مشاهده نسخه کامل
: خرید کامپیوتر کامل همین فردا ! ( برای بازی)
سلام همین فردا من و زن عموم به همراه پسر عموم میریم برای خرید کامپیوتر از بازار کامپیوتر . میخواستم یک سیستم برای بازی کردن پیشنهاد بدید با بودجه 2500
یک کامپیوتر هم تا 3 میلیون پیشنهاد بدید. ببینم شاید بتونم راضیشون کنم یک سیستم بهتر بخرن . تا پسر عموم از بازی لذت ببره.
با تشکر از زحمات شما :11:
کامپیوتر کامل به همراه مانیتور و اسپیکر ؟
پیشنهاد من :
CASE = GREEN MAGNUM 2 = 130
POWER = GREEN 600 EU = 245
MOTHERBOARD = Gigabyte GA-P75-D3 = 350
HARD = SEAGATE BARRACUDA 1 TB = 210
GPU = SAPPHIRE HD7790 DUAL-X 1GB = 650
CPU = COREI3 3220 = 360
RAM = 2X CORSAIR XMS3 4GB 1600 = 270
MONITOR = به انتخاب خودتون یک مانیتور مناسب با حدود قیمت 500 پیدا کنین چون تو اینترنت به سختی میشه مدل خوبی پیدا کرد
SPEAKER = اسپیکر هم متناسب با نیازتون با حدود قیمت 150 تومن انتخاب کنین
ODD+MOUSE+KEYBOARD ~ 100
تا اینجا شد 3 میلیون
با همچین سیستمی میتونین بازدهی مناسبی توی بازی ها داشته باشین اما توقع آنچنانی نداشته باشین
اگر تونستین مانیتور و اسپیکر ارزان پیدا کنید پول اضافی رو روی گرافیک بزارین و گرافیک SAPPHIRE 7850 2 GB رو با حدود قیمت 850 تومن بردارین
موفق باشید
مرسی از راهنماییتون :11:
بعدش خود فرونشده برامون اسمبل قطعات و نصب ویندوز را میکنه ؟ آیا برای این کار پول جدا میگیره ؟ یا اشانتیونی و رایگان برامون اسمبل میکنه؟ اگر پول میگیره حدودش چه قدر است؟ با تشکر :11:
همه قطعاتی که نوشتید رو تو دفتر یادداشت کردم.. فردا ساعت 11 با زن عموم میرم خرید ..ممنونم از کمکتون :n11:
بستگی به جایی داره که شما مراجعه می کنین ممکنه رایگان یا پولی باشه
اسمبل کردن کار اسونیه - آموزش تصویریو ویدئوییش هم تو اینترنت زیاده - شما اگر کمی با کامپیوتر اشنایی داشته باشین میتونین این کارو انجام بدین اگر نه بدین همین شرکت هایی که این کارو انجام میدن
پیشاپیش مبارک پسر عمو گلت باشه :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.