مشاهده نسخه کامل
: چه کساني خطوط پر سرعت دارن؟
mshiraz.2006
11-08-2006, 19:38
به نام خدا
مي خوام بدونم چند درصد اعضاي پي سي ورلد از خطوط پر سرعت استفاده مي کنند؟
با تشکر.
mohammad.clergyman
11-08-2006, 21:16
بسم رب الشهداء
==============
سلام دوست عزيز
من adsl دارم با سرعت شصت و چهار كيلوبايت و با سرعت پنجاه كيلوبايت براي دانلود
سلام
محمد جان
معمولا سرعتی رو که اعلام میکنن رو باید بر 8 تقسیم کنی تا سرعت دانلود بدست بیاد
شما چطور 64 داری و با 50 دی ال میکنی؟
mohammad.clergyman
11-08-2006, 23:37
بسم رب الشهداء
==============
سلام
این به خاطر اینکه شرکتی که من ازش اکانت ای دی اس ال را گرفتم سرعت را بین یوزرها تقسیم نمیکند
یا به عبارت دیگر share سرعت ندارد .
موفق باشید
chovalier
12-08-2006, 13:14
سلام
اگه منظورتون LAN ir High-Speed Internet هست ...
خب من هم دارم :)
Hossein_Bahal
12-08-2006, 14:10
بسم رب الشهداء
==============
سلام
این به خاطر اینکه شرکتی که من ازش اکانت ای دی اس ال را گرفتم سرعت را بین یوزرها تقسیم نمیکند
یا به عبارت دیگر share سرعت ندارد .
موفق باشید
ميشه بگيد كدوم شركته ؟
mohammad.clergyman
12-08-2006, 14:36
بسم رب الشهداء
=============
سلام من در قم زندگي ميكنم و شركت صبا نت
موفق باشيد
mshiraz.2006
12-08-2006, 15:17
به نام خدا
دوستان ديگه هم نظز بدن. خب يا دارن يا ندارن؟ ( من خودم ندارم و با مودم معمولي وصل ميشم )
با تشكر.
chovalier
12-08-2006, 15:26
به نام خدا
دوستان ديگه هم نظز بدن. خب يا دارن يا ندارن؟ ( من خودم ندارم و با مودم معمولي وصل ميشم )
با تشكر.
من خودمم دارم با مودم معمولی می زنم ولی خب خطوط پر سرعت رو هم دارم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم
mshiraz.2006
12-08-2006, 15:34
من خودمم دارم با مودم معمولی می زنم ولی خب خطوط پر سرعت رو هم دارم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم
به نام خدا
خب چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــرا؟
ما داريم مي زنيم تو سر خودمون . با اين كه خودمون وصل ميشيم گهگاهي مي ريم كافي نت كه سرعتش بالاست تا حال كنيم حالا شما داري و استفاده نمي كني؟
chovalier
13-08-2006, 10:35
به نام خدا
خب چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــرا؟
ما داريم مي زنيم تو سر خودمون . با اين كه خودمون وصل ميشيم گهگاهي مي ريم كافي نت كه سرعتش بالاست تا حال كنيم حالا شما داري و استفاده نمي كني؟
آخه هنوز نمیدونم چجوریه چون تا به حال ازش استفاده نکردم می ترسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم مزایاش چیه قیمتش چجوریه و اینجوری بگم که هیچــــــــــــــــــــــ ــــــــی نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mshiraz.2006
13-08-2006, 10:39
آخه هنوز نمیدونم چجوریه چون تا به حال ازش استفاده نکردم می ترسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم مزایاش چیه قیمتش چجوریه و اینجوری بگم که هیچــــــــــــــــــــــ ــــــــی نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
با تمام وجود ميگم:
:rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye:
:rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye:
خسته نباشي
mshiraz.2006
13-08-2006, 10:40
من هم دارم 512k
به نام خدا
بعد سرعت دانلودتون چقدره؟
منم از lan استفاده مي كنم با سرعت دانلود 300 kb/s
mshiraz.2006
13-08-2006, 10:59
منم از lan استفاده مي كنم با سرعت دانلود 300 kb/s
به نام خدا
منظورتون رو نفهميدم. ميشه يکم بيشتر توضيح بدين//
chovalier
13-08-2006, 11:08
به نام خدا
با تمام وجود ميگم:
خسته نباشي
وای این دیگه یعنی چی؟
مسخرم میکنی یا...؟
راستی شکلکات کیلویی چنده؟
نمی خوای توضیح بدی؟
این پستم فقط سوال بود نه؟
دوستان عزیز اونایی که از خطوط پر سرعت adsl استفاده میکنند . میشه بگین چقدر پول خرج کردیند .
به نام خدا
منظورتون رو نفهميدم. ميشه يکم بيشتر توضيح بدين//
خودمون ISP داريم. سرعت دانلود داخل كافي نت خودمون 300 كيلو بايت در ثانيه هستش.
mshiraz.2006
13-08-2006, 12:22
خودمون ISP داريم. سرعت دانلود داخل كافي نت خودمون 300 كيلو بايت در ثانيه هستش.
به نام خدا
تازه گرفتم - خوش به حالت .....
============================================
وای این دیگه یعنی چی؟
مسخرم میکنی یا...؟
راستی شکلکات کیلویی چنده؟
نمی خوای توضیح بدی؟
این پستم فقط سوال بود نه؟
مسخره چيه . صبحي من رفتم با يه جا صحبت كردم قرار شده مودم رو قسطي بخرم ( بعلت فقر ). گفته 50000 تومان قيمتش است ما قسطي ميديم 10 ماهه ماهي 6000 تومان...
بعد شما ميگي داريد و استفاده نمي كنيد . خب جاي خسته نباشيد هم داره؟
دوستان در نظر سنجي بالاي صفحه هم شركت كنيد ممنون ميشيم.
با تشكر.
به نام خدا
بعد سرعت دانلودتون چقدره؟
سرعتم
48~52
mohammad.clergyman
13-08-2006, 13:49
دوستان عزیز اونایی که از خطوط پر سرعت adsl استفاده میکنند . میشه بگین چقدر پول خرج کردیند .
بسم رب الشهداء
============
چهل و پنج هزار تومن مودم
10 هزار تومن حق اشتراك يك ماهه با ترافيك دو گيگ
سه هزار و ششصد تومن مخابرات
موفق باشيد
مجید فینا
13-08-2006, 15:22
منم از خطوط وایرلس استفاده میکنم
512 که شییر میشه و سرعت واقعیش میشه 62
سرعت دانلودم هم با برنامه های Azureus بین 55 تا 60 هست
شرکت داتک هم سرویس میده
خوبیش اینه که محدودیت دانلود نداره و تا دلتون خواست فیلم و برنامه دانلود کنید
chovalier
13-08-2006, 15:27
به نام خدا
مسخره چيه . صبحي من رفتم با يه جا صحبت كردم قرار شده مودم رو قسطي بخرم ( بعلت فقر ). گفته 50000 تومان قيمتش است ما قسطي ميديم 10 ماهه ماهي 6000 تومان...
با تشكر.
قیمتش سر به فلک نمی کشه؟
mshiraz.2006
13-08-2006, 17:20
قیمتش سر به فلک نمی کشه؟
به نام خدا
منظورت قيمت چيه؟
chovalier
13-08-2006, 18:11
به نام خدا
منظورت قيمت چيه؟
پولی که بابت اتصال به اینترنت به مخابرات می پردازیم
mshiraz.2006
13-08-2006, 18:42
پولی که بابت اتصال به اینترنت به مخابرات می پردازیم
به نام خدا
دوست عزيز فكر كنم شما از پست من برداشت ديگه اي كرديد - يك بار ديگه پست رو بخونيد:
================================================== =======
نوشته شده توسط mshiraz.2006
به نام خدا
با تشكر.
با تشكر از دوستان به خاطر نظر سنجي.... :angry: :angry: :angry:
chovalier
14-08-2006, 10:13
به نام خدا
دوست عزيز فكر كنم شما از پست من برداشت ديگه اي كرديد - يك بار ديگه پست رو بخونيد:
نوشته شده توسط mshiraz.2006
به نام خدا
با تشكر.
با تشكر از دوستان به خاطر نظر سنجي.... :angry: :angry: :angry:
اگه یک کم برید بالاتر می بینید که من اصلا از این پستتون برداشت نکردم!
نقل قول زدم دیگه!
سوال:
قیمت اینترنت پر سرعت چه تفاوتی با دیال آپ داره؟
من هم دارم
سرعتم 140 کیلومتره
سلام.
من كه نت پر سرعت ندارم اما به يكي از شماها نياز دارم !
يكي كه محدوديت دانلود نداشته باشه .
يك اكانت رپيد ميخوام بخرم.
هركي اين شرايط رو داره به من يك پيغام بده .
masoud908
14-08-2006, 21:11
من بدبخت كه با همون 56KB بايد بسازم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*hamedkhatar*
14-08-2006, 21:32
سلام
منم 256 دارم 20 گیگ پهنای باند سرعت دانلود 0 تا 35
;)
ماهیانه 56000 تومان مودم هم 45000 تومان
Mehdi_Full
14-08-2006, 21:55
خوش به حال همگي دعا كنين كه مخابرات ماهم راه بيفته تا ما هم فيض ببريم
masoud908
14-08-2006, 22:03
عجب سرعت جالبي داره.كيلومتر ورژن جديد كيلوبايت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «شوخي كردم.ناراحت نشي»
Devil Lord
14-08-2006, 22:22
منم Adsl2 دارم با سرعت 256-512 و سرعت دانلود 15 تا 53 و از اول این ماه به 60 میرسه (دارن پهنای باندو 3 مگ اضافه میکنن
من هم سرعت دنلودم 42 کیلو بایت اخرشه
نامحدود مال پارس انلاين
سلام.
كسي نبود پست منو ببينه ؟
ندارم ولي همين جوري پول تلفنم 10000 برابر بيشتر از اشتراك 500 ساله adsl میشه !
mshiraz.2006
15-08-2006, 05:47
به نام خدا
دوستان كسي چيزي از شاتل مي دونه؟
اين طرف ها خيلي تبليغشه -
ماهي 29500 تومان ميدي با سرعت 25 مگابايت در ثانيه ( اين نوشته روي تبليغش )
البته من سوالم درباره سرعت دانلود - يهني واقعا اين سيستم مي تونه با سرعت 25 مگ دانلود كنه؟
Ali_Moradi
15-08-2006, 06:23
سلام...
منم خيلي دوست دارم كه Adsl داشته باشم...
اما متاسفانه طرفای ما هنوز نیومده...
من بدبخت كه با همون 56kb بايد بسازم.
سلام
خوشبختم!
آي اس پي هايي كه ازشون كارت مي خريم نوشته 56 اما 26 هم نيست!
chovalier
15-08-2006, 11:53
من بدبخت كه با همون 56KB بايد بسازم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو بگو که پر سرعت دارم ولی دارم با31.2KB می زنم
البته واسم سخت نیست چون عادت دارم
آخه نمی دونم قیمتش چجوریه پولش بیشتر از دیال آپ می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masoud908
15-08-2006, 12:58
soldier من ميگم من بدبخت،تو ميگي خوشبختم،تو هم بايد بگي بدبختي. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier يعني چي كه پرسرعت داري ولي با 31.2KB می زنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
15-08-2006, 19:42
soldier من ميگم من بدبخت،تو ميگي خوشبختم،تو هم بايد بگي بدبختي. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier يعني چي كه پرسرعت داري ولي با 31.2KB می زنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تو این تاپیک خودمو به درو دیوار زدم ولی مگه کسی جوابمو می ده؟
نمی دونم وقتی با اینترنت پر سرعت وارد می شم هزینه ای که باید بابتش به مخابرات بپردازم با دیال آپ تفاوت داره؟
این 1000000000000000000000 دمین باره که دارم این سوال رو می پرسم ولی جواب ...
راستی می بینم که 1000 تا رو ترکوندی و داری می شی مدیر یکی از انجمن ها
ما رو این پایین پایینا فراموش نکنی ها
موفق باشی دوست خوبم
masoud908
15-08-2006, 21:52
عزيز واقعا يعني نميدوني اين و كه وقتي Adsl داشته باشي ديگه اصلا پول تلفن و مخابرات نميخواد كه.عجبيه.
در ضمن ما رو چه به مديريت.ما بايد بريم غاز بچرونيم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad.clergyman
15-08-2006, 22:24
عزيز واقعا يعني نميدوني اين و كه وقتي Adsl داشته باشي ديگه اصلا پول تلفن و مخابرات نميخواد كه.عجبيه.
در ضمن ما رو چه به مديريت.ما بايد بريم غاز بچرونيم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسم رب الشهداء
===========
سلام در اي دي اس ال بايد هر ماه هزينه مخابرات را پرداخت كني
من ماهي سه هزار و ششصد تومن پول مخابرات ميدم
موفق باشيد
masoud908
15-08-2006, 22:30
واقعا؟من تا حالا از كسي نشنيده بودم.ميگفتن كه پول نميخواد مخبارا كه.
