PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب سرویس دهنده

Capital
09-07-2013, 20:26
دوستان من قبلا شاتل بودم و الان یه مدتی هست که اینترنت مخابرات گرفتم که اصلا راضی نیستم و حالا میخوام از اسیاتک سرویس 512 با حجم 6 گیگ بگیرم حالا چندتا سوال دارم اول اینکه بهم بگین که سرعت دانلود در حالت عادی چقدره؟ فقط خواهشا بدون اینکه به حاشیه برین که مثلا بستگی به فلان یا چیز دیگه داره نرین و به طور کل و میانگین بگین در حالت عادی مقدار دانلودشو چقدره؟ و دوم بگین که ایا از اسیا تک راضی هستین و اگه نیستین کدام سرویس دهنده را میپسندین؟ و در اخر اینکه لطفا هر کس میتونه جواب بده چون این یه سوالیه که با جواب یه نفر معلوم نمیشه و باید از جواب خیلی از دوستان تصمیم درست بگیرم پس همه جواب بدن.

Joaquin
09-07-2013, 20:38
دوستان من قبلا شاتل بودم و الان یه مدتی هست که اینترنت مخابرات گرفتم که اصلا راضی نیستم و حالا میخوام از اسیاتک سرویس 512 با حجم 6 گیگ بگیرم حالا چندتا سوال دارم اول اینکه بهم بگین که سرعت دانلود در حالت عادی چقدره؟ فقط خواهشا بدون اینکه به حاشیه برین که مثلا بستگی به فلان یا چیز دیگه داره نرین و به طور کل و میانگین بگین در حالت عادی مقدار دانلودشو چقدره؟ و دوم بگین که ایا از اسیا تک راضی هستین و اگه نیستین کدام سرویس دهنده را میپسندین؟ و در اخر اینکه لطفا هر کس میتونه جواب بده چون این یه سوالیه که با جواب یه نفر معلوم نمیشه و باید از جواب خیلی از دوستان تصمیم درست بگیرم پس همه جواب بدن.
آسیاتک پینگش افتضاحه

Capital
09-07-2013, 23:15
میشه بگین پینگ چیه؟

l3izar
10-07-2013, 10:02
من الان از پارس آنلاین سرویس میگیرم قبلا سرعت خوبی داشت یعنی عالی من با سرویس 128 سرعت دانلودم 200-250 بود اما چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانی نمیدونم چرا سرعتم رو روی 256 بستن قبلا 2 مگ بود:n02:

الان سرعتم در بهترین شرایط 40 و در بدترین شرایط 5-6 هست پینگش هم قبلا با سرورهای ایرانی خوب بود ولی الان افتضاحــ...

واقعا مخابرات بد من تصمیم دارم برم مخابرات:n01:

میشه بگین پینگ چیه؟

پینگ دیگه همون که توی بازی آنلاین یا سی سی کم اسکایپ و . . .خیلی مهم(چه توضیحی دادم:n08:) تو گوگل سرچ کن متوجه میشی

در آخر هم خوشبختانه بیشتر isp ها در این انجمن تایپک دارن میتونی بری تایپکهاشون رو مطالعه کنی ببینی چه قدر از سرویسهاشون راضی هستند:n06: