مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Sh-Meteor
06-04-2014, 17:25
اینقدر این مسئله پرداخت پول بازیکنا رو کش میدن تا مطمئن بشن پرسپولیس قهرمان نمیشه
یعنی موضوع اینقدر واضح هستش که دیگه نیازی به بحثم نیست
پول رو دادن به فدراسیون
گوشت و دادن دست گربه
اینا که امسال توی ۸۰ درصد بازیای بزرگ هر کاری تونستن برای برنده شدن رقبای پرسپولیس کردن
حالا توس حساسترین مقطع فصل پول میدن دست بازیکنا؟؟؟؟
من موندم اصلا چرا پول بازیکنا رو دادن فدراسیون؟
چرا پول باقی تیما رو نمیدن فدراسیون؟
یعنی قهرمانی پرسپولیس اینقدر براشون سخته؟؟؟
موافقم!!!
.
صادقیان به خاطر ضربه های دستش ( و به لطف 90) یه جلسه محروم شد که این ضربات در فوتبال معمولیه و باید داور در جریان بازی کارت میداد.
.
ولی شما اون حرکت خیلی زشت رحمتی رو توی بازی با ملوان به یاد بیارین!!!
فقط شش میلیون جریمه، بدون حتی یک جلسه محرومیت!!!:n04:
اگه قانون قانونه، باید برای همه اجرا بشه. حالا چون سه هفته ی پایانیه و بازی های استقلال حساسه، نباید محروم بشه؟؟؟
خوب اینا چه معنی ای میده؟:n28:
هدفشون عدم قهرمانی پرسپولیس نیست؟:n24:
.
..
...
..
.
موضوع دیگه:
آقا خدائیش غیرت کردن بازیکنا که با این همه مشکلات اینطوری بازی کردن...
اگه هر تیم دیگه ای بود عمرا همین رتبه رو داشتیم... و برعکس به قول دائی اگه مشکلات مالی نبود، دو هفته پیش قهرمان بودیم.
.
باید همه جانبه از بازیکنا حمایت کنیم!!!:n11:
MCSE MAN
06-04-2014, 17:28
در اینکه روحیه تیم و بازیکنا داغونه که شکی نیست ولی اصولا علی دایی اعتقادی به بازی هجومی نداره
امسال هر موقع تیم به گل احتیاج داشته بازم با احتیاط بازی کرده
کلا سبک تفکریش اینه که اگه گل نخوری بالاخره احتمال داره یه اتفاقی اون وسط بیوفته و گل بزنی و با حداقل اختلاف ببری
اگه همین نتایج باقی بمونه قهرمان که هیچی،سهمیه آسیا هم نمیگیریم
آقا مگه بازی ندیدیم از پرسپولیس؟
این تیم نصف بازیشم بکنه خیلی از این سریعتر و پر فشار تر بازی میکنه
بازیکنا با ۳۰ درصد توانشونم بازی نکردن
اصلا حقیقی و دهنوی از حملات حمایت نکردن اصلا جلو نرفتن
همینطور ماهینی و پولادی
اون از بازی با فجر سپاسی اینم از این
خدا باعث و بانی این کار نبخشه
در اینکه امسال همه فدراسیونیها و وزارتیا تلاش کردن تیم زمین بخوره شکی نیست
اما من نمیدونم بازیکنا حق دارن اینجوری بازی کنن؟؟؟
Lord-Voldemort
06-04-2014, 17:35
الان ساعت 6 و نیم هست ، حساس ترین لحظه فوتبال ،الان بین دو نیمه بازیها هستیم اگه نتیجه ها همین طوری بمونه و فقط پرسپولیس بتونه بازی مساوی رو ببره میره صدر . انشاالله:n16::n12::n12:
راستی پرسپولیس یک امتیاز منفی داره ؟
امروز خیلی بد بودیم.
گل دومم خیلی بد خوردیم
همه چیز به نفع استقلال رقم خورد
حالا بعید می دونم حتی سهمیه بگیریم
وین رونی
06-04-2014, 18:33
بهترین نتیجه رقم خورد!!!!!!!! البته برای من!!
حاضرم قهرمان نشیم اما یه آدم ترسو و باندباز(برادر و مربی استقلالی) و پرمدعا رو تو تیم نبینم
بین بازیکنان هم نورمحمدی را میشه گفت ضعیف ترین بازیکن تیم بود.خطا بی خود می داد جا می موند کارت گرفت تو شش قدم کوبوند به آسمون...
نتونستیم از باخت فولاد استفاده لازم ببریم و حالا گرفتن سهمیه هم برامون خیلی سخت شده
نیلسون گند زد به این همه در خشش تا به اینجای فصل در حساسترین بازی فصل 2گل خورد یکی از یکی مفت تر:n21:
در بازی به این حساسی نمیدونم چرا سید جلال فیکس بازی نکرد:n13:
امیدوارم نفت با برد مقابل سپاهان قهرمان لیگ بشه
یه روز اومدم گفتم امسال نمیذارن پرسپولیس قهرمان بشه هیچ حتی اجازه نمیدن سهمیه بگیره
چقدر با سیاست و قشنگ هم این کارو کردن
پرسپولیس امروز ضعیفترین بازیشو در لیگ انجام داد
بهترین خط دفاعی لیگ گلایی خورد که بی انگیزگی و اراده ای نداشتن برای محکم بازی کردن توش داد میزد
بعد از گل دوم بازیکنایی که اصلا شبیه بازیای گذشتشون نبودن موقعیتا رو خیلی راحت از دست میدادن
آقایون خیالتون راحت این بازیکنا کاری که میخواستین کردن
تیم رو از صدر جدول آوردن چهارم دیگه پولشونو بدین برن زن و بچشونو سیر کنن
بیچاره طرفدار پرسپولیس
چقدر برای این تیم حاشیه درست کردن
هر چی بازیا حساس تر شد و حاشیه تیمای دیگه کمتر شد بیرحمانه تر افتادن به جون پرسپولیس
چیکار کردن با این تیم
من موندم مگه تیمای دیگه دولتی نیستن
پس چرا مشکلی نداشتن
چرا جناب خادم و دوستان دائم میگن این برنامه رو برای استقلال هم داریم اما بعدا
واقعا من یکی به عنوان یه هوادار
از مسببین این حواشی نمیگذرم
اینا از اولش هم معلوم بود یه کاری میکنن پرسپولیس قهرمان نشه !
نمیدونم چی بگم.
بعد از باختمون (آره، باختیم) ناخودآگاه اومدم اینجا.
خیلِی داغونم.
هیچی دیگه حرفی ندارم...
چاکریم!
امیدوارم نفت با برد مقابل سپاهان قهرمان لیگ بشه
چنین آرزویی نکن
نفت باید ببازه ما سهمیه آسیا بگیریم (البته اگه ما ببریم اس خوزستانو)
mohammad varaste
06-04-2014, 19:04
دفعه قبلی که من اینجا پست گذاشتم سر نیلسون با یکی از بچه ها حرفم شد و من 1 هفته بن شدم
حال و حوصله دوباره بن شدن ندارم ولی خداییش این دروازه بانی که این آقا میکنه
پارسالم جام حذفی رو همین آقا پروند.:n21:
اگر تیم آمار گل خوردش خوبه فقط به خاطر بنگر و سید جلاله همین.
تا قبل از خوردن گل خیلی بد نبودیم، پاسکاری ها خوب بود، پاسای عمقی خوبی می دادن
بزرگ ترین مشکل راحت گرفتن بازی و گل نزدن بود
آدم از این حرصش می گیره که بازی رو راحت می شد با سه گل اختلاف برد
به همین راحتی قهرمانی از دست رفت ...
البته من واسه سهمیه خیلی ناامید نیستم
چون سه تا تیم بالایی هم خیلی بازیای سختی دارن
ما باید استقلال اهوازو ببریم
اگه ببریم میشیم 55
از سه تیم بالای جدولی یکیشون هم مساوی بگیره، سهمیه رو می گیریم
استقلال که با تراکتور داره و مسلماً بازی راحتی نیست
نفت هم حتی احتمال شکستش هست، چون سپاهان دنبال سهمیه است
می مونه فولاد، که خب بازیش خیلی سخت نیست تو تبریز مقابل گسترش
احتمالی که میدم برای هفته پایانی، قهرمانی فولاد با شکست گسترشه
نفت هم از سپاهان می بازه
پرسپولیس می بره
استقلال هم می بره
پرسپولیس سوم میشه و سهمیه رو می گیره
چنین آرزویی نکن
نفت باید ببازه ما سهمیه آسیا بگیریم (البته اگه ما ببریم اس خوزستانو)
برای چی عزیز دل:n01:
یحیی هر چند خودم هیچ دل خوشی ازش ندارم (به خاطر فینال جام حذفی سال قبل و جریانش با مهدوی کیا)با یک مشت بازیکن جوان تیمی درست کرده که تا اخر لیگ تو کورس قهرمانی و صدر جدول نگه داشته تیم رو
کاری که گنده ترین سرمربی های ایران میگذاشتی سر تیم نمیتونستن نفت تا اینجا برسونن:n01:
من به شخصه ترجیح میدم فولاد بازی اخرش امتیاز نگیره تا با برد مقابل استقلال خوزستان جاش بگیریم تا اینکه نفت امتیاز از دست بده
برای من یه چیز مهم بود اونم این بود که مردم ما کم کم جریان پشت پرده فوتبال ما رو بفهمن
باور کنید اگر امروز این دو میلیارد کذایی رو بین بازیکنا تقسیم میکردن پرسپولیس کمتر از چهارتا به راه آهن نمیزد
روز قبلش پروین و پنجعلی میرن پول رو بگیرن بعد مواجه میشن با شروط کفاشیان
وقتی مطمئن میشن که پول امروز به بازیکنا نمیرسه خیلی زود حاشا میکنن
بابا این مردم متوجه میشن که کسی مثل پنجعلی دیگه دروغ نمیگه
به خدا خیلی امروز بهم فشار اومد
همون ده دقیقه اول بازی رو که دیدم متوجه ماجرا شدم
پستامم هست و مشخصه که منتظر تمام شدن بازی نموندم که اینجور برداشت بشه به خاطر نتیجه این حرفارو زدم
اما کم کم همه چیز داره برای کسایی که مطمئن نبودن مشخص میشه
امسال که از همیشه به قهرمانی نزدیک بودیم بیشتر از همیشه حاشیه داشتیم
دوستان درسته نتیجه امروز و حواشی تیم ناراحتمون کرده اما در حق نیلسون بی انصافی نکنیم دیگه
امسال یکی از دلایل اصلی خط دفاعی خوب ما نیلسون بود
و به خاطر همین خط دفاعی بود که تا دقیقه نود صدرنشین بودیم
نیلسون روی گل اول مقصر بود اما خدا میدونه دلیل این مساوی یه چیز دیگه بود
خدا کنه این نتایج باعث نشه علی دایی رو آخر فصل بذارن کنار
الان که تو فیس بوک خار و مادر دایی رو آوردن جلو چیشش این عزیزان هوادار
من به شخصه ترجیح میدم فولاد بازی اخرش امتیاز نگیره تا با برد مقابل استقلال خوزستان جاش بگیریم تا اینکه نفت امتیاز از دست بده
اینکه فولاد امتیاز از دست بده اونم جلو گسترش خیلی غیرممکنه....هر چند امروز مشخص شد هیچی غیر ممکن نیست
شاید یهو قهرمان هم شدیم :n02:
hamidchi
06-04-2014, 19:26
واقعا از دقیقه یک ، رو به بازی مستقیم آوردن خیلی دیگه شاهکار بود ! برنامه واسه حمله نداشت ، خط هافبک هم عین ماست بودن
فقط در عجبم از این تماشاگرایی که میرن استادیوم ، همیشه نتیجه براشون ملاکه . 2 بر یک که جلو افتاد تشویق ها شروع شد و مساوی هم که شد اعتراض کردن
البته درسته نتیجه خیلی مهم بود ولی بازی رو اینقدر واسه خودشون حساس و پر استرس کرده بودن که دیگه خبری از تاکتیک تیمی نبود
کمتر از 10 ثانیه سوییچ کردم روی شبکه 3 بازی همزمان رو ببینم .. برگشتم کمتز از 10 ثانیه مونده بود گل دوم ( مساوی رو بخوریم ) که با خودم گفتم گل و تمام !!
پیش بینی من از نتایج هفته بعد:
نفت تهران که هفته بعد به احتمال زیاد تو اصفهان امتیاز از دست میده
فولادم مقابل گسترش کاره سختی نداره و میبره
احتمالا (امیدوارم) تراکتور از استقلال یه امتیاز بگیره
انوقت اگه ما ببریم، جدول این شکلی میشه:
فولاد 57
پرسپولیس 55
نفت 55 (یا 54)
استقلال 54
+
درهر حال این فصل با وجود این همه مشکل خوب بودیم و شایستگی قهرمانی رو داشتیم. فولادم واقعا امسال عالی کار کرد و باید به حسین فرکی بابت این نتایج تبریک گفت.
امیدوارم علی دایی برای فصل بعد بمونه. این فصل ثابت کرد که مربی خوبیه و به پختگی لازم رسیده. تنها مشکل دایی که مشکل کوچیکی هم نیست اینه که حاشیه سازه و با توجه به خلق و خویش حضورش تو هر تیم حاشیه ها رو 2 برابر میکنه. هر چند بعید میدونم پروین و دایی هر دو تو تیم بمونند
حالم از هرچی اما و اگره دیگه به هم میخوره
ابر و باد و مه و خورشید و فلک به نفع ما کار کردند ولی اصل کاری که نتیجه بازی خودمون بود رو از دست دادیم
قلعه نویی 70 دقیقه برتری تیمش رو جلوی 50 هزار نفر تماشاگر حریف نگه داشت ولی ما تو زمین خودمون جلوی تیمی که دو تا ستارشو هم نداشت دقیقه 89 گل میخوریم.. فرق مربی با مربی اینجا مشخص میشه
لایق ترین تیمها برای قهرمانی همون سه تیم اول هستن
Sh-Meteor
06-04-2014, 20:09
همیشه از یه نوع فوتبال بازی کردن خیلی خیلی خیلی بدم میومده، حالا می خواد بارسا باشه، رئال باشه، پرسپولیس باشه یا هر تیمه دیگه ای!!!
اونم اینه که همین که یه گل زدی و جلو افتادی، دیگه برای گل زدن تلاش نکنی!!! ( به نظر من: بهترین دفاع، حمله کردنه )
چند سال استقلال با مظلومی یه همچین کاری رو می کرد، برای همین ازش حالم میخوره ولی قلعه نوعی اینطور نیست...
ما هم امروز همین طور بودیم، تقصیر دائی نبود اما 2 دقیقه بعد از گل اولی که خوردیم، عباس زاده گل زد و دقیقه 60 هم عالیشاه گل زد. دیگه انگار کافی بود، انگار داور سوتو زده!!!
اگه گله دوم رو نمیخوردیم، نمیگم 99 درصد به جرئت میگم 100 درصد هفته ی بعد ما قهرمان بودیم!!!
با یک گل که اونم دقیقه 89 خوردیم، هم قهرمانی رو از دست دادیم، هم سهمیه آسیا و ...:n30: (امید وارم این جمله ام اتفاق نیفته! )
.
..
...
..
.
کار تماشاگرامون توی بازی درست نبود که به بازیکنا گفتن بی غیرت!!!
اون بازیکنا نه با من فامیلن، نه دوست و نه هیچ چیز دیگه، ولی میدونم که بی غیرت نیستن!!!:n16:
.
.
.
بی شک تمام ضرری که پرسپولیس خورد از اتفاق چند روز اخیر بوده!!!
یک کلام، این نتیجه پرسپولیس، مبارک وزارت ورزش!!!
ragbar12
06-04-2014, 20:11
سلام
به هر حال نتيجه هموني نشد كه ميخواستيم فوتبال همينه ديگه! هفته قبل همه چيز به نفع ما تمام شد واين هفته هم اينجوري شد.
فوتبال يعني استفاده بهينه از موقعيتها وحفظ برتري بدست امده.
پرسپوليس امروز بد بازي نكرد بازي رو يكبار ديگه ببينيد متوجه ميشيد كه تيم راه اهن مثل موم تو دست پرسپوليس بود هر وقت ارده ميكرديم موقعيت خوبي ايجاد ميشد. حيف كه قدر موقعيت ها رو ندونستيم. بازي رو بايد حد اقل با 2 گل اختلاف ميبرديم . تيم پرسپوليس خيلي جوونه و اين كم تجربگي بلاخره كار دست تيم داد اگر بازيكناي پرسپوليس تو اين بازي بيشتر ((سر توپ)) ميزدن راحت 3 امتيازو ميگرفتيم !
همين مسلمان اگه اشتباه نكنم دو بار ميتونست با سر توپ زدن دو سه بازيكنو تو موقعيت تك به گل قرار بده كه عجولانه فرصتا رو به باد داد.
پرسپوليس نياز به گل بيشتر نداشت چون تفاضلش مناسب بود و با اين شرايط فقط بايد بازي رو از جريان مينداخت وسرعت بازي رو ميگرفت ولي بر عكس پرسپوليسيها تا توپو ميگرفتن خيلي سريع و عجولانه حمله ميكردن وبه جاي نگه داشتن توپ گاها توپها رو خيلي سريع سانتر ميكردن كه همه توپها رو هم دفاع راه اهن بر ميگردوند.
با اين اوصاف شرايظ براي قهرماني خيلي سخت شد اما سهميه رو ميشه گرفت اميد وارم تيم بازي اخرو ببره خدا رو چه ديدي شايدم قهرمان شديم .
فقط اميد وارم تيم هاي تبريزي پاك وجوانمردانه فوتبال بازي كنن براي هر دو تيم تبريزي بردو باخت فرقي نميكنه ولي نتايج بازيهاشون براي ساير تيمهاي صدر جدول حياتيه. حتي اگرم ببازن اميد وارم مردونه بازي كنن .
در باره ماجراي دو ميلياردم اينو بگم كه تيم نبايد توي اين مقطع وارد اين مسائل ميشد همه ميدونن و كادر فني و بازيكنان پرسپوليسم خوب ميدونند كه خيليها با قهرمان شدن پرسپوليس و بخصوص موفقيت دايي مشكل دارن، با علم به اين موضوع تيم نبايد وارد اين بازي وزارت ورزش ميشد تمركز تيم اين چند روزه كاملا بهم خورده بود.
دو بازي مونده بود به خاطر دو مليارد ناقابل! بازيكنا كادر فني و كل تيم نبايد وارد اين حواشي ميشدن.
اميدوارم هفته اخر همه چيز جبران بشه.
Sh-Meteor
06-04-2014, 20:14
شنیدم خالقی فر یه علامت زشتی رو به هوادارای ما نشون داده...
اگه کسی عکسی یا اطلاعی داره، اطلاع رسانی کنه!
sAeEd_kHaAn
06-04-2014, 20:20
گند زدن ب اعصابمون رفت
قهرمانی فرت
mohammad_87
06-04-2014, 21:01
ابر و باد و مه و خورشید و فلک به نفع ما کار کردند ولی اصل کاری که نتیجه بازی خودمون بود رو از دست دادیم
قلعه نویی 70 دقیقه برتری تیمش رو جلوی 50 هزار نفر تماشاگر حریف نگه داشت ولی ما تو زمین خودمون جلوی تیمی که دو تا ستارشو هم نداشت دقیقه 89 گل میخوریم.. فرق مربی با مربی اینجا مشخص میشه
اینجوریام نیست که شما میگی
استقلال خیلی خیلی خوش شانس بود که برد و شاید حتی مساوی هم برای فولاد کم بود.
10 نفره هم شدند بازی کاملا یکطرفه به نفع فولاد بود.
اما قسمت اول نظر شما رو کاملا تایید میکنم.
البته اینکه در این بازی حساس ما امتیاز از دست دادیم هم قابل توجیه نیست.
متاسفانه چون شبکه ورزش ندارم نتونستم بازی رو ببینم.نظرات دوستان هم که 180 درجه با هم متفاوته و مشخص نیست تیم خوب بوده یا نه.
فقط عکس العمل بازیکنان و عوامل تیم جالبه که دارن همه کاسه کوزه ها رو سر وزارت ورزش خالی میکنن.
در اینکه وزارت ماه هاست تیم رو ول کرده شکی نیست اما این بازیکنان دوست ندارن قهرمان باشن؟دوست ندارن سال بعد در جام باشگاه ها باشن و بازی خودشون رو نشون بدهند؟(برای ترانسفر)
اگه نتیجه گرفتن امروز،به کم کاری تیم برگرده که وای به حال این تیم...میخوام صد سال سیاه چنین تیم پول پرستی نباشه و قهرمانی هم نیارید
اما اگه مسایل حاشیه ای باعث این اتفاق شده پس کسانیکه الان تیم رو دراختیار دارن چکاره اند؟اگه نمیتونید از تیم بروید،اگه میخواهید به تیم خدمت کنید پس باید مسئولیت باخت رو هم گردن بگیرید.
با "کی بود کی بود؟من نبودم" که نمیشه تیمداری کرد.
قهرمانی که پرید،حالا شاید یه سهمیه بگیریم.ولی جدای اون،چهارم شدن با سیزدهم شدن فرقی نداره،
yoosef_st
06-04-2014, 21:24
ینی همیشه همین بوده
همیشه!! همیشه ی همیشه همین بوده
از روزی که طرفدار این پرسپولیس شدیم تا یادمون میاد همین بوده که ثانیه آخر گند زده بشه به همه چیز
که 2 دقیقه مونده به آخر بازی گله مفت بخوریم!!!
خود نفس گل خوردن ایرادی نداره
چیزی که فشار میاره اینه که گله مفت میخوریم
اینه که 5 تا موقعیت بهتر از اینی که خوردیم رو از دست میدیم،
اما زرتی روی تخیلی ترین موقعیت ممکن مفت ترین گل ممکن رو میخوریم!!!
amirpers
06-04-2014, 21:25
واقعا باید چی گفت؟
باید گفت خودم کردم که لعنت بر خودم باد. هر چی میکشیم از خودمونه. هر سالی که از دست می دیم به خاطر خودمونه. استقلال تو اهواز فولاد رو میبره و ما تو تهران نمی تونیم ببریم. مقصر کیه جز خودمون؟
هر سال این موقع که میشه به خودم لعنت می فرستم که چرا فوتبالی هستم و عاشق پرسپولیس. به خودم می گم برو دنبال زندگیت که خربزه آبه اما سال بعد دوباره همون آش و همون کاسه و آخر فصل هم باز هم همون حکایت تکراری.
فقط خدا صبرمون بده انشالله.
تعجب میکنم دوست عزیز
مربیای ایرانی تفاوت چندانی با هم ندارن
تفاوت بیشتر توی درخشش دروازبانهای تیمهاست
یه روز نیلسون ستاره میشه و پرسپولیس نتیجه میگیره
یه روزم رحمتی ستاره تیمش میشه و استقلال نتیجه میگیره
والا من جز این تفاوت خاصی توی بازیهای امروز ندیدم
تماشاگرای ما هم خداییش تهشن دیگه:n02:
تا دیروز این مربی انواع باختا رو میداد و بد بود حالا همه چیز با یه مساوی عوض شده:n09:
فوتبالمون داره از قطر و امارات هم جا میمونه ما داریم از مربیایی که حاضر نیستن دو تا کلاس پیشرفته برن دفاع میکنیم
فصل خوبی بود حتی دیروز هم به قهرمانی پرسپولییس اعقاد نداشتم و به گرفتن سهمیه راضی بودم و هنوز هم اعتقاد دارم جمعه میتونیم سهمیه بگیریم و امیدوارم بعد از گرفتن سهمیه دایی دیگه تو تیم نباشه چون این فصل جز حاشیه سازی چیزی برای تیم نداشته و با این خرید های نجومی و جمع کردن بازیکن های درجه یک لیگ با یک مربی درجه 2 هم میشد به راحتی سهمیه گرفت اما افسوس که اشتباهات قبل تو انتخاب دایی تکرار شد دایی هرچقدر هم مربی خوبی باشه اما خود به خود حاشیه درست میکنه.
شاید دایی شخصیت اجتماعی خوبی داشته باشه ولی اصلا شخصیت مربیگری خوبی نداره.
دو خم پرسپولیس دست وزارت ورزش؛ بوی ضربه فنی میآید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Karistias
07-04-2014, 13:13
استقلال با برد فولاد بهترین لطفشو تو این چند دهه اخیر برای پرسپولیس کرد (البته نا خواسته), لطفی که میتونست قهرمانی رو به پرسپولیس هدیه بده ولی پرسپولیس قدر این لطف رو ندونست
من دیروز ان قدر که بازی فولاد استقلال رو نگاه کردم از ترس برد فولاد بازیه پرسپولیس رو نگاه نکردم در اخر استقلال بازی رو برد وپرسپولیس...
من نمی دونم با این همه بازیکن تا کی باید هی بگیم ساله دیگه واقعا گفتن این جمله برای من نوعی خیلی خیلی سخته
اصلا چه مرگشون بود که یحیی رو فصل قبل اندختن بیرون ,کسی که تیم با اون وضعیت افتضاحش تو نیم فصل اول , تحویل گرفته و تو نیم فصل دوم تیم رو از اخرای جدول اورده بالای جدول باید این کارو میکردن باهاش و این طوری با نارا حتی تیم ترک کنه ؟ ایابه نظر شما ایا کار خوبیسست؟
حالا یحیی تیم نفت با یه مشت بازیکن جوون غیر معروف(به جز چندتاشون که تعدادشون خیلی کمه ) داره قهرمان میکنه
البته خیلی با عث خوشحالیمه که اگه پرسپولیس قهرمان نمیشه تیم یحیی بشه البته فولاد هم خوب فوتبال میکنه هم مربی با کیفیتی داره , در کل زیاد برام فرقی نداره برام بین نفت و فولاد کدومشون قهرمان شه
fishdilo
07-04-2014, 13:58
فصل خوبی بود حتی دیروز هم به قهرمانی پرسپولییس اعقاد نداشتم و به گرفتن سهمیه راضی بودم و هنوز هم اعتقاد دارم جمعه میتونیم سهمیه بگیریم و امیدوارم بعد از گرفتن سهمیه دایی دیگه تو تیم نباشه چون این فصل جز حاشیه سازی چیزی برای تیم نداشته و با این خرید های نجومی و جمع کردن بازیکن های درجه یک لیگ با یک مربی درجه 2 هم میشد به راحتی سهمیه گرفت اما افسوس که اشتباهات قبل تو انتخاب دایی تکرار شد دایی هرچقدر هم مربی خوبی باشه اما خود به خود حاشیه درست میکنه.
شاید دایی شخصیت اجتماعی خوبی داشته باشه ولی اصلا شخصیت مربیگری خوبی نداره.
اونوقت چند تا فصل قبل که تیم چهار تا چهار تا از تیم ها می خورد رتبش تو نصفه پائینی جدول بود و همش هم حاشیه داشت خوب بود؟ الان که دایی اومده و تیم بعد از سال ها سروسامونی گرفته، بد شده؟ ابراهیم زاده که همراه دایی گزینه مطرح واسه مربی گری بود و جزو مربی ها دسته اول هم هست ببینید چه بر سر راه آهن دایی که فصل قبل رتبش همتراز پرسپولیس بود آورده!
تیم های بزرگ و آدم های بزرگ بخوان نخوان حاشیه دارند و براشون میسازند،
حاشیه پرسپولیس اضلاع مختلفی داره، از مدیریت و وزارت و سنگ اندازی هاش و هیئت مدیره و بازیکنای سابق و پیشکسوت ها و رسانه ها و عدم ثبات مدیریت همه تاثیر دارند و دایی هم
خدا رو شکر حداقل دایی تونست بعداز چندین سال سروسامونی به تیم بده
هوادار همیشه عجول هست، تیم فعلی با مربی اش یکی از بهترین تیم های چند دهه اخیر پرسپولیس هست، اگر وزارت و مدیریت همکاری کنن و تیم خصوصی بشه خیلی مشکلات رفع خواهد شد
و البته خیلی ها هم چشم دیدن دایی رو ندارن، یه آدم تحصیل کرده و اسطوره فوتبال آسیا و میلیادر و موفق و مربی پرطرفدارترین تیم آسیا رو خیلی ها نمی تونن تحمل کنن
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Sh-Meteor
07-04-2014, 15:52
تا همین دیروز بچه های دانشگامون، فرق علی دائی و علی کریمی رو نمیدونستن ها!!!.
.
امروز همه شون تساوی پرسپولیس رو به من یاد آوری می کردن و زخم زبون می زدن!!
من برم سرمو کجا بکوبم؟؟؟:sq_11:
وین رونی
07-04-2014, 19:46
ريز دريافتي و قرارداد اعضاي پرسپوليس(تصوير)
منبع:ورزش 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%81%D8%AA%D9%8A_%D9%88_%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1% D8%AF%D8%A7%D8%AF_%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D9%8A_% D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3%28 %D8%AA%D8%B5%D9%88%D9%8A%D8%B1%29)
ميزان مبالغ پرداختي به مربيان و بازيکنان پرسپوليس مشخص شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث قراردادهاي بازيکنان پرسپوليس از ابتداي اين فصل و همزمان با آغاز مشکلات مالي به يکي از سوژه هاي داغ فوتبال ايران تبديل شده بود تا جايي که بازيکنان اين تيم براي نخستين بار در سالهاي اخير دو بار دست به اعتصاب زدند و حتي پيش از بازي حساس مقابل استقلال حاضر به تمرين نشدند.
با اين حال اعتصاب بازيکنان پرسپوليس جواب نداد و مشکلات مالي اين تيم همچنان پابرجا بود. پس از رفتن رويانيان که پيشکسوتان پرسپوليس بارها به نحوه قرارداد بستن او با بازيکنان ايراد گرفته بودند، علي پروين با انگيزه زياد روي کار آمد و با اطمينان از رفع مشکلات مالي پرسپوليس سخن ميگفت.
بلافاصله پس رفتن رويانيان بحث بدهيهاي پرسپوليس جديتر از هميشه مطرح شد. صحبت از بدهي 70-60 ميلياردي بود. رويانيان که ميگفت بدهي من تنها 5 ميليارد است و باقي اين مبلغ به مديران قبلي مربوط است. با ديدن اين مقدار بدهي دوستان پروين هم که به او قول کمک داده بودند، ميدان را ترک کردند و پرسپوليس ماند و پروين. هر روز مشکلات مالي بيشتر ميشد تا جايي که بازيکنان پرسپوليس در اظهاراتي نادر مدعي شدند حتي پول خريد آجيل شب عيد را هم ندارند. پروين هم که چارهاي پيدا نميکرد ميگفت شرمنده بازيکنان است و حتي نميتواند سر تمرين برود و با آنها رو دررو شود.
در اين ميان اظهارات بازيکنان پرسپوليس در نوع خود جالب بود. يک بازيکن ميگفت 50 ميليون وام گرفته و بازيکن ديگري ميگفت از ساير دوستانش در پرسپوليس و تيمهاي ديگر چندين ميليون قرض گرفته است. البته قصد اين مطلب ايجاد تشکيک در اظهارات بازيکنان پرسپوليس نيست اما بايد پرسيد چرا وقتي ميزان درآمد و اعتبارات باشگاه به طور قطعي مشخص نيست قراردادهايي با اين مبالغ بالا با بازيکنان بسته ميشود.
ايسنا براي روشن شدن اين پرونده و اطلاع افکار عمومي فهرست مبالغ پرداختي به اعضاي تيم پرسپوليس و رقم قراردادهايشان را منتشر کرد.
وین رونی
07-04-2014, 19:54
واکنش تند رويانيان به اظهارات کفاشيان
منبع:ورزش3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF_%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%A7%D 9%86_%D8%A8%D9%87_%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D 8%A7%D8%AA_%DA%A9%D9%81%D8%A7%D8%B4%D9%8A%D8%A7%D9 %86)
مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس در واکنش به اظهارات رئيس فدراسيون فوتبال مبني بر بدهي 60 ميلياردي پرسپوليس اظهارات تندي مطرح کرد.
محمد رويانيان در جواب اظهارات علي کفاشيان مبني بر بدهي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: برادر محترم و عزيز جناب آقاي کفاشيان! شما در مصاحبه امروزتان در وزارت ورزش اشاره به 60 ميليارد بدهي باشگاه پرسپوليس کردهايد و گفتهايد که اين ناشي از عملکرد مديران قبلي پرسپوليس است.
به نقل از فارس، وي افزود: لذا شايسته است که به چند نکته توجه کنيد. آيا شما در جريان بدهي 60 ميلياردي پرسپوليس هستيد؟ شما به چه استنادي اعلام کرديد که اين بدهي 60 ميليارد است؟ جنابعالي از حسابرسي چه چيزي ميدانيد؟
رويانيان ادامه داد: آيا فراموش کرديد يک گزارش مالي را در مجمع عمومي فدراسيون فوتبال آنگونه فاجعهآميز و فاجعهبار ارائه کرديد که زبانزد خاص و عام شد و زبانتان بند آمده بود که جواب سوالها را بدهيد؟ آقاي کفاشيان! آيا شما از مديريت جز خنده چيز ديگري ميدانيد؟
رويانيان خاطرنشان کرد: جنابعالي به چه حقي پولهاي پشت پرده به برخي بازيکنان پرداخت کرديد در حالي که هيچ کمکي به پرسپوليس نکرديد. دبيرکل سابق کميته المپيک يعني آقاي افشارزاده بهتر از هر کسي ميداند که شما به عنوان دبيرکل اسبق کميته المپيک چه بدهيهايي به بار آورديد و ثمره آن نتايج بسيار ضعيف در بازيهاي آسيايي بود. جناب آقاي کفاشيان بنده امروز طي نامهاي رسمي از آقاي خادم معاون وزير ورزش و جوانان و همچنين علي پروين خواستهام که يک نسخه از گزارش حسابرسي رسمي و قانوني را به اينجانب بدهند تا موضوع بدهيها يا ارقامي که براي تخريب مديران قبلي بارها مطرح شد براي مردم و هواداران شفاف شود.
مديرعامل اسبق قرمزپوشان تأکيد کرد: اگر چنين نکنند بنده گزارش رسمي مؤسسه حسابرسي کشور را که دو سال در طول مديريت اينجانب صورت پذيرفته و بدهيهاي رسمي تمام مديريت هاي گذشته را منتشر خواهم کرد. خواهشمند است ديگر بر طبل توخالي بدهيهاي نجومي پرسپوليس نکوبيد که با ارائه اسناد و مدارک روسياه خواهيد شد.
این 2 تا لیست هست که تو پست قبلی لیست دوم نیست
لیست دوم
/////////////
من این رقم ها رو دیدم نیم ساعت داشتم صفر ها رو میشمردم
اینا به ریال هست یا تومان ؟؟!!
واقعا تو فوتبال این کشور چه خبره ؟؟؟؟
2 هفته هست تو تلویزیون دارن به هر آب و آتیشی میزنن تا مردم یارانه 40 هزار تومانی رو نگیرن تا به قول خودشون برای آبادی کشور استفاده بشه !!!
بعدش اینا تو همین کشور میلیاردی میگیرن !!!
میانگین اینا اگه بشه 20 میلیارد تومان با یه جمع و تفریق میشه یارانه 500 هزار نفر (( دقیق تر حساب کنیم تا چند میلیون هم میره ))
این همه پول میگیرن بعدش موقع فوتبال بازی کردن تو زمین چمن لگد میکنن !!!!!!!! :n29:
/////////////
2 تا از نظرات افرادی که تو سایت تابناک پست دادن واسم جالب بود
طرف 1 میلیارد پول گرفته اعتصاب هم میکنه، هه..
بخندم یا گریه کنم؟
خدایی پرسپولیس یک دهم پولی که قید شده می ارزه؟
این سوال دوم واسم جالبه !!! :n13:
:n29:
وین رونی
07-04-2014, 20:04
اینا به ریال هست یا تومان ؟؟!!
الآن یعنی خلعتبری هشتصد و بیست و سه میلیون و پانصد و هشتاد و هفت هزار و خورده ای !!گرفته
خوب با این پول حس می مونه برای بازی؟؟!!
اونوقت چند تا فصل قبل که تیم چهار تا چهار تا از تیم ها می خورد رتبش تو نصفه پائینی جدول بود و همش هم حاشیه داشت خوب بود؟ الان که دایی اومده و تیم بعد از سال ها سروسامونی گرفته، بد شده؟ ابراهیم زاده که همراه دایی گزینه مطرح واسه مربی گری بود و جزو مربی ها دسته اول هم هست ببینید چه بر سر راه آهن دایی که فصل قبل رتبش همتراز پرسپولیس بود آورده!
تیم های بزرگ و آدم های بزرگ بخوان نخوان حاشیه دارند و براشون میسازند،
حاشیه پرسپولیس اضلاع مختلفی داره، از مدیریت و وزارت و سنگ اندازی هاش و هیئت مدیره و بازیکنای سابق و پیشکسوت ها و رسانه ها و عدم ثبات مدیریت همه تاثیر دارند و دایی هم
خدا رو شکر حداقل دایی تونست بعداز چندین سال سروسامونی به تیم بده
هوادار همیشه عجول هست، تیم فعلی با مربی اش یکی از بهترین تیم های چند دهه اخیر پرسپولیس هست، اگر وزارت و مدیریت همکاری کنن و تیم خصوصی بشه خیلی مشکلات رفع خواهد شد
و البته خیلی ها هم چشم دیدن دایی رو ندارن، یه آدم تحصیل کرده و اسطوره فوتبال آسیا و میلیادر و موفق و مربی پرطرفدارترین تیم آسیا رو خیلی ها نمی تونن تحمل کنن
خداییش قبول کنید تو بیشتر بازی های فصل اصلا قشنگ بازی نمیکرد تیم!!
واقعا تیم هماهنگ نبود به جز بعضی بازی ها اونم خانگی
تیم خیلی خیلی دفاعی بازی میکرد و تنها نقطه قوتش همین دفاعش بود
مکتب شاهین و پرسپولیس بشتر بازی حجومی و زیبا بود نه تدافعی
دیگه که گذشت ولی قبول کنید سبک بازی این تیم با این بازیکنای به اصطلاح حرفه ای اصلا خوب نبود
حیف پول...
دوستانی که مشکل تیم از علی دایی میدونن امیدوارم بعد اخرین بازی لیگ علی دایی از تیم بره تا سرمربی جدیدی که میاد سبک نوین تیکی تاکا برای پرسپولیس پایه ریزی کنه همه از بازی تیم لذت ببرن:n09:با این همه حواشی که امسال برای تیم درست کردن از اون یک امتیازی که به ناحق ازمون کم شد تا برکناری رویانیان و وزارت ورزش که فقط زوم کرده رو پرسپولیس فقط داره اراجیف بهم میبافه حاشیه برای تیم بوجود میاره :n24:ایشالا داغ زن و بچشون ببینن کسایی که تیم به این روز انداختن از جریان مضحک و مسخره تیم امید حاشیه هایی که برای صادقیان بوجود آورن و محرومیتش و باقی ماجرا:n21:
دوستانی که مشکل تیم از علی دایی میدونن امیدوارم بعد اخرین بازی لیگ علی دایی از تیم بره تا سرمربی جدیدی که میاد سبک نوین تیکی تاکا برای پرسپولیس پایه ریزی کنه همه از بازی تیم لذت ببرن:n09:با این همه حواشی که امسال برای تیم درست کردن از اون یک امتیازی که به ناحق ازمون کم شد تا برکناری رویانیان و وزارت ورزش که فقط زوم کرده رو پرسپولیس فقط داره اراجیف بهم میبافه حاشیه برای تیم بوجود میاره :n24:ایشالا داغ زن و بچشون ببینن کسایی که تیم به این روز انداختن از جریان مضحک و مسخره تیم امید حاشیه هایی که برای صادقیان بوجود آورن و محرومیتش و باقی ماجرا:n21:
علی دایی ؟؟
خانه از پای بند ویران است
شما 2 تا پست قبلی رو بخون
به قول اون دوست عزیز** وین رونی** با این پولی که اینا میگیرن دیگه حس بازی نمیمونه !!
تعصب - غیرت و ..... همه از بین رفته
سرمربی مگه چقدر رو تیم تاثیر داره ؟؟؟
وقتی یه بازیکن مثل سیب زمینی تو زمین راه میره دیگه سرمربی چه کنه ؟؟؟
الان بارسلونا 3 فصل هست پشت هم 3 تا سرمربی به خودش دیده (( گوادیولا - دستیارش و مارتینو ))
رئال هم این فصل مربی عوض کرد
پس چرا اینقدر تغییرات نداشتن ؟؟
چون بازیکن با تعصب و آدم داره تو زمین بازی میکنه
کسی که واسه پیراهن و تیم و هوادار و ..... ارزش قائله
نه کسی که هیچ ارزشی واسه هیچ چیز قائل نیست
جواد نکونام موقعی که اومد استقلال گفت شب دارم میخوابم خواب های آبی میبینم چون عشقم استقلاله
بعدش وسط فصل یه تیم عربی بهش مبلغ بالا نشون داد دست و پاش رو گم کرد و رفت .....
تا وقتی که تعصب نباشه شما مورینیو رو هم بیاری وضع همینه !!!
Sh-Meteor
07-04-2014, 22:44
عادل فردوسی پور در برنامه نود: خوب همین الان خبردار شدم که مسئولان راه آهن گفتن که: خیلی خوشحالیم که نگذاشتیم پرسپولیس قهرمان شود!!!
.
..
...
..
.
اینا با ما چه مشکلی دارن ؟؟؟ نکنه مقصر رفتن بابک زنجانی پرسپولیسه ؟ ها؟؟؟
اینم ضربه آخری که وزارت و فدراسیون به پرسپولیس زدن
انتشار لیست دریافتی بازیکنا
زشت ترین کار ممکن درباره اطلاعات شخصی بازیکنا
حالا توقع نداشته باشین این بازیکنا توی اهواز با انگیزه بازی کنن
من اصلا کاری به اینکه بازیکنا زیاد میگیرن ندارم
توی تمام دنیا خیلیا معتقدن که بازیکنای فوتبال زیاد پول میگیرن
مهم اینه که چرا فقط با بازیکنای پرسپولیس چنین رفتاری میشه
انگار تصمیم دارن جوری بازیکنا رو از رفتن به پرسپولیس پشیمون کنن که فصل آینده بازم بشیم همون پرسپولیس دلخواهشون با یه مشت بازیکن درجه ۲
حریم شخصی هر انسانی نباید شکسته بشه اما اینا راحت دارن با روحیه بازیکنا بازی میکنن
لیستشونم که انگار جعلی از آب در اومده
پنجعلی بنده خدا متحیر مونده ۱۰۰ و خورده ای پول رو کی گرفته که خودشم خبر نداره:n02:
وین رونی
08-04-2014, 17:37
علی جان نحوه و زمان انتشار این لیست درست نبود در صورتی که حق مردمه که بدونن بازیکنان چقدر پول می گیرن کما اینکه این لیست انگاری کاملاً جعلیه.البته من تعجب می کنم چون وزارت ورزش نمیاد خودشو اینجوری خراب کنه!
اگه تیم کاملاً خصوصی بود و مالکش هزینه تیم را از جیب یا بازاریابی خودش میداد شاید میشد تخفیف داد در ارائه ندادن لیست دریافتی ها اما الآن که تیم دولتیه و بیت المال دست اینها افتاده باید ما هم خبردار بشیم به هرکی چقدر میرسه
این نظر منه شاید هم اشتباه باشه
علی جان نحوه و زمان انتشار این لیست درست نبود در صورتی که حق مردمه که بدونن بازیکنان چقدر پول می گیرن کما اینکه این لیست انگاری کاملاً جعلیه.البته من تعجب می کنم چون وزارت ورزش نمیاد خودشو اینجوری خراب کنه!
اگه تیم کاملاً خصوصی بود و مالکش هزینه تیم را از جیب یا بازاریابی خودش میداد شاید میشد تخفیف داد در ارائه ندادن لیست دریافتی ها اما الآن که تیم دولتیه و بیت المال دست اینها افتاده باید ما هم خبردار بشیم به هرکی چقدر میرسه
این نظر منه شاید هم اشتباه باشه
داداش من حرفت درسته ولی سوال من اینه چرا فقط بازیکنای پرسپولیس رو اینجوری گذاشتن لای منگنه؟
خب اگه راست میگن توی چنین مقطع حساسی از فصل برن لیست دریافتی بازیکنای استقلالم رسانه ای کنن
بی ربط حرف میزنم؟
سوالم تعصبی و غیر منطقی هستش؟
اینا قشنگ دارن لج بازیکنا رو در میارن
رفتن رو مخ بازیکنا ول کنم نیستن
برادر من فقط یه بار حواشی نیم فصل دوم رو مرور کن
همه تیما هر چی به آخر فصل نزدیکتر شدیم فضاشون آرومتر شد ولی پرسپولیس برعکس
اصلا چرا وسط فصل مثل ده سال اخیر بازم خیلی راحت مدیر عامل رو عوض کردن
رویانیان دزد سر گردنه
ولی همین دو میلیارد رو اون موقع بهش میدادن نه رویانیان میرفت نه بازیکنا اعتصاب میکردن
اصلا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
اینکه با یه سناریو طرفیم کاملا از نظر من واضحه
Sh-Meteor
08-04-2014, 18:48
داداش من حرفت درسته ولی سوال من اینه چرا فقط بازیکنای پرسپولیس رو اینجوری گذاشتن لای منگنه؟
خب اگه راست میگن توی چنین مقطع حساسی از فصل برن لیست دریافتی بازیکنای استقلالم رسانه ای کنن
بی ربط حرف میزنم؟
سوالم تعصبی و غیر منطقی هستش؟
.
.
.
سلام، خسته نباشی
حرفت کاملا منطقیه و 100 درصد درست!!! شدیدا موافقم.
مگه فقط پرسپولیس ازین خرجا می کنه؟؟؟ حاظرم شرط بنندم، میزان قراراد بازیکنای سپاهان و استقلال از پرسپولیس بیشتره...
.
وقتی پروین اومد، به هزار در زد که پول رو جور کنه ولی نشد...
یه روز رفت سره تمرین گفت که پولی در کار نیست و به قول معروف آبه پاکی رو ریخت رو دست بچه ها...
بچه های تیمم بی معرفتی نکردن و به قول دائی همونجا هم قسم شدن که دیگه تا آخر فصل حرف پول و این چیزا رو نزنن تا قهرمان بشن و ....
.
..
.
کار داشت خوب پیش می رفت و تا انتهای هفته ی 28 ام شانس دوم قهرمانی بودیم، که یه دفعه وزارت ورزش اومدبحث دو میلیاردو وسط کشید و سایر قضیه ها که همه میدونین...
خدا وکیلی اگه منم بودم و از طرف وزارت ورزش اونطوری رفتار میشد با من، منم انگیزه ای نداشتم...
بنیان پرسپولیس خیلی پیش از این از هم پاشیده بود و بازی هفته بیست و نهم ورزشگاه آزادی، تنها مراسم گردنزنی پیکری بود که پیشتر نیمهجان شده بود.
دهنوی بعد بازی راه آهن، با نود مصاحبه جالبی کرد: ما امروز نباختیم، ما دیروز باختیم!!!
خیلی جالبه وزارت ورزش و خادم اعلام می کنن: ما اینکارو کردیم که پرسپولیس آرامش پیدا کنه ولی اینو هر عقل سلیمی تشخیص میده که اینکارو کردن توی این مقطع از فصل، چیزی جز ضرر نداره که ضررش هم یک سال دیگر بدون جام ماندن شد!!!
.
..
.
ختم کلام: آقا مگه زوره وزارت ورزش نمی خواد پرسپولیس قهرمان بشه؟؟ لازمم نیست که بگه، همه جوره داره ثابت می کنه!!!
Sh-Meteor
08-04-2014, 18:54
متن نامه باشگاه رئال مادرید به باشگاه پرسپولیس + عکس نامه
رييس باشگاه رئالمادريد براي دومين بار به مديرعامل باشگاه پرسپوليس نامه نوشت و اين بار نمايندگان اين باشگاه را براي مذاکره به مادريد دعوت کرد.
متن نامه فلورنتينو پرس به علي پروين به اين شرح است:
«خوشحال هستم به اطلاعتان برسانم در پاسخ به نامه شما من و خوزه آنخل سانچس، مديرفني باشگاه خوشحال ميشويم که در مادريد با شما ديدار داشته باشيم
و درباره بازي دوستانه بين پرسپوليس و رئالمادريد با هم بحث و تبادل نظر داشته باشيم.
لطفا تاريخي را که تمايل داريد به مادريد سفر کنيد، به ما اطلاع دهيد تا اين جلسه سازماندهي شود. منتظر شنيدن پاسختان هستم.»
علی دایی یک اسطوره ورزشی با اخلاق بسار خوب ولی انسانی بسیاز خود رای که حرف باید حرف خودش باشه .
وقتی فوتبالیست بود خیلی عالی بود اما محبوب بود اما اواخر دوران بازیش دیگه محبوبیت قبل رو نداشت.
تو دوره قبل که تو پرسپولیس نتایج چندان خوبی نگرفت و کارنامه متوسطی داشت .
تو تیم ملی هم نتایج ضعیفی داشت و اصلا جای بحث نداره .
این دوره پرسپولیس یکی از بهترین تیم های چند سال اخیر را جمع کرد اما نتونست اونطور که بازیکن جمع کرده نتیجه بگیره که یکی از دلایلش کادر فنی و دستیاران ضعیف دایی بود که تو مواقع حساس نتونستن بهش کمک کنن.
فقط امیدوارم جمعه سهمیه آسیا رو بگیرم که اگر نگیریم فاجعه ای بیشتر نیست.
به قول عادل از دیشب دچار یاس فلسفی شدم 0000000000000000000000000000000
ragbar12
08-04-2014, 19:44
دوستان من چند جمله در باره وزارت ورزش يا همون سازمان تربيت بدني سابق وباشگاه پرسپوليس مينويسم شما مسيرو بگيريد ته تهش بريد! البته ميدونم كه همه ميدونيد چي ميگذره.
پرسپوليس در اولين دوره ليگ برتر همه ميدونيم كه صاحاب نداشت وسر اين تيم دعوا بود تو اين بل بشو پرسپوليس اومد قهرمان شد قهرماني كه شيرينيش همچنان زير دندون همه پرسپوليسي هاست چون رقيبون براي قهرماني استقلال بود و نكته بعد اينكه پرسپوليس اولين قهرمان ليگ برتر شد وچسبيد به تاريخ اين رقابتها!
از اون سال به بعد مالكيت باشگاه افتاد دست سازمان سابق و وزارت خانه كنوني ورزش، در طول 10 سال 13 مدير عامل سر اين تيم اومدن كه جز بدهي چيزي به بار نياوردن. و تا چمو خم كارو ياد گرفتن جاشونو دادن به نفر بعدي! وحاصل اين مالكيت در طول اين مدت فقط 3 قهرماني بوده يك قهرماني ليگ دو تا هم حذفي تمام! كاري كردن كه هر طفل نو پايي داره واسه پرسپوليس بزرگ كري ميخونه!
شما حساب كن تيمي كه تو دهه شصتو هفتاد مثل نوشيدن يه جرعه اب جام وقهرماني و افتخار بدست مي اورد به چه روزي انداختن. نزديك سيزده چهادره سال فقط 3 جام. ديگه از اين واضح تر كه نميخوان اين تيم موفق بشه. با شرايط مختلف و هزار ترفند براي اين تيم مشكل درست كردن وميكنن. همون سالي هم كه پرسپوليس با قطبي قهرمان شد در روزهاي پاياني ليگ به خاطر پولي كه واسه سازمان تربيت بدني(خير سرش مالك و صاحب باشگاه بود) چندر غاز محسوب ميشد پرسپوليسو فيفا محكوم به كسر 6 امتياز كرد تا تيم وارد بحران بشه و به جام نرسه، ولي اون تيم غيرت كردن مردونه جنگيدن و يك قهرماني لذت بخش ديگه رو بدست اوردن.
ايكاش يكم به چشم عدالت به پرسپوليس نگاه ميشد و اي كاش پرسپوليس بي صاحاب ميموند مطمئن باشيد به اين روزا نمي افتاد. الانم چيزي نشده با وجود اين همه بامبولو جنجالو حاشيه سازي هنوزم مدعي هستيم .
در اخر اميد وارم هر چه زود تر پرسپويس از زير نظر وزارت ورزش خارج بشه و يه نفسي بكشه. امين
با این وضع موجود هیچکدوم از بازیکنا فصل بعد تو پرسپولیس نمیمونن .. میرن یه جایی که بدونن پولشونو سر وقت میگیرن
خدا به داد پرسپولیس فصل بعد برسه :n29:
fishdilo
09-04-2014, 01:30
خداییش قبول کنید تو بیشتر بازی های فصل اصلا قشنگ بازی نمیکرد تیم!!
واقعا تیم هماهنگ نبود به جز بعضی بازی ها اونم خانگی
تیم خیلی خیلی دفاعی بازی میکرد و تنها نقطه قوتش همین دفاعش بود
مکتب شاهین و پرسپولیس بشتر بازی حجومی و زیبا بود نه تدافعی
دیگه که گذشت ولی قبول کنید سبک بازی این تیم با این بازیکنای به اصطلاح حرفه ای اصلا خوب نبود
حیف پول...
من 31 سالمه، بازی فرشاد پیوس و مجتبی محرمی و ... یادمه
تقریبا" میشه گفت مربی گری پروین و بعدش
زمان پروین که سیستم علی اصغری بود که خود پروین هم بهش اذعان داره
بعد از اون هم به جز افشین قطبی روز خوش آنچنانی ای پرسپولیس نداشته
کلا" تو این سال ها هم فوتبال حجومی و تاکتیکی انچنانی ای نبوده (گرچه پرسپولیس فراتر از ایرانه و تیم های ایرانی مقطعی شاید خوب بوده باشن) ولی پرسپولیس و استقلال همیشه خوب بوده اند و مقطعی بد بازی کرده اند
من قبول ندارم و نحوه بازی این تیم رو تدافعی نمی دونم و بهش امیدوارم و صبور تر از این حرفا، یکی دو سال نیست که پرسپولیسی هستیم، پس صبرمون هم اندازه سالهایی که حرص و جوش و شادی و غرور داشتیم باید باشه
فراموش نکنید چندین فصل قبل کجا بودیم و الان کجائیم :n15: (تازه با این همه هجمه!!!) فارغ از هر رتبه ای در جدول لیگ امسال به نظر من عملکرد تیم و کادر فنی امسال نمره قبولی :n16: میگیره
به امید روزهای بهتر
اینم برای مطالعه دوستان
البته من با این مورد که استقلال رو هم شریک پرسپولیس کرده موافق نیستم
و فکر میکنم فقط به خاطر رعایت مسائل ژورنالیستی اسم استقلال رو هم کنار پرسپولیس اورده
اینم برای مطالعه دوستان
البته من با این مورد که استقلال رو هم شریک پرسپولیس کرده موافق نیستم
و فکر میکنم فقط به خاطر رعایت مسائل ژورنالیستی اسم استقلال رو هم کنار پرسپولیس اورده
به قول بچه ها عجججججججججججب !!! :n02:
والا من کلا یک خط در میون فوتبال ایران رو دنبال میکنم (( اکثرا هم نود ))
هروقت زدم سایت ورزش 3 یا نود دیدم فقط بحث حاشیه سازی واسه پرسپولیس بود
اصلا حرفی از استقلال نبود !!!
کاملا در حاشیه !!
قبل از تعطیلات عید آقای مایلی کهن و پروین و علی کریمی در حساس ترین زمان ممکن که پرسپولیس نیاز به روحیه داشت به علی دایی تاختن
حاشیه ها آروم شد و بعد داستان قهرمانی پرسپولیس پیش اومد
از دوباره شب خوابیدن صبح پا شدن لیست دادن بیرون که پرسپولیس اینقدر گرفته !!!
من نمیدونم بین 100 تیم ایرانی که تو لیگ برتر - دسته 1 و 2 و .... بازی میکنن چرا سازمان لیگ فقط لیست پرسپولیس رو داد بیرون و همه رو انداخت به جون هم !!! :n13: (( کم مونده همدیگه رو بزنن ))
خب با این داستان ها معلومه پرسپولیس قهرمان نمیشه !
ولی تو مقاله زده استقلال و پرسپولیس
در حالی که من اصلا این فصل یادم نمیاد استقلال حاشیه مالیاتی داشته باشه !!!
از اونجایی که هر 2 دولتی هستن
2 حالت وجود داره
1 - بازیکن های استقلال مثل پرسپولیسی ها نیستن و به خاطر پول اعتصاب نمیکنن (( تعصب دارن ))
اما از اونجایی که کسایی مثل نکونام و .... با 2 میلیارد پول میرن تو کشور های عربی پس این گزینه از بین میره !!! :n02::n09:
2 - وزارت ورزش حساب استقلال رو جدا حساب میکنه
میدونید یعنی چی ؟؟ :n02:
بعضی مواقع هست میرید یه جا یه چیز بخرید شلوغه بعد شما از در پشتی میرید و چون آشنا هست سریع کارتون رو راه میندازه جلوتر از 100 نفر دیگه
احتمالا استقلال هم همین شکلیه
از در پشتی واسش حساب میکنن کسی نمیبینه !!! :n02::n09:
M o h a m m @ d
10-04-2014, 16:28
پرسپولیس بازیکنی دارد که به ازای هر دقیقه بازی، معادل حقوق دو سال یک کارگر را دریافت کرده است.
میثم بهرامی / لیست دریافتی بازیکنان و اعضای کادر فنی پرسپولیس، حساسیت هفته آخر لیگ برتر را به حاشیه برده است. انتشار رقمهای نجومی قراردادهای بازیکنان پرسپولیس و ارقام دریافتی آنها موضوعی است که به راحتی توانسته حساسیت تعیین قهرمان لیگ برتر سیزدهم را کمرنگ کند. حالا خیلی از اهالی فوتبال به جای اینکه فکر کنند چه تیمی قهرمان میشود، به این فکر میکنند که اگر حقوق یک ماه یکی از این فوتبالیستها را میگرفتند، چه کارهایی با آن انجام میدادند. در حال حاضر حداقل حقوق تعیین شده از سوی وزارت کار 608900 تومان است اما رقمهای موجود در لیست قراردادهای پرسپولیس، تا بیش از دو هزار برابر این عدد هم میرسد.
نکته جدیدی که در مورد این لیست وجود دارد این است که محمد پنجعلی در برنامه نود اعلام کرد حتی هزار تومان هم از پرسپولیس نگرفته و در پاسخ حرف عادل که گفت: «یعنی شما خودرو هم نگرفتهاید؟» گفت: «نه من خودرو هم نگرفتم.» اما روز گذشته از نامهای پردهبرداری شد که در آن پنجعلی امضا داده که یک هوندا سیویک با شماره شاسی 902022 معادل 103 میلیون تومان گرفته است. طبق این نامه، پنجعلی دریافت این خودرو را قبول کرده اما پرداخت مالیات آن را قبول نکرده و گفته که مالیات خودرو باید توسط باشگاه پرداخت شود.
از طرفی اختلاف 60 میلیون تومانی بین علی دایی و وزارت ورزش وجود دارد که دایی میگوید 744 میلیون تومان گرفتهام. او 320 میلیون طلب از سال 90، 360 میلیون تومان مالیات قرارداد این فصل، 320 میلیون تومان نقد، 112 میلیون تومان خودرو، 62 میلیون تومان نقد و 250 میلیون تومان پول نقد طی مراحل مختلف از باشگاه گرفته. از طرفی دو میلیون تومان هزینه علی الحساب قرارداد و 33 میلیون تومان حق عضویت قطعی قرارداد توسط باشگاه پرداخت شده که این رقمها هم به نام دایی نوشته شده است. دایی 29 میلیون تومان هم توسط سازمان لیگ جریمه شده که این جرایم طی 5 نامه انجام شده اما دایی در جریان این نامهها قرار نگرفته است. نامه شماره 331 به مبلغ دو میلیون تومان، نامه شماره 442 به مبلغ 7 میلیون تومان، نامه شماره 495 به مبلغ 3 میلیون تومان، نامه شماره 493 به مبلغ 10 میلیون تومان و نامه شماره 62 به مبلغ 7 میلیون تومان، جرایم دایی هستند که پول آنها را باشگاه پرسپولیس پرداخته است. اگر این ارقام را هم به رقمهای دریافتی دایی اضافه کنیم، آن اختلاف 60 میلیون تومانی موجود بین دایی و وزارت ورزش حل میشود.
محسن بنگر مدافع پرسپولیس هم گفته که هیچ پولی دریافت نکرده است. اما او فقط در یک نامه امضا کرده که 515 میلیون تومان با مالیات گرفته است. او 16 آبان هم با خودرو پرادو اجارهای به سفر سه روزه رفته که دو میلیون تومان اجاره خودرو به پایش نوشته شده است. 31 میلیون تومان هم پاداش با مالیات به او داده شده. از طرفی 22 میلیون حق عضویت و حق ثبت قرارداد برای او پرداخت شده است. علی پروین هم در دوره مدیریتش 34 میلیون تومان نقدی به او پرداخت کرده که جمع این پرداختیها به بالای 600 میلیون تومان میرسد.
البته بازیکنانی مثل محسن بنگر اگر پول زیادی هم گرفتهاند، حداقل برای پرسپولیس بازی کردهاند و عملکرد خوبی داشتهاند. بررسیهای خبرآنلاین در مورد دریافتی بازیکنان بر اساس دقایق حضور آنها در زمین مسابقه نشان میدهد که بازیکنان کلیدی و فیکسهای پرسپولیس، به نسبت سایر بازیکنان، به ازای هر دقیقه بازی پول کمتری گرفتهاند. به عنوان مثال نیلسون که یکی از بازیکنان کلیدی و تاثیرگذار پرسپولیس در این فصل بوده، به ازای هر دقیقه بازی 145 هزار تومان گرفته که این رقم نسبت به اکثر بازیکنان کمتر است.
این بررسی نشان میدهد که بازیکنان ناکارآمد و نیمکتنشین پرسپولیس بیشترین هزینه را روی دست باشگاه گذاشتهاند و به عبارتی باعث شدهاند پول پرسپولیس هدر برود. این بررسیها تا پایان مسابقات هفته 29 ام لیگ برتر انجام شده و نشان میدهد امیر عابدزاده و رضا محمدی، دو دروازهبان ذخیره پرسپولیس ناکارآمدترین بازیکنان این تیم بودهاند که روی هم حتی یک دقیقه هم بازی نکردهاند اما نفری بیش از 96 میلیون تومان گرفتهاند.
این لیست البته بدون احتساب خودروهایی است که ابتدای فصل به بازیکنان داده شده. از آنجا که اکثر بازیکنان پرسپولیس در مصاحبههای متعدد نسبت به مشکل دار بودن سند خودروهای دریافت شده از باشگاه پرسپولیس معترض بودهاند، میتواند با یقین گفت که پرسپولیس رقم بیشتری از چیزی که در لیست دیده میشود هزینه کرده و دریافتیهای بازیکنان هم بیشتر از این بوده است. با این حال یک حساب و کتاب ساده نشان میدهد که دریافتی بازیکنان پرسپولیس بر اساس دقایق حضور در زمین، مبلغ قابل توجهی میشود. فرشاد قاسمی یکی از هافبکهای پرسپولیس به ازای هر دقیقه حضور در زمین، 15 میلیون تومان دریافت کرده که بر اساس حداقل حقوق تعیین شده از سوی دولت، دریافتی هر دقیقه بازی او معادل دو سال حقوق یک کارگر ساده است.
نام
جمع دقایق بازی
گل زده
پاس گل
مبلغ قرارداد
رقم دریافتی
دریافتی به ازای هر دقیقه بازی
رضا محمدی
دروازه بان
-
-
-
-
300.000.000
96.000.000
اصلا بازی نکرده است
امیر عابدزاده
دروازه بان
-
-
-
-
92.000.000
96.000.000
اصلا بازی نکرده است
فرشاد قاسمی
هافبک
2
2
-
-
35.000.000
30.000.000
15.000.000
میلاد کمندانی
هافبک
1
6
-
-
50.000.000
45.000.000
7.500.000
میلاد غریبی
هافبک
1
45
-
-
529.000.000
158.000.000
3.511.000
مارکو استپانویچ
هافبک
1
90
-
-
200.000 دلار (600.000.000 تومان)
80.000 دلار (240.000.000 تومان)
2.666.000
محمدرضا خانزاده
مدافع
4
271
-
1
300.000.000
282.000.00
1.040.000
رضا نورمحمدی
مدافع
7
490
1
-
825.000.000
493.000.000
1.006.000
فرزاد حاتمی
مهاجم
8
148
1
-
400.000.000
103.000.000
695.000
محمدرضا خلعتبری
مهاجم
21
1577
6
5
740.000.000
823.000.000
521.000
محمد نوری
هافبک
24
1477
-
1
1.150.000.000
713.000.000
482.000
قاسم دهنوی
هافبک
20
1469
1
-
1.200.000.000
629.000.000
428.000
رضا حقیقی
هافبک
24
2016
-
1
550.000.000
729.000.000
361.000
جلال حسینی
مدافع
26
2340
1
-
1.400.000.000
751.000.000
320.000
حسین ماهینی
مدافع
24
2066
-
2
480.000.000
605.000.000
292.000
محمد عباسزاده
مهاجم
12
543
4
1
118.000.000
155.000.000
285.000
امید عالیشاه
هافبک
16
1234
2
2
600.000.000
336.000.000
272.000
محسن بنگر
مدافع
28
2512
1.110.000.000
604.000.000
240.000
مهدی سیدصالحی
مهاجم
26
2045
6
2
900.000.000
482.000.000
235.000
پیام صادقیان
مهاجم
25
1903
3
8
700.000.000
421.000.000
221.000
حمید علی عسگر
مدافع
17
893
2
1
710.000.000
196.000.000
219.000
مهرداد کفشگری
هافبک
18
1050
1
2
400.000.000
156.000.000
148.000
نیلسون
دروازهبان
29
2610
-
-
241.000 دلار (723.000.000 میلیون)
127.667 دلار (381.000.000 میلیون)
145.000
میثم حسینی
مدافع
24
1953
-
-
610.000.000
244.000.000
124.000
مهرداد پولادی
مدافع
3
270
-
-
480.000.000
22.000.000
81.000
محسن مسلمان
هافبک
11
798
2
2
31.000.000
-
دریافتی مسلمان مشخص نیست
.khabaronline
پرسپولیس بازیکنی دارد که به ازای هر دقیقه بازی، معادل حقوق دو سال یک کارگر را دریافت کرده است.
میثم بهرامی / لیست دریافتی بازیکنان و اعضای کادر فنی پرسپولیس، حساسیت هفته آخر لیگ برتر را به حاشیه برده است. انتشار رقمهای نجومی قراردادهای بازیکنان پرسپولیس و ارقام دریافتی آنها موضوعی است که به راحتی توانسته حساسیت تعیین قهرمان لیگ برتر سیزدهم را کمرنگ کند. حالا خیلی از اهالی فوتبال به جای اینکه فکر کنند چه تیمی قهرمان میشود، به این فکر میکنند که اگر حقوق یک ماه یکی از این فوتبالیستها را میگرفتند، چه کارهایی با آن انجام میدادند. در حال حاضر حداقل حقوق تعیین شده از سوی وزارت کار 608900 تومان است اما رقمهای موجود در لیست قراردادهای پرسپولیس، تا بیش از دو هزار برابر این عدد هم میرسد.
نکته جدیدی که در مورد این لیست وجود دارد این است که محمد پنجعلی در برنامه نود اعلام کرد حتی هزار تومان هم از پرسپولیس نگرفته و در پاسخ حرف عادل که گفت: «یعنی شما خودرو هم نگرفتهاید؟» گفت: «نه من خودرو هم نگرفتم.» اما روز گذشته از نامهای پردهبرداری شد که در آن پنجعلی امضا داده که یک هوندا سیویک با شماره شاسی 902022 معادل 103 میلیون تومان گرفته است. طبق این نامه، پنجعلی دریافت این خودرو را قبول کرده اما پرداخت مالیات آن را قبول نکرده و گفته که مالیات خودرو باید توسط باشگاه پرداخت شود.
از طرفی اختلاف 60 میلیون تومانی بین علی دایی و وزارت ورزش وجود دارد که دایی میگوید 744 میلیون تومان گرفتهام. او 320 میلیون طلب از سال 90، 360 میلیون تومان مالیات قرارداد این فصل، 320 میلیون تومان نقد، 112 میلیون تومان خودرو، 62 میلیون تومان نقد و 250 میلیون تومان پول نقد طی مراحل مختلف از باشگاه گرفته. از طرفی دو میلیون تومان هزینه علی الحساب قرارداد و 33 میلیون تومان حق عضویت قطعی قرارداد توسط باشگاه پرداخت شده که این رقمها هم به نام دایی نوشته شده است. دایی 29 میلیون تومان هم توسط سازمان لیگ جریمه شده که این جرایم طی 5 نامه انجام شده اما دایی در جریان این نامهها قرار نگرفته است. نامه شماره 331 به مبلغ دو میلیون تومان، نامه شماره 442 به مبلغ 7 میلیون تومان، نامه شماره 495 به مبلغ 3 میلیون تومان، نامه شماره 493 به مبلغ 10 میلیون تومان و نامه شماره 62 به مبلغ 7 میلیون تومان، جرایم دایی هستند که پول آنها را باشگاه پرسپولیس پرداخته است. اگر این ارقام را هم به رقمهای دریافتی دایی اضافه کنیم، آن اختلاف 60 میلیون تومانی موجود بین دایی و وزارت ورزش حل میشود.
محسن بنگر مدافع پرسپولیس هم گفته که هیچ پولی دریافت نکرده است. اما او فقط در یک نامه امضا کرده که 515 میلیون تومان با مالیات گرفته است. او 16 آبان هم با خودرو پرادو اجارهای به سفر سه روزه رفته که دو میلیون تومان اجاره خودرو به پایش نوشته شده است. 31 میلیون تومان هم پاداش با مالیات به او داده شده. از طرفی 22 میلیون حق عضویت و حق ثبت قرارداد برای او پرداخت شده است. علی پروین هم در دوره مدیریتش 34 میلیون تومان نقدی به او پرداخت کرده که جمع این پرداختیها به بالای 600 میلیون تومان میرسد.
البته بازیکنانی مثل محسن بنگر اگر پول زیادی هم گرفتهاند، حداقل برای پرسپولیس بازی کردهاند و عملکرد خوبی داشتهاند. بررسیهای خبرآنلاین در مورد دریافتی بازیکنان بر اساس دقایق حضور آنها در زمین مسابقه نشان میدهد که بازیکنان کلیدی و فیکسهای پرسپولیس، به نسبت سایر بازیکنان، به ازای هر دقیقه بازی پول کمتری گرفتهاند. به عنوان مثال نیلسون که یکی از بازیکنان کلیدی و تاثیرگذار پرسپولیس در این فصل بوده، به ازای هر دقیقه بازی 145 هزار تومان گرفته که این رقم نسبت به اکثر بازیکنان کمتر است.
این بررسی نشان میدهد که بازیکنان ناکارآمد و نیمکتنشین پرسپولیس بیشترین هزینه را روی دست باشگاه گذاشتهاند و به عبارتی باعث شدهاند پول پرسپولیس هدر برود. این بررسیها تا پایان مسابقات هفته 29 ام لیگ برتر انجام شده و نشان میدهد امیر عابدزاده و رضا محمدی، دو دروازهبان ذخیره پرسپولیس ناکارآمدترین بازیکنان این تیم بودهاند که روی هم حتی یک دقیقه هم بازی نکردهاند اما نفری بیش از 96 میلیون تومان گرفتهاند.
این لیست البته بدون احتساب خودروهایی است که ابتدای فصل به بازیکنان داده شده. از آنجا که اکثر بازیکنان پرسپولیس در مصاحبههای متعدد نسبت به مشکل دار بودن سند خودروهای دریافت شده از باشگاه پرسپولیس معترض بودهاند، میتواند با یقین گفت که پرسپولیس رقم بیشتری از چیزی که در لیست دیده میشود هزینه کرده و دریافتیهای بازیکنان هم بیشتر از این بوده است. با این حال یک حساب و کتاب ساده نشان میدهد که دریافتی بازیکنان پرسپولیس بر اساس دقایق حضور در زمین، مبلغ قابل توجهی میشود. فرشاد قاسمی یکی از هافبکهای پرسپولیس به ازای هر دقیقه حضور در زمین، 15 میلیون تومان دریافت کرده که بر اساس حداقل حقوق تعیین شده از سوی دولت، دریافتی هر دقیقه بازی او معادل دو سال حقوق یک کارگر ساده است.
نام
جمع دقایق بازی
گل زده
پاس گل
مبلغ قرارداد
رقم دریافتی
رضا محمدی
دروازه بان
-
-
-
-
300.000.000
96.000.000
اصلا بازی نکرده است
امیر عابدزاده
دروازه بان
-
-
-
-
92.000.000
96.000.000
اصلا بازی نکرده است
فرشاد قاسمی
هافبک
2
2
-
-
35.000.000
30.000.000
15.000.000
میلاد کمندانی
هافبک
1
6
-
-
50.000.000
45.000.000
7.500.000
میلاد غریبی
هافبک
1
45
-
-
529.000.000
158.000.000
3.511.000
مارکو استپانویچ
هافبک
1
90
-
-
2.666.000
محمدرضا خانزاده
مدافع
4
271
-
1
300.000.000
282.000.00
1.040.000
رضا نورمحمدی
مدافع
7
490
1
-
825.000.000
493.000.000
1.006.000
فرزاد حاتمی
مهاجم
8
148
1
-
400.000.000
103.000.000
695.000
محمدرضا خلعتبری
مهاجم
21
1577
6
5
740.000.000
823.000.000
521.000
محمد نوری
هافبک
24
1477
-
1
1.150.000.000
713.000.000
482.000
قاسم دهنوی
هافبک
20
1469
1
-
1.200.000.000
629.000.000
428.000
رضا حقیقی
هافبک
24
2016
-
1
550.000.000
729.000.000
361.000
جلال حسینی
مدافع
26
2340
1
-
1.400.000.000
751.000.000
320.000
حسین ماهینی
مدافع
24
2066
-
2
480.000.000
605.000.000
292.000
محمد عباسزاده
مهاجم
12
543
4
1
118.000.000
155.000.000
285.000
امید عالیشاه
هافبک
16
1234
2
2
600.000.000
336.000.000
272.000
محسن بنگر
مدافع
28
2512
1.110.000.000
604.000.000
240.000
مهدی سیدصالحی
مهاجم
26
2045
6
2
900.000.000
482.000.000
235.000
پیام صادقیان
مهاجم
25
1903
3
8
700.000.000
421.000.000
221.000
حمید علی عسگر
مدافع
17
893
2
1
710.000.000
196.000.000
219.000
مهرداد کفشگری
هافبک
18
1050
1
2
400.000.000
156.000.000
148.000
نیلسون
دروازهبان
29
2610
-
-
145.000
میثم حسینی
مدافع
24
1953
-
-
610.000.000
244.000.000
124.000
مهرداد پولادی
مدافع
3
270
-
-
480.000.000
22.000.000
81.000
محسن مسلمان
هافبک
11
798
2
2
31.000.000
-
دریافتی مسلمان مشخص نیست
.khabaronline
کی داره این بازی روانی رو با بازیکنای پرسپولیس میکنه
کی یا چه کسایی دارن این جریان رو اداره میکنن که اینقدر وسیع در خبرگزاریها پیچیده
توی اخراجیهای یک یه صحنه ای بود که داشتن به سربازا آموزش استفاده از نارنجک و... میدادن
بعد هاشمی گفت جنگ واقعی فقط توپ و تانک و تفنگ نیست و عکسای سربازای شیمیایی شده رو نشون داد
بعد یکی از سربازا گفت اینکه دیگه جنگ نیست نامردیه اگر حرفی دارن بیان مردونه بزنن
حالا باید بگم این دیگه مسابقه نیست نامردیه
چون شما غیر مستقیم با طرفدارای پرسپولیس جنگ روانی راه انداختین
Sh-Meteor
10-04-2014, 20:05
نام
جمع دقایق بازی
گل زده
پاس گل
مبلغ قرارداد
رقم دریافتی
رضا محمدی
دروازه بان
-
-
-
-
300.000.000
96.000.000
اصلا بازی نکرده است
امیر عابدزاده
دروازه بان
-
-
-
-
92.000.000
96.000.000
اصلا بازی نکرده است
فرشاد قاسمی
هافبک
2
2
-
-
35.000.000
30.000.000
15.000.000
میلاد کمندانی
هافبک
1
6
-
-
50.000.000
45.000.000
7.500.000
میلاد غریبی
هافبک
1
45
-
-
529.000.000
158.000.000
3.511.000
مارکو استپانویچ
هافبک
1
90
-
-
2.666.000
محمدرضا خانزاده
مدافع
4
271
-
1
300.000.000
282.000.00
1.040.000
رضا نورمحمدی
مدافع
7
490
1
-
825.000.000
493.000.000
1.006.000
فرزاد حاتمی
مهاجم
8
148
1
-
400.000.000
103.000.000
695.000
محمدرضا خلعتبری
مهاجم
21
1577
6
5
740.000.000
823.000.000
521.000
محمد نوری
هافبک
24
1477
-
1
1.150.000.000
713.000.000
482.000
قاسم دهنوی
هافبک
20
1469
1
-
1.200.000.000
629.000.000
428.000
رضا حقیقی
هافبک
24
2016
-
1
550.000.000
729.000.000
361.000
جلال حسینی
مدافع
26
2340
1
-
1.400.000.000
751.000.000
320.000
حسین ماهینی
مدافع
24
2066
-
2
480.000.000
605.000.000
292.000
محمد عباسزاده
مهاجم
12
543
4
1
118.000.000
155.000.000
285.000
امید عالیشاه
هافبک
16
1234
2
2
600.000.000
336.000.000
272.000
محسن بنگر
مدافع
28
2512
1.110.000.000
604.000.000
240.000
مهدی سیدصالحی
مهاجم
26
2045
6
2
900.000.000
482.000.000
235.000
پیام صادقیان
مهاجم
25
1903
3
8
700.000.000
421.000.000
221.000
حمید علی عسگر
مدافع
17
893
2
1
710.000.000
196.000.000
219.000
مهرداد کفشگری
هافبک
18
1050
1
2
400.000.000
156.000.000
148.000
نیلسون
دروازهبان
29
2610
-
-
145.000
میثم حسینی
مدافع
24
1953
-
-
610.000.000
244.000.000
124.000
مهرداد پولادی
مدافع
3
270
-
-
480.000.000
22.000.000
81.000
محسن مسلمان
هافبک
11
798
2
2
31.000.000
-
دریافتی مسلمان مشخص نیست
.khabaronline
لیست استقلال هم منتشر شده
شما برو یه نگاهی ام به اون لیست بنداز، ببین چه خبره!!!
.
نمی دونم لیست استقلال چطوری منتشر شده ولی فکر می کنم که خودشون از قصد منتشر کردن و یه دستی هم توش بردن. 100%
می خواستن اگه قهرمان شدن بگن که لیست ما هم منتشر شده بود...
New-P30world
10-04-2014, 21:55
اینم برای مطالعه دوستان البته من با این مورد که استقلال رو هم شریک پرسپولیس کرده موافق نیستم و فکر میکنم فقط به خاطر رعایت مسائل ژورنالیستی اسم استقلال رو هم کنار پرسپولیس اورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الکی میگه! مثلا خواسته نه سیخ بسوزه نه ذغال!!!
New-P30world
10-04-2014, 22:08
کی داره این بازی روانی رو با بازیکنای پرسپولیس میکنه
کی یا چه کسایی دارن این جریان رو اداره میکنن که اینقدر وسیع در خبرگزاریها پیچیده
توی اخراجیهای یک یه صحنه ای بود که داشتن به سربازا آموزش استفاده از نارنجک و... میدادن
بعد هاشمی گفت جنگ واقعی فقط توپ و تانک و تفنگ نیست و عکسای سربازای شیمیایی شده رو نشون داد
بعد یکی از سربازا گفت اینکه دیگه جنگ نیست نامردیه اگر حرفی دارن بیان مردونه بزنن
یه پستی از من قبلا حذف شد که تو اون پست یه قسمت اشاره کرده بودم در مورد طرفدارای اس تهران
که توی دنیای واقعی مثلا 10 تا انتقاد از اس تهران (این فصل) بکنی 9تاش رو قبول دارن ولی تو دنیای مجازی کاملا برعکس!
الان عزیز دلم بهمون نصحیتی کرده! (لینک پائین) حالا ما تو دنیای مجازی بپذریم! آیا کاره خوبیست!!؟
یعنی هنوزم اینقد قضیه این فصل پرسپولیس مبهمه که میگه توهم!؟
تو همون تاپیک قبل از بازی های دربی (این فصل) کم بودن کسائی که نگران باخت بودن
یا همین هفته های اخیر کم بودن کسائی که می گفتن امیدوارم پرسپولیس نبره ببازه هر تیمی قهرمان شد شد غیر از پرسپولیس!
امسال پرسپولیس شد پرسپولیس همه ترسیدن و... بگذریم دنیای مجازی گفتم که!!
M o h a m m @ d
10-04-2014, 22:48
لیست استقلال هم منتشر شده
شما برو یه نگاهی ام به اون لیست بنداز، ببین چه خبره!!!
.
نمی دونم لیست استقلال چطوری منتشر شده ولی فکر می کنم که خودشون از قصد منتشر کردن و یه دستی هم توش بردن. 100%
می خواستن اگه قهرمان شدن بگن که لیست ما هم منتشر شده بود...
دوستان این یه خبر بود با اسم نویسنده و سایت منتشر کننده نه نوشته ذهن من که شما این به حساب طرفداری من از تیمی گذاشتین
من از جام جهانی 2010 که ایران جام جهانی نرفت از اون موقعه به بعدش هیچ فوتبالی ندیدم .تو این چهار سال شاید کل ساعتهای فوتبالی دیدم به 2 ساعت نکشه .
حتی لیگ قهرمانان اروپا نگاه نمیکنم چه برسه لیگ ایران .
شاید نتایج مهم بعد بازی ببینم ولی دیگه هیچ علاقه ای به فوتبال و حاشیه هاش ندارم اعصابم الکی خرد نمیکنم .سر جام جهانی 2010 به اندازه کافی حرص و جوش خوردیم از یه گروه ساده نتونستیم بالا بیایم.
اگه چندتا پستیم تو انجمن ورزش داشتم همش خبر بوده که از نظرم جالب بود .نه طرف داری از تیمی .
به هر حال sorry :n16:
+
لطفا دوستان نقل قولم از پستم نزنن دوست ندارم تو بحثها شرکت کنم :n12:
میگن لیست استقلالم منتشر شده
حالا باید گفت این کجا و آن کجا
دو ماهه دارن تو سر پرسپولیس میزنن
اونا رو کردن نماد خوردن حق فقرا و کارگرا
حالا دقیقه نود روز قبل از بازیهای فردا لیست تیم مقابلم زدن که جناب خادم فردا بیاد بگه دیدین ما همین کارو با استقلال هم کردیم
بیخیال بابا
قبلا گفتم مهمتر از قهرمانی این بود که مردم پرسپولیسی همه چیزو فهمیدن
باور کنید توی این چند روزه با هر کی حرف زدم موافق این موضوع بوده که فدراسیون و وزارت نمیخواستن پرسپولیس قهرمان بشه
چیزی که ربطی به توهم توطئه نداره چون حتی فوتبال نویسهایی مثل پژمان راهبر هم در این مورد نوشتن
nokia1280
11-04-2014, 12:18
اینستاگرام محسن رفت و برگشت - به امید قهرمانی، کار نشد نداره!
پرسپولیسیها:محسن خلیلی مهاجم گلزن و سابق سرخپوشان تهرانی از وضعیت این فصل پرسپولیس به خوبی آگاه است و هنوز هم به قهرمانی شاگردان دایی امیدوار. او عکس زیر را با این پیام در اینستاگرامش قرار داده: "به امید قهرمانی (کار نشد نداره)." محسن خلیلی در تمرین پرسپولیس اظهار داشت: علیرغم اینکه کار خیلی سخت است اما هواداران دایی و پرسپولیس را دعا کنند چون هنوز شانس وجود دارد.
New-P30world
11-04-2014, 15:50
»» این پست «« ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاربر fishdilo رو خیلی وقت بود انتظارش رو داشتم، منم سنم نزدیک به ایشون هست تقریبا! :n13:
بله یه چند فصل موفق یا قهرمان نمیشیم میگیم فصل بعد و فصل بعد هم یه بامبول! دیگه و.... :n29:
ولی به قول fishdilo اون سال ها که وضعمون این نبود رو هم خاطرمون هست و فراموش نکردیم.. حالا چند یا چندین! فصل هم ناموفق
که البته این فصل فوق العاده بودیم و اینطور که از لیست بازیکن های فصل آینده هم مشخصه اگه جذب بشن برخی نواقص و
کمبودهای تیم برطرف، و چه شود فصل بعد و چه نتایجی تاریخی بخصوص تو بعضی از بازی ها! که کسب نخواهد گشت!! :n10:
اینقد بدم میاد از کم تحمل بودن و نا امیدی و ضعف داشتن و صبر نداشتن! :n22: :n02: قوی باش! :n25:
به امید پیروزی و موفقیت :n11:
mohammad_87
11-04-2014, 18:02
دقایقی دیگه بازی های سرنوشت ساز آغاز خواهند شد
درسته که امید قهرمانیمون از همه کمتره اما به هر حال جزو شانسها هستیم
پیش بینی من این هست که فولاد ،گشترش رو میبره و به حق قهرمان خواهئ شد
نفت بی حاشیه و سپاهان هم مساوی خواهند شد
پرسپولیس هم استقلال خوزستان رو خواهد برد و به سهمیه خواهد رسید
کمتر از دو ساعت دیگه میاید میبینید همین شده که من گفتم :n02:
یه کار جالب هم سایت ورزش 3 کرده که در نتایج همزمان،جدول رو هم همزمان تغیر میده.دیگه لازم نیست خودتون حساب کتاب کنید:
نتایج زنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpers
11-04-2014, 19:58
این هم از امسال. فقط چند دقیقه تو بازی پیش ....
هیییی با این نتایج چقدر حسرت بازی های گذشته رو می خورم...
چه امتیازایی که مفت از دست دادیم
داوری هایی که چندین امتیازو به تنهایی ازمون گرفتن
کاش فولاد اون یه گل رو نمی زد...
دم بچه ها گرم با این همه حواشی که چند روز اخیر پیرامون تیم بود امروز خیلی خوب بودن و می تونستیم بیشترم گل بزنیم
پ.ن: دم خودمم گرم همه پیش بینی هام درست از آب درومد:n10:
وین رونی
11-04-2014, 20:01
با همه مشکلات این فصل رتبه دوم قابل تبریک گفتن هست
و مهمتر از اون گرفتن سهمیه آسیا [حذف شد]
Sh-Meteor
11-04-2014, 20:07
درود
تبریک بابت دومی و از طرف دیگه صد حیف بابت امتیازهایی که خیلی راحت از دست دادیم . بازی هفته پیش رو اگه برده بودیم الان قهرمان بودیم .
به هر حال حسرت خوردن بابت گذشته فایده ای نداره و از طرف دیگه فولاد هم واقعا این فصل عالی بود و کاملا لیاقت قهرمانی رو داشت که باید بهشون تبریک گفت .
نکته مثبت در مورد تیم سرمایه گذاری روی جوانانه که امیدوارم ادامه داشته باشه .
و از همه مهمتر این که به سراغ تاکتیک های روز فوتبالی رفتیم که روی عملکرد و شیوه بازی تیم تاثیر زیادی داشته و باعث پیشرفت کلی باز بازیکنان و تیم شده .
خوشبختانه سهمه رو گرفتیم و امیدوارم برای فصل بعد تیم قدرتمندتر از گذشته ببندیم و بازیکنان تاثیرگذارمون رو از دست ندیم تا در آسیا پرقدرت ظاهر بشیم .
به امید موفقیت پرسپولیس در آینده.
با این همه حواشی، مشکلات مالی و روحی، کارشکنیها و ترکیبی از بازیکنای جوون و باتجربه کسب نایب قهرمانی جای تبریک زیادی داره
یعنی اگه هفتهی پیش رو در نظر نگیریم، تیم واقعاً تو این فصل عملکرد خوبی داشت و انتظارات رو به شدت از تیمی که تو چند سال اخیر درست مثل یه شیر تو قفس بود، بالا برد
اگه هفته پیش چهار دقیقه بیشتر دووم آورده بودیم ...
اگه امروز فولاد اون گل رو نمیزد ...
اگه گسترش میتونست یه گل بزنه ...
این اگههاست که کام آدمو تلخ میکنه
همون اواسط فصل هم اکثراً متفقالقول میگفتیم که علی دایی تیم فوقالعاده خوبی درست کرده و تو همین فصل اول اگه قهرمان نشه هم باز چیزی از ارزشهای تیم کم نمیشه
الان که فصل تموم شده هم شخصاً همین نظر رو دارم، با این فرق که شانس قهرمانی هم داشتیم و از دست دادیم
ولی دیگه حسرت خوردن فایدهای نداره ... کاری که میشه کرد، تبریک به تیم فوقالعاده شایستهی فولاد بابت قهرمانیش، و البته تبریک به علی دایی و بچههاش برای نایب قهرمانی
که با این همه مشکلات، باز رتبهی خوبی به حساب میاد ...
حداقلش اینه که مستقیماً به لیگ قهرمانان صعود کردیم و دیگه نیازی نیست مثل نفت در پلیآف بازی کنیم ...
این کادر باید حفظ بشه، این بازیکنا باید حفظ بشن ...
جوونایی مثل عباس زاده (که تو شش بازی پنج گل زده) باید پرورش داده بشن
و علی دایی باید بالای سرشون باشه تا هم اینا از مسیر خوبشون خارج نشن، هم اینکه باز دایی ستارههای جدیدی رو واسمون رو کنه
قبل از اومدن اینها به پرسپولیس کی پیام صادقیان رو میشناخت؟ کی میدونست محسن مسلمان چه قابلیتایی داره؟ کی بود که حتی اسم عباس زاده رو شنیده باشه؟
یادمون نره پرسپولیس فصل پیش چه بازیای خسته کننده و ملالآوری از خودش به نمایش میگذاشت ؛
یادمون نره که تو چند فصل اخیر در حسرت یه کار ترکیبی و یه پاس عمقی خوب مونده بودیم
و ببینیم کارای ترکیبی زیبای این فصل، پاسای عمقی قشنگی که کم کم هافبکا به دادنش عادت کردن، و موقعیتهای خوبی که ساخته و پرداخته شد ...
این نایب قهرمانی حاصل دسترنج علی دایی، محمد رویانیان و تیمی بود که این دو نفر ساختن و امیدوارم با حفظ تیم، فصل آینده ثمرهی هماهنگی هر چه بیشتر این کادر رو ببینیم ...
لیگ قهرمانان بعدی دیدن داره ... :40:
خدا رو شکر تونستیم نایب قهرمان بشیم و سهمیه مستقیم آسیا بگیریم هر چند حقمون خیلی بیشتر از این حرفا بود
فقط امیدوارم کادر فنی و بازیکنا حفظ بشن:n16:
یک تبریک هم به یحیی گل محمدی بابت گرفتن سهمیه پلی آف جام باشگاهای اسیا هر چند میتونستن قهرمان هم بشن که بد جایی کم آوردن
MCSE MAN
11-04-2014, 20:22
نایب قهرمانی و کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا رو به همگی تبریک میگم
خیلی تلاش کردن که امسال تیممون نتیجه نکیره ولی خوشبختانه موفق نشدن
به نظرم پرسپولیس به حقش رسید، نه بیشتر و نه کمتر
منظورم از این حرف این نیست که تیم دیگه ای از لحاظ فنی بهتر از پرسپولیس بود،نه. ولی یه سری از بازیکنا لیاقت قهرمانی و جنبه اش رو نداشتن
امیدوارم واسه سال بعد یه سری از بازیکنامون مخصوصا جوونا حفظ بشن و اونایی که فقط به فکر پول بودن هر چه سریعتر برن
بازیکنی مثل عباس زاده نشون داد خیلی وقتا اگه به جوونا و آکادمی خودمون بیشتر توجه کنیم خیلی بهتر نتیجه میگیریم نسبت به اینکه بخوایم بازیکن میلیاردی که حواسش با تیم نیست رو هرجوری شده بخریم
بازم به همه هوادارای تیم که در بدترین شرایط این چند سال هم تیم رو حمایت کردن تبریک میگم
:n12:پرسپولیس:n12:
mohammad_87
11-04-2014, 20:24
سلام تبریک بابت کسب سهمیه آسیا
درسته که تیم خوب بازی نکرد و مثل بازی قبل ممکن بود نتیجه باز هم تغییر کنه،درسته که میتونستیم الان قهرمان باشیم و ....
اما دیگه همه چیز تموم شده و دست پر لیگ رو تموم کردیم
جالب اینکه در هر 4 بازی حساس بالای جدول،تیمهای آبی پوش باختند،همینجوری گفتم ربطی به کسی نداره :n02:
با کسب سهمیه آسیا،حفظ بازیکنان هم راحت تره و فقط باید بحث واگذاری بخیر بگذره تا برسیم به موارد بعدی
موقتا تمام حواشی و گلایه ها و آه و حسرت ها تعطیل
[حذف شد]
نایب قهرمانی اونم زمانی که پرسپولیس رو به حاشیه میبردن چیزی از قهرمانی کم نداره و مبارک همه ی پرسپولیسی ها باشه :»
خدا رو شکر
تبریک میگم
هر چند خیلی از داوریا و نامردیا دل چرکینم
اما تبریک میگم به فولادیا
من قهرمانی یحیی رو بعد از پرسپولیس ترجیح میدادم اما فولاد هم تیم خوبی بود امسال
ما خودمون میدونیم که قهرمان واقعی کیه
همین از همه چیز مهمتره
دم نیلسون گرم که کم اشتباه ترین دروازبان لیگ بود اون یه اشتباهم فدای سر خودشو خانوادش
خدا کنه مسئولین دل مردم رو دوباره نشکنن و این تیم و حفظ کنن
پستم تکرار شد گفتم سو استفاده کنم:n02:
شکستن رکورد استقلال و کسب بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ رو هم تبریک میگم
Sh-Meteor
11-04-2014, 20:49
پستم تکرار شد گفتم سو استفاده کنم
شکستن رکورد استقلال و کسب بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ رو هم تبریک میگم
سلام متوجه تکرار پستت شدم!!! :n01:
در ضمن پرسپولیس در سال 52 با رکورد 0.4 گل خورده، رکورد بهترین خط دفاعی تاریخ فوتبال ایران رو داره!!!
ولی از وقتی لیگ ایران حرفه ای شده ( مثلا )، رکورد دست استقلال بود که حالا اومد دست ما!!!
از این لحاظ درست میگین. :n02:
Mr.Mazmamfi
11-04-2014, 20:56
سلام
ناراحتم ، چون ما به خودمون باختیم ، و مفت قهرمانی رو از دست دادیم . درسته داوری این فصل بر علیه مون بود و هزار تا داستان پشت پرده ی دیگه ، ولی اگه اون بچه بازی اعتصاب پیش نمیومد و بازیکن ها آمادگی جسمانیشون رو از دست نمیدادن ، الان وضعیت طور دیگه بود . حیف !!!! :n15:
امیدوارم قدر آسیایی شدنمون رو بدونیم و با قدرت در آسیا شرکت کنیم و نشون بدیم که ارتش سرخ هر تیمی رو از مقابلش برمیداره . با کمی مدیریت میشه به قهرمانی آسیا هم فکر کرد .
موفق باشید.
hamidchi
11-04-2014, 21:27
واقعاً حیف شد ، الان که بقیه مدعی ها نتیجه نگرفتن بیشتر حسرت امتیاز های از دست رفته رو میخوریم ، یکیش همین هفته پیش با راه آهن تو تهران ، یکیش هم با فجر و اون اعتصاب مسخره شون ، و خیلی از بازی های دیگه
البته یه سری از بازی ها هم واقعا گرفتن امتیاز مشکل بوده ولی دمشون گرم 3 امتیاز رو گرفتن
-----
مشکل پرسپولیس تو این چند سال اخیر حاشیه وحاشیه سازی واسه تیم بوده ، البته وجود این حواشی واسه تیمی که این قدر طرفدار داره و همه بازی هاش هم پخش مستقیم هست تا حدودی عادی هست ، ولی ای کاش با یه مدیریت خوب و بجا این مشکل از سر تیم برداشته میشد
حالا امیدواریم بازیکنا و اعضای کادری که واقعا رو تیم تعصب دارن و بدون حاشیه هستن بمونن ، و سایر مشکلات هم برطرف بشه تا سال بعد لیگ داخلی و آسیا رو پرقدرت ظاهر بشیم
----
یه موردی هم که تو تمام این فصل ها تقریبا صدق میکنه اینه که تیمی که قهرمان میشه به طور میانگین از هر بازی کمتر از 2 امتیاز کسب کرده در حالیکه در لیگ های معتبر دنیا تیم سوم یا چهارم جدول از هر بازی 2 امتیاز گرفته ، که خب تفاوت مدعیان قهرمانی در لیگ ما و سایر کشور ها رو نشون میده
سلام دوستان
خدا رو شکر میکنم به خاطر اعصابم این باخت های آخر رو ندیدم و سورپرایز شدم در این بازیِ آخر که به جاش رو سفید شدیم و مفتخر به گرفتن سهمیه.