ولي خوب بازم مبلغ ناچيزي هست در مقابل اون همه خرج adsl و مودمش.من كه ندارم.به منم بديد.
mohammad.clergyman
15-08-2006, 23:04
واقعا؟من تا حالا از كسي نشنيده بودم.ميگفتن كه پول نميخواد مخبارا كه.
ولي خوب بازم مبلغ ناچيزي هست در مقابل اون همه خرج adsl و مودمش.من كه ندارم.به منم بديد.
بسم رب الشهداء
=============
مسعود جان جدا اي دي اس ال نداري !!! :ohno:
بابا ايول !!با اين وجود اين همه پست داري هميشه هم آن لايني
واقعا فروم باز پروفشنالي هستي !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشي
chovalier
15-08-2006, 23:39
سلام
تو رو خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــد ا؟
بابا ایول مسعود جونم.
فکر می کردم ده برابر قیمت دیال آپ رو باید بپردازم
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــون
واقعا نمی دونم چجوری جبران کنم بالاخره یکی جوابمو داد!!!
از این به بعد فقــــــــــــــــــطadsl
به نام خدا
دوستان كسي چيزي از شاتل مي دونه؟
اين طرف ها خيلي تبليغشه -
ماهي 29500 تومان ميدي با سرعت 25 مگابايت در ثانيه ( اين نوشته روي تبليغش )
البته من سوالم درباره سرعت دانلود - يهني واقعا اين سيستم مي تونه با سرعت 25 مگ دانلود كنه؟
فکرکنم منظورت همون 25k باشه نه 25 مگ
mshiraz.2006
16-08-2006, 06:32
فکرکنم منظورت همون 25k باشه نه 25 مگ
به نام خدا
نه دوست عزيز . من درست گفتم 25 مگ در ثانيه.
اينم سايتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم adsl دارم
اما پرسرعت نیست!
64kb/s است و موقع دانلود دقیقا مثل دایل آپه(همون 4 تا 6 کیلو بایته)
حالا باید توی نظرسنجی دارم رو انتخاب کنم یا ندارم؟!!!
masoud908
16-08-2006, 14:06
بسم رب الشهداء
=============
مسعود جان جدا اي دي اس ال نداري !!! :ohno:
بابا ايول !!با اين وجود اين همه پست داري هميشه هم آن لايني
واقعا فروم باز پروفشنالي هستي !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشي
اره ديگه.وضعمون خوب نيست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي دوس دارم ببينم adsl چجوريه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نخنديد بچه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پست ها هم خوب ديگه...اينه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر adsl داشتم پستام از مافيا هم بيشتر بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو رو خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــد ا؟
بابا ایول مسعود جونم.
فکر می کردم ده برابر قیمت دیال آپ رو باید بپردازم
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــون
واقعا نمی دونم چجوری جبران کنم بالاخره یکی جوابمو داد!!!
از این به بعد فقــــــــــــــــــطadsl
سلام عزيز:
اره به خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم نيست جبران يكي.فقط يه تيكه از adsl ت بده من. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Only Adsl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
16-08-2006, 14:45
مسعود جــــــــــان سلام
ببین باید کدوم یکی از اینا رو بزنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (روی عکس کلیک کن تا بزرگ بشه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoud908
16-08-2006, 16:23
مسعود جــــــــــان سلام
ببین باید کدوم یکی از اینا رو بزنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (روی عکس کلیک کن تا بزرگ بشه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام عزيز:
يعني چي؟
mshiraz.2006
16-08-2006, 17:16
منم adsl دارم
اما پرسرعت نیست!
64kb/s است و موقع دانلود دقیقا مثل دایل آپه(همون 4 تا 6 کیلو بایته)
حالا باید توی نظرسنجی دارم رو انتخاب کنم یا ندارم؟!!!
به نام خدا
منظور از ADSL خطوط پرسرعت. شما که سرعتتون 4 - 6 است خب همون بهتر که بگيد ندارم.
chovalier
16-08-2006, 19:42
سلام عزيز:
يعني چي؟
یعنی کدوم یکی رو بزنم که به adsl وصل بشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
16-08-2006, 21:21
یعنی کدوم یکی رو بزنم که به adsl وصل بشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِا ِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ اِاِ
حالا چرا ميخندي؟
من كه نميدونم چطوريه؟
adsl نداشتم كه تا حالا.اصلا هم نديدم.
mohammad.clergyman
16-08-2006, 23:41
بسم رب الشهداء
==================
سلام
وظيفه من تذكر دادن نيست . اما بهتر است كه موضوع تاپيك را هيچ وقت عوض نكنيم .
موفق و پيروز باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
16-08-2006, 23:45
بسم رب الشهداء
==================
سلام
موفق و پيروز باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي موضوع تاپيك عوض كرده مگه؟
chovalier
17-08-2006, 01:55
بسم رب الشهداء
==================
سلام
درباره ی چی حرف می زنی محمد جان؟؟؟؟؟؟؟
خیلی عجیب بود و فکر می کنم می خواستی توی"سیو کردن فاروم روی هارد"بزنی , اینجا برعکس اونجا کاملا جدی ایم!
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِا ِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ اِاِ
حالا چرا ميخندي؟
من كه نميدونم چطوريه؟
adsl نداشتم كه تا حالا.اصلا هم نديدم.
ضمنا ممنون مسعود جان خندم به خاطر این بود که اینو نمی دونم
کسی جوابمو نمی ده؟
مسعود جــــــــــان سلام
من از همين مودم های معمولی دارم
با همين مودم معمولی کلی هم حال ميکنيم ...
نهايت سرعتش kb 6/5 !!!
تازه تری دی مکس رو پارسال دانلود کردم (خلاصه يه چند روزی علاف بوديم!)
الان هم دارم Nero 7.2.3.2b رو ميگيرم با حجم 126 مگابايت...
يه چيز ديگه..
وقتی تری دی مکس رو خواستم نصب کنم ...پيغام داد که فايل درست دانلود نشده و از اول دانلود کنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
نفسش از جای گرم بلند ميشد! ( ولی هيچ خيالی نيست...از اول دانلودش کردم!)
mohammad.clergyman
17-08-2006, 09:11
من از همين مودم های معمولی دارم
با همين مودم معمولی کلی هم حال ميکنيم ...
نهايت سرعتش kb 6/5 !!!
تازه تری دی مکس رو پارسال دانلود کردم (خلاصه يه چند روزی علاف بوديم!)
الان هم دارم Nero 7.2.3.2b رو ميگيرم با حجم 126 مگابايت...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تري دي مكس را با سرعت شش دانلود كردي !!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا برو يه اي دي اس ال بخر !!!!!!!!!!
yousofnejad
17-08-2006, 09:13
من تو خونهdial up دارم تو دانشگاه كه 400كيلو بايت بر ثانيه به بالاست وتو شركت هم دارم يه چيز خفن راه ميندازم
كه تا2مگ بر ثانيه ميكشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تري دي مكس را با سرعت شش دانلود كردي !!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا برو يه اي دي اس ال بخر !!!!!!!!!!
پولم کجا بود عزيز...
اگه من پول داشتم که تاحالا گرفته بودم...
تازه مگه تری دی مکس چقدره حجمشه؟ (فشرده شدش 156 مگ)
داشتم نرو رو دانلود ميکردم!
chovalier
17-08-2006, 11:27
من تو خونهdial up دارم تو دانشگاه كه 400كيلو بايت بر ثانيه به بالاست وتو شركت هم دارم يه چيز خفن راه ميندازم
كه تا2مگ بر ثانيه ميكشه
سلام عزیز
تو مشهد زندگی می کنی دیگه؟
منظورت از دانشگاه(فردوسی) چی بود.
یعنی مادر یا پدرت استاد دانشگاهند و تو می ری؟
من مامانم استاد دانشگاهه ولی وقتی باهاش می رم سرعتش هست:100KB
این نهایتشه حالا نمی دونم adsl هست یا نه
ممنونم
mohammad.clergyman
17-08-2006, 12:53
پولم کجا بود عزيز...
اگه من پول داشتم که تاحالا گرفته بودم...
تازه مگه تری دی مکس چقدره حجمشه؟ (فشرده شدش 156 مگ)
بسم رب الشهداء
=============
عزيز بابا مگه قيمتش چنده !!! ماهي سيزده هزار تومن براي شصت و چهار
خوب فقط اون که نيست...
پول نصب هست پول مودم هست و...
=-=-=-=-=-=-=-=-=
سرعت دانلودش شصت و چهاره؟
mshiraz.2006
19-08-2006, 11:08
بسم رب الشهداء
=============
عزيز بابا مگه قيمتش چنده !!! ماهي سيزده هزار تومن براي شصت و چهار
به نام خدا
دوست عزيز براي شما پولي نيست نه براي ما...
mohammad.clergyman
19-08-2006, 13:23
بسم رب الشهداء
=================
سلام
اتفاقا براي من هم پرداختنش سخته ولي وقتي آدم معتاد اينترنت و پي سي ورلد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه خوب مجبوره از خورد و خوراكشم بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يه توصيه :
اگه اي دي اس ال مي گيريد از داتك بگيريد.خداييش مي گم اصلا تبليغاتي نيست چون سودي براي من نداره ولي من با خيلي از اين شركت ها كار كردم داتك يه تار موش به همشون مي ارزه!
masoud908
19-08-2006, 15:37
ضمنا ممنون مسعود جان خندم به خاطر این بود که اینو نمی دونم
کسی جوابمو نمی ده؟
اهان.من فكر كردم براي چيز ديگه بود.
در ضمن بروبچ يكي جوابش بده ديگه
chovalier
19-08-2006, 21:28
مسعود جــــــــــان سلام
جون من یه جوابی بدید دیگه!
masoud908
19-08-2006, 21:51
جون من یه جوابی بدید دیگه!
بچه ها از شما بعيده ها.ديگه يه جواب دادن چقدر طول ميشكه.عزيز حيف كه من adsl ندارم مگر نه در عرض [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «سه سوت» بهت ميگفتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فقط اون که نيست...
پول نصب هست پول مودم هست و...
=-=-=-=-=-=-=-=-=
سرعت دانلودش شصت و چهاره؟
دانلود 3dmax و nero7 حد اقل ۴-۵ روز طول می کشه
شما چطوری خط تلفن رو اینقدر اشغال نگه داشتی؟
تازه پول اشتراک اینترنت و خط تلفن که ۳-۴ برابر adsl ۱۲۸ میشه
اگر امکانش رو داری حتما بگیر (حداقل برای ازاد بودن خط تلفن :()
مسعود ۹۰۸ با این پستهات داغ دل منو تازه کردی
آخه مخابرات ما هم این سرویس رو نداره
هر هفته توی این سایتهای سرویس دهنده شماره تلفنم رو سرچ می کنم ولی ...
اخبارش رو هم پیگیری می کنم ولی ...
قبض تلفنمون هم هر سری حداقل ۴۵ هزار تومن میاد حد اقل هم ماهی ۱۰۰۰۰ پول اشتراک و کارت اینترنت می دم
تازه با اینکه سعی می کنم زیاد کانکت نشم
خدا کنه این مرکز مخابراتی ما هم یه تکونی بخوره
masoud908
19-08-2006, 22:26
مسعود ۹۰۸ با این پستهات داغ دل منو تازه کردی
آخه مخابرات ما هم این سرویس رو نداره
هر هفته توی این سایتهای سرویس دهنده شماره تلفنم رو سرچ می کنم ولی ...
اخبارش رو هم پیگیری می کنم ولی ...
قبض تلفنمون هم هر سری حداقل ۴۵ هزار تومن میاد حد اقل هم ماهی ۱۰۰۰۰ پول اشتراک و کارت اینترنت می دم
تازه با اینکه سعی می کنم زیاد کانکت نشم
خدا کنه این مرکز مخابراتی ما هم یه تکونی بخوره
حالا خوبه اينكه
شما پولش رو داريد چند وقت ديگه مياد اونجا ميگيريد ولي ما چي...
chovalier
20-08-2006, 09:54
بچه ها از شما بعيده ها.ديگه يه جواب دادن چقدر طول ميشكه.عزيز حيف كه من adsl ندارم مگر نه در عرض [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «سه سوت» بهت ميگفتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف داری مسعود جان
chovalier
20-08-2006, 09:55
مسعود جــــــــــان سلام
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
masoud908
20-08-2006, 11:03
ماشالله بچه ها .همه كمك كردن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
babak_belgium
20-08-2006, 11:29
man soarate internet 300,ba download mahiyaneh 10200 MB daram,mitonid toye in site bebinid;[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
20-08-2006, 12:33
مسعود جــــــــــان سلام
مسعود جــــــــــان سلام
مسعود جــــــــــان سلام
مسعود جــــــــــان سلام
مسعود جــــــــــان سلام
مسعود جــــــــــان سلام
مسعود جــــــــــان سلام
مسعود جــــــــــان سلام
بابا کمک کنید دیگه!
mshiraz.2006
20-08-2006, 15:18
بابا کمک کنید دیگه!
به نام خدا
اينا چيه؟ منظورت رو واضح تر ميگي تا ما بهتر متوجه بشيم...
بابا کمک کنید دیگه!
