید کار میکنند برای گسترشش دادن از نکسوس استفاده میکنند و یه روونی خاصی هم داره وقتی با هاش کار میکنید خیلی کم تر هم هنگ میکنه دیر تر هم داغ میشه
این گوشی هم بخاطر اینکه رم خور نیستو رادیو نداره به دلم نمیشینه
فکر کنم همون اس تری بهتر باشه
ا
Iloveu-ALL
16-07-2013, 00:03
این گوشی هم بخاطر اینکه رم خور نیستو رادیو نداره به دلم نمیشینه
فکر کنم همون اس تری بهتر باشه
ا
چرا s4 mini نمی گیری؟
sarab_kaka
16-07-2013, 00:05
بین نوت 2 و اس 3 به نظرم اس3 بهتر باشه. نوت 2 بخاطر اندازش مشکل میشه حملش کرد. ولی اس3 هم خوشدست تره هم ارزونتر
sarab_kaka
16-07-2013, 00:07
چرا s4 mini نمی گیری؟
این مدل جدید اومده زیاد ازش اطلاعی ندارم ولی گوشی خوب 2 سیمه هست به نظر شما از اس3 بهتره؟
Iloveu-ALL
16-07-2013, 00:15
این مدل جدید اومده زیاد ازش اطلاعی ندارم ولی گوشی خوب 2 سیمه هست به نظر شما از اس3 بهتره؟
چند جا نظرات رو که خوندم میگفتن از s3 بهتره. رم 1.5 گیگابایتی و سی پی یو 2 هسته ای به کار رفته در اون عملکرد بهتری نسبت به s3 داره ... البته هنوز امتحانش رو پس نداده ولی اونطور که من دیدم بهتره نظرات دوستان رو هم ببین که چی میگن :n06:
sarab_kaka
17-07-2013, 09:07
بالاخره تصمیم نهایی رو گرفتمو رفتم گوشیمو از علاالدین خریدم
گوشی گلسکسی اس تری با گارانتی اینترنشنال 1380 تومن
وقتی صفحشو نگاه میکنی کلی لدت میبری.مبارکم باشه:n20:
جا داره از تموم دوستانی که کمکم کردن تشکر بکنم:n07:
1376MAXIMUM
17-07-2013, 09:19
مبارک باشه لحظات خوبی با هم داشته باشید :n11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.