مشاهده نسخه کامل
: بازی Sheep Dog Wolf رو هر کی داره بیاد تو
Scout_Mov
11-08-2006, 18:52
کی این بازی رو داره
گرگ سگ گوسفند
بالا خره بعضی موقع ها آدم انقدر بازی های قلمبه سلمبه می کنه دوست داره طرف اینجور بازی هابره
این بازی رو می شناسید اصلا ؟
تو بازار که خیلی خیلی کمه
هر کس این بازی رو کرده بگه تا بریم جلو
Moh3en_DDD
11-08-2006, 19:01
ا
من اين بازي را كردم و يجاش گير افتادم ... مي توني كمك كني ؟
يه مرحله هست يه غول قرمز هست و يك دكمه و يك بز و يك كليد و چهار تا چرخ و محور ... اونجا رو بايد چه كار كرد ؟
Scout_Mov
11-08-2006, 19:59
ارور می داد بازی نتونستم با عکس نشون بدم
جالبه دقیقا همونجایی گیر افتادی که من گیر افتادم یعنی آخرای مرحله 10 توی اون قصر کنار غول قرمزه و کنار دایره نهایی
خیلی وحشیه حرف حالیش نمی شه تو اون مرحله که میرفتی یه دنیای دیگه با اون ساعته انقدر شاخ گاو خورده عقده ای شده داره سر ما خالی می کنه :biggrin:
اون دکمه اون چرخ دنده رو میاره جلو و سردش می کنه اما خوب بلافاصله می ری قاتی باقالیا
راهی پیدا کردی بگو
در ضمن من که پی سی بازی می کنم
تو PS هم هست
;)
Moh3en_DDD
11-08-2006, 20:06
من با زحمت چرخ دنده ي اول را رد كردم ولي تو دوميش و ... گير كردم ... !
تو راهنماش كه نوشته غول از نور مي ترسه ولي من نمي دونم چجوري نور بيارم ... !
()()()()()() راستي ... آره .... تو مرحله ي قبلش گاوه خيلي باحال بهش شاخ مي زد ... جالبي هم اينجاس كه پشت **** چسب زخم زده ! ! ! ()()()()()()
Scout_Mov
11-08-2006, 20:33
آره .... :biggrin:
نور ها فکر کنم همون سه تا آبی هاباشه اون بالا اما نمی دونم چطور میشه برای ترسوندنش از نور استفاده کرد
چرخ دنده اول رو چطوری رد کردی ؟
با همون یک دکمه ؟ چرخ دنده دوم ...
Moh3en_DDD
11-08-2006, 20:54
من خودم رد نكردم ولي پسر خالم كه اوليش را رد كرد گفت به زور يكاري كردم غول قرمزه روي دكمه هي بپره پايين و بالا ... از شانس اون هم نمي دونم بره چرا نمي افتاد تو آتيش ... !
ولي دوميش را ديگه نتونست رد كنه چون ديگه شانس نياورد !
سلام
من این بازی رو خیلی وقت پیشا باری میکردم
اون غول قرمزه رو باید نزدیکش بشی ولی نزاری بگیردت و با سرعت (دویدن سرعتی) دورش بچرخی تا سرش گیج بره
وقتی افتاد زمین گوسفند رو روی کلید میزاری و چرخ دنده رو میچرخونید
همین!!!
:n10::n10:
سلام
من این بازی رو خیلی وقت پیشا باری میکردم
اون غول قرمزه رو باید نزدیکش بشی ولی نزاری بگیردت و با سرعت (دویدن سرعتی) دورش بچرخی تا سرش گیج بره
وقتی افتاد زمین گوسفند رو روی کلید میزاری و چرخ دنده رو میچرخونید
همین!!!
:n10::n10:
داداش تاپیک خاک خورده آوردی بالا
فکرش رو بکن جواب طرفو بعد 8 سال دادی:-D
یادش بخیر من اینو تو ps1 بازی کردم تا آخر هم رفتم بازی فسفر سوز. ابتکاری. جالب و باحال بود
اگه کسی هنوز بازی نکرده اینو بازی کنه که هنوز به نظر من قدیمی نشده! از خیلی بازی های حالا بهتره! (البته گرافیک ps1دیگه)
Sent from my GT-I9100G
mohpooria
16-03-2014, 18:33
چه خاطراتیو زنده کردی!
منم همونجا گیرافتادم!
چه خاطراتیو زنده کردی!
منم همونجا گیرافتادم!
من اینو با داداشم بازی میکردم
یادش بخیر
ی
فکر کنم بدترین جایی که گیر کردیم همینجا بود حداقل 3-4 ساعت فکر کنم باهاش کلنجار میرفتیم. ولی همچنان به تلاش خودمون ادامه دادیم:-P (یادم نیست بازی سیوی بود. پاسپورتی بود! اگه از آنجا لود میشد فکر کنم 2روز تو کف بودیم;-) )
Sent from my GT-I9100G
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.