نفهمیدم چی به چیه :biggrin:
آقا ما هم بدبختیم :biggrin: .خیلی بشه 4 کیلوبایت :biggrin:
chovalier
20-08-2006, 15:38
به نام خدا
اينا چيه؟ منظورت رو واضح تر ميگي تا ما بهتر متوجه بشيم...
سلام یعنی این که کدومشونو بزنم که به ای دی اس ال وصل شم
mshiraz.2006
21-08-2006, 05:52
سلام یعنی این که کدومشونو بزنم که به ای دی اس ال وصل شم
به نام خدا
كاري نداره . هر دوتا رو تست كن ببين كدومش جواب ميده....
دارم
256 داتك
=-=
chovalier جان لطفا فونت كوچيك استفاده كن
در ضمن سمت چي رو بايد بزني براي نت فكر مي كنم
mohammad.clergyman
21-08-2006, 10:50
بابا کمک کنید دیگه!
بسم رب الشهداء
======================
سلام
شوالير جون سمت راست براي كانكشن يعني وصل شدن است
و سمت چپ براي كارت شبكه است .
شرمنده دير جواب دادم آخه تو باغ نبودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
21-08-2006, 11:12
بالاخره جوابش يكي داد بنده خدا رو.
chovalier
21-08-2006, 14:45
بسم رب الشهداء
======================
سلام
شوالير جون سمت راست براي كانكشن يعني وصل شدن است
و سمت چپ براي كارت شبكه است .
شرمنده دير جواب دادم آخه تو باغ نبودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون
نفهمیدم کودومو بزنم
اینم یه عکس جدید تر(روش کلیک کنید تا بزرگ شه)
بعد هم محمد جان من شوالیه هستم شوالیر نیستم می خوای بگم میثم جان آر رو از تو یوزرم برداره؟(شوخی)
دارم
256 داتك
=-=
chovalier جان لطفا فونت كوچيك استفاده كن
در ضمن سمت چي رو بايد بزني براي نت فكر مي كنم
ممنون مافیا
ولی بی دلیل که با اون فونت نمی زنم همون چور که شما تاپیک من رو بی دلیل حذف نکردید!!!!!!!!!!!!!!!!
اولین نقل قول رو نگاه کن و ببین محمد جان تو باغ نبودند
با این فونتی که من زدم ایشون اومد اگه نه تا یه سال دیگه هم کسی بهم جواب نمی داد
متوجهی؟
ممنون........ فعلا
mohammad.clergyman
21-08-2006, 15:03
بسم رب الشهداء
==================
سلام
تو اين عكس جديده كه گزاشتي گزينه بالايي براي اتصال به اينترنت است .
يعني اونيكه جلوش نوشته : 1394connection
chovalier
21-08-2006, 15:07
بسم رب الشهداء
==================
سلام
تو اين عكس جديده كه گزاشتي گزينه بالايي براي اتصال به اينترنت است .
سلام عزیز بزنمش این میاد
ممنون از همکاریت
mohammad.clergyman
21-08-2006, 15:14
بسم رب الشهداء
==============
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين كه كارت شبكه است !!!!
حواسم نبود !!!
شواليه عزيز يه كانكشن بايد بسازي !
طريقه ساختن كانكشن در اي دي اس ال :
File >>new connection
در پنجره باز شده : next را بزنيد
در پنجره بعدي : گزينه اول كه به طور پيش فرض هم است را انتخاب كن سپس : next را بزن
در پنجره بعدي كه پرسيده :
how do you want to connect to the internet
گزينه دوم كه
setup my connectiom manually
است را انتخاب كنيد و كليد Next را بزنيد
در پنجره بعدي گزينه دوم كه
connect using a broadband connection that requires a user name and password
را انتخاب كنيد سپس گزينه next را بزنيد
سپس نام آي اس پي را بزن و كليد next را بزن
در پنجره بعدي username و password ر ا بزن
سپس Next را بزن
در پنجره بعدي هم گزينه finish را انتخاب كن !
موفق باشيد
chovalier
21-08-2006, 15:26
بسم رب الشهداء
==============
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين كه كارت شبكه است !!!!
حواسم نبود !!!
شواليه عزيز يه كانكشن بايد بسازي !!!!
سلام خوب اینو چیکارش کنم؟
mohammad.clergyman
21-08-2006, 15:33
بسم رب الشهداء
===============
سلام
همانطور كه در بالا گفتم در اين پنجره username و password را كه شركت سرويس دهنده اي دي اس ال بهت داده وارد كن
موفق باشيد
chovalier
21-08-2006, 15:38
بسم رب الشهداء
===============
سلام
همانطور كه در بالا گفتم در اين پنجره username و password را كه شركت سرويس دهنده اي دي اس ال بهت داده وارد كن
موفق باشيد
من از جایی نگرفتم از همون اول روی لپتاپ بود حالا چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
mohammad.clergyman
21-08-2006, 15:44
من از جایی نگرفتم از همون اول روی لپتاپ بود حالا چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
بسم رب الشهداء
==============
سلام
خوب شما سرويس اي دي اس ال را هنوز نگرفتيد :biggrin:
اي دي اس ال يك مودم جداگانه ميخواد
و يك اشتراك
خوب اين گزينه اي هم كه در پايين ميبينيد در واقع كارت شبكه هست كه خوب هم براي شبكه كردن چند كامپيوتر و
هم براي اي دي اس ال كاربرد دارد .
پس بودن كارت شبكه نشانه اي اين نيست كه شما اي دي اس ال داريد
موفق باشيد ;)
chovalier
21-08-2006, 15:49
بسم رب الشهداء
==============
سلام
خوب شما سرويس اي دي اس ال را هنوز نگرفتيد :biggrin:
اي دي اس ال يك مودم جداگانه ميخواد
و يك اشتراك
خوب اين گزينه اي هم كه در پايين ميبينيد در واقع كارت شبكه هست كه خوب هم براي شبكه كردن چند كامپيوتر و
هم براي اي دي اس ال كاربرد دارد .
پس بودن كارت شبكه نشانه اي اين نيست كه شما اي دي اس ال داريد
موفق باشيد ;)
اولا ببخشید بهت زحمت دادم دوما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید برممودمشو بخرم؟
از کجا ها می شه خرید
عزیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــزم
mohammad.clergyman
21-08-2006, 16:08
اولا ببخشید بهت زحمت دادم دوما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید برممودمشو بخرم؟
از کجا ها می شه خرید
عزیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــزم
بسم رب الشهداء
==================
سلام شواليه جون
خواهش ميكنم وظيفه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو محل زندگي شما حتما شركت هايي وجود دارند كه خدمات اينترنت پر سرعت را ميدهند
براي گرفتن اي دي اس ال مثل همه چيزهاي ديگه اول بايد تحقيق كنيد
مثلا از همشهري هاتون كه توي پي سي ورلد هستند پرس و جو كنيد
تا دريابيد كه بهترين شركت سرويس دهنده در شهر شما چيه
بعد بايد اين شانس را هم داشته باشيد كه اون شركت مركز مخابراتي تلفن شما را ساپورت كنه !
بعد از يافتن بهترين شركت و داشتن اين شانس مودم و اشتراك و كارهاي مخابراتي را هم ميتونيد
با كمك همون شركت انجام بديد .
موفق باشيد ;)
masoud908
21-08-2006, 18:15
اين هم تاپيك نظرسنجي بهترين سرويس adsl
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
chovalier
21-08-2006, 21:24
بسم رب الشهداء
==================
سلام شواليه جون
خواهش ميكنم وظيفه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو محل زندگي شما حتما شركت هايي وجود دارند كه خدمات اينترنت پر سرعت را ميدهند
براي گرفتن اي دي اس ال مثل همه چيزهاي ديگه اول بايد تحقيق كنيد
مثلا از همشهري هاتون كه توي پي سي ورلد هستند پرس و جو كنيد
تا دريابيد كه بهترين شركت سرويس دهنده در شهر شما چيه
بعد بايد اين شانس را هم داشته باشيد كه اون شركت مركز مخابراتي تلفن شما را ساپورت كنه !
بعد از يافتن بهترين شركت و داشتن اين شانس مودم و اشتراك و كارهاي مخابراتي را هم ميتونيد
با كمك همون شركت انجام بديد .
موفق باشيد ;)
سلام چقدر باید شانس داشته باشم توی این شهر شلوغ که تو تابستون شده از نظر جمعیت پایتخت ایران!
زوارا همه ی خیابونا رو زدن
مشهد شهری که جمعیت خالصش بدون زوار فقط از تهران کمتره می شه 5 برابر.
شما فرض کن جمعیت شهرتون بشه 5 برابر و در همونقدر جا.
دیگه همینو کم داشتیم که چراغ قرمز 500 ثانیه ای بزارن که فقط چرت بزنیم تو ماشین!
بدبخت پلیسا!دیوونه می شن
10 میلیون نفر دیگه واقعا جا برای سوزن انداختن نیست.
قبلا کل می نداختن کی دستش به ضریح می رسه حالا کل می ندازن کی می تونه تا جایی جلو بره که گنبدو ببینه!!!
البته می تونم پیدا کنم مرسی
masoud908
21-08-2006, 22:12
سلام چقدر باید شانس داشته باشم توی این شهر شلوغ که تو تابستون شده از نظر جمعیت پایتخت ایران!
بدبخت پلیسا!دیوونه می شن
قبلا کل می نداختن کی دستش به ضریح می رسه حالا کل می ندازن کی می تونه تا جایی جلو بره که گنبدو ببینه!!!
فكر كنم تاپيك اشتباهي ديدي جيگر!
chovalier
22-08-2006, 00:26
فكر كنم تاپيك اشتباهي ديدي جيگر!
سلام عزیزم
نه خیر حواسم جمعه
مثل شما که حرفه ای نیستم فکر کردید اشتباه اومدم!!!!!!!!
البته به فکر یه تاپیک بزنم با موضوع ترافیک مشهد
ببخشید به دوستان بر نخوره با خانواده مشورت می کنم بتونم مودمرو بخرم!!!!
بدبخت پلیسا!دیوونه می شن
آخي بنده ي خدا.راست ميگه.اين همه ميريزن اونجا.بنده خدا امام رضا چندتا رو جواب بده.
chovalier
22-08-2006, 02:36
آخي بنده ي خدا.راست ميگه.اين همه ميريزن اونجا.بنده خدا امام رضا چندتا رو جواب بده.
البته مخلص همه ی زوار های محترم و میهمانان امام رضا هستیم.
باز نگید شما چجور میزبانایی هستید!!!!!!!!!
masoud908
22-08-2006, 09:18
اخه ن هر چي فكر ميكنم ربطي به اين تاپيك نداره جييييييييگر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكنه باز دوباره مثل اون تاپيك قبلي شه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
22-08-2006, 12:28
اخه ن هر چي فكر ميكنم ربطي به اين تاپيك نداره جييييييييگر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكنه باز دوباره مثل اون تاپيك قبلي شه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مسعود جان تکرار نمی شه..
اون تاپیک بی صاحب بود اینجا دوستان خوبمون بهش می رسن
تکرار نمیشه
masoud908
22-08-2006, 12:55
بابا اين چه حرفيه عزيز.من كه كاره اي نيستم بگم درسته يا غلطه
هر كاري دوست داري بكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مسعود جان تکرار نمی شه..
اون تاپیک بی صاحب بود اینجا دوستان خوبمون بهش می رسن
تکرار نمیشه
چشم.دیگه تکرار نمیشه.
الآن زنگ زدم یه آی ای پی.گفتم ای دی اس ال رو ساپورت میکنین؟گفت اصلا شهر ما مخابراتش ساپورت نمیکنه.حالا شما چی میگین؟؟؟؟امید دیگه ای هست؟آخه دارم دیوونه میشم :sad:
chovalier
22-08-2006, 20:46
بابا اين چه حرفيه عزيز.من كه كاره اي نيستم بگم درسته يا غلطه
هر كاري دوست داري بكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار داری عزیز شما سروری!
masoud908
22-08-2006, 20:49
اختیار داری عزیز شما سروری!
اختيار داري عزيز.
ما كي باشيم
mshiraz.2006
23-08-2006, 07:16
چشم.دیگه تکرار نمیشه.
الآن زنگ زدم یه آی ای پی.گفتم ای دی اس ال رو ساپورت میکنین؟گفت اصلا شهر ما مخابراتش ساپورت نمیکنه.حالا شما چی میگین؟؟؟؟امید دیگه ای هست؟آخه دارم دیوونه میشم :sad:
به نام خدا
به نظر من شما يه 10 سالي صبر كن ببينيم ايران به كجا ميرسه. احتمالا تا اون موقع اين سيستم به مخابرات شهر شما هم برسه....
با تشكر.
سلام دوستان
يه خط پر سرعت ( دانلودش بيشتر از 100 کيلوبايت بر ثانيه باشه) چه قيمتی در مياد؟...اگه نامحدود هم باشه که چه بهتر.
هزينه نصب ، پول ماهيانه و بقيه تجهيزات...
ممنون...
=-=-=-=-=-=
گفتم نرم تاپيک جديد بزنم همين جا بپرسم.
mohammad hamed
23-08-2006, 17:29
ما هم كه هنوز همون خطوط قديمي دايل آپ رو داريم .