فقط تنها آرزوم این بود که امروز بازی رو از نزدیک ببینم که...:n02:
داوری هم که خیلی خوب بود مثل همیشه...خسته نباشید میگم بهشون این فصل خیلی سخت کار کردن. :دي
تبریک میگم به فولادی های عزیز...واقعا حقشون برد بود...ما که میدونستیم نمیشه یا نمیـ... قهرمان بشیم دعامون همین بُردِ فولادی های گُل بود با مربی با اخلاقشون...♥
بچه ها هم درسته از فرصت ها درست استفاده نکردن ولی امسال در کل تیم خوبی داشتیم..و یه خسته نباشید به دایی بدهکاریم که جدا تحت فشار اعصاب سنگینی بود امسال...♥♥
تبریک بعدی رو هم به هم تیمی های خودمون میگم... : )
نایب قهرمانی رو. البته هر چند برای ما قابل قبول نیست و به امید قهرمانی بودیم ولی، خوب تیمی قهرمان شد که جای شکر داره.
دايي: بدترين سال ورزشيام را تجربه کردم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به نظر من بازيکنان پرسپوليس قهرمان واقعي ليگ هستند.
علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر استقلال خوزستان و نايب قهرماني سرخپوشان در ليگ برتر سيزدهم گفت: فوتبال خوبي را ارائه داديم. هر دو تيم خوب بودند. تيم ما به آن چه ميخواست رسيد. در اين فصل به هدفمان رسيديم و خدا را شکر ميکنم.
به گزارش ايسنا، وي گفت: از تمام تيمهاي که با شرف بازي کردند تشکر ميکنم و به آقاي حسين فرکي، استاد خودم که خود و تيمش قهرمان شدند، تبريک ميگويم. قهرماني فولاد يک کار بزرگ براي فوتبال خوزستان بود.
دايي گفت: متاسفانه نتوانستيم قهرمان شويم اما خوشحالم که به هدف اصليمان رسيديم و با اين جوانان موفق بوديم. خوشحالم که دل هواداران را شاد کردم. متاسفانه اتفاقاتي رخ داد که نتوانستيم قهرمان شويم. من بدترين و پرتنشترين سال ورزشيام را در اين فصل تجربه کردم. روي من خيلي فشار بود. از جمله بحران مديريتي، مصاحبههاي آنچناني و شرايط عمومي.
سرمربي پرسپوليس ادامه داد: به نظر من بازيکنان پرسپوليس قهرمان واقعي ليگ هستند. به خاطر اين که علي دايي را بکوبند بچههاي تيم را به حاشيه کشيدند. شرايط آنقدر سخت بود که آخرين آن همان ليستي بود که اعلام شد اما خدا کمک کرد که تيم به حاشيه کشيده نشود. بچه هاي ما خيلي مرد بودند که موفق شدند به اينجا برسند. ما در ليگ امسال خيلي تنها بوديم.
او افزود: متاسفانه کساني که فقط اسمشان پيشکسوت پرسپوليس بود همه جوره به ما حمله کردند اما بچههاي ما جوانمردانه و پايدار ايستادند. فولاد تيمي بود که از اول خوب بود و تنها تيمي بود که نوسان نداشت. آرزوي موفقيت براي فرکي دارم و اميدوارم استان خوزستان با يک برنامه درستتر فصل بعد همچنان در کورس قهرماني بماند. انشاءالله مديريت فولاد در جام باشگاههاي آسيا هم موفق باشد.
سرمربي پرسپوليس همچنين عنوان کرد: قرارداد من با پرسپوليس سه ساله است اما هيچ چيز مشخص نيست. جا دارد از هواداران عذرخواهي کنم که نتوانستيم قهرماني را تقديمشان کنيم اما همه ميدانند که چگونه قهرماني را از ما گرفتند. اميدوارم هواداران من را ببخشند. دست تکتک آنها را ميبوسم. از همه خواهش ميکنم که پرسپوليس را حمايت کنند و اگر من را دوست ندارند، من ميروم ولي لطفا به پرسپوليس آسيب نرسانيد.
دايي در پايان گفت: کيفيت مسابقات ليگ برتر و تيمها به هم نزديک بود و وقتي قهرماني ليگ اين چنين مشخص ميشود مسلما ليگ خوبي داشتيم اما ميتوانيم اين ليگ را با يک برنامهريزي مدون يک ساله و با يک تقويم ورزشي خوب بهتر از اين برگزار کنيم. تکليف تيم پرسپوليس هنوز مشخص نيست و هنوز معلوم نيست که آينده تيم چه خواهد شد. بالاي 70 درصد نسبت فصل قبل هزينه در اين تيم شد. ما اردوي خارجي نداشتيم و پرسپوليس هنوز حتي پول اردوي اردبيل را پرداخت نکرده است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sh-Meteor
12-04-2014, 00:10
نیلسون با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد
دروازهبان پرسپوليس در پايان هفته سيام با همتيمی هاي خود خداحافظي کرد.
در پايان اين بازي نيلسون کوريا با همتيميهايش و هواداران در پرسپوليس خداحافظي کرد و ظاهرا قرار نيست فصل آينده در پرسپوليس بماند.
منبع : سایت ورزش سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%DA%A9%D9%86%D8%A7%D 9%86_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8 %B3_%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9% 8A_%DA%A9%D8%B1%D8%AF)
خیلی دوست دارم ساله دیگه هم تو پرسپولیس بمونه...
بعد از چند سال که پرسپولیس معضل دروازه بان مطمئن داشت، اومد و خیال مارو راحت کرد.
ولی خوب سن و سالش بالاست.
از طرفی فکر کنم دیگه باید امیر عابد زاده خودشو نشون بده!!! (فکر کنم خوب باشه ولی نه در حد باباش)
.
راستی خلعتبری گفته که چون باشگاه، قسط آخر رو به عجمان نداده ساله دیگه احتمالا باید برگردم به عجمان
و بقیه بازیکنان هم به خاطر این بدقولی ها توی زمینه ی مالی، می خوان برن.
.
.
هفته پیش یه روزنامه ای زده بود، سید جلال با قطری ها صحبت کرده و احتمال خیلی بالا میره
و همون روز، روزنامه ی پیروزی از قول سید جلال نوشته بود: اگر بخواهند تمدید می کنم.
.
خداکنه بچه ها سال بعد تیم رو توی آسیا تنها نذارن.
ragbar12
12-04-2014, 01:10
تبريك ميگم كسب سهمه اسيا ورتبه دومي جدول رو به هر حال روز شيريني بود خودتون ميدونيد چرا:n02:
با وجودي كه به نظرم شايسته ترين تيم واسه قهرماني ليگ فقط پرسپوليس بود ولي با اين شرايط كه براي تيم درست كردن شاهكار كردن و مستقيم رفتند اسيا. به نظرم پر سپوليس استارت خودشو زد .
حضور تو اسيا باعث ميشه كه تيم قوي تري واسه فصل بعد ببنديم يا حد اقل بيشتر بازيكناي مفيدمونو بتونيم نگه داريم.
تو اين هفته هاي پاياني تمام تلاششونو كردن كه پرسپوليسو زمين بزنن وشروع بكنن به مقاله نويسي ، تيتر زني عليه تيم و كوبيدن و سيبل كردن پرسپوليس كه خدا رو شكر با برد شيرين مقابل استقلال خوزستان وكسب سهميه مستقيم پرسپوليس همه رو به نوعي فيتيله پيچ كرد.
تيمهاي ديگه به صغيرو كبير باختن ولي پرسپوليسو سيبل رسانه اي كردن وبقيه تو ارامش نشستند خودشونو باد زدن . خدا رو شكر پرسپوليس همه معادله ها رو بهم زد.
سال بعد همين كادر حفظ بشه و تيم تقويت بشه شك نكنيد قهرمانيم
گرافيكار
12-04-2014, 02:23
خوشحالم که قرمزهای ایران صدرنشینهای این دوره از لیگ برتر شدن
و نایب قهرمانی پرسپولیس رو هم به دوستان تبریک میگم
امروز یاد شعاری افتادم که چندین سال پیش در ورزشگاه تختی اهواز میگفتیم
روبرو میگفتن
فولاد، پرسپولیس
ما میگفتیم
منچستر انگلیس(البته من بلند تر از همه فریاد میزدم لیورپول انگلیس:n02:)
..............................
دایی ابتدای فصل گفت که هدف ما کسب سهمیه آسیاست
و خوشحالم که به این هدفش رسید
چنتا نکته
در پستهای بعضی از دوستان پرسپولیسی خوندم که پرسپولیس حقش بود قهرمان بشه اما اجازه ندادن
اجازه بدین حق رو در چارچوب فوتبال تعریف کنیم و ببینیم که چه تیمی با قوانین فوتبالی حقش قهرمانی بوده
فوتبال به شکل ساده یعنی اداره درست یک تیم در داخل و بیرون زمین بر اساس قوانین نوشته و نانوشته فوتبالی
یعنی مدیریت در عالی ترین درجه(به نسبت امکانات هر کشوری) و بر اساس یک بودجه مشخص فضا رو برای تمرین کردن یک تیم فراهم کنه
و البته مهمترین عامل این مدیریت آرامشی هست که تیم باید در سایه اون هدایت بشه
آیا مدیریت پرسپولیس مدیریتی همراه با آرامش بود؟
آیا مدیریت پرسپولیس بر اساس یک بودجه مشخص هزینه کرد؟(یکی از مهمترین دلایل آرامش یک تیم)
آیا فضای مناسبی برای تمرین تیم فراهم کرد؟
پاسخ منصفانه به این سوالات بخشی از حقانیت پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی رو مشخص میکنه
در ادامه بحث مدیریت میرسیم به کادر فنی و در راس اون سرمربی
آیا دایی تونست حواشی اطراف بازیکنا رو کنترل کنه؟
آیا دایی در ارنج کردن تیم و بر اساس قانون نانوشته فوتبال در بازی گرفتن از بازیکنای آماده تر درست عمل کرد؟
سرمربی یک تیم باید در برابر حواشی سپر محافظتی بازیکنا باشه و به نوعی مدریت حواشی فوتبال رو بلد باشه(سرمربی گاهی باید در زمان مناسب جلوی حاشیه ها رو بگیره یا سکوت کنه و گاهی بر اساس منافع تیمش باید تولید حاشیه کنه کاری که مثلا مورینیو یا از اون بهتر فرگوسن به خوبی انجام دادن و میدن)
آیا دایی زمانبندی مناسبی برای جلوگیری از حاشیه یا تولید حاشیه داشت؟
مثلا در رابطه با بازی سپاهان و اون اشتباه قهرمانی دایی در بهترین زمان سر و صدا کرد اونم بدون تعارف اما به نظر من نتونست اون رو کنترل کنه و در زمان مناسبی سکوت کنه
دایی امسال بهترین فرصت رو برای تبدیل شدن به محبوترین چره در بین هوادارن پرسپولیس از دست داد
دایی حتی میتونست کسی مثل کریمی رو هم از دور خارج کنه
فقط به این شرط که میتونست به شکل اصولی و حرفه ای حواشی رو کنترل کنه
مثلا در بازی با سپاهان مردم همگی متوجه ماجرا شدن و دایی هم به موقع حرفش رو زد اما کش دادن مسئله دقیقا وجهه خود دایی رو هم خراب کرد
یا در مورد مصاحبه های کریمی که به نظر من سکوت در مقابل تمام مصاحبه ها حرفه ای ترین کاری بود که میتونست انجام بده
دایی به شکل عجیبی هنوز عملکردی صفر و صدی داره
یک روز به شکل شگفت انگیزی اونقدر باهوش و خوب عمل میکنه که میشه گفت فراتر از سطح آسیا مربیگری میکنه
مثل خرید عباس زاده، تمرین دادن به اون در نیم فصل اول و در بهترین زمان بازی دادن به اون در نیم فصل دوم
یا کشف موجود شگفت انگیزی مثل کفشگری که به طور قطع یک ماسکرانو در سطح آسیاست(اگر مصدوم نمیشد گمشده تیم ملی بود)
ولی گاهی اونقدر بد عمل میکنه که من به شک میفتم که این همون آقای گل دنیاست؟
مثل ارنج و هدایت تیم در بازی قبلی مقابل راه آهن که از ابتدا تا انتها فقط و فقط اشتباه پشت اشتباه داشت
یا سکوتش در برابر رفتارهای صادقیان که گاهی آدم این احساس رو میکرد که دایی داره به وسیله صادقیان انتقامش از حواشی اطراف پرسپولیس رو میگیره
با در نظر گرفتن مجموعه این بحث و پاسخ به سوالات اون میشه گفت پرسپولیس واقعا حقش بوده قهرمان بشه یا نه
از نظر من تیمی حقشه قهرمان بشه که در بیرون و داخل زمین متوازن و متعادل حرکت کنه اونهم آهسته و پیوسته
تیمی که حاشیه داره در واقع بازی بیرون از زمین رو باخته چنین تیمی حتی اگر درون زمین ببره باز هم حرکت کلیش توازن و تعادل مناسب رو نداره
نکات امیدوار کننده
این تیم امسال خیلی خوب بسته شد
در واقع دایی امسال یک رنسانس رو در پرسپولیس آغاز کرد
حالا بدون شک میشه گفت دایی یک کاشف بازیکن و یک بازیکن ساز عالیه
قطعا باید حفظ بشه و حفظ کردن دایی حتی مهمتر از حفظ کردن بازیکناست
یک نکته اساسی
پنج تیم اول تیمهایی بودن که مربیشون رو عوض نکردن
بازیکنای خوبی داریم که احتمال موندنشون در تیم زیاده مثل عباس زاده یا کفشگری
اگر به عباس زاده دقت کرده باشین بازی به بازی اونقدر پیشرفت کرد که کم کم پشت ضربات ایستگاهی هم می ایستاد
پرسپولیس جوان شد و اگر دایی بمونه من مطمئنم سال آینده جوانتر هم میشه
باور کنید این از قهرمانی هم برای این تیم با ارزش تره
اگر علی دایی سال آینده از کادر بهتری در کنار خودش استفاده کنه به ویژه یک بدنساز و تمرین دهنده خارجی این تیم در صورت حفظ 90 درصد نفراتش قابلیت قهرمان شدن در آسیا رو داره
بعد از مدتها دوری حالا که اومدم زیاد حرف زدم
در پایان بازم نایب قهرمانی و آسیایی شدن رو تبریک میگم
mohammad_87
12-04-2014, 02:27
نیلسون با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد
دروازهبان پرسپوليس در پايان هفته سيام با همتيمی هاي خود خداحافظي کرد.
در پايان اين بازي نيلسون کوريا با همتيميهايش و هواداران در پرسپوليس خداحافظي کرد و ظاهرا قرار نيست فصل آينده در پرسپوليس بماند.
منبع : سایت ورزش سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%DA%A9%D9%86%D8%A7%D 9%86_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8 %B3_%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9% 8A_%DA%A9%D8%B1%D8%AF)
خیلی دوست دارم ساله دیگه هم تو پرسپولیس بمونه...
بعد از چند سال که پرسپولیس معضل دروازه بان مطمئن داشت، اومد و خیال مارو راحت کرد.
ولی خوب سن و سالش بالاست.
از طرفی فکر کنم دیگه باید امیر عابد زاده خودشو نشون بده!!! (فکر کنم خوب باشه ولی نه در حد باباش)
.
راستی خلعتبری گفته که چون باشگاه، قسط آخر رو به عجمان نداده ساله دیگه احتمالا باید برگردم به عجمان
و بقیه بازیکنان هم به خاطر این بدقولی ها توی زمینه ی مالی، می خوان برن.
.
.
هفته پیش یه روزنامه ای زده بود، سید جلال با قطری ها صحبت کرده و احتمال خیلی بالا میره
و همون روز، روزنامه ی پیروزی از قول سید جلال نوشته بود: اگر بخواهند تمدید می کنم.
.
خداکنه بچه ها سال بعد تیم رو توی آسیا تنها نذارن.
این خبر رو همه سایتها نوشتن الا سایت خود باشگاه
یا تایید نشده یا آخرین نفر هستند که خبر رو میزنن
حضورش برای تیم لازمه مگر اینکه حامد لک یا بیرانوند رو بتونیم جانشینش کنیم
عابدزاده و محمدی هم که خیلی فاصله دارن
در مورد سایر بازیکنان هم،اکثرا منتظر مشخص شدن واگذاری باشگاه خواهند موند،حالا شاید یکی دو بازیکن که پیشنهاد خیلی خوبی از خارج داشته باشند برن
مابقی بعد از جام جهانی تیمشون رو انتخاب میکنن
اگه سهمیه نمیگرفتیم که اکثرا میرفتن،خدارو شکر سهمیه خیلی توی موندن بازیکنان موثره
هرچند برخی بازیکنان هم رفتنشون بهتر از موندنشون هست
فعلا باید پرسپولیس واگذار بشه
کادر فنی حفظ بشه
بازیکنان کلیدی و اسکلت تیم + جونان حفط بشن
با توجه به خروجی ها و نقاط ضعف تیم،خریدهای خوبی صورت بگیره
تبریک به همه فصل نسبتا خوبی داشتیم ولی با نواقص و حواشی زیاد که امیدوارم تو فصل بعد یک کادر مدیریت خوب مجرب برطرف بشه. اما نظرم شخصی خودم درباره خطوط مختلف.
1.نکته اول که خیلی مهم هست با خداحافظی نیلسون باید یک گلر مطمعن و خوب داشته باشیم.
2. خط دفاع خوبی داشتیم و به نظرم همین بازیکن ها حفظ بشن خوب هست .
3. دفاع هافیک به نظرم خوب بودیم ولی حقیقی به نظرم کفشگری خیلی بهتر از حقیقی بود و خیلی بی ادعاتر از دهنوی و حقیقی بود وتونست بین هوادرها برای خودش محبوبیت کسب کنه امیدوارم یک بازیکن جوان دیگه مثل کفشگری داشته باشیم تا جای بازیکنهایی که برای تیم ناز میکنن(حقیقی) رو بگیرن.
3. خط هافبک خوبی داشتیم اما مثل همه فصل ها جای یک بازی ساز خوب خالی هست و نظری ندارم که کی باشه بهتر هست ولی حدادی فر شاید گزینه خوبی باشه .
4. خط حمله به امید استفاده از جوان ها و پر انرژی ها نه امثال سید صالحی و حاتمی که هر فصل رنگ عوض میکنن. واقعا عباس زده تو چند بازی اخر خیلی به تیم کمک کرد.
در مورد کادر فنی اگه همین کادر بمونه امیدوارم یه تجدیدی تو انتخاب دستیار بکنه در غیر اینصورت قطعا به مشکل میخوریم چون تو شرایط سخت توانایی کمک به مربی ندارن. در کل امیدوارم یه کادر فنی بهتری به تیم ملحق بشه.
در کل به نظر من حق به حق دار رسید و فولاد تیم خوبی بود و به حقش رسید
دوستان یک سوال الان فصل بعد محسن مسلمان برمیگرده ذوب آهن خانزاده و غریبی هم میان پرسپولیس دیگه:n13:
امیدوارم نیلسون حفظ بشه تو این سالها دروازبانهای ایرانی عملکرد مثبتی در پرسپولیس نداشتن قبل اومدن نیسلون آسمیر اودوکیچ هم که زمان دنیزلی دروازه بان پرسپولیس بود خیلی عالی بود:n05:
:n12:نیلسون کوریا:n12:
خداحافظ قهرمان
کسی حتی فکرش رو هم نمیکرد روزی مردی پیدا بشه که بتونه یاد عابدزاده رو برای پرسپولیسیها زنده کنه
اما تو این کار رو کردی
تو با دروازبانی خوبت یه قهرمانی به ما هدیه کردی مهم نیست که دیگران اون رو از چنگمون بیرون آوردن
بعد از این باید کسی پیدا بشه که در آینده بتونه یاد تو رو برامون زنده کنه
خداحافظ قهرمان
reza0034
12-04-2014, 16:50
سلام دوستان عزیز راستش من نگران فصل آینده هستم معلوم نیست چه بازیکنایی تو تیم بمونن خلعتبری-صادقیان -حقیقی-نیلسون-حسینی و... با این وضع بدهی باشگاه و طلب بازیکنا اصلا معلوم نیست دایی رو نگه دارن شاید گل محمدی رو جایگزین کنن به هر حال فصل آینده تیم میخواد تو آسیا بازی اگر اینا رو ازدست بدیم خیلی بد میشه من احتمال زیاد میدم صادقیان فصل آینده اروپا باشه و حتی حقیقی . مسلمان هم احتمال بازگشتش به ذوب اهن زیاده و حدادی فر هم بعید میدونم ذوب اهن ازدستش بده :n13:
Sh-Meteor
12-04-2014, 17:18
دوستان یک سوال الان فصل بعد محسن مسلمان برمیگرده ذوب آهن خانزاده و غریبی هم میان پرسپولیس دیگه:n13:
امیدوارم نیلسون حفظ بشه تو این سالها دروازبانهای ایرانی عملکرد مثبتی در پرسپولیس نداشتن قبل اومدن نیسلون آسمیر اودوکیچ هم که زمان دنیزلی دروازه بان پرسپولیس بود خیلی عالی بود:n05:
مدیر عامل ذوب آهن امروز صبح گفتن که مسلمان حتما به ذوب آهن برمیگرده
.
طبق قانون باید غریبی و خانزاده هم برگردن مطمئن باشید که هر دو شون فوق العاده هستن و چیزی از صادقیان و دیگر جوونای تیم کم ندارن.
.
در ضمن امکان داره امارات اسم جعلی " خلیج ع ر ب ی " رو از لیگش برداره و اگه این اتفاق بیفته، تیم عجمان گفته حتما خلعتبری رو جذب می کنیم!!!
لیست جدید تیم ملی از طرف کیروش برای اردوی آفریقای جنوبی منتشر شد.
و پرسپولیس با هفت نماینده، بیشترین نماینده رو توی لیست داره.
اینم یه لینک خدمت دوستان برای بهتر شدن حالتون
چاکریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](X(1)S(b1vs0vpw1htnjjgjqwrxxbzk))/detail/348962/sport/premiere-league
mohammad_87
12-04-2014, 19:17
اینم یه لینک خدمت دوستان برای بهتر شدن حالتون
چاکریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](X(1)S(b1vs0vpw1htnjjgjqwrxxbzk))/detail/348962/sport/premiere-league
پیغام پیام صادقیان رو من هم اینجا نوشته بودم که حذف شد :n02:
در رابطه با نیلسون،درسته که نیلسون رفته اما به این معنی نیست که از پرسپولیس رفته
خودش گفته میرم تا خانواده ام رو ببینم،منتظر میمونم تا تکلیف باشگاه مشخص بشه و طلبم رو بهم بدهند.از شکایت و نامه به فیفا خوشم نمیاد (خدا کنه مسئولان پشیمونش نکنن)
و همچنین گفته که اگه پرسپولیس درخواست تمدید قرارداد بده،اگه شرایط باشگاه خوب باشه مطمئنا قبول خواهم کرد.
نیلسون وقتی سیاوش قمیشی میخونه...خخ
چقدر هم با حال
fishdilo
13-04-2014, 13:40
:n16: خدا رو شکر و تبریک به همه پرسپولیسی های گل :n16:
با نایب قهرمانی انگیزه برای قهرمانی تو فصل بعد هم زنده موند :n02:
:n12:پرسپولیس :n12:
eman619rv
14-04-2014, 09:13
قسمت اول »گذشته:
فصل تموم شد تبریک بابت سهمیه آسیا همین.
فقط چند لحظه چشماتونو ببندین و این 3 سال اخیر و اتفاقاتی که بر سر این تیم رو گذشت رو به خاطر بیارین ، تا بعدش یکم خوشحال بشیم که تیم با همه این ها به اینجا رسید.
خدا رو شکر که درست فکر میکردم و علی دایی بهترین سرمربی(از بین گزینه ها) بود میتونست به اون شرایط تیم خاتمه بده. کسی که بازیکنان به دلیل شخصیتش تابعش باشند.
حالا دیگه میشد تیم ورک رو در تیم دید ، میشد انسجام تاکتیک های دفاعی رو دید، میشد 4 تا حرکت تمرینی رو دید که توی مسابفه داره پیاده میشه.
از تنها چیزی که اول فصل می ترسیدم و تو همون پست های اول تاپیک هم گفته بودم همین حاشیه های بی پایان بود که تا همین لحظه دست از سر تیم بر نداشت و شخصیت مدیریت و سرمربی حاشیه برانگیز بود ، چه برسه به بازیکنایی مثه دهنوی ، صادقیان و حقیقی!.هر چند علی دایی خویشتن دار تر بعضی مواقع عمل میکرد .
مرثیه ای هست این حاشیه های پرسپولیس در این سال ها . به خدا که جگرمون خون شده.
تمام خوبی ها و اتفاقات خوب تیم به کنار ، اما اون جاهایی هم که لغزش داشتیم رو یادمون نره ، ما مهم ترین برهه زمانی مون رو بسیار بد پشت سر گذاشتیم. از هفته 21 تا 24 ما تنها 2 امتیاز اورده بودیم و مقابل حریف های اصلیمون این نتایج رقم خورد.
21
هفته 21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1392-10-13
15:00
آزادی
پرسپولیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
0
0
نفت تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
22
هفته 22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1392-10-21
14:30
فولاد اهواز
فولاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2
1
پرسپولیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
23
هفته 23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1392-10-27
15:00
آزادی
0
0
استقلال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
24
هفته 24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1392-11-01
14:30
بنیان دیزل تبری
گسترش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1
0
اما ما درس عبرتمون نشد ، ما حتی با بردن بازی راه آهن در همین هفته پیش هم میتونستیم قهرمان لیگ بشیم اما چرا نشد ، آمادگی لازم رو بازیکنان نداشتن. چه از نظر روحی چه فیزیکی. تمرین ها سرد تر از همیشه و ذهن ها مشغول تر از همیشه! به چیزی که اون وسط فکر نمیشد، پرسپولیس!
تصمیمات فنی هم البته دخیل بود ، عقب کشیدن تیم ، پلن نا مناسب برای اداره بازی ، و البته ارنج تیم . دایی کمی معروفه به دیر تعویض کردن.
به امید آینده و فصلی بهتر برای پرسپولیس:n12:
Sh-Meteor
16-04-2014, 14:23
فيفا در نامهاي تهديدآميز به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که در صورتي که پول کارواليو را ندهند، به سقوط به دسته يک و يا کسر امتياز مواجه خواهند شد.
در شرايطي که با پرداخت پول وينگادا اعلام شده بود که ديگر پرونده اين مربي پرتغالي و دستيارانش بسته شده اما امروز فيفا در نامهاي تهديدآميز به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد
در صورتي که با توجه به شکايت کارواليو مبلغ 7500 فرانک سوئيس تا 10 روز ديگر به وي پرداخت نشود از پرسپوليس کسر امتياز و يا به ليگ پايينتر سقوط خواهد کرد.
به گزارش فارس، شکايت کارواليو مورد تأييد فيفا قرار گرفته و بايد قرمزپوشان اين 7500 فرانک سوئيس را پرداخت کنند.
گفتني است اين نامه امروز به باشگاه پرسپوليس رسيده و قرار است درباره آن تصميمگيري سريع شود.
قیمت فرانک سوئیس در تاریخ امروز؛ 27 فروردین 1393، ساعت 13:00:
ردیف
عرضه کننده
واحد
قیمت واحد
1
بانک پارسیان
1 فرانک
2895 تومان
2
بانک ملت
1 فرانک
2910 تومان
3
بانک ملی
1 فرانک
2909 تومان
4
بانک مرکزی
1 فرانک
2895 تومان
5
« قیمت بازار تهران »
1 فرانک
3590 تومان
حالا با یه ضرب و تقسیم ساده، توی بدترین حالت، اگه قیمت فرانک سوئیس رو 3600 تومان هم حساب کنیم میشه، 27 میلیون تومان.
اگه این 27 میلیون رو تا 10 رو دیگه ندیم،یا کسر امتیاز یا سقوط به دسته یک.
(( پرسپولیس تنها تیم ایران است که تابحال به دسته ی یک نرفته و همیشه در بالاترین سطح فوتبال کشور حضور داشته است. ))
(( خدا بخیر بگذرونه )):n27:
فيفا در نامهاي تهديدآميز به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که در صورتي که پول کارواليو را ندهند، به سقوط به دسته يک و يا کسر امتياز مواجه خواهند شد.
در شرايطي که با پرداخت پول وينگادا اعلام شده بود که ديگر پرونده اين مربي پرتغالي و دستيارانش بسته شده اما امروز فيفا در نامهاي تهديدآميز به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد
در صورتي که با توجه به شکايت کارواليو مبلغ 7500 فرانک سوئيس تا 10 روز ديگر به وي پرداخت نشود از پرسپوليس کسر امتياز و يا به ليگ پايينتر سقوط خواهد کرد.
به گزارش فارس، شکايت کارواليو مورد تأييد فيفا قرار گرفته و بايد قرمزپوشان اين 7500 فرانک سوئيس را پرداخت کنند.
گفتني است اين نامه امروز به باشگاه پرسپوليس رسيده و قرار است درباره آن تصميمگيري سريع شود.
ردیف
عرضه کننده
واحد
قیمت واحد
1
بانک پارسیان
1 فرانک
2895 تومان
2
بانک ملت
1 فرانک
2910 تومان
3
بانک ملی
1 فرانک
2909 تومان
4
بانک مرکزی
1 فرانک
2895 تومان
5
« قیمت بازار تهران »
1 فرانک
3590 تومان
حالا با یه ضرب و تقسیم ساده، توی بدترین حالت، اگه قیمت فرانک سوئیس رو 3600 تومان هم حساب کنیم میشه، 27 میلیون تومان.
(( پرسپولیس تنها تیم ایران است که تابحال به دسته ی یک نرفته و همیشه در بالاترین سطح فوتبال کشور حضور داشته است. ))
ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه
اون قراردای میلیاردی کجا 27 میلیون کجا
اینا مسخره کردن مارو؟:n29:
mohammad_87
16-04-2014, 17:52
سوال مسابقه امروز:
یک بازیکن یا مربی خارجی نام ببرید که تسویه مالی اش با باشگاه، به شکایت نکشیده است.
6 پرسپولیسی شاید خودشان بروند؛ 3، 4 سرخپوش را دایی نمی خواهددر جمع پرسپولیسی ها نفراتی هستند که از مدت ها پیش تصمیم به جدایی از این تیم گرفته بودند و هم اکنون در حال مذاکره با تیم های خارجی هستند.
بازیکنان پرسپولیس تا همین چند وقت پیش برای جدایی از این تیم لحظه شماری می کردند و دلیل آن هم نگرفتن بخشی از حق و حقوق شان بود اما کسب مقام دومی و وعده دایی نظر آنها را تا حد زیادی تغییر داد.
به دست آوردن سهمیه آسیا برای کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس هم اکنون به یک افتخار بزرگ تبدیل شده و از این رو آنها در وهله اول به دنبال این هستند که تمامی پول قرارداد خود با باشگاه را دریافت کنند.
قول دایی به بازیکنان
بعد از تساوی بحث برانگیز پرسپولیس با راه آهن به نوعی این تیم قهرمانی لیگ را از دست داد و دایی برای اینکه تیمش جزو 3 تیم بالای جدول قرار بگیرد، خیلی با شاگردانش صحبت کرد. او بعد از بازی با راه آهن بارها از شاگردانش خواست در اهواز به دنبال برد باشند و اگر پیروز شوند، حتماً اول یا دوم خواهند شد.
پیش بینی دایی درست از آب درآمد و پرسپولیس به لطف پیروزی تراکتورسازی مقابل استقلال دوم شد. بعد از کسب این عنوان، دایی قولی به شاگردانش داد: «برای اینکه همه شما به حق و حقوق خود برسید، نهایت تلاش خود را خواهم کرد.»
در عوض عده ای از سرخپوشان هم به دایی قول دادند که در صورت دریافت حق و حقوق شان و ماندن او در پرسپولیس، در این تیم خواهند ماند.
جدایی 6 بازیکن قطعی است
در جمع پرسپولیسی ها نفراتی هستند که از مدت ها پیش تصمیم به جدایی از این تیم گرفته بودند و هم اکنون در حال مذاکره با تیم های خارجی هستند.
سیدجلال حسینی با یک تیم قطری قرارداد داخلی امضا کرده است. رضا حقیقی در مقابل پیشنهاد یک تیم قطری خیلی وسوسه شده اما امیدوار است با بازی در جام جهانی راهی یک تیم اروپایی شود.
خلعتبری می داند پرسپولیس از پس پرداخت طلب عجمان امارات برنخواهد آمد و به بازگشت به این تیم فکر می کند. صادقیان رؤیای بازی در اروپا را در سر دارد و به هیچ عنوان به ماندن در فوتبال ایران فکر نمی کند.
نوری به یک تیم آمریکایی یا تایلندی خواهد پیوست. دیگر بازیکنی که امیدوار است بعد از بازی در جام جهانی لژیونر شود، مهرداد پولادی است. همه این نفرات بازیکن آزاد به شمار می آیند.
چند بازیکن به خاطر دایی می مانند؟
نیلسون، بنگر، ماهینی، دهنوی، نورمحمدی و حمیدرضا علی عسگری جملگی نفراتی هستند که قراردادشان با پرسپولیس به اتمام رسیده است. این نفرات رابطه بسیار خوبی با دایی دارند و در صورت ماندن او در پرسپولیس و دریافت مطالبات شان، قطعاً سرخپوش خواهند ماند.
بازیکنانی که دایی آنها را نمی خواهد
در جمع بازیکنان آزاد پرسپولیس هستند نفراتی که دایی علاقه ای به حفظ آنها ندارد. میثم حسینی، سیدمهدی سیدصالحی و فرزاد حاتمی را باید جزو نفراتی دانست که جدایی شان از پرسپولیس تا حدی محتمل است. احتمال اینکه دهنوی هم در این لیست قرار بگیرد، وجود دارد.
چند بازیکن با باشگاه قرارداد دارند؟
فصل پیش مسئولان باشگاه پرسپولیس با تعدادی از بازیکنان قرارداد 2 و 3 ساله امضا کردند. امیر عابدزاده، محمدرضا خانزاده، میلاد غریبی، مهرداد کفشگری، امید عالیشاه و محمدرضا عباس زاده با وجود قرارداد نه چندان زیاد مالی همچنان مجبورند در پرسپولیس بمانند چون قرارداد دارند.
هادی نوروزی و فرشاد احمدزاده هم که به طور قرضی به نفت تهران و تراکتورسازی رفته اند، باید به جمع سرخپوشان برگردند. هرچند احمدزاده هنوز دوران خدمت سربازی اش را در تبریز سپری می کند و شاید یک نیم فصل دیگر در آنجا بماند.
میلاد کمندانی و فرشاد قاسمی هم جزو نفرات جوانی هستند که با باشگاه قرارداد دارند. ضمن اینکه غلامرضا رضایی نیم فصل با رضایتنامه قطعی از پرسپولیس جدا شد و به فولاد رفت.
لیست خرید دایی هنوز مشخص نیست
دایی قبل از اینکه به دنبال لیست خرید باشد، منتظر است تا تکلیف خودش و تعدادی از بازیکنانی که از باشگاه طلب دارند، مشخص شود. اگر همه چیز طبق خواسته های او پیش برود، آن وقت دنبال بازیکنان مدنظرش خواهد رفت.
آنچه مشخص است اینکه قاسم حدادی فر و محسن مسلمان از ذوب آهن نفراتی هستند که دایی اگر بماند، آنها را می خواهد. جدا از همه این مسائل، پرسپولیس اول باید مدیرعامل خود را بشناسد و بعد وارد فصل نقل و انتقالات شود.
ردیف
عرضه کننده
واحد
قیمت واحد
1
بانک پارسیان
1 فرانک
2895 تومان
2
بانک ملت
1 فرانک
2910 تومان
3
بانک ملی
1 فرانک
2909 تومان
4
بانک مرکزی
1 فرانک
2895 تومان
5
« قیمت بازار تهران »
1 فرانک
3590 تومان
New-P30world
16-04-2014, 21:14
بخند! آره بخند! دنیارو بی خیالش! (م.یگانه!)
این دیگه به یک اصل بدل شده! میزاریم روز آخر میدیدم دست طرف که مثلا کوفتش! بشه..
kesafating
19-04-2014, 11:46
امروز مشخص شد استقلال 5 میلیارد بیشتر از پرسپولیس در این فصل هزینه کرده
الان من پرسپولیسی نباید سوال کنم که پس چرا تا روز آخر اینقدر فشار فقط سر بازیکنای پرسپولیس وارد شد؟؟؟
همه چیز مثل روز روشنه
من دیگه حرفی ندارم
یعنی اینقدر سخت بود دیدن قهرمانی پرسپولیس؟؟؟
به خدا من یکی اصلا نمیبخشمشون
اینم صرفا جهت شوخی:n02:
پدرسوخته نیم وجبی:n02:
kesafating
20-04-2014, 22:19
پنجعلي: دايي برنامه هايش را ارائه کرده است
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد: علي دايي تقويم کاري و ليست فصل بعد تيم را در اختيار وي قرار داده است.
محمد پنجعلي در گفتوگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس ضمن اعلام اين خبر افزود: آقاي دايي برنامه کاري تيم را به بنده اعلام کردند. اين تقويم شامل زمان شروع تمرينات، اردوها و بازيهاي تدارکاتي است. در اين برنامه که به طور کامل همه جوانب در نظر گرفته شده، ليست مقدماتي تيم نيز ارائه شده است. البته آقاي دايي ممکن است تغييراتي در ليست نفرات مدنظر خود براي سال آينده ايجاد کند چراکه هنوز تعداد بازيکنان بزرگسال و اميد براي فصل آينده از سوي سازمان ليگ به ما داده نشده است.
وي افزود: همچنين منتظريم تا مشکلات باشگاه رفع و رجوع شود. به هر حال در اين روزها اخبار زيادي منتشر ميشود مبني بر انتخاب اعضاي جديد هيئت مديره و ساير موارد اما از آنجايي که آقاي دايي با باشگاه قرارداد سه ساله دارد تقويم کاري و ليست مقدماتي بازيکنان فصل آينده را در اختيار بنده قرار داده است تا به محض اينکه باشگاه براي فصل نقل و انتقالات استارت بزند مشکلي وجود نداشته باشد و بر اساس ليست کادرفني و برنامه مدنظر کارها پيش برود.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در ادامه اظهار داشت: البته همانطور که گفتم ليست بازيکنان با توجه به اينکه هنوز مشخص نيست تيمها چه تعداد ميتوانند از بازيکنان بزرگسال و زير 23 سال و جوانان استفاده کنند ليست بازيکنان تيم ممکن است با تغييراتي مواجه شود.
mohammad_87
22-04-2014, 03:47
نوستالژی قرمز
سالگرد باشگاه پرسپولیس و بازیکنان آن زمان
سلطان، عباس کارگر، خوردبین، ناصر نورایی، کیان طهماسبی، مجید سبزی، دکتر زادمهر، ولی صالح نیا و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ای جانم عباسزاده
غیرت یعنی این
هر چی به عکسش نگاه میکنم سیر نمیشم:n12:
انشاالله فصل دیگه میره برای آقای گلی
دایی انصافا اجازه نداد توی حواشی پرسپولیس غرق بشه
به موقع بهش بازی داد
الان سرشار از اعتماد بنفس و لبریز از انگیزه است
ویرایش:راستی خودمونیم ها رویانیان هر جوری مدیریت کرد ولی لیست بازیکنای پرسپولیس رو دگرگون کرد
چه جوونایی داریم
خانزاده و میلاد عالیشاه علی عسگر و کفشگری فقط باید صادقیان بمونه که تیم تکمیل بشه
اگه این بازیکنا حفظ بشن با سه چهارتا اخراج و خرید تیم ترسناک میشه
به نظر من اگه پول خوبی به باشگاه تزریق بشه باید روی بازیکنای خارجی تمرکز کنیم
چون توی ایران واقعا بازیکنی سرتر از جوونای خودمون نمیبینم
فقط فولاد دو تا بازیکن خوب داره که بعید میدونم فروشی باشن
پس بهتره سه تا بازیکن خوب خارجی به تیم اضافه بشه اینجوری در کنار بازیکنای فعلی واقعا تکمیل میشیم
خدا کنه صادقیان حفظ بشه روی چمنهای صاف تیمهای آسیایی چه جولانی بده:n19:
Sh-Meteor
23-04-2014, 16:07
ای جانم عباسزاده
غیرت یعنی این
هر چی به عکسش نگاه میکنم سیر نمیشم:n12:
انشاالله فصل دیگه میره برای آقای گلی
دایی انصافا اجازه نداد توی حواشی پرسپولیس غرق بشه
به موقع بهش بازی داد
الان سرشار از اعتماد بنفس و لبریز از انگیزه است
ویرایش:راستی خودمونیم ها رویانیان هر جوری مدیریت کرد ولی لیست بازیکنای پرسپولیس رو دگرگون کرد
چه جوونایی داریم
خانزاده و میلاد عالیشاه علی عسگر و کفشگری فقط باید صادقیان بمونه که تیم تکمیل بشه
اگه این بازیکنا حفظ بشن با سه چهارتا اخراج و خرید تیم ترسناک میشه
به نظر من اگه پول خوبی به باشگاه تزریق بشه باید روی بازیکنای خارجی تمرکز کنیم
چون توی ایران واقعا بازیکنی سرتر از جوونای خودمون نمیبینم
فقط فولاد دو تا بازیکن خوب داره که بعید میدونم فروشی باشن
پس بهتره سه تا بازیکن خوب خارجی به تیم اضافه بشه اینجوری در کنار بازیکنای فعلی واقعا تکمیل میشیم
خدا کنه صادقیان حفظ بشه روی چمنهای صاف تیمهای آسیایی چه جولانی بده:n19:
جوونای تیم خیلی خوبن...
البته به اون لیستی که گفتی، باید غریبی رو هم اضافه کنیم، بازیکنه خوبیه ولی پرسپولیس باهاش خوب رفتار نکرد (سر قضیه آوردن محسن مسلمان)
کفشگری و علی عسگر گفتن که میمونن.
خیلی های دیگه هم که گفتن بستگی به خیلی چیزا داره... ( مثل مدیریت، ماندن علی دائی، پول و ...)
انصافا با این بحث های مالی که آخر فصل پیش اومد، خیلی سخته که کسی بیاد پرسپولیس.
وزارت هم که تکلیف مارو روشن نمی کنه...
اولویت فعلا مدیریت باشگاهه، که یه مدیر خوب بیاد مدیریت کنه و یه پول گنده دست مدیریت برسه که بتونیم به امید خدا، تیم رو برای آسیا ببندیم.
شنیدم که نماینده های پرسپولیس امروز رفتن تو بازار تا 15500 فرانک رو برای فیفا جور کنن....
kesafating
23-04-2014, 18:07
اگه سیف الهی و احمدزاده و بیرانوند(در صورت جدایی نیلسون) هم اضاف بشن تیم تکمیل میشه واسه چند سال آینده ...... :n12::n12:
چون دیدم عکس و خبر عباس زاده به خاطر نشون دادن اون عدد حذف شده و پست من مثل یه علف هرز اون وسط افتاده:n02:
لینک خبر رو میذارم تا دوستان بدونن منظورم کدوم تصویر بوده
Sh-Meteor
23-04-2014, 19:55
نام خریدار باشگاه پرسپولیس مشخص شد.
توی این چند روز شرکت های زیادی با وزارت ورزش سر واگذاری و خرید پرسپولیس صحبت کردند.
همین امروز خبرهايي مبني بر توافق وزارت ورزش با اين شرکت به گوش رسيد و نام اين شرکت مشخص شد.
شرکت تولید کننده درب اتوماتیک " درسا " همان شرکتي است که با مسئولان وزارت ورزش جلسه گذاشته و خواهان خريد امتياز اين تيم شده است.
جزئیات خبر:
دو نفر از اعضای هیئت مدیره، منتخب این شرکت باشند.
قرار شده قسمتي از بدهي رويانيان را وزارت ورزش پرداخت کند قسمتی را این شرکت.
قبلا متشر شده بود که افشین پیروانی قراره مدیر عامل فصل بعد باشه اما مدیر عامل این شرکت گفته پیروانی مدنظر ما نیست و دربارش بحثی مطرح نشده.
متن کامل خبر رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E2%80%8C%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%A 8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%BE%D8% B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D9%85%D8%B 4%D8%AE%D8%B5_%D8%B4%D8%AF) بخونید.
(( پ. ن 1 : در واقع خریدار اصلی پرسپولیس، مهندس وحدت پور است. ))
(( پ. ن 2: در اکثر خبر گزاری ها، نام خریدار پرسپولیس، به اشتباه شرکت آچیلان در معرفی شده است. ))
منبع: ورزش سه
Sh-Meteor
25-04-2014, 12:29
مصاحبه مدیرعامل درب اتوماتیک درسا با بانک ورزش
وحید وحدت پور: «سه شنبه هفته پیش جلسه ای با آقای خادم و وزیر برگزار کردیم و به توافق نسبی رسیدیم .در این جلسه بحث بدهی 60 میلیاردی پرسپولیس مطرح شد
که ما توافق کردیم بخش عمده ای از این بدهی که حدود 40 میليارد تومان بوده پرداخت کنیم و مابقی را وزارت ورزش پرداخت خواهد کرد.»
در حالی که خادم اعلام کرده باشگاه را به مدت یک سال به بخش خصوصی واگذار میکند این شرکت میخواهد قرارداد 3 ساله ببندد.
وحدت پور در همین رابطه ادامه داد:« به وزارت پیشنهاد دادیم باشگاه را 3 سال در اختیار بگیریم و تنها بحث برای واگذاری پرسپولیس همین مدت قرارداد است.
ما اعلام کردیم می توانیم باشگاه را به مدت 3 سال تامین کنیم و این قرارداد سال به سال تمدید شود. هر شرکتی که می خواهد در مزایده شرکت کند باید طراز مالی اش را ارائه دهد
تا مشخص شود از عهده هزینه ها بر می آید. ما هم طراز نامه مالی مان را ارائه کردیم.تقریبا توافقات حاصل شده و به مرحله نهایی رسیده.
ما در وهله اول می خواهیم برای هیات مدیره و انتخاب مدیرعامل به تعامل برسیم تا باشگاه پرسپولیس به ثبات برسد.»
او در خصوص اینکه گفته بود افشین پیروانی جزو گزینه های مدیرعاملی نیست هم به بانک ورزش توضیحاتی داد:
«افشین پیروانی یکی از پیشکسوتان و قدیمیهای با ارزش فوتبال و پرسپولیس است و براجامعه ورزش ما خیلی مورد احترام است.
به امید خدا اگر به توافق برسیم از ایشان برای پیشرفت باشگاه چه به طور مستقیم و غیر مستقیم در هیات مدیره و بخش های دیگر استفاده می کنیم.
ما می خواهیم به جمع بندی برای در اختیار گرفتن باشگاه برسیم و با بخش خصوصی داخلی باشگاه را تامین کنیم.»
منبع: بانک ورزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وین رونی
25-04-2014, 14:05
بخش عمده ای از این بدهی که حدود 40 میليارد تومان بوده پرداخت کنیم و مابقی را وزارت ورزش پرداخت خواهد کرد.»
یعنی وزارت ورزش می خواد تقریباً 20 میلیارد باقی مونده را بده؟خادم که می گفت کل بودجه وزارت 150 میلیارد بیشتر نیست اونوقت 20 میلیاردش میره برای یک تیم؟؟!!
و مسئله بعدی هزینه های فصل بعد تیم هست.منظورم خرید بازیکن هست.این شرکت 40 میلیارد بدهی را اگه بده اونوقت میاد 7 یا 8 میلیارد برای خرید بازیکن هم هزینه کنه؟
Sh-Meteor
25-04-2014, 18:09
یعنی وزارت ورزش می خواد تقریباً 20 میلیارد باقی مونده را بده؟خادم که می گفت کل بودجه وزارت 150 میلیارد بیشتر نیست اونوقت 20 میلیاردش میره برای یک تیم؟؟!!
و مسئله بعدی هزینه های فصل بعد تیم هست.منظورم خرید بازیکن هست.این شرت 40 میلیارد بدهی را اگه بده اونوقت میاد 7 یا 8 میلیارد برای خرید بازیکن هم هزینه کنه؟
« الله اعلم »
مثله این که این توافق شونه و توی قرارداد ثبت شده!
fishdilo
26-04-2014, 17:18
جولیا مونگاردی سرمایه گذار ایتالیایی پس از ورود به تهران
Sh-Meteor
26-04-2014, 18:21
یوونتوس خلیج فارس؟؟؟
.
.
.
آقا قضیه چیه؟؟؟
امروز گفتن مالک سابق بازار شیخ بهایی ( که از قضا رفیق اکبر غمخوار هستش)، میخواد پرسپولیس رو بخره!!! ( آقای پوستی )
(( که بر اساس خبر های غیر موثق، با وزارت خونه تموم کرده و تا 72 ساعت دیگه رسانه ای میشه... ))
.
.
من شنیدم این ایتالیا ایه سهام دار باشگاه جنوا هم هست، و میخواد بین پرسپولیس و ملوان یکی رو بخره...
Sh-Meteor
26-04-2014, 23:33
مدیرعامل و هیات مدیره پرسپولیس مشخص شدند.
سامانه پیامکی شاپرک سرخ از اعضای هیات مدیره و مدیرعامل پرسپولیس پرده برداری کرد.
به نوشته این سامانه:
علیرضا رحیمی (مدیرعامل سابق سپاهان)
علی پروین
حمید استیلی
طاهری (صندوق پیشکسوتان)
پوستی
و 2 عضو دیگر که از طرف وزارت ورزش انتخاب می شوند
هیات مدیره این تیم را تشکیل خواهند داد.
به گزارش بانک ورزش و به نقل از شاپرک سرخ، علیرضا رحیمی مدیرعامل آینده پرسپولیس خواهد بود.
وین رونی
27-04-2014, 09:49
واقعاً مایه تاسفه که یه پرسپولیسی نمی تونه یا ...مدیرعامل بشه.خیلی خوشم میاد از این رحیمی حالا شده مدیرعامل
گندش در آوردن اول که ساکت گزینه مدیر عاملی پرسپولیس بود که خدا رو شکر کنسل شد قضیش الان هم رحیمی صحبتش پیش اومده
دیگه همین مونده یک سپاهانی بزارن مدیرعامل پرسپولیس:n15:
خیلی بیشرفن فقط 49درصد شو می فروشن لعنت به این وزارت ورزش هی میگه میخوایم خصوصی کنیم اینم وضعش 51درصد دولت 49درصد خصوصی پس همه تصمیمارو دولت میگیره
خیلی از سپاهان خاطره خوب داریم که یک سپاهانی شده رئئیس هیئت مدیره؟
یه استقلالی میومد تو هیئت مدیره بهتر از این سپاهانیا بودن
البته خودم اصفهانیم:دی
Sh-Meteor
27-04-2014, 20:19
خیلی بیشرفن فقط 49درصد شو می فروشن لعنت به این وزارت ورزش هی میگه میخوایم خصوصی کنیم اینم وضعش 51درصد دولت 49درصد خصوصی پس همه تصمیمارو دولت میگیره
نخیر....
طبق قانون اگه یه مالک خارجی بخواد یه تیم ایرانی رو بخره،بیش از 49 درصد رو نمیتونه بخره...
آشنايي با اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس
اعضاي جديد هيات مديره باشگاه پرسپوليس امروز از سوي وزارت ورزش و جوانان معرفي شدند.
به گزارش ايسنا، حميد استيلي و دکتر محمدرضا زادمهر از پيشکسوتان اين باشگاه، علياصغر مونسان، حميدرضا سياسي، مصطفي سليمي، حسين کاظمپور و مهدي خواجه وند به عنوان اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس انتخاب شدند.
حسين کاظمپور اردبيلي
حسين کاظمپور اردبيلي وزير بازرگاني در دولت محمدعلي رجايي بودهاست. وي معاون اقتصادي وزارت امور خارجه در دولت ميرحسين موسوي و سپس معاون وزير نفت اين دولت بوده است. وي حدود 15 سال نماينده ايران در اوپک بود؛ در آن زمان عضو هيأت مديره شرکت ملي نفت ايران نيز بوده است.
کاظمپور فارغالتحصيل مدرسه عالي بازرگاني است و قبل از انقلاب 57 تحصيلات خود را در رشته امبياي (MBA) در آمريکا به پايان رسانده است.
علي اصغر مونسان
علي اصغر مونسان، در رشته مهندسي عمران از دانشگاه صنعتي شريف فارغ التحصيل شد، از جمله سمتهاي وي مي توان به معاون اجرايي شرکت مانا (سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران)، عضويت هيات مديره و معاون اجرايي شرکت دي ( بنياد مستضعفان)، مسئوليت هاي اجرايي در فاز اول منطقه پارس جنوبي ( پالايشگاه پارس جنوبي) و منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس، عضو هيات مديره و مديرعامل شرکت آتي ساز (بنياد مستضعفان) و مدير عامل سازمان مهندسي و عمران شهر تهران اشاره کرد.
مصطفي سليمي
مصطفي سليمي داراي ليسانس شيمي دانشگاه تهران، فوق ليسانس مديريت و دکتري مديريت محيط زيست
سليمي اکنون شهردار منطقه 21 است. مسئول ارزشيابي و کنترل عملکرد وزارت کشور، مسئول رسيدگي به شکايات وزارت کشور و مدير کل حراست شهرداري تهران از جمله سمتهاي او بوده است.
حميدرضا سياسي کارخانه دار و تاجر است و مهدي خواجهوند نيز وکيل و حقوقدان است.
Sh-Meteor
27-04-2014, 20:26
اول از همه بابت پست قبلیم عذر می خوام... (( همونی که هیئت مدیره رو معرفی کردم.))
مثل اینکه دعاهاتون اجابت شد و رحیمی حتی عضو هیئت مدیره هم نیست.
هیئت مدیره پرسپولیس معرفی شد. (( این یکی دیگه جدیه و از طرف وزارت خونه اعلام شد. ))
دکتر محمود گودرزی در حکمی حمید استیلی ، دکتر زادمهر، حمید رضا سیاسی ، مصطفی سلیمی ، علی اصغر مونسان ، حسین کاظم پور و مهدی خواجه وند را به عنوان اعضای هیات مدیره شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب کرد.
برخی انتظارات مد نظر نظام ورزش کشور از هیات مدیره آن شرکت به اختصار اشاره می شود:
1- ارتقا جایگاه باشگاه در سطح کشور و آسیا
2- بهره گیری از تجارب نخبگان و پیشکسوتان ورزشی در تدوین سند راهبردی باشگاه
3- کشف تربیت و شکوفایی استعدادهای ورزشی
4. معنوی سازي و تعمیق ارزش های اسلامی حاکم بر فضای محیط باشگاه
5- به کارگیری کادر متعهد، مجرب و دلسوز در باشگاه با هدف علمی کردن صنعت ورزش
6- تحقق انتظارات هواداران و علاقمندان با انگیزه باشگاه
7- رفع مشکلات حقوقی و قانونی باشگاه به منظور فراهم شدن شرایط واگذاری شرکت بر اساس حکم قانونی
8- جذب منابع مالی پایدار و ایجاد یک نظام هزینه- فایده مناسب در شرکت.
به نظرم نسبت به هیئت مدیره های قبلی، تیم بهتری تشکیل شده
حداقلش اینه که نماینده مجلس و وزیر و سیاستمدار توش نیست !
دو سه تا تاجر و بازرگان واسه تامین منابع مالی
یه حقوقدان و دو تا هم پیشکسوت
در کنار یه مدیرعامل خوب، می تونه ترکیب مناسبی باشه
به شرط اینکه بتونن به اندازه کافی پول جذب کنن و از کادر فنی هم حمایت کنن
از اظهار نظرهای بی خود هم خودداری کنن
بین اینها نمیدونم کی می تونه مدیرعامل بشه! مسلماً اون دو چهره پرسپولیسی که نمی تونن! جربزهی مقابله با این همه هجمه رو ندارن
امیدوارم مدیر بعدی، با وجود غیر ورزشی بودن، بتونه مثل رویانیان دووم بیاره و تیم رو بسازه ...
و البته امیدوارم بتونه با دایی کنار بیاد
fishdilo
28-04-2014, 01:32
فعلا تنها راه موفقیت پرسپولیس اینه که مدیریت قاطع پشت سرمربی اش باشه، مخصوصا اگر دایی بمونه، چون مخالفان موفقیت دایی از جمله پروین و نوچه هاش قدرت مانورشان در فضای اختلاف یا فاصله ای
هست که بین دایی و مدیریت می تونه پیش بیاد
اگه مدیریت واقعا دلش با دایی نیست، باید عذر دایی رو بخواد و هزینه لغو قراردش رو هم تقبل کنه، اگر هم دایی رو نگه داشتن باید بیشتر از آنچه معمول هست پشتش وایسن
رحیمی مدیرعامل پرسپولیس شد
آی اسپورت- بالاخره و بعد از گمانهزنیهای بسیار زیاد اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مدیرعامل باشگاه شان را انتخاب کردند و علیرضا رحیمی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس انتخاب شد.
نخستین نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از ساعت 11:30 امروز (دوشنبه) در وزارت ورزش و جوانان آغاز شد و 7 عضو جدید پس از بحثهایی که انجام دادند، مدیرعامل جدید را انتخاب کردند.
علیرضا رحیمی با رای اعضای جدید هیات مدیره از این پس مدیریت پرسپولیس را در دست خواهد داشت و باید دید فصل چهاردهم لیگ برتر برای پرسپولیس تحت مدیریت این فرد چگونه آغاز خواهد شد.
رحیمی که پیش از این مدیرعاملی باشگاه سپاهان را بر عهده داشته از بازیکنان سابق این باشگاه اصفهانی است که سالها رئیس فدراسیون هندبال کشورمان بود و در این حوزه ورزشی فعالیت می کرد. وی سپس مدیرعامل باشگاه سپاهان شد که بنا به دلایلی فصل گذشته از این سمت کنارهگیری کرد.
moh3en_sh
28-04-2014, 12:49
پرسپولیس نیوز : اولین کمک اسپانسر جدید قرمزپوشان پایتخت امروز در قالب چکی ۳۰ میلیاردی در اختیار مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.پس از انتخاب هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در روز گذشته، چکی 30 میلیاردی نیز امروز از سوی اسپانسر امضا و در اختیار مسئولان باشگاه قرار گرفت.
روز گذشته استیلی، زادمهر، سیاسی، کاظمپور، مونسان، سلیمی و خواجهوند به عنوان اعضای هیاتمدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب شدند که ظهر امروز نیز سمت مدیرعاملی این باشگاه به علیرضا رحیمی واگذار شد.
وزارت ورزش سرانجام هیات مدیره جدید پرسپولیس را انتخاب کرد ، هیات مدیره ای که قرار است برای یک سال با پول هایی که اسپانسر بی نامش هزینه می کند ، روزگار بگذراند. هیات مدیره ای که امیر خادم درباره اش می گوید غیر سیاسی ترین هیات مدیره تاریخ این باشگاه است!
اما از انتخاب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل علیرضا رحیمی که عبور کنیم که خود جای بحث بسیار دارد تکلیف کادر فنی هنوز مبهم است. در همین دو روزی که ورزش ایران تحت الشعاع انتخاب مدیران پرسپولیس بود اخباری از گوشه و کنار وزارت ورزش درز کرد که مدیران و مشاوران آن متخصص بیرون بردن اطلاعات و اخبار از این وزارتخانه اند. مثل جدایی کریم باقری از کادر فنی و یا بازگشت علی کریمی به پرسپولیس که در واقع همه می دانند بازگشت کریمی به معنای رفتن چه کسی است.
این بار نیز خبر موثق ما از وزارت ورزش درز کرده که شنیدیم یکی از مدیران کل وزارت ورزش در یک جلسه ای عنوان کرده که گزینه نهایی برای مربیگری پرسپولیس حسین فرکی است. توانایی ها و کم حاشیه بودن عواملی است که بحت حسین فرکی برای مربیگری پرسپولیس را افزایش داده است. حسن فرکی سابقه ۵ بازی رسمی در تیم پرسپولیس در سال ۱۳۶۰ را دارد. فرکی در ان سال پس از ۶ سال بازی در پاس به پرسپولیس رفت اما پس از فقط ۵ بازی در قرمزها این تیم را ترک کرد و راهی امارات شد تا بازیکن الشعب شارجه شود.
خبرآنلاین
Sh-Meteor
28-04-2014, 17:37
هیات مدیره ای که امیر خادم درباره اش می گوید غیر سیاسی ترین هیات مدیره تاریخ این باشگاه است!
خبرآنلاین
غیر سیاسی ترین؟؟؟
من شنیدم یکیشون که مدیرعامل منطقه آزاد کیش هستش، یه نسبت فامیلی با همسر آقای روحانی داره...:n13:
فکر کنم بعضیاشون در عین اینکه غیر سیاسی هستن، کلا ناشناخته هستن...
چون امروز که اولین جلسه، هیئت مدیره برگزار شد و بعدش خبرنگار ها می خواستن مصاحبه کنن بعد از این که کلی سوال می شد، چند تاشون گفتن: ما اصلا عضر هیئت مدیره نیستیم و ... :n02:
در همین دو روزی که ورزش ایران تحت الشعاع انتخاب مدیران پرسپولیس بود اخباری از گوشه و کنار وزارت ورزش درز کرد که مدیران و مشاوران آن متخصص بیرون بردن اطلاعات و اخبار از این وزارتخانه اند. مثل جدایی کریم باقری از کادر فنی و یا بازگشت علی کریمی به پرسپولیس که در واقع همه می دانند بازگشت کریمی به معنای رفتن چه کسی است.
کریم باقری همین امروز خبر جدائیش از کادر فنی رو تکذیب کرد.
و در مورد علی کریمی هم بگم که:
از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا قراره از حسین هدایتی تجلیل بشه که توی اون مراسم، علی دائی و علی کریمی هم دعوت هستن.
و هدایتی میگه میخوام با یه مهمونی آشتیشون بدم که به عقیده خیلی ها غیر ممکنه...
.
.
در ضمن طبق یه سری اخبار، حمید استیلی هم دنبال اینه که علی کریمی رو برگردونه پرسپولیس و ...
این بار نیز خبر موثق ما از وزارت ورزش درز کرده که شنیدیم یکی از مدیران کل وزارت ورزش در یک جلسه ای عنوان کرده که گزینه نهایی برای مربیگری پرسپولیس حسین فرکی است. توانایی ها و کم حاشیه بودن عواملی است که بحت حسین فرکی برای مربیگری پرسپولیس را افزایش داده است. حسن فرکی سابقه ۵ بازی رسمی در تیم پرسپولیس در سال ۱۳۶۰ را دارد. فرکی در ان سال پس از ۶ سال بازی در پاس به پرسپولیس رفت اما پس از فقط ۵ بازی در قرمزها این تیم را ترک کرد و راهی امارات شد تا بازیکن الشعب شارجه شود.
حسین فرکی رو هم قبولش دارم، هم دوسش دارم و اینکه کم حاشیه هست، قبول! ولی...
چون قرارداد دائی با پرسپولیس سه ساله هست و یه بندی تو قرارداد هستش که اگه مدیریت دائی رو نخواست، باید هزینه 3 فصل رو ، باشگاه بپردازه که حدودا میشه: 4 میلیارد تومن !!!
یعنی باید پول سه تا بازیکن گرون قیمت رو بدیم تا تازه سرمربیمون رو بیرون کنیم... و تازه یه پولی بدیم سرمربی جدید و هزار تا اتفاق بدتر و ..
