ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه توضيحاتی در مورد google adsense می خواستم

M.B.Asadi
11-08-2006, 18:43
سلام!
من ميخواهم در مورد google adsense يه سري اطلاعات كسب كنم.همونطور كه ميدونيد اين امكان گوگل براي سايتها درآمد زا است و اخيرا خيلي از سايتهاي ايراني هم از اين امكان گوگل استفاده ميكنند.ولي براي من سواله كه سايتهاي ايراني عضو در google adsense در آمدشون رو به چه صورت دريافت ميكنند.آيا خود گوگل براي اونها حساب باز ميكنه؟و يه سوالم در مورد نحوه ي انتقال پول به ايرانه.ممنون ميشم اگه كسي برام توضيح بده.اگه چيزهاي بيشتري هم لازم ديديد بهم بگيد.

:biggrin: باسپاس :biggrin:

M.B.Asadi
12-08-2006, 13:18
نبود؟!
بابا يه كسي جواب بده قضيه برام حياتيه!

nimasniper
28-08-2006, 18:54
تا اونجا كه من ميدونم از طريق چك يا مستقيم به حساب واريز ميكنه. :)

sascovach
28-08-2006, 22:20
نبود؟!
بابا يه كسي جواب بده قضيه برام حياتيه!
اقا یه سر به پرشین تولز بزن، تو بخش وب مسترها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه تاپیک هست به نام Google adsense FAQ
اونجا من کامل توضیح دادم

J A V I D
29-08-2006, 09:59
پول به حساب کردیت کارت واریز می شه یا از طریق چک به آدرس دارنده سایت ارسال می شه که طبیعتا تو ایران یه همچین کاری امکان پذیر نیست .سایت های ایرانی هم که استفاده می کنن شخصی رو اون ور دارن که پول به حساب اون واریز می شه . و اون پول رو برای صاحبان سایت ها ارسال می کنه. شما می تونید از خدمات مشابه سایت های ایرانی استفاده کنید که البته قبول دارم زیاد قابل اعتماد نیستن چون تازه کارن سایت هایی مثل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این خدمات رو از نوع ایرانیش ارئه می دن که پول شما رو زمانی که به یک مقدار مشخص رسید به شماره حسابی که بهشون می دین واریز می کنن

sascovach
29-08-2006, 15:08
پول به حساب کردیت کارت واریز می شه یا از طریق چک به آدرس دارنده سایت ارسال می شه که طبیعتا تو ایران یه همچین کاری امکان پذیر نیست .سایت های ایرانی هم که استفاده می کنن شخصی رو اون ور دارن که پول به حساب اون واریز می شه . و اون پول رو برای صاحبان سایت ها ارسال می کنه. شما می تونید از خدمات مشابه سایت های ایرانی استفاده کنید که البته قبول دارم زیاد قابل اعتماد نیستن چون تازه کارن سایت هایی مثل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این خدمات رو از نوع ایرانیش ارئه می دن که پول شما رو زمانی که به یک مقدار مشخص رسید به شماره حسابی که بهشون می دین واریز می کنن
پول به کردیت کارت واریز نمیشه! به حساب بانکی واریز میشه

J A V I D
29-08-2006, 16:05
پول به کردیت کارت واریز نمیشه! به حساب بانکی واریز میشه

حالا كرديت كارت يا حساب بانكي مسئله اينه كه تو ايران از اين خدمات همه نمي تونن استفاده كنن

sascovach
29-08-2006, 17:49
حالا كرديت كارت يا حساب بانكي مسئله اينه كه تو ايران از اين خدمات همه نمي تونن استفاده كنن
آشنا خارج از کشور داشته باشی می تونی