اميدوارم كه بزوري خطوط پرسرعت يگيرم
chovalier
23-08-2006, 18:45
ما هم كه هنوز همون خطوط قديمي دايل آپ رو داريم .
اميدوارم كه بزوري خطوط پرسرعت يگيرم
جاتون خالی تو مشهـــــــــــد ریخته ولی هنوز من با دیال آپم!!
chovalier
23-08-2006, 18:58
سلام
بابام تحقیق کرده می گن :(توی مشهد)
مودم:50000 تومن
نصب فقط خودشون می کنن:20000 تومن
روزی چه استفاده کنیم و چه نکنیم:1000تومن
یعنی ماهی:31000 تومن
به نظر من که به درد نمی خوره این همه پول بدیم
تازه الان تابستونه ماه های دیگه ی سال که صبح تا شب توی مدرسه ایم هر ماه باید سی تومن بدیم!!!!!!
هر روز 1000 تومن خیلی بده ها !!!!!!!!!
یعنی365000تومن برای هر سال!!!!!!!!!!
یعنی برای 3 سال 1095000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر کی می یرزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا سرعتش:128kbps
سلام دوستان
يه خط پر سرعت ( دانلودش بيشتر از 100 کيلوبايت بر ثانيه باشه) چه قيمتی در مياد؟...اگه نامحدود هم باشه که چه بهتر.
هزينه نصب ، پول ماهيانه و بقيه تجهيزات...
ممنون...
=-=-=-=-=-=
گفتم نرم تاپيک جديد بزنم همين جا بپرسم.
دانلود 100کیلوبایت برثانیه؟؟؟مطمئنی؟؟ :blink:
سرعت دانلود 1/8سرعت کانکشن ات (توی بهترین حالت) هست .......بااین ترتیب باید خط ات حدود 1مگابایت برثانیه سرعت داشته باشه(باهاش میتونی کافی نت بزنی!!!)میدونی چه هزینه ای رو ماهیانه داری اونوقت؟؟ :blink:
گمونم منظورت سرعت اتصال باشه...........
برای اطلاع از تعرفه ها میتونی به سایت :پارس آنلاین یا داتک مراجعه کنی
ولی اگه بازم روی سرعت دانلود 100کیلوبایت ببالا اصرار داری بهترین راهDVBهستش نه adsl
masoud908
23-08-2006, 19:55
دانلود 100کیلوبایت برثانیه؟؟؟مطمئنی؟؟ :blink:
سرعت دانلود 1/8سرعت کانکشن ات (توی بهترین حالت) هست .......بااین ترتیب باید خط ات حدود 1مگابایت برثانیه سرعت داشته باشه(باهاش میتونی کافی نت بزنی!!!)میدونی چه هزینه ای رو ماهیانه داری اونوقت؟؟ :blink:
گمونم منظورت سرعت اتصال باشه...........
برای اطلاع از تعرفه ها میتونی به سایت :پارس آنلاین یا داتک مراجعه کنی
ولی اگه بازم روی سرعت دانلود 100کیلوبایت ببالا اصرار داری بهترین راهDVBهستش نه adsl
بابا شوخي كرد جييييييييييگر
منظور من اين بود که يه راهی پيشنهاد کنيد....نگفتم که حتماً Adsl....!!!!
در ضمن، منظورم سرعت دانلود بود.....!!! اشتباه نگفتم، اگه بخواد سرعت کانکشن باشه که بازم بدرد نميخوره... حد اکثر سرعتش 12 کيلوبايت بر ثانيه هستش يعنی 2 برابر سرعت فعلی من
ممنون.
mohammad.clergyman
24-08-2006, 00:00
سلام
بابام تحقیق کرده می گن :(توی مشهد)
مودم:50000 تومن
نصب فقط خودشون می کنن:20000 تومن
روزی چه استفاده کنیم و چه نکنیم:1000تومن
یعنی ماهی:31000 تومن
به نظر من که به درد نمی خوره این همه پول بدیم
تازه الان تابستونه ماه های دیگه ی سال که صبح تا شب توی مدرسه ایم هر ماه باید سی تومن بدیم!!!!!!
هر روز 1000 تومن خیلی بده ها !!!!!!!!!
یعنی365000تومن برای هر سال!!!!!!!!!!
یعنی برای 3 سال 1095000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر کی می یرزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا سرعتش:128kbps
بسم رب الشهداء
=================
مودم را كه پنج هزار تومن گرونتره قمه !! خوب
نصب اي دي اس ال هم كه آب خوردنه چهار تا سيم به هم وصل كردن و يك بار رفتن به مخابرات !!
پس براي چي آدم بيست هزار تومن به اين مفت خورا بده (از من هيچي هزينه نصب نگرفتند )
بعد شما مگر ميخواهي كنفرانس ويدئويي بگيري كه ميخوايي سرعت صد و بيشت و هشت بگيري
من هزار بار تو انجمن گفتم يه بار ديگم ميگم اگر بگرديد تو شهر خودتون سرويس هاي خوبي پيدا ميكنيد
سرويس خودم
مودم = 45 هزار تومن
مخابرات = سه هزار و ششصد تومان
ماهي = ده هزار تومن
سرعت = 64 كيلوبايت
سرعت دانلود = فضايي !! بدون تقسيم سرعت = چهل تا پنجاه كيلوبايت
در حالي كه تو ي شهر ما شركت هايي هستند كه بيست هزار تومن پول نصب ميگيرند
و سرعت دانلوداشون هم يك هشتم است !!
موفق باشيد
chovalier
24-08-2006, 01:33
بسم رب الشهداء
=================
مودم را كه پنج هزار تومن گرونتره قمه !! خوب
نصب اي دي اس ال هم كه آب خوردنه چهار تا سيم به هم وصل كردن و يك بار رفتن به مخابرات !!
پس براي چي آدم بيست هزار تومن به اين مفت خورا بده (از من هيچي هزينه نصب نگرفتند )
بعد شما مگر ميخواهي كنفرانس ويدئويي بگيري كه ميخوايي سرعت صد و بيشت و هشت بگيري
من هزار بار تو انجمن گفتم يه بار ديگم ميگم اگر بگرديد تو شهر خودتون سرويس هاي خوبي پيدا ميكنيد
سرويس خودم
مودم = 45 هزار تومن
مخابرات = سه هزار و ششصد تومان
ماهي = ده هزار تومن
سرعت = 64 كيلوبايت
سرعت دانلود = فضايي !! بدون تقسيم سرعت = چهل تا پنجاه كيلوبايت
در حالي كه تو ي شهر ما شركت هايي هستند كه بيست هزار تومن پول نصب ميگيرند
و سرعت دانلوداشون هم يك هشتم است !!
موفق باشيد
سلام
ممنونم محمد جان که یه حالی به ما میدی یکی از بهترینایی برام!
خب منم یه چیزی بگم!
اولا اتفاقا 64 رو داشت
و حتما حول و هش قیمتی که شما فرمودید
ممنونم که گفتید
من فکر می کردم همه 128 دارن می خواستم بگم ما هم هستیم بعد دیدم به درد من نمی خوره
ممنون که گفتی امیدوارم بتونم بخرم
ضمنا چه کار کنیم و چه نکنیم باید پولشو بدیم؟؟؟؟؟
ممنون بازم یه سوالی می کنم
موفق باشی دوست عزیزم ...
آخه نامردیه.من واسه دانلود یه فایل 10 مگی وردارم برم اون سر شهر بعد پول کافی بدم،کرایه راه هم بدم،وقتمو تلف کنم.لعنت به اینترنت و ارتباطات ایران.به جای اینکه رو ارتباطات سرمایه گذاری کنن..... . :angry:
مدیر جون شما هم بیخیال شو که به ما گیر بدی :tongue:
mshiraz.2006
24-08-2006, 14:52
به نام خدا
من نه پولش رو دارم و نه وقت اين كارو ( گرچه خيلي بدردم مي خوره ) ولي تا به فكر پولش ميفتم ترجيح ميدم با مودم عمولي دانلود كنم....
به نظر من اگه شرایطی مثل آقای محمد پیدا بشه عالیه.یه مودم میخری بعد فقط ماهی حدود پونزده تومن میدی.من فقط پول کارتم دو برابر 15 تومن میشه هر ماه.اگه اینجا ای دی اس ال داشت حتما میگرفتم.
به نظر من اگه شرایطی مثل آقای محمد پیدا بشه عالیه.یه مودم میخری بعد فقط ماهی حدود پونزده تومن میدی.من فقط پول کارتم دو برابر 15 تومن میشه هر ماه.اگه اینجا ای دی اس ال داشت حتما میگرفتم.
سلام.
منم.
مگه پوک کارت شما چقدر ميشه؟!!! :ohno:
من 4 تومن ميدم 1 ماه استفاده ميکنم! :blink:
البته........................شبانه. :)
titanic1912
25-08-2006, 02:26
سلام من ديال آپ استفاده ميكنم
سرعت كانكشن =28.8
سرعت دانلود = 3.5الي1.5
غير از اي دي اس ال چه راههايي براي افزايش سرعتش هست بچه ها؟ ايراد از مودم نگيريد كه تا 92 رو ساپورت ميكنه كيريتوه مدلش
-----------
راستي چرا انقدر از اي دي اس ال هاي ارزون استفاده نميكنيد تو نيازمنديهاي همشهري تا ماهي 10 تومن و 8.5 هم زده ها.... قضيش چيه؟؟
سرعت كانكشن =28.8
سرعت دانلود = 3.5الي1.5
غير از اي دي اس ال چه راههايي براي افزايش سرعتش هست بچه ها؟ ايراد از مودم نگيريد كه تا 92 رو ساپورت ميكنه كيريتوه مدلش
-----------
راستي چرا انقدر از اي دي اس ال هاي ارزون استفاده نميكنيد تو نيازمنديهاي همشهري تا ماهي 10 تومن و 8.5 هم زده ها.... قضيش چيه؟؟
دوست عزيز اون مودم 92 نيستو V92.این مدلا حالا دقیقا نمیدونم چه فرقی با وی 90 داره اما میدونم که وی 92 Call waiting رو ساپورت میکنه.راه دیگه ای هم برای افزایش سرعت دایل آپ نیست.و فقط شما میتونی بهینه ازش استفاده کنی!!! اما خوب دو کیلوبایت دیگه چی داره که آدم بخواد بهینش کنه. :biggrin:
gladiator.shiraz
25-08-2006, 19:30
سلام اقا اسماعيل من ندارم ولي با سرعت 7 دانلود ميكنم[
masoud908
25-08-2006, 19:34
سرعت كانكشن =28.8
سرعت دانلود = 3.5الي1.5
-----------
عزيز مودمت عمرا با اين سرعت v.92 باشه.بابا من گفتم ديگه سرعت از من پايين تر نيست.ولي شما ركورد شكستي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ديگه اين سرعت از لاكپشت هم پايين تره.برو يك مودم 56 k بگير فوقش 16000 تومن
chovalier
25-08-2006, 20:57
عزيز مودمت عمرا با اين سرعت v.92 باشه.بابا من گفتم ديگه سرعت از من پايين تر نيست.ولي شما ركورد شكستي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ديگه اين سرعت از لاكپشت هم پايين تره.برو يك مودم 56 k بگير فوقش 16000 تومن
مسعود جان به این می گی رکورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم سرعتم گاه 26.4 هم می رسه
باور نمی کنی؟؟؟؟؟
ایندفعه برات عکس می گیرم!!!!!!
masoud908
25-08-2006, 22:15
اين كه از ركورد هم رد كرده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بي شوخي گاه بي گاه كه زياد محسوب نميشه.اين هميشه سرعتش اينه.ولي از تو بعضي مواقع اينطوري ميشه.در ضمن كامپيوتري كه در طبقه دوم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودمش اينطوري هست.عشقي يه بار 40 يه بار 20. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين كامپيوتري كه داداشم مفتي بهم داده مودمش اينطوري نيست.سرعت هميشه بين 46 تا 50 ثابت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه از ركورد هم رد كرده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بي شوخي گاه بي گاه كه زياد محسوب نميشه.اين هميشه سرعتش اينه.ولي از تو بعضي مواقع اينطوري ميشه.در ضمن كامپيوتري كه در طبقه دوم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودمش اينطوري هست.عشقي يه بار 40 يه بار 20. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين كامپيوتري كه داداشم مفتي بهم داده مودمش اينطوري نيست.سرعت هميشه بين 46 تا 50 ثابت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يعني چي اين حرفا؟؟؟؟من نميدونم سرعت اينترنت چه ربطي به مودم بدبخت داره؟؟؟نه كه ميگم بيربطه.اما آخه همه ي مودما در حد استانداردن. اون كه شما ميگي سرعت كم و زياد ميشه و اين چيزا بر ميگرده به آي اس پي و خط تلفنو اين جور چيزا.در ضمن فكر نكنم زياد سرعت تفاوت داشته باشه(در صورتي كه سرعت كانكشن بالاپايين بشه.)
masoud908
26-08-2006, 12:20
بچه ها يعني چي اين حرفا؟؟؟؟من نميدونم سرعت اينترنت چه ربطي به مودم بدبخت داره؟؟؟نه كه ميگم بيربطه.اما آخه همه ي مودما در حد استانداردن. اون كه شما ميگي سرعت كم و زياد ميشه و اين چيزا بر ميگرده به آي اس پي و خط تلفنو اين جور چيزا.در ضمن فكر نكنم زياد سرعت تفاوت داشته باشه(در صورتي كه سرعت كانكشن بالاپايين بشه.)