در مورد مدیر عاملی رحیمی بازیکن و مدیر سابق سپاهان
تنها چیزی که میتونم بگم این هست
فعلا بدبینم مگر اینکه در آینده خلافش بهم ثابت بشه
+
فرکی هم قابل احترام اما دایی باید بمونه
دایی خودش هم برای سه فصل انگیزه داشته و به همین خاطر قرارداد محکم با رویانیان امضا کرده
یه برنامه سه ساله داره که من یکی دوست دارم توی تیم بمونه و در نهایت نتیجه کارش رو ببینم
+
مهمتر از خرید بازیکن حفظ بازیکنای فعلیه
ببینم میتونن این کارو بکنن؟
hamidchi
28-04-2014, 18:07
این سرمایه گذاری که میخاد 30 میلیارد واسه یک سال رو تیم سرمایه گذاری کنه بیشتر به نظر میاد داره یه کار خیریه ای انجام میده چون به نظر نمیرسه که فوتبال داخلی سود دهی داشته باشه :n13:
Sh-Meteor
28-04-2014, 18:11
پرسپولیس نیوز : اولین کمک اسپانسر جدید قرمزپوشان پایتخت امروز در قالب چکی ۳۰ میلیاردی در اختیار مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.پس از انتخاب هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در روز گذشته، چکی 30 میلیاردی نیز امروز از سوی اسپانسر امضا و در اختیار مسئولان باشگاه قرار گرفت.
روز گذشته استیلی، زادمهر، سیاسی، کاظمپور، مونسان، سلیمی و خواجهوند به عنوان اعضای هیاتمدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب شدند که ظهر امروز نیز سمت مدیرعاملی این باشگاه به علیرضا رحیمی واگذار شد.
چکی که به مسئولین رسیده، سه میلیاردی هستش نه سی میلیاردی...
30 میلیارد کل مبلغی است که قراره از طرف اسپانسر به پرسپولیس برسه...
وین رونی
28-04-2014, 21:57
دایی و خادم در بیست سال پیش
Sh-Meteor
30-04-2014, 16:48
با اقدامات انجام شده از سوی مدیریت باشگاه/ مطالبات فیفا پرداخت شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
بنابر اعلام امیر علی حسینی مدیر روابط بینالملل باشگاه پرسپولیس، مطالبات فیفا مربوط به دادرسی پروندههای وینگادا و کاروالیو به حساب فیفا واریز شد.
امیر علی حسینی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اعلام این مطلب گفت: 10 هزار فرانک سوئیس مربوط به هزینه دادرسی پرونده وینگادا و 5500 فرانک سوئیس مربوط به دادرسی پرونده کاروالیو امروز با اقدامات انجام شده از سوی مدیریت باشگاه، به حساب فیفا واریز شد و رسید بانکی آن در اختیار باشگاه قرار گرفت که بلافاصله این رسید برای فدراسیون فوتبال ارسال خواهد شد تا به فیفا ارائه گردد. فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) نیز پس از بررسی موضوع، مراتب را به باشگاه اعلام خواهد کرد.
منبع: سایت باشگاه پرسپولیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خطر رفع شد...
fishdilo
30-04-2014, 23:35
خادم: قرارداد 30 میلیارد تومانی پرسپولیس امضا شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمانیده تام الاختیار وزارت ورزش و جوانان در واگذاری پرسپولیس و استقلال گفت که قرارداد امضا شده با حامی مالی پرسپولیس در تاریخ باشگاهداری ایران کم نظیر است و دیگر هیچ نگرانی بابت مسایل اقتصادی پرسپولیس نداریم. وی همچنین تاکید کرد وضعیت هیات مدیره باشگاه استقلال هم هفته آینده مشخص خواهد شد و هواداران این تیم نگرانی نداشته باشند.
به گزارش فرارو به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، امیررضا خادم گفت: بعد از چندین جلسه امروز با توافقات کامل قرارداد پرسپولیس با حامی مالی 30 میلیارد تومانی امضا شد و نکته جائز اهمیت در این قرار داد این است که هیات مدیره پرسپولیس که اکثرا افراد آشنا به حوزه اقتصادی و تامین منابع مالی هستند می توانند به جز این آورده، منابع مالی بیشتری را برای این باشگاه فراهم کنند.
وی ادامه داد: با توجه به این شرایط، قرارداد امضا شده با حامی مالی پرسپولیس در تاریخ باشگاهداری ایران کم نظیر است و دیگر هیچ نگرانی بابت مسایل اقتصادی پرسپولیس نداریم.
معاون وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: بسیار امیدوارم که هیات مدیره جدید از تیم اقتصادی و حامی مالی پرسپولیس حمایت کنند تا نتیجه بهتری گرفته شود و قطعا با این شرایط پرسپولیس دیگر مشکل اقتصادی نخواهد داشت و هواداران نگران نباشند
خادم در مورد وضع باشگاه استقلال هم گفت: برای این باشگاه با چند گروه معتبر اقتصادی در حال مذاکره هستیم و تا اوائل هفته آینده حامی مالی مناسبی برای استقلال معرفی خواهد شد ضمن اینکه همزمان در حال بررسی گزینه های هیات مدیره این باشگاه هستیم و تصور میکنم همه این موارد تا هفته آینده برای این باشگاه مردمی کاملا مشخص شود و طرفداران استقلال هم خیالشان راحت شود.
:n23::n23::n23:
moh3en_sh
01-05-2014, 13:29
mojtaba007
02-05-2014, 17:43
قهرماني فولاد پس گرفته ميشود / پرسپوليس قهرمان جديد ليگ برتر!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ گفته می شود علی دایی این هفته نزد سرلشگر فیروز آبادی فرمانده ستاد نیروهای مسلح خواهد رفت تا موضوع را بررسی کند ضمن اینکه فجری ها هم از طریق سپاه فارس پیگیر ماجرا شده اند.
با اعلام ماده ۴۵ قانون خدمت سربازی یکی از فرزندان افرادی که ۳۰ ماه سابقه حضور در جبهه داشته باشند از خدمت معاف خواهد شد.این شروع مطلبی است که یک سایت خبری آن را درج کرده تا به یک خبر عجیب برسد .به گزارش بانك ورزش به نقل از خبر پارسی چندی قبل اعلام شد گروهی جاعل با استفاده از مدارک تقلبی برای افرادی مدارک سابقه حضور در جبهه را تهیه کرده بودند که اعضای این گروه به جرم خودشان اعتراف کرده اند و نکته جالب اینجاست که در میان اعترافات شان نام های جالبی به چشم می خورد.ظاهرا چند بازیکن فولاد خوزستان به همین شیوه معافیت گرفته اند ضمن اینکه نام یکی از بازیکنان پیکان که در بازی رفت و برگشت پلی آف لیگ برتر به میدان رفت و نقش تاثیر گذاری در صعود تیمش داشت هم در فهرست معافیت های ساختگی قرار دارد.
حالا طبق ماده ۳۶ آیین نامه انضباطی فدراسیون وجود بازیکن مشمول در ترکیب تیم ها به عنوان مصادیق بازیکن غیر مجاز تلقی و بازی هایی که با حضور این نفرات باشد سه بر صفر به نفع رقبا می شود.گفته می شود پرونده این موضوع در دادسرای نظامی اهواز در دست بررسی است و اگر تیم های فجر و پرسپولیس پیگیر ماجرا شوند بعید نیست فجر سپاسی به لیگ برتر برگردد و فولاد هم جام قهرمانی را به پرسپولیس تقدیم کند!( شما این خبر را باور می کنید؟)
گفته می شود علی دایی این هفته نزد سرلشگر فیروز آبادی فرمانده ستاد نیروهای مسلح خواهد رفت تا موضوع را بررسی کند ضمن اینکه فجری ها هم از طریق سپاه فارس پیگیر ماجرا شده اند.
پیگیری ها با یکی از بازیکنانی که نامش در این گزارش قید شده ، نشان می دهد این خبر خیلی هم قابل اتکا نیست .
اما اگر شکایت رسمی ای صورت بگیرد، کمیته انضباطی وارد عمل خواهد شد . بازیکنی که در خبر نامش قید شده سعید حلافی است که قبل از پیکان در داماش و خود پرسپولیس بازی می کرده
Sh-Meteor
02-05-2014, 21:01
قهرماني فولاد پس گرفته ميشود / پرسپوليس قهرمان جديد ليگ برتر!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ گفته می شود علی دایی این هفته نزد سرلشگر فیروز آبادی فرمانده ستاد نیروهای مسلح خواهد رفت تا موضوع را بررسی کند ضمن اینکه فجری ها هم از طریق سپاه فارس پیگیر ماجرا شده اند.با اعلام ماده ۴۵ قانون خدمت سربازی یکی از فرزندان افرادی که ۳۰ ماه سابقه حضور در جبهه داشته باشند از خدمت معاف خواهد شد.این شروع مطلبی است که یک سایت خبری آن را درج کرده تا به یک خبر عجیب برسد .به گزارش بانك ورزش به نقل از خبر پارسی چندی قبل اعلام شد گروهی جاعل با استفاده از مدارک تقلبی برای افرادی مدارک سابقه حضور در جبهه را تهیه کرده بودند که اعضای این گروه به جرم خودشان اعتراف کرده اند و نکته جالب اینجاست که در میان اعترافات شان نام های جالبی به چشم می خورد.ظاهرا چند بازیکن فولاد خوزستان به همین شیوه معافیت گرفته اند ضمن اینکه نام یکی از بازیکنان پیکان که در بازی رفت و برگشت پلی آف لیگ برتر به میدان رفت و نقش تاثیر گذاری در صعود تیمش داشت هم در فهرست معافیت های ساختگی قرار دارد.
حالا طبق ماده ۳۶ آیین نامه انضباطی فدراسیون وجود بازیکن مشمول در ترکیب تیم ها به عنوان مصادیق بازیکن غیر مجاز تلقی و بازی هایی که با حضور این نفرات باشد سه بر صفر به نفع رقبا می شود.گفته می شود پرونده این موضوع در دادسرای نظامی اهواز در دست بررسی است و اگر تیم های فجر و پرسپولیس پیگیر ماجرا شوند بعید نیست فجر سپاسی به لیگ برتر برگردد و فولاد هم جام قهرمانی را به پرسپولیس تقدیم کند!( شما این خبر را باور می کنید؟)
گفته می شود علی دایی این هفته نزد سرلشگر فیروز آبادی فرمانده ستاد نیروهای مسلح خواهد رفت تا موضوع را بررسی کند ضمن اینکه فجری ها هم از طریق سپاه فارس پیگیر ماجرا شده اند.
پیگیری ها با یکی از بازیکنانی که نامش در این گزارش قید شده ، نشان می دهد این خبر خیلی هم قابل اتکا نیست .
اما اگر شکایت رسمی ای صورت بگیرد، کمیته انضباطی وارد عمل خواهد شد . بازیکنی که در خبر نامش قید شده سعید حلافی است که قبل از پیکان در داماش و خود پرسپولیس بازی می کرده
خیلی دوست داشتم که واقعیت داشته باشه ولی...
هوشنگ نصيرزاده در اين باره به خبرنگار بانك ورزش گفت:
هيچ تغييري در نتايج تيم فولاد و پيكان ايجاد نخواهد شد و اين موضوع براي اين باشگاهها مشكلي ايجاد نخواهد كرد.
گفته ميشود اگر هم چنين موضوعي صحت داشته باشد، بازيكنان متخلف جريمه خواهند شد.
منبع: بانک ورزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با توجه به اينكه باشگاه فولاد در مسابقات آسيايي حضور داشته و بازيكنانش چند بار به سفرهاي آسيايي رفتهاند، چنين موضوعي سخت قابل باور باشد.
همانطور كه ميدانيد براي سفر به خارج از كشور، اوضاع خدمت نظام وظيفه افراد حسابي زير ذرهبين ميرود
و اگر كارت پايان خدمت بازيكنان فولاد مشكل داشت تا به حال مسئولين متوجه اما تا امروز كه اين خبر به سرعت در رسانهها منتشر شده چنين موضوعي پيش نيامده است.
fishdilo
03-05-2014, 13:54
پنجعلی در گفتوگو با فارس:
تا ۴۸ ساعت آینده تکلیف لیست مشخص میشود/ چکها در اولویت برنامههای رحیمی است
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با جلسه دایی و رحیمی تا ۴۸ ساعت آینده تکلیف بازیکنان مشخص میشود.
محمد پنجعلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ابتدا در خصوص جلسه امروز با علیرضا رحیمی اظهار داشت: در این جلسه در خصوص هزینههای پرسپولیس در فصل جاری و حضور قدرتمندانه در سه جام برآوردهایی را انجام دادیم که خوشبختانه تا حدود زیادی به توافقات لازم رسیدیم تا گرفتاریهای فصل گذشته نصیبمان نشود.
وی در مورد لیست دایی نیز، گفت: انشاءالله تا 48 ساعت آینده لیست دایی در جلسهای به رحیمی داده خواهد شد و تکلیف همه چیز مشخص میشود.
اما به نظرم نباید درباره لیست زود قضاوت کرد و فکر میکنم در جلسه دایی و مدیرعامل تکلیف همه چیز مشخص میشود. قطعا وضعیت ملیپوشان برای ما در اولویت کاری است.
پنجعلی خاطرنشان کرد: الان مسئله مهم رفع گرفتاری و پاس شدن چکهای بچهها است و این مسئله بسیار برای ما ضروری و اهمیت دارد که خدا را شکر در اولویت کاری رحیمی نیز قرار گرفته است.
پنجعلی در پایان در مورد خبری مبنی بر اینکه 4 بازیکن فولاد با جعل مدارک در این تیم بازی کردند، گفت: قطعا این موضوع باید پیگیری شود ما به باشگاه فولاد احترام میگذاریم اما اگر حق باشگاه چیزی باشد از آن دفاع خواهیم کرد. بالاخره قانون باید برای همه یکسان باشد و حتما مسئلهای بوده که اینطور رسانهای شده اما زود قضاوت نمیکنیم و انشاءالله پس از پیگیریهای لازم تصمیمات لازم را خواهیم گرفت.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه تاکید کرد: صبح امروز در خصوص رسیدگی به بحث تخلف برخی از حریفان ما در زمینه صدور کارتهای پایان خدمت جعلی جلسه ای در باشگاه برگزار کردیم و رحیمی تاکید کرد که با قدرت این موضوع پیگیری خواهد شد. بالاخره ما باید پاسخ بیش از 30 میلیون هوادار پرسپولیس را بدهیم و آنها مطمئن باشند این موضوع را تا لحظه آخر پیگیری خواهیم کرد و ما اطمینان دارم که سازمان لیگ و مسئولان فدراسیون فوتبال هم پیگیر این موضوع هستند.
fishdilo
03-05-2014, 22:20
علی دایی امشب به مدت ۱۲۰ دقیقه با رحیمی مدیرعامل و سیاسی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس دیدار کرد.
در این جلسه که به مدت 120 دقیقه به طول انجامید دایی برنامههای خود را برای مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره تشریح کرد و نظرات خود را در خصوص ساختن پرسپولیسی قوی در سه جام به حاضرین اعلام کرد.
رحیمی مدیرعامل و سیاسی رئیس هیئت مدیره نظرات خود در خصوص پرسپولیس و موفقیتش در سه جام اعلام کردند.
در این جلسه دایی تقویم کامل و برنامههای خود را برای سه جام در فصل آینده به رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل پرسپولیسیها ارائه داد.
Sh-Meteor
04-05-2014, 16:48
اقدام جالب توجه باشگاه عجمان / علیرضا رحیمی رسما بر روابط دوستانه دو باشگاه پرسپولیس و عجمان تاکید کرد!!!
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا رحیمی مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس با توجه به اهمیت موضوع قرارداد محمدرضا خلعتبری با باشگاه عجمان
و مطالبات این باشگاه اماراتی از پرسپولیس با ارسال نامهای آمادگی خود را برای مذاکرات دو باشگاه اعلام داشت.
خلیفه عیسی الجرمان مدیر عامل باشگاه عجمان در پی نامه ارسالی علیرضا رحیمی با تبریک مدیر عاملی وی برای باشگاه پرسپولیس و مدیریت جدید آرزوی موفقیت کرد.
در نامه مدیر عامل باشگاه عجمان به علیرضا رحیمی آمده است:
مفتخرم صمیمانهترین احترامات را تقدیم کنم و بابت نامه شما که بیانگر توجه شما به امور، به عنوان مدیر عامل میباشد، تشکر نمایم.
من و برادران عجمانی، مدیران و هیات مدیره عجمان، تبریکات گرم خود را تقدیم داشته و امیدواریم تیم پرسپولیس در سایه رهبری حضرتعالی به رونق و نتایج عالیه نائل آید. ما بسیار مایلیم روابط حسنهای با محصولی پر سود برای هر دو تیم ایجاد شود.
همچنین علیرضا رحیمی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نیز امروز با ارسال نامهای از ابراز لطف مدیریت باشگاه عجمان تقدیر و تشکر کرده و بر همکاری فیمابین دو باشگاه تاکید کرد. رحیمی در نامهاش به مدیر عامل باشگاه عجمان از خداوند متعال موفقیت تیم عجمان را خواستار شده است.
متن نامه ارسالی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس به خلیفه عیسی الرجرمان به شرح ذیل میباشد:
از نامه تبریک شما که در تاریخ 2 می 2014 ارسال داشتید سپاسگزارم.
از طرف هیات مدیره پرسپولیس و مدیران باشگاه، من نیز دست شما را به برادری میفشارم و مطمئن هستم که روابط دوستانه محکمی فیمابین دو باشگاه برقرار خواهد شد. برای شما و باشگاه عجمان از درگاه خداوند متعال پیروزی و موفقیت آرزومندم.
منبع: سایت رسمی باشگاه پرسپولیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
*
برخی سایت ها بعد از انتشار این خبر و تائید توسط باشگاه پرسپولیس، احتمال دادن که باشگاه عجمان نمی خواد قسط آخری رو بگیره!!!
fishdilo
04-05-2014, 20:47
نقل و انتقالات فصل جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعلا" اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک دفاعي پرسپوليس با دايي گفتوگو کرد
هافبک دفاعي تيم فوتبال پرسپوليس با علي دايي در خصوص آخرين وضعيت خود گفتوگو کرد.
رضا حقيقي هافبک دفاعي تيم فوتبال پرسپوليس که از چند ماه قبل از اتمام بازيهاي ليگ برتر دم از رفتن از پرسپوليس ميزد پس از گفتوگو با علي دايي، جايي در ليست وي ندارد.
به نقل از فارس، اين در شرايطي است که حقيقي با دايي گفتوگو کرده و به احتمال فراوان در اردوي اتريش و قبل از جام جهاني قرارداد خود را با تيم جديدش به امضا خواهد رساند. با اين وضعيت حقيقي اولين بازيکني است که جدايياش از پرسپوليس تقريباً قطعي شده است.
البته امیدوار بودم دهنوی:n21: رو از تیم بندازه بیرون
Sh-Meteor
05-05-2014, 22:24
معرفي اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس
با نظر هيأت مديره چهار نفر از پيشکسوتان پرسپوليس به عنوان اعضاي کميته فني انتخاب شدند.
به نقل از فارس، با تصميم اعضاي هيأت مديره پرسپوليس، جعفر کاشاني، بيژن ذوالفقارنسب، امير عابديني و حسين عبدي به عنوان اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس انتخاب شدند و قرار است به زودي کار خود را در اين باشگاه شروع کنند.
منبع: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B6%D8%A7%D9%8A_%DA%A9%D9%85%D9%8A%D8%AA%D9%87_% D9%81%D9%86%D9%8A_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D 9%87_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8 %B3_)
mohammad_87
05-05-2014, 23:36
حضور عابدینی در هر سمتی باعث حاشیه هست،اگه در هیئت مدیره بود شاید با کانال هایی که داره میتونست موثر باشه اما حضورش در کمیته فنی لازم نیست.خیلی گزینه های بهتری دردسترس بود.
لیست جدید تیم ملی برای اردوی اتریش اعلام شد و تعداد پرسپولیسی ها به 5 نفر کاهش یافت:
سید جلال،ماهینی،حقیقی،پولادی، خلعتبری
صادقیان هم خط خورد تا یکم ادب بشه!!
وین رونی
06-05-2014, 08:32
صادقیان نوشته: «درسته از تیم ملی خط خوردم، ولی فدای سرتون. بر باعث و بانی اش لعنت.»
وی در ادامه در خصوص تیم فصل بعدش هم اظهارنظر می کند: «بی خیال بابا، می مونم پرسپولیس تا به همشون بگم که فوتبال یعنی چی، با قهرمانی تو آسیا. عشق فقط پرسپولیس.»
می دونید منظور از بانیش کیه دیگه؟اگه اون طرف نبود هم صادقیان بود تو تیم ملی هم کریمی هم تعداد بازی های ملی مبعلی بالاتر بود.تو پیج پیام هم که دوباره حماسه راه افتاده و یکی رو دارن نابود می کنن :n03:
mohsen_gh1991
06-05-2014, 22:14
تقریبا معلوم بود که پیام صادقیان تو جام جهانی حضور نداره. تو جو های سنگین خودشو به شدت گم میکنه و حرکاتی انجام میده که تیمو بدجوری به چالش میکشه. اون از بازی با استقلال که سر یه خطای ساده الکی لنگ و لقد انداخت تو بازی اخر لیگ هم همینطور یه حرکت مشابه انجام داد. هنوز برای رسیدن به تیم ملی اونم تو جام جهانی بزرگ نشده.
Sh-Meteor
06-05-2014, 23:16
باشگاه پرسپولیس به فعالیت های اروپایی اش ادامه می دهد. / قرار داد همکاری با آث میلان و نایمخن
باشگاه پرسپوليس براي توسعه همکاريهايش با دو باشگاه اروپايي قرارداد همکاري امضا خواهد کرد.
به نقل از فارس، باشگاه پرسپوليس براي توسعه همکاريهاي خود با فوتبال روز دنيا قرار است با دو باشگاه اروپايي قراردادهاي همکاري امضا کند
تا در زمينه کشف استعدادها و صدور بازيکن ارتباطات بينالمللي داشته باشد،
در اين راستا باشگاه پرسپوليس با دو باشگاه ميلان ايتاليا که در زمان رويانيان مراوده با اين باشگاه آغاز شده و همچنين نايمخن هلند که عليرضا جهانبخش را در اختيار دارد قرارداد همکاري امضا خواهد کرد.
.
.
.
این خبر رو، امیر عابدینی ( یکی از اعضای کمیته فنی ) تائید کرد.
منبع: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%8A_%D9%BE%D8%B1%D 8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%A8%D8%A7_%D 9%86%D8%A7%D9%8A%D9%85%D8%AE%D9%86_%D9%88_%D9%85%D 9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86)
مدیرای ذوب اهن چقد خوش اشتها تشریف دارن از یک طرف میگن محسن مسلمان برای فصل جدید لازم داریم
به باشگاه پرسپولیس نامه زدن برای جذب قطعی خانزاده- غریبی:n29:
Sh-Meteor
07-05-2014, 21:56
مدیرای ذوب اهن چقد خوش اشتها تشریف دارن از یک طرف میگن محسن مسلمان برای فصل جدید لازم داریم
به باشگاه پرسپولیس نامه زدن برای جذب قطعی خانزاده- غریبی:n29:
سرمربی های احتمالی ذوب آهن برای فصل بعد: یا گل محمدیه یا ابراهیم زاده... که احتمال حضور ابراهیم زاده خیلی بیشتره...
گویا ابراهیم زاده، برنامه داده و توی مجموعه ذوب آهن همه ی مسئولین قبول کردن...
.
.
.
ابراهیم زاده گفته اگه من بیام، حدادی فر رو اصلا نمیدم... (شاید مسلمان رو هم خودش گفته)
.
.
.
.
.
.
.
ولی به نظر من اگه خانزاده و غریبی برگردن پرسپولیس بهتره، هردو شون جوون و خیلی خوب هستن...
با توجه به این که احتمال رفتن سید جلال به قطر وجود داره، به خانزاده احتیاج پیدا می کنیم.
ولی چون مهاجم زیاد داریم، غریبی تو پرسپولیس فیکس بازی نمی کنه.!
Sh-Meteor
17-05-2014, 18:05
گزارش سايت اسپانيايي از سفر رئال به تهران
گزارش سايت اسپانيايي از سفر رئال به تهران
يک سايت اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي سفر به ايران و انجام بازي تدارکاتي با پرسپوليس خبر داد.
سايت الکانفيدنشال اسپانيا در گزارشي به موضوع حضور رئال مادريد با ستارگانش در ايران پرداخت و نوشت اين موضوع به اين خاطر بوده که پرس براي توسعه تجارتش با کمپاني ACS که خودش دبير اجرايي آن است علاقه دارد رئال مادريد را به تهران بياورد.
به نقل از ايسنا، اين پايگاه اينترنتي گزارش خود را اين گونه آغاز کرده است: پرس رييس رئال مادريد در ماههاي گذشته چندين بار به خاطر سياستهاي اقتصادياش با چالش روبرو شده است. در همين زمينه نمايندهاي از باشگاه پرسپوليس گفت که نمايندگان ما در اسپانيا با سران رئال مذاکره کرده و به توافق اوليه هم دست پيدا کردهاند. همين موضوع احتمال سفر رئال مادريد به ايران پيش از سفر به آمريکا را افزايش ميدهد. با اين حال رئاليها مي دانند که براي حضور در آمريکا بايد همه ستارگان خود را به همراه داشته باشند و اين ممکن است باعث غيبت برخي از بازيکنان اين تيم در سفر به ايران شود.
دوره رياست فلورنتينو پرس در رئال مادريد بيش از آن که با به دست آوردن موفقيتها همراه باشد با هزينه کردن شناخته شده است. در واقع رئال مادريد در زمان رياست پرس تنها يک قهرماني به دست آورده و پايه گذاري اصلي جذب ستارههاي بزرگ هم در زمان لورنزو سانس گذاشته شد که بازيکناني مثل فيگو و زيدان به اين تيم اضافه شدند.
رئال در سالهاي گذشته علاوه بر جذب ستارههاي بزرگ به استعدادهاي خود هم توجه داشت، اما پرس چيزي بيشتر از اين ميخواهد و خوشحال نيست. ناکامي در به دست آوردن قهرماني لاليگا براي او قابل قبول نيست، چرا که پرس اين عنوان را هدفگذاري کرده بود. او نميداند که در چند بازي آخر ليگ در تيمش چه گذشته است. پرس فکر ميکند که بازيکنان بيش از هر چيزي نگران حضور در ليسبون و انجام بازي فينال ليگ قهرمانان هستند. حتي پس از صحبت با بازيکنان هم از عصبانيت او کم نشد. در حالي که برخي روزنامههاي اسپانيايي از رابطه نه چندان خوب او با آنچلوتي و برخي بازيکنان صحبت ميکنند، پرس ميداند که حتي در صورت پيروز نشدن بر آتلتيکو در فينال ليگ قهرمانان ميتواند در پست خود باقي بماند. با اين حال به نظر ميرسد که قصد پرس از بردن رئال به ايران انجام يک کار تجاري بزرگ با شرکت ACS و ايجاد روابط خوب با برخي افراد در اين کشور است.
پرس در آخرين نشست خبري خود در مقابل انتقادهايي که از او به خاطر استفاده ابزاري از رئال مادريد براي سود کمپاني شخصي اش ACS ميشد اين گونه پاسخ داد: در جايگاه ويژه برنابئو معاملهاي انجام نميشود، بلکه ارزشها انتقال پيدا ميکند. در اين زمينه اين ترديد به وجود ميآيد که چرا پرس ميخواهد تيمش را به کشوري مثل ايران که سابقه زيادي در فوتبال ندارد، ببرد. با اين وجود پرس ميگويد که ايران يک قدرت فوتبالي در منطقه خاورميانه است. آنها به جام جهاني 2014 برزيل صعود کردهاند و سرمربيشان هم کيروش است که پرس براي پايان عصر دل بوسکه در رئال او را براي سرمربيگري رئال انتخاب کرد. آنها پيش از اين هم سه بار در سالهاي 1978، 1998 و 2006 به جام جهاني صعود کردند که در اين دورهها يک برد، دو مساوي و شش باخت داشتند.
پروژهاي که کمپاني تحت مديريت پرس قصد اجراي آن را دارد شامل ساخت جادهها، راهها، فرودگاهها و چند بيمارستان است که نزديک به دو ميليارد يورو ارزش دارد. در کنار اين شرکت کمپانيهاي مثل FCC، OHL و Sacyr و Ferrovial هم به دنبال عقد قراردادهاي بزرگ خارجي هستند تا جلوي کار عمومي در اسپانيا گرفته شود.
در ماه مارچ خسوس بنگاس رييس سازمان هماهنگي کارمندان اسپانيايي پس از نشست با سفير ايران در اسپانيا گفت که ايران يک اقتصاد در حال توسعه دارد و نياز به سرمايهگذاري در بخش زير ساختها و همکاريهاي خصوصي – دولتي خواهد داشت.
بنگاس همچنين به سفر محمدعلي نجفي، معاون وقت رييس جمهور ايران به مادريد در ماه ژانويه اشاره کرد که براي گسترش همکاريهاي دو کشور انجام شد.
وین رونی
18-05-2014, 20:11
غلبه پيشکسوتان پرسپوليس بر استقلال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D8%B3%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D9%BE%D8%B1%D 8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%A8%D8%B1_%D 8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84)
تيم فوتبال پيشکسوتان پرسپوليس در فينال ديدارهاي چهار جانبه با نتيجه 3 بر 2 پيشکسوتان استقلال را شکست داد.
تيمهاي فوتبال پيشکسوتان پرسپوليس و استقلال در فينال مسابقات چهارجانبه باشگاه پيام به مناسبت هفته ارتباطات از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه مخابرات به مصاف يکديگر رفتند.
به نقل از فارس، اين ديدار که تماشاگران زيادي از جمله عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس را داشت در پايان با نتيجه 3 بر 2 به سود قرمزپوشان به پايان رسيد. گلهاي پرسپوليس در اين ديدار توسط جباري، تارتار و برمک به ثمر رسيد و گلهاي استقلال نيز توسط هراتينيا و رضا حسنزاده وارد دروازه قرمزپوشان شد.
در حاشيه اين ديدار درگيريهاي لفظي در چند صحنه پيش آمد اما يکي از پرحاشيهترين صحنهها درگيري لفظي جباري و محمد نوازي بود که با پادرمياني برخي ديگر از بازيکنان ختم به خير شد.
دغاغله با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ملوان به پرسپوليس پيوست.
مهدي دغاغله مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ملوان با عقد قراردادي داخلي و به مدت 2 فصل به پرسپوليس پيوست.
اين در حالي است که بازيکنان مورد نظر علي دايي امروز در رفت و امد به باشگاه پرسپوليس هستند تا با مديرعامل اين باشگاه ديدار کنند.
طارمي با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
مهاجم تيم فوتبال ايرانجوان بوشهر با عقد قراردادي دوساله به پرسپوليس پيوست.
مهدي طارمي با عقد قرادادي دوساله به باشگاه پرسپوليس پيوست.
اين مهاجم سهميه زير 23 سال است و فصل گذشته در ايرانجوان بوشهر 12 گل به ثمر رسانده است.
منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن: یک صحبتهایی مبنی بر اومدن محسن فروزان دروازه بان فصل گذشته گسترش فولاد تبریز و محمد امین حاج محمدی مدافع فصل قبل نفت تهران به پرسپولیس هست:n01:
Sh-Meteor
20-05-2014, 20:21
این طارمی کیه؟؟؟
به نظر من با وجود مهاجمایی مثل خلعتبری، عباس زاده، (شاید انصاری فرد)، همین دغاغله و ... اصلا بهش فرصت بازی نمی رسه... یا حداقل خیلی کم.
به هر حال امیدوارم به درد تیم بخوره!
این طارمی کیه؟؟؟
به نظر من با وجود مهاجمایی مثل خلعتبری، عباس زاده، (شاید انصاری فرد)، همین دغاغله و ... اصلا بهش فرصت بازی نمی رسه... یا حداقل خیلی کم.
به هر حال امیدوارم به درد تیم بخوره!
به علی دایی و خریدهاش اعتماد داشته باشید ...
فصل قبل رو که یادتون نرفته؟
عباس زاده، شاکری، غریبی، خانزاده، صادقیان، مسلمان ...
در نگاه اول حداقل سه چهار تای اول خریدهای بدی به حساب می اومدن
ولی نتیجه اش رو دیدیم ...