جيگر بيخيال.معني خاصي نداشت.براي خنده گفتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
27-08-2006, 12:32
سلام
مسعود جان
شما بودی که سرعت 19KBpsرو باور نمی کردی؟
بیا اینم 2 تا عکس
حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masoud908
27-08-2006, 12:34
خفن قاط زدي.موضوع تاپيك برو.
chovalier
27-08-2006, 12:52
خفن قاط زدي.موضوع تاپيك برو.
یعنی چی مسعود جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قول 64 رو از بابام گرفتم اینم خوش خبری
قول یه کامپیوتر غیر لپتاپ رو با پرینتر و اسکنر هم گرفتم.
بعدم من که تو جادم خاکی کدومه؟
می گم بعضی ها 128 هستن اینم دیدن یا نه؟
مثلا شما که به 28 می گفتی رکورد به این چی می گی؟؟؟
شرمنده رفتم ناهار بخورم جاتون خالی ;)
masoud908
27-08-2006, 15:02
عزيز شرمنده من فكر كردم اين پستت تو تاپيك كدو شخصيت نرگس زدي براي همين اون حرف زدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بابا مباركه.ديگه چيزي از بابات نميخواي.تعارف نكن بهش بگو. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت هم قبلا گفتم كه جييگر.ببين سرعت شما بعضي موقع ها 28 ميشه بعضي موقع ها ممكن 40 شه يا ...
ولي مودم ايشوني كه سرعتش 28 kb هست هميشه بالاترين سرعتش اين حد و بالاتر نميره.
chovalier
27-08-2006, 16:27
عزيز شرمنده من فكر كردم اين پستت تو تاپيك كدو شخصيت نرگس زدي براي همين اون حرف زدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بابا مباركه.ديگه چيزي از بابات نميخواي.تعارف نكن بهش بگو. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت هم قبلا گفتم كه جييگر.ببين سرعت شما بعضي موقع ها 28 ميشه بعضي موقع ها ممكن 40 شه يا ...
ولي مودم ايشوني كه سرعتش 28 kb هست هميشه بالاترين سرعتش اين حد و بالاتر نميره.
اشکالی نداره مسعود جان منم از حرفت خیلی تعجب کردم
ولی خداییش خط مال اداره ی بابامه و از31.6 هیچوقت بالاتر نمی ره وامروز برای اولین بار بود که سرعت نوزده رو دیدم و واقعا تعجب کردم و یه سوژه ی حسابی گیرم اومد کسی تا حالا از این کمتر داشته؟؟؟؟؟
ممنون موفق باشید
masoud908
27-08-2006, 20:11
بابا اين كه خوبه من با اون مودم اون يكي كامپيوتر برات يه عكس با سرعت 14 هم ميگيرم.يكم صبر كن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خير سرم سرعت 128 دارم بعضي وقت ها خوبه ولي معمولا ميگم كه 100 رحمت به دايال آپ . بعضي وقت ها سرعت دنلودم به كمتر از 1 كيلو ميرسه.(آخه با مركز تلفن ما مشكل دارن )
یعنی چی مسعود جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قول 64 رو از بابام گرفتم اینم خوش خبری
قول یه کامپیوتر غیر لپتاپ رو با پرینتر و اسکنر هم گرفتم.
بعدم من که تو جادم خاکی کدومه؟
می گم بعضی ها 128 هستن اینم دیدن یا نه؟
مثلا شما که به 28 می گفتی رکورد به این چی می گی؟؟؟
شرمنده رفتم ناهار بخورم جاتون خالی ;)
بابا منظورش تو سرعت پايينه :tongue:
masoud908
28-08-2006, 00:11
بابا منظورش تو سرعت پايينه :tongue:
چقدر به من گير ميدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مگه چي گفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
28-08-2006, 00:41
چقدر به من گير ميدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مگه چي گفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ول کنید دیگه
راستی مسعود جــــــان اون عکس رو هم اگه می تونی بزار
ممنون
mshiraz.2006
28-08-2006, 10:27
به نام خدا
بالا بردن سرعت اتصال ربطي به دانلود هم داره يا نه؟
من با تنظيمات با سرعت 921 كيلو بايت وصل ميشدم. احتمالا به همين خاطر كه از هر كارت اينترنتي استفاده كنم با سرعت 7 تا دانلود ميكنه....
البته دانلود مي كردم. ديروز تو محلمون نواسانات برق پيدا شد مادربورد من سوخت. هارد يكي از دوستان و سي پي يو يه نفر ديگه.
خيلي جالبه هر سه تامون هم محافظ داشتيم.
mohammad.clergyman
28-08-2006, 12:53
به نام خدا
من با تنظيمات با سرعت 921 كيلو بايت وصل ميشدم. احتمالا به همين خاطر كه از هر كارت اينترنتي استفاده كنم با سرعت 7 تا دانلود ميكنه....
البته دانلود مي كردم. ديروز تو محلمون نواسانات برق پيدا شد مادربورد من سوخت. هارد يكي از دوستان و سي پي يو يه نفر ديگه.
بسم رب الشهداء
=====================
:ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:
بله !! :blink: خيلي جالبه !! :puke: فقط مادر بورد سوخته !! :ohno: اگه من بودم پدر شركت برق را در مياوردم !!!
شما با سرعت 921 وصل ميشين !! :puke: :puke: اونوقت با هفت دانلود ميكنين :blink:
ميشه در مورد اين تنظيمات توضيح بديد ؟
ممنون
به نام خدا
پس تنظيماتت نمايشيه!!!!!
محمد جون حالا خوبه که مین بورد فقط پریده. به اداری برق بگی یه پولی هم ازت میگیره.دلت خوشه!
masoud908
28-08-2006, 20:38
آقا ول کنید دیگه
راستی مسعود جــــــان اون عکس رو هم اگه می تونی بزار
ممنون
يه مدت بايد صبر كني.چون من اصلا به اون كامپيوتر زياد سر نميزنم.
chovalier
28-08-2006, 21:29
يه مدت بايد صبر كني.چون من اصلا به اون كامپيوتر زياد سر نميزنم.
حالا حالا ها هستم!!!!!!!
Game maker
29-08-2006, 06:04
من خط پرسرعت دارم مشخصاتشم اينه:
1-kbps128 ارسال
2-kbps128 دريافت
3-بدون محدوديت زماني و محدوديت دانلود
4-ماهي 20000تومان حدودا
بابا خوش به حالت.برو زندگی کن با این خط
masoud908
29-08-2006, 12:30
1-kbps128 ارسال
2-kbps128 دريافت
4-ماهي 20000تومان حدودا
ديگه چي ميخواي؟خوش به حالت.
همين كه محدوديت دانلود و زمان نداره بسه.قدرش بدون
chovalier
29-08-2006, 13:52
ديگه چي ميخواي؟خوش به حالت.
همين كه محدوديت دانلود و زمان نداره بسه.قدرش بدون
بله دیگه منم می خواستم 128 بگیرم محمد جان گفت به دردم نمی خوره راستم می گفت
حالا بگو با این سرعت به قول فردوسی پور چه مــــــــــــــــــــــــ ــــــــی کنی؟ :biggrin:
chovalier
30-08-2006, 19:38
سلام
مسعود جان تا کی باید صبر کنیم؟
masoud908
30-08-2006, 20:10
بايد تا شنبه صبر كني عزيز.
الان يه پست بدي ميشي 500 پست و ميشي ايول بابا پروفشنال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
30-08-2006, 20:35
بايد تا شنبه صبر كني عزيز.
الان يه پست بدي ميشي 500 پست و ميشي ايول بابا پروفشنال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااااااااای
پانصدمیش رو در راه خدمت به مردم زدم و ببین چه تقدیری ازت کردم فقط برو نگاه کن:
ممنون
موفق باشی...
ضمنا شما ناراحتی من "ایول بابا پروفشنال" بشم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
30-08-2006, 21:54
وااااااااااااااااای
پانصدمیش رو در راه خدمت به مردم زدم و ببین چه تقدیری ازت کردم فقط برو نگاه کن:
ممنون
موفق باشی...
ضمنا شما ناراحتی من "ایول بابا پروفشنال" بشم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ديدم.حال وكردم.
من براي چي ناراحت باشم جيگر.خوشحال هم هستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
31-08-2006, 02:17
ها ديدم.حال وكردم.
من براي چي ناراحت باشم جيگر.خوشحال هم هستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اون که یه شوخی بود ولی دیگه برره تموم شد
به قول دوستمون "مومن خدا :laughing: "
واسه اینکه دوباره از تاپیک پرت نشیم شما برو عکسه رو بزار فعلا رکورد دست علی هست(خودم)
کی ادعای شکستن داره؟ عکس بزاره.
masoud908
31-08-2006, 11:46
سلام
اون که یه شوخی بود ولی دیگه برره تموم شد
به قول دوستمون "مومن خدا :laughing: "
واسه اینکه دوباره از تاپیک پرت نشیم شما برو عکسه رو بزار فعلا رکورد دست علی هست(خودم)
کی ادعای شکستن داره؟ عکس بزاره.
اه.بابا اينقدر مومن خدا نگو حالم بهم خورد از بس اون گفت.حالا صبر كن ركوردت شكسته ميشه.
titanic1912
01-09-2006, 01:09
اشکالی نداره مسعود جان منم از حرفت خیلی تعجب کردم
ولی خداییش خط مال اداره ی بابامه و از31.6 هیچوقت بالاتر نمی ره وامروز برای اولین بار بود که سرعت نوزده رو دیدم و واقعا تعجب کردم و یه سوژه ی حسابی گیرم اومد کسی تا حالا از این کمتر داشته؟؟؟؟؟
ممنون موفق باشید
:happy: :happy: :happy: :happy:
چقدر نديد بديد بيدي :biggrin:
بيا اتاق من صدها ركورد كم سرعتي رو با كامپيوترم و مودمم بزنم كف كني
بچه ها ما رو سرعتامونو تو كتاب ركوردهاي گينس ثبت نميكنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
جـــــــ_ــــــــــــــــ ـــــــــــــــدددددي ميگما نه شوخي :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:
راستي مودم من Creative Modem Blaster V90 PCIهستش
و سرعتم يا 28.8 kb/s هستش يا 19.2kb/s
:puke: :blush: ;) :happy: :)
مهم اينه كه كشور ما انرژي هسته اي داره - اينترنت كه مهم نيست كه ;)
titanic1912
01-09-2006, 01:13
1-kbps128 ارسال
2-kbps128 دريافت
4-ماهي 20000تومان حدودا
:happy: دوستان ديگه گفتن كه خوش به حالت
ولي منم يه چيزي بگم دلم خنك شه
كووووفـــــــــــــــتـــ ـــــت بشه دااش :happy: ;) :blush:
(شوخي بود)
من كه خدا ميدونه اين اشغال بودن تلفن چه دردسرهايي برام درست نكرده................................
masoud908
01-09-2006, 01:16
دوست عزيز اولا كه خيلي با مزه اي.دوما كه چي اين كارا؟
chovalier
01-09-2006, 01:22
:happy: دوستان ديگه گفتن كه خوش به حالت
ولي منم يه چيزي بگم دلم خنك شه
كووووفـــــــــــــــتـــ ـــــت بشه دااش :happy: ;) :blush:
(شوخي بود)
من كه خدا ميدونه اين اشغال بودن تلفن چه دردسرهايي برام درست نكرده................................
سلام
شما بهتر نیست شوخی نکنی؟
لااقل اون خطوط بالاش رو دیگه ننویس بعدم شوخی بود رو توی پرانتز نزار
شما هر چی دلت خواست می نویسی بعد می نویسی شوخی بود؟یعنی حله دیگه؟
ممنون
ضمنا اگه رکورد منو شکستی عکسشو بزار
موفق باشی...
titanic1912
01-09-2006, 10:18
بابا از من انتقاد نكنين به خدا جنبشو ندارم
يعني اصلا ژن انتقاد پذيريو ندارم
titanic1912
01-09-2006, 10:20
بعدشم من با يككي ديگه شوخي كردم راستي
.. فعلا باي
chovalier
01-09-2006, 12:09
بعدشم من با يككي ديگه شوخي كردم راستي
.. فعلا باي
سلام
من کاری به وجود ژن در شما ندارم شما در قبال حرفی که می زنی باید جوابگو باشی
دوما شما دکمه ی ویرایشو زیر نوشتت کنار نقل قول نمی بینی؟؟؟؟؟
معمولا4 خط رو توی دو تاپست نمی نویسند این دکمه رو برای همین گزاشتن ها !
ممنون
سلام
من کاری به وجود ژن در شما ندارم شما در قبال حرفی که می زنی باید جوابگو باشی
دوما شما دکمه ی ویرایشو زیر نوشتت کنار نقل قول نمی بینی؟؟؟؟؟
معمولا4 خط رو توی دو تاپست نمی نویسند این دکمه رو برای همین گزاشتن ها !
ممنون
اول اينكه تاپيك رو منحرف نكنيد.دوم اينكه بنده خدا يه شوخي كرد.به نظر من اصلا اشكالي به كارش وارد نيست. يه شوخي بود كه اصلا ميشد ازش خيلي راحت گذشت :blink: . به هر حال بحث رو همين جا تمام كنيد.بهتره ;)
chovalier
01-09-2006, 14:29
اول اينكه تاپيك رو منحرف نكنيد.دوم اينكه بنده خدا يه شوخي كرد.به نظر من اصلا اشكالي به كارش وارد نيست. يه شوخي بود كه اصلا ميشد ازش خيلي راحت گذشت :blink: . به هر حال بحث رو همين جا تمام كنيد.بهتره ;)
سلام
امین جان اگه شما هم به صورت جمعی می خوای صحبت کنی نقل قول نزن.
دوما من منحرف می کنم یا ایشون که داره پست بیهوده می ده؟
من فقط گفتم از این به بعد بدونه که اون زیر دکمه ی ویرایش هست.
من دیگه اون بحث اول رو ول کردم خودشون می دونن چیکار باید بکنن.
ممنونم
موفق باشی...
titanic1912
02-09-2006, 01:23
آقا........................گووووروووو ووووووپ
chovalier
02-09-2006, 02:10
دوستان دیگه بسه
این تاپیک پر شد از پستای بیهوده از اولهاش بگیر تا این پست بالاییم
دیگه این بحث رو همینجا توموم می کنیم و فقط در مورد تاپیک صحبت می کنیم
اگه این بحث رو ادامه دادید هر اتفاقی افتاد(اعم از فقل و حذف و ...) به گردن شما خواهد بود
پس این قضیه بسته شد!
mshiraz.2006
02-09-2006, 20:09
به نام خدا
يعني واقعا 54 درصد اعضاي سايت خطوط پر سرعت دارند؟
دوستان خواهشا پست الكي ندين. دليل زدن اين تاپيك چيز ديگه اي بود............
masoud908
02-09-2006, 22:14
به نام خدا
از بخت بد من هم كه جز اون 54 نيستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قراره ای دی اس ال بیاد اینجا.ببنیم چی میشه.
chovalier
02-09-2006, 22:55
سلام بچه ها حالا اینو بگید
کسی شنیده 1024 هم وجود داره!!!!!!!
می خواستم کاربردش رو بدونم
ممنونم
موفق باشید...
سلام بچه ها حالا اینو بگید
کسی شنیده 1024 هم وجود داره!!!!!!!
می خواستم کاربردش رو بدونم
ممنونم
موفق باشید...
یعنی چی؟؟؟؟منظورت پهنای بانده؟؟؟؟آره خوب دانشگاه ها هستن دیگه.
chovalier
02-09-2006, 23:45
یعنی چی؟؟؟؟منظورت پهنای بانده؟؟؟؟آره خوب دانشگاه ها هستن دیگه.
نه امین جان سرعتشو گفتم
titanic1912
07-09-2006, 15:05
به نام خدا
اصلا فكر نكنم انقدر درصد بالايي باشه
چون كاربراي اينجا هم ماكتي از كاربراي كل ايران اند
به نظر من كه نهايت تا 15% بشه يا يكم بيشتر20
ميدوني اخه كسي كه اي دي اس ال نداره و نتونه يا نميخواد بگيره كه نمياد تو اين تاپيك
اينجا 2 گروه ميان (تو اين تاپيك)
1= اي دي اس ال دارهايي كه ميخوان كمك كنن و بگن شرايط و سرعتاشونو
2= كسايي كه ندارن و ميخوان بگيرن يا اصلا مثل خودم ميخوان بدونن چي به چيه
البته خيالت راحت - من رفتم راي دادم كه ندارم حساب كار شد 52 به 48 (پرتاب 2 امتيازيه انگار) - يه نفر ديگه راي بده مساويما
اي نظر من بيد
مي شه بگين چه كار كنم از دست پول تلفن و كارت خلاص بشم سرعت اینترنت من در حال حاضر 36 خیلی پایین چه کارکنم ممنون می شم اگر راهنمایی کنین
chovalier
07-09-2006, 17:57
سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خـــــــــبـــــــــر خــــــــــــــــوش! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ADSL دار شدم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت دایل آپ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این به بعد منم به شما کمک می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...
titanic1912
11-09-2006, 03:16
بچه ها يه سوال فني
ميشه براي نوت بوك هم از اي دي اس ال استفاده كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر مودمش اكسترنال باشه كه ميشه ---------------چجورياست - توضيح بديد
مي شه بگين چه كار كنم از دست پول تلفن و كارت خلاص بشم سرعت اینترنت من در حال حاضر 36 خیلی پایین چه کارکنم ممنون می شم اگر راهنمایی کنین
گوزن جون فقط راهش اي دي اس اله.كه تو ايران آزاد و بزرگ و اسلامي با اين مسئولين .... به راحتي ميتوني پيدا كني.حتي توي يه ده كوره هم كه باشي.حالا به عظمت ايران بزرگ و آزاد و اسلامي و... پي بردي؟؟؟؟
سلام مجدد
خـــــــــبـــــــــر خــــــــــــــــوش!
من ADSL دار شدم!!!!!
وضعیت دایل آپ:
از این به بعد منم به شما کمک می کنم
موفق باشید...
خوش به حالت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .منم اي دي اس ال ميخوااااااااااااااام. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يه سوال فني
ميشه براي نوت بوك هم از اي دي اس ال استفاده كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
همه مودم های ای دی اس ال اکسترنال هستند
پس خیلی راحت از طریق یو اس بی و یا لن میشه به نوت بوک نصب کرد
سلام دوستان
اگر من اي دي اس ال بگيرم بايد برم مخابرت ابونماه بدم يا نه؟
chovalier
11-09-2006, 15:55
بچه ها يه سوال فني
بـــلـــه
همونطور که مافیا براتون واضح گفتند...
منم الان با USB وصل هستم
ضمنا لپتاپ هم دارم و مطمئنا مشکلی نیست ! :)
موفق باشی... :)
titanic1912
12-09-2006, 14:44
maFia , Chovalier از راهنماييتون ممنونم
پس تو دوران دانشجوويي بي اينترنت ديوونه نميشم
titanic1912
12-09-2006, 14:47
سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خـــــــــبـــــــــر خــــــــــــــــوش! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ADSL دار شدم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت دایل آپ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این به بعد منم به شما کمک می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...
مباركه - فقط مواظب چشمات باش 24 ساعته پاي نت نباشي رفيق
راضي هستي؟؟
شرايطشو تمام و كمال بگو ببينم - سرعت قيمت - دنگ و فنگ- محـدوديت - شهرت رو هم بو گو ؟؟
chovalier
12-09-2006, 14:57
مباركه - فقط مواظب چشمات باش 24 ساعته پاي نت نباشي رفيق
راضي هستي؟؟
شرايطشو تمام و كمال بگو ببينم - سرعت قيمت - دنگ و فنگ- محـدوديت - شهرت رو هم بو گو ؟؟
آقای دکتر چه کنیم دیگه تابستونه و 25 ساعت در روز می شینیم
فقط زمان نهار و شام و... آفلاین می شم!!!!!!!!!
راضی که بله
سرعت:64kbps البته ساعت 1 نصف شب به بعد به 1mbps هم می رسه !!!
سرعت دانلود :5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می خوام با شرکتش تماس بگیرم بگم مرد حسابی شما به من گفتی سرعت دانلود 32 اونوقت 5 چیه؟
از مزایاش عرض کنم خدمتتون که دیگه کسی گیر نمی ده که نشین پای کامپیوتر چون چه 1 ساعت و چه 10000000000000000000000000000000000 ساعت که استفاده کنی باید 20000 تومن بدی (هر ماه)
تلفن اشغال نمی شه و پول تلفنمون هر ماه می شه 2500 تومن !!!
دیگه شهرمو که خداییش می دونی!!! ;)
موفق باشی...
titanic1912
13-09-2006, 01:07
مرسي از جواب كاملت
chovalier
13-09-2006, 01:51
مرسي از جواب كاملت
خواهش می کنم
بازم سوال داشتی خجالت نکش
ممنون
titanic1912
13-09-2006, 13:45
10 كرتم خجالت كيلو چنده
راستي برو بچ قيمت مودم هاش چنده؟ شنيدم خيلي متنوع و مختلفه قيمتاش
بعد يه مودم كه بگيرم مثلا با شركت سپنتا باشه بعدا ميتونم بعد از يكي دو ماه با همون مودم از خدمات شركت ديگري استفاده كنم؟؟؟
ميگم يعني مودم هاش عمومي بيد؟
chovalier
14-09-2006, 01:26
10 كرتم خجالت كيلو چنده
راستي برو بچ قيمت مودم هاش چنده؟ شنيدم خيلي متنوع و مختلفه قيمتاش
بعد يه مودم كه بگيرم مثلا با شركت سپنتا باشه بعدا ميتونم بعد از يكي دو ماه با همون مودم از خدمات شركت ديگري استفاده كنم؟؟؟
ميگم يعني مودم هاش عمومي بيد؟
سلام ماه پیش بود 20000 تومن الان شده مودم من 10000 همینجوری می خوایم واستیم وقتی قیمت به نزدیک صفر رسید :blink: بخریم(که خریدیم :happy: )
سوالاتم متوجه نمی شم :blink:
موفق باشی... :happy:
mshiraz.2006
17-09-2006, 06:23
سلام ماه پیش بود 20000 تومن الان شده مودم من 10000 همینجوری می خوایم واستیم وقتی قیمت به نزدیک صفر رسید :blink: بخریم(که خریدیم :happy: )
سوالاتم متوجه نمی شم :blink:
موفق باشی... :happy:
به نام خدا
منظورت قیمت مودمه؟
chovalier
17-09-2006, 13:40
به نام خدا
منظورت قیمت مودمه؟
آره دقیقا
بابا خوش به حال تو. من تو خوابم این سرعت نمیتونم ببینم.خدا یا گناااااه من چیه آخه؟؟؟ همه اینترنت دارن ما هم داریم. فکرشو کن یه مگ در ثانیه.واااااااااااااااااا و چه شود.!!!!!!
mshiraz.2006
19-09-2006, 06:19
به نام خدا
ما دلمون به چي خوشه...
من ندارم قيمت ADSL هم كه ماشااله بالاست به اميد روزي كه همگي اينترنتمون پر سرعت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه سرعت اين LOLITA جان رو داشتم خ كه چه ميشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ندارم قيمت Adsl هم كه ماشااله بالاست به اميد روزي كه همگي اينترنتمون پر سرعت باشه
بابا ماهی 20 یا 30 تومن که خوبه.تازه محمد کرجی من میگه ماهی 13 تومن میده. اینجا که نداره وگرنه میگرفتم حتما
chovalier
20-09-2006, 00:06
این سرعت فوق العادس
من ADSL دارم با یه عالمه مشکل
مثلا من 64KB ولی سرعت دانلود 3 !!!!!!!!!!!
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hossein_Bahal
20-09-2006, 00:24
من كه خدا رو شكر از Adsl شانس اوردم .
سرعت 64 از پارسانلاين گرفتم .
سرعت دانلودم روزها از 6 پايينتر نمياد و شبها هم سرعت دانلودم دور و بر 7 و 8 ميچرخه .
chovalier
20-09-2006, 01:47
من كه خدا رو شكر از Adsl شانس اوردم .
سرعت 64 از پارسانلاين گرفتم .
سرعت دانلودم روزها از 6 پايينتر نمياد و شبها هم سرعت دانلودم دور و بر 7 و 8 ميچرخه .
این چه وضعیه؟
باید 32 باشه
Hossein_Bahal
20-09-2006, 02:23
این چه وضعیه؟
باید 32 باشه
يعني چي ؟؟؟
شما ميگي سرعت دانلود بايد 32 باشه ؟
همچين چيزي امكان نداره عزيز !!!
سرعت دانلودش در بهترين شرايط بايد دور و بر 7 و 8 باشه .
این سرعت فوق العادس
من ADSL دارم با یه عالمه مشکل
مثلا من 64KB ولی سرعت دانلود 3 !!!!!!!!!!!
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شواليه جان شما از چه شركتي سرويس Adsl گرفتین ؟
اخه منم 64 Kb دارم از شرکت شاتل ولی زیاد فرقی با اینترنت Dial Up نمیکنه ، چه تو دانلود چه تو دیدن صفحات .
chovalier
20-09-2006, 03:08
يعني چي ؟؟؟
شما ميگي سرعت دانلود بايد 32 باشه ؟
همچين چيزي امكان نداره عزيز !!!
سرعت دانلودش در بهترين شرايط بايد دور و بر 7 و 8 باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان این چی بود که گفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
بعیده از شما= [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
سرعت اینترنت تقسیم بر 2 = سرعت دانلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
البته شاید شما دایل آپ رو گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
موفق باشی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
20-09-2006, 03:11
شواليه جان شما از چه شركتي سرويس Adsl گرفتین ؟
اخه منم 64 Kb دارم از شرکت شاتل ولی زیاد فرقی با اینترنت Dial Up نمیکنه ، چه تو دانلود چه تو دیدن صفحات .