Sh-Meteor
21-05-2014, 00:51
غلبه پيشکسوتان پرسپوليس بر استقلال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D8%B3%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D9%BE%D8%B1%D 8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%A8%D8%B1_%D 8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84)
تيم فوتبال پيشکسوتان پرسپوليس در فينال ديدارهاي چهار جانبه با نتيجه 3 بر 2 پيشکسوتان استقلال را شکست داد.
تيمهاي فوتبال پيشکسوتان پرسپوليس و استقلال در فينال مسابقات چهارجانبه باشگاه پيام به مناسبت هفته ارتباطات از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه مخابرات به مصاف يکديگر رفتند.
به نقل از فارس، اين ديدار که تماشاگران زيادي از جمله عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس را داشت در پايان با نتيجه 3 بر 2 به سود قرمزپوشان به پايان رسيد. گلهاي پرسپوليس در اين ديدار توسط جباري، تارتار و برمک به ثمر رسيد و گلهاي استقلال نيز توسط هراتينيا و رضا حسنزاده وارد دروازه قرمزپوشان شد.
در حاشيه اين ديدار درگيريهاي لفظي در چند صحنه پيش آمد اما يکي از پرحاشيهترين صحنهها درگيري لفظي جباري و محمد نوازي بود که با پادرمياني برخي ديگر از بازيکنان ختم به خير شد.
کلیپ قهرمانی پیشکسوتان پرسپولیس در چهارچوب مسابقات چهاجانبه رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید. + حواشی
منبع: سرویس ویدئو ورزش سه
بازيکن پرسپوليس به پديده مشهد پيوست
بازيکن فصل گذشته پرسپوليس به پديده مشهد پيوست.
ميلاد غريبي بازيکن سابق تيمهاي پرسپوليس و ذوبآهن اصفهان با تيم فوتبال پديده مشهد به توافق رسيد و در ليگ برتر چهاردهم در اين تيم مشهدي به بازي خواهد پرداخت.
به گزارش فارس، غريبي البته با پرسپوليس قرارداد دارد و با مساعدت مسئولان اين باشگاه راهي پديده شده است.
Sh-Meteor
24-05-2014, 17:30
میلاد غریبی بازیکن خیلی خوبیه...
همین طور خانزاده...
.
.
به نظرم باشگاه کار درستی کرد.
تو پرسپولیس حیف میشد. بازی بهش نمی رسید.!
Sh-Meteor
24-05-2014, 17:33
آقایون من اولین باره یه چنین چیزی میشنوم: جام نایب قهرمانی پرسپولیس تحویل باشگاه شد!
اصلا داریم؟؟؟ سالای قبل میدادن؟؟؟
قضیه چیه؟؟
.
.
منبع: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پرسپولیسیها: طی برنامه تلویزیونی خط قرمز ، در لحظات پخش تصاویری در خصوص حسن صادقیان ، فرزند او پیام صادقیان ، به شدت گریه كرد.پیام در تلویزیون داشت از آن بی مهری ها می گفت:«من بچه تبریزم. دوست دارم برای تیم شهرم بازی کنم اما به چه امید؟ با پدرم حسن صادقیان چه کردند؟ در آن زمان چه کمکی به پدرم کردند؟ فردا پیام صادقیان هم اتفاقی برایش بیفتد همان خواهد شد!» روایت پسر از حادثه تلخ برای زندگی پدر:« پدرم در یک بازی در آذربایجان به شدت مصدوم شد. تکل بدی روی پایش زدند و با همان تکل قطع نخاع شد . او با همان حادثه جان باخت درحالی که در 10 سالگی من 80 درصد از قابلیت های حرکتی اش را از دست داده بود.»
دانلود گفتگوی خط قرمز با پیام صادقیان ( قسمت ۱ ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود گفتگوی خط قرمز با پیام صادقیان ( قسمت ۲ ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوشبختانه نیلسون با باشگاه به توافق رسید و فصل آینده هم دروازه بان پرسپولیسه:n05:
moh3en_sh
31-05-2014, 02:04
پرسپولیس نیوز : مهدی طارمی در شاهین بوشهر رشد کرد.بازیکنی که در اولین بازیش در لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران مقابل نفت در دقیقه 85 به میدان آمد و سه دقیقه بعد گل تساوی تیم بوشهری را وارد دروازه تهرانی ها کرد.از آن به بعد اما پشت خط مهاجمانی مانند منصور تنهایی، عماد رضا و پورخسروانی ماند و حمید استیلی کمتر به او اعتماد کرد. فصل بعد هم شاهین با درخشان و فیروز کریمی کمتر میلی به بومی گرایی و جوانگرایی داشت. شاهین که سقوط کرد، طارمی باید به خدمت سربازی می رفت.هیچ واسطه و دلالی هم نداشت.به همین دلیل بدون تیم ماند و روانه پادگان شد.
پدرش علی طارمی تکنیکی ترین مدافع میانی تاریخ بوشهر است.او به فرزندش گفته بود برو خدمت؛ خدا همه جا هست. نگران فوتبالت نباش.طارمی بعد از خدمت روانه ایرانجوان دیگر تیم بوشهری شد. مهندس دلگرم سرمربی ایرانجوان به او اعتماد کرد و جعفر پورکبگانی مدیرعامل آن تیم با وی قراردادی دو ساله بست.
*درخشش در ایرانجوان
طارمی در ایرانجوان زود جا افتاد. او که متولد 17 تیرماه 1371 است بارها گلزنی کرد و پاس گل داد اما تیمش برای رسیدن به لیگ برتر، قافیه را به نفت مسجد سلیمان و پیکان باخت و نتوانستند روانه لیگ برتر شوند. این اما مانع از دیده شدن طارمی نشد.
*چشمان دایی در لیگ یک
نیم فصل لیگ یک فصل قبل بود که دایی به دو نفر از مشاوران و نزدیکانش ماموریت داد بهترین های لیگ یک و حتی لیگ دو را با مشخصات کامل و فیلم بازی به او معرفی کنند.شهریار در بازیکن پسندی سخت گیر است و دوستان او این را خوب می دانستند. آنها مجموعه ای 20 نفری را به دایی معرفی کردند که یکی از آنها طارمی بود.«خودش است؛ قدر خودش را بداند به همه جا می رسد» این جمله ای بود که دایی بعد از دیدن فیلم بازی طارمی بر زبان آورد. او از مشاورانش خواست بازی های او را زیر نظر بگیرند اما در این رابطه با هیچکس گفتگو نکنند و مذاکره با خود بازیکن هم به پایان فصل موکول شود.
*تماس با پدر طارمی
در پایان لیگ دسته اول و زمانی که دایی می خواست لیست خود را تنظیم کند با پدر طارمی تماس گرفته شد تا بدانند آیا اصلا مهدی حاضر به حضور در تهران و پرسپولیس هست یا نه.پدر موضوع تماس را به پسرش گزارش داد و مهدی سر از پا نشناخته گفت:دایی الگوی من بوده و بازی در پرسپولیس آرزوی من است.پدر فردای آن روز به باشگاه ایرانجوان رفت تا در رابطه به رضایت نامه پسرش مذاکره کند. پورکبگانی ابتدای فصل و هنگام عقد قرارداد دوساله به طارمی قول شفاهی داده بود که در صورت پیشنهاد لیگ برتری برای او،رضایت نامه اش را صادر کند.قراردادی 55 میلیون تومانی که فقط 15 میلیون آن پرداخت شده بود. مهدی قید 40 میلیونش را زد و رضایت نامه به دست منتظر تماس بعدی دایی شد.
*ذوب و یحیی به دنبال طارمی
ذوب آهن با یحیی گل محمدی قصد جوانگرایی دارد.قاضی نور مدیر اجرایی باشگاه بارها با طارمی تماس گرفت تا او را پای میز مذاکره بنشاند اما او دل در گرو پرسپولیس داشت و به پیشنهاد ذوب آهن فکر نکرد.
*دیدار با دایی و عقد قرارداد
ظهر سه شنبه 30 اردیبهشت او به همراه وکیلش به دفتر باشگاه پرسپولیس رفت.دایی و رحیمی حرفهایشان را زدند و جالب اینکه حرفی از پول به میان نیامد.طارمی قرارداد دوساله اش را سفید بست و نوشتن مبلغ را به خود دایی و رحیمی سپرد و با آنها دست یا علی داد و از باشگاه روانه فرودگاه شد تا به بوشهر برود.
*سیل تماس های از استقلال
خبر عقد قرارداد طارمی که در رسانه ها پیچید تلفن او به طرز کلافه کننده ای زنگ خورد.مسعود پالیزدان مربی سابق او در شاهین که مدتی را در سپاهان دستیار قلعه نویی بوده با وی تماس گرفت و گفت «امیر خان تو را می خواهد.» طارمی هم با تشکر از حسن نظر قلعه نویی گفت که با پرسپولیس قرارداد دارد و بازیکن این تیم است . او از علاقه اش به دایی و پرسپولیس گفت تا ماجرا تمام شود اما دقایقی بعد تماس ها افزایش یافت. فردی که خود را دوست قلعه نویی معرفی می کرد اصرار داشت وی را ببیند و طارمی تمایلی به دیدن او نداشت. دقایقی بعد از باشگاه ایرانجوان با پدر طارمی تماس گرفتند و او را به یک نشست دوستانه دعوت کردند. پدر طارمی آنجا برخی مسئولان ایرانجوان را در کنار سه فرد غریبه دید. افرادی بوشهری که همان باصطلاح دوستان قلعه نویی بودند و می گفتند پرسپولیس تعدد مهاجم دارد. قرارداد مهدی هم کم بسته شده ما جریمه فسخ آن را می دهیم و با مبلغ بالاتر او را به استقلال می بریم چون امیرخان به او اعتقاد زیادی دارد. پورکبگانی مدیر ایرانجوان هم گفته بود « من به دوستان گفته ام که مهدی دیگر بازیکن ما نیست اما می گویند اگر به استقلال بیاید به ایرانجوان هم کمک مالی می کنیم» پاسخ پدر مهدی یک جمله بود«من در کار فوتبال او دخالت نمی کنم. خودش وکیل دارد اما اگر پسر من است پای قول و قرارش می ماند»
*دیدار در کافی شاپ
عاقبت پس از تماس های کلافه کننده، پدر مهدی به او گفت اینها که تماس می گیرند بچه بوشهر و از دوستان قلعه نویی هستند. ادب حکم می کند حداقل جوابشان را بدهی.نشست سه نفر از دوستان قلعه نویی با طارمی در کافی شاپی در بوشهر برگزار شد و یکی از دوستان طارمی هم او را همراهی میکرد.طارمی حرفها را که شنید گفت« از اعتماد آقای قلعه نویی ممنونم و او مربی بزرگی است، استقلال هم تیم بزرگی است اما من پرسپولیسی هستم و دست یا علی که با دایی و رحیمی داده ام را با یک میلیارد تومان هم عوض نمی کنم. فسخ قرارداد با این تیم کاری ضد اخلاقی است و من چنین کاری نخواهم کرد.» پاسخ او پایانی بر پیگیری های 72 ساعته استقلالی ها بود. او حالا می آید تا در خط حمله سرخ ها خود را محک بزند . خط حمله ای که بزرگانی چون کلانی، بهزادی، پیوس، محمدخانی و دایی و ... را در خود دیده و حالا باید طارمی جوان چه خواهد کرد.
مثل اینکه دهنوی با ذوب آهن قرارداد یکساله بسته فصل بعد در این تیم بازی میکنه
فروزان هم با تراکتور قرارداد بست مسئله اومدنش به پرسپولیس منتفی شد
اینجور که تو خبرا هست احتمال خیلی زیاد محمد نوری و نورمحمدی در پرسپولیس فصل بعد علی دایی جایی ندارن اگه اتفاق خاصی رخ نده از تیم جدا میشن
Sh-Meteor
08-06-2014, 16:24
از رفتن دهنوی خوشحال شدم...
.
سوشا مکانی به پرسپولیس پیوست...!
از رفتن دهنوی خوشحال شدم...
.
سوشا مکانی به پرسپولیس پیوست...!
واقعا ؟!!!!!
خیلی ازش بدم میاد یادم نرفته اون بازی با استیل آذین :n27:
king_darkness
08-06-2014, 17:58
بمب حاشیه این فصل پرسپولیس جور شد !!!
من موندم فصل قبل واسه چی این همه واسه گرفتن دهنوی سر و دست شکوندن و کلی خرج کردن!!!
New-P30world
08-06-2014, 21:28
خدا اون بالاست!
ولی خب فصل پیش تو فولاد خیلی خوب کار کرد البته به خاطر انگیزه جام جهانی بوده حتماً !
این فصل چه انگیزه ایی میخواد داشته باشه دیگه با خودشه چود نیلسون نیمکت بیا نیست!
Sh-Meteor
09-06-2014, 17:13
واقعا ؟!!!!!
خیلی ازش بدم میاد یادم نرفته اون بازی با استیل آذین :n27:
پیوستن سوشا به پرسپولیس درسته...
حتی سایت باشگاه هم تیتر شو کار کرده...
.
.
.
.
.
یکی اون حرفاش پشت دایی بعد از بازی استیل آذین
یکی اون حرکت هاش توی نیمه نهایی حذفی سال قبل که بعید میدونم پشتش حرفی نبوده باشه...
..
.
کلا زیاد خوشحال نشدم ولی فعلا ازش حمایت می کنم تا بتونه خودشو برام ثابت کنه...
Sh-Meteor
09-06-2014, 17:27
کاپیتان پرسپولیس برای فصل آینده با استقلال به توافق قطعی رسید تا به جمع یاغی های تاریخ بپیوندد.
این تیتریه که افکار نیوز کار کرده و به یکی از پربازدید ترین و پر بحث ترین پست هاش تبدیل شده!
کاملشو که خوندم، خلاصه اش این میشد که من می نویسم براتون:
1. محمد نوری دیشب (یکشنبه 18 خرداد) با استقلال به توافق رسیده و در آینده نزدیک رسانه ای میشه...
2. در استقلال جانشین، مجتبی جباری میشه...
3. محمد نوری: خط خوردنم از تیم ملی به خاطر نیمکت نشینی در پرسپولیس در هفته های آخر بود.:n08:
4. از استقلال، سایپا و سپاهان امسال پیشنهاد داشته.
5. فصل قبل فقط 32 میلیون دریافتی داشته.:n04:
6. محمد نوری: به زودی حرف هایی علیه پرسپولیس مطرح می کنم.:n24:
7. محمد نوری: اگر بخواهید می توانم کاری کنم که نورمحمدی هم پیراهن استقلال را بپوشد. :n04:
لینک خبر در افکار نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
teraktor2003
09-06-2014, 18:02
کاپیتان پرسپولیس برای فصل آینده با استقلال به توافق قطعی رسید تا به جمع یاغی های تاریخ بپیوندد.
این تیتریه که افکار نیوز کار کرده و به یکی از پربازدید ترین و پر بحث ترین پست هاش تبدیل شده!
1. محمد نوری دیشب (یکشنبه 18 خرداد) با استقلال به توافق رسیده و در آینده نزدیک رسانه ای میشه...
3. محمد نوری: خط خوردنم از تیم ملی به خاطر نیمکت نشینی در پرسپولیس در هفته های آخر بود.:n08:
7. محمد نوری: اگر بخواهید می توانم کاری کنم که نورمحمدی هم پیراهن استقلال را بپوشد. :n04:
لینک خبر در افکار نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مفنگی رو قبلا باید با تیپا می نداختن بیرون که شاخ نشه الان:n21:
ببین سر بازوبند پرسپولیس چی اوردن که هر چلغوزی به دستش بسته...:n27:
teraktor2003
09-06-2014, 18:03
این مفنگی رو قبلا باید با تیپا می نداختن بیرون که شاخ نشه الان:n21:
ببین سر بازوبند پرسپولیس چی اوردن که هر چلغوزی به دستش بسته...:n27:
سوشا اومدنش خوبه به شرطى که تبديل به شهاب گردان دوم نشه
خوب کار کنه ميتونه تا سال ها دروازه پرسپوليس رو بيمه کنه
همش نميشه که اميدمون به نيلسون باشه
در کل براى بلند مدت جواب ميده
وین رونی
10-06-2014, 18:00
رضا نوروزي رسما به پرسپوليس پيوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2%D9%8A_%D8%B1%D8%B3%D9%85%D8%A7_%D8%A8%D9%87_ %D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_% D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%B3%D8%AA)
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله به پرسپوليس پيوست.
رضا نوروزي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
eman619rv
10-06-2014, 18:04
رضا نوروزي رسما به پرسپوليس پيوست
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله به پرسپوليس پيوست.
رضا نوروزي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال نفت با عقد قراردادي دو ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
رضا نوروزي اظهار داشت: خدا را شکر پس از صحبتهايي که داشتم با پرسپوليسيها به توافق رسيدم و قراردادم را امروز با اين تيم بزرگ امضاء کردم.
به گزارش فارس، وي افزود: من به عشق هوادارن به اين تيم آمدهام و برنامههاي خوبي هم دارم. اميدوارم که مشکلي برايم به وجود نيايد و با آرامش يک سال موفق را در کنار دايي و هواداران داشته باشم.
وي در پاسخ به سؤالي که مشکل شما با تيم نفت چه ميشود گفت: مطمئنم قرارداد من تا پايان فصل گذشته يعني فصل نقل و انتقالات در سال 92 و 93 بود. من حتي از سازمان ليگ استعلام گرفتم و مشکلي نبود ولي نميدانم چرا نفتيها اعتقادشان بر اين است که من قرارداد دارم، نميدانم ميخواهند اين موضوع را پيگيري کنند، يا خير، اما من استعلام گرفتم و امروز پرسپوليسي هستم. به هر جهت خدا را شکر سازمان ليگ وجود دارد و مشکلي نميبينم.
وي درباره احتمال آقاي گلياش گفت: به پرسپوليس آمدم تا با کمک آقاي گل جهان يعني علي دايي آقاي گل شوم آمدهام تا انتظارات را برآورده کنم و امروز که شاگرد دايي شدم خيلي از اين بابت خوشحالم. من به پرسپوليس آمدم تا براي هوادارانش، بازيکنان و پيراهن اين تيم گل بزنم و اميدوارم با استفاده از تجارب کادر فني به اين خواستهام برسم. من مطمئنم که يکي از گزينههاي آقاي گلي هستم و قطعاً روي اين هدفم ميايستم.
نوروزي در پايان درباره وضعيت پرسپوليس نيز گفت: خدا را شکر همه چيز خوب است و حالا که به عشق هواداران و دايي به اين تيم آمدهام ميخواهم به تيم کمک کنم. در اين راه فقط هواداران بايد مثل اعتماد دايي به من کمک کنند تا انشالله برايشان گل بزنم و لذت ببرند.
New-P30world
10-06-2014, 18:19
نوروزی اگه آمادگی و انگیزه فصل پیشش رو حفظ کنه خیلی خیلی بیشتر از سیدصالحی و حاتمی مفید خواهد بودش!
حالا میمونه کریم انصاری فرد که ببینیم مسه فصل پیش بازم مثلا میخواهد! منتظر پیشنهاد خارجی بمونه و از چشم دائی بیوفته یا نه بیاد
کلا چون تو آسیام بازی داریم و تو این چند ساله تیم های حاضر بطور کامل آبروی فوتبالمون رو بردن باید حداقل حداقلش آبرو داری کنیم
فصل سختی رو پیش رو داریم چون برای سه جام باید جنگید و همونطور که گفتم باید آبروی داری کرد!
به امید روزهای خوب/
Sh-Meteor
11-06-2014, 12:47
سوء استفاده از لوگو دو تیم باشگاهی پرطرفدار پایتخت.
اخیرا دو شبکه فارسی زبان در مسیر یکی از جهتهای تازه رواج یافته ماهوارهای در ایران روی ایر رفتهاند.
مسوولان این دو شبکه مدعی هستند یکی از این کانالها مربوط به پرسپولیس و دیگری در ارتباط با استقلال است!
چنانچه میبینید حتی در طراحی لوگوی این شبکهها هم از اسم و نشان سرخابیهای تهرانی استفاده شده؛ آنچه طبعا نمیتواند مبنای قانونی داشته باشد.
مدیران جدید پرسپولیس و استقلال این روزها آنقدر درگیری و گرفتاری دارند که بعید است فرصت پیگیری چنین سوءاستفادههایی را داشته باشند،
اما به هر حال مسوولان این شبکهها از آغاز پخش برنامههای این دو کانال همزمان با شروع بازیهای ایران در جام جهانی خبر دادهاند!
وین رونی
12-06-2014, 22:51
یعنی یکی از بدترین خبرها موندن نوری و نورمحمدی در تیم بود.
حیف پولی که به این دو میدن
یکیشون که استقالالی شده بود
یکیشون هم که موندش تو تیم به ضررش بود
هیچ تیمی اینها رو نمی خواست و فقط بازار گرمی کردن
Sh-Meteor
12-06-2014, 23:12
خدائیش گل گفتی...
.
با نور محمدی کاری ندارم، چون حاشیه زیادی درست نکرد (یا حداقل من چیز خاصی نشنیدم)
ولی دیگه حالم از محمد نوری بهم میخوره:n21:، رسما از چشمم افتاد.
ای کاش میرفت همون استقلال...
.
فقط خدا کنه امسال بازوبند رو نبنده...
بازوبند پرسپولیس :n12:حرمت داره.
نورالهی با پرسپولیس سه ساله بست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال فولاد یزد با قرادادی 3 ساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، احمد نورالهی هافبک دفاعی تیم فوتبال فولاد یزد پس از مذاکره با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس و تائید سرمربی، قراردادش را به مدت 3 سال با پرسپولیس به ثبت رساند.
گفتنی است؛ احمد نورالهی بازیکن تیم ملی امید سهمیه زیر 23 سال تیم فوتبال پرسپولیس محسوب خواهد شد.
Sh-Meteor
15-06-2014, 15:54
قرارداد پرسپولیس با آدیداس؟؟؟
قطعا لباس از طرف باشگاه بهشون داده شده!!
و این در شرایطیه که باشگاه برای فصل بعد با آل آشپورت قرار داد داره...
هادی نوروزی هم متاسفانه دوباره به پرسپولیس برگشت:n29:
این محمد نوری - هادی نوروزی کجای دلمون بزاریم آخه:n23:
SHAKERDOOST
18-06-2014, 17:47
سيدصالحي به سايپا پيوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A_%D8%A8%D9%87_%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D9%BE%D8%A7_% D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%B3%D8%AA) :n20::n19:
teraktor2003
18-06-2014, 19:08
سيدصالحي به سايپا پيوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A_%D8%A8%D9%87_%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D9%BE%D8%A7_% D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%B3%D8%AA) :n20::n19:
بهترین خبر امروز:n02:
سد مهدی رحمتی هم رفت پیکان
mehdi_mh71
18-06-2014, 19:29
امسال قهرمانيم
نفت و فولاد که مربى هاشون عوض شده عمرا بتونن نتيجه پارسالشون بگيرن
تراکتور هم قطعا با خطيبى به مشکل ميخوره
استقلال هم کلى جوون گرايي کرده و رحمتى هم رفته بعيده بتونه تا روى روال بيفته زمان ميبره
ولى پرسپوليس تقريبا تيم سال قبلشو حفظ کرده
ايشاالا قهرمانيم
Sh-Meteor
21-06-2014, 10:28
جدايي دروازهبان پرسپوليس قطعي شد
جدايي رضا محمدي از پرسپوليس قطعي شد.
رضا محمدي سنگربان تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسات متوالي با مسئولان باشگاه، جدايياش از اين تيم قطعي شد.
محمدي بارها در چند روز گذشته به باشگاه رفت و آمد داشته تا مطالبات خود را دريافت کند، اما هر دفعه دست خالي از باشگاه بيرون آمده است.
محمدي سه پيشنهاد از تيمهاي ليگ برتري دارد که يکي از آنها مربوط به نفت مسجد سليمان است که قرار است به زودي دروازهبان سابق قرمزپوشان
سفري به مسجد سليمان داشته باشد و در صورت توافق نهايي قرارداد خود را امضا کند.
پ.ن:
شاید از لحاظ فنی در حد خیلی از دروازه بان های ایران نباشه، ولی خیلی خوش اخلاق و با معرفت بود.
ذخیره نیلسون بود؛ در عین این که باهاش رقابت می کرد، اما هیچ وقت تلاش نکرد با ضد فوتبال حتی یه بازی جای نیلسون بیاد.
نیلسون بار ها گفته: یکی از بهترین رفیقام تو ایران، رضا محمدی بوده.
به شخصه دعا می کنم انشاالله هرجا هست موفق باشه!:n12:
ragbar12
22-06-2014, 18:44
با اين بازيهاي درخشاني كه سيد جلال و مهرداد پولادي تو جام جهاني انجام ميدن بعيد نيست فصل بعدو خارج از ايران بازي بكنن . دايي بايد فكري اساسي براي خط دفاعي فصل اينده بكنه اگه بتونن اين دو تا رو حفظ كنن كه خوبه و گرنه بايد يار گيري مناسبي انجام بشه چون تيم تو سه جام بايد شركت كنه از جمله جام باشگاههاي اسيا.
Sh-Meteor
22-06-2014, 19:32
با اين بازيهاي درخشاني كه سيد جلال و مهرداد پولادي تو جام جهاني انجام ميدن بعيد نيست فصل بعدو خارج از ايران بازي بكنن . دايي بايد فكري اساسي براي خط دفاعي فصل اينده بكنه اگه بتونن اين دو تا رو حفظ كنن كه خوبه و گرنه بايد يار گيري مناسبي انجام بشه چون تيم تو سه جام بايد شركت كنه از جمله جام باشگاههاي اسيا.
پولادی و سید جلال فوق العاده بودن... نقش شون توی هر دو بازی انکار ناپذیره...
ول به نظر من اگر بخوان ترانسفر شن فقط پولادی ترانسفر میشه...
چون هنوز تقریبا جوونه و میتونه یه چند سالی تو اروپا توپ بزنه و سید جلال حدودا 32 سالشه و احتمال ترانسفرش کمه...
Sh-Meteor
28-06-2014, 18:24
نامه خداحافظي نيلسون از پرسپوليسيها
دروازهبان برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس پس از جدايي از قرمزپوشان نامهاي را براي هواداران نوشت.
نيلسون کوريا پس از حرف و حديثهاي فراوان بالاخره تصميم گرفت که ديگر به ايران نيايد و اين موضوع را رسما از طريق مدير برنامههايش به باشگاه اعلام کرد. از همين رو نيلسون پس از اينکه نيامدنش به ايران قطعي شد، نامهاي خطاب به هواداران فرستاد که به شرح زير است:
«خداحافظي هميشه براي همه سخت است چه برسد به موقعي که بايد با عزيزترين کسان و دوستانت که سالهاي شيرين و خاطرهانگيزي را با آنها داشتيد خداحافظي کنيد.
روي سخنم با هواداران فهيم پرسپوليس و دوستانم در اين باشگاه است که من را تحمل کردند و به من هميشه و همه جوره لطف داشتند. دوست دارم همه اين عزيزان و هواداران خونگرم پرسپوليس که در دنيا بينظيرند بدانند به هيچ چيز جز پرسپوليس و تيم محبوبم و هوادارانش فکر نکردم و در اين مدت هرچه در توان داشتم گذاشتم و هرگز کم نگذاشتم. در اين بينمسائل ريز و درشتي که برايم پيش آمد به هيچ مسئله و موضوعي جز خوبي و محبت هواداران پرسپوليس که بسيار بيدريغ و پاک بود، فکر نکردم و به همين دليل از مردمان وطن دومم يعني ايران که در طول مدت حضورم در اين کشور به من لطف داشتند تشکر ميکنم. من هيچ چيزي جز خوبي از اين مردم نديدم و دوست دارم اين را همه بدانند که تا آخر عمرم از اين خاطرات خوب ياد ميکنم و به آن افتخار ميکنم.
نيلسون در ادامه نامهاش تاکيد کرد: مطمئن باشيد هميشه سعي خواهم کرد تصويرگر خوبي براي تبليغ وطن دومم و فرهنگ مردمانش در کشورم باشم. متاسفانه مشکلات شخصي باعث شد که نتوانم براي سومين سال متوالي در کنار تيم محبوب و مربي با ارزش و برادر بزرگم يعني علي دايي حضور داشته باشم و موفقيت بيشتري را به دست آورم ولي از امروز مانند يک هوادار از پرسپوليس بزرگ در هر کجاي اين کره خاکي باشم، طرفداري ميکنم. بايد از همه مديران دو سال گذشته و تمام مربياني که با آنها کار کردم تشکر کنم و از آنها بابت تک تک چيزهاي جديدي که به من آموختند سپاسگزار باشم. همچنين تشکر ويژه از دوستم يعني بيات دارم که با تمام وجود براي من در موفقيتم در پرسپوليس مثل يک دوست کنارم بود و کارهاي شخصي و غير شخصيام را پيگيري ميکرد.
به اميد روز ديدار
هميشه به ياد شما ايرانيها و هواداران پرسپوليس هستم. شما تا ابد در قلب من ميمانيد.
نيلسون کوريا جونيور»
Mohammad
29-06-2014, 17:19
گویا دوباره نیلسون اعلام کرده که سه شنبه میاد ایران.
فکر می کنم به دلیل حل شدن مشکلات مالیش باشه.
در هر صورت امیدوارم بمونه؛ چون جدا از اینکه از نظر فنی بی نظیره، تعصب مثال زدنی و شخصیتی دوست داشتنی داره.
با اومدن سوشا و موندن احتمالی نیلسون، تویه دروازه دیگه مشکلی نخواهیم داشت. کاش عابدزاده رو قرضی داده بودن. خیلی دوست دارم یه روزی دروازه بان اول پرسپولیس بشه.
باید دید دایی برای خط هافبک چه برنامه ای داره.
Sh-Meteor
29-06-2014, 18:45
میگن میاچ قراره دوباره بیاد پرسپولیس
خلعتبری یک مصاحبه کرده مثل اینکه سر رقم قرارداد به توافق نرسیدن انگار داره از پرسپولیس جدا میشه:n29:
خلعتبري: رحيمي 500 ميليون تخفيف ميخواست
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عليرضا رحيمي تخفيف عجيب و غريبي از من ميخواستم و ميگفت 500 ميليون تومان به ما تخفيف بدهيد.
محمدرضا خلعتبري در گفتوگو با خبرنگار فارس در مورد بحث حضورش در باشگاه پرسپوليس گفت:هواداران پرسپوليس بدانند ميخواستم در اين تيم بمانم و با عليرضا رحيمي هم صحبت کردم. زيادهخواه نيستم اما از قرارداد سال قبل طلب دارم مردم بدانند که اين نبوده که نخواهم در پرسپوليس بمانم و شرط عجيبي نداشتم.
وي افزود: 400 ميليون از قرارداد سال قبل باقي مانده که 340 ميليون آن را بايد به علي دايي بدهم. رحيمي گفته نميتواند پولي به من بدهد چرا که چکهايم براي رويانيان است و خود او بايد پرداخت کرد. او ميگويد قراردادم چيز ديگري بود و 100 ميليون هم بيشتر دريافت کرد به او گفتم اين موضوع درست است اما براساس قراردادي که در فدراسيون ثبت شده عمل نکرديد.رحيمي ميگويد چون مبلغ زياد است نميتواند اين پول را پرداخت کند او از من تخفيف خواست که رقمي عجيب و غريب بود.
خلعتبري در ادامه تأکيد کرد: او 500 ميليون تومان تخفيف ميخواست شما ميدانيد سال قبل با چه شرايطي بازي کرديم ديگر تا همين اندازه بس است هواداران من را حلال کنند دوست داشتم با عشق و علاقه در تيم بمانم اما حالا طلب 400 هزار دلاري عجمان باقي مانده و پرداخت پول را عقب انداختهاند شايد هم طلب عجمان 250 هزار دلار باشد هر تيمي که بتواند رضايتنامهام را بگيرد به آنجا ميروم.
وي در پايان گفت: اميدوارم پرسپوليس با من يا بدون من در هر جامي موفق باشد اما پرسپوليس سال آينده در سه جام حضور دارد من، مهرداد پولادي و سيدجلال حسيني دوست داشتيم در اين تيم بمانيم با اينکه علي دايي را دلسرد ميکنم بسيار ناراحتم اما جدايي من دارد اتفاق ميافتد که اميدوارم هواداران ناراحت نشوند.
Sh-Meteor
01-07-2014, 23:19
ای کاش با خلعتبری توافق می کردن، خیلی به درد می خورد. ناراحت شدم!