والا همینجوریه دیگه
از شرکت GoldNet
Hossein_Bahal
20-09-2006, 03:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان این چی بود که گفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
بعیده از شما= [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
سرعت اینترنت تقسیم بر 2 = سرعت دانلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
البته شاید شما دایل آپ رو گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
موفق باشی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگو .
تا اون جايي كه من شنيدم و ديدم و خوندم سرعت دانلود تقسيم بر 8 ميشه .
حالا من ديگه نميدونم چرا شما ميگي تقسيم بر 2 ميشه .
بهتره صبر كنيم تا بقيه بچهها در اين مورد نظر بدن ...
chovalier
20-09-2006, 03:50
نگو .
تا اون جايي كه من شنيدم و ديدم و خوندم سرعت دانلود تقسيم بر 8 ميشه .
حالا من ديگه نميدونم چرا شما ميگي تقسيم بر 2 ميشه .
بهتره صبر كنيم تا بقيه بچهها در اين مورد نظر بدن ...
حسین جان قربونت این یه فرموله
تقسیم به 8 رو کی گفته؟
من اینو از ساپورت شنیدم
موفق باشی...
شوالیه جان ماهی چقدر برای شارژ سرویست میدی ؟
حسین جان قربونت این یه فرموله
تقسیم به 8 رو کی گفته؟
من اینو از ساپورت شنیدم
موفق باشی...
تا اونجا که من ميدونم بايد تقسيم بر 8 کنيم...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راستی نظر سنجی چقدر جالب شده!
تا اونجا که من ميدونم بايد تقسيم بر 8 کنيم...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راستی نظر سنجی چقدر جالب شده!
آره منم دیدم تعجب کردم ! :ohno:
mshiraz.2006
20-09-2006, 06:54
به نام خدا
خوب نظر سنجي رو من گذاشتم . معلومه اگر يه به نام خدا اول تاپيك باشه تاپيك ادامه پيدا مي كنه...
حالا نظرتون در باره اين عكس چيه:
mohammad.clergyman
20-09-2006, 11:52
به نام خدا
خوب نظر سنجي رو من گذاشتم . معلومه اگر يه به نام خدا اول تاپيك باشه تاپيك ادامه پيدا مي كنه...
حالا نظرتون در باره اين عكس چيه:
بسم رب الشهداء
==========
خوب mshiraz جون اين كه معلومه ! نام خدا به همه كارهاي ما بركت ميده
راستش من نوشتن نام خدا را در اول تاپيك از تو ياد گرفتم ;)
عكست هم نشون داده نميشه من يه جا ديگه آپلود كردم ;)
موفق باشيد
منم شنیدم باید تقسیم بر 8 بشه نه 2. بعد یعنی اینکه ای دی اس ال سرعتش بالاتر از دایل آپ نیست؟؟؟ یعنی فقط برتریش اینه که همیشه کانکته؟؟؟ و پولش هم کمتره؟؟؟محمد جان شما سرعت داونلودت چنده؟؟؟ میشه کسایی که ای دی اس ال یا وایر لس دارن در مورد سرعتشون یه توضیح بدن؟؟؟
Hossein_Bahal
20-09-2006, 15:04
یعنی اینکه ای دی اس ال سرعتش بالاتر از دایل آپ نیست؟؟؟
بستگي داره كه ADSL با چه سرعتي بگيري . مثلا من با سرعت 64 گرفتم كه تقريبا از لحاظ سرعت دانلود و بازكردن صفحات مثل ديالاپ ميمونه .
یعنی فقط برتریش اینه که همیشه کانکته؟؟؟
يكي از برتريهاش همينه كه شما گفتي
و پولش هم کمتره؟؟؟
اگه بخوايم از لحاظ سرعت 64 كه من دارم ، هميشه ازش استفاده كنيم بله . خيلي به صرفه تر از ديالاپ هست .
سرعت داونلودت چنده؟؟؟
مال من روزها دور و بر 5 و 6 و شبها دور و بر 7 و 8 هست .
میشه کسایی که ای دی اس ال یا وایر لس دارن در مورد سرعتشون یه توضیح بدن؟؟؟
سرعتش بستگي به سرويسي داره كه شما از شركت ميگيرين . مثلا 64 تقريبا همون سرعت ديالاپ رو داره و هرچي بيشتر واسه سرويسها پول بدي ؛ بيشتر هم اش ميخوري .
سرعت دانلود هم ميشه سرعت اصلي سرويس تقسيم بر 8 . ( البته معمولا يه خورده سرعت دانلود كمتر از عددي است كه شما از تقسيم كردن سرعت سرويس بر 8 به دست مياري )
chovalier
20-09-2006, 15:18
سلام بچه ها
من از یکی از بچه های همین فروم شنیدم این بحثم بود سعی می کنم پیدا کنم
الان حضور ذهن ندارم ولی فکر می کنم الفین بود(شاید)
بعدم ایشون که تو چن صفحهه قبل سرعت دانلودشون1MB بود سرعت اینتر نتشون باید 8MBps باشه دیگه نه؟
با این که از 2000KBps بیشتر نمی شه
سعی می کنم اون تاپیکو پیدا کنم
chovalier
20-09-2006, 15:24
شوالیه جان ماهی چقدر برای شارژ سرویست میدی ؟
تقریبا 20 تومن
ضمنا من تو مشهدم نه تهران ;)
mshiraz.2006
21-09-2006, 06:34
بسم رب الشهداء
==========
خوب mshiraz جون اين كه معلومه ! نام خدا به همه كارهاي ما بركت ميده
راستش من نوشتن نام خدا را در اول تاپيك از تو ياد گرفتم ;)
عكست هم نشون داده نميشه من يه جا ديگه آپلود كردم ;)
موفق باشيد
به نام خدا
ممنون از بايت آپلود عكس . تو كدوم سايت اپلودش كردي؟
chovalier
21-09-2006, 15:54
سلام مجدد
این چه سوالیه؟
روی عکس راست کلیک کن و بعد گزینه ی پروپرتیس رو بزن
توی این سایته:
موفق باشی...
mohammad.clergyman
21-09-2006, 17:55
سلام مجدد
این چه سوالیه؟
روی عکس راست کلیک کن و بعد گزینه ی پروپرتیس رو بزن
توی این سایته:
موفق باشی...
بسم رب الشهداء
=========
سلام
از دوست خوبم شواليه به خاطر جواب سوال متشكرم :wub:
ولي شواليه جون اين جملت خيلي جمله زشتي بود >> "این چه سوالیه؟" من چون با تو رفيقم دارم خالصانه بت ميگم
تو پي سي ورلد اين حرف ها معني نداره مطمئنا من و تو هم ممكنه تا به حال سوال هايي پرسيده باشيم كه به نظر
ديگران جوابش خيلي ساده بوده . پس يادمون نره كه سوال كردن عيب نيست بلكه ندانستن عيب است :)
موفق باشيد ;)
محمد جان شما سرعت داونلودت چنده؟؟؟
والله چي بگم ....
البته من حدود شونصد بار تو انجمن راجع به اينترنت و سرعت خودم توضيح دادم اينم روش !
:biggrin:
من اينترنت 64 كيلوبايتي دارم سرعت دانلودم هم سي كيلوبايت تا پنجاه كيلوبايت است !
يعني در بهترين حالت در يك دقيقه سه مگ دانلود ميكنم !
حالا نگيد چه جوري ؟ :blink:
چون خودم هم خوب نميدونم :biggrin:
خوب دوستان میبیندی که محمد چی میگه؟؟؟ ماهی 14 تومن میدن و سرعتشون به این خوبیه.
chovalier
21-09-2006, 23:44
بسم رب الشهداء
=========
سلام
از دوست خوبم شواليه به خاطر جواب سوال متشكرم :wub:
ولي شواليه جون اين جملت خيلي جمله زشتي بود >> "این چه سوالیه؟" من چون با تو رفيقم دارم خالصانه بت ميگم
تو پي سي ورلد اين حرف ها معني نداره مطمئنا من و تو هم ممكنه تا به حال سوال هايي پرسيده باشيم كه به نظر
ديگران جوابش خيلي ساده بوده . پس يادمون نره كه سوال كردن عيب نيست بلكه ندانستن عيب است :)
موفق باشيد ;)
والله چي بگم ....
البته من حدود شونصد بار تو انجمن راجع به اينترنت و سرعت خودم توضيح دادم اينم روش !
:biggrin:
من اينترنت 64 كيلوبايتي دارم سرعت دانلودم هم سي كيلوبايت تا پنجاه كيلوبايت است !
يعني در بهترين حالت در يك دقيقه سه مگ دانلود ميكنم !
حالا نگيد چه جوري ؟ :blink:
چون خودم هم خوب نميدونم :biggrin:
به...به...به محمد جان
چطورس عزيز دلم
خوبي؟
چند وقت بود كه ناپيدا بودي
اولا ممنونم از توجهت
دوما عزيزم خودم بدتر از همه ي شما بودم شك داريد؟
مي تونيد بريد اولين پستم رو نگاه كنيد بريد ديگه...
من شايد منظورم رو بد رسوندم منظور من اين بود:
دوست شيرازي عزيز , شما كه خودت تيك رو ايجاد كردي براي چي اي سوال رو مي پرسي؟
به نظر من كه سوالتون به بحث ربطي نداره
من بايد اينجوري مي گفتم ضمن اين كه مي خواستم بهشون جواب رو پي ام بزنم ولي گفتم شايد بهتر باشه اينجا بگم تا بچه ها در مورد بحث صحبت كنن
به هر حال من عذر مي خوام كه جوابم رو بد رسوندم منظورم اين نبود
موفق باشيد... :)
mohammad.clergyman
22-09-2006, 06:29
بسم رب الشهداء
============
سلام شواليه جون
منم ميدونستم كه شما از اين حرفت قصد و نيت خوبي داشتي ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بهتره كه اين بحث و ادامه نديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Batman*
23-09-2006, 04:41
با نظراتي كه دوستان درباره سرعت ميدن من همون اينترنت ماهواره اي رو ترجيح ميدم.
تو نظر سنجي كه قيد نشده.
ولي تو سرويس Basic سرعت 2 MB هستش كه با افت سرعت ميرسه به 64 كيلو بايت و ثابت ميمونه.(براي دانلود)
mshiraz.2006
23-09-2006, 06:20
این چه سوالیه؟
به نام خدا
ادم كه از روز اول همه چي رو بلد نيست ديگه...
chovalier
23-09-2006, 13:58
به نام خدا
ادم كه از روز اول همه چي رو بلد نيست ديگه...
بابا تو رو خدا يكم دور و بر رو نگاه كن
من100% تو اين پست توجيهت كردم ديگه
بد نبود نگاه مي كردي من منظورم اين نيست كه بايد غريزي ياد داشته باشي منظورم اين بود كه نبايد اينجا مطرح مي كردي
متوجهي؟
موفق باشي... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mshiraz.2006
23-09-2006, 15:10
بابا تو رو خدا يكم دور و بر رو نگاه كن
من100% تو اين پست توجيهت كردم ديگه
بد نبود نگاه مي كردي من منظورم اين نيست كه بايد غريزي ياد داشته باشي منظورم اين بود كه نبايد اينجا مطرح مي كردي
متوجهي؟
موفق باشي... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
از اون بابت اره . پس ما شرمنده...
من يه تاپيك خودم زدم قبلا با همين موضوع كه تو كدوم سايت ميشه ....؟
قبل از اينكه اين سوال رو بپرسم رفتم و تاپيك رو دوباره نگاه كردم و به تمام سايتهاي دوستان سر زوم ولي به نتيجه اي نرسيدم. رو همين حساب سوال كردم...
babak_belgium
26-09-2006, 13:02
با سلام،
من اکسپرس نت دارم از يکی از شرکتهای در بلژيک،فکر ميکنم سرعت اينترنتی که ما اينجا داريم با ايران قابل مقايسه نيست! ماهيانه 40 اورو ميدم، در هر ماه Mb10240 ميتونم دانلود کنم و 2048mb بفرستم! تنها بدی که داره وقتی تمام دانلودم را استفاده می کنم،سرعت اينترنتم مياد پائين! واسه همين بايد نصف دانلودامو بزارم واسه آخر ماه.
و جالب اينکه توی خط اين شرکت آنتی ويروس و آنتی اسپام هم داره.
با تشکر بابک-بلژيک
salar2010
06-10-2006, 09:22
من سرعتم 3 كيلوبايت در ثانيه زياده نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه كنيم كه شهر اشغال ما اينجوريه
vahidmasoum
06-10-2006, 10:27
سلام دوستان می خوام در مورد اینترنت پر سرعت براتون بگم . تا حالا با این اینترنت کار کردید به شما قول می دم که اگر فقط یک بار با این اینترنت کار کنید دیگه اصلا از کارتهای اینترنتی استفاده نمی کنید چون سرعت بالای اون نسبت به کارت خیلی بالاست و اصلا قابل مقایسه نیست براتون یه مثال می زنم شاید به سرعتش پی ببرید . از یه مثال ساده شروع می کنم ببینید دوستان شما همتون از سایت گوگل استفاده میکنید و جستجو هاتون را در این سایت انجام می دهید خوب حالا اگر از کارت استفاده می کنید باز کردن خود سایت گوگل کلی طول میکشه حالا بعد از چندین ثانیه که طول کشید تا باز بشه حالا اگر اینترنت شما دیسکانکت نشه در اون فاصله تازه میتونید واژه مورد نظرتون را سرچ کنید حالا تازه دوباره باید این قدر صبر کنید تا بعد از 30 تا 60 ثانیه که اون لیست مورد نظر را بیاره و شما بتونید وارد سایت مورد نظرتون بگردید در حالی که با استفاده از اینترنت پر سرعت همه این کارها از باز شدن گوگل گرفته تا آوردن لیست و وارد شدن به سایتها فقط چند ثانیه طول می کشه و شما از گشت و گذار در اینترنت خسته نمی شید علاوه بر مزیت سرعت بالا مزایای دیگری هم وجود دارد که از آن جمله می شود به اشغال نگردن خط تلفن که دغدغه خیلی از ما اینترنت کاران حرفه ای است و نیامدن هیچ هزینه ای بر روی قبض تلفن یعنی میتونید هم با تلفن حرف بزنی و هم داخل اینترنت باشی و دیگر نگران این نباشی که با هر بار زنگی که از بیرون می شه اینترنت قطع بشه
من اینترنت شرکت پارس آنلاین را پیشنهاد می کنم و شمارشو میذارم اینجا اگر خواستید بردارید و اگر شرکت بهتری از نظر سرویس دهی پیدا کردید بگید من که نمی شناسم
82208289 مسئول فروش پارس آنلاین است که من خودم با این فرد صحبت کردن
با سلام،
من اکسپرس نت دارم از يکی از شرکتهای در بلژيک،فکر ميکنم سرعت اينترنتی که ما اينجا داريم با ايران قابل مقايسه نيست! ماهيانه 40 اورو ميدم، در هر ماه Mb10240 ميتونم دانلود کنم و 2048mb بفرستم! تنها بدی که داره وقتی تمام دانلودم را استفاده می کنم،سرعت اينترنتم مياد پائين! واسه همين بايد نصف دانلودامو بزارم واسه آخر ماه.
و جالب اينکه توی خط اين شرکت آنتی ويروس و آنتی اسپام هم داره.
با تشکر بابک-بلژيک
تو سوئد با حدود 30 یورو سرعتی حدود 1 مگ سند و 8 مگ دانلود داری
بدون محدودیت دانلود و افت سرعت
فکر کنم هنوز بلژیک جا داره ارزون شه و یا یه شرکت مناسب تر رو انتخاب کنی
من اینترنت شرکت سپنتا را پیشنهاد می کنم و شمارشو میذارم اینجا اگر خواستید بردارید و اگر شرکت بهتری از نظر سرویس دهی پیدا کردید بگید من که نمی شناسم
88315800 داخلی 109 مسئول فروش سپنتا است که من خودم با این فرد صحبت کردن
از نظر قیمت و .... داتک مناسب تر هست دوست خوبم
vahidmasoum
06-10-2006, 10:36
اینترنت پر سرت پارس آنلاین با کیفیتی باور نکردنی و قیمتی مناسب . با توجه به سابقه زیاد شرکت پارس آنلاین من فکر می کنم که از کیفیت برتری نسبت به شرکتهای دیگری بهره مند باشد
دوستان پارس آنلاین تقریبا کل ایران را از نظر اینترنت پر سرعت پوشش می دهد و با توجه به این امر می توانید به کیفیت برتر اینترنت این شرکت پی ببرید
sonofsun
06-10-2006, 16:36
من وایرلس دارم
mshiraz.2006
07-10-2006, 06:45
به نام خدا
چه شركت هايي براي خطوط پر سرعت توشيراز داريم؟ ( آهايي شيرازي ها )
YAHYA-PRO
12-10-2006, 21:44
Man Internt Por Sorat Ndarm Omadam Ke Faghat Eno Begam
Hamid110
13-10-2006, 02:27
سلام . .
من سرعت خطم خیلی پایینه . . دانلود بین حدود 1 کیلوبایت تا 3 کیلوبایت که بعضی موقع ها میشه زیر 1 کیوبایت . .
دوستان . .اگه ممکنه در مورد خطوط Adsl کمی توضیح بدید . . و چقدر برای نصب اون هزینه باید بشه و مودم اون چه جوری و چه قیمته . .
ممنون
موفق باشید . .
سلام به همگی
اگر بشه به اینترنت 64/64 گفت adsl خب آره منم دارم.
تا بعد ;)
man adsl daram ba sorate 256 downloadesham ta 20 bazivaghta ta 25 mire
mshiraz.2006
16-10-2006, 05:25
سلام به همگی
تا بعد ;)
به نام خدا
دوست عزيز اگه با سرعت 5 تا دانلود مي كردي آرزو همين 64 رو داشتي. پس بد اين 64 رو نگو. درسته كمه ولي خودش عالميه...
chovalier
16-10-2006, 15:21
سلام به همگی
تا بعد ;)
سلام علیکم
سرعت دانلود؟
سرعت اینترنت؟
surena_iran2564
16-10-2006, 16:45
اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .1_از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ 2_تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟ 3 _خرج بعد از راه اندازيش از ديال آپ بيشتر يا كمتر؟
chovalier
16-10-2006, 17:02
اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .1_از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ 2_تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟ 3 _خرج بعد از راه اندازيش از ديال آپ بيشتر يا كمتر؟
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.خب بستگی به موقعیت جغرافیایی , شرکت خدمان دهنده و سرعت اینترنت درخواستیتون داره
2.اونم باز بستگی داره به موارد بالا
3.خب متاسفانه این سوالتون هم واضح نیست بستگی داره که پولی که در ماه به مخابرات می دید چقدره؟
در صورتی که خطوط پر سرعت داشته باشید 2500 تومن باید بدید به مخابرات بعضی وقتا هم مجانیه
مشغول نیست و همیشه عالیه و... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذشته از اینکه این تاپیک فقط یکی دو صفحه اش به درد میخورد و بقیه اش قربون فدا بشم و چاکریم مخلصیم و کجایی و چه خبر و از این حرافا........باید بگم که فکر کنم یه اشتباهی پیش اومده....و اون اینه که سرعت اینترنت فکر کنم که با Kilo bit بر ثانیه سنجیده میشه نه با Kilo byte بر ثانیه...و mega byte بر ثانیه.....
anarchist60
25-10-2006, 06:53
جديدآ كسي ADSL گرفته؟
منظورم تو همین چند روز اخیره...
گفته های وزیر مزخرف ICT رو نظاره کنین که برگرفته از سایت سرچشمست و البته خودم هم این خبر رو از رادیو فردا شنیدم
بخونید و بحال خودمون افسوس بخوریم :
سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي ميماند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد نامه سازمان تنظيم مقررات به شركتهاي ندا مبني بر ممنوعيت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصي و عمومي گفت: توصيه ميكنيم كساني كه در اين زمينه مشكل پيدا ميكنند، مانند بخش خصوصي اين مشكلات را مستند و به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كنند؛ تا ما براي آنها راهكار پيدا كنيم؛ چرا كه بعضي مشتريان خاص وجود دارند كه پهناي باند بيشتري ميخواهند كه بايد نياز آنها را بررسي و مشكل را رفع كرد.
محمد سليماني در باره اعلام محدوديت شركتهاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نميكند، چرا كه با بررسيهاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.
وزير ارتباطات در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين وضعيت مقطعي است يا نه؟ تصريح كرد: بر روي اين مساله در حال حاضر كار ميشود، اين كه مقطعي است يا نيست، فعلا به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي ميماند و دليلي به تغيير ندارد؛ اما مشكل ما مشتريان خاصي هستند كه به پهناي باند بيشتري نياز دارند كه در صورت اعلام، براي آنها راه حل موضعي پيدا خواهيم كرد.
در همين حال صادقزاده رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر اينترنت نداشته باشيم، بهتر از اين است كه جلوي سرعت آن را بگيريد!»
وي در سخناني انتقادي خطاب به وزارت ICT و شوراي عالي IT خواستار اعلام نتايج عملي و خروجي مشخص برنامهها شد.
او خلاء وجود يك برنامه جامع در زمينه ICT را مورد تاكيد قرار داد، و آمادگي مجلس براي همكاري در تهيه آن را اعلام نمود.
صادقزاده با اشاره به سخنان دبير شوراي عالي IT به طنز گفت: «حال كه در نظر داريد سرعت انجام طرحهاي ICT و سرعت پيشرفت در اين حوزه را افزايش دهيد، حداقل بهتر است جلوي سرعت اينترنت مردم را هم نگيريد!»
رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي، با اعلام اين نكته كه وزارتخانه ICT معمولا نه تنها انتقادات را نميپذيرد، بلكه منتقدين را هم متهم مينمايد، طرح محدوديت دسترسي به اينترنت پرسرعت در چند روزه اخير را مورد اشاره قرار داد و ضمن مخالفت مجدد با آن اظهار كرد: «اگر بخواهيد كه پروژههايتان پيشرفت كند و كارهايتان در زمينه فناوري اطلاعات سرعت بگيرد، ابتدا توصيه ميكنم كه دست از جلوگيري از سرعت مردم برداريد.»
صادقزاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان تنظيم مقررات مخالف هستم.
رمضانعلي صادقزاده گفت: باید استدلال های مسئولین سازمان تنظیم مقررات را برای تثبیت طرح ممنوعیت ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه را شنید و در خصوص آن تصمیمگیری کرد.
رمضانعلي صادقزاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سلام در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت:مبنای تصمیمگیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلالهای سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.
وی در ادامه افزود: پس از تعطیلات ایام شبهای قدر معاونت پارلمانی مجلس، جلسهای را با حضور مسئولین مربوطه برگزار و نظرات و پیشنهادات آنها را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد.
صادق زاده با تاکید بر این که در صورت نبود دلیل مناسب با طرح پیشنهادی، مجلس تمام تلاش خود را برای رد آن انجام خواهد داد اظهار کرد: تمامی کشورهای جهان به سمت مدرنیزه شدن حرکت میکنند و میتوان گفت یکی از عوامل اساسی مدرنیزه شدن در جهان دستیابی به اینترنت پرسرعت است.
معاون كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان مخالف هستم و منتظر شنیدن استدلالهای آنها برای پیشنهاد طرح فوق میباشم.
وی اظهار داشت: ارایه سرویسها با سرعت بالا نیازمند پهنای باند وسیع است و هر چقدر اینترنت با سرعت بالا ارائه شود شاهد اطلاعات جامعتری خواهیم بود و میتوان گفت محدودیت سرعت و پهنای باند، جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر جدی مواجه خواهد کرد.
گفتنی است: بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت بهتمام كاربران كشور را با محدوديت مواجه کرده است.
لازم بذکر است مطابق با اين بخشنامه، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلوبيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود و بخشنامه مذكور براي تمام شركتهايخصوصي و شركتهاي مخابرات كه خطوط ADSLبه كاربران ارايه ميدهند، ابلاغ شده است.
خطوط اینترنتی با سرعت پایينتر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و میتواند این امر به اقتصاد شرکتهای اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
مسعود ریاضیات رئیس هیئت مدیره انجمن شرکتهای اینترنتی در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت: طرح پیشنهادی فوق در صورت اجرا مشکلات فراوانی را برای شرکت های PAP ایجاد خواهد کرد و ضرر زیادی را برای آنها تحمیل خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: خطوط اینترنتی با سرعت پایينتر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و میتواند این امر به اقتصاد شرکت های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
رئیس هیئت مدیره انجمن شرکتهای اینترنتی طرح فوق را مانعی بزرگ برای انجام پروژههای علمی دانست و گفت:دانشجویان و افرادی که فعالیتهای تحقیقاتی انجام میدهند، برای تحقیقات خود نیازمند دانلود کردن فایلهای بزرگ هستند که در صورت تصویب طرح فوق، نميتوانند به راحتی به فایلها دسترسی یابند.
وی تاکید کرد: اگرسازمان تنظیم مقررات برای جلوگیری از استفادههای نامطلوب طرح فوق را ارائه داده است به صراحت میتوان گفت با شکست مواجه خواهد شد و نتیجه مناسبی را نمیتواند بدست آورد.
وی با اشاره به این که در حال حاضر هنوز خبر فوق به انجمن ارسال نشده است افزود: انجمن سعی میکند با رایزنیهایی که با مقامات کشوری دارد بتواند مانع اجرای طرح فوق شود و این امر را به گوش مسئولین مربوطه برساند که کشور بدون اینترنت پرسرعت نمیتواند با کشورهای دیگر به رقابت بپردازد و این امر میتواند جامعه اطلاعاتی را با مشکل بزرگی روبرو کند.
آه اگر آزادی سرودی میخواند...
ebinem173
30-10-2006, 20:04
من دارم البته داتک دارم که اگر نداشتم اصلا بهتر بود
سلام از سايتتو خيلي ممنونم.
boy iran
04-12-2006, 20:57
خوب
من دارم
براي شاتل
واقعا منطقه ما چون كمي سرعت عالي
مثل جت
ولي شنيدم گاندي و ونك مثل ملخ ميمونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.