آقا این عکس ماله فرودگاه فرانکفورته - :n12:نیلسون:n12: ساعت 1 و نیم امشب میرسه تهران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b32057fb79c179-V.jpg
Mohammad
02-07-2014, 23:01
وضعیت تیم کمی به هم ریختست .. خوب شروع کردیم اما هر چی اومدیم جلوتر مشکلات بیشتر شد. اتفاقات و مصاحبه های اخیر هم این موضوع رو نشون میده. مثل همیشه هم نقش اول این مشکلات پول و مسایل مالی هست ! معلوم نیست پرسپولیس و استقلال چه گناهی کردن که همیشه باید محتاج دولتی ها باشن و اونا هم تا می تونن سنگ اندازی کنن ! اگرم کاری کنن همیشه انگشت اتهام به سمتشون درازه، حالا اگه سپاهان، نفت، فولاد و ... هر کاری کنن انگار نه انگار ! از بین بردن فوتبال دو قطبی و بالا آوردن تیم های شهرستانی به قیمت بازی با اعصاب میلیون ها طرفدار یکی دیگه از پروژه های بلند مدت فدراسیون نشین هاست ظاهرا.
گزارش تصویری: وقتی همه نیلسون را تحویل گرفتند
نیلسون کوریا جونیور که هفته پیش نامه خداحافظی اش از پرسپولیس را نوشته بود و قصد نداشت به ایران برنگردد یک روز بعد از بازگشت به ایران در تمرین پرسپولیس حاضر شد و مورد استقبال همبازی ها و مربیانش قرار گرفت.دیروز در ورزشگاه درفشی فر همه عقاب سیاه را به شدت تحویل گرفتند تا مشخص شود بازگشت این دروازه بان 38 ساله و تکمیل شدن کادر دروازه بان ها خیال بازیکنان را از این پست حساس راحت کرده و و همه از این تصمیم کوریا استقبال کرده اند.عکس یادگاری سوشا و نیلسون هم می تواند جالب باشد و ظاهرا این دو دروازه بان از روز اول بنای دوستی با هم را گذاشته اند.
Mohammad
04-07-2014, 11:44
عجیب دوست داشتنیه این نیلسون ! کاش سنش بالا نبود و بیشتر می تونست بازی کنه، حیف.
این بی خبری از نقل و انتقالات پرسپولیس امیدوارم در نهایت آرامش قبل از طوفان باشه.
Sh-Meteor
04-07-2014, 14:19
رفتن خلعتبری، سید جلال، پولادی و ...
و جذب نشدن عبد الله کرمی، حدادی فر و چند بازیکن دیگه که بحث شون بود به نظرم میتونه خطر ناک باشه.
الان به نظرم توی قلب خط دفاع ( زوج بنگر ) و توی خط هافبک به مشکل می خوریم.
.
فکر کنم نور محمدی و محمد نوری رو هم زوری توی همین دو پست تمدید کردن. فقط خدا کنه این دو پست به اینا نرسه.
نا سلامتی ما قراره تو سه تا جام رقابت کنیم.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-07-2014, 14:41
پرسپولیس سروووووووور آسیا.
البته اگه سید جلال و مهرداد بمونن
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-07-2014, 14:44
من میدونم نوروزی و دغاغله خوبن ولی کسی میدونه طارمی و نور اللهی چطورن؟؟؟؟
درود
دوستان من درست متوجه خبر نیلسون نشدم ... الان نیلسون ماندگار شده یا این که فقط یک دیدار دوستانه از تیم بوده ؟!
ممنون
Sh-Meteor
04-07-2014, 15:25
درود
دوستان من درست متوجه خبر نیلسون نشدم ... الان نیلسون ماندگار شده یا این که فقط یک دیدار دوستانه از تیم بوده ؟!
ممنون
سلام
سه روز پیش رحیمی، دائی، نیلسون و مدیر برنامه های نیلسون جلسه گذاشتن برای تمدید قرارداد نیلسون.
باشگاه می خواست نیلسون دو سال دیگه بمونه و مدیر برنامه های نیلسون گفت: یه سال.
.
خلاصه قرار شد که نیلسون یه سال دیگه پرسپولیس بمونه و این قطعیه.
......
پ.ن:
به نظرم با توجه به سنش، دو سال زیاد بود، یه سال خوبه.
Sh-Meteor
08-07-2014, 04:00
ثبت قرارداد بعضی از بازیکنان فصل بعد تیم
رضا نوروزی
بنگر
دغاغله
سوشا + نیلسون (( جه جور شدن با هم ))
فکر کنم طارمی
.
شایعاتی منبی بر توافق خلعتبری با سپاهان به گوش می خوره.
سید جلال هم کاملا نا معلوم. ( یه روز میگن میاد یه روز میگن میره )
پولادی هم همچنان در تاریکی
PARIYA 69
09-07-2014, 20:34
جديدترين پيشنهاد سيدجلال به پرسپوليس
مدافع مليپوش تيم فوتبال پرسپوليس در جديدترين پيشنهادش به مسئولان باشگاه اعلام کرد: حداقل دريافتي سال گذشتهاش را به 90 درصد برسانند.
پس از کش و قوسهاي فراوان در خصوص ماندن يا رفتن سيدجلال حسيني و به بنبست خوردن طرفين در مذاکرات، مدافع مليپوش قرمزپوشان پيشنهاد جديدي را به باشگاه داد.
او به باشگاه اعلام کرده حداقل کاري کند که دريافتيهاي فصل گذشته او به 80 الي 90 درصد برسد.
اين در شرايطي است که حسيني تا به الان 50 درصد از مطالبات فصل گذشته خود را دريافت کرد و آن موقع حاضر است که رسما با مسئولان باشگاه پاي ميز مذاکره بنشيند اما مثل اينکه باز هم پرسپوليسيها پاي خود را در يک کفش کردهاند و به وي اعلام کردهاند در صورتي مطالباتش پرداخت خواهد شد که قرارداد امسال خود را با قرمزپوشان امضا کند و سپس درباره فصل گذشته تصميمگيري خواهد شد.
Sh-Meteor
12-07-2014, 21:16
مبحث اول --- اخبار باشگاه
تو این اوضاع که تیم تو ترکیه داره تمریناتش رو برگزار می کنه، یه سری اخبار به گوش می رسه:
1. یه بازی دوستانه با بنیادکار ازبکستان خواهیم داشت. ( قطعی شده ولی زمان مشخص نیست )
2. سید جلال و پولادی بازم تکلیف شون هنوز مشخص نشده. البته برادره سید جلال گفته که حتما تو این یکی دو روزه میاد تهران برای مذاکره. ( امید وارم این تمرین نکردن با تیم بهمون ضرر نزنه )
3. نیلسون یکی از رفقاشو که سابقه بازی تو لیگ برتر پرتغال رو داره به کادر فنی معرفی کرده. ( جایگزین سید جلال ) نام: لاندروا اولیویرا سن: 28 قد: 188
پ.ن: دائی گفته اگه سید جلال تمدید کنه، ایشون هر چقدرم خوب باشه جایی تو تیم نداره.
.
..
...
....
.....
....
...
..
.
چند تا عکس از تمرینات روز جمعه تیممون تو ترکیه:
مبحث دوم --- اسپانسر لباس ها
چند وقتیه سایت رسمی باشگاه، برند Macron رو تو صفحه اصلی تبلیغ می کنه، در حالی که با آل اشپورت قرارداد داره!
حالا هم این عکس تو سایت Macron قرار گرفته.
Mohammad
12-07-2014, 22:25
اینطور که معلومه احتمال موندن سید جلال و پولادی کمه و متاسفانه در نقل و انتقالات هم اونطور که باید و شاید قوی عمل نکردیم !
از دست دادن خلعتبري - غريبي - دهنوي - شاکري - سيدصالحي - رضا محمدي - پولادي - جلال حسيني - امير عابدزاده و تنها جذب دغاغله - طارمي - مکاني - رضا نوروزي - احمد نوراللهي !
بخوایم مقایسه کنیم استقلال تا الان 13 تا بازیکن گرفته !! البته شرایط دو تیم متفاوت هست ولی به هر حال عملکرد چندان مطلوبی نداشتیم.
در فرصت باقی مانده باید خط دفاع و هافبک تقویت بشه تا بعدا به مشکل نخوریم و جای گله ای باقی نباشه.
خب خدا رو شکر مهاجمامون ( و نه مدافعا و هافبکا و ...) دارن گل می زنن و این خبر بسیار خوبیه ...
در اولين ديدار تدارکاتي
پرسپوليس مقابل حريف رومانيايي به پيروزي رسيد
تيم فوتبال پرسپوليس در اولين ديدار تدارکاتي خود در اردوي 10 روزه ترکيه کلوريا بوزايو را شکست داد.
تيم فوتبال پرسپوليس اولين بازي تدارکاتي خود را در اردوي ترکيه از ساعت 18:30 دقيقه امروز برگزار کرد.
به نقل از فارس، قرمزپوشان ابتدا با دو گل رضا نوروزي از حريف خود پيش افتادند و سپس اين عباسزاده بود که براي سومينبار دروازه حريف رومانيايي خود را باز کرد.
در اين ديدار بازيکن برزيلي پرسپوليس نيز مورد ارزيابي دايي قرار گرفت.
در بازي امروز مکاني در نيمه اول و نيلسون در نيمه دوم به ميدان رفتند.
mehrabooni
14-07-2014, 21:15
اینطور که معلومه متاسفانه در نقل و انتقالات هم اونطور که باید و شاید قوی عمل نکردیم !
از دست دادن - دهنوي - سيدصالحي
شما فوتبال نگاه میکنی ؟
جسارت نباشه میخوام بدونم چند ساله فوتبال نگاه میکنی ؟
از بهترین خبرهایی که شنیدم جداییه دهنوی ++ سیدصالحی بوده
مگه فصل قبل پولادی رو داشتیم که حالا بخوایم نگران ازدست دادنش باشیم
Mohammad
14-07-2014, 22:05
شاید به اندازه سن شما فوتبال نگاه می کنم !! (چند سالته؟!!)
تویه اون لیست تنها اسامی دهنوی و سید صالحی نبود، خیلی اسم های دیگه هم بود، دقت نکردی؟
در ثانی پولادی چه بود چه نبود مگه با پرسپولیس قرارداد نداره؟ پس باید نگران جدا شدنش بود !
فراموش نکنیم همین دهنوی و سیدصالحی که شما الان از بابت جدا شدنشون "خوشحالی" بازیکنان کمی نبودن و نیستن ! اگه کم و بی ارزش بودن هیچوقت به پرسپولیس نیومدن ! دایی بی تجربست؟! در پرسپولیس فصل چندان خوبی رو نداشتن (گرچه در مورد سید صالحی چندان موافق نیستم!)
در نهایت هر کسی نگرانی های خاص خودش رو داره ! چون دیدگاه ها متفاوت هست، امیدوارم قدرت درک این مورد رو داشته باشید.
برنامه بازیهای پرسپولیس در لیگ چهاردهم
هفته اول
پرسپولیس– نفت تهران
هفته دوم
فولاد خوزستان – پرسپولیس
هفته سوم
پرسپولیس– ذوب آهن
هفته چهارم
ملوان بندرانزلی- پرسپولیس
هفته پنجم
پدیده مشهد – پرسپولیس
هفته ششم
صبای قم – پرسپولیس
هفته هفتم
تراکتورسازی تبریز – پرسپولیس
هفته هشتم
پرسپولیس- نفت مسجد سلیمان
هفته نهم
راه آهن – پرسپولیس
هفته دهم
استقلال خوزستان – پرسپولیس
هفته یازدهم
پرسپولیس- سپاهان
هفته دوازدهم
پرسپولیس– سایپای البرز
هفته سیزدهم
پیکان تهران – پرسپولیس
هفته چهاردهم
گسترش فولاد تبریز – پرسپولیس
هفته پانزدهم
استقلال – پرسپولیس
دیدارهای چهاردهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال از نهم مرداد ماه آغاز خواهد شد.
وین رونی
15-07-2014, 19:17
بودجه پرسپولیس و استقلال که تقریباً یکی هست.من موندم چطور استقلال انقدر بازیکن گرفته که می تونه با دو تا تیم تو لیگ شرکت کنه اونوقت ما چپ و راست بازیکنانمون دارن میرن.سید جلال هم امروز با تیم به توافق نرسید.مشکل از بودجه نیست مشکل جای دیگه است که تازه به تشکیلات تیم اضافه شده
ragbar12
15-07-2014, 19:24
دارن چه كار ميكنن اين مسئولان همه بازيكنا كه دارن ميرن امروز سيد جلال حسيني هم جدا شد.
پرسپوليس بزرگترين وپر طرفدار ترين تيم ايرانه اينو همه ميدونن نگاه به صفهات مجازي نكنيد كه عده اي ميان به قول معروف شلوغش ميكنن وبعضيا فكر ميكنن تيمهاي ديگه هم طرفداراشون خيلي زياده نه اين خبرا نيست تو دنيا محازي خيلي كارا ميشه كرد از همون كارايي كه ايرونيا خوب بلدن!
اين تيم بزرگ امسال به اسيا برگشته وبقيه تيمها هم در حسرت اسيا موندن! من نميدونم علت چيه كه بقيه دارن مثل سابق خرج ميكنن ولي پرسپوليس با اين همه طرفدار و حضور در اسيا نميتونه حد اقل بازيكناشو حفظ كنه.
كي ميشه كه به اين فوتبال به چشم عدالت نگاه بشه خدا داند!
همينه كه تيم مليمون ميره جام جهاني خيلي ساده سه بازي ميكنه بدونه هيچ دستاوردي بر ميگرده وهيچ
arming900
15-07-2014, 19:25
وقتی بحث اون اومدن مدافع برزیلی پیش اومد معلوم بود حسینی نمیمونه
Mohammad
15-07-2014, 20:04
وقتی نمی خوان تیمی مثل پرسپولیس جایگاه اصلی خودش رو بدست بیاره همینه ! واقعا جای سوال داره چطور با بودجه ای بیشتر از استقلال (برای مثال) بازیکنان چند میلیاردی اونا نزدیک به تمدید هست، اونوقت بازیکنای ما هر کدوم که اومدن با رحیمی مذاکره کردن ناامید شدن و رفتن ! خلعتبری که رفت سپاهان، حسینی هم که اینطوری، چند روز دیگه هم پولادی هم جدا میشه. اونوقت جایگزین چه بازیکنی رو می خوان بگیرن ؟! مجبور میشن برن سراغ بازیکن خارجی که قطعا 100 تا 1 هم به درد نمی خورن.
نمی دونم چطوری ادعا می کنن تویه 3 جام می خوایم بجنگیم و قول قهرمانی هم میدن! تیمی که می خواد واسه قهرمانی بجنگه باید از همین نقل و انتقالات شروع کنه.
با این وضع لیگ که شروع بشه همون جنگ اعصاب همیشگی رو خواهیم داشت !
Sh-Meteor
15-07-2014, 20:05
خلعتبری هم که رسما رفت...
سید جلال که منتفی شد...
.
بودجه ما طبق قانون ( اگه رعایت بشه ) سه میلیارد از استقلال که تو آسیا نیست بیشتره ولی نمی دونم این پول ها داره کجا خرج میشه...
استقلال n تا بازیکن گرفت ولی ما فقط 5 تا...
استقلال با همه ملی پوشانش تمدید کرد. ( البته آندو هنوز معلوم نیست ولی خسرو حیدری، صادقی و ... تمدید کردن )
.
امید وارم آخر فصل حرص این روزا که راحت داریم از دست میدیم نخوریم.!
.
.
.
.
.
این بحث ها مربوط به فصل بعد میشه، بهتر نیست تاپیک فصل بعد ایجاد بشه تا توی تاپیک خودش در موردش صحبت کنیم؟
محسن مسلمان- خلعتبری - سید جلال حسینی مهره های تاثیرگذار پرسپولیس در فصل قبل از تیم جدا شدن
2تا از نخاله های تیم محمد نوری -نوروزی که بودنشون در بازی فرقی با 10 نفره بودن تیم نداره برگشتن پرسپولیس
میلاد غریبی هم که باز هم بهش فرصت بازی نداده نشد تقدیمش کردیم به پدیده مشهد:n29:
بهترین خریدمون هم که رضا نوروزی بود اصلن عملکرد جالبی در نقل و انتقالات نداشتیم
از اول هم معلوم بود وقتی یک سپاهانی میزارن مدیرعامل پرسپولیس این فجایع به بار میاره:n21:
Sh-Meteor
15-07-2014, 21:33
از اول هم معلوم بود وقتی یک سپاهانی میزارن مدیرعامل پرسپولیس این فجایع به بار میاره:n21:
وقتی یه کشتی گیر بیاد برای فوتبال تصمیم گیری کنه انتظاری جز این نمیشه داشت...
.
بازم میگم، فقط امید وارم امسال حرص کار های نکرده تو نقل و انتقالات رو نخوریم...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-07-2014, 21:38
حضور جلال حسيني در پرسپوليس منتفي شد
حضور سيدجلال حسيني پس از گفتوگوهاي امروز با رحيمي در پرسپوليس منتفي شد.
يکي از دغدغههاي علي دايي در فصل جاري حفظ سيدجلال حسيني مدافع پرقدرت و مليپوش سرخپوشان بود.
به نقل از فارس، حسيني که از رحيمي خواسته بود که اول تسويهحساب فصل گذشتهاش انجام شود و حتي به قرمزپوشان پس از مذاکرات متوالي با پادرمياني دايي تخفيف هم داده بود اما امروز پس از گفتوگو با رحيمي حضورش در پرسپوليس به دليل برخي درخواستها منتفي شد.
حسيني قرار است به زودي تيم جديد خود را پس از مذاکرات معرفي کند.
joseph.n
15-07-2014, 22:59
من از رفتن سید جلال ناراحت شدم اما باید خوشحال باشیم که تغییرات زیادی نداشتیم. من به دایی و جووناش اعتماد می کنم و امیدوارم پاسخ اعتمادم رو بدند!!!:n16:
وین رونی
16-07-2014, 13:17
اگه پیشکسوتان تیم از همون اول با قدرت مخالفت می کردن با اومدن این سپاهانی به تیم الآن بازیکنان بزرگمون از تیم نمی رفتن
سپاهانی باشی اصفهانی باشی و اونوقت برای موفقیت یه تیم تهرانی که از قضا رقیب اصلی و همیشگی تیم سابقت هست،تلاش کنی؟
Sh-Meteor
16-07-2014, 16:43
بچه ها از پیراهن سال بعد رونمایی نشده؟
همون طوری که گفتم، من احتمال میدم پرسپولیس قراردادش رو با آل اشپورت کنسل کرده و با Macron قرارداد بسته و امسال با پیراهن های ساخت این شرکت تو لیگ شرکت می کنیم.
در ضمن اسپانسر روی پیراهن هم TBD خواهد بود. ( پارسال بانک گردشگری بود...)
Mohammad
16-07-2014, 20:17
رحيمي: هواداران نگران رفتن حسيني نباشند
عليرضا رحيمي مدير عامل باشگاه پرسپوليس در گفتوگو با سايت رسمي اين باشگاه ضمن تشکر و قدرداني از زحمات مليپوشان در جام جهاني، خصوصا سيد جلال حسيني اظهار داشت: حسيني زحمات زيادي براي تيم ملي و پرسپوليس کشيده که جا دارد از اين مليپوش ارزنده کشورمان صميمانه تشکر کنم. هواداران نگران نباشند، باشگاه پيشبيني همه چيز را کرده است.
او ادامه داد: با توجه به چندين نوبت قرار ملاقات با سيد جلال حسيني، بالاخره روز گذشته با ايشان به گفتوگو نشستيم و ضمن حل و فصل مطالبات گذشته با ايشان و با توجه به پرداخت مبلغ قابل توجهي در بدو تصدي اينجانب و مشاهده اسناد و مدارک موجود تا حال حاضر در باشگاه پرسپوليس، بدهي به ايشان نداشته، هر چند که هر گونه مستنداتي از طرفين قابل بررسي ميباشد.
وي افزود: در خصوص قرارداد جديد سيد جلال حسيني در فصل رقابتهاي پيش رو و با توجه به اختلاف نظر در مبالغ پيشنهادي طرفين مقرر گرديد که ايشان در ساعت 7 بعد از ظهر همان روز در محل باشگاه پرسپوليس حضور يابد تا ضمن مشاهده اسناد و مدارک موجود در باشگاه به تفاهم مبلغ قرارداد جديد نيز دست يابيم که متاسفانه ايشان با ارسال پيامک از حضور خود در باشگاه عذرخواهي کردند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه افزود: جا دارد از بازيکناني که مطالبات خود را از باشگاه دريافت نکردهاند و با توجه به قرارداد منعقده به راحتي ميتوانستند از تيم جدا شوند و فقط به خاطر پرسپوليس و هواداران خونگرم آن همراه علي دايي به اردو رفتند، تشکر و قدرداني کنم.
عليرضا رحيمي اشاره کرد: باشگاه پرسپوليس براي موفقيتهاي آينده در حال تستگيري از چندين بازيکن خارجي در اردوي ترکيه است تا بتواند امنيت خاطري براي هواداران عزيز و باشگاه پرسپوليس در ليگ برتر، جام حذفي و همچنين ليگ قهرمانان آسيا را فراهم آورد و از قداست باشگاه دفاع نمايد.
===
یعنی منظورش از اون "نگران نباشید" تست گیری از بازیکنان خارجی هست ؟!!! واقعا با این تدابیر دیگه نگران رفتن سید جلال نیستم !!!
مهلت نقل و انتقالات تا دوشنبه هست ولی ظاهرا قرار نیست اتفاق خاصی بیافته ! رحیمی مچکریم !!
PARIYA 69
17-07-2014, 08:01
این رحیمی همونی نیست که بعد مصموم کردن بازیکنای پرسپولیس,
به مهدویکیا انگ فیلم بازی کردن زد و به مرد اخلاق کشور توهین کرد!؟
PARIYA 69
17-07-2014, 09:05
چطوره ؟؟!
mehrabooni
17-07-2014, 11:03
چطوره ؟؟!
از این بهتر نمیشه
جای کاپیتان کریمی خالی
وین رونی
17-07-2014, 13:40
ما هم نگران رفتن حسینی و امثالهم هستیم هم نگران موندن رحیمی
پرسپوليس نماينده آذربايجان را شکست داد
تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار تدارکاتي خود در ترکيه نماينده آذربايجان را 3 ـ 2 شکست داد.
تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در دومين ديدار تدارکاتي خود در زمين شماره يک گرينپارک ترکيه به مصاف سونگاي آذربايجان رفت.
به نقل از فارس، در اين ديدار پربرخورد که کمي در داوري آن نيز حرف و حديث وجود داشت پرسپوليس با گلهاي عباسزاده (دوگل) و مهدي طارمي (يک گل) موفق شد با نتيجه سه بر دو حريف آذربايجاني خود را شکست دهد. البته دراين ديدار پرسپوليس بارها دروازه حريف را با خطر مواجه ساختند که دروازهبان آذربايجاني مانع از باز شدن دروازهاش بيش از سه بار شد.
در بازي دوستانه امروز پرسپوليس با لباس قرمز و نماينده آذربايجان با لباس آبي بازي کردند.
دومين گل نماينده آذربايجان نيز از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد که اين پنالتي اعتراض قرمزپوشان را نيز در بر داشت. پرسپوليسيها ساعت 19 امروز قرار است در يک جلسه تمريني ريکاوري کنند.
در بازي امروز کليه بازيکنان پرسپوليس با نظر دايي به ميدان رفتند و مدافع برزيلي نيز مجدداً دقايقي براي قرمزپوشان بازي کرد.
با اعلام مسئولان باشگاه پرسپوليس، اين تيم آذربايجاني در رده چهارم - پنجم سوپرليگ آذربايجان حضور داشت.
قرار بود فردا قرمزپوشان در سومين ديدار تدارکاتي خود به مصاف يک تيم ترکيهاي بروند اما با توجه به رضايت علي دايي از تمرينات و قدرت جسماني بازيکنان، اين حريف تغيير کرد و فردا به جاي بازي دوستانه با تيمي از ترکيه، شاگردان دايي به مصاف ديناميک باتوعي آذربايجان ميروند که گفته ميشود يکي از بهترين تيمهاي آذربايجان است.
منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B3_%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%87_%D 8%A2%D8%B0%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AC%D8%A7%D9% 86_%D8%B1%D8%A7_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA_%D8%AF%D8 %A7%D8%AF)
حسيني به تمديد قرارداد با پرسپوليس نزديکتر شد
با کوتاه آمدن طرفين، سيدجلال حسيني به تمديد قرارداد با قرمزپوشان نزديکتر شد.
حسيني به تمديد قرارداد با پرسپوليس نزديکتر شد
پس از اينکه رسانههاي عربي امروز اعلام کردند به دنبال جذب سيدجلال حسيني هستند و حتي با اين بازيکن براي امضا قرارداد به توافقاتي هم رسيدهاند، مدافع مليپوش کشورمان اين خبر را تکذيب کرد.
به نقل از فارس، از همين رو امروز هم عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي مذاکره با سيدجلال حسيني پا پس نکشيد و براي دومينبار گفتوگوي مثبت و سازندهاي با اين بازيکن داشت.
با توجه به نگاه مثبت دو طرف سيدجلال حسيني و رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس از خواستههاي خود کوتاه آمدند و توافقات خوبي را براي تمديد قرارداد با يکديگر داشتند.
از همين رو سيدجلال حسيني با توجه به مذاکرات امروز با رحيمي به تمديد قرارداد با قرمزپوشان نزديکتر شد و اگر اتفاق خاصي پيش نيايد به زودي ماندن حسيني در جمع قرمزپوشان قطعي به نظر ميرسد.
اين در شرايطي است که حسيني دو پيشنهاد داخلي خوب هم دارد؛ اما هنوز به آنها پاسخي نداده است.
ایشالا که تمدید کنه:n12::n12:
Sh-Meteor
17-07-2014, 18:18
اصلا معلوم هست داره چی میگذره؟؟؟
.
.
پریروز کل روزنامه های ایران نوشتن: پیوستن سید جلال به پرسپولیس منتفی شد و حتی سایت باشگاه از قول رحیمی نوشته بود: هواداران نگران رفتن سید جلال نباشند.
دیروز سایت باشگاه الاهلی نوشت: سید جلال حسینی به الاهلی پیوست و چند روز دیگه میاد برای تست پزشکی و این حرفا...
الان هم که میبینیم سید جلال نزدیک تر شده.:n04:
...
..
.
..
...
آدم نمی دونه از دست این رسانه ها کجا فرار کنه...
.
.
.
.
انشاالله سید جلال بمونه.:n12:
ولی به نظر من پولادی نموندم نموند. به دو دلیل:
دلیل اول: فصل قبل مگه پولادی رو داشتیم و دوم شدیم؟ نه، پس بدون پولادی هم میشه.( میثم حسینی خوبه )
دلیل دوم ( مهم تر ): به نظر من هرچی بازیکنای ایرانی حاضر در اروپا بیشتر باشن، قطعا بیشتر به درد ایران می خورن. باسه فوتبال خودش هم بهتره.
در ضمن خودشم میدونه اگه بوسیله پرسپولیس تو چشم نمی یومد، هرگز به تیم ملی و نهایتا جام جهانی نمی رسید.
.
انشاالله موفق باشه:n12:
mehrabooni
17-07-2014, 19:03
دلیل اولت واقعا حرف دل منه
توی پست پولادی بهترین بازیکنو داریم که هم جنگنده ی هم خودشو وقف تیم کرده
به صحبت دوستان این رو هم اضافه کنم که علی عسگر هم اگه روی فرم باشه مثل چند بازی فصل قبل خیلی خیلی عالی کار میکنه
میتونه تو بعضی بازی ها هم دفاع چپ بازی کنه
در کل سید جلال خیلی خیلی مهم تر از پولادی واسه پرسپولیسه گرچه امیدوارم هیچ کدومشون نرن
دوستان به نظرتون هافبک دفاعی تیم کم نداره؟
غیر از کفشگری و رضا دیگه کیو توی این پست داریم؟
mehrabooni
17-07-2014, 20:49
به صحبت دوستان این رو هم اضافه کنم که علی عسگر هم اگه روی فرم باشه مثل چند بازی فصل قبل خیلی خیلی عالی کار میکنه
میتونه تو بعضی بازی ها هم دفاع چپ بازی کنه
در کل سید جلال خیلی خیلی مهم تر از پولادی واسه پرسپولیسه گرچه امیدوارم هیچ کدومشون نرن
دوستان به نظرتون هافبک دفاعی تیم کم نداره؟
غیر از کفشگری و رضا دیگه کیو توی این پست داریم؟
توی32 سال عمری که از خدا گرفتمو حدود22 سالی که طرفدار پرسپولیسم،تاحالا بازیکن ضعیفتر از علی عسگر توی پرسپولیس ندیدم
اره موافقم،حفظ سید مهمتر از پولادیه چون توی پست پولادی ترافیک بازیکن داریم
توی32 سال عمری که از خدا گرفتمو حدود22 سالی که طرفدار پرسپولیسم،تاحالا بازیکن ضعیفتر از علی عسگر توی پرسپولیس ندیدم
اره موافقم،حفظ سید مهمتر از پولادیه چون توی پست پولادی ترافیک بازیکن داریم
شما دوره ی اول علی دایی رو یادت نمیاد؟
یکی از بهترینای پرسپولیس همین علی عسگر بود
بعد از دایی افت شدیدی کرد ولی پارسال توی چند تا بازی خیلی عملکرد عالی داشت
پارسال دهنوی و نوری خیلی ضعیف بودن و علی عسگر عملکرد متوسطی داشت
mehrabooni
18-07-2014, 01:15
علی عسگر در چه شرایطی بهترین بود
ژاوی هم زمان گواردیولا خوب بود!چه دخلی داره به الان!حالا چون فصل قبل تک و توک دوتا بازی خوب داشت باید بیایم برای چهارتا تشکر الکی به به و چه چه راه بندازیم
یه ضرب المثل چینی::در زمانی که شیر ها حکومت نکنن،گربه ها میشن سلطان جنگل
از مهدکودک های تهران اگه یه بازیکن ببرن پرسپولیس از علی عسگر بهتر بازی میکنه
Sh-Meteor
18-07-2014, 15:44
پيروزي پرگل پرسپوليس مقابل حريف گرجستاني
تيم فوتبال پرسپوليس سومين ديدار دوستانه خود را در ترکيه با پيروزي پشت سر گذاشت.
تيم فوتبال پرسپوليس در سومين ديدار تدارکاتي خود در شهر استانبول ترکيه با نتيجه پرگل 4 بر يک از سد تيم ديناميک گرجستان گذشت.
محمد عباسزاده و رضا نوروزي هر کدام دو گل براي پرسپوليس به ثمر رساندند تا روند گلزنيشان براي شاگردان دايي ادامه داشته باشد.
سام شعباني بازيکني که از انگليس در تمرين پرسپوليس شرکت کرده يک پاس گل به نوروزي داد. همچنين گل دوم نوروزي از خطاي بازيکن حريف روي ماهيني و از نقطه پنالتي به ثمر رسيد.
فرشاد قاسمي و پيام صادقيان هم پاس گلهاي محمد عباسزاده را ارسال کردند.
1.
بازی سوم رو هم با اقتدار پیروز شدیم. ( همانند دو بازی قبلی )
نکته مثبت اینه که رضا نوروزی و محمد عباس زاده مثل دو بازی قبل دارن همچنان گل زنی می کنن. (( ای کاش دربی هفته اول بود :n19: ))
اگه یادتون باشه پارسال بازیهای پیش فصل رو همش می باختیم (( مقابل سایپا، ملوان و ... ))
پیام صادقیان هم مثل بازی قبل داره پاس گل میده!
.
خلاصه مثل اینکه تو اردو همه چه آرومه، ما چه قدر خوشحالیم!:n02:
2.
به نظرم بهتره مطالب مربوط به فصل بعد تو تاپیک فصل بعد مطرح بشه!
اگه یکی از دوستان همت کنه تاپیک فصل بعد رو ایجاد کنه، ممنونش میشیم.
کسی داوطلب نمیشه؟
آقای Aluminium بازم شما می سازین؟
:n16:
Sh-Meteor
18-07-2014, 19:16
عکس های دیدار
پرسپولیس تهران - سونگا دینامیک گرجستان
Amir M.ohAma.D
18-07-2014, 21:43
تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 1393-1394